thoralf

Direktlänk till inlägg 27 december 2013

MANIFESTATION I KALMAR

Av Thoralf Alfsson - 27 december 2013 22:15

Med anledning av de artiklar och insändare som publicerats av framförallt Östran idag anser jag att jag bör informera mina läsare om den "otrevliga soppa" som omgärdat detta arrangemang.


Om jag skulle bjuda in alla partier till en manifestation och inte kände till några kontaktuppgifter skulle jag googla "Sverigedemokraterna Kalmar" så hade jag de uppgifter som behövs. Så gjorde tyvärr inte arrangören!


Jag har kollat alla mina olika mejlboxar, inklusive skräppost men jag kan inte hitta någon inbjudan till manifestationen i Kalmar på lördag. Enligt arrangören, Mike Waxman skall även en inbjudan gått ut via mejl till Sverigedemokraterna. Jag har efterfrågat denna inbjudan flera gånger ändå har den inte nått fram till mig. Inbjudan har istället gått via facebook och hamnat i en mapp "Övrigt" som jag inte har haft koll på. Tråkigt!


När Mike Waxman ringde mig sent på juldagskvällen var det dock andra tongångar. I min enfald trodde jag det handlade om att han ville bjuda in Sverigedemokraterna till manifestationen eftersom jag inte fått något mejl men det handlade om raka motsatsen.


Mike Waxman vädjade om att Sverigedemokraterna inte skulle deltaga eller närvara vid manifestationen. Vi var med andra ord inte välkomna. Vi skulle inte få gå med i demonstrationståget, vi skulle inte få tala eftersom vi inte anmält vårt deltagande och om vi ändå kom till Larmtorget ville han att vi, sverigedemokrater skulle ställa oss på avstånd, på sidan om manifestationen.


Han informerade även om budskapen på de banderoller och plakat som skulle användas i demonstrationståget och menade att dessa kunde väl ändå inte SD "stå bakom". Villkoret för att gå med i "tåget" var att man stod bakom manifestationens paroller.  Först skulle en banderoll med texten "Mångfald inte enfald" finnas i demonstrationståget. Det kanske varit mer passande med "Stoppa nazismen"


Om jag uppfattade allt riktigt så skulle vissa organisationer, partier och företag hoppa av manifestationen om Sverigedemokraterna deltog och det oroade honom. Därför var uppenbarligen Sverigedemokraterna inte längre välkomna.


Hur många kommer ihåg det här plakatet från valet 2010 som en affärsinnehavare satt upp.


 


Jag fick också veta att Mike Waxman inte gillade mig personligen och att han tyckte illa om Sverigedemokraterna. Vilket han givetvis har full rätt att göra hur mycket han vill. Om det berodde på att han själv var Miljöpartist fick jag aldrig riktigt grepp om men han upplyste mig i varje fall om sin partitillhörighet. Jag har uppfattat det som Mike Waxman marknadsfört manifestationen som något helt opolitiskt!


Jag tolkar det som att de vänsterextrema krafterna nu tagit över styrningen av manifestationen i Kalmar. Orsaken till denna tolkning är hans telefonsamtal och det som fanns bland annat i flera trådar på facebook som Mike Waxman raderat men som jag sparat då jag upplevde dessa kommentarer som anmärkningsvärda. Enligt uppgifter i Östran har det även funnits hotmejl.


I Östran publiceras idag även en insändare från Kommunistiska partiet, Ung Vänster och Syndikalisterna med rubriken ”Uteslut SD från manifestationen”. Rubriken säger allt som behöver sägas. På sociala medier har hatet från vänsterfolk mot arrangören och Sverigedemokraterna florerat.


En av författarna till insändaren är Johan Karlsson (kommunistiska partiet) som även deltagit på sociala medier angående manifestationen.


 

Johan Karlsson har uppenbarligen "fina personer" som förebilder om man skall tro hans facebook-sida där följande bild varit hans omslagsbild.


 

 


Marx, Stalin, Lenin, Mao och Castro. Undrar hur många miljoner dessa herrar mördat genom sina diktaturer. Att ha dessa personer som "idoler" är minst sagt magstarkt. Jag vill absolut inte ha något att göra med personer som har dessa personer till "idoler". Det får mig att må illa av hyckleri när de sedan står på torget och ropar ”inga rasister på våra gator” när de har dessa satans mördare som förebilder.  Inga kommunister på våra gator vore mer passande.


En annan som spridit sina åsikter är David Jonsson.


 


Vilket fackförbund han syftar på vet jag inte men man kan ju gissa att det handlar om Syndikalisterna. Det skulle vara intressant att veta vilka källor David Jonsson har till dessa uppgifter? AFA eller RF?


Han gillar ju AFA och Revolutionära Fronten på Facebook, två organisationer som använder våld som metod för att uppnå sina syften. Men han har även twittrat duktigt i andra ämnen.


 

 


En kompis till David Jonsson ansåg tydligen att jag behöver ett slag i huvudet på mig. När de har tänkt att dela ut detta slag i huvudet framgår dock inte. Eller var det tänkt under manifestationen på lördag.


 


En annan som tar i ordentligt är en Fredrik Svensson.


 


 


Ovanstående kommer ifrån en tråd på FB som tillhör arrangören av manifestationen. Allt har raderats av Mike Waxman. Dock gissar jag att alla ovanstående personer kommer gå manifestationen mot rasism och nazism. Fina förebilder!


Risken finns att även denna manifestation spårar ur från sitt syfte och tappar fokus på rasism och nazisim och istället ägna sig åt en sverigefientlig agenda där Sverigedemokraterna blir den största måltavlan.


Jag uppmanar trots allt våra medlemmar och sympatisörer att närvara vid manifestationen, Inte minst för att dokumentera vilka budskap som sprids på plakat och banderoller men även vad som sägs av de olika talarna. Media kommer sannolikt inte rapportera om de eventuella övertrampen som kommer ske under manifestationen. Det gjorde nämligen inte media i Kärrtorp.


Personligen är jag tveksam till att delta, inte minst på grund av min egen säkerhet. Säkerhetsansvariga i partiet har avrått mig från att närvara med anledning av den hotbild som finns mot mig. Då det verkar som att AFA-sympatisörer och RF–sympatisörer kommer närvara vid manifestationen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

alf

27 december 2013 22:45

Stanna hemma Thoralf, du är alltför värdefull för att riskera bli sönderslagen av det slöddret som skall demonstrera.
Vad dom skall demonstrera MOT vet dom väl knappast själva. Dom har i varje fall dålig koll på världshistorien.
.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 december 2013 23:01

@ Thoralf

Man har antagligen valt Kalmar för sin demonstration, eftersom du blir en allt store "nagel i ögat" för dessa lågintelligenta varelser allteftersom tiden går.

Du står redan som vinnare och låt okända sd:are vara närvarande och samla ev. information, som kan vara av intresse f.v.b Så att hålla dig därifrån är klokast.

 
Ingen bild

Göran

27 december 2013 23:25

Tänk att ur vänsterdiket har aldrig kommit något konstruktivt. Deras argument har aldrig lett längre än till att befinna sig omedelbart ovanför "spärren". Ibland har det t.o.m funnits socialdemokrater som taktikröstat för att vänsteralliansen skulle få majoritet i parlamentet. Det är utom allt tvivel så att avundsjukan utlöst ett så hysteriskt hat hos våldsvänstern så vi sverigevänner bör inte söka oss i närheten av dessa "neandertalare". Du, Thoralf gör mer nytta i Riksdagen och får lov att tänka lite på detta. Du måste avstå från att utsätta Dig för sådana vådligheter som att delta i "marxistpropaganda".

Jag avråder Dig således från att delta i "manifestationen".

Ha en god fortsättning och ett Gott Nytt År !

 
Ingen bild

Morningstar

27 december 2013 23:29

Hoppas du inte får tuppkam nu men detta var fantastiskt bra framgrävt. Den dagen du avslutar politikerkarriären borde du satsa på att bli journalist. Visserligen lär väl knappast Hamilton, Mattsson eller Helin vilja ta i dig med tång ens men antagligen vill du ej heller ha dom som chefer ändå. Du kan ju alltid skriva för SD-Kuriren eller Dispatch International och det vore ju inte så dåligt. Tänk att man kan gräva så bra utan att först ha gått via Södertörn. :)

 
Ingen bild

Odalbonde

27 december 2013 23:38

Många av oss frågar sig: Blir det självmål igen av revolutions-romantikerna?

 
Ingen bild

Kurtan

27 december 2013 23:41

@Thoralf, råder dig att inte beblanda dig med dessa synnerligen förvirrade eller rent av mentalt skadade individer.

De börjar bli desperata nu eftersom de har målat in sig i ett allt mindre hörn! Snart spricker de i "ljuset" dvs när sanningen blir spridd allt mer till det svenska folket som till stor del fortfarande sover vidare tyvärr.

Denna "manifestation" liksom den i Kärrtorp, kan liknas vid där våldtäktsmän manifesterar mot våldtäkt... Var kommer alla dessa dårar ifrån egentligen? 68-rörelsen, DDR, Andromedagalaxen???

Bra grävt...
MVH


 
Ingen bild

Kalleman

27 december 2013 23:47

Utvecklingen i vårt land går mot mörkare tider, nu ser vi tydligt vart det sk näthatet kommer ifrån. Allt blir bara värre och värre, jag beundrar våra företrädare från SD som hitintills stått emot detta tryck från 7-klöverns svans/PK-media och vänstergruppers idoga försök att destabilisera/demoralisera vårt land. Kommer de att lyckas? Kanske, kanske inte, jag får verkligen hoppas att Svensken i gemen är klokare än vad dessa landsförrädare inom vänstergrupperna/7-klöverns svans är!

 
Ingen bild

Stefan

27 december 2013 23:59

Historien har tydligt visat gång på gång hur vissa grupper försöker skrämma fram sina "rätta" åsikter och nu är det dags igen med mer eller mindre förtäckta hot. Det mest upprörande är att om detta som du har grävt fram idag kommer massmedia i vanlig ordning att vara tyst om, för nu är det fel personer som gör bort sig och gud nåde om detta avslöjande skulle få en eller annan Svensson att vakna upp ur sin törnrosasömn och inse vad som verkligen pågår. Men sakta men säkert så gräver dessa människor sin grav (bildligt talat), och för varje sån här sak så får fler och fler upp ögonen för vad som verkligen pågår i vårt land.

Strong jobbat Thoralf!

 
Ingen bild

Nils

28 december 2013 00:29

Vänstern stödjer politiskt våld, det är därför vänstern finns. Om den inte stödde politiskt våld, var den socialdemokratisk.

Från början var alla socialister revolutionära, men splittrades i en revolutionär och en demokratisk falang. Samma utveckling hände i alla västliga länder.

Om man är vänster vill man genomföra förändringar i samhället via revolution, om man är socialdemokrat vill man genomföra förändringarna vha demokrati. Revolution medför att man uppnår makten i landet och tvingar igenom sin politik vid hjälp av våld eller hot om våld, som vi har sett det i en rad länder. Demokrati är lite långsammare.

Svårare är det inte att fatta varför Stefan Löfven virrar omkring på en tillställning där man från scenen fantiserar om att knivskära sina politiska motståndare. Löfven tänker att våld kanske skulle fungera lite bättre, det vigtigaste, politiken, är densamma.

 
Ingen bild

Karl.Urban

28 december 2013 00:36

Det stora problemet är väl inte om Thoralf går, det skall han nog inte göra.Men de andra partierna,de som ni kallar sjuklövern. De borde heller inte vara med i detta sällskapet.Eftersom det drar ner deras trovärdighet. Jag menar att du offentligt i tidningar och på din blogg borde fråga de andra partierna varför de deltar i sådana sammanhang där det finns hot mot demokratiskt valda riksdagsmän och kvinnor. Vill man sanktionera våldet, eller vad?

 
Ingen bild

Widstrand

28 december 2013 00:37

MEN DET ÄR VÄL DÅ ÄNDÅ SJÄLVA FAN ATT RENA KOMMUNISTER SKALL FÅ ARRANGERA RENA HATKAMPANJER MOT ETT SVENSKT RIKSDAGSPARTI IDAG 2013. Kommunistflaggor i helt öppen dager. På facebook tycker dessa att kommunismen som dödat många miljoner människor är en FEST!??
Klarar inte övriga partier och ansvariga i kommuner och landsting, fackföreningar mf att säga nej till detta, Ja då är landet otroligt illa ute.
De kunde lika gärna ha Nazistplakat. Precis lika vidrigt!
Klarar inte samhällets ansvariga att stävja detta DÅ SKALL DOM AVSÄTTAS OMGÅENDE.

 
Lassekolja

Lassekolja

28 december 2013 00:47

Samtliga dessa fina herrar, som Du refererar till i Ditt inlägg Thoralf, har en sak gemensamt. Dom har problem med att i sin frustration över sin totala avsaknad av argument mot SD och SD´s politik, kommer enda nödlösningen mer eller mindre per automatik, nämligen den vanliga raddan epitet, i vilka "inflationen" gjort dom helt meningslösa och utan innebörd. Vid närmare eftertanke kan dessa lite barnsliga epitetsältande tolkas som ett indirekt erkännande att SD faktiskt har rätt!!!Om inte var finns argumenten???
Kämpa på Thoralf och övriga riktiga människor!!!
SD 2014!!!

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

Magentan

28 december 2013 01:16

Det politiskt rödfärgade anhanget i Kalmartrakten ser tydligen fram emot en upprepning av manifestationen i Kärrtorp, där flera tusen naiva och oinitierade personer inklusive en hel del representanter från 7-klövern (t.ex. Löfven, Åsa Romson och riksdagens talman Westerberg) tågade tillsammans med våldsamma vänsterextremister av olika slag, i en demonstration som avslutades med vidriga hatorgier mot ett demokratiskt valt riksdagsparti utan minsta samröre med några nazister.

I sin blåögda okunskap inbillade sig tydligen större delen av dessa tusentals "nyttiga idioter" att de demonstrerade mot nazism och rasism, när de i själva verket hamnat på "ett vänstermöte med extrema inslag" som en förskräckt och ledsen Expressen-journalist, Britta Svensson, uttryckte sig efteråt, då hon (som den enda av alla Sveriges journalister) i en artikel avslöjade vad det hela egentligen handlade om, nämligen en hatdemonstration mot SD, anordnad av Linje 17, en liten lokal organisation på vänsterkanten.

http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/britta-svensson-raddare-och-ledsnare-an-nar-jag-akte-dit/

Ännu mer förskräckt hade antagligen Britta Svensson blivit om hon hade vetat att Linje 17, enligt nedanstående länk(!), tydligen också har samröre med radikala islamistiska intressen.
Detta plus andra värdefulla upplysningar finns dokumenterat i länken nedan via mycket intressanta och informativa vidarelänkar.

http://avpixlat.info/2013/12/25/radikala-islamistiska-intressen-bakom-linje-17/#more-81535 
Ingen bild

Kurtan

28 december 2013 01:28

Förhoppningsvis och kanske rent utav troligtvis är denna typ av "mainifestation" de sista "dödsryckningarna" av extremvänstern som nu tydligt (kanske) inser att de har förlorat "debatten" till 100 procent i sakfrågorna! Orsak: deras inbillade verklighet stämmer inte överens med den verkliga verkligheten som vi verkligen lever i...

Vad de nu troligtvis försöker är att hålla majoriteten av våra bröder och systrar kvar i "mörkret" och förhindra dem från att söka information och sanningen om tillståndet i Sverige och ytterligare demonisera SD för att klänga sig kvar och konsumera från moder Svea. Detta naturligtvis utan motprestation i sann kommunistisk parasitisk anda...

Men de kommer att misslyckas då sanningen och verkligheten har en otrolig förmåga att sippra fram. Vi som insett att "Kejsaren är naken" blir fler och fler för varje dag som går!
MVH


 
Ingen bild

Skeggan

28 december 2013 01:31

Varför vill du demonstrera mot rasism och nazism Thoralf?

Hur skulle du definiera rasism?

När får vi läsa ett inlägg som helt och hållet handlar om din stora avsky mot rasismen?

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

28 december 2013 02:31

Rasism anses betyda att man tror att olika människor med varierande bakgrund har olika livsförutsättningar. Allt görs så förenklat.

En afroamerikan kan vara en mycket skicklig kirurg, men måste inte nödvändigtvis tycka om att bo i Kiruna vid - 32 graders köld.

Jag har levt i många länder. Har hustru från Sydostasien. Har utlandsadopterat barn, som har fyra barn med "invandrarbakgrund" (hatar ordet).

Jag har ingen stor avsky mot "rasismen". Den finns knappast. Tanken finns inte i min kropp. Inför Gud är vi alla jämlika. Det som stör mig är ett tjat om "rasism", som inte finns utan blott är en mediakonstruktion.

Svenskarna är det mest toleranta folket på jorden. När det fanns riktiga nazister i Sverige 1932-1936 vann de som mest 0,71% i riksdagsvalen.

Varför skrika "rasist" när det går att göra ett hederligt handtag för att göra Sverige till ett mer harmoniskt och enat land? Såväl för infödda svenskar som för utlandsfödda.

Sök inte söndring utan enighet!

Stellan (SD)

 
Ingen bild

Peter

28 december 2013 03:15

En sak som media har mörkat för oss angårnde kristallnatten och butiker med skyltar där judestjärnan var målad - var att den internationella judendomen förklarade Tyskland krig, och uppmanade alla länder att bojkotta varor från Tyskland. Därav tyskarnas resåons att inte handla i judiska butiker.
1. Hur kommer det sig att detta faktum förtigs?
2. Om vi inte känner till all fakta - drar vi då felaktiga slutsatser?

Många judar i Tyskland ville emigrera till USA - men stoppades av ammerikanska immigationslagar, på uppmaning av judar i USA.
Nånting är ruskigt fel med den historiebeskrivning vi fått lära oss, och som påverkar vår syn på världem, vilka som är goda och vilka som är goda. Vi är som boskapsfår som vallas.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

28 december 2013 03:48

Lämnade denna blogg i några dagar, skönt att se att det är samma retoriska inavel än. Lycka till, och låt ingen påverka era tro satser....

 
Ingen bild

World Traveller

28 december 2013 05:47

SD-politiker räddade sin dotter men skadades svårt i en husbrand i Västra Ämtervik. Lite väl mycket nu tycker jag. SDU-politiker svårt misshandlad i Luleå.

Lars Ohly's utomparalmentariska metoder har satts i verket nu. Detta kommer att eskalera nästa år.

Jag var själv en hårsmån från att bli sprängd i luften igår. Två amerikaner och en slovakier dog.

Vem var vapen lasten i Göteborg ämnad för? Varför tystas det ned i media?

 
Ingen bild

World Traveller

28 december 2013 05:56

En villa i Perstorp brann i natt ned till grunden. Ägaren saknas fortfarande. Är han Sverigedemokrat och ingår han i Expressens register?

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 december 2013 06:51

Det kommer många funderingar ur detta blogginlägg.
Hur bjöds de andra partierna in till dagens manifestation?
Thoralf verkar blivit inbjuden med "armbågen"...

Thoralfs blogg och våra kommentarer verkar vara som en böld i r-ven på Extremvänstern. Att skriva sanningen om Kommunismens blodiga förtryckarhistoria verkar rubba deras hjärntvättade ärthjärnor.
Samma har jag stött på med Jehovas Vittnen. Var påläst och ifrågasätt vänligt, de återkommer inte. Tokvänstern är värre då de har våld som argument, men är lika fanatiska och enfaldiga.

Nej, att delta i detta arrangemang som verkar ha tagits över av Extemvänstern är nog dumt. Ärthjärnor uppeldade av Kommunismens lögner och i grupp, är inte att leka med.
Bättre om SD på central plats i Stockholm under våren manifesterar mot politiskt våld och jobbar mot detta i riksdagen.
Så ni hjärntvättade Kommunistyngel som säkert läser våra kommentarer, manifestera gärna, men ni är genomskådade. Vi här vet mer än ni om Kommunismens mörka blodiga historia...

 
Ingen bild

Tony

28 december 2013 07:34

Idag tycker jag vi ska ta och gratulera alla
vänsterjönsar, jag menar att det är ju ändå
menlösa Barnens dag idag, en dag som borde
ligga nära till hands för denna märkliga skara!

 
Ingen bild

Tony

28 december 2013 07:41

Inte att förglömma ateisten Mats!

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 december 2013 08:19

Nu ska jag ägna mig åt något som Extremkommunisterna nog blir avundsjuka av ;-) Hederligt kroppsarbete.
Nej, ska man vara allvarlig så är det nog ingenting för dem. De vill säkert bara flyta ovanpå och kunna styra arbetarna och likt Stalin, Fidel, Mao, arvdiktatorerna i Nordkorea, och andra galningar, leva gott i lyx och låta undersåtarna svälta och förtryckas.
Det närmaste kroppsarbete de ägnar sig åt är nog när de kastar sten...

 
Ingen bild

johannes

28 december 2013 08:32

Det är på grund av dig och ditt parti, Thoralf lille, som det är manifestationer mot rasister. Förstår inte varför du har så svårt att räkna ut det själv.
Att en rasist och uttalad islamofob som du, Thoralf lille, demonstrerar mot sig själv är som att prästen inte tror på gud.

 
Ingen bild

World Traveller

28 december 2013 08:57

johannes
En islamist var nära att spränga mig i luften i går. Två amerikaner och en slovakier dog. För några år sen blev jag oprovocerat angripen av ett gäng muslimer i Frankrike. En gång i Belgien blev jag vittne till hur två muslimer knivhögg en som de försökte råna. Jag tror han dog senare. Frun och 6-åriga dottern till en av mina bästa vänner överlevde attacken mot köpcentrumet i Nairobi och hon har nu drabbats av allvarlig PTSD. Är det undra på att man blir lite negativt inställd till dessa förespråkare av fredens religion? Sen klassar jag våldsvänstern som minst lika sinnessjuka som jihadisterna. Och allierade är ni också.

 
Åke

Åke

28 december 2013 09:33

Extremvänstern kontra extremhögern är ju egentligen varandras likheter,som tar till våld för att få igenom resp. ideal. Om man inte kan se problemen så som de är i samhället, då har man nog inte mkt under hårfästet.

Om man nu inte får vara SD:are enl somliga,(Läs vänsterfolk ) hur ska man då göra för att få sin demokratiska röst hörd och kunna kritisera den illa förda asyl & invandringspolitiken,då andra inom 7-klövern inte "lyssnar"?

Det är ju de "politiskt korrekta" inkl. media många gånger som sätter dagordningen i samhället och i såfall skapar de "rasister" som det ständigt ska manifesteras emot ute på gator och torg?

Tycker nog att samtliga här på "forumet" ska läsa den ledare som fanns i en av länets tidningar på självaste julafton....( Se länk )
med anledning av allt detta.....

http://www.vt.se/opinion/ledare/?articleid=7250361

 
Ingen bild

Olandstoken

28 december 2013 10:05

Jag ser inte varför SD skulle gå med i en manifestation för politiskt våld och göra bort sig likt Socialdemokrater och andra okunniga politiker gjorde i Kärrtorp.

JAg tycker nu att de som arrangerat detta spektakel ska driva fram en liknande manifestation i Malmö och då för de utsatta Judar som tvingas leva med hot och även tvingas flytta, givetvis kommer detta inte ske då fegheten kommer träda fram,

Vänsterfolk är nog de mest obegåvade vi har i landet , skolor och vård vill de inte ska bedrivas med vinst men asylboenden går tydligen bra vilket bevisar på vilken nivå dessa befinner sig på .

Håll dig hemma Thoralf och utsätt dig inte för onödiga risker , jag har svårt att se att denna manifestation skulle samla några vettiga människor utan okunniga naiva politiker och deras bihang.

 
Stefan K

Stefan K

28 december 2013 10:20

Generellt sätt är jag mot att någon deltager i manifestationer som kidnappats av grupper längst ut på höger- och vänsterkanten, vilka gärna använder våld för att föra fram sina åsikter.
Däremot skulle SD:s närvaro tydliggöra om manifestationen riktar sig mot verklig rasism, extremism och det politiska våld som breder ut sig allt mer, eller om manifestationen har en enkelriktad agenda.
Kan finnas skäl för moderater, sossar och andra att i efterhand ge svar på frågor om varför de deltog i en manifestation där våldsbejakande vänstergrupper tilläts sätta sin agenda.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

28 december 2013 10:23

"Lille Johannes" Hur många gånger i veckan rapar du
upp ordet rasist, bara så där på ett ungefär??
Ditt ordförråd måste vara väldigt torftigt!

 
Ingen bild

Lotta

28 december 2013 10:46

@johannes
Endast en rädd och osäker person försöker med hjälp av härskarteknik förminska sin motståndare med hjälp av epitet som "lilla, lille" osv. Motståndaren känns helt enkelt inte så överlägsen och skrämmande om man förminskar vederbörande med dessa epitet. Inte heller märks den totala bristen på argument om man använder sig av personangrepp likt "Johannes" som inte ens vet att man skriver namn med stor begynnelsebokstav.

@Skeggan

Hur skulle du definiera rasism?

@Mats (Ateist)
Vad är tro satser för något?

 
Ingen bild

Lassese

28 december 2013 10:58

Nu när det gått ut till allmän kännedom att SD kommer att medverka så skulle det inte förvåna mig om de där knivstickande AFA åker ner och "busar" lite. Var försiktiga!

 
Ingen bild

C

28 december 2013 11:01

Nu sällar sig Marko Ahonen till de som vill utesluta SD från dagens manefestation. Läs kommentar på Östran och länk till hans blogg

 
Ingen bild

Olandstoken

28 december 2013 11:09

En omröstning i Expressen där en professor anser att det borde vara förbjudet att ge pengar till tiggare, detta säger en del om vad Svenska folket tycker kontra pk-maffian och de så kallade humanisterna som vill att landet ska bli världens socialbyrå.

Borde det vara förbjudet att ge pengar till tiggare?
Ja (82 %)
Nej (18 %)

Totalt har 13605 personer svarat på frågan.

 
Ingen bild

Olandstoken

28 december 2013 11:16

Givetvis åkte omröstningen bort på grund av att det inte blev som Journalisterna ville, vilka förbannade hycklare dessa antidemokrater som arbetar på tidningar är.

Givetvis finns en skärmdump då man anade att detta skulle hända pm folket tycker "fel".

 
Ingen bild

Farbror Sven

28 december 2013 11:16

" Lille Thoralf " , Johannes vem tror du att du är ? Jevla fjosse !

 
Ingen bild

Magentan

28 december 2013 11:25

"Ett ögonblick av fint samförstånd i morgonsoffan"
är titeln på ett som vanligt knivskarpt och avslöjande inlägg i Tobbes medieblogg. Detta inlägg beskriver en aktuell sändning av SVT:s fjolliga med farliga soffprogram, som har ett hos SVT ständigt återkommande tema, nämligen glasklar SD-fientlig propaganda till alla Sveriges TV-tittare.
Tobbe beskriver detta så här:

"I dagens morgonsoffa uppstod ett sådant där fint ögonblick av samförstånd, som är något av en specialitet i svensk television. Man hade bjudit in tre mer eller mindre bisarra figurer, som på papperet stod för olika åsikter, men som på den avgörande punkten naturligtvis var överens, då de annars inte skulle ha fått sitta där. Gammelmoderaten Anders Björck, den förnäme socialdemokraten Göran Hägg och prästen och vänstermänniskan Helle 'Hamas' Klein, var alla rörande överens om att det verkliga oppositionspartiet inte skall få vara i riksdagen".

Läs och betrakta ett av många typiska soffprogram i vår svenska s.k "neutrala" statstelevision!

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/12/ett-ogonblick-av-fint-samforstand-i.html#comment-form

 
Ingen bild

Magentan

28 december 2013 11:27

Försöker med ny länk till Tobbe:

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/12/ett-ogonblick-av-fint-samforstand-i.html

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 december 2013 11:41

Johannes...
Du och jag kan väl gemensamt manifestera mot den rasism som drabbar Malmös Judar, eller? Du ställer väl upp?? Du verkar ju inte gilla rasism.
Nu är fikarasten slut och mer kroppsarbete återstår...

 
Ingen bild

matspp

28 december 2013 12:05

En totalitära rörelse har ett behov av fiender.
Utan fiender att bekämpa, besegra, underkuva och döda skulle den inte kunna motivera sin existens. Trots det är att vara Kommunist helt acceptabelt inom den kultur eliten och på annat håll.
Detta är mer än märkligt eftersom inom det systemet utfördes folkmord. Kommunismen har betydligt fler liv på sitt samvete än motsvarade system och utmärktes också av en betydligt brutalare intern terror.

 
Ingen bild

UncleBob

28 december 2013 12:10

Såg nu att omröstningen var censurerad. Bortredigerad. Struken ur artikeln. Mörklagd. Pixlad. Hemlighållen. Bortklippt.

Tänk vad Svenska språket har många ord för PK-medias sätt att ljuga. Ungefär som Eskimåernas förhållande till snö.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

28 december 2013 12:16

Om ni undrar vad som håller på i Sverige och Världen kanske följande läsning kan ge en liten ledtråd

http://sv.metapedia.org/w/Frankfurtskolan

 
Ingen bild

Thoralf A

28 december 2013 12:43

Missa inte att besöka Manifestationens facebooksida och den diskussion som ohämmat pågår där.

https://www.facebook.com/#!/events/588834977837700/?fref=ts

 
Kjell

Kjell

28 december 2013 12:45

AFA har sprungit runt i stan och affischerat inför demonstrationen.

http://s29.postimg.org/chbuj2qdz/713.jpg

 
Ingen bild

Thoralf A

28 december 2013 13:09

Tack Kjell för fotot!

Det kommer säkerligen inte Barometern och Östran publicera. Jag lägger upp det på bloggen direkt.

 
Tove Jansson

Tove Jansson

28 december 2013 18:18

Hej Thoralf! Jag var på manifestationen idag och jag tänkte att jag kanske kan ställa en fråga till dig om det är okej?

Vad är din definition av rasism?

Du kan skriva svar till mig på Facebook om du vill, lämnade adressen i URL fältet.

Vänliga hälsningar,

Tove

http://https://www.facebook.com/tove.jansson.167

 
Ingen bild

Hillevi Jonsson

28 december 2013 19:29

Det viktigaste de patriotiska partierna i Europa gör framöver är att gemensamt behandla den tredje statsmakten (Massmedia) som den maktfaktor de är.
Man måste sätta sig ned och titta på den problematik som varit. Med media som fullkomligt vimlat av vänsterextremister, redo att använda sin arbetsplats och dess resurser som ett vapen i eget syfte. Nu när de varit så många och de agerar gemensamt så hotas hela demokratin i grunden.
Det är ungefär som att sätta en flygflottilj med attackhelekoptrar mm i händerna på ett gäng fotbollshuliganer -Det är vad som händer i media idag!
För att få arbeta på en flygflottilj så krävs att man har god vandel. D.v.s att man är pålitlig, balanserad och skötsam och framförallt agerar politiskt neutralt.

Det borde man väl även kunna kräva av de som skall arbeta inom media!

Eller hur?

 
Ingen bild

Lotta

29 december 2013 11:37

@Tove Jansson
Lite nyfiken på din definition av rasism? Undrar sedan om du tycker affischerna i artikeln ovan är ok där man uttrycker en önskan om att få våldta någons barn. Svara gärna här.

 
Ingen bild

Tove

29 december 2013 17:50

Varför vill du veta min definition av rasism, Lotta? Anledningen att jag frågade Thoralf är för att han är riksdagsman för ett parti som faktiskt talar om rasism - därför vill jag veta hans definition.

Jag undrar om du är seriös med sista frågan? Brukar du ställa frågor till folk på bloggar och fråga om de tycker att det är ok att våldta? Barn?

Skärp dig. Våldtäkt är ett fruktansvärt vidrigt brott som ingen borde skämta om, hota om eller utföra.

Höj nivån ett snäpp, Lotta.

 
Ingen bild

PG

29 december 2013 18:14

Tove Söndag 29 dec 17:50

"Höj nivån ett snäpp"
Nu blev det jobbigt!

Exempel på en person som inte står för sin egen fråga!

 
Ingen bild

Lotta

29 december 2013 19:21

@Tove
"Tove

"Varför vill du veta min definition av rasism, Lotta?" Eftersom du frågar så måste du själv ha en rätt klar bild över hur man definierar rasism. Vore kul att höra din åsikt i frågan. Hur så kan du inte svara?

Jag frågade vad du tyckte att affischerna där uppmaningen finns med var ok?

http://s29.postimg.org/chbuj2qdz/713.jpg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se