thoralf

Direktlänk till inlägg 26 december 2013

MANIFESTATION I KALMAR

Av Thoralf Alfsson - 26 december 2013 13:16

På lördag skall det vara en manifestation mot rasism och nazism i Kalmar. Enligt arrangören och Barometern är alla partier inbjudna. En journalist ringde igår och ställde frågor om manifestationen.

Jag (SD) har dock vare sig fått inbjudan via mejl eller telefon trots att arrangören hävdat det för journalisten.

Däremot ringde arrangören vid ca 21:30 på juldagen och informerade mig om sin syn på manifestationen och Sverigedemokraternas medverkan.


Jag har följt debatten runt arrangemanget och att alla partier i Kalmar kommunfullmäktige skall vara inbjudna. Idag har jag läst artikeln i Barometern där man försöker hänga ut SD för att vi inte tackat ja till den inbjudan som vi inte fått. Jag informerade Barometerns journalist om några anmärkningsvärda detaljer men hon utelämnade detta helt och hållet i artikeln.


Ju mer jag tänker på vad som utspelats angående denna manifestation blir jag bara mer och mer upprörd. Inte minst därför allmänheten är helt okunnig om vad som utspelats bakom kulisserna och hur arrangören agerat och att journalisterna är helt ointresserade av återge detta i sina artiklar.


Får god lust att skriva ett kraftfullt blogginlägg om hela soppan!


SVT-debatt skriver Paula Bieler om hatet mot SD som drivs av media och vänsteranhängare. Det har utan tvekan kopplingar även till hur människor agerat i samband med manifestationen i Kalmar.


 
ANNONS
 
Ingen bild

felix

26 december 2013 13:50

"informerade mig om sin syn på manifestationen och Sverigedemokraternas medverkan"

Du vill inte dela med dig? :)

 
Ingen bild

Sladden

26 december 2013 14:38

Om du använder SD:s miljonsatsning som nu är mer än ett år gammal kommer du ut till allmänheten med informationen.

 
Ingen bild

Lassese

26 december 2013 14:44

Naturligtvis skall du beskriva hur diverse halvskumma organisationer kidnappat antirasismen för att använda det som ett verktyg för att slå mot politiska motståndare!

 
Ingen bild

Freddan

26 december 2013 14:44

Ja du Thoralf! Svensk media har inte någon hederligt förankrad moral att stå på och då är det inte så konstigt att MSM har sjunkande försäljning. Knappast förvånad att journalister rankas lägst i förtroende bland yrkeskategorier. Jag hade jobbat många år utomlands och kom nyligen hem. När jag läste aftonbladet trodde jag knappt det var sant. Sveriges populäraste webbsida!?!? 90% är lögner och ren smörja. Om så många Svenskar läser och tar intryck av AB så undrar man vart Sverige är på väg. Har jobbat i ca 10 olika länder och kan säga att Svensk media är unik. T.o.m SVT håller tabloidkvalitet.

 
Ingen bild

Farbror Sven

26 december 2013 15:04

Vi som kämpar inom SD behöver inte medverka i slika manifestationer eftersom alla nationaliteter är välkomna att bli medlemmar i SD !
God forts på julfirandet !

 
Ingen bild

SM811

26 december 2013 15:34

De PK borrar sig allt längre ned i träsket där lögner och undanhållande av fakta härjar fritt. Det fina är att det blir allt fler som genomskådar detta. Där jag bor strömmar det till nya medlemmar till partiet och allt fler som man talar med kommer att rösta på det Sverigevänliga partiet SD.
SD 2014

 
Ingen bild

Lärare

26 december 2013 16:01

Just det!
Varför i hela friden ges inte info ut om det katastrofala läget i landet, till hela svenska folket från SD? Jag och nu vet jag att många fler efterlyser den s k stora miljonsatsningen som skulle varit iscensatt redan.

Hur ska svenska folket annars få reda på alla galenskaper som sker om de inte blir upplysta? De flesta läser inte Avpixlat eller andra upplysande tidningar.

Nu väntar vi på en storsatsning från SD!
Vad är det som är fel? Fattas det pengar?
Skicka ut till alla lokalavdelningar så hjälper vi till att dela ut materialet!

Vill inte SD bli ett riktigt stort parti?`
Det finns möjlighet till det om folket får reda på sanningen om vad som sker i PK-Sverige,

 
Lassekolja

Lassekolja

26 december 2013 16:05

För att vår representativa demokrati skall fungera som tänkt, krävs att en vanlig "Svensson", alltså en medborgare utan särskilt stort intresse för politik, skall kunna läsa en dagstidning, se Rapport/Aktuellt på TV eller lyssna på radio(SR) och därmed erhålla tillräcklig information för att vart fjärde år kunna göra sitt val hur Sveriges framtid bör se ut. Som media fungerar idag framstår detta istället mer som ett skämt åtminstone för oss intresserade Sverigedemokrater. Hur övriga politiskt intresserade kan fortsätta rösta på 7:an och därmed undan för undan radera Välfärdssverige är fullständigt obegripligt. Den enda förklaringen, som jag hittar har med ständigt malande hjärntvätt att göra. Alla som år efter år ideligen ser och hör anti-SD-propagandan att SD är "främlingsfientliga", "intoleranta", "rasister", "nazister", t.o.m."fascister", "enfrågeparti"(trots 54 olika programpunkter), o.s.v.o.s.v., tror till sist på allt dettra! "Lögner som upprepas blir till sist sanning".
Våra motståndare i olika fora bygger först upp en fullständigt felaktig bild av SD, som dom i nästa ögonblick angriper i hårda ordalag, naturligtvis helt oemotsagda och med olika programledares samtycke. Helt enkelt bedrövligt! Iaf manipulation och rent sabotage mot vår representativa demokrati!

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

pg

26 december 2013 16:18

Och valet 2014 kommer att ge ett intressant resultat!
Kommer Fredrik eller Stefan stå först i kön för en NY allians?

 
C i uppförande

C i uppförande

26 december 2013 16:21

När Allmänhetens Pressombudsman Ola Sigvardsson med andra personer från medievärlden (Göran Andersson, Gotas mediekonsulent, samt Barometerns marknadsansvariga Emelie Lund och nyhetschefen Pelle Johansson) skulle föreläsa om yttrande- och tryckfrihet och pressetik på Jenny Nyströmsskolan slutade det med att det avbröt föreläsningen på grund av gymnasieelevernas stoj, skratt, prat och omotiverade applåder (citat direkt ur Ola Sigvardsson text). Det fungerade helt enkelt inte att föreläsa i den oroliga miljön.

Mycket intressant att mediefolket kastade in handuken när det inte var ordning i aulan.
Det här är ju vad dagens lärare DAGLIGEN utsätts för och ingen lyssnar. Blir en lärare inbjuden till debatt för att ventilera problemet kommer en arsenal av invektiv, bortförklaringar och tilltänkta satsningar att hagla.

Mediefolket står inte ens ut några timmar. Välkommen till verkligheten säger jag.

http://www.journalisten.se/kronika/kalabaliken-i-kalmar-ledde-till-samtal

http://www.journalisten.se/kronika/kalabaliken-i-k

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

26 december 2013 17:15

Även vi i SD Sundbyberg känner särbehandling. Men under tre år i kommunfullmäktige har vi genom korrekt uppträdande och allmänt accepterade åsikter vunnit vänner. Centern, Folkpartiet och Miljöpartiet stödjer oss.

Vi blev exkluderade från "demokratidagarna", men sagda partier agerade till vår fördel.

Arrangörerna fick "pudla".
Vår strävan går vidare.
Gott Nytt År, Thoralf!

Vännen
Stellan

 
Ingen bild

Fd Journalist

26 december 2013 17:34

Jag skäms över hur mina gamla kollegor agerar.
Själv lämnade jag journalistiken sedan jag upprörts över deras sätt att agera. Perecis som en tokig sekt.
Givetvis fick jag sparken när jag ifrågasatte alla vinklingar. Man ville inte använda fakta.
En hel utbildning åt helvete!
Jag ville delge mina medmänniskor de händelser som utspelade sig runtomkring dem. Inte ljuga och hitta på.
Jag förespråkar å det starkaste en nödvändig utrensning bland massmedias ansvariga.
Unga journalistelever är inga föremål för de rödgrönas politbyrå. Låt de få veta det!

 
Ingen bild

Morningstar

26 december 2013 17:45

Har ni hört hur bedrövligt Sverker Olofsson beter sig i Ring P1 när Stefan Ritter ringer in och vill tala om Invandring och mörkläggning? Videon finns på Snaphanen. Som vanligt när argumenten inte räcker till så blir PK-iten otrevlig och ful i mun.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

26 december 2013 17:50

Lägger in denna länk en gång till om Linje 17, kanske är det samma organisation som ligger bakom Kalmar demonstration

http://korturl.com/gkn860

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

26 december 2013 18:47

@ Fd Journalist

Ja, "Journalistutbildningen" är verkligen ren hjärntvätt av unga som tror sig hittat sitt drömyrke. Du kunde ju tydligen tänka själv och inse det orimliga och din beskrivning av "tokig sekt" tycker jag är mycket passande! Har själv läst en av "läroböckerna" från Journalisthögskolan och den var ren indoktrinering från pärm till pärm om vad man får skriva, men framförallt vad man INTE får skriva!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Tony

26 december 2013 20:59

Se upp med bedragare på nätet! Har fått information från
någon som påstår att det kommer från Telia, och att jag
har dubbelbetalt en faktura, som inte ens förfallit till
betalning ännu, och att dom vill ha tillgång till bankkonto
för återbetalning. Tror inte Telia går till väga på detta
sätt! Sen innehöll meddelandet en massa stavfel, som tyder
på någon med utlänskt sätt att behandla Svenska språket!

 
Ingen bild

Tony

26 december 2013 21:05

@ PG:
Förhoppningsvis kommer ingen av dessa båda herrar
att bilda någon Allians

 
Ingen bild

pg

26 december 2013 21:40

Tony Torsdag 26 dec 21:05

Håller med du,men, huvudsaken är SD finns i kommande regering!

 
Ingen bild

Magentan

26 december 2013 22:18

Thoralf skriver:

"Får god lust att skriva ett kraftfullt blogginlägg om hela soppan!"

Ja tack Thoralf, gör gärna det!

 
Ingen bild

Calle

26 december 2013 22:39

@ Lärare och övriga frustrerade.
Sprid Jan Milds och Opinionsbildarnas tabloider.Där finns uppradat sanningar i samhället som "vanligt" folk inte hade en aaaaning om.Opinionsbildarna ( OB ) har en hemsida där intresserade kan ta del av budskapet. Detta är det enda i " pappersväg" jag kunnat hitta för att sprida sanningen om tillståndet i landet.Tidningen Nya Tider är bra, men kräver prenumeration, vilket gör att den inte når de " sovande".

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 december 2013 22:58

Fulspel, fulspel och bara fulspel. Journalister och SD,s politiska motståndare ljuger.

Detta är ytterligare ett bevis på att SD behöver satsa stenhårt på att nå till väljarna med eget material.
Och, Thoralf, skriv mer om detta. Ett eller flera kraftfulla inlägg!!

 
Ingen bild

Thoralf A

26 december 2013 23:12

Magentan

Det krävs en viss arbetsinsats för att skriva det blogginlägget men jag har börjat.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 december 2013 23:26

Tänk om man bodde närmare Kalmar...
Nazismen är man självklart emot. Rasismen mot Malmös Judar och etniska Svenskar kan vi alla här behöva manifestera emot.
Sedan har vi det politiska våldet att manifestera emot. BÅDE det från Höger och Vänster.
Och efter det Islaminspirerade mordhotet mot Thoralf och Kent Ekroth, finns ännu ett argument att manifestera mot våld och hot i Kalmar...

Så självklart är väl Sverigedemokrater varmt välkomna till manifestationen, ELLER..?

 
Ingen bild

Magentan

26 december 2013 23:49


@ Thoralf
Jag förstår det och beklagar verkligen att du ska behöva jobba med detta under dessa "fridens" dagar som julen borde innebära - (men som den rättskaffens man jag har uppfattat att du är, kan du nog ändå inte låta bli). Nu väntar vi med spänning (och viss oro).

 
Lassekolja

Lassekolja

27 december 2013 00:08

@Tony 20:59, jag fick också ett dylikt mail redan den 17 september i år. Så här såg det ut:

Hallå

Tillgång till ditt konto är begränsat till nästa:
•Vi har upptäckt att du har betalat din faktura 2 gånger på samma gång

(Din fil är: xxxxxxx)

För att bekräta din återbetalning :(här vill dom att jag skall logga in! I h-e heller säger jag!)

@Tony, jag tror faktiskt att Telia´s personal kan stava till bekräfta!

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

World Traveller

27 december 2013 04:32

En SDU medlem i Luleå har misshandlats svårt på grund av sin partitillhörighet. Expressen borde anmälas för instiftelse.

 
Ingen bild

World Traveller

27 december 2013 06:14

Anstiftan kanske det ska vara. Hur som helst, Mattsson och Helin borde polisanmälas för uppvigling till misshandel av Sverigedemokrater.

 
Ingen bild

Andreaz

27 december 2013 06:49

Du får göra oss i SDU sällskap under manifestationen?

Står i dagens Östran en insändare där det beklagas över att SD ens fått inbjudan -"Då legaliserar man de som Antirasister"

Mvh Andreaz K

 
Ingen bild

Farbror Sven

27 december 2013 07:12

Sverker Olofsson ska bara hålla igen brödnäbben ,han är ju pensionär ändå gnetar han och tar jobbet från de yngre , han borde väl klara sej på sin pension som vi andra får göra .

 
Ingen bild

Lotta

27 december 2013 07:28

Läser om manifestationen i dagens Östran. Arrangören som vill inte förekomma med namn i tidningen har mottagit hot via mejl och telefon. Vem är det då som hotar? Kommer det månne från den "goda" sidan som värnar alla människors lika värde? Dessutom finns en insändare undertecknad av några kommunister. Hur patetiskt är det när kommunister, vänsterpartister och andra kommunistvurmare skriver om att utesluta SD från manifestationen när de själva stödjer en ideologi som ligger bakom så många fler dödsoffer än någonsin nazismen som de vill demonstrera mot? Följer de inte utvecklingen i det kommunistiska lyckoriket Nordkorea där deras nya ledare avrättar människor i parti och minut? Man tar sig banne mig för pannan.

 
Ingen bild

B Johansson

27 december 2013 07:30

Manifestation, mot vad?
Vet de som tänker delta vad de deltar i? Har de tänkt igenom vad är syftet, vet de vem som organiserar det hela och har de undersökt om det möjligen finns en en dold agenda som det visade sig nyligen i Kärrtorp.
Risken finns att de mobiliseras ut för att agera nyttiga idioter och slåss mot väderkvarnar och andra hjärnspöken tillsammans med grupperingar som har allt annat än demokrati som politiska ideal.

 
Ingen bild

Eric H

27 december 2013 07:48

Paul Bielers krönika på SvT du refererar till är daterad 26 dec.
Idag den 27 dec. kl 07.45: "Det går inte längre att kommentera i denna tråd".
Stängd efter ETT enda dygn?
En misstanke är at det var för många kommentarer med för SvT "fel" åsikter, igen.
Detta är bara ETT av sätten att trakssera (sd)..

 
Ingen bild

Stefan A

27 december 2013 08:36

Kåkstäder börjar växa upp runt Stockholm, kunde inte de här demonstranterna i Kärrtorp öppna sina dörrar för de här personerna, eller sträcker sig bara engagemanget och godheten bara till "manifestationer" och tryck på gilla-knappen?

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 december 2013 08:57

Några få möjligheter finns för Sverigedemokraternas motståndare återstår. En metod är att vid manifestationer som denna lura allmänheten.
-Jo, de är inbjudna, men ville inte delta.
De spelar också på "Svenne Banan,s" okunskap och sammanblandar med glatt humör, Svp med SD.
Tyvärr är dessa lögnare ofta journalister, de som borde vara allmänhetens ärliga ögon och ge läsarna rätt information om det som händer i samhället.

Om några dagar har vi 2014. Ett år som innehåller två valrörelser. Ett år med, tyvärr många kommande lögner om SD i media.
Så det vill till att vi spottar i nävarna och kommenterar på nätet och i lokalpressen allt vi hittar, kontaktar lögnaktiga journalister och informerar våra nära om deras lögner...

 
Ingen bild

Nisse

27 december 2013 13:42

Ja vad gör man i ett samhälle när folk uppenbarligen saknar både heder och moral? Mot bristande vilja finns ingen bot brukar man ju säga.
Journalisterna är ju överhuvudtaget inte anpassningsbara till det demokratiska samhället. Dom tror diktatur och demokrati är samma sak.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se