thoralf

Direktlänk till inlägg 12 december 2013

PETER KADHAMMAR

Av Thoralf Alfsson - 12 december 2013 23:43

När de så kallade nyhetsjournalisterna gjort sitt kryper kvällstidningarnas krönikörer fram från sina skyddade boenden på Södermalm och Östermalm. Där det lever i sin bubbla långt ifrån den kalla och brutala verkligheten som landets så kallade fattigpensionärer tvingas leva i.

Då kan personer som Peter Kadhammar göra sina ”östermalmsanalyser” av situationen i Sverige. Slutsatserna blir därefter! Vilket dagens krönika är ett gott exempel på.


När skall Åkesson utesluta sig själv” är den rubrik Peter Kadhammar sätter på sin krönika.


”En gammal dam med rollator. Gnissel. Pust. Hon strävar framåt. Ur mörkret bakom henne kommer en grupp kvinnor, beslöjade från topp till tå, med barnvagnar. De springer om den gamla damen för att nå statens pengar först.

Rimligen är den filmen rasistisk eftersom den syftar till att framställa en speciell grupp i befolkningen som ett hot mot oss andra. Muslimer förökar sig som kaniner. De kostar bara pengar. Det blir inget över till pensioner åt våra gamla.

Jimmie Åkesson har aldrig tagit avstånd från filmen, tvärtom, han gnällde över att den inte visades i TV. "Vi har lagt ned mycket tid och pengar på den."”


Över 1 miljon visningar på YouTube ;-)

 

Peter Kadhammar anser att filmen är rasistisk. Jag kan inte annat än börja tänka på hur dessa krönikörer försvarat Timbuktu och hans ”konstnärliga texter” där Jimmie Åkesson skall dunkas gul o blå och hissas i en flaggstång. Undrar om Peter Kadhammar sett det konstnärliga i valfilmen från 2010?


Men budskapet har i varje fall gått hem! Att statens resurser inte räcker till alla. Att förmedla det budskapet ”konstnärligt” är dock rasistiskt enligt Peter Kadhammar.


När jag började som förtroendevald politiker var journalisterna oftast hårda mot mig och mina kollegor. Jag tänker på en journalist som helt enkelt följde det pk-uppdrag som ingår i tjänsten, nämligen att smutskasta SD och mig. Men ett antal år senare kom journalisten fram efter ett politiskt möte och ville prata. Han berättade då att hans mamma blivit sjuk och att han fått ta hand om henne och hennes ekonomi. Det blev uppenbarligen en ögonöppnare för honom. Han förstod inte hur hans mamma kunnat överleva på den lilla pensionen. Hans mamma hade givetvis varit för stolt för att berätta om sin situation för sin son. Journalisten sa sig ha fått en helt annan förståelse för Sverigedemokraterna och vår politik efter detta. Från den dagen läste jag aldrig någon artikel med det vanliga PK-stilen skriven av den journalisten. Istället fick jag tips om saker och ting som jag borde gräva i och ta upp på min blogg men som han inte kunde skriva om på grund av den politiska korrektheten på hans arbetsplats. Vid några fall fick jag även viktiga dokument från myndigheter tillsända mig via journalisten.


Peter Kadhammar har ännu inte gjort samma resa så han har givetvis svårt att förstå symboliken i valfilmen. Av samma anledning har han nog inte förstått hur många pensionärer med rollator upplever en nyligen instiftad lag.


Den 1 juli 2013 trädde en lag om vård för papperslösa (illegala) i kraft. En lag som ger personer som befinner sig illegalt i landet väldiga ekonomiska fördelar till läkarvård, tandvård och mediciner i jämförelse med t.ex pensionärer med rollator. En djupt orättvis lag som 7-klöverns politiker beslutat om i Sveriges riksdag.


Mina läsare vet att jag och SD tagit fram ett infoblad om denna lag och vad den i praktiken innebär. Under alla mina år inom Sverigedemokraterna har aldrig något flygblad fått så mycket uppmärksamhet som detta. Väldigt många har hjälpt till att dela ut det och efterfrågan är ännu inte mättad.

Nu är det dags att lägga en ny beställning till tryckeriet på 5000st eller kanske 10000st


 


Peter Kadhammar anser säkert att även detta infoblad är rasistiskt enligt samma logik som SD:s valfilm. Det skulle dock vara intressant om han i en krönika förklarade för alla svenska pensionärer med rollator var rättvisan finns i den nya lagen som alla partier utom Sverigedemokraterna stod bakom i Sveriges riksdag den 22 maj då den beslutades. 
ANNONS
 
Ingen bild

Göran

13 december 2013 00:06

Med tillräckligt stort väljarunderlag så kan många lagar komma att ändra utseende.

 
Ingen bild

OT

13 december 2013 00:12

Expressen har passerat demokratins röda linje. Stasiminstern viker sig som en i solen smält chokladtomte och SLÄPO är apatisk.

Sverige verkar på något magiskt sätt bytt plats med någon obskyr banan republik.

"...Även någon som inte håller med Sverigedemokraterna och kanske hatar Sverigedemokraterna borde ju fundera ett tag på vad som skulle hända om man började använda sig av Expressens metoder. Tänk om Moderaterna började samarbeta med nazister som kartlägger Socialdemokrater? Förmodligen skulle Moderaterna lyckas smutskasta Socialdemokraterna men samtidigt skulle Moderaterna legitimera nazisternas verksamhet. Det är vad Expressen gör. Expressen legitimerar vänsterextremisternas verksamhet. Vad Expressen inte förstår är att Researchgruppen kartlägger sverigedemokrater medan deras samarbetspartner i AFA vill slå ihjäl sverigedemokrater. När Expressen legitimerar den ena delen av verksamheten så legitimeras också den andra delen...": http://avpixlat.info/2013/12/12/researchgruppens-extreme-make-over/

 
Lassekolja

Lassekolja

13 december 2013 00:30

Sverigedemokraternas valfilm inför valet 2010 var och är genialisk! Att på ynka 30sek. berätta hur Sverige ser ut, hur galet Sverige har blivit, kan inte sammanfattas bättre!
Att våra motståndare i sin frustration inte håller med förvånar väl ingen!?!
SD 2014!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Stefan

13 december 2013 04:06

Bidra gärna med en slant du också!

http://www.friatider.se/efter-uthangningarna-nu-atalar-vi-thomas-mattsson-for-fortal

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 december 2013 06:58

Tittade lite på Musikhjälpen i SVT. Några små försynta flickor från en förskola som Lussade i studion. Vad jag kunde se var det ett helt perfekt framträdande.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

13 december 2013 07:35

300 regimtrogna eritreaner har anmält Expressen för förtal, förolämpning och hets mot folkgrupp. Tidningens chefredaktör Thomas Mattsson är inte orolig för att JK ska driva målet.
Det var i tisdags som eritreanerna lämnade in sin anmälan på polishuset på Kungsholmen i Stockholm. Nu har ärendet förts över till Justitiekanslern (JK) som ska ta beslut om det ska bli en förundersökning.

Hur känns det att bli polisanmäld för förtal av 300 eritreaner?

– Jag kan bara dra slutsatsen att Expressens rapportering om diktaturen, och ställningstagande för det fria ordet i Eritrea, fått genomslag och att anhängarna till militärjuntan där inte uppskattar att vi bevakar deras möten, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

Tror du JK tar upp det?

– Nej…

http://goo.gl/l0am7x

 
Sven Dacke

Sven Dacke

13 december 2013 08:51

Läsvärd artikel av journalist i SVD, som verkar vara den "normalaste" av dagstidningar i dag.
----------------------------------
Vet Ullenhag vad
han lånar sig till?


LEDARE
IVAR ARPI
13 december 2013 kl 01:26 , uppdaterad: 13 december 2013 kl 07:57
GÄSTLEDARE
Det är pedofili som driver vita män till att gifta sig med asiatiska kvinnor (Mana, nr 2/2005). Internationell adoption kan liknas vid den transatlantiska slavhandeln (Magasinet Arena, 2003). ”Sverige är ett land i rasligt fritt fall, en nation där icke-vita svenskar skrivs ut ur svenskheten och drabbas av en systematisk rasdiskriminering på samhällets samtliga områden” (SVT Debatt, 27/11 2012).

Möt forskaren Tobias Hübinette som nyss fått uppdraget att leda Erik Ullenhags kartläggning om afrofobi, alltså rasism mot svarta, i Sverige (Arbetet 27/11). Och ja, ovanstående återgivningar är Hübinettes syn på frågor om hudfärg och identitet. Låter detta radikalt? Varning i så fall, för den som kritiserar forskning av det här slaget gör det nämligen utifrån anti-antirasism, enligt Hübinette (Magasinet Arena, 2011). Men vi pratar ju inte så mycket om ras i Sverige? Är inte det bra? Nej, Sverige är i själva verket bland de mest diskriminerande av alla västerländska länder, bland annat för att vi pratar mindre om ras än andra, menar Hübinette (DN, 23/1).

läs hela på länken

http://goo.gl/jQycXp

 
Ingen bild

World Traveller

13 december 2013 08:52

Jag ser i dagens Expressen att de fortsätter uthängningarna av invandrings, islam, brott och regim-kritiker och att ännu en Sverigedemokrat har blivit avskedad. Får det verkligen gå till så här?
Om SD avskedar en om dan fram till valet så blir det inte många kvar. Och om SD försvinner ur politiken så kommer naturligtvis vanligt folk som drabbats av både invandrarvåld och nedskärningar, uthängningar m.m bli ordentligt radikaliserade. Inser inte våra styrande detta? Eller är det kanske vad de önskar sig så att de kan sätta in polis och militär mot invandringskritiker och göra sig av med dom en gång för alla. Oavsett så bäddar Expressen för en nationell katastrof. Jag håller dom och Reinfeldt skyldiga när det sker ett attentat på grund av deras förföljelse mot oliktänkande.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 december 2013 08:52

Thoralf ! Hämtar gärna några hundra när du fått hem från tryckeriet !
Mvh S-E .

 
Ingen bild

elfyma+

13 december 2013 09:02

Fråga till Thoralf.
Finns det en utskriftsversion av infobladet ?
Tänkte smyga upp den på pensionärsorganisationernas anslagstavlor.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

13 december 2013 09:24

@ Thoralf

Jag är också intresserad av att hjälpa till att sprida infobladet när ni gjort nytryck!

Antar det inte blir några speciella julkort i år, men jag tror jag har kvar ett litet antal från förra året som jag ska skicka till vänner och bekanta!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

En riktig tomte

13 december 2013 09:38

- Einar, det är farmor i telefonen.
- Hej farmor.
- Hallå på dig lilla Einar. Jag ringer för att höra vad du önskar dig i julklapp.
- Det heter inte julklapp, famor. Det heter vinterfestpresent.
- Va? Vad säger du. Firar ni inte julafton?
- Nej, för det heter inte julafton. Nu heter det vinterfest.
- Jaja, kalla det vad ni vill. Av mig ska ni i alla fall få julklappar. Bara du talar om vad du önskar dig.
- Jag vet inte vad man får önska sig. Men ett litet gevär tror jag att jag vill ha.
- Ett sådant ska du få. Hur var det med Lussefirandet i skolan i dag då? Hade du på dig tomtenissedräkten?
- Nej, det fick inte vara några tomtenissar i Lussetåget.
- Jaså! På det sättet. Då var du väl pepparkaksgubbe då?
- Nej, sådana fick inte heller vara med.
- Men, vad var du då? Säg inte att du var stjärngosse i klänning?
- Nej, stjärngossar fick vara med eftersom dom har stjärnor på sig.
- Herregud, vad var du då?
- Jag var livvakt.
- Livvakt!!?
- Ja, vi pojkar fick vara livvakter åt Lucia.
- Livvakter åt Lucia? Mår du bra?
- Ja, fast jag tycker det är orättvist. Ska man vara livvakt så måste mna väl ha något att skjuta med. Vi fick inte ens ha (snyftar) vattenpistoler.
- Nu tycker jag att det blir väldigt konstigt alltihopa. Be att pappa mejlar över lite bilder från Lussetåget till mig.
- Det finns inga bilder. Ingen fick fotografera.
- Får jag tala med med mamma.
- Hejdå farmor.

Källor: Kristianstadsbladet, Skolverket, DO

 
Ingen bild

Lärare

13 december 2013 09:57

Nu ignorerar vi all media, som allt mer frenetiskt försöker smutskasta SD med ord som rasist, fascist, främlingsfientlig och Gud vet allt...

Lyssnade på Stellan Bojerud, när han blev intervjuad av ngn prao från AB, han kan ju omöjligtvis vara rasist med den familjebilden. Hon förstod nog inte att han bara "drev" med henne.

Där gick hon allt på pumpen!

Han har helt rätt, orden har helt tappat i betydelse. De används så fort ngn tar upp frågan om invandringen.

Vi är nog många SD:are, som i vår närhet har vänner, släkt som har adopterat utomeuropeiskt.

I samma styrka som smutskastningen fortsätter, kommer SD öka!
Så låt dom fortsätta, vi bryr oss inte längre...

 
Ingen bild

Lärare

13 december 2013 11:07

Inga fler utelutningar nu SD!
En reprimand till de som uttryckt sig olämpligt räcker i så fall!
Vi kan inte lägga oss inför medias drev längre!


 
Ingen bild

SM811

13 december 2013 11:08

Den 22 maj 2013 kommer alltid att kallas "skammens dag" som Björn sa i Riksdagen.
http://www.youtube.com/watch?v=xqB0FMRSC5M

 
Ingen bild

Skånepåg

13 december 2013 11:11


”Moderaternas ordförande i Karlskrona, Nicklas Platow, som hjälpte Sverigedemokraterna med deras förslag i kommunens budgetarbete 2012 uppmanas ta "time out" från sina politiska uppdrag, rapporterar TV4 Nyheterna.”

http://www.ystadsallehanda.se/inrikes/article2044705/Karlskronamoderat-uppmanas-ta-ledigt.html

Time out men inte (än så länge) utesluten. Något för Sd:s medlemsutskott att ta sig en funderare på hur andra partier gör, utan att få "krigsrubriker" i kvällsblaskorna.

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 december 2013 11:16

Hårda killar dom där Sverigedemokraterna

http://sbojerud.wordpress.com/

PS: 7 klövern i Riksdagen borde skämmas, om dom nu har något vett kvar

 
Ingen bild

Skånepåg

13 december 2013 11:19

Komplettering: Mitt inlägg Fredag 13 dec 11:07 var riktat till "Lärare" och att jag helt stödjer hans kommentar.

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 december 2013 11:21

Många har fått för sig att äldrevården är i kris.

Helt fel enligt Smålandspostens ( Knallblå) Mattias Bred som har fakta
--------------------------------------------------
Världens bästa äldrevård
LEDARE i dag 10:00 | Uppdaterad i dag 10:02

Det finns två bilder av svensk äldreomsorg. Enligt en råder det åtstramning och allmän kris. Bilden kommer från enskilda medieavslöjanden om vanvård, samt från oppositionens idoga svartmålning. Bärande tema är att äldre inte får sina behov tillgodosedda samt att det finns för få anställda.
Sedan finns det en annan betydligt mer positiv bild. Den framkommer dels i brukarundersökningar, och dels i internationella studier och jämförelser mellan länder.
En sådan studie i ”Help Age International” från i höstas rankade Sverige som världens bästa land att åldras i. Rapporten byggde på uppgifter från olika FN-organisationer, Världsbanken och WHO.

En OECD-studie som presenterades igår visade att Sverige lägger näst mest resurser på äldreomsorg i hela världen. Samt vi är det land som har flest vårdanställda per invånare över 65 år.

Sedan 2008 genomförs i Sverige stora brukarundersökningar. De bygger på svar från tiotusentals personer som antingen bor på äldreboenden eller som får hemtjänst. Enligt brukarundersökningarna har de äldre blivit allt mer nöjda med omsorgen. Nästan nio av tio tycker att omsorgen de får är bra, och de är särskilt nöjda med bemötandet från de som jobbar i omsorgen.

Sammantaget tyder mycket på att vi är på rätt väg i Sverige. Svartmålningen har dåligt stöd i verkligheten. Det bör glädja regeringen, kommunerna, och kanske framförallt alla dem som jobbar inom äldreomsorgen. Det är få svenska yrkesgrupper som med lika gott stöd kan hävda att de är världsbäst.

Mathias Bred

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

13 december 2013 11:37

@ Skånepåg

Det pågår en maktstrid i Karlskrona om vem som ska vara "högsta hönset" i Moderaterna. Idag är det Camilla Brunsberg, men hon utmanas av Niclas Platow.

Dessutom rörde det sig i detta fall inte om något samarbete utan Niclas fick bara en enkel fråga för att bekräfta att Sverigedemokraternas budgetsiffror stämde.

Niclas var även på tapeten förra julen då han hyrde ut en av sina restauranger till Sverigedemokraterna Blekinges julbord på Karön utanför Ronneby.

Den gången fick han stöd av alla sina partikollegor som inte tyckte det var något konstigt med det eftersom han även är företagare och inte bara politiker!
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekingenytt/sd-ledningen-pa-julbord-i-ronneby

http://karlskronabloggen.se

 
Johan Pettersson

Johan Pettersson

13 december 2013 11:44

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta:

http://s21.postimg.org/ymwvoekdz/linusbylund.jpg

 
Ingen bild

Skånepåg

13 december 2013 12:20

@ Sven Dacke

"kanske framförallt alla dem som jobbar inom äldreomsorgen."

En väninna till min dotter jobbar som undersköterska inom äldreomsorgen. Märkligt, att vad hon berättat om sin verklighet, (deras arbetsvillkor, tid att hjälpa och stödja o.s.v.) pekar helt åt det motsatta hållet.

Här är något som inte stämmer. Vad de intervjuade har för bakgrund samt även var resurserna sätts in, har stor betydelse i det här sammanhanget. Vi kan t.ex ju bara föreställa oss vad ett boende som använder halalprodukter kostar i förhållande till de som använder vanlig svensk husmanskost!

 
Ingen bild

Linus

13 december 2013 14:37

@Johan Pettersson, så sant som det är tryckt.

 
Ingen bild

Mats

13 december 2013 14:41

Skånepåg

Halal i halalära, men hur gör du med laktos, gluten, m.m antar att dessa produkter kostar mer också?? Husmanskost du menar Turkiska köttbullar eller pizza, Ge alla halalkött så blir det inte orättvist, då sjunker även priset, (tillgång och efterfrågan principen)

 
Ingen bild

World Traveller

13 december 2013 14:59

Thoralf, du får hälsa till Jimmie och tacka för hans Jul-tal. Tyvärr kan jag inte kommentera på Avpixlat längre eftersom mitt Disquskonto och min e-mail har blivit hackade. Till er på FRA och EXPO: Ni hittar ändå inget där. Jag har inget att dölja era kräk.
Sen kan ju den där Halal-Mats flytta till ett land där de bara äter halal om det inte duger med vanlig infidel-föda.

 
Ingen bild

Mats

13 december 2013 15:09

Det är samma kött !! Med en liten trollformel och ett annat stycksätt. Som ett dop. Smakar likadant. Vad är problemet?? Förutom att det kan vara aningens dyrare. (Men som sagt tillgång och efterfrågan.)

 
Ingen bild

Skånepåg

13 december 2013 15:18

Jimmie Åkessons Jultal 2013:

http://avpixlat.info/2013/12/13/akessons-jultal-till-nationen/

Enligt min mening genomtänkt och mycket bra formulerat.

 
Ingen bild

Skånepåg

13 december 2013 15:35

@ World Traveller

Det skrivs mycket om Expressens lista och vilka som finns med. Har du något URL där man kan gå in och kolla vilka man "hänger ut".

 
Ingen bild

Krister

13 december 2013 15:44

Men har sagan Jimmie pratar om verkligen ett lyckligt slut? Mannen blir i slutet mutad och tystad av Kungen, mannen välkomnas in i gemenskapen för att han ska sluta prata om obekväma "lögner"/avslöjanden. Det är ganska ironiskt då många misstänker att det är samma öde som väntar SD. Jimmie har redan sagt att han är redo att släppa invandringsfrågan(enligt honom tillfälligt) för att komma in i värmen bland de partier som försatt oss i den här situationen.

 
Ingen bild

Tomten

13 december 2013 15:50

@ Krister

Bra att du hjäper till med att fylla tunnan med lögner.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

13 december 2013 15:54

@ Krister

Det stämmer inte och dementerades av Jimmie Åkesson direkt

http://sdkuriren.se/akesson-vi-slapper-inga-krav-pa-invandringspolitiken/

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Krister

13 december 2013 16:01

@Karlskronabloggen

Tack, men det var just därför jag skrev "enligt honom tillfälligt".

 
Ingen bild

Putte

13 december 2013 16:10

@Mats.

Då kan man ju strunta i att köpa in halalkött alls. En "trollformel" har väl ingen betydelse och muslimerna kan väl lära sig äta fläskkött, eller hur. Billigare i längden. Du vet tillgång och efterfrågan. Inte ska väl lite hokus pokus hindra folk att äta gott fläskkött?

 
Ingen bild

Hacke

13 december 2013 16:17

Mycket bra Thoralf. Skammens dag och vad den betyder ska ingen pensionär eller svensk i allmänhet sväva i okunskap om när det är dags för valurnan.

 
Ingen bild

Mats

13 december 2013 18:33

putte

Nu är det ju så att det finns något som heter religion. (där av troll formeln) Fläskkött är en helt annan sak, som ingen förutom du tagit upp. Halal har inget med fläskkött att göra. Ateist som jag är, vill mena att halal är lite som att säga till barnen att det inte finns lök i maten. (då går det bra). Är det bara dom extra kronorna på priset som upprör så fantastiskt?? Äter alla halal blir det samma pris ! pst. trollformeln har ingen löksmak

 
Ingen bild

Putte

13 december 2013 18:36

Mats,

Jämför du gluten- och laktosintolerans, som är sjukdomar med religiöst hokus pokus, eller menar du att islam också är en sjukdom?

 
Ingen bild

Mats

13 december 2013 19:29

Personligen tycker jag all religion är en (sjukdom) inbillning-sjuka. vegetarian, ekologisk, halal och elöverkänslighet. m.m är bara olika preferenser. Helt rätt att gluten och laktos skiljer sig. Ser fortfarande inte vad det är för fel på halal, förutom några extra kronor, vilket tas ut på grund av att man kan.

 
Ingen bild

Putte

13 december 2013 19:38

Ändå tycker du att religion är så viktig att du vill tvinga alla att äta mat som som slaktas på ett speciellt sätt av religiösa skäl. Inte speciellt konsekvent.

 
Ingen bild

Mats

13 december 2013 20:51

Så om jag skulle bjuda dig på mat. Sköt älgen själv, och sjung lilla snigel i köket när jag tillagade den. Då kan du alltså inte äta den. Förövrigt har vi slaktat på exakt det sättet sedan vikingatiden, kan vara min vikingaådra som inte bryr sig.

 
Ingen bild

Putte

13 december 2013 21:04

Under vikingatiden tillbad de knappast allah, när de hade skjutit en älg. Är det inte lika bra att du erkänner att muslimernas vilja är viktigare för dig än svenskarnas. Du verkar snarare vara muslim själv som gömmer dig bakom en ateistisk fasad, annars skulle du tycks att halalkraven är dråpliga och inget att bry sig om. Om du verkligen är ateist och demokrat skulle du vända dig mot religiöst välsignad mat. Jag får nog kalla dig hycklare och lögnare. Älgfile' skulle jag däremot gärna ställa upp och äta, lilla sigel eller ej.

 
Ingen bild

Mats

13 december 2013 21:38

Känner du smaken av en välsignelse ?? Vad kan det ha för betydelse om man pratar med kon innan man avlivar djuret med en bultpistol eller bara avlivar djuret med en bultpistol?. Jag är inte med i något religiös samförbund, så jag betraktar mig som ateist. För min del får dom slå ihjäl kossan med koranen. bara den smakar gott till pärena.

 
Ingen bild

Putte

13 december 2013 22:16

Känner muslimerna smaken av välsingnelsen? Det är ju100% klart att du är mer mån om muslimernas önskemål, så du tycker att det är ok att tvinga på andra deras religiösa ide'er. Sluta hyckla nu. Du är pro muslim och inget annat. Hade det inte spelat någon roll för dig om man läser böner eller ej skulle du också tycka att det är ok att muslimerna avstår halalslaktat kött. Nu har jag inte lust att debatera med dig och du har avslöjat dig som en som tycker att minoriteter har rätt att tvinga på majoriteten sin vilja, men inte tvärt om. En ninoriteternas diktatur, eller helt enkelt en rasist mot svenskar, precis som vår statsminister.

 
Ingen bild

Mats

14 december 2013 00:22

Helt ok och avsluta debatten. Tror dock ingen pro muslim kommer att använda koranen som slaktredskap. En ateist (så du slipper googla) tror inte på högre väsen, inga alls, Muslimerna kan inte välja bort halal, eftersom dom är troende, jag antar att DOM ( inte jag) tror att dom hamnar i någon form av helvete. Krista, judar, Hinduer, mm har alla sina fantasier.( Du borde ha lärt dig dom här sakerna i skolan.) OCH EFTERSOM DET ÄR EXAKT SAMMA KÖTT, SAMMA SLAKT SÄTT, OCH SAMMA SMAK, Så vad har det för betydelse.

Jag lämnade dock helt öppet, argumentet Priset. Men du var inte intresserad av det. Utan var mer angelägen att ge mig, epitetet Pro muslim och hycklare. ??

Minoriteter påverkar majoriteten massor av gånger. Döva, Rörelsehindrade, mm. behöver inte vara diktatoriskt för det, Det kallas respekt, förståelse och vänlighet. Kul att debattera dock.

 
Ingen bild

Linus

14 december 2013 03:31

Hojta till när det är dags att börja dela ut lite flyers :)

 
Ingen bild

Niklas

15 december 2013 17:39

Vänligen lägg upp denna flyger som pdf så kan jag hjälpa dela/skriva ut denna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se