thoralf

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2013

FRAMGÅNG FÖDER FRAMGÅNG

Av Thoralf Alfsson - 11 augusti 2013 22:53

Har varit några intressanta dagar denna vecka, fått många kramar och ryggdunkar av sympatisörer och läsare av min blogg. En sak är i varje fall 100 procent säkert och det är att sympatierna för Sverigedemokraterna aldrig varit större. Har fått ett stort antal exempel på detta den senaste veckan. I några fall från håll som jag inte hade förväntat mig.


Samtidigt kan man börja ana i riktningsförändring i media och av vissa journalister som börjat våga sticka ut hakan. Medan flera av andra journalister varit mer försiktiga och dämpade i sina utfall mot Sverigedemokraterna, även om det finns undantag. Det har också förekommit att politiker från de etablerade partierna börjat kritisera invandringspolitiken men även sin egen partiledning. Anledningen är givietvis det kommande valet som närmar sig där många kan gå miste om sin arvoden/inkomster och då börjar det att bli dags att se om sitt hus. Jag är övertygad om att vi kommer att få se många utspel liknande det centerpartisten Staffan Danielsson gjorde i en debattartikel i lördagens Corren.  Det Staffan Danielsson förespråkar är att både gasa och bromsa men det har aldrig varit särskilt effektivt.


Under förra hösten fick SD ett stort uppsving och det började redan långt innan den så kallade järnrörsfilmen. Jag funderar ofta på vilka orsaker som låg bakom denna uppgång. Just nu funderar jag på om vi kommer att få samma uppsving under hösten som förra året. Enligt min uppfattning tyder mycket på detta. Vårt budskap har börjat vinna legitimitet hos väljarna efter tre år i riksdagen utan det kaos som Fredrik Reinfeldt utlovade. Kaos har väl snarare 7-klövern stått för. Socialdemokraternas turer med Håkan Juholt som partiledare och sedan en ny partiledare som inte sitter i riksdagen, Centerpartiet med sitt nya idéprogram som kanske skickar partiet ut ur riksdagen. En statsminister som gör upp med Miljöpariet och som dessutom öppet visar sitt SD-hat och bara blir upphetsad när det gäller idrott (Djurgården), förutom Sverigedemokraterna.


Jag tror att svenska folket idag är betydligt mer mogna för Sverigedemokraterna än man var för ett år sedan. Det är något som jag kännt under de möten jag haft med väljare under sommaren och på t.ex marknader. Det finns nu ett helt annat sug efter våra informationsblad och tidningar i jämförelse med tidigare år. Skämmighetsfaktorn är betydligt lägre! Ett exempel på detta är att vi under marknaderna gjort färdiga informationspaket i kassar med SD-logga. Folk har plockat dessa kassar och burit runt dem på markanderna utan det minsta problem. Det hade inte varit möjligt för några år sedan.

Oavsett hur 7-klövern försöker demonisera SD så lyssnar inte svenska folket på detta. Vi har istället genom vårt riksdagsarbete och vår eminente partiledare Jimmie Åkesson ingett ett förtroende hos många väljare. Jag vet inte hur många gånger under sommaren jag fått höra att vi har en väldigt duktig partiledare, även från väljare till andra partier. Utan tvekan går Jimmies stil hem i stugorna.


Nu är det bara ca 13 månader kvar till valet och aktiviteterna kommer sakta men säkert skruvas upp. Det känns därför väldigt skönt att vi hela tiden får nya medlemmar som också vill delta aktivt i vårt arbete. Nu gäller det även att få många nya medlemmar att även ställa upp och kandidera till kommunfullmäktige och Landstingsfullmäktige. Vid näste års val kommer vi ha stängda listor i Kalmar län, vilket innebär att det inte kommer gå att skriva till några namn på en valsedel. Alla våra kandidater måste vara nominerade redan under denna höst. Så är det någon som har funderingar på att kandidera för Sverigedemokraterna i någon kommun eller landsting så är det i allra högsta grad dags att kontakta företrädare för partiet och få reda på vilka papper som krävs för att kunna ställa upp på en valsedel för Sverigedemokraterna.


Jag hoppas att många tar chansen och kandiderar för SD. En välfylld valsedel med många namn gör ett gott intryck på den som skall välja parti på valdagen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

mom-61

12 augusti 2013 00:05

Jag gillar din blogg Thoralf, och jag gillar de som kommenterar här. Det är vanliga, vettiga människor. Det är människor precis som jag som insett att vi är på väg åt helt fel håll. Det är människor som inte behöver svära och uttrycka sig oförskämt för att få fram sin ståndpunkt. Det gillar jag. När jag pratar med vänner så hör jag ofta att de tycker samma som jag och för ett år sen, skulle jag aldrig våga säga att jag kommer att rösta på SD, men idag gör jag det. Jag tänker att om jag visar var jag står, att en helt vanlig vettig Svensk kvinna som inte är det minsta rasistisk eller främlingsfientlig kommer att rösta på SD så kanske de också gör det. Efter två års läsande av alternativ media är jag helt förkrossad av hur lurad jag blivit av övriga media. Det är ingen rolig upplevelse men antagligen nödvändig. Jag är ännu inte alltför drabbad av det "nya Sverige" men mitt hjärta blöder när jag läser om hur många som är det. Jag vill ge dig Thoralf, och alla andra Sverigedemokrater, speciellt SD´s kvinnor, en stor eloge för vad ni gör för Sverige.

 
Ingen bild

blåsippan

12 augusti 2013 02:41

Det var den bästa kommentaren jag läst på länge här. Tack mom-61.

 
Ingen bild

UncleBob

12 augusti 2013 02:53

Hej Thoralf! "Järnrörsfilmen" visade några Sverigedemokrater som attackerades verbalt av Soran och hans hangaround-gäng bland annat killen från förorten med kopplingar till Original Gangsters. Invandrargänget som satt skottpengar på Jimmie Åkesson.

Men i det stora hela gick det ganska lugnt tillväga och kan till största delen avfärdas som "fylletjafs" efter en blöt natt.
Ingen av Sverigedemokraterna gjorde sig skyldig till något brott och därmed borde saken vara ur världen..
I PK-medias ögon finns ingen sådan vardaglig förståelse för "möten mellan människor" utan de måste alltid vinkla och ta parti MOT SD.
Ta episoden där Kent Ekeroth påstås ha "KNUFFAT" en tjej så "hon dunsar in i bilen". En noggrann titt på filmklippet avslöjar att det är en lögn av David Baas.

Denne "journalist" använder hela sin arsenal, med Expressen i ryggen, för att vinkla klippet till något negativt för SD..Detta är medvetna lögner från en medveten lögnare.
Det inser naturligtvis fler och fler och det är därför SD växer stabilt. Här är klippet:
http://youtu.be/0SNdfVyhHW8

 
Ingen bild

Fredde

12 augusti 2013 05:55

God morgon!

Jaga SD tappar till 9.9% ( 11.2 ) i Metro/Yougov mättning som publicerades idag. M framåt. Enligt en sk statsvetare så beror det på hettan i talet mot SD :)

Trist att Avpixlat ligger nere :(.

Jaja vi kommer igen! Ha en underbar vecka alla SD vänner!

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 augusti 2013 07:19

Och mycket snart kommer Jimmie Åkessons sommartal, och han kommer att få sitta varje dag i TV sofforna närmaste veckorna

Eller hur?

 
Ingen bild

Håkan

12 augusti 2013 07:39

Thoralf, Det där med, kassar med SD-logga, ger mej en ideé.
T.o.m etablerade modeföretag kör kassar på stan med logga i lördagsshoppingen, för att arbeta in ett märke, lite diskret.

Kanske borde SD satsa lite extra på kassar.
I plast, i lite bättre kvalité, Tänk, fina boutiquen, med snygg logga och köra sen, en drive på en shoppinglördag, som medlemmar skulle kunna delta i.
Det enda man behöver göra är att man går ut och shoppar ( tittar på kläder, går runt i butiker ) med en kasse från Sverigedemokraterna, d.v.s arbetar in varumärket.
Folk ser, utan att tänka på det, och ger det mer acceptans i vardagen.
Samtidigt ska den inte vara "för" fin, utan ge intryck av att man fått den, vid en utdelning från SD.

Hur låter den ideé?

P.S Thoralf, jag är helt fel person, genom ålder och kön ( äldre "gubbe" m.a.o.) , men har skickat in dom papper som krävs, för att ställa upp på valsedeln för Sverigedemokraterna.
Jag hoppas att dom kommer fram till att dom har tillräckligt många duktiga kvinnor och yngre och att jag inte får plats på listan, men om inte så är fallet, så.....

 
Svensson

Svensson

12 augusti 2013 07:53

Jag tror att många svenskar som har följt alliansens politik under dessa sju år, är väldigt besvikna nu,när dom inser att det här var allt som alliansen ville med sin politik.Nu när dom är missnöjda,letar dom efter bättre alternativ,och då hamnar dom hos Sverigedemokraterna. Och ju mer vi blir,ju mindre kan alliansen och svensk massmedia mobba oss.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Stefan K

Stefan K

12 augusti 2013 07:53

Det du Thoralf skriver om ett ökat motstånd mot pågående invandringspolitik och ett ökat intresse för SD stämmer väl överens med den verklighet jag dagligen möter. Både i vänkretsen, på jobbet och bland folk på stan hörs andra tongångar än för ett år sedan.

I ärlighetens namn ska vi dock tillägga att SD tappat under sommaren, både i Novus och Yougovs undersökningar.
Nu tillhör jag de som inte bryr sig om opinionsundersökningar, oavsett om resultatet pekar upp eller ned för det parti man sympatiserar med.

Den 14:e september 2014 är siffrorna viktiga, inte förr.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Håkan

12 augusti 2013 08:38

Tror också att kyrkovalet den 15 sep. kan bli en bra psykologisk effekt, om alla ( som fortfarande är med i kyrkan ) går och röstar och får med alla dom känner, att gå och rösta.
Samma sak kommer gälla EU valet nästa år.
Höga siffror i dom valen, kan dra med folk som är tveksamma, men nästan SD,are. Ett bra kyrkoval kan man "spela på" resten av hösten, så valet är mycket, mycket viktigare än bara ett kyrkoval.
Den psykologiska effekten, får inte underskattas.

 
Ingen bild

Rättvisa

12 augusti 2013 08:48

Off topic...

Vänsterpartisten Mangs jagade inte utlänningar utan "kriminella", och specifikt Sverigedemokrater, som han anser tillhöra denna grupp!!! Se nedan (saxat från Sydsvenskan)

"Människorna i bilen fällde upp sätena och tittade ut på den cyklande mannen. Mangs höll ficklampan i ansiktshöjd och bländade dem. Han trodde att han kanske hittat sitt mål. Någon han kunde straffa. En brottsling.
– Jag tolkar in den här som en kriminell ... bilen ger ett kriminellt intryck.
Varför?
– I och med närheten till Rosengård med många kriminella. Även närheten till Sverigedemokraternas starkaste fäste Almgården med många lågutbildade svenska kriminella."

Tror ni att SVT, radio och tidningar kommer att slå upp detta stort, om än alls?!? Invandrare var alltså inte målet, utan "kriminella"!!!

Media... gör nu era pudlar och ge upprättelse och ursäkter till SD, tack, efter all skit SD fått från er pga Vänsterpartisten Mangs avskyvärda dåd!

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2013 09:02

Annat ämne...
Läser på SR,s hemsida om Romerna i Paris som nu fått sitt läger rivet av myndigheterna. Tänk om de och deras förfäder hade assimilerat sig i de samhällen de levt i under många hundra år.
Det hade alla tjänat på.
Inga brott, inget tiggeri, ingen nedskräpning eller annat sanitärt avfall...


Läser också på Expressens hemsida om de "svenska" unga bröderna som stupade i Syrien.
Syskonskaran bestod av tio (10) bröder. Systrar???
En sitter fängslad på livstid i Tyskland, dömd för planerat terrordåd mot en tågstation, en fängslad i Libanon för planerat terrordåd och vidare...
Nu är inte alla bröderna "svenskar" men man tar sig för pannan och suckar djupt...

 
Ingen bild

Vimarg

12 augusti 2013 09:30

Instämmer med mom-61
Förutom att jag inte kan gå ut officiellt med att jag kommer att rösta SD, bara mina närmaste och de som jag har förtroende för vet om detta. Men annars instämmer jag i allt.
Lycka till i fortsättningen Thoralf, du gör ett fantastiskt jobb.

 
Ingen bild

Senaste yougov

12 augusti 2013 09:50

http://www.yougov.se/wp-content/uploads/2013/08/YouGovValjaropinionAug2013.pdf

Märkligt att Juli fallit bort

 
Ingen bild

mom-61

12 augusti 2013 10:41

Tack Blåsippan och Vimarg. Jag tror som Håkan, att kyrkovalet kan vara en viktig indikator på att SD är mycket större än vad alla dessa mätningar visar. Problemet är väl bara att väldigt många har lämnat kyrkan vid det här laget. Många som är kritiska till politiken som bedrivs idag är nog även kritiska hur Svenska kyrkan ställer sig till den stora muslimska invandringen. Min man fick nog när vi såg ett inslag om hur Svenska kyrkan ordnade sommarläger för illegala flyktingar. Då var hans mått rågat. Själv är jag fortfarande medlem eftersom jag känner en kluvenhet inför utträde. Om fler och fler lämnar Svenska kyrkan, så tar andra religioner över mer och mer och det är inte riktigt den framtiden jag vill se för mina barn och barnbarn osv. Det är svårt. Dessutom gillar jag att gå till kyrkan då och då och njuta av stillheten och atmosfären och fin kyrkokörsång. Jag kommer iaf definitivt att rösta på SD "just to make a Point".

 
Ingen bild

Media

12 augusti 2013 10:52

Var är den sedan flera år utlovade mediasatsningen? Utan en sådan kommer SD aldrig att kunna framföra sitt budskap på ett vettigt sett.

Norrlands Guld startar tv-kanal, taget från Dagens Media. Om en öl-firma kan, varför kan inte SD?

 
Ingen bild

Hacke

12 augusti 2013 11:08

Kan bara instämma i att det blåser medvind. I varje politiskt samtal väller det fram missnöje med den förda politiken och framförallt med Reinfeldt. Vet flera borgerliga väljare som är mycket missnöjda med hans ledarskap och man behöver inte vara part i målet för att märka ökade sympatier för sd och Åkesson hos dessa. Sannolikt är det hans uppgörelse med mp kring invandrarpolitiken som också blir hans fall. Almedalstalet förbättrade inte heller hans ställning hos de egna precis.
Skulle vara mycket intressant om Åkesson vid något tillfälle under de stundande valdebatterna kunde pressa Reinfeldt på det kaos han varnade för om sd kom in i riksdagen. Om någon har stått för kaos är det ju Reinfeldt genom sin rigida och för landets utveckling destruktiva hållning till sd.
Men så har han ju också mer eller mindre uttalat att regeringsmakten inte är viktigast för honom, utan att just sd hålls utanför politiskt inflytande. Med en sådan utgångspunkt borde han vara diskvalificerad från en partiledaroll i vilket parti som helst, utom möjligen något extremt mp-/vänsteralternativ.

 
Ingen bild

Håkan

12 augusti 2013 11:13

Angående Avpixlat.
1. Inte hackad eller belastad. Servern är helt borttagen från nätet.
Servern är en virtuell server som startar om med automatik vid problem och är näst intill "fool·proof" och skulle isåfall som minimum svara på nätadress ( ping ).

Informativt, otroligt dåligt skött från avpixlats sida, troligen/förhoppningsvis, i avsaknad av personer med ansvarsområde vid avbrott.

Info på twitter, som är det enda som erbjuds, är i närheten av desinformation. Det måste vara så, att man inte förstår sitt eget värde som informationskälla.

https://twitter.com/Avpixlat/

Webbhotellet som avpixlat huserar på, har 120 domäner. Endast en, är nere, varpå avgrävd fiberkabel, elkabel, går bort.
Spekulationer säger att Demofon.se också är nere, men demofon huserar i ett helt annat land.

Att båda är nere under flertal dagar, utan rimlig förklaring är ytterst oroande och om det inte handlar om politiska ställningstaganden, kan man undra vad som är på gång utan att någon känner sej manad att delge info.
Om detta bara är något sjabbel, är det nog dags för Avpixlat att förstå sin roll hos sverigevänliga och upprätta en plan för åtgärder vid avbrott i kommunikation/webb.
Saknar man resurser för det är det hög tid att tala om det. Det finns nog många som skulle kunna dra sitt strå till stacken, om frågan ställs.

 
Ingen bild

Pelle

12 augusti 2013 11:14

mom-61 tackar jag för en bra kommentar. Roligt att fler och fler kommentarer hittar hit. Det betyder att din "känsla", Thoralf, att fler stödjer dig och SD stämmer. Sedan måste vi nog vara ödmjuka inför att folket fortfarande är godtrogna. De flesta läser inte fria media osv. En dubblering från 5,7% till 11,4% måste därför ses som mycket bra siffror.

 
Ingen bild

Lärare

12 augusti 2013 11:16

Stämmer bra det - Framgång föder Framgång!

Har även i min kommun märkt en mera vänlig inställning till partiet. Vi måste vara beredda på att ta en liten debatt på stående fot när vi träffar på de som ännu är lite tveksamma. Det lyckas för det mesta mycket bra.

Väntar på info från partiet, det finns ju hur mycket som helst att dra fram idag. Vi måste storma fram nu! Kör hårt alla sd-vänner runt om i landet.

Hur Media arbetar måsta också belysas, rena, rama diskrimineringen av ett demokratiskt invalt parti i riksdagen!
Media nämner endast SD om vi minskar, annars är det tyst och locket på.

Ut på gator och torg och berätta sanningen för svenska folket !!!

 
Ingen bild

Kalle

12 augusti 2013 11:30

Metro är tillbaka efter semestern i juli. Nu publicerar de Yougovs mätning i för augusti där SD glädjande nog kommer på tredje plats.

Nu kommer säkert alla media att rusa till för intervjuer. Tror inte media gör det. När MP kommer på tredje plats då är det annat ljud i skällan och media krälar som maskar för MP.

Åsa Romson MP kommer på sista plats när det gäller förtroende för partiledarna.

http://www.metro.se/nyheter/debattglod-gav-vind-i-seglen-for-reinfeldt/EVHmhk!SrNZpTUUVjvYg/

 
Ingen bild

Hacke

12 augusti 2013 11:37

Håkan...

Tack för info kring Avpixlat och den oroande situationen kring sajten. Det är ju minst sagt märkligt att man inte via något annat forum kan ge mer uttömmande besked på vad som inträffat. Sveriges största och viktigaste oppositionella mötesplats och alternativ till gammelmedia riskerar ju sin ställning om tystnaden skulle bli långvarig.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

12 augusti 2013 12:04

Krav om nya Estoniadykningar har blivit ett regeringsärende
Publicerat: kl 10:29 , Nyheter P4 Värmland
Frågan om det ska göras nya dykningar vid Estonia har nu hamnat på regeringens bord. Det är anhöriga och efterlevande efter Estoniakatastrofen som begärt nya dykningar och ansökan skickades först till MSB, Myndigheten för sammhällsskydd och beredskap. MSB har dock kommit fram till att detta inte är ett beslut som myndigheten kan fatta och har därför skickat ansökan vidare till Försvarsdepartementet.
Överlevare välkomnar nya dykningar vid Estonia (27 juni -13)
– Eventuella dykningar vid Estonia är idag reglerat i lag och genom internationella avtal. Det är därför vi skickat ansökan vidare, säger Göran Lindmark, handläggare på MSB.
Nästa år är det 20 år sedan färjan Estonia sjönk i Östersjön. 20 år av spekulationer om varför båten sjönk och vad som låg bakom. Dykningar har genomförts tidigare men utan att ge svar. Så därför lämnade Stiftelsen Estoniaoffren och Anhöriga tidigare i sommar in en ansökan till MSB, alltså Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap, om att få utföra nya dykningar nästa sommar.

Enligt tidningen Ny Teknik är det Stiftelsen Estoniaoffren och Anhöriga som ska finansiera de dykningar man nu ansökt om att få göra.

http://tinyurl.com/mu8suvj

 
Ingen bild

skogaholm

12 augusti 2013 12:21

....konstigt att SD backar då?
Att Dispatch går omkull, att Avpixlat ligger nere och ingen inom extrem högern verkar veta varför.
Är det så Sverige är tänkt att skötas????
Med censur, tystnad och propaganda....hmm...det låter bekant ;)

 
Ingen bild

Håkan

12 augusti 2013 12:30

@skogaholm
Du menar att vi skulle vara lika...dream on, stort LOL ( gapskratt )

Ja, ja... jag vet att man inte ska svara troll, men det här trollet verkar trivas så bra hos Thoralf, så att han/hon
( nästan alltid en han, Hmmm )
Så jag tror att han ( hustrollet )är lite beroende av nyheter och fakta från den verkliga världen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2013 12:45

Skogaholm...
Ja du, Dispatch går definitivt inte omkull. Däremot höll de på att få omkull en professor ;-)
Att deras pappersupplaga läggs ned, beror nog på att läsarna inte litar på Postens personal... Bedrövligt, men Vänsterlöss kan finnas överallt.
Dispatck är en proffsig skrift som garanterat lyckas om så bara på Nätet.
Avpixlat har problem, visst. Men vi vet inte än, vad de är. Vi väntar och ligger lågt och inser att skarpa hjärnor jobbar på att lösa problemet.
Under tiden jobbar tex. Fria Tider och Exponerat för fullt.

Den Sverigevänliga rörelsen ger aldrig upp! Tokvänstern skriver märkliga blogginlägg om Avpixlat just nu, men man får ha milt överseende med de små lågintelligenta liven...

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2013 12:58

Sven Dacke...
Ja, att något inte stämmer med Estoniaförlisningen det anar många. Det hände mycket i efterdynigarna av "Muren,s" fall och denna katastrof var troligen en av dessa.
Tänker ofta på de drabbade och minns med fasa nyheterna olycksdagen och följande dagar. Till slut orkade jag inte lyssna och höll mig från TV och radio...

 
Ingen bild

Pågens

12 augusti 2013 13:07

@ Hulda mk1

Man måste vara noga med vilket fabrikat bröd man väljer nu i sensommartid. Olämplig förvaring gör att det bildas toxiner, beroende på lämplig fuktighet och värme, som i sin tur i en ovanstående kommentar visar konsekvenserna genom att man får en fullständigt felaktig bild av verkligheten.

 
Ingen bild

Tony

12 augusti 2013 13:08

Skogaholm:

Det vore nog en bättre ide leta bland
vänsterextrema om varför Avpixlat ligger
nere, för man börjar väl att få byxångest
inom vänstern, för man anar att det kommer att gå
väldigt bra för SD i valet 2014

 
Ingen bild

vmm

12 augusti 2013 13:21

Om Avpixlat: som jag minns det så las ju föregångaren Politiskt Inkorrekt ner så där hux flux utan att någon visste något om det. Jag skulle också vilja veta varför det blir sådär. Är det bara någon som är dålig på att informera eller är det något annat som ligger bakom?

 
Ingen bild

Pågens

12 augusti 2013 13:28

@ vmm

Den gången tror jag att det berodde på ett hastigt dödsfall hos den som var totalansvarig. Den här gången verkar det vara något helt annat.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

12 augusti 2013 13:32

Skrev ett inlägg i ON om klädtjuven i Emmaus container i Fågelfors och påpekade att den skyldige var en pensionsräddare men inlägget var omarbetat så det var vi svenskar som var de skyldiga ! tänk vad farligt det är att skriva sanningen!

 
Ingen bild

Håkan

12 augusti 2013 13:59

Ny info om avpixlat

https://twitter.com/Avpixlat/

Attackerad, trots allt.
Och min kritik ( högre upp ) om info och planering kvarstår.

 
Ingen bild

Tobbe S

12 augusti 2013 14:07

@Håkan
Avpixlat; Går det att spåra varifrån attacken kommer eller vilka som organiserat den? Om attacken kommer från gammelmedias bulvaner eller från något politiskt parti är skandalen gigantisk och JK-anmälningarna kommer att bli många.

 
Ingen bild

skogaholm

12 augusti 2013 14:18

..
1. Om det vore en attack, varför går inte avpixlat ut med det på twitter?

2. Konspirationsteorierna haglar tätt,ni är bättre än de som skriver manus i drömfabriken, Dispatch gick under pga av vänster.. allvarligt!?

 
Ingen bild

Tobbe S

12 augusti 2013 14:21

@skogaholm
De är ute på twitter och berättar fortlöpande.

 
Ingen bild

Håkan

12 augusti 2013 14:31

@Tobbe S
Jag vet lika lite som alla andra. Twitter-Avpixlat påstår att en DDos attack av gigantiskt format äger rum. Se post ovan.

Normalt ska servrar och swichar kunna hantera sådant, speciellt om attacken blir långvarig. Vi får avvakta mer info från Avpixlat så länge.

Förenklat: DDos attacker går ut på att plantera ett virus i så många datorer som möjligt, varpå alla datorer med virus, börjar begära sidor ( gärna stora, tunga sidor ) i det här fallet någonstans i Avpixlats web.
På det viset överbelastar man servern tills den ger upp och slutar fungera.
För att veta vem som gjort denna attack, måste man veta vem som gjort viruset, vilket är näst intill omöjligt, eftersom man kan beställa ett virus från någon rysk källare.
Det finns ett antal sätt att bekämpa DDos attacker. I servern och i nivån innan, d.v.s i switchen. Ett annat sätt ( i kombination med de två tidigare ( men ökar kostnaderna ) är att ha redundanta platser för en ( eller flera ) speglade servrar ( når man inte den ena letar din webläsare upp nästa. Dom speglade servrarna kan vara utan bildmaterial, som är tyngre att skicka till webläsaren
( o.b.s mycket förenklad beskrivning )

 
Ingen bild

Magentan

12 augusti 2013 14:45

@ vmm, som skrev "... som jag minns det så las ju föregångaren Politiskt Inkorrekt ner så där hux flux utan att någon visste något om det."

Då minns du ALLDELES FEL. I god tid, flera dagar innan Politiskt Inkorrekt släckte ned informerade de om detta på sin sajt för att deras läsare skulle få tillfälle att kopiera alla inlägg som de ansåg vara viktiga. Dessutom berättade de någon dag innan nedsläckningen att PI kort därefter skulle ersättas med en liknande sajt, och det blev Avpixlat.

 
Ingen bild

Magentan

12 augusti 2013 15:05

Medan vi väntar på att Avpixlat ska återkomma kan vi gå in på Exponerat och läsa om den stora MUTHÄRVAN PÅ MALMÖ MIGRATIONSVERK.

Hittills har man avslöjat nio (9) st tjänstemän inblandade, samtliga med icke-svenska namn.
"Vi började med mutbrott, men har upptäckt att det finns annat i det också, säger statsåklagare Schultz."
Till exempel har en av dessa nio (en mellanchef) fixat ett uppehållstillstånd för mamman till en annan anställd. För detta blev mellanchefen dömd till böter om 24.000 kr. Dessutom fick han ett nytt jobb som samhällsbyggnadschef på LÄNSTYRELSEN i Skåne!!! Tydligen anses mutor, mygel och annat fuskande vara fjädrar i hatten och ge förtur till statliga chefsjobb.

http://www.exponerat.info/nio-personer-i-mutharvan-pa-malmo-migrationsverk-ingen-svensk/#ixzz2bl75XTW5 
Ingen bild

Magentan

12 augusti 2013 15:20

AVPIXLAT har nu via Twitter meddelat följande:

"Avpixlat
Slut på alla rykten: kl 16:00 i lördags inleddes en extremt kraftfull DDoS-attack mot Avpixlat, som har fortsatt i samma styrka sedan dess."

I ytterligare Twitter-meddelanden uppger Avpixlat att alla lösningar de provat har varit verkningslösa eftersom attacken hundrafalt(!) överstiger deras serverbandbredd, och att denna pågående attack blockerar all trafik till dem, även deras mail, varför de endast kan nås på följande mailadress: avpixlatinfo@gmail.com

Läs här:

http://www.exponerat.info/har-nagon-eller-nagra-hackat-avpixlat/

 
Ingen bild

Nicklas

12 augusti 2013 15:21

Trevligt med ett inlägg som andas sån optimism. Det ligger ett mycket spännande år framför oss.

 
Ingen bild

Cathrin

12 augusti 2013 16:33

Glöm inte Kyrkovalet i september!!!!

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2013 16:34

skogaholm...Dispatch har INTE gått under.
Avpixlat kommer snart igång igen.
Snart kommer det fram vilka grupper som ligger bakom attacken på Avpixlat.

Har du konstant otur när du tänker???

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2013 17:19

Religionen "Det flygande spagettimonstret" är säkert också en spark i r-ven på de som tolererar att Muslimska kvinnor har undantag med klädsel på id-handlingar och vid id-kontroller.
Nu sägs det inte i media, men har man IQ mer än en badboll, inser man det.
Durkslag eller slöja, då väljer jag durkslag...

 
Ingen bild

Lärare

12 augusti 2013 18:32

Fattar inte de som startat attacken mot Avpixlat, att nu blir sajten än mer populär och intressant.
Attacken visar tydligt att man är livrädd för att sanningen ska komma ut till svenska folket.
De tror att man kan ta till vilka fula och odemokratiska sätt som helst, men se den "gubben gick inte"!

Tack för attacken, nu ökar intresset för Avpixlat!

 
Ingen bild

Sladden

12 augusti 2013 19:03

@Sven Dacke & Hulda Mk1,

Anders Jalli han som fann DC3:an är inblandade i de nya dykningarna. Finns mycket att läsa om Estonia på hans hemsida www.jallai.se

 
Ingen bild

Hej!

12 augusti 2013 19:24

Det verkar som det bara finns två block numera, Sverigedemokraterna och ett muslimskt block.

Av väljarundersökningar och matematisk logik att döma kommer SD blocket att öka enormt. 
Ingen bild

Leon

12 augusti 2013 19:29

@ Lärare
Med tanke på den "sanningshalt" som oftast präglar Avpixlat;s "nyhetsförmedling" kan man ju en smula konspiratoriskt fundera på om det alls skett någon "attack". Problemen är förmodligen antingen självförvållade...eller kan hända en "PR-kupp" från deras egen sida för att just öka intresset i den alltmer hårdnande konkurrensen bland "sanningssägarna". D I;s nyligen timade debackel tyder på en viss mättnad börjar uppnås.

Märkligt är också att "attacken" inte kommer att polisanmälas. Skälet till detta anges vara att skydda "redaktionens" anonymitet. För det vore väl för hemskt om de skulle kunna ställas till ansvar för en del av som skrivs. En ansvarig utgivare, som skulle kunna lagföras torde ju vara deras värsta mardröm.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

12 augusti 2013 19:41

Att Sladden

Har nyligen avlyssnat ljudboken Natospionen av Anders Jallai

Kan troligen lånas på ett flertal bibliotek, kan rekommenderas

http://www.jallai.se

 
Ingen bild

Kalle

12 augusti 2013 19:43

Avpixlat ligger nere som de flesta vet. NU verkar också Fria Tider ha samma problem!!!

 
Ingen bild

Kurtan

12 augusti 2013 19:58

@Leon

Dina insinuationer är inte uppskattade!

Kanske du borde pröva på någon vänsterblogg eller expo istället. Där kan du säkert finna gehör på dina "skruvade" tankar....

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

12 augusti 2013 20:32

Mycket bra skrivet och sammanfattat Thoralf! Har märkt samma sak i Karlskrona där det varit riktigt bra tryck i "marknadsstånden" för Sverigedemokraterna både under Lövmarknaden i juni och Karlskrona Skärgårdsfest första dagarna i augusti. En helt enorm skillnad mot för några år sedan så det bådar onekligen gott inför resten av året och 2014!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Sladden

12 augusti 2013 20:55

@Kalle, bara första sidan, händer då och då. Går du in via en tidigare sida funkar det alldeles utmärkt.

http://www.friatider.se/luf-sverige-borde-invadera-syrien

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2013 20:57

Sladden...
Jo, jag har läst boken som bla. handlar om huvudpersonens dykning vid Estoniavraket. Det har också varit några andra reportage om tveksamheter. Där mycket som är dunkelt med den förlisningen...

 
Ingen bild

Avpixlat: Någon har betalat maffian för att tysta

12 augusti 2013 20:59

Sedan i lördags eftermiddag ligger den till Sverigedemokraterna närstående sajten Avpixlat nere. Sajtens talesperson och krönikör Mats Dagerlind tror att någon har lejt en kriminell organisation för att tysta Avpixlat.

Så vad har hänt?
– Avpixlat blir regelbundet utsatt för pojkrumshackers, det vill säga amatörer som utför överbelastningsattacker. De brukar var beskedliga och vår tekniska avdelning har inga problem att värja sig. Det som har hänt nu är att någon antirasistisk organisation eller autonomvänstern har haft kontakt med någon kriminell organisation, kanske ryska maffian eller liknande, som har enorma resurser att skicka skräpdata och nu mot betalning attackerar Avpixlat.

De omfattande attackerna har fått Avpixlats webbhotell på "nordamerikanska kontinenten" att helt enkelt stänga ner sajten. Webbhotellet kan inte värja sig för attackerna.

Är det något Avpixlat har publicerat som kan ha föranlett attacken?
– Jag har haft kontakt med redaktionens innersta kärna. Någon påstod att Avpixlat lagt ut en artikel om en tjej som var misshandlad och att det var en diskussion om det var en falsk nyhet eller inte. Så var det en artikel om hur organisationerna Megafonen och Pantrarna framställs i Aftonbladet som hjälporganisationer där Avpixlat bland annat framhöll att de står för uppviglande ideologier. Men jag skriver inte regelmässigt för Avpixlat så det är dem jag kommer ihåg. Men det finns inga konkreta belägg att de skulle ha med attacken att göra. Det kan mycket väl vara planerat sedan en längre tid.

Ska ni polisanmäla attacken?
– Det har jag personligen funderat på, men det är inget jag kan bestämma själv. Eftersom redaktionen är anonym kan det bli svårt att göra en anmälan. Då kan ju redaktionen bli offentlig. Men jag kan göra anmälan om det faller inom allmänt åtal. Det är inte uteslutet. Detta kan ju drabba andra aktörer och släcka demokratiska publikationer.

Det spekuleras i orsakerna till ert stopp, bland annat att ni inte har betalat hotellet eller domänregistreringen i tid?
– Alla sådan spekulationer finns det ingen sanning i. Det handlar om en väldigt avancerad och omfattade DDOS, överbelastningsattack. Den är så omfattande att hotellet varit tvungen att stänga av trafiken helt och hållet.

Vad händer på lite längre sikt om Avpixlat ligger nere?
– Jag vet inte vad redaktionens kärna har för planer att hitta andra kanaler. De jag hört hittills är att attacken ska pågå några dagar och att det sedan ska bli business as usual. Men håller den på längre antar jag att de tar ställning till om de kan publicera information på något annat sätt
http://www.dagensopinion.se/avpixlat-n%C3%A5gon-har-betalat-maffian-att-tysta-oss

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

12 augusti 2013 21:18

Hellre en tom SD-stol än en sjuklövare.

En tom stol kan inte skada någon. Men det kan en 7-klövare.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2013 21:25

Ja, nu vill det till att alla Sverigevänliga fria medier hjälper till att publicera Avpixlats nyhetsmateriel.
Om det finns någon prestige mellan de olika medierna så måste den omedelbart läggas åt sidan och hjälpa till.
Det snurrar nu olika spekulationer om vad som vållat Avpixlats problem, men det är bäst att avvakta tills vi vet ordentligt innan folk hängs ut.
Det gäller nu att ge Avpixlat moraliskt stöd och slå Vänstertomtarna på fingrarna med tangentborden. Tänk vad de ska bli låånga i nosen när Avpixlat är igång igen och orsaken till attacken är avslöjad...

 
Ingen bild

Leon

12 augusti 2013 23:03

@ Kurtan
Låt vara att mitt inlägg kanske var provokativt och ironiskt i överkant i sin polemik mot den kommentar som "Läraren" tidigare publicerat. Det är givetvis allvarligt och högst förödande för yttrandefriheten om Avpixlat utsatts för en "illasinnad attack". Vad mina åsikter i övrigt om sajten i fråga än är ser jag det som viktigt att det som framförs där får komma ut "offentligheten". I en debatt värdig epitetet "demokratisk" ska alla åsikter och ståndpunkter fritt kunna framföras och diskuteras. (Och nej, jag ser inte de "traditionella" medias ofta hårdhänta modererande eller "spärr" av kommentarer som det ideala.)

Tyvärr har Avpixlat gått från att tidigare ha ett livlig och vanligtvis respektfull diskussion som jag ibland med behållning besökte. Numer framförs vanligen mer eller mindre fantasifylld "konspiratorisk fiktion" som inte,utan konsekvenser (i e borttagande av kommentarer eller "avstängning"), får ifrågasättas. Den tidigare mer fria diskussion och debatt som kunde föras upplever jag som i högsta grad "snöpt" (för övrigt inte alltför olikt det som sker i "traditionella" medias kommentarsfält).

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

14 augusti 2013 02:35

Sverigedemokraternas riksdagsgrupp har nu under tre års tid fungerat föredömligt väl. Vi har gått fram enade med högsta närvaro och deltagit debatten över hela det politiska fältet. Falska beskyllningar om "enfrågeparti" genomskådas av allt fler.

Vi har 20 mandat i riksdagen, men genom sjukledighet m m har flera ersättare fått tjänstgöra och fått riksdagsvana.

Utgångsläget inför valet 2014 är helt annorlunda än inför valet 2010. Då hade vi inte någon riksdagserfarenhet eftersom Sten Andersson tyvärr avled strax före valet.

Thoralf är outtröttlig i sin kartläggning av skumrask och i att driva en positiv upplysningsverksamhet. Då mitt tjänsterum i riksdagen gränsar till Thoralfs, skäms jag lite över att inte kunna hålla samma höga takt.

Min hemort är Sundbyberg, 7 km nordväst Stockholm. Vi ligger i "mediaskugga". Det finns ingen lokalpress som t ex bevakar vad som händer i kommunfullmäktige.

Jag kan stolt berätta att vi hittills haft 100% närvaro i kommunfullmäktige samt att vi agerat gemom motioner, interpellationer och enkla frågor vid nästan alla möten.

Det går långsamt med medlemsvärvningen. Nationaldagen och midsommarafton fick vårt kampanjtält många besökare, som utlovade stöd i valet. Men konkret blev resultatet magert. Tre kvinnor (2 Thailand, Ungern) och sex män (Danmark, 2 Finland, Frankrike, Sverige, Ungern).

Jag nämnde våra kompetenta riksdagsledamöter, men bakom dem står en kunnig och alltmer erfaren grupp av politiska sekreterare, som ofta kan riksdagens rutiner bättre än ledamöterna.

Vi seglar med den besättning vi har. Vi kan inte byta ut ledamöter, men väl låta dem byta uppdrag, så att de kan ge det bästa de förmår.

Men - för att återknyta till Thoralf - även här i Sundbyberg känns den värmande valvinden i ryggen.

Ett hjärtligt tack för det sätt du som riksdagsledamot företräder Sverigedemokraterna.

Stellan Bojerud

 
Ingen bild

Odalbonde

14 augusti 2013 05:00

Det är bara att prata SD med alla ni träffar. I vansinnets tidevarv har man inget att skämmas för, även om PK-folk vill få oss att tro det. Men verkligheten har kommit i kapp PK-folket. Och situationen är uppenbar för alla - Kejsaren är naken! Inget kan stoppa SD längre eftersom inget annat alternativ finns. De traditionella partierna har stoppat huvudet i sanden. Sverige är på väg mot ett sammanbrott - ekonomiskt och kulturellt. Dra i nödbromsen nu!

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

15 augusti 2013 02:33

Glöm inte att rösta på SD i kyrkovalet den 15 september!

SD 2013!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se