thoralf

Direktlänk till inlägg 27 december 2013

VÄNSTERNS RÄTTA ANSIKTE

Av Thoralf Alfsson - 27 december 2013 12:00

 


I dagens Östran finns en insändare som visar på den demokratiska anda som kommer prägla morgondagens manifestation i Kalmar. Det finns även en artikel om bråket inom vänstern angående manifestationen.


Det blir ett fint sällskap som marscherar tillsammans på Kalmars gator under lördagen. Många politiker kommer avstå har jag förstått. Då de inte vill marschera med kommunister, Ung vänster och Syndikalister som sympatiserar med rena våldsorganisationer som AFA och RF.


Artikel i Östran


Insändare i Östran från Kommunistiska partiet, Ung Vänster och Syndikalisterna.


Noterar också att Östran i sin artikel inte nämner den vänsterextremist som är anhållen för mordförsök Kärrtorp. En av de "fredliga" demonstranterna!


Jag informerade Barometerns journalist om det bråk och hot som förekom angående denna manifestation när hon ringde under juldagen men hon valde att utelämna den del helt och hållet i sin artikel. Mycket märkligt!


Stefan Torssell skriver idag en helt makalöst bra krönika som jag anser alla bör läsa med rubriken "Med perspektiv på Kärrtorp".

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

27 december 2013 12:29

Ja, det är mycket intressant man får läsa här. Bla. att Vänsterpartiet nog får överväga en uteslutning till ur ungdomspartiet. Att som Sofia Svensson underteckna en insändare tillsammans med bla. Kommunistiska partiet, borde räcka mer än nog.
Manifestationen ser ut att bli som i Kärrtorp förra helgen, ett stort vänsterjippo.
Mot rasism, men bara viss rasism.
Att Malmös Judar flyttar därifrån pga. trakasserier och att etniska unga Svenskar blir misshandlade, rånade och gruppvåldtagna, tom. ibland även mördade, den rasismen passar inte in i Extremvänsterns agenda.
Ständigt detta också om att SD består av Nazister. En lögn för att skrämma bort nya sympatisörer.
Extremvänstern bygger fö. stora delar av sin propaganda på lögner. Se tex. på deras förljugna texter om Nordkorea.
Den uppmärksamhet som bla. Thoralf ger detta väcker debatt och slår undan benen på Extremvänsterns mörka gärningar...

 
Ingen bild

Peter

27 december 2013 12:46

Den vänsterextremist som är anhållen för mordförsök i Kärrtorp är han fri nu ? så att han kan försöka slå ihjäl någon ny med avvikande åsikt

 
Ingen bild

matspp

27 december 2013 14:13

Varför ljuger Kommunister ständigt?
Därför de och Nazisterna har ett gemensamt förflutet:

http://en.wikipedia.org/wiki/German%E2%80%93Soviet_military_parade_in_Brest-Litovsk

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

27 december 2013 15:00

Hurra säger kvällspressen,fängelseplatserna minskar. Färre interner gör att Norrmännen vill hyra in sig i svenska fängelse. Samtidigt på en annan sida skriver man att färre o färre brott löses av polisen. Man undrar om dessa " genier " till journalister kan se ett samband.

 
Ingen bild

Mikael Karlsson

27 december 2013 15:13

Det är ju märkligt att det ska vara en icke våldsaktion imorgon. Anordnad med andra ord av våldsvänstern. Och det ska kommunledningen deltaga i. Hyckleri tycker jag.
Pk media utelämnar mycket i sina artiklar märker jag också.
Bra artikel av Stefan Torssell. Att inte nu media visar det är ju inte bara mer än ett misslyckande.

 
Ingen bild

Morningstar

27 december 2013 15:54

Jag tycker att våra kommunister gott kan ta och flytta till Nordkorea. Vad jag har förstått så kommer dom att trivas ypperligt där. Hellre det än att också Sverige byggs om till ett enda gigantiskt fångläger.

 
Ingen bild

Sladden

27 december 2013 16:02

Inget nytt i Torssell krönika. Mest upprepningar för en redan vald krets. Om Nisse skall få information krävs andra kanaler än en redan etablerad kanal för de som redan känner till fakta.

 
Ingen bild

Sten

27 december 2013 17:21

Aktiva kommunister överallt i media och på dessa manifestationer. De visar de på de flaggor det viftas med b.l.a
INTE NÅGONSTANS DÄR SVERIGEDEMOKRATERNA AGERAR SYNS NAZIFLAGGOR!!!
Man märker vilka som ljuger och förtalar, jo, KOMMUNISTERNA!
Låtom oss slippa dessa bedrövliga figurer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 december 2013 18:28

Lyssnar nu på en repris av Lantzkampen från september i SR P1. Det ena av de två tävlande lagen innehåller Özz Nujen och Alexandra Pascalidou. De tävlar under namnet lag Sverige.....
Så politiskt korrekt, ack så politiskt korrekt...

 
Ingen bild

Leon

27 december 2013 18:53

@ Hulda mk1

Att vänstern och övriga partier är påtagligt tysta vad gäller den öppna antisemitismen som den bl a tar sig uttryck i Malmö är egentligen inte konstigt. Dels för att vänstern (V m fl "vänstersekter) själva exellerar i antisemitism även om den nödtorftigt brukar maskeras som "Israelkritik". Dessutom är dessa "figurer" då ofta lierade med islamistiska extremister som hämtar sin inspiration från islamistiska grupper, sådana som terroristerna i HAMAS och Hizbollah som bokstavligen hämtat mycket av sin ideologi direkt från nazityskland. HAMAS har t o m i sitt partiprogram ordagranna citat hämtade från "Mein Kampf". Men även den endemiska europeiska antisemitismen med rötter ned i medeltiden är också dessvärre högst levande i Sverige och omfattas även den av skrämmande många svenskar. Och dessa antisemiter finns i alla samhällsklasser och omfattas av personer som tillhör eller sympatiserar med samtliga demokratiska partier.

Det är nu inte bara etniska svenskar som utsätts för våldsbrott med rasistiska förtecken av personer med annat etniskt ursprung. Påfallande ofta kan motsvarande brott även riktas mot personer som tillhör andra etniska minoriteter. Rasism är inte bara förbehållet "vita" eller specifika politiska ideologier, jag brukar ofta använda citatet "Rasism har ingen politisk färg ...och inte heller någon hudfärg" för att beskriva detta. Det politiskt korrekta etablissemanget tycks medvetet blunda eller förtränga detta faktum att både etniska svenskar och invandrare kan utsättas för rasistiskt motiverade brott av just invandrare. Ett högst påtagligt exempel på detta är den misshandel och mordförsök en färgad man utsattes för. Det blev påtagligt tyst om detta när det uppdagades att gärningsmännen inte var etniska svenskar.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Gute

27 december 2013 19:03

Det är fullständigt absurt att något som kallar sig Kommunistiska partiet överhuvudtaget får legaliseras och existera i Sverige.

Så mycket lidande och förtryck denna vansinniga förtryckarideologi har åsamkat världen saknar motstycke i världshistorien. 
Ingen bild

Observer

27 december 2013 19:17

Undanhålla,förtiga och förvränga.Dagens svenska journalistik är europaledande vad gäller torftig,ytterligt torftig nyhetsförmedling.Barometerns artikel,fredagen den 27 december,signerad Kaisa Andersson ,är ett strålande exempel.Den artikeln fallerar i princip i allt den ska handla om beroende på ,får man förmoda, dålig journalistisk kompetens.Har man tappat kompetensen på redaktionsledningen i kalmartidningen totalt???

 
Ingen bild

b-o-a

28 december 2013 06:26

Går manifestationen ut på att våldsbejakande ANTIDEMOKRATER gemensamt från vänster till höger skall få tillfälle att spy ut sitt hat mot SVERIGEDEMOKRATERNA ,det enda riksdagspartiet som kan anses vara demokratiskt?
Smålänningar brukar ju vara kloka och förnuftiga. Så många ANTIDEMOKRATER kan det därför inte finnas bland lokalbefolkningen- Då kan man förvänta sig att det kan komma tillresta våldsbenägna AFA och RF- medlemmar för att fylla upp manifestationen så att den märks i folkvimlet. Vore jag smålänning så skulle jag därför akta mig för att komma nära spektaklet. Man vet ju inte vad som kan hända när sådana människor finns med i sammanhanget. Det hände i Kärrtorp att någon knivskar en av deras motståndare.

 
Ingen bild

Ella

30 december 2013 23:38

Det verkliga våldet är kapitalismens våld; svält, fattigdom, förtryck, oförmåga samt ovilja till att fördela ekonomiskt överflöde vilket leder till att miljoner människor dör av i barnsäng eller vid födseln på grund grund av obefintlig sjukvård, eller dör i sjukdomar som mer eller mindre enkelt hade kunnat avhjälpas med existerande mediciner. Krig, som ex det vi idag ser i Syrien, ett krig fört av USA och deras allierade (som Turkiet, Saudiarabien, Quatar, Israel, Frankrike, Storbritannien m fl), underblåsande av religiös extremism för att underminera västfientliga regeringar och regioner (Syrien, tidigare Libyen, på 1980-talet Afghanistan), understödjande av fascism och politisk diktatur i syfte att omintetgöra vänsterströmningar (Honduras, Colombia, tidigare i Indonesien, Chile, Grekland, NAZITYSKLAND och oerhört många fler). Miljöförstöring, klimatförändringar och exploatering av unika naturområden till alldeles logisk följd av att tillväxt är helt oumbärligt för den kapitalistiska ekonomin. Etc, etc...

Kapitalismen tar livet av lika många eller fler vart tionde år som kommunismen och alla regeringar som utgett sig för att vara kommunistiska någonsin har gjort.

Om kommunismen misslyckades en gång i och med 'realsocialismens' fall kan vi faktiskt konstatera kapitalismens totala misslyckande varenda dag och om inte annat varje gång vi öppnar en dagstidning eller slår på nyheterna på TVn.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se