thoralf

Direktlänk till inlägg 11 december 2013

DE FYRAS GÄNG

Av Thoralf Alfsson - 11 december 2013 22:47

 

De fyras gäng som inte skyr några medel för att smutskasta ett riksdagsparti. 


När de personer som allra mest borde värna yttrandefriheten istället ägnar sig åt att köpa åsiktsregister över 6200 svenskar som skriver kommentarer på nätet borde många bli allvarligt bekymrade. När man sedan köper det av en organisation vars enda syfte är att granska ett invandringskritiskt parti borde varningsklockorna ringa. När sedan organisationen och flera av deras medlemmar enligt uppgifter har sin bakgrund i AFA blir det minst sagt märkligt då AFA tagit på sig flera våldsaktioner. En värdig samarbetspartner för Expressen och Tomas Mattsson!


När man sedan hänger ut helt vanliga svenskar som inte ens är medlemmar i något parti borde allmänheten vakna och undra vad dessa herrar egentligen sysslar med och om det är förenligt med våra instiftade lagar.


Om 6200 personer registrerats Researchgruppen säger min erfarenhet att man även fått in ett antal politiker från 7-klövern i sin ”åsiktsregistrering” men min erfarenhet säger mig också att dessa personer aldrig kommer konfronteras med dessa uppgifter och de kommer heller inte publiceras av Expressen. Researchgruppen har utan tvekan redan ”tvättat” listan ren innan man sålt den till Expressen så att inga olycksfall skall inträffa.


Jag kan även tänka mig att en och annan journalist också fastnat i detta ”åsiktsnät” men det lär vi sannolikt aldrig få reda på.


De fyras gäng inom media tror att de kan kväsa Sverigedemokraterna. Vi skall visa dem att de inte har något för sina smutsiga arbetsmetoder. Sverigedemokraternas medlemmar, sympatisörer och väljare skall fortsätta på den inslagna vägen med vår politik för ett bättre Sverige. Sanningen om invandringen, brottsligheten, försvaret och andra samhällsfunktioner går inte att dölja.


Ikväll ringde en kvinnlig journalist från Expressen och ville ha kommentarer jag avböjde att kommentera men hon ville inte lyssna på det örat utan fortsatte med sina frågor så jag blev tvungen att trycka bort samtalet. Då ringde hon upp igen! Tydligen ganska trögtänkt!


Expressens samarbete med AFA inget nytt enligt Niklas Svensson.


Det här klippet är ju ganska roligt. Inte minst när journalisten lämnar med svansen mellan benen.

http://avpixlat.info/2013/12/11/expressens-hyenor-far-sig-en-avhyvling/


UPPDATERING


Tanja Bergqvist får in en riktig femetta i sitt senaste långa läsvärda blogginlägg. Här är ett litet smakprov från blogginlägget. Läs hela på ovanstående länk.


 





 
 
Ingen bild

Rune

11 december 2013 23:02

Att liberala (frihetliga) tidningar bedriver åsiktsregistrering tillsammans med kriminella organisationer (resarchgruppen och EXPO) är ju exempellöst. Vem kunde tro att de skulle sjunka så djupt?
Motsvarighet har vi väl bara i Mexiko där knarkkartellerna har tagit över delar av staten.

 
Ingen bild

Kalleman

11 december 2013 23:22

Ett exempellöst övertramp av Expressen som tydligen övrig PK-Media tycker är helt ok! Där snackar man i stället om FRA, deras intrång/hackningar av datorer och låter åsikts-registreringar och uthängningar av vanliga svenska bloggare som inte har "den rätta politiska uppfattningen" vara fullt normalt. Hur sjukt får det bli i vårt land egentligen?

 
Ingen bild

Styrbjörn

11 december 2013 23:30

Jag upptäckte ikväll att jag blivit åsiktsregistrerad. Bara att vänta på att Expressen eller Aschberg kommer och knackar på... helt sjuka stasifasoner egentligen. DDR 2.0 är redan här... hoppas detta tar hus i helvete för Mattsson.

 
Ingen bild

Krister

11 december 2013 23:32

Jimmy Ståhl verkar inte dela din uppfattning, "– Ett stort tack till Expressen. Nu tappar vi vikt i ryggsäcken, säger Jimmy Ståhl (SD), distriktssekreterare i Göteborg."

Först Martin Kinnunens twittrande,
”Ur vårt perspektiv är det faktiskt rätt ointressant att Expressen samarbetar med gamla Afa-ligister för att begå dataintrång. Utan för oss handlar det primärt om att företrädare aldrig får företräda extremism oavsett plattform”

Sedan Linus Bylunds uttalanden om bonnläppar.

Enligt mig så behövs det rensas ordentligt i partiet, och då syftar jag inte på medlemmar som i affekt skrivit mindre genomtänkta kommentarer anonymt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 december 2013 23:33

Enligt exponerat.info kritiseras Thomas Mattson tom. av Lisa Bjurwald. Då har han verkligen gått över gränsen...

 
Ingen bild

lennart l

11 december 2013 23:35

Är researchgruppen journalister? Om inte så är väl deras register olagliga?

 
Ingen bild

OT

11 december 2013 23:47

Expressens aplika skjutjärns journalistik, beväpnad av extrem vänstern, sammanfattas bra i den här snutten - Ape With AK-47: http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

Taskigt för de som drabbats av Expressens galenskap, men mycket upplysande för den svenska väljarkåren; Det här kommer nog leda till att SD kommer upp till 20% i kommande undersökningar, som nu kommer förstå att liberal = vänsterextrem.

P.S: "Can I Play with Madness": http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

11 december 2013 23:48

Som Thoralf skrivit tidigare är lösningen mycket enkel, skriv alltid med eget namn eller med din hemsidas namn och stå för vad du skriver oavsett om det är inlägg i din egen blogg eller kommentarer på t ex Avpixlat, Fria Tider och Flashback.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

UncleBob

11 december 2013 23:56

Expressens slaskjournalisten Jimmy Fredriksson våldgästade en av de åsiktsregistrerade i sitt hem. Då rann sinnet över på Jim Olsson som gav reportern en rejäl utslkällning:
http://avpixlat.info/2013/12/11/expressens-hyenor-far-sig-en-avhyvling/

 
Lassekolja

Lassekolja

12 december 2013 00:05

Hela den här historien bekräftar vilka hycklare bl.a dessa fyra godhetsapostlar är. Att tycka att Polisens brottsutredningsregister är ett "hemskt brott mot romernas integritet" och därefter oja sig över FRA´s/NSA´s "terroristskydd" men samtidigt samtycka till AFA´s s.k researchgrupp, bara för att det handlar om att ställa till det för Sverigedemokrater. Minst sagt skandalöst och obegripligt.
Som vanligt är problemet att förmedla denna galenskap till allmänheten. Inte lätt när de, som har den uppgiften i samhället själva utgör "brottslingarna"!
SD 2014!!!

http://www.status.se

 
Ingen bild

Ronny

12 december 2013 00:09

Bästa vänner och demokrater, jag måste bara berätta om ett litet mejl jag fick ikväll. Det var från Adlibris som berättade att boken, Invandring och Mörkläggning" av Arntsberg och Sandelin inte kommer att levereras till mig ännu då den har tagit slut hos leverantören! Beställde den igår. Skitrolig nyhet, och jag kan vänta med att läsa den............

 
Ingen bild

Hacke

12 december 2013 00:35

Expressens desperation för överlevnad har tagit sig groteska uttryck. Har man gett upp i kampen om läsarnas förtroende och anser att man inte har något att förlora längre eftersom man ger sig i lag med värsta vänsterpöbeln och hemsöker vanligt folk.
Det luktar 30-tal med den skillnaden att det är de som ska föreställa yttrandefrihetens banerförare är de som idag utgör exekutionspatrull.
Skrämmande är bara förnamnet.

 
Ingen bild

Magentan

12 december 2013 00:45

Fria Tider samlar nu ihop pengar till ett enskilt åtal mot Expressens ansvarige utgivare.

Här kommer några citat från gårdagens onsdagens FT-ledare:

"Det drar ihop sig till valår i Sverige. En tid då man i demokratiska stater kan förvänta sig att media granskar den sittande makten och ställer politikerna till svars inför folket. I Sverige förhåller det sig emellertid tvärtom."

"Igår stod det klart att mediejätten Bonniers, med kvällstidningen Expressen i spetsen, har inlett ett samarbete med Researchgruppen – en vänsterextrem gruppering som tidigare gick under namnet AFA Dokumentation. Genom oanmälda hembesök och omfattande åsiktsregistrering försöker Sveriges största mediakoncern skrämma invandringskritiska medborgare till tystnad."

"Agerandet är framförallt ett angrepp på den fria åsiktsbildningen i Sverige och därför måste publiceringen prövas rättsligt. Ikväll startar vi en insamling till advokatkostnader för ett enskilt åtal mot den ansvarige utgivaren Thomas Mattsson."

"Att en tidning använder sig av kriminellt belastade vänsterextremister för att registrera 6.200 svenskars åsikter är givetvis oacceptabelt och förmodligen brottsligt. Men att hänga ut enskilda privatpersoner som skrivit inopportuna åsikter under pseudonym är ännu värre."

Hela ledaren inklusive kontouppgifter för att skicka bidrag finns här:

http://www.friatider.se/bonniers-maffiametoder-maste-fa-rattsliga-foljder

 
Ingen bild

kalle

12 december 2013 00:46

håll koll på enda Pk-befriande kommunen, som nu har blivit pk och inför asylbluff boende.
http://na.se/nyheter/lekeberg/1.2310866-gamla-sjukhemmet-kan-bli-flyktingboende

hittills har Lekebergs kommun haft bra ekonomi och inga våldsbrott, inga nedskärningar öldrevård och skola.
detta blir ett skolexempel på 7 klöverns förstörelse av väldfärdssamhället.

 
Ingen bild

Medborgaren

12 december 2013 07:38

Idag tror jag vi är många "Bonnläppar" som börjat fundera en del.............
















 
Sven Dacke

Sven Dacke

12 december 2013 07:58

Är det någon som undrar hur Sverige förändrats sedan "Luciabeslutet" och om det som då var rätt och helt ok, nu är "rasism"

Inte hört om "Luciabeslutet", läs då på länken

http://goo.gl/tuZRyk

 
Ingen bild

Stefan A

12 december 2013 08:20

Thomas Mattssons blogg: "Expressens ägare har naturligtvis inget med vår journalistik att göra!!!!!" Samtidigt kräver samma person att varje liten bloggägare skall ha fullständig kontroll och juridiskt ansvar för varje liten kommentar på sina bloggar...vilket jäv.. stolpskott, Expressens ägare har alltså inget ansvar för vad tidningen de äger gör? då har väl ingen ansvar för någonting, det är tidningens ägare som har tillsatt Mattsson, det är tidningens ägare som tillåter Mattsson att göra det han gör, så ansvarsbefriade är de sannerligen inte. Expressens agerande måste få politiska konsekvenser, när journalister tränger sig på privatpersoner och kör upp kameran i ansiktet på oförberedda som sedan hängs ut är det grovt missbruk av den jättelika friheten att smutskasta människor som fulmedia begåvats med, alla kan vi hjälpa till genom påtryckningar på ansvariga politiker, nu är det valår så då lär det inte hända någonting, men för framtida bruk och för att frågan skall tas upp till debatt.

 
Ingen bild

Farbror Sven

12 december 2013 08:26

De fyras gäng här ovan tycker jag påminner om bilder på ensamkommande "barn" !

 
Ingen bild

Kermit

12 december 2013 09:05

Bonnierfamiljens ansvar för smutskastningen av ett svenskt politiskt parti måste naturligtvis påpekas i alla sammanhang.

 
Cavatus

Cavatus

12 december 2013 09:19

Ronny! Intressant med Adlibris och boken Invandring och mörkläggnings slutförsäljning. Varför? Jo, hos Bokus ligger boken på femte plats på försäljningstoppen, men så inte hos Adlibris. Mörkar Adlibris bokens framskjutna plats på försäljningstoppen? Jag misstänker faktiskt det.

Journalister som börjar hemsöka vanliga medborgare istället för att granska den makt som tvingar medborgarna att dölja sin identitet när de yttrar sig, har hamnat helt fel. Journalisterna visar här sin totala urspårning. De ska företräda folket mot makthavarna.

Likaså när en flyktingförläggning inrättas över folks huvud och snabbt och utan möjlighet till påverkan. Då ger sig journalisterna på de protesterande människorna och insinuerar att de är främlingsfientliga istället för att ge sig på makthavarna som kört över medborgarna på ett otillbörligt och odemokratiskt sätt, särskilt när det ofta handlar om nedlagda ålderdomshem som läggs ned pga resursbrist.

Helt plötsligt finns det miljoner att rusta och satsa på flyktingar. Att folk blir förbannade då får man ju förstå, men icke så journalisterna. Likt hyenor ger de sig på medborgarna som är upprörda över politikernas svekfullhet.

Detta visar bara att journalistkåren har urartat totalt.

Jag föreslår att vi intensifierar flygbladskampanjen. Nu finns det många nya godbitar, bl a två nyproducerade flygblad som heter "Fakta om ..." om ensamkommande och invandringens kostnader. Pseudonymen Teleskop har lagt ned stort arbete på dessa mycket vederhäftiga flygblad.

Sedan finns numera även läsvärda debattartiklar att skriva ut och ge till t ex pensionärer som inte har dator.

Motpol har en bra text om att vi måste hålla ihop nu och ställa upp på varandra. Expressens uthängningar kan bli startskottet för en ny folkrörelse. De vet inte vilka snöbollar de sätter i rullning.

www.korta.nu/flygblad
www.korta.nu/jc

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Kermit

12 december 2013 09:21

Vi är nog rätt många bonnläppar som håller på att fundera över vårt engagemang.
Det är tur att vi har Linus Bylund som med sitt förakt för medlemmarna kan hålla piskan vinande. Vilket stolpskott!
I en företagsorganisation skulle nu många frågor riktas till ledningen.
Är det bonnläpparnas ansvar för att detta skett? Eller har det att göra med sättet att rekrytera förtroendevalda? Eller har det att göra med att man försummat den lokala verksamheten till förmån för den totala fokuseringen på riksdagsarbetet. Har det att göra med utbildning? Eller har det att göra med att kommuniceringen av kommunikationsplanen varit ett fiasko?
Nej nu måste jag ut och plöja

 
Ingen bild

Odlabonde

12 december 2013 09:43

De fyras gäng och PK tappar mark. Därför deras förtvivlade ansträngningar som åter igen blir självmål. Järnrörsgate blev inte vad de tänkte sig. Rasistiska och nedsättande kommentarer är inte godkänt, men fullt mänskligt i en förryck tid då ens land, samhälle och kultur förstörs i en rasande takt. Vad annat är då att vänta än arga kommentarer? Även dessa "avslöjanden" kommer att få motsatt effekt än vad de fyra gäng tänkt sig. Vem har inte i vredesmod sagt något olämpligt? För sånt ska man bli uthängd. Samtidigt hyllas diverse "rappare" för sina låttexter, vilka i mångt och mycket är värre. Hyckleriet ger fler röster åt SD.

 
Ingen bild

SM811

12 december 2013 09:57

@Odlabonde
"Timbuktus låt stoppas av SR"
http://www.friatider.se/timbuktus-lat-stoppas-av-sr

 
Ingen bild

Niklas R

12 december 2013 10:16

Kanske dags att ta en diskussion i Riksdagen där justitieministern får ta ställning till hur de skall hantera denna illegala registrering av personer privatliv och kommunikationer för att utröna deras politiska åsikter.
Detta med tanke på att detta register bryter mot både FNs mänskliga rättigheter och Regeringsformen. Så frågan blir då, hur mycket är dessa värda om det enda som krävs för att kringå dem är att det är ett privat bolag som gör det och inte en myndighet?

 
Ingen bild

Janne

12 december 2013 10:39

Varför ingen kritik mot den öppna rasismen och hatkulturen i partiorganet avpixlat?

 
Thomasson

Thomasson

12 december 2013 10:52

Det jag finner lite intressant är också att Peter Wolodarski på DN bara för nån dag sedan (igår? jag såg reprisen) kommenterade FRA's och NSA's samarbete i stil med att; Det är ju hemskt att övervakning får ske i ett land som Sverige.

När registrering av oliktänkande uppfattas som något helt ok enligt samme person?

http://www.avpixlat.info

 
Ingen bild

Hacke

12 december 2013 10:56

@Cavatus
Mycket bra skrivet. Det senaste övergreppet mot vanligt folks yttrandefrihet bör betyda starten för ytterligare en nivå i folkrörelsekampen.

@Niklas R
Ja, det vore väl närmast tjänstefel om man inte tog upp detta på högsta politiska nivå. När t o m delar av fulmedieetablissemanget reagerar har det gått mycket, mycket långt.

 
Ingen bild

Tony

12 december 2013 11:16

Att Ex pressen samarbetar med AFA och andra brottsbenägna
karteller är inte konstigt, Brottslingar brukar att söka
sig till varandra. Det som förvånar är att Bonnierkoncernen
står bakom denna illaluktande Blaska och dess metoder.
Tänk på det ni som funderar att köpa böcker av dessa krämare!

 
Ingen bild

Annonym

12 december 2013 11:21

Varför nämns aldrig dessa personers chef? Familjen "Bonnier". Familjen Bonnier kan stoppa dessa, om viljan fanns, direkt. Alla är handplockade av Familjen "Bonnier" för att utföra precis det de gör. Nej du Thoralf, här bör du tänka lite djupare och ovanför allaihop lägga in en bild pa "Husse" - Familjen "Bonnier".

 
Tanja B

Tanja B

12 december 2013 12:09

Bra att du avböjde - helt rätt! Så här ligger det till: om alla stänger igen dörren i ansiktet på TV-teamet efter att artigt ha avböjt med "Ingen kommentar" så har de inget scoop och Ascberg har inget program. Ignonera dem - ge dem inte det de vill ha.

http://tanjabergkvist.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 12:16

Janne...
Det finns tyvärr mycket att läsa om hat och rasism på Avpixlat. Hatbrott mot Svenskar och rasistiska brott. Som tex. för ett tag sedan när en mörkhyad man och hans son blev överfallna av en grupp människor.
Det finns också misstankar om rasism när en grupp "från förorten" rånar ensamma Svenska ungdomar och speciellt grov rasism är när Svenska flickor blir gruppvåldtagna.
Så visst reagerar vi över rasism och grovt hat alltid...
Sedan finns också ett utbrett hat mot vår kultur och våra traditioner.
Samma där, vi reagerar, tro inte annat...

 
Ingen bild

Skeggan

12 december 2013 12:58

Du har inte funderat på att, åtminstone i en bisats, ta avstånd från eller kommentera det som de uthängda personerna - varav en del förtroendevalda Sverigedemokrater - faktiskt har skrivit?
Har fortfarande heller inte sett dig ta avstånd från Breiviks terrordåd.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2013 13:07

Skeggan...
Behöver man ens ta avstånd från Breiviks vansinnesdåd. Endast riktigt sjuka människor kan uppskatta hans handlingar. Döda människor från sitt egna land, skjuta ungdomar...

 
Ingen bild

World Traveller

12 december 2013 13:28

Skeggan, jag tror de flesta som skriver här anser att Breiviks dåd var avskyvärt och har tagit avstånd från det. Från er sida ser man däremot aldrig någon ta avstånd från kommunismens brott mot mänskligheten. Hur kommer det sig?

 
Ingen bild

Bonnläppen

12 december 2013 15:02

I Danmark hände något liknande. Deras motsvarighet till researchgruppen, Redox kartlade sina motståndare vilket ledde till att alla politiska partier fördömde förfarandet och att danska SÄPO, PET agerade. De skyldiga i danska AFA blev bl.a åtalade för olovlig politisk registrering. Listan användes även för att söka upp och misshandla de kartlagda personerna så det talades om att tillämpa de danska terroristlagarna.
Är det någon som tror att de skyldiga svenska vänsterextremisterna har något att frukta?
http://denkorteavis.dk/2013/danske-venstreflojsaktivister-tiltalt-for-vold-og-registrering-af-andre-mennesker/
http://www.d-intl.com/2013/04/25/redoxafa-hade-egen-underrattelsetjanst-och-eget-valdsteam/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards