thoralf

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2013

TELE2 BACKAR EFTER MITT AVSLÖJANDE

Av Thoralf Alfsson - 16 oktober 2013 11:56

Enligt Östran backar nu Tele2 efter mitt avslöjande, inte Östrans. Jag skrev om detta redan i lördagens blogginlägg då jag reagerade väldigt kraftigt på den information vi fick under polisstyrelsens styrelsemöte på fredagen i Vimmerby. Efter mötet frågade jag ansvariga inom polisen om uppgifterna var offentliga och fick då ett positivt svar vilket föranleda mig att skriva lördagens blogginlägg.


Dessutom tipsade jag både Östran och Barometern om mitt blogginlägg under söndagen då jag ansåg att uppgifterna var så anmärkningsvärda att jag ville ha en större spridning på dem än vad min blogg kan åstadkomma. Barometern hade redan läst mitt blogginlägg och Östran tackade för tipset.


Jag tackar Östran för att man slagit upp dessa uppgifter så stort i tidningen och på ledarsidan och känner mig i allra högsta grad "skyldig" till att nu Tele2 backar från sin prismodell.


Läs artikel i Östran om att Tele2 backar.


Ledarsidan i Östran skrivs av Peter Akinder och han har tidigare kallat min blogg för en "digital dynghög" men nu har han som sagt använt den digitala dynghögen som källa till sin artikel på ledarsidan ;-)


Jag har själv inte riktigt följt med vilken uppmärksamhet denna nyhet fått men nu har jag kollat runt lite och hittat en hel del. Men som vanligt undviker man att nämna mig i sina artiklar vilket dock Östran gör i sin första artikel.


Aftonbladet, SvD, Expressen, SVT,



 
 
Ingen bild

Gudmund

16 oktober 2013 12:26

Grattis Thoralf och tack från mig och andra skattebetalare!

Tänker Tele2 betala tillbaka pengar också? Det borde de.

Jag klickade på Östrans artikel, men kunde inte se att de gett dig någon kredit för avslöjandet. Har jag rätt: har du fått det?

Jag gläder mig åt ditt engagemang och de frågor du väljer gillar jag också, exempelvis klimatalarmismen. Den kallar jag dock hellre Den Stora Klimatlögnen. Den kostar oss elkonsumenter och bilägare massor av pengar. Dessa pengar går sedan till exempelvis de parasiter som sätter upp vindsnurror, som inte ger tillräcklig el, ger opålitlig el, förfular landskapet, och kommer att behöva servas och rivas. Alltmedan fler kraftlösa snurror sätts upp och bidrag för dessa håvas in. Det är hemskt.

Det är sorgligt att det knappt verkar finnas någon hederlig nyhetstjänst längre, utan endast agendadrivande propagandaskrivande. Sorgligt och mycket, mycket skadligt. Demokrati förutsätter välinformerade medborgare, inte rädda papegojor. Tack Thoralf för att du informerar och driver!

 
Ingen bild

Hacke

16 oktober 2013 12:55

"Journalisterna" har mycket att lära av dig Thoralf. Det svider väl lite extra att erkänna detta genom att som kutymen bjuder i dessa sammanhang, alltid ange nyhetens ursprung.

 
Ingen bild

Hasse

16 oktober 2013 13:42

Thoralf, - Jag imponeras mycket av ditt starka samhällsengagemang och driv. Jag hoppas att du stannar kvar inom Sverige Demokraterna och politiken.

 
Ingen bild

biran

16 oktober 2013 14:06

Det samlade slaskmedia känner sig trampade på tårna när deras inkompetens kommer i dagen.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 oktober 2013 14:41

Som vanligt snyggt och bra jobbat Thoralf!
Att "gammel-/PK-media" inte gärna vill låtsas om i vilket sammanhang "dom hörde saker och ting först" samt Peter Akinder´s "dynghögsläsande" kan väl jämföras med 7:an´s "motionstriangulerande" i Riksdagen, d.v.s att göra SD´s briljanta och verklighetsnära politik till sin egen. För SD´s samtliga moståndare är det fortfarande sandlådan som gäller. Sveriges bästa kommer dessvärre i gynnsammaste fall i andra hand! Detta är lika bedrövligt som ynkligt och ryggradslöst!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Bosse

16 oktober 2013 14:42

Thoralf, Inte en stavelse om denna nationella nyhet på Barometern! Varför undanhålla detta för sina läsare?
Efter alla avslöjanden du gjort på din blogg är det dags att lägga till grävande journalist på ditt visitkort!

 
Ingen bild

Mönsterås

16 oktober 2013 15:06

Märkligt att expressen mfl tar åt "äran" av tele2s skamliga prissättning.

 
Ingen bild

Observer

16 oktober 2013 16:43

Mitt företag har DI.Noterar att även denna tidning i dagens nummer skriver om Tele2 och hänvisar till Östran.Snyggt jobbat Alfsson och vid morgonfikat fick du en välförtjänt applåd av ett antal anställda d.v.s samtliga som var i fikarummet.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 oktober 2013 17:57

Bara att instämma i hyllningarna! "Thoralf gör skillnad" kan väl bli ett nytt valspråk! Som vanligt fantastiskt bra jobbat, bara synd att gammelmedierna inte skriver om vem som ligger bakom avslöjandet!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Emma

16 oktober 2013 18:10

Bra jobbat Thoralf. Det är tur att det fortfarande finns engagerat folk som vill göra det jobb som jounalister gjorde förr i tiden.

 
Ingen bild

Tomas

16 oktober 2013 19:00

Att inte en vanlig journalist kan hitta detta scoop är skrämmande. Vad granskar de? Det är ju som du säger offentliga uppgifter. Man undrar ju lite hur länge detta har pågått.

Grymt jobbat du använder din "makt" på ett föredömligt sätt fortsätt så.

SD 2014 såklart

 
Ingen bild

UncleBob

16 oktober 2013 19:27

Jag är djupt imponerad av ditt enträgna arbete och ditt obändiga rättspatos. För mig som en normalt funtad svensk är Tele2:s prissättning av "masttömningen" rent ocker. De har en skyldighet att leverera dessa uppgifter för att Polisen skall kunna utföra sitt arbete.
Detta skall inte drabba skattebetalarna utan de får nöja sig med en symbolisk avgift, förslagsvis en krona...
Än en gång tack till dig Thorvald, eftersom du så tydligt bevisar att sunt förnuft ALLTID skall gå före vinstintressen som övergått i rent ocker.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 oktober 2013 20:15

Det är verkligen bedrövlgt att Thoralf behöver vara både politiker och journalist.
Tyvärr bedriver många journalister politik, för partier som kommer att dra Sverige ned i fördärvet...

 
Ingen bild

Stefan K

16 oktober 2013 20:20

Grattis Thoralf till ett bra jobb. SD rules, eller...
En annan god nyhet som kan ge resultat.
http://petterssonsblogg.se/2013/10/16/moderaterna-inleder-sin-stamma-i-morgon/
Bara statsministern försvinner så.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 oktober 2013 20:28

Grymt bra insats av Richard Jomshof just nu i talarstolen i riksdagen. Lysande anförande och mycket bra svar till de tre som tog replik! Nu dags för Björn Söder i talarstolen!

http://karlskronabloggen.se

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 oktober 2013 20:34

Och nu Kent Ekeroth i talarstolen... Missa inte detta!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lotta

16 oktober 2013 20:57

OT/Visst är det konstigt att Mikael Damberg kan stå och prata om att socialbidragen ökar lavinartat i kommunerna men inte med ett ord nämna vilka det är som till största delen utnyttjar socialbidrag?

 
Ingen bild

Lotta

16 oktober 2013 21:00

@Karlskronabloggen

Vilken kanal kollar/kollade du på?

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 oktober 2013 21:34

@ Lotta

Jag kollade på riksdagens hemsida

http://www.riksdagen.se

Där sänds alla riksdagsdebatter i direktsändning! Brukar t o m kolla på Thoralf ibland ;-)

Det var allmänpolitiska diskussioner men märkligt när ämnet kom att handla om "invandring och integration" så var det bara fyra talare som höll anföranden, varav tre Sverigedemokrater i form av Richard Jomshof, Kent Ekeroth och Björn Söder.

Det verkar som Sjuklövern försöker göra massinvandring och integration till en "ickefråga" inför valet trots att det är den fråga som genomsyrar alla andra valfrågor, som Bjärn Söder påpekade flera gånger!

Debatten går att se på riksdagens hemsida i efterhand när det är slut, men det verkar vara något ämne kvar som jag inte var så intresserad av!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lotta

16 oktober 2013 21:42

Tack Karlskronabloggen för svaret. Har precis sett partiledardebatten i riksdagen. Frigolitskivan pratade om att om det brann i ett hus skulle SD skicka tillbaka människorna in i huset igen, möjligen släcka elden. Synd att inte Jimmie replikerade med en fråga om hur det hjälper folk i ett brinnande hus i Syrien om man släcker elden i Sverige.

 
Ingen bild

Bertil

16 oktober 2013 21:47

Thoralf, måhända har dyngbaggarna besökt din eminenta blogg för att trilla sig en liten kula med nyheter som de sedan stolt rullat hem till redaktionen. ;)

 
Ingen bild

Kurtan

16 oktober 2013 22:00

Bra Thoralf!
Du är faktiskt snäppet vassare än UG.

En kort sammanfattning av "miljötalibanen" Frigolits insats i partiledardebatten...

The GREENS are to YELLOW to admit that they are really RED!
MVH

Ps Jimmie har vuxit rejält i sin roll som partiledare och klär av motståndarna med sitt lugn och fakta så de anar nog att de är avslöjade och avklädda in på bara mässingen...

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 oktober 2013 22:10

OT : Utredning om tjänstefel för den som lämnat ut reisteruppgifter till DN, det tar sej sa mordbrännaren
Bröderna Donkeys påläggskalv borde skämmas

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

16 oktober 2013 22:57

Tack TORALF för att du ständigt är på hugget och jag tycker du växer med dina uppgifter och jag är övertygad att du får fler och fler läsare.

Igår kväll var det trevligt att se så mycket riktiga svenska flaggor
på läktaren, så var det dessvärre inte mot Österrike.

Tack för du tagit upp det också Toralf

http://Lennart J

 
Ingen bild

Jonas N

16 oktober 2013 23:06

Woop woop! Snyggt jobb! F-n, om man haft en bråkdel av ditt driv. Jag har fortfarande ett leende på läpparna efter avslöjandet om att en katt var inklipp på en boksida. Lägg ut! Lägg ut! Doh!

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 oktober 2013 23:09

@ Lotta
Ja, Gustaf Fridolin var ovanligt blek idag och det där med det "brinnande huset" börjar bli uttjatat nu, det kör han med varje gång. Jag gillar inte hans politik alls, men rent personligen verkar han väldigt trevlig som alltid tar i hand efter debatter i riksdagen och även Thoralf har skrivt bra personliga omdömen om honom här tidigar!

http://karlskronabloggen.se

 
Sven Dacke

Sven Dacke

17 oktober 2013 08:36

Är Sverige i dag ledande land med mutor och skandaler? I varje fall ligger vi på topp, men det är väl Sverigedemokraternas fel som vanligt: Och Skattebetalarna står för notan
----------------------------------------------

De 1,7 miljoner kronor som det regionägda bolaget Skåne Care i februari betalade till ett tunisiskt bolag kan ha varit mutor för bolagets kontrakt för vård av krigsskadade libyer.
Skåne Cares nuvarande vd Mikael Rosén säger till Sydsvenskan att majoriteten av patientnamnen på fakturorna är identiska med libyska patienter som fått vård i Skåne.
P4 Malmöhus har också tagit del av fakturorna, men patientnamnen är överstrukna. På presskonferensen i går förnekade styrelseordföranden i Skåne Care, Ingrid Bengtsson-Rijavec, att namnen på fakturorna var några som bolaget kände igen.
Region Skåne polisanmälde i går betalningarna till det tunisiska bolaget

http://goo.gl/VE0Fk6

 
Ingen bild

kalle

17 oktober 2013 08:52

bra Thoralf, ni är en fantastisk bra person. hoppas det fanns fler som Ni.

snart kommer PK-dhimma att tyna bort från media, tror jag.
7 klövern kommer ju inte kunna leva i en fantasivärld hur länge som helt.
verkligheten tränger på även hos de mest indoktrinerade och avskärmade

 
Ingen bild

Stefan A

17 oktober 2013 09:23

SVT,s uppdrag granskning kämpar för att öppna en ny gräddfil för utlänningar in i det Svenska välfärdssystemet, misshandla dina barn så blir det automatiskt put. SVT saknar total insikt i hur signalsystemet fungerar, den Svenska välfärden är förstås mycket lockande för personer från länder där hela eller stora delar av detta saknas, så till den milda grad att man kan fejka eller i verkligheten slå sina egna barn.

 
Ingen bild

Lotta

17 oktober 2013 17:13

@Stefan A

Jag går det inte köra med "apatiska" barn kan man alltid testa med att hota med att misshandla eller till och med hota med att mörda dem. Allt för att tvinga sig till livstids försörjning på svenska skattebetalares bekostnad trots total avsaknad av asylskäl. Vidrigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards