thoralf

Direktlänk till inlägg 12 december 2013

BREV TILL BLOGGEN

Av Thoralf Alfsson - 12 december 2013 11:00

Jag fick igår ett brev från en Sverigedemokrat som jag tycker är väldigt bra och viktigt. Personen vill att jag skall framföra hennes tankar till partistyrelsen. Jag tycker att bästa sättet är att publicera hennes brev på bloggen och hoppas att det läses av många i partistyrelsen.


Hej Thoralf


Jag skriver till dej utifrån viss förtvivlan. Ska detta diktatoriska förhållningssätt till oss svenskar aldrig ta slut? I går var jag förbannad i dag är jag sorgsen. Jag mådde bättre i går.

  

Jag vet inte om du orkar läsa detta man jag tror att jag kan sätta ord på vad många av oss Sverigedemokrater känner i dag och i går och i förrgår. Jag känner ett ansvar att försöka bidra med något även om jag inser att det är långt till maktens boningar!


Researchgruppen och Expressens agenda i det så kallade *avslöjande av Sverigedemokrater –drevet är, som vi vet, endast till för att skada paritet och inte som de påstår – att upplysa folket. Att vi Sverigedemokrater är kritiska till invandring är väl knappast nån hemlighet och har föga nyhetsvärde.


Jag är en av de som skriver av mej min frustration på Avpixlat – om än inte i den form som Expressen vaskat fram – och jag skriver där just för att jag vill vara anonym, tvingas vara anonym. Att bli kapad på sina skrivna rader känns som ett stort hot min egen säkerhet och min yttrandefrihet. Hur många av oss tänker alltid PK? Inte många. Dessutom är det reglerat i lagen att ALLT man producerar på nätet är copyrightskyddat och får ej kopieras och spridas. Då kan de förstås skylla på att det inte gäller för att man skriver under synonym – men eftersom de kapat den och avslöjat min identitet har de inte längre rätt att sprida det vidare. Detta borde media känna till! Det gör de säkert också men de hoppas väl att de flesta av oss vanliga dödliga inte gör det!


Hyckleriet når svindlande höjder, romerna som blev registrerade på grund av kriminella kopplingar kräver skadestånd (och får det säkert också) media förfasade sej över att polisen hade upprättat dessa register. Men att själva hacka konton och hänga ut folk enbart för politisk uppfattning – det är tydligen helt i sin ordning!


Till skillnad från romerna som endast är registrerade i sekretessbelagda register och inte sprids till allmänheten, använder nu media omvänd taktik och sprider vår identitet för att vi stöder ett demokratiskt existerande parti med fara för våld och trakasserier. Vi känner oss nu mycket mer otrygga på gator och torg och i våra hem. Våra familjer kan vara i fara.


När vänsterrörelsen basunerar ut sitt hat och sitt hot om våld mot oss Sverigedemokrarter då får de en klapp på axeln och en del får pris för det. Men om vi uttrycker bara en bråkdel av det de häver ur sej då – då blir det plötsligt totalt kaos, pressarna stoppas och TV extrasänder.


Robert Aschberg ska göra ett TV program om anonyma användare på Avpixlat – besöka dem i hemmet och konfrontera dem och även hjälpa folk att begära skadestånd som känner sej kränkta av inläggen. Vi Sverigedemokrater måste hjälpa folk mot dessa huliganer – inte stjälpa dem med uteslutningar och hårda ord.


Det som vänsterfolket vill är att skada oss till vilket pris som helst och de kommer att använda detta mot oss för att desarmera partiet på folk och anseende. Att jobba som ideell politiker är ofta tungt och ensamt särskilt på landsbygden. Vi har bildat en kommunförening och jobbar för att upplysa och värva medlemmar och kandidater, om flera av oss blir uteslutna som skriver kritiskt om invandring kommer det att stå många tomma stolar ute i landet. Det har vi inte råd med.


En annan syn på saken – det är svårt nog som det är att värva folk som vill engagera sej, på grund av rädsla för att bli av med jobbet, att bli av med vänner, att bli utsatt för hot samt att det är få människor idag som vill jobba ideellt. Om vi dessutom ska bli ifrågasatta av partiet så kommer det att bli väldigt svårt att få folk motiverade till att jobba för ett bättre Sverige med Sverigedemokraterna så stora att en verklig förändring kommer till stånd.


Detta scenario är mediernas våta dröm och vår partiledning borde inte gå på det. Partiledningen och dess representanter ute i landet borde i stället stötta oss som många gånger kämpar i motvind, drivna endast av den egna övertygelsen om Sverigedemokraternas agenda som den enda räddningen för oss själva, våra gamla, våra barn och barnbarn. Vi borde hålla ihop och inte kasta ut folk i kylan – om de inte medvetet skadar partiet givetvis.


Om jag vore partiledare :-) skulle jag meddela medierna att: Vi sköter detta inom partiet. Vi har startat internutbildningar och det kommer att fortgå en uppbyggnad hela tiden. Nej, vi stöder inte rasism men vi stöder våra medarbetare. Vi kan till skillnad mot er se människan bakom det som ni med era tveksamma metoder vaskat fram.

Vi håller ihop och vi ska bli bättre och bättre.


Att hårdnackat försvara nolltolleransen till varje pris är öppet mål för medierna. De kommer aldrig att sluta – det är det enda de pratar om. Jag förstår andemeningen och jag håller med om den till största delen men man får inte glömma den mänskliga faktorn.

De har nu över 6 000 anonyma användare och de kommer att plocka fram sitt trumfkort så fort någon får en lite högre förtroendepost. Tro mej. Haha du skrev det här på Avpixlat för 1 år sen 10 år sedan o.s.v

Vi som jobbar ideellt och även de som har betalda förtroendeposter måste få jobba ostört utan en massa oro – det är ju ingen som har fysiskt skadat någon. Det som nu händer är att vi – som skriver av oss ibland – ska känna oro för att bli attackerade både fysiskt och psykiskt samt fundera på om man skrivit något som kan anses som opassande? Man minns ju inte allt man skrivit och man vet inte var ribban ligger? Hur kritisk får man vara? Får man skriva på Avpixlat?


Jag vädjar till dej att framföra dessa åsikter till partistyrelsen. Stöd oss gräsrötter och så tar vi eventuella reprimander internt! Medierna ska inte få något gratisgodis.


Kanske blir jag svartlistad för att jag tycker så här men jag "vet" att jag representerar många av oss Sverigedemokrater på gräsrotsnivå. Vi har en massiv fiende i media och vänsterrörelsen och vi måste mobilisera för att stå starka mot dem.


Jag brukar kunna skaka av mej all smörja som media skriver men nu känns det tungt och det retar mej. Att de har makt att få mej att känna sån sorg, ilska och oro. Vad hittar de på nästa gång?


Man måste fortsätta tro på det goda man alla har ju en gräns – hälsar


En SD-gräsrot i vårt vackra land!

 
 
Ingen bild

Rune

12 december 2013 11:23

"Robert Aschberg ska göra ett TV program om anonyma användare på Avpixlat – besöka dem i hemmet och konfrontera dem"
-------------------------
Lapporörelsen i Finland verkar vara deras inspirationskälla? Men de gick för långt när de utsatte republikens president för skjutsning. Det blev slutet för denna rörelse.
Nu har AFA-gänget gått för långt tillsammans med etablissemangsmedier. Vi får hoppas att detta blir slutet för AFA och att det blir uppstädning på medieredaktionerna?

 
Ingen bild

pg

12 december 2013 11:43

"En SD-gräsrot i vårt vackra land!"

Tack för att du skrev som du gjorde, du har mitt och säkert många andras fulla stöd!

En konsekvens av alla skriverier är det stärker SD och antalet väljare ökar!

 
Ingen bild

felix

12 december 2013 12:06

Att människor som skriver dumma saker innehar politiska poster är långt ifrån optimalt.

Antingen kommer bakgrunden ifatt eller så kommer personen uttrycka sig dumt igen, denna gång som partirepresentant. Det vinner väldigt få på, eller ja, tabloidtidningarna blir glada.

Expressens metod är avskyvärd, men att tro att folk som uttrycker sig klumpigt bör vara kvar i ett parti man gillar är ledsamt.

 
Tanja B

Tanja B

12 december 2013 12:07

Så här ligger det till: om alla stänger igen dörren i ansiktet på TV-teamet efter att artigt ha avböjt med "Ingen kommentar" så har de inget scoop och Ascberg har inget program. Ignonera dem - ge dem inte det de vill ha.

http://tanjabergkvist.wordpress.com

 
Ingen bild

Niklas R

12 december 2013 12:07

Kan inte riktigt förstå partistyrelsens automatiska reaktion att media alltid har rätt.
Om en journalist påstår något om en medlem och sedan vill ha en kommentar från partiet så skall inte den automatiska reaktionen vara att skära loss medlemmen. Svaret skall vara motfrågor på hur journalisten kan bekräfta dessa påståenden, med bevis.
Kan de inte det så är svaret "inga kommentarer".

Om de kommer med bevis som de fått på olaglig väg så skall detta naturligtvis polisanmälas också.

 
Ingen bild

Krister

12 december 2013 12:11

Mycket bra skrivet, tack! Jag tror du sätter fingret på vad många känner just nu. Men jag är helt övertygad om att vi kan gå ur det här starkare än någonsin om vi bara agerar rätt i det här läget. Media har bara den makt vi ger dem, om vi inte ursäktar oss och sviker varandra har de inget att hämta här. Vi vet mycket väl sedan tidigare att SD bara växer när media drar igång drev emot oss eftersom väljarna har tröttnat och vill ha förändring. De ser att SD inte är som de andra falska partierna. Om vi inte bryr oss om medias smutskastning och försvarar varandra istället för kasta ut varandra i kylan när det stormar kring våra medlemmar. De enda som borde kastas ut ur partiet är de som hånar och vänder sina medlemmar ryggen. De skadliga är inte de som skriver anonyma kommentarer utan de som fjäskar och anpassar sig efter de som vill oss illa. Den enda nolltoleransen som bör gälla inom partiet är mot mångkultur och svek. Vi behöver göra oss av med cancern som växt sig allt för stor i partiet och istället stolt sträcka på ryggen och visa att vi inte viker oss. Tillsammans kan inget stoppa oss!

 
Ingen bild

Janne

12 december 2013 12:13

Mycket skulle vinnas för er om Jimmie vågade kapa banden med sidor som sprider våld, hot och rasism. Varför vågar han inte? Ekeroths dagar i partitoppen borde vara räknade om ni villbli rumsrena.

 
Ingen bild

Kermit

12 december 2013 12:26

Jag håller naturligtvis med Niklas R.
Uppdelningen mellan "elit" och "kanonmat" i partiet blir inte mindre allteftersom tiden går.

 
Ingen bild

Sladden

12 december 2013 12:42

@Janne, du sprider osanningar. Sajterna kritiserar invandringen och inget annat. Att du och dina kompisar får det till annat får stå för er.

 
Ingen bild

Odalbonde

12 december 2013 12:43

Bra skrivet. Utmärkt. Vi måste hålla ihop. Överilade ord i vredesmod är en sak. Man kan förlåta. Nolltolerans mot PK och mångkultur som Krister formulerade sig ovan, vill jag se mer av.
Inget kan stoppa SD i denna galna tid, blott vår egen splittring.
Alldeles nyss nya siffror från Sentio som ger SD 13,7 %. Det kommer att behövas många modiga människor efter september 2014. Sparka inte ut dem vi har redan nu. Att vara arg och frustrerad är mänskligt.

 
Ingen bild

Janne

12 december 2013 12:44

Nja? Finns en del hot mot barn och uppvigling att beväpna sig i kommentarerna. Detta kan väl SD inte stå bakom även om Jimmie kallar det för internets sunda del?

 
Ingen bild

Ronny

12 december 2013 12:50

Partiet får aldrig kasta ut sina förtroendevalda till "vargarna", aldrig. Det är vid sådana här tillfällen, då någon kanske gjort bort sig i PK elitens ögon, som partiet skall stötta och försvara. Det är fan inte det vänsterstyrda svenska mediadrägget som skall bestämma vilka som jobbar för SD. Inte nog med att dom utpekade blir socialt stigmatiserade, det drabbar närstående också. Här måste SD visa sin storhet och stödja sitt fotfolk.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

12 december 2013 12:55

Lösningen är ju som sagt enkel - skriv alltid under eget namn eller din bloggs namn och stå för det du skriver.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Nils DK

12 december 2013 12:57

Medias viktigaste mål med denna kampanj är att skapa splittring. Inte alla krängda bonnläppar som dyker upp i kommentarsfälten stödjer verkligen SD.

Alla som tycker att man väl får uttrycka sig lite olämpligt då och då och samtidigt företräde partiet har en väldigt dålig sak. Nolltoleransen har bred tillslutning i partiet, och den är förnuftig. SD vill vara ett stort parti, en målsättning, som har bred uppbackning. Det medför vissa nödvendiga val härunder att man i sitt tilltal till väljarna håller en sansad och trevlig ton. För den stora stora majoriteten är det en självklarhet och inget problem alls.

Nolltoleransen medför att ett antal SD-företrädare uteslutas, och media vill skapa en bild av, att många ser detta som et problem. Denna bild är falsk. Det ser man av medlemstillgången till partiet och utvecklingen i opinionsmätningarna. Väljarna gillar nolltoleransen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 12:57

Janne...
Avpixlat och andra sajter rapporterar om våld, hot och rasism. Våldet och hoten lär inte bli mindre nu när människor hängs ut till "vargarna" och AFA,s stormtrupper kommer säkert att ta chansen, tyvärr.
Ansvaret över ev. våldshandlingar faller tungt över Thomas Mattsson...

Rasismen är också ett ämne på Avpixlat. Rasistbrott mot Svenskar är något som inte rapporteras om i Gammelmedia, men Avpixlat (och andra liknande sajter) upplyser om detta och väcker folk.

 
Ingen bild

Skeggan

12 december 2013 13:02

Ni är för fan otroliga.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 13:03

Ett bra brev som tyvärr stämmer. SD utsätts ständigt för attacker. Detta påhopp är säkert för att sabotera för SD att få folk till stolarna efter valet i höst.
Sverige, ett fritt land, nja...

 
Ingen bild

Leonhard von Tensta

12 december 2013 13:05

Angående företag och organisationer som nu förföljer oliktänkande. Hur kan det komma sig att styrelser och ledande personer inom dessa, i flera fall, har skyddad identitet?
Det påstås att chefredaktör Helin (AB) har det och ResearchGruppen (org.nummer 769616-1004 se själva på www.allabolag.se).
Hur kan dessa personer så lätt få skyddad identitet, det är inte bara att ansöka om det? Se www.skatteverket.se .
Det krävs riktigt allvarliga saker för att få det. Har någon läst något om att t.ex Helin varit usatt för något som föranlder att han måste ha skyddad identitet? Hade han utsatts för något sådant allvarligt så hade det troligen varit gigantiska rubriker om det, eller?
Hur har de lyckats eller är det mest grovt kriminella gängmedlemmar som är med i dessa organisationer? Har de mutat någon på myndigheterna för att få skyddad identitet?
Bara undrar.

 
Ingen bild

Mike

12 december 2013 13:07

Mycket bra formulerat. Som det är nu så har man gett extremvänstern och media ett gigantiskt övertag, genom att hela tiden falla till föga och utesluta medlemmar. Hoppar dessa av själv är det en sak, men att hela tiden ta parti för media/expo och resten av de som förföljer vanligt folk, är att skjuta sig själva i foten. Både fötterna till och med. Stötta era medlemmar/förtroende valda och sluta med uteslutningar och att ge era väljare öknamn.

Som det är nu så har vänstermedia/expo er i ett järngrepp, för att inte säga strypgrepp, pga att ni dansar efter deras pipa så fort det publiceras något negativt. Var tror ni det sluta? Hur länge dröjer det innan vi får se ett "avslöjande" om någon i verklig topp? Vad händer då? Ni målar in er i ett hörn genom ert nuvarande beteende.

Nej, slut leden, stötta era medlemmar och förtroendevalda. Sluta dansa efter vänsterns pipa. Sluta uteslut medlemmar för rena skitsaker.

Fördöm istället det vänstermedia håller på med. Det har fortfarande ingen i toppen gjort vad jag har sett. Det är oerhört svagt.

 
Ingen bild

Leonhard von Tensta

12 december 2013 13:21

Dessutom. Hur många promille av Sveriges befolkning tycker egentligen som vänsterfacistiska media och deras lilla svans?
Det är en försvinnande liten andel av befolkningen som utgör dessa hatiska vänstermuppar. Och de tillåts gapa och skrika, helt otroligt. Be dom hålla käften och dra åt h..te!
Köp inte deras skittidningar, gå inte in på deras hemsidor, köp inte deras annonsplats, se och lyssna inte på deras radio och TV!
Tyvärr så tycks merparten av dumsvensson gå på deras propaganda.
För egentligen så är nog ca. 90% av svenskarna SD'are utan att de vet om det...

 
Ingen bild

Elisabeth

12 december 2013 13:34

Instämmer med Janne och för ovanlighetens skull även med Karlskronabloggen. Skriv alltid i eget namn och stå för era ord.
Väljare vill veta vilka man röstar på.
Vill veta om det är folk som önskar livet ur barn, jämför apor med mörkhyade människor, undrar om Hitler hade så fel o.s.v
Listan kan göras lång.....

 
Ingen bild

Lärare

12 december 2013 13:40

En SD Gräsrot...

Så oerhört klokt skrivet och helt rätt analys av läget idag!
Håller med till 100%.

Vi är nog många som tänkt exakt samma tanke;
- "Varför låta media styra partiet"?

Bjud inte på fler "öppna mål" SD! Släng inte ut folk så fort media vaskat fram någon illa författad kommentar eller dylikt.
De som upptäckt SD kommer inte svika partiet för att någon eller några råkar skriva, eller för den delen "haspa ur sig" något olämpligt.

SD kommer fortsätta öka, så "sitt nu still i båten" kära Partiledning!

Ignorera Media och hela PK-gänget!

 
Ingen bild

Snillet Janne

12 december 2013 13:45

@Janne, "Nja? Finns en del hot mot barn och uppvigling att beväpna sig i kommentarerna. Detta kan väl SD inte stå bakom även om Jimmie kallar det för internets sunda del?

Berätta nu snille-Janne hur du vet att det är SD-folk som skrivit detta och inte dina kamrater som infiltrerat sajterna?

 
Ingen bild

Raljant

12 december 2013 14:10

Glöm inte att i går var Thoralf var lika raljant som Bylund angående de som kände sig olustiga med uttrycket bonnläpp.

Att det behövs en utrensning i toppen av de som ser ner på sina väljare är klart.

 
Ingen bild

Lundabo58

12 december 2013 14:21

Bra skrivet. Byt ut nuvarande mediakrypande pressekreterare och presstalesman mot denna brevskribent ...o byt även ut SD-killen i Gbg som t. o. m. tackade Expressen o Researchgruppen.

 
Ingen bild

World Traveller

12 december 2013 14:35

Reinfeldt, media och 7-klövern tar till lögner, de tar till hot, de utför politiskt förföljelse som vi aldrig tidigare skådat i Sverige. Det liknar judeförföljelserna i Hitlers Tyskland. Men inget hjälper. SD fortsätter öka. Linus Bylund kanske har sällat sig till de politiskt korrekta. Vad vet jag, men SD kommer ändå att öka. Vanligt folk har inget val. Övriga partier prioriterar invandrare framför svenskar och många svenskar far illa just nu, inte bara på grund av våldsdåd utförda av invandrargrupper men staten och kommunerna behandlar både våra barn och gamla fruktansvärt illa och anser att vi svenskar, framförallt vi som protesterar mot den förda politiken, är mindre värda. Det som skrämmer mig är fortsättningen. Vad kommer de att ta sig till när det varken hjälper med lögner, hot, uthängningar och avskedanden?
Hur långt är Reinfeldt och AFA beredda att gå?

 
Ingen bild

pg

12 december 2013 14:37

Sitt still i båten, och jobba för fler väljare!
SD ökar och ökar, mycket tack vare blaskornas idiotiska skrivelser!


323 000 resultat på Blatte! Är inte Blatte ett kortspel?

333 000 resultat på Zigenare! Brydde mig inte om "tattare!

1 850 resultat på niggerboll! http://www.urbandictionary.com/define.php?term=niggerball

115 000 resultat på negerboll! http://www.kokaihop.se/recept/negerbollar

Från Google!

Fanns säkert med i samtliga tidningar, tog mig inte tid att kolla just det!

Blaskorna tycks ha obegränsat med tid att skriva och sprida dynga!

Blaskornas förtroende börjar närmare sig alla lågvattens tillstånd.

Vad är det för fel på saklighet och fakta?

 
Ingen bild

Mats Larsson

12 december 2013 15:01

Tack "SD-gräsrot" för ditt fina inlägg! Du sammanfattade mycket väl de senaste dagarnas fula övergrepp på demokratin, på kommentatorer som sympatiserar med Sverigerörelsen eller SD. Dessa påhopp sammantaget är förstås ett lågt angrepp på SD, utan sakliga argument mer än det vanliga hatet som saknar grund. Det stämmer så väl det du skriver att lika ledsen, förtvivlad och arg om vartannat man blir över Expressens övergrepp, likadant känner man för SD partilednings alltför flata hållning gentemot media. För det är som "SD-gräsrot" skriver, det är uppenbart att Expressen och annan PK-media" nu har en intensifierad agenda att förtala och förstöra för SD, och detta är tyvärr ingen underdrift. I detta läge och inför ett val är det förstås ohållbart att gentemot dylik (slask)media förhålla sig helt okritisk till påståendets sanningshalt, varifrån det kommer etc. Med andra ord det är väldigt långsökt att SD genast ska "vika sig" för dessa angrepp, istället för att stå emot och som "SD-gräsrot" säger stå rakryggad och säga något i stil med "vi tar förstås allvarligt på det ni säger men vi förbihåller och att starkt ifrågasätta er som opartisk källa och vi kommer att hantera detta internt" typ. Dock bör sägas, SD som parti och ledning gör och har gjort ett storartat jobb inte minst i tidigare "mediapåhopp". Men just vad gäller bemötande av media kring nolltolerans skulle det vara mycket mycket önskvärt med mycket mer "stake" mot "PK-medias" fula påhopp.

 
Ingen bild

Tobbe S

12 december 2013 15:18

Att försöka splittra sin politiska motståndare är klassiskt. Vänsterfolk använder splittring som taktik. Eftersom att de själva splittrats, i många och små fraktioner, tror de att den taktiken funkar på SD också. Därför är det viktigt att vi håller ihop och inte låter oss luras in i splittringsfällan. Efter valet diskuterar vi om hur vi ska hantera alla olikheter som finns bland medlemmarna och om vi ska ha lite mer svängrum och lite mindre nolltolerans.

 
Ingen bild

Johan

12 december 2013 15:20

Expressen har knuffat mig över kanten!
Nu kommer jag att, i ren protest, rösta på SD!

 
Ingen bild

svenne

12 december 2013 15:37

OT/Normalt gäller, beträffande till exempel affärsuppgörelser, att man inte skall haspla ur sig en massa åsikter som är möjliga att använda som medel att försvaga den egna postitonen.

Varför känner sig (vissa inom SD) tvingade att häva ur sig åsikter så fort media presenterat något, som i medias ögon är spektakulärt, och kräver en förklaring.

Att en så hög fötertädare för partiet som Linus Bylund börjar gagga som han gjorde är obegripligt.

Jag tycker inte heller att tales mannen Martin Kinnunnen hela tiden behöver att uppträda så kissnödigt som han hela tiden gör.

Det finns möjlihegte att vinna tid för att svara på på frågor på ett sätt att gagna den egna saken. Man måste inte alltid kasta in sig i en försvarsposition.

 
Ingen bild

Rune

12 december 2013 15:44

Om man funderar lite extra på den här registreringen av folk som har kommenterat på Avpixlat mm sidor? Så finns det förmodligen moderater, folkpartister på olika nivåer som har slängt in en och annan kommentar? Och kanske inte heller på någon högre litterär nivå?
Dessa har i så fall hamnat i en utpressningssituation?
Gangsterna hos AFA har då fått makt över dessa makthavare. Detta är några snäpp mycket allvarligare än att det kan skada SD och SD-politiker. De har då även hållhakar på de nuvarande politikerna i maktställning.

 
Ingen bild

Nils DK

12 december 2013 16:00

Nu är det snart dags för Ab och Ex-pressen att skörda kommentarsfälten och skriva om gräsrötternas uppror i SD. "Vanliga parti företrädare ute i landet vill ha rätt till att uttrycka sig fritt på internet och under skydd av anonymitet skriva fula saker på Avpixlat och Fria Tider utan risk för uteslutning. Kräver nu Linus Bylunds avgång efter att han kallade gräsrötter för bonnläppar. Kräver att ledningen skal protestera emot att SDare avslöjas av media. Landsbygdsrasister kräver mera inflytande: Tolererar inte nolltolerans." Och så vidare.

Partiledningens position är den enda möjliga och den enda förnuftiga. Att överge nolltoleransen för att please en liten grupp med kommentarsfältstourettes vore en katastrof. För varje uteslutning blir Sverigedemokraterna ett bättre parti med bättre appell till alla väljare.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

12 december 2013 16:11

Under kulturrevolutionen i Kina fanns " de fyras gäng ". Nu har vi de fyras gäng i Sverige. Självutnämnd åsiktspolis. Tror att många anser att dessa herrar är ute på mycket hal is. Många minns stolligheterna i USA under Senator Mc Carthy. Dvs man drog folk inför domstol, hängde ut folk etc på mycket lösa boliner. Varav att många blev av med jobb etc. Nu har stolligheterna nått Sverige, och det är bara att beklaga. Jag försvarar inte det många har skrivit men har de begått något brottsligt. SLUTLIGEN HANDEN PÅ HJÄRTAT: Var finns den människa som inte någon gång sagt eller gjort eller skrivit något dumt när de varit upprörda. Finns ni därute-tror inte det. Fortsatt trevlig kväll.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

12 december 2013 16:15

GRATTIS TILL SONEN J. Å.

 
Ingen bild

Åke

12 december 2013 16:22

Ett mycket välformulerat och genomtänkt brev....Precis så tänker jag också faktiskt.

En gammal polare till mig ringde i går kväll och var så upprörd över Expressens KGB-fasoner att han nu överväger att rösta solidariskt med SD i protest mot detta vansinniga tilltag från David Baas mfl!!!
Som sagt...det här genererar bara flera väljare till SD, för något alternativ inom 7-klövern finns inte längre!

 
Ingen bild

Stefan i STD

12 december 2013 16:26

Alldeles lysande precis mitt i prick! Detta befarade jag genast Åkesson sjösatte ”nolltoleransen”

Åkesson måste givetvis ändra taktik annars tar detta aldrig slut, det måste SD snarast inse.

Ingen kommer att vilja jobba för SD om detta är behandlingen som väntar. Partiet MÅSTE stötta sina medlemmar annars kommer många stolar att stå tomma efter valet.

 
Ingen bild

Farbror Sven

12 december 2013 17:01

Bra att SD i dag genom Björn Söder tog upp frågan om ersättningen till oss Vanvårdade och bortglömda genom en fråga till Statsministern ! Men svaret blev blaha,blaha tyvärr, varken bu eller bä !

 
Ingen bild

Putte

12 december 2013 17:31

Men Elisabeth, du gör ju inte själv vad du uppmanar andra att göra. Elisabeth är väl lika anonymt som nästan alla andra här inne, som exempelvis den "rakryggade" :-) skeggan.

 
Ingen bild

Inge Sandén

12 december 2013 17:34

Tack SD gräsrot.
Skriver under på allt,vart enda ord bar sanningens mantel.
Partistyrelsen skall ha ett standardsvar.
Alla anklagelser mot våra medlemmar utreds internt.
Vidare är det som så skulle det jämföras med vad övriga parties förtroendevalda och medlemmar kläcker ur sig om oss Sverigedemokrater framstår våra medlemmar som de mest sansade,då de ständigt blir på hoppade av PK-iterna.

Bara detta att den intellektuella proffstyckareliten fastslagit att då SD nämns skall det alltid föregås av det främlingsfientliga ordet.

Ang Avpixlat är det ingen hatsajt,det är en kärlekssajt,där vi SD-röstare får visa vår kärlek till vårt folk och land.

Tycker att det passar idag att upprepa Göran Greders bevingade ord som han skrev i Dalademokraten 2010,innan SD av folket blev invalt i det allra heligaste.
"Sverigedemokrater skall förgöras med starka strålar och cellgifter.

Alla Sverigevänner skall hålla ihop och ge SD vår röst i valet 2014 och när Thoralf överlämnat detta brev förstår säkert alla i denna styrelse,tack vare Avpixlat kan vi idag avläsa 13,7% i väljarstödet.
I valet 2010 hade vi inget Avpixlat eller de fem sverigevänliga krönikörerna på högersidan.
Avpixlat är livsnerven för oss sverigevänner,men vi lär oss allteftersom att inte bli frusterade av alla fega,osakliga och onda ord,som endast används av dom som nu ser att deras lögner om oss SD,are inte längre går hem i stugorna.
Thoralf är den bäste av alla som har en egen sajt och tack vare honom,kommer SD att nå nya framgångar framförallt i Småland.

Redan på 1700-talet sade Voltaire.
Det onda har vingar men det goda tar sig fram i snigelfart.

 
Stefan K

Stefan K

12 december 2013 17:39

När det gäller hat, hot och trakasserier är det lika olämpligt på nätet som i verkligheten.
Att debattera är bra, att debattera är kul, att debattera är en demokratiska rättighet, men debatten måste föras på en hederlig och seriös nivå.
Det spelar ingen roll om du är Sverigedemokrat, Vänsterpartist eller tillhör något annat parti, någon organisation eller bara företräder dig själv.
En debatt där hot och hat utgör en grundsten klarar vi oss utan.

Om det är hot via anonyma kommentarer Expressen är ute efter, bör de också leta på andra bloggar och sociala medier än de som är invandringskritiska. Det vimlar också av hat på dessa, men det blir ändå parodiskt när medias intresse för den värsta näthataren (ni vet han som vill steka kvinnors bröst i smör) avtog när han visade sig vara en mörkhyad socialdemokrat.

Nej, Expressens uthängning är givetvis ett av delmålen i att krossa SD och skrämma folk till tystnad.

Att Expressen därmed går i spetsen för att förhindra vanligt folk att göra sina röster hörda är skamligt. Expressen anser uppenbart att debatten ska föras på en nivå över den vanliga människan, där enbart etablissemanget får ta debatten och framföra sina åsikter.
Om denna inställning gynnar Expressen och etablerad media får framtiden utvisa.

Gammelmedias kräftgång och den spirande uppmärksamheten för alternativa medier har säkert en orsak.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Mats

12 december 2013 17:42

Stefan i std
Lite som punkarna, När dom slängt ut alla nazister och idioter ur partiet, blir det ingen kvar.

 
Ingen bild

Putte

12 december 2013 17:49

@Mats. Du visar ju att det finns gott om idioter som sympatiserar med andra partier.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

12 december 2013 17:57

Hjälte.. eller Hjältinna kanske man säger!!

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 17:57

Mats...
De mest urvattnade skällsorden just nu: Nazist och rasist. Böjer man inte huvudet i vördnad och ställer sig ur vägen för en mötande invandrare anser du säkert att man är rasist eller tom. Nazist.
För att undanröja minsta misstanke: Hitler var en galning, liksom den han lierade sig med, men som sedan blev hans dödsfiende, Stalin.

 
Ingen bild

Putte

12 december 2013 17:59

Jag läste nyss att 7,3% av utlandsfödda män i Sverige sympatiserar med SD. Vad ska vänstermupparna i bland annat Expressen och Aftonbladet hitta på för epitet för dessa personer? Främlingsfientliga? Rasister? Vi har ju en stadsminister som är rasist gentemot sitt eget folk, så med honom som mall, skulle det kanske gå att kalla utlandsfödda SD-sympatisörer för främlingsfientliga, eller?

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 18:00

Man måste också gratulera Jimmie Åkesson och hans fästmö till dagens stora händelse!
Att bli förälder är en omtumlande händelse som helt förändrar livet! Grattis!

 
Ingen bild

SM811

12 december 2013 18:02

Även jag tillhör SD-gräsrötterna men för varje nytt påhopp på oss Sverigevänner triggar mig ytterligare att kämpa för att SD skall växa. Jag minns hur det var förr när man kunde fritt ströva runt i staden på kvällen osv utan att vara orolig för att bli antastad. Hur utvecklingen har blivit sedan 40-talet har jag en klar bild av. Hur det är nu läser man dagligen om och varför det blivit så här kan vem som helst räkna ut men tydligen har de PK svårt att se sambandet.

 
Ingen bild

Matts

12 december 2013 18:03

Om man nu VILL vara anonym på nätet så är det bara att skaffa en VPN tjänst. När denna är igång på datorn så skaffar man sig en mailadress som man BARA använder då man kör VPN tjänsten.

 
Lassekolja

Lassekolja

12 december 2013 18:15

STORT GRATTIS till Louise och Jimmie! Jag utgår från att det första Jimmie gjorde var att via Iphone anmäla lille Nils att bli livstids SD-medlem!!!

http://www.status.se

 
Ingen bild

Mats

12 december 2013 18:21

Du behöver inte böja på huvudet Hulda, det räcker med att du respekterar andra människor. Så slipper du problemet du tydligen har.

Är Anders Klarström kvar i partiet,(en av ordförandena i partiet förr) = Nazistsympatisör. Ja Ja lögn, floskler, hitta på. m.m . Fakta hämtat från (antagligen vänsterblocket) wikipedia. Verkar när man läser inlägg här, så finns det bara SD väljare och alla andra röstar på V ???

 
Ingen bild

Angela

12 december 2013 18:31

Var just inne på snaphanen.dk och läste en enda kommentar under inlägget "Ska Sverige bli en humanitär stormakt?"
"Det finns inga gränser för politisk korrekt snällism", säger kommentatorn, och fortsätter "jag har ofta undrat över den fatalism som fick miljoner judar att gå i döden".

Det har aldrig varit en god idé att vända andra kinden till. Mobbare har alltid uppfattat det som tillåtelse att få fortsätta. Jag skulle kunna säga mycket om detta men inte här. Det är inte konstigt att författaren till brevet skriver så i ren och fullt förståelig förtvivlan och att så många känner likadant. Hur DUMT en anställd på en arbetsplats eller en kamrat än beter sig så sviker inte chefen. Chefen tar de anställda i försvar. De tas alltid i försvar. DET är ledningens uppgift. Ledningen skall kunna hantera detta. Det fanns tusen olika saker man kunde sagt eller det bästa i denna situation , TIGIT, nonchalerat det utan att säga någonting. Det hade varit bättre. Det är PARTIET som sätter dagordningen och inga andra. Tyvärr måste jag säga att jag blev förvånad över ledningens oproffsiga beteende i bemötandet av medierna. Jag fick läsa några uttalanden bl a av Linus Bylund men det var flera som nämnts här mer än en gång därför att jag trodde att jag läst fel eller inte hört rätt i SVT.

Jag skriver inte mer nu...

 
Ingen bild

August

12 december 2013 18:32

Brevet som du skrev är riktigt bra. Vad SD-delningen tycks missa är att ju mer problem Sverige får med invandringen ju mer arga blir folk. Och den ilskan kommer oftare och oftare att resultera i hårda ord mot invandringspolitiken och ibland på invandrare. Det är ofrånkomligt att våra välja och förtroendevalda ibland "spyr" på politiken. Det går inte att lägga locket på helt och hållet, det är bättre att tillåta vissa övertramp och utdela någon varning (kanske tre ggr) innan åtgärder vidtas. Vi går ju mot ett samhälle med ett lågintensivt inbördeskrig och det går inte att tysta folk längre, såvida man inte vill bli ett nytt PK-parti.

 
Ingen bild

Morningstar

12 december 2013 18:33

Det största näthatet står vänstern och friliberalerna för på Twitter. Om ni själva inte orkar följa dem så kan ni istället följa Roger Sahlström som orkar både debattera och häckla dom.

 
Ingen bild

Lotta

12 december 2013 18:33

Jag håller fullständigt med ”en gräsrot”. Jag anser att man omedelbart skall skrota nolltoleransen. Varför? Jo för så länge den finns kommer gammelmedia leta nya ”skandaler”. Det spelar ingen roll hur gamla synder man drar fram, någon preskriptionstid finns inte när det gäller SD. Varför sluta leta när minsta lilla skitsak basuneras ut som näst intill världsnyhet. Kan någon säga att 7-klöverns politiker slutat kalla Sverigedemokraterna för ett främlingsfientligt, nazistiskt enfrågeparti? Nej, och det kommer de heller aldrig göra oavsett om Expressen hittar några ”skandaler” eller inte. Jag anser att man från och med nu skall göra som övriga partier där politiker gör bort sig, vilket de gör minst lika ofta som SD, säg att vederbörande tar timeout och ta sedan ett internt snack med personen. En varning när det gäller dessa inlägg anser jag räcker. Som jag skrivit tidigare så har aldrig ord skadat någon fysiskt. Håller också med Tanja B om att inte kommentera någonting. Vänd på klacken och gå därifrån om ni blir påhoppade ute. Ringer de på dörren, låt bli att öppna.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

12 december 2013 18:54

@ Lassekolja

Utanför ämnet Lassekolja, men du får nog ändra din signatur nedanför dina inlägg för jag förutsätter att du menar
http://status.st eller http://www.status.st
alltså inte .se i slutet!

Mycket trevliga siffror där just nu!


http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Angela

12 december 2013 19:02

Mycket skall man få se och höra innan öronen ramlar av...hörde just statsministern och det var nog än mer inkompetent! SÅ talar definitivt INTE en statsminister. Att Reinfeldt har en för stor rock har väl ingen undgått att märka och att han har svårt att hantera när det händer katastrofer i landet har väl knappast undgått någon . Hans framträdanden är rent pinsamma. Dyker han överhuvudtaget upp så är det efter lång tid eller också pratar han om något mer hanterbart som fotbollslag.

En statsman skulle i detta läget klart uttryckt sitt stöd för demokratin och lagar och för ordningar. Och inget annat. Har han inget annat än partipolitik att säga är det lika bra att han håller sig hemma. En statsminister har bara gott att säga om sitt land och sitt svenska folk! Eller har han redan avgått? Efter detta pinsamma framträdande är det det bästa han kunde göra. Vad är det för pinsam historia Sverige har som statschef!

 
Ingen bild

Rune

12 december 2013 19:04

Ja, man måste nog skrota den sk nolltoleransen?
Hur skall man få folk att våga ställa upp för partiet annars?
Alla människor har ju någon gång sagt något dumt, eller gjort något dumt. Läs gärna Thorsells artikel i dag på Avpixlat!
De här gangstrarna på EXPO gräver ju fram saker från många år tillbaka och det är ju mycket få människor som inte har gjort något dumt under livets gång. Helgon är en bristvara och kan inte räcka till för att fylla SDs stolar i alla fullmäktigförsamlingar. Det måste in vanligt folk också som kan ha lite fel och brister i sin livshistoria.

 
Ingen bild

Stefan A

12 december 2013 19:07

Statsminister Reinfeldt ställer sig bakom Mattssons och Expressens hets och jakt på småfolket, men det var inte annat att vänta, de som nu trakasseras av arbetsgivare och förföljs av fulmedia på alla nivåer, är väl i hans ögon inte lika mycket värda som andra, McCarthyismen är Reinfeldt och alliansens melodi, både Mattsson och Reinfeldt verkar ha tappat fotfästet i tillvaron och tappat bort kompassen, ett Sverige på väg mot kaos där högsta ledningen sanktionerar jakten på oliktänkande från en media som verkar ha tagit över polisens roll som "brottsbekämpare", efter sitt eget huvud, man kan inte undvika att tänka på vad Stoltenberg skulle ha gjort, en man som inte lät sig dras med i någon hets utan höll huvudet kallt.

 
Ingen bild

Angela

12 december 2013 19:16

Nej Gud bevare mig,nu slant det, statschef är han tack och lov inte. Men det är illa nog att en så okunnig och tafatt människa är statsminister. Som uttalar sig i förklenande ordalag om landet och dess invånare. Att inte veter hut karlen. Och att ådagalägga en sådan djup okunskap - om både människor, samhälle och juridik. Vet han inte mera än att rapa ovetenskapligt konsultsnack från USA så är det kanske bättre att hålla sig till fotbollen och Djurgården.

Inslaget med Reinfeldt kan ses på Avpixlat.

 
Ingen bild

Hacke

12 december 2013 20:05

Reinfeldt passar bäst på fotbollsläktaren, där gör han minst skada. Med hans väldokumenterade uppviglaregenskaper bör han inte ens bli aktuell som Djurgårdens talesman kring huliganproblematiken.

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

12 december 2013 20:07

Stort TACK!

Gräsrot i vårt vackra land!

Du fick med alla sanningar och skall känna dig mycket stolt för det.
Hoppas ledningen i SD tar till sig dina synpunkter och använder dem.
Sverigedemokraterna kommer att få mycket fler sympatisörer efter allt som hänt senaste veckan.

Mycket klokt Toralf att du publicerade detta till oss alla!

http://Lennart J

 
Ingen bild

Arbetaren

12 december 2013 20:44

Sentios senaste mätning visar att SD ökar sitt väljarstöd med 0.9% till 13,7%. Avpixlat har fått 274 kommentarer om detta på 8 timmar. De senaste dagarna har jag hört människor som knappt ens intresserat sig för politik innan, säga att de tänker rösta på SD. I denna mätning rasar Moderaterna 2,3% och ändå har väl flertalet av de tillfrågade missat Reinfeldts senaste "Statsmannashow"...


 
Ingen bild

Lotta

12 december 2013 22:38

Med chefredaktörer som Gelotte är det inte så konstigt att förtroendet för journalistkåren ligger i botten. Jisses, var hittade de honom? Hanna Wigh var mycket bra tillsammans med tjejen från Piratpartiet som sa en del mycket bra saker. Jag skulle vilja påstå att det är alla som sprider hatet mot SD som tvingar oss att skriva anonymt. I vårt samhälle är det förenat med risk för liv, egendom samt arbete att gå ut som sympatisör till SD. Att en del, väldigt få skulle jag tippa ibland går över gränsen tror jag mycket beror på just det.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 22:48

Lassekolja...
Oftast har vi lika åsikter, men inte nu. Vi gläds båda över att Jimmie Åkesson blivit pappa, men vi ska aldrig förutsätta att sonen vill bli SD-medlem. Samma med de som ansluter barn till allt andra saker, tex. idrottsklubbar.
Tänk om sju partiers medlemmar ansluter sina barn till deras partier, redan på BB?

Samma om advokatens, chaufförens, chefens barn osv. redan i vaggan får sitt liv utstakat, sådant har vi lämnat bakom oss.
Som landsbygdsbo har jag sett pressen från föräldrar på äldste sonen att ta över en rörelse. Tyvärr gick det galet. Han ändade till slut sitt liv och jag brukar besöka hans grav några gånger om året.
Så låt oss nöja oss med att detta barn säkert kommer att få bra omvårdnad och en bra uppfostran.
Vad han sedan väljer att bli och göra med sitt liv kan vi inte bestämma här och nu.
Ursäkta min upprördhet, men den kommer från hjärtat och av förståeliga skäl...

 
Ingen bild

Thoralf A

12 december 2013 22:51

Gelotte anser uppenbarligen att det bara är invandingskritiska människor som skall hängas ut. Våldtäktsmän som mördar sina offer skall inte hängas ut då det handlar om en "konflikt mellan två människor"

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 22:51

Lotta...
Instämmer fullt ut. Hatet glödde i hans ögon. Inte undra att många journalister föraktas av allmänheten.
Inkvisionen har återkommit...

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 22:58

Thoralf...
Samma med Instagramålet. Där var det inte aktuellt med namn och bildpublicering. Men där stoppar säkert "Lilla Saltsjöbadsavtalet" det hela...

Men hans resonemang faller platt vid en gruppvåldtäkt. Där kan vi trycka in en tumme i hans öga...;)

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 23:02

Till mina övriga "titlar" kan jag nu lägga till "nätsoldat". Hörde starten av Expressenintervjuen av Reinfeldt.
Han känner säkert flåset i nacken nu...

 
Ingen bild

Mattias

12 december 2013 23:16

Helt rätt av brevskrivaren, det får vara slut med att krypa till korset så fort media drar fram något om nolltoleransen. Våga stå upp, och de representanter som uttalar sig i media bör verkligen tänka på vilka ord de använder, senast ett dåligt exempel i expres-sen igår.

 
Ingen bild

Oroad

12 december 2013 23:35

Missnöjet är massivt denna gång, fick just denna bilden skickad till mig.

http://s21.postimg.org/ymwvoekdz/linusbylund.jpg

 
Lassekolja

Lassekolja

12 december 2013 23:39

@Karlskronabloggen, TACK! Helt rätt av Dig! Vet att korrekt är www.status.st vilket härmed korrigeras!

@Lotta 18:33, Bra där Lotta! Instämmer helt! Trots att jag försöker vara balanserad har jag faktiskt vid några tillfällen varit så frustrerad över "Det nya Sverige"/Absurdistan samt över hur våra motståndare "tänker", att jag skrivit saker, som jag ångrat. Kram till Dig Lotta!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Elin

12 december 2013 23:50

Hej Gräsrot!

Ditt brev är spot-on! Jag håller med dig helt. Att vi skriver anonymt på Avpixlat är för att vänstern och vänstermedia stigmatiserar de som ens yppar något kritiskt över invandringspolitiken. Vi kallas rasister, främlingsfientliga, etc, fastän vi absolut inte är det. Därför kan vi inte vara öppna med vår identitet pga man kan förlora jobb, nya arbetsgivare googlar på ens namn osv. Dock tror jag att om några av oss vågar ta första stegen och skriva under riktigt namn så kommer vi bli flera så småningom, och attityden mot oss i samhället ändras, även i takt med SD ökning i opinionen.

 
Ingen bild

Blåsippan

12 december 2013 23:54

SD är som en stor familj för mig. Att förlåta eller ge en andra chans är ledord för mig. Hamnar någon i medias (fienden) smutsiga grepp är det en självklarhet att stå vid dennes sida. Inte att stänga dörren och håna denne som Bonn läpp. Medmänsklighet kallas det. För mig är SD att vara rakryggad, stolt, sanningsenlig men också medmänsklig och att stå upp för varandra i kampen för ett bättre Sverige.

 
"Nätsoldat" Lassekolja

"Nätsoldat" Lassekolja

13 december 2013 00:20

@Hulda mk1, att Jimmie skulle anmäla Nils som SD-medlem var inte så allvarligt menat. Nils skall självklart fatta sina egna beslut när den dagen kommer.

@Lotta, Gert Gelotte är ledarskribent på GP, en riktig PK-gubbe! Han accepterar enbart dem, som är pro-mångkultur. En mycket otrevlig människa, som ikväll visade vilken "vindflöjel" han är. Har tvingats byta signatur och e-postadress flera gånger, efter att han har stängt av mig. Till slut ringde jag upp honom, gick inte alls att resonera med. Som f.d Göteborgare är jag uppväxt med GP men sade upp prenumerationen redan på 70-talet då jag vistades mest utomlands.

Rheinfeldt beter sig definitivt inte som en statsminister, än mindre som en statsman! Han blir mer och mer pinsam i sin frustration över ett växande SD på bekostnad av ett krympande M. Dags för Barbaren att fundera över varför!

http://www.status.st

 
Ingen bild

trorjaginte

13 december 2013 00:52

Men varför i helvete nekar folk inte till att ha skrivit dessa kommentarer. Hade dom frågat mig om kommentarer skrivna på mitt konto hade jag sagt att min dator står alltid på hemma och där är ofta mycket folk (mina och/eller barnens vänner), det kan faktiskt vara vem som helst som har skrivit det. Det enda jag skulle vara helt säker på är att det inte var jag.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 december 2013 05:45

Lassekolja...
Helt ok, tappre nätsoldat. Alla har vi något mörker i våra liv, där vi reagerar med kraft. Nu vänder vi vår uppmärksamhet mot betydligt större problem.
Idag är ett hotat Luciafirande ett ämne värt att bevaka.
Uppskrämda rektorer som tävlar med varandra om att förändra och fördärva våra stolta traditioner.

 
Ingen bild

Mats

13 december 2013 08:00

Trorjaginte

Varför skall man göra det ???
Varför inte skriva det man står för.

 
Ingen bild

Tony

13 december 2013 08:54

Sign Elisabeth:
Men du tycker väl det är helt okej när jimmy Åkesson
skall dunkas gul och blå,eller utrotas som en kackerlacka
med giftsprutor, det går naturligtvis bra att svälja sådant
i din inskränkta värld? Det som du säger om den person som
du tror ville önska livet ur"Barn" handlade väl om dom bortskämda
individer som säger sig ha flytt från krig och elände, och sen
sitter och gnäller om att maten inte Passar. Ordvalet var korkat.

 
Ingen bild

Nicklas

13 december 2013 10:40

Mina tankar:
1. Bra och intressant skrivit brev där jag håller med om det mesta.

2. Det vore givetvis väldigt dumt att avskaffa "nolltoleransen" men däremot borde partiledningen, Kinnunen et.al vara noga med att hela tiden påtala att allt ska utredas internt och inte på något vis tala illa om någon medlem endast utifrån medias uppgifter som ofta är förvrängda och kryddade.

3. Sverigevänner måste hålla ihop. Hög som låg. De som beter sig illa och partiskadligt måste naturligtvis få reprimander av olika slag, även i vissa fall uteslutas men som sagt, grundhållningen måste vara att vi håller ihop. Våra fiender är många och oerhört starka. Det är bara en stark, solidarisk och självuppoffrande sverigevänlig folkrörelse som kan rädda moder Svea från det totala sönderfallet.

 
Ingen bild

ingriddotter

14 december 2013 01:43

Sd-gräsrot
Sent, men aldrig för sent att tacka! Du uttrycker precis vad jag känner. Delar din sorg och oro över att SD representanter fegar ur så fort media kör igång ett drev! Kommenterade detta på Avpixlat och mina kommentarer blev raderade! Tack Thorvald för att du publicerade detta brevet någon som inte viker ner sig så fort PK-maffian går igång!

 
Ingen bild

Cinoma

14 december 2013 02:18

Tack SD-gräsrot i vårt vackra land!

Min första tanke var varför skickar partitoppen med en sån lätthet ut våra medlemmar och andra till vargarna. Jag tycker att de fått handskats så länge nu med dessa uteslutningar att de borde lärt sig något.

Varför ha så infernaliskt bråttom ge kommentarer till media och kölhala människor som arbetat och slitit i åratal helt ideellt och alltid krypa för expo, media som i klartext är våra fiender.
Jag blev besviken och heligt förbannad över detta. Varför inte istället säga: "vi blir mycket chockade över detta olagliga intrång och ifrågasätter detta agerande dessutom tillsammans med AFA. Vad anbelangar våra medlemmar har vi inga kommentarer utan det sköter vi själva internt." Hur svårt kan de va. Varför också inte säga att SD har granskats med lupp in i minsta detalj och vrå och det enda de fått fatt i är flera år gamla incidenter. Exempelvis att sverigdemokrater som inte ens satt i riksdagen höll i aluminiumrör för att ev kunna skydda sig mot Original Gangster. Vad skulle övriga partier få för utfall vid en sådan granskning?
Bylunds insats var katastrofal, att kalla sverigedemokraternas väljare som fört SD in i riksdagen för idioter, bondläppar och rasister är ett lågvattenmärke. Alldeles för mycket pressuttalande om skandaler.
Se och lär av moderaterna. Bildt och Billström uttalar sig ytterst sparsamt och får stöd av statsministern och då rinner det mesta ut i sanden. Likaså med Waberi.

Om SD ändå kunde lära sig att tala är silver och tiga är guld.
Tyvärr är SD det parti som är sämst på att värna sina medlemmar. Nolltoleransen har ställt till mycket elände och den borde omförhandlas så att inte media och expo för någon makt i den frågan.
Ja, det var mycket jag hade på hjärtat.
God natt alla sverigevänner

 
Ingen bild

Stockholm

15 december 2013 13:49

Jag är en av dessa de har på sin lista, jag skriver oftast när jag är onykter.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards