thoralf

Direktlänk till inlägg 5 december 2013

TACK ALLA VÄNNER, SYMPATISÖRER OCH LÄSARE

Av Thoralf Alfsson - 5 december 2013 15:00

De senaste månaderna har attackerna mot mig och SD varit många. Jag har utsatts för en hatkampanj, hot och anmälningar som media utnyttjat på sitt eget sätt. Det senaste exemplet var P3-programmet Tankesmedjan.


Men tack vare alla SD-vänner, sympatisörer och alla mina läsare av bloggen som stödjer mig via kommentarer på bloggen, mejl och telefonsamtal så står man bara starkare för varje försök som misslyckas av pk-etablissemanget.


Ett stort tack för all support!


I lördags var jag ute en sväng i Kalmar, lite mat, ett besök på puben och sedan såg jag en mycket bra blueskonsert med Lisa Lystam på Söderport. Jag har nog aldrig fått så många ryggdunkar och kramar som jag fick under lördagskvällen, något som verkligen värmde mitt hjärta. Samtidigt kände jag att stödet för SD verkligen har accelererat!


Igår kom den stora SCB undersökningen som bekräftar detta. SD går fram till 9,3 procent en ökning med 1,6 procentenheter. Detta i den största telefonundersökningen och trots den massiva hatkampanjen som svensk media ägnat sig åt under hösten.


Det är ett riktigt styrkebesked från SD!

 

Kom också ihåg att ca 17 procent av de kontaktade inte ville svara på SCB:s frågor. Jag är personligen övertygad om att denna grupps svar skulle stärka våra siffror ytterligare.


 

Inga pilar från SD!


Det finna är också att SD inte tappar några väljare, utan vi plockar väljare ifrån i stort sett alla partier. Något som krönikören Sandra Rayman på SvD insett.


”Att som väljare kliva över till SD är sannolikt ett mer avgörande sidbyte än alla övriga möjliga förflyttningar inom partifloran. Den sociala acceptansen inför just detta val är som bekant låg, att då välja SD och dessutom uppge detta i en telefonintervju är inte betydelselöst. Benägenheten att hålla fast vid ett sådant val är förmodligen högre än ett val som inte är förknippat med några sociala kostnader.”

 

Hon har givetvis alldeles rätt i detta. Personer som går över till SD har i de flesta fall följt alternativa medier ett tag och kommit underfund med den falskhet och ovilja att berätta sanningen som finns i de så kallade etablerade kanalerna inom media. Tendens att läsa alternativ media ökar dessutom kraftigt, framförallt inom akademiska kretsar om jag skall tolka de samtal och mejl som jag får dagligen. Många söker sig dessutom till dansk, norsk, finsk media o.s.v


På lokal nivå bekräftas partiets framgångar med råge. Sedan valet 2010 har vi i min kommunförening i Kalmar ökat medlemsantalet med ca 200 procent och trenden är fortfarande väldigt stark, med nya medlemmar varje vecka.


Detsamma gäller i vårt distrikt (Kalmar län) där också medlemsökning närmar sig 200 procent. Men tyvärr är det dock fortfarande trögt i några kommuner där vi saknar några framträdande profiler. Men jag är övertygad om att de snart dyker upp även där.


På riksnivå närmar vi oss 12 000 medlemmar vilket vi kanske uppnår redan under 2013.


En annan statistik som säkert retar pk-etablissemanget är antalet läsare på min blogg. Den visar en liknande utveckling som medlemsantalet. När jag flyttade till Bloggplatsen sommaren 2012 hade jag i augusti och september ca 15000 unika besökare varje månad. Under förra månaden var antalet unika besökare drygt 32000 unika besökare.


En ökning med mer än 100 procent!


 

 

Det har varit några toppmånader men de beror bland annat på särskilda händelser under förra årets november och Katarina Mazetti krönikan i ICA-kuriren i januari vilket lockade många läsare till min blogg.


Under hösten har treden varit konstant positiv vilket innebär 1000-2000 nya unika läsare på bloggen varje månad. Det retar säkert många meningsmotståndare! Det visar också med kraft att jag är på rätt väg med min blogg och att den fyller en funktion i dagens pk-samhälle.

 
 
Ingen bild

Stig-Arne

5 december 2013 15:35

Kör hårt!

Riktigt kul blir det när framför allt M och S kommer att framstå som så skakiga för yrkespolitikerna i dessa partier att det blir strömhopp med yrkespolitiker från dessa partier till SD.

Med den nuvarande utvecklingen är det inte långt kvar tills detta scenario blir verklighet.

 
Ingen bild

Stig

5 december 2013 15:43

Det är dagens höjdpunkt att läsa din blogg, du är duktig på att skriva, dessutom är det ju alltid bara sanningen du berättar. Kommer att bli kul i september

 
Ingen bild

Stefan

5 december 2013 15:50

Det är vi som ska vara tacksamma att du finns! Alla kommuner borde ha en bloggade Thoralf som belyser lögner, orättvisor och hycklerier som 7-klövern och medier sysslar med.
Är inne morron och kväll för att se om du uppdaterat. Tack för att du finns!

 
Ingen bild

mullis

5 december 2013 15:53

Dagens höjdare när jag läser din blogg
själv ny medlem 2013

 
Ingen bild

Svempa

5 december 2013 16:15

Läser med glädje din blogg varje vecka Toralf. Jag hör ju hur diskussionerna går på jobbet och det är i alla fall inte till SD nackdel. Det man kan fråga sig är att det finns så många som sympatiserar med Miljömupparna. ... Min röst har ni i alla fall.

 
Ingen bild

Essendon

5 december 2013 16:16

Kör på så det ryker Thoralf!
Snart har vi fått ner PK-media ner i kloakdiket!

 
Ingen bild

Hacke

5 december 2013 16:30

Du och ditt/vårt parti är värd all framgång Thoralf. Trots att jag inte kommer från din landsdel är det din blogg jag öppnar först varje dag. Alltid intressant och fullmatad. Önskar att varje kommun hade en sådan eldsjäl och drivkraft. Då hade vårt land sett annorlunda ut redan idag.

Det är minst sagt roligt och tillfredsställande att vara en liten del i den folkrörelse som skriver svensk politisk historia mer eller minder dagligen nuförtiden. Och bättre lär det bli med tanke på all verklighet som kommer i dagen p g a det politiska etablissemangets misskötsel av landet och att det numera finns ett klart och tydligt alternativ till 7-klöversörjan.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

5 december 2013 16:40

Du gör ett fantastiskt jobb Thoralf och jag är full av beundran hur du klarar alla fula och oseriösa påhopp! Helt riktigt att bara stärkas av dessa fula påhopp och jobba ännu hårdare!

Det är ju inte omöjligt, eller snarare troligt, att det blir minst en tredubbling i riksdagsvalet den 14 september 2014 och din blogg är faktiskt en av anledningarna ju fler som hittar till den och följer den varje dag (som jag gör).

Fantastiskt bra jobbat och det var synd att jag missade dig vid Jimmies sommartal så jag kunde tacka personligen, men det var så otroligt många människor där!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Pepparholm

5 december 2013 16:48

Redaktionen för Rapport bjöds nog på internrepresention på fina krogen på Södermalm i går som tack för sitt skickliga avståndstagande till SDs framgång i SIFO. Förtroendet för den där Knutson faller nu mera efter varje hans framträdande. När du Knutson läser detta - för det gör du säkert - så vill jag för din kännedom meddela att jag är högutbildad och har arbetat på höga chefsnivåer i stat och i privata företag. Jag har då arbetat tillsammans med "arbetare" och har alltid - till skillnad från dig Knutson - aldrig sett ner på dem som haft en lägre teoretisk utbildning. Tvärtom så är olika skickligheter och ömsesidig respekt oavsett etnisk bakgrund i ett lag en förutsättning för bästa slutresultat.

 
Ingen bild

Qvinna

5 december 2013 16:57

Tack Thoralf för att du gör det du gör.
Härligt att se hur starkt SD går framåt och vinner mark.
" The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results " sa Einstein. Det passar bra in på 7 klövern och inte minst media som fortsätter kraxa sitt mantra i tron att folket inte har en egen förmåga att se verkligheten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 december 2013 16:59

Bra kämpat Thoralf!!
Sanningen och den rätta (tyvärr) versionen om tillståndet i Sverige ger många läsare och SD-medlemmar.
Ser med spänning fram emot nästa års båda stora val. Även kommunalvalen i landets större (och desvärre "berikade") städer ska bli intressanta att se utgången av.
Valvakan i september kommer att bli sevärd!

(de som gnäller över SD,s framgångar, bör ställa sig frågan VARFÖR..)

 
Ingen bild

PG

5 december 2013 17:23

Några "Thoralf" till i varje del av landet får SD en enorm framgång!
(även om framgången nu, är enorm)

Mer stöd för SD!

 
Ingen bild

Roggan Kalsson

5 december 2013 17:23

Bra jobbat Toralf . Vår kommunförening SD Södra Dalarna har sedan årsmötet i Februari -13 ökat med 150% det är fantastiskt

 
Ingen bild

Waterbug

5 december 2013 17:29

En sökning på www.alexa.com ger följande

För www.expo.se

Global Rank 203,835
Rank in Sweden 1,589

För thoralf.bloggplatsen.se/

Global Rank 62,304
Rank in Sweden 538

Om detta kan man tycka mycket, jag tycker det visar på ett fantastiskt sundhetstecken bland internetanvändare ;-)

 
Ingen bild

Waterbug

5 december 2013 17:32

Ack, jag gjorde nog en liten tavla där och alexa visar nog statistik för hela bloggplatsen.se domänen, verkar inte gå att få statistik för en enskild blogg. Oavsett så undrar jag om inte thoralf ligger före :)

 
Ingen bild

Putte

5 december 2013 17:34

Tack för ett jättejobb Thoralf.

 
Ingen bild

SM811

5 december 2013 18:25

Att partiet ökar ser jag där jag bor. Tillströmningen till lokalavdelningen har aldrig varit så stor och även kandidater som vill ställa upp till kommunfullmäktige är god. Ser bra ut Sverigevänner.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 december 2013 18:35

Tro mig, du gör skillnad.

Och tänk på alla som skulle komma undan med att kalla sig MP eller bygga Mediehus var dom vill. För att bara nämna ett fåtal.

Dom som hatar dig är de som fruktar dig och vad du skall föra fram i ljuset.

 
Lassekolja

Lassekolja

5 december 2013 18:41

GRATTIS Roggan Karlsson till framgångarna!!!

Jag hörde Sandra Rayman´s inlägg idag Lunch-Ekot´s tidningskrönika. Jag log igenkännande när "SD-are håller fast vid sitt partival"!

Idag på Studio 1 fick vi höra om hur lönsam invandring från Östeuropa är. Som förväntat fick vi enbart höra den positiva vinklingen. Jag blev förb. som vanligt, vilket föranledde följande mail till producenten av Studio 1:

Bäste Magnus Westberg!

Tidigare i år rapporterades i bl.a SR om att "invandringen till Sverige är lönsam enl. OECD!" Ingen (media, ej heller SR) ifrågasatte detta. Därefter blev det alldeles tyst. Inte så konstigt när det visade sig att OECD-rapporten räknade in den totala (arbetskrafts-)invandringen fr.o.m andra världskriget, alltså en typ av invandring, som Sverige behövde. De ex.-vis ungrare, finländare och jugoslaver, som kom under 50-, 60- och 70-talen "kom på fredag och började jobba på måndag". Självklart var dom lönsamma, vilket ingen har ifrågasatt!

Idagens Studio 1 handlade det om östeuropéer, s.k "EU-migranter", som antingen jobbar svart eller nästan svart eller tigger på våra gator och torg. Varför fick vi åter igen enbart höra den "ena sidan", den positiva?

Varför har SR (all svensk media) ofta så svårt att hitta kunniga personer som kan belysa den "andra sidan av myntet"?

(Betr. gårdagens PISA-rapport, som belystes från alla håll utom huruvida västvärldens mest omfattande och vidlyftiga invandring av analfabeter medförande en helt främmande kultur, påverkar skolresultaten. Om man inte ens vågar tala om ett problem lär man inte heller kunna lösa detta!)

Mvh (namn+hemort)

http://www.status.se

 
Ingen bild

Stefan

5 december 2013 18:42

Din blogg är bäst!

 
Ingen bild

lennart l

5 december 2013 19:25

Thoralf, du är värd alla ryggdunkar du kan få, de ger råg i ryggen och motivering att orka fortsätta driva SD:s frågor. Apropå råg i ryggen, ni börjar bli "hemtama# i riksdagens plenisal. I dagens debatt under ett vänsterinlägg i talarstolen kunde man se Richard Jomshof skymta fram i bakgrunden med att ta sig en liten tupplur :-) .

 
Ingen bild

Stefan T

5 december 2013 19:27

Du är en klippa Thoralf. Tack för trevlig pratstund på lilla puben i lördags.

 
Ingen bild

kalle.p

5 december 2013 20:08

Den där nasim , vem faan e det , vem skiter inte i en lite sosse mussslim då...

 
Ingen bild

Elisabeth

5 december 2013 20:10

Fortsätt med ditt jobb Thoralf! Jag bor långt från ditt valdistrikt men jag brukar ofta gå in och läsa din blogg för att få en ljusglimt i vansinnet. Tack!

 
Ingen bild

Medborgaren

5 december 2013 20:16

Ansluter mej givetvis oxå till hyllningskören! Vi är många Sverigevänner som uppskattar ditt o kollegornas hårda slit för att rädda vårt land undan katastrofen!
Varje gång slaskmedia publicerar sitt ständiga dravel om SD så ökar antalet röster till SD då alltfler vanliga Svenskar blir upplysta hur illa ställt det är i vårt land!
Varje månad tvingas vi Svenskar att låna mängder med miljarder för att klara statsfinanserna, trots det fortsätter 7-klövern att importera massor med nya bidragsmaskiner som aldrig någonsin kommer att betala en krona i skatt!
Valdagen 2014 sätter vi spaden i jorden och hjälps åt att åter bli ett tryggt o säkert land med goda finanser!

Vi som röstar på SD iallafall............

 
Ingen bild

Dumle

5 december 2013 20:49

Sedan flera år är du en given sida, som jag dagligen läser. Har t.o.m lagt in dig som startsida:) Även om Avpixlat, Fria Tider och Exponerat ger en större bredd är din personliga vinkling en stor tillgång bland alternativa nyhetssidor.
Du märker ju själv hur slitet börjar löna sig. Droppen som urholkar stenen..........

Tusen tack! Mvh Dumle

 
Ingen bild

Blåsippan

5 december 2013 20:58

Den första bloggen jag besöker varje dag är Thoralfs sedan kommer Avpixlat, Exponerat och Fri tider mm. Så har det varit sedan Kurtans tid. Då är jag nog rädd att Kurts var den första med Thoralf som god tvåa. Kämpa på Thoralf vi är med dig hela vägen.

 
Ingen bild

Pellesnick

5 december 2013 21:03

Tack Thoralf för att du är en stor eldsjäl. Jag tror att det kommer att bli mer än 9,3% i September nästa år och det är helt underbart.

 
Ingen bild

Lotta

5 december 2013 21:57

Vill också hänga med i hyllningskören. Mycket bra jobbat Thoralf. Tittar på TV4 om skolsnusket där man nu hittat en trolig orsak till de dåliga skolresultaten ifrån Pisa. Det beror på dåligt städade skolor. Fridolin som alltid har gratisbiljett i TV, säger att politikerna har prioriterat fel men vad man lagt pengarna på nämns inte med en bokstav.

 
Ingen bild

Gerhard

5 december 2013 22:12

Thoralf, jag har inte kommenterat på länge, men du ska veta att jag läser din blogg dagligen kan inte annat än beundra ditt arbete och engagemang. Jag tror att du är en betydande faktor till att SD vinner mark i opinionen. Tack!!

 
Ingen bild

Odalbonde

5 december 2013 22:29

Pratar med de flesta jag träffar och tipsar om bra bloggar. Många är, liksom jag, akademiker, och vi läser ständigt böcker. Något Guillou säger att vi inte gör. Fel där av PK.
Heja Thoralf och Sverige!

 
Ingen bild

Jimmy

5 december 2013 23:16

Det mest skrämmande är att det öht finns pilar till V & MP

 
Ingen bild

Undrande

5 december 2013 23:24

Läser Thoralf varje dag, blir glad av att fler o fler upptäcker bloggen. Så fort man pratar enskilt m folk håller de med ang ensamkommande barn problematiken, ÄFS, gratis= 50kr sjukvård till illegala. Skolan skall vi inte prata om, alla vet vad det beror på.

 
Ingen bild

Johnson

5 december 2013 23:48

Vid dagens slut, läser alltid din blogg. Tack för den alltid intressant. Lycka till, hoppas du orkar fortsätta.

 
Ingen bild

OT

5 december 2013 23:54

SD 9,3% och exponentiellt ökande.

Det är bara för 7klövern att "Accept(era) - (att de har) Balls To The Wall": http://www.youtube.com/watch?v=eSMZkF8JDuk

"...You may screw their brains
You may sacrifice them, too
You may mortify their flesh
You may rape them all

One day the tortured stand up
And revolt against the evil..."

 
Ingen bild

Ceasar

6 december 2013 00:36

Härligt jobbat Thoralf!

 
Ingen bild

Magentan

6 december 2013 02:03

Ja du Thoralf, vi är så tacksamma för att vi har dig, så det vet du inte... Jo för resten, det kanske du börjar förstå nu.

Beträffande RAPPORTERNAS RAPPORT, dvs SCB:s STORA väljarbarometer, som alla våra medier alltid har höjt till skyarna och anser vara så oerhört viktig, så var ju denna riktigt intressant för en gång skull. Inte minst figuren med partiernas nettoflöden från riksdagsvalet 2010 till november 2013, som du har lagt in ovan. Det är ju helt fantastiskt att SD är det enda riksdagsparti som inte har en enda pil bort till något annat parti, men däremot har flest pilar med sympatiflöden till sig från de andra partierna. Alla partier utom MP läcker nu folk till SD. Det ser RIKTIGT bra ut!

En annan mycket viktig sak som mediernas favoritbarometer SCB visar i denna undersökning är att SD KLART OCH TYDLIGT ÄR Sveriges 3:e STÖRSTA PARTI.

SD har sedan oktober 2012, alltså i över ett års tid, legat på plats 3 VARJE MÅNAD, när man har räknat ihop medelvärdet för respektive månad från SAMTLIGA mätinstitut. Trots detta har man i alla våra medier konsekvent hela detta år påstått att SD och MP "tävlar" om tredje platsen. Vadå tävlar? Har SD vunnit denna tävling i 14 månader i rad, så är det väl för länge sedan avgjort? Men från och med nu behöver vi alltså endast hänvisa till SCB, Sveriges enligt alla medier största och mest tillförlitliga väljarbarometer.

http://status.st/

(Scrolla ned under Partier i storleksordning.)

 
Ingen bild

Farbror Sven

6 december 2013 05:56

Lilla Grönskåra i Högsby kommun har ett invånarantal av 178 st ,av dem är det 20 som varken har inkomst av tjänst eller kapital + att det nu har placerats 35 asylsökande genom Migrationsverkets försorg ! Den lilla ortens ursprungliga invånarantal har alltså ökat med drygt 35%!
Sveriges befolkning byts ut smygvägen !

 
Ingen bild

Stefan A

6 december 2013 06:49

Nu har Reinfeldt tydligen tid att vis upp sig i TV och sola sig i glansen av Mandela, annat var det vid Stockholmsbombaren, då var det osynlige mannen....

 
Ingen bild

Tony

6 december 2013 09:18

Ja han berömde Mandela till att ha byggt upp Sydafrika,
alltså raka motsvarigheten till honom själv, som på två
mandatperioder förvandlat ett modernt och utvecklat land
till ett land som mer och mer påminner om ett underutvecklat
land!

 
Ingen bild

Lars-Erik

6 december 2013 11:14

Jag håller alltid ett öga öppet efter dig i Kalmar, hade hoppats att någon gång få springa på dig och säga bra jobbat. Jag har sett att du blivit mycket bättre retoriskt sedan 2010.

 
Ingen bild

Gute

6 december 2013 18:34

Thoralf, du behöver inte tacka oss som följer ditt arbete i riksdagen, det är istället vi som ska tacka dig för ett väl utfört arbete.

Jag som företagare har alltid betalat en jäkla massa skatt och diverse avgifter varje år till staten, men när jag vet att en en del av detta går till din lön så känns det bättre.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

7 december 2013 20:50

Kanske man ska tacka Katarina Mazetti för uppmärksamheten. :-P

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Svensson

Svensson

10 december 2013 13:55

Kul att du har en sådan tillströmning till bloggen! Jag tillhör ju själv den nya skaran läsare.
Är det okej om jag länkar till vissa av dina inlägg genom min egen blogg?

http://ensvensktalar.blogg.se/2013/december/arga-t

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards