thoralf

Direktlänk till inlägg 31 mars 2013

EN PLATS ATT ANDAS PÅ

Av Thoralf Alfsson - 31 mars 2013 23:55

 


Alla har nog någon favoritplats som man återvänder till då och då. En av mina favoritplatser är en udde på Öland som sträcker sig ut i Östersjön. Ofta blåsigt och ett brusande hav men samtidigt en känsla av frihet. Till skillnad från riksdagens korridorer.


 


Här känner jag att jag verkligen kan andas. Ofta är det också ett fantastiskt ljus! Många konstnärer pratar om ljuset vid Skagen i Danmark men det är något speciellt med ljuset även på Öland och ljust på denna plats. Den ena dagen är aldrig den andra lik.


 


Vid den här tiden på året borde sjömarken vara full av nyanlända flyttfåglar men det är mer eller mindre fullständigt öde. Nästan lite kusligt! Den globala uppvärmningen lyser med sin frånvaro.


 


Trots att man är ledig några dagar så läser jag ju tidningar på nätet. Att man inom forskningsvärden har svårt att förklara att vi inte haft någon global uppvärmning de senaste 15 åren är uppenbart för många. SMHI kom med krystade förklaringar för någon vecka sedan.


 


En sak som det varit väldigt tyst om är den stora utbredningen av is vid Antarktis men idag kom en artikel i DN som säger sig förklara detta. Läs artikel i DN.


Varför får vi inte samma utveckling/reaktion vid Arktis? Jag ser det som en i raden av artiklar som visar att forskare och klimatalarmister har börjat sin reträtt.


På bloggen The Climate Scam finns också ett blogginlägg som ger exempel på en rad större internationella tidningar som också börjat förbereda sin reträtt från klimathysterin. Läs blogginlägg.

 
ANNONS
 
Ingen bild

G Larsson

1 april 2013 02:18


Långtidsarbetslösa exploateras av etnorasistiska organisationer

I brist på lönearbete, i massarbetslöshetens Sverige av idag, anvisas långtidsarbetslösa till så kallade Fas 3-platser, en form av sysselsättning hos aktörer som kallas anordnare som Arbetsförmedlingen utser. Anordnaren får 225 kronor/dag, dvs ca 5000 kr/ månad för varje deltagare. Syftet med sysselsättningsåtgärden är att långtidsarbetslösa ska skaffa sig nya meriter, referenser och kontakter som är tänkta att leda till framtida riktiga arbeten.

Kritiken mot Fas 3 har, ända sedan den infördes 2007, varit hård. Det har fungerat dåligt och en rad oegentligheter har uppdagats och uppmärksammats i media. Väldigt få personer som genomgått Fas 3 har fått någon anställning efteråt. Systemet ger däremot företag gratis och betald ordinarie arbetskraft som de får behålla under långa perioder, (en sysselsättningsperiod kan pågå upp till två år), och det ställs inga krav på att sysselsättningen ska leda till anställning hos anordnaren. Det medför att anordnarföretagen väljer att anställa i mindre grad eller inte alls.

Enligt reglerna får inte Fas 3-deltagare utföra ordinarie arbetsuppgifter men regelrätt ordinarie arbete och inte sällan på obekväma tider och helger förekommer ändå. Bristfälliga kontroller och undermåliga rutiner på Arbetsförmedlingen i allmänhet bäddar för missbruk och överutnyttjande av systemet.
Bland de aktörer som flitigt brukar (missbrukar) Fas 3-systemet återfinns en rad etnorasistiska organisationer, dvs organisationer där etnisk tillhörighet ligger till grund för medlemskap och där verksamheten går ut på att främja den egna etniska gruppens intressen.

Utsikten för en Fas 3-deltagare att få en riktig och vit anställning med avtalsenlig lön hos den här typen av organisationer, som ofta lever på bidrag, är ytterst liten, om inte obefintlig. Listan nedan innehåller ett antal exempel på sådana organisationer som ofta figurerar i Fas 3-pärmarna på Arbetsförmedlingen.

Delegation Forum med Romer och Sinti
Turkiska Riksförbundet
Afrosvenskarna i Stockholm
Kurdistans Zarathustiska samfund
Turkiets vänner i Sverige
Iranska Riksförbundet i Sverige
Assyrien Institutet


------------------------
Källa: http://avpixlat.info/2013/04/01/langtidsarbetslosa-exploateras-av-etnorasistiska-organisationer/#more-52491

 
Ingen bild

Senaste Ipsos

1 april 2013 06:02


DN/Ipsos mars 2013

Så många röster skulle partierna få om det var val i dag.

S: 34,6 procent. (+1,5)

M: 28,0 procent. (-0,1)

MP: 9,2 procent. (+0,1)

SD: 8,0 procent. (-2,2)

FP: 5,6 procent. (+0,4)

V: 5,5 procent. (+/-0)

KD: 4,0 procent. (-0,2)

C: 3,8 procent. (+/-0)

Övriga: 1,1 procent. (+0,3)

Mätningen baseras på 2 167 telefonintervjuer genomförda under tiden 7-26 mars 2013 med ett riksrepresentativt urval av svenska medborgare 18 år och äldre. Andelen osäkra väljare är 20,8 procent. Siffrorna i parentes är ändringen jämfört med DN/Ipsos mätning från febrarui månad.

 
Svensson

Svensson

1 april 2013 07:17

Alla dessa förortsgetton som växer fram skrämmer mig,ingen tycks trivas i dessa områden,som stadigt växer fram.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Putte

1 april 2013 07:18

Om du tittar noga på nedersta bilden, så ser du väl att det är en krokodil. :-)
Klart att även vi har uppvärmning när det finns krokodiler på Öland.

 
Ingen bild

Sven Dacke

1 april 2013 09:03

En plats att andas.

Thoralf, jag förstår vad du menar. Har bott vid den fria horisontens kust tidigare och varit ute mycket i naturen under alla årstider, så för mig är känslan den samma.

Bor nu närmare naturen, men den med skog och sjöar. Att få sitta på en stubbe, ensam och utan mobil eller mp3, och att bara höra naturen vakna när solen går upp, ger ett inre lugn för en del, i varje fall för mig. Men många är i dag så stressade att 5 minuter tystnad skrämmer dom.

Trevlig avslutning på Påsken all SD sympatisörer, och lycka till i Riksdagsarbetet Thoralf.

 
Ingen bild

J B Doe

1 april 2013 09:15

Off topic:
Läste på kvällstidningarnas löpsedlar att Kalmar FF ska ha en gris som mascot. Usch så okänsligt att välja detta orena djur. Hur ska våra lokala muslimer helhjärtat kunna heja på sitt lag och känna hur dom integreras? Vad säger Henrik Rydström? Ska laget byta till gris-skära tröjor också?

 
Ingen bild

Sven Dacke

1 april 2013 09:24

Rapport från Växjö.

Växjö fortsätter sin väg mot att bli en riktig storstad.

VÄXJÖ i går 18:41 | Uppdaterad i går 18:43
Plötsligt började stenarna hagla mot en buss i Växjö. En resenär skadades i axeln och två rutor gick sönder.

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/en-skadad-vid-stenkastning-mot-buss(3713326).gm

I samma område, ARABY ligger även tandläkarmotagningen där jag tidigare var en av kunderna, men som nu ytterligare stärker sin profil som invandrarmottagning. Och som nu får 2 miljoer för behandling av somaliska barn. Men jag fick och alla "gammalvenskar" får betala fullt pris.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5487984

ARABY stärker sin profil som invandrarkvarteret i Växjö, genom att rensa den nyrenoverade Araby skolan och göra den till centrum för utbildning av invandrare i det påbörjade befolknings utbytet i det som har kallats Sverige.

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/arabyskolan-laggs-ner(3560760).gm

I samma område ARABY finns även islams förskola, för att dom små barnen skall får "rätt" politiks och kulturell utbildning. Den muslimska utbildningen fortsätter breda ut sig till närområdena, för specialiserade Muslimska skolor "gynnar integrationen"

http://www.smp.se/nyheter/alvesta/ny-forskola-ska-gynna-integration(3107592).gm

I samma område ARABY hittar du även den expanderande stora Mosken, som förmodligen även den är till för att gynna integrationen av gammalsvenskar in i Islam.
Delvis finansierat av Saudiarabien, landet ni vet där "vi" bygger vapenfabriker.

http://www.mosque.se/sv/moskebygge/93-vaexjoe-moskebygge.html

Oct till sist passar jag på att önska alla Glad Påsk för än så länge är det fortfarande tillåtet att säga så, frågan är bara hur länge
http://avpixlat.info/newsdesk/belgien-har-inte-langre-kristna-helgdagar-i-skolan

 
Ingen bild

Magentan

1 april 2013 09:34

Härliga bilder! Jag har själv under många år bott så att jag från mina fönster har kunnat se ut över "den fria horisontens kust" (som Sven Dacke så vackert kallar det). Att det blir så speciella ljusförhållanden vid havet beror väl på att man ser så mycket himmel där, och att himlen dessutom speglar sig i den enorma vattenytan. Visst är det fint med trädens grönska, men jag trivs absolut bäst i öppna landskap, och det är alldeles nödvändigt att jag bor intill havet.

 
Ingen bild

Thoralf A

1 april 2013 10:26

Magentan o Sven Dacke

Vi kan skänka en tanke till framlidne Kurt Lundgren och hans blogg "Östra Ölands fria horisont". Det fanns nog en djupare innebörd i det valet av namn på bloggen.

 
Ingen bild

Stefan A.

1 april 2013 10:39

Moderaterna kliar sig i huvudet nu och låtsas bekymrade över att arbetstillstånden missbrukas, tror man kunde ha lyft telefonluren och slagit ett nummer på måfå och blivit upplyst av vem som helst att det skulle bli så. Arbetskraftsinvandring är bra för Sverige påstås det, men är det bra för Svenska arbetslösa och övriga arbetstagare? det är frågan, när man ser att flera och flera företag med billig utlänsk arbetskraft vinner upphandlingarna och konkurrerar ut företag med Svensk arbetskraft.Svenska staten är inget företag, utan är till för att ta hand om landets medborgare, alliansen agerar mer och mer som ett aktiebolag, men nästa år i september infaller konkursen, men vem skall städa upp? tror att SD blir den bästa konkursförvaltaren, hoppas Svenska folket tycker detsamma....

 
Ingen bild

Magentan

1 april 2013 11:03

Intressant information från "Sven Dacke" om Växjö. En liten glimt av vårt härliga Nya Sverige som snabbt breder ut sig.

Det kommande moskébygget i lilla Växjö ser ut att bli en enorm anläggning. "En balanserad islamisk miljö i hjärtat av södra Sverige" som man uttrycker det i Dackes länkade informationsbroschyr (vad man nu kan avse med "balanserad"). När jag betraktade bilden med alla de bedjande männen på gräsmattan i broschyren, kom jag av någon underlig anledning att tänka på Mona Sahlins och flera andra svenska multikulti-entusiasters föraktfulla och nedlåtande yttranden om "våra töntiga midsommarfiranden då löjliga vuxna svenskar hoppar omkring och sjunger små grodorna ...osv". Nu får vi alltså istället glädjen att se vuxna män (enbart män) som ligger på rad efter rad och höjer bakdelarna i vädret. Inte bara vid midsommar och jul, utan 5 gånger om dagen varje dag, om vi har tur och så önskar. Det är något helt annat det, än att mammor, pappor och släktingar och vänner av bägge könen leker ihop med barnen i gammaldags ringdanser vid ett par högtider om året!

 
Ingen bild

Errbe

1 april 2013 11:31

Grattis Thoralf !

Du har ju en framstående konstnärlig ådra !

Den gläder vi oss åt.

 
Ingen bild

Sven Dacke

1 april 2013 11:58

Vad luktar det?

Ny funktion i webbläsaren Google

Testa själv
https://www.google.se/webhp?hl=sv&tab=ww

 
Ingen bild

Kalle

1 april 2013 12:31

I senaste Ipsos mätningen tappar SD 2,2 procentenheter och får 8 %.

VAD kan det bero på??? Är Åkesson ute på fel väg med SD??? Är Nolltolerans fel väg för SD??? Börjar SD samlas runt mitten med de andra partierna??? Är detta ras ett tecken på det??? Väljarnas betyg på Åkessons nolltoleranspolitik??? Vill väljarna mer än vad Åkesson vill???

Bäst att inte tänka så om SD:s framtid.
Bäst att hålla käften annars blir man utesluten!!!

Hur många kommer det i framtiden finnas kvar att utesluta ut ur SD??? Håller SD på att gräva sin egen grav???

Tål att tänkas på för ALLA SD:are.

 
Ingen bild

Thoralf A

1 april 2013 12:40

Kalle

Det är mycket möjligt att SD når 10000 medlemmar inom de närmaste månaderna! En mycket stor ökning av antalet medlemmar bara under det sista året. Har du glömt det?

 
Ingen bild

Negativ som vanligt

1 april 2013 12:41

@Kalle

Mätningen baseras på 2 167 TELEFONINTERVJUER genomförda under tiden 7-26 mars 2013 med ett riksrepresentativt urval av svenska medborgare 18 år och äldre.

Andelen OSÄKRA väljare är 20,8 procent. Siffrorna i parentes är ändringen jämfört med DN/Ipsos mätning från febrarui månad.

Hoppas inte himmelen faller ner också.

 
Ingen bild

Kalle

1 april 2013 13:29

OM ni också hade lika många invandrare i er kommun som jag har eller med andra ord det finns knappt några svenskar kvar så skulle ni också vara oroliga över utvecklingen.

Den dagen kommer inom en snar framtid att ni kommer att hålla med mig.

Ni ligger i edra kommuner ungefär tretio år efter i utvcklingen i "min" kommun.

Inse det och var lite realistiska.

Som en parantes. Vi har väl fortfarande Åsiktsfihet och Yttrandefrihet inom SD eller...

NI alla inom SD borde tänka efetr före innan det är försent!!!

Det resonemanget som ni för just nu existerade i "min" kommun för trettio år sedan.
Ingen tog sakerna på allvar eller kommer inte att ske i sverige.

HÄR har det skett!!!

 
Ingen bild

Lärare

1 april 2013 13:30

Ja Kalle, så har jag också tänkt! Men efter att ha tänkt ett varv till, har jag kommit till slutsatsen att det finna öht inget annat parti att rösta på. En gång SD alltid SD!

Jag frågar mig snarare var är Åkesson? Bara han inte sitter och smider planer på flera uteslutningar, hoppas han inte han gör det. Partitoppen har förhoppningsvis tagit till sig all opinion mot uteslutningarna bland SD:are ute i landet.

Tycker som många andra att Ehn uteslöts på felaktiga grunder, Söders artikel räckte inte till en uteslutning anser jag och många med mig.
Det kan väl inte vara fel att vara nationalist och tillhöra ett svenskvänligt parti? Nationalist ska man inte bara vara vid VM-matcher, nej alltid!!!

Nu måste vi sluta leden och arbeta framåt tillsammans.
SD har så många skickliga och entusiastiska företrädare i riksdagen så det är ett nöje att hjälpa till på gräsrotsnivå med att skaffa medlemmar och nya väljare. Det går bra kan jag meddela!
 
Ingen bild

Magentan

1 april 2013 13:53

"G Larsson," 02:18 ovan, ger nyttig information om vad FAS 3 kan innebära. I slutet av informationen finns en uppräkning av "etnorasistiska organisationer". Organisation nr 1 i denna uppräkning är:

"Delegation Forum med ROMER OCH SINTI"

Namnet på denna organisation tydliggör en viktig, felaktig företeelse, nämligen kravet att använda en FALSK BENÄMNING som OBILDADE politiker, journalister och myndighetsutövare har påtvingat det svenska folket. Det gäller den falska beteckningen ROMER för samtliga olika zigenska grupperingar som varje enskild person tvingas använda för att slippa den flitigt och lika felaktigt nyttjade rasiststämpeln.

I kommentarsfältet till en artikel i Fria Tider 5 oktober finns följande värdefulla klargöranden om romer av signaturen "Gammelsosse":

"Beteckningen ROMER på alla zigenska grupperingar ihop med tattarna/resande är sakligt sett HELT FEL och har sin näring från FULLSTÄNDIGT OBILDADE POLITIKER OCH JOURNALISTER i ämnet.
Zigenarna är i Europa i huvudsak delade på tre stammar: -kalé, sinti och romer, sen finns det en mängd undergrupper till dessa. Zigenarna själva är noggranna att hålla reda på stam/grupp och familjetillhörighet.
I vår världsdel är romerna, den romska stammen, den dominerande och våra "svenska zigenare", Taikon, Bessik och några fler som kom till vårt land kring förra sekelskiftet tillhör romerna.
De "finska zigenarna" är inte romer utan kalézigenare. Sintizigenarna återfinns i Polen och Spanien samt lite här och där. ..." (Mina versaler.)
Läs hela KOMMENTAREN här:
http://www.friatider.se/ytligt-om-romer-i-ekot

När Sverige i januari nästa år öppnar sina gränser utan restriktioner för samtliga zigenargrupper i hela EU (även från Rumänien och Bulgarien), hoppas jag verkligen att REGERINGEN INTE UPPTRÄDER SÅ RASISTISKT att de fortsätter vända sig endast till romer, utan att de på något sätt även försöker innefatta sinter och kaléer i sitt varma välkomnande.

Vill också passa på att i all ödmjukhet lämna ett förslag till sammanfattande benämning som lämpligen kan användas av regering och övriga politiker, journalister osv, nämligen: "zigenare".

http://www.friatider.se/beatrice-ask-valkomnar-romer-att-flytta-till-sverige-och-ga-pa-bidrag
http://avpixlat.info/2013/03/21/fri-rorlighet-ett-problem-i-tyskland/

 
Ingen bild

HM

1 april 2013 14:00

Jag sitter just och är bekymrad över utvecklingen i SD. Nu när jag sitter och klistarat färdigt kuveten med medlemsutskick så visar det sig att portokostnaderna gått upp med över 50 % på mindre än ett år och detta trots att postverket inte höjt sina avgifter. Inte en enda av våra medlemmar har heller blivit utesluten, avlidit utan det enda positiva för portougifterna som skett är att en medlem flyttat till annan ort.

Det är fanimig så många som gnäller över SD så att det känns som en del som säger sig sympatisera med partiet tror att de gör en välgärning om de gör det med.

 
Ingen bild

Thoralf A

1 april 2013 14:12

HM

Hos oss har kostnaderna för medlemsutskick ökat med nästan 100 procent på ett år ;-)

 
Ingen bild

Peter Nordström

1 april 2013 14:17

Kalle
Det där med opinionsundersökningar och statistik är svårt. Jag tjatar hela tiden att man kan inte som media ta till "krigsrubriker" för att ett institut rapporterar en minskning eller ökning. Varje månad görs 8 mätningar och det är snittet på dessa jämfört med tidigare man skall bedöma på.
Gå in på följande sida så kan Du få statistik som heter duga.
http://status.st/

 
Ingen bild

Kalle

1 april 2013 14:51

>Peter Nordström

Såg på Staus att det gula medelvärdet för SD verkar ha nått sin topp och börjar peka nedåt.

Borde inte nedelvärdet peka uppåt efter alla kommentarer om att det går sååå bra för SD. Medelvärdet borde väl öka då???

ÄR det någon inom SD mer än jag som frågar sig varför medelvärdet börjar peka nedåt???
Verkar inte så. Alla vill åka rutsckana på SD:s sluttande nedåtgående kurva. Det verkar nästan kö för det. Några tycker det är roligt. Jag tycker INTE det!!!

VAD har blivit fel i SD:s politik???

Är det någon som har röstat på vid det senaste valet att SD skulle införa en Socialkonservativ politisk linje med en massa utslutningar.

ÄR det därför SD:s medlevärde börjar slutta utför. Hoppas bara att den inte kommer att slutta ännu mer utför.

 
Ingen bild

Per Olssson

1 april 2013 15:00

Du fotar mycket och tar bra bilder, vilken utrustning kör du med.

 
Ingen bild

HM

1 april 2013 15:15

Thoralf A - Ja, man skall väl inte klaga, för det finns alltid någon annan som har det värre. :-)

 
Lassekolja

Lassekolja

1 april 2013 15:58

Thoralf, Du verkar gilla närheten till havet/vatten. Har Du någon båt? Om inte, vilket skulle Du välja, motor- eller segelbåt? Själv har jag seglat sedan barnsben, nu går det inte längre p.g.a KOL. Min dotter är numera rorsman i vår båt!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Thoralf A

1 april 2013 16:10

Lassekolja

Det enda jag äger är en kajak. En segelbåt har säkert sin tjusning.

 
Ingen bild

kalle

1 april 2013 21:21

hur går det sd media webb tv och tidning. svenska folket skulle behöva en ny rikstäckande morgontidning som INTE är politisk korrekt indoktrinering. räcker att läsa om sanningen så skulle svenska folket vakna upp ur sitt grupptryck.
nåt för sd ungdomsförbund att driva.
kanske de uteslutna SD-politikerna kunde starta en tidning.

heller en reklam kanpanj så alla vet att dispatch international är en möjligt alternativ till de gamla pk tidningarna

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 april 2013 06:25

Hur man erövrar ett land utan kulor eller krut, samt byter ut den tidigare religionen Kristendomen.

Nu är det enligt Moderaterna en myt att Islam kommer att vara i majoritet i Sverige, inom överskådlig framtid, så det kan man inte säga.

Men om jag var högsta företrädare för en religion, som vill vinna inflytande och makt i en Stad, eller flera städer eller riksdagen på "demokratisk" väg skulle jag se till att sakta men säkert få in "mina spetspersoner" på viktiga platser i samhället.

Ungefär som på länken, som enbart kan ses som ett exempel, inte ett påstående att något sådant sker i dag eller i morgon, eller någonsin

http://www.mosque.se/sv/moskebygge/93-vaexjoe-moskebygge.html

 
Ingen bild

Johan.johansson665@yahoo.se

2 april 2013 11:16

Det bor 451 000 muslimer i Sverige (2010).
Av dem är 110 000 praktiseradnde. (2012).
Så att muslimerna skulle hamna i majoritet oavsett sammanhang är väl föga troligt!

Åkersson sa att det kommer hit 200 000 flyktingar.
2012 kom 15000 asylflyktingar.
25000-30000 anhöring ivandring.
Resten var arbetskraftsinvandring, hemkommande svenskar, studenter etc.

Thuresson sa att det bor 2milj muslimer som går på bidrag i Sverige.
Hitler sa en gång att ju större lögnen är dessto troligare att dolket köper den.
Undrar var SD lärt sig sin retorik ;)

 
Lassekolja

Lassekolja

2 april 2013 14:17

@Johan.j...osv.
Människor som INTE ifrågasätter islams frammarsch, framför allt i vår demokrati Sverige, har alltid förundrat mig. Johan J. verkar vara en av dem!?
Andra exempel är Gudrun Schyman, hon går gärna till frontalangrepp mot allt manligt men inte mot islam, VARFÖR??? Vad är det som får henne att plötsligt tycka att jämställdhet mellan män och kvinnor inte spelar någon som helst roll? Inte nog med det, hon vägrar ju nästan erkänna att "hedersvåld" existerar, VARFÖR i hela friden gör hon så???
En annan, enl. mig, märklig människa är Elisabeth Olson-Wallin. Hon har varken respekt för, eller hämningar när det gäller den kristna tron och/eller Kungahuset men när får vi se en fejkbild på profeten Muhamed och 9-åriga Aisha i full fart i sänghalmen? Det kan väl inte vara så att damen(?) är för feg för att stöta sig med muslimer/islam???

http://www.status.st

 
Ingen bild

Johan.johansson

2 april 2013 15:26

Jag kommenterade inte innehållet i islam. Jag berättade att SD ljuger och sprider myter.
Det är två vitt skillda saker!
Jag är emot hedersvåld, könsstympning etc etcetc.
Jag är för jämställdhet.
Jag har aldrig sagt ngnstans att jag vurmar speciellt mycket för just islam. Me tror på allas lika värde och att man ska få tro på vad man vill.
Den lvervägande delen av muslimer i Sverige går inte till en moské.
Så hur kan du dömma ut alla som kommer från persiska eller arabiska länder som muslimer och fiender till den västerländska civilisationen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se