thoralf

Direktlänk till inlägg 30 mars 2013

SVERIGEDEMOKRATERNAS MOTPOL ÄR MILJÖPARTIET

Av Thoralf Alfsson - 30 mars 2013 09:59

Att Miljöpartiet är ett invandringsextremistiskt parti har Jimmie Åkesson vid ett flertal tillfällen uttalat då Miljöpartiets politik är minst sagt extrem vad det gäller invandring. Fri invandring står högst på agendan. Till skillnad mot SD som vill begränsa den radikalt för att rädda vårt samhälle och välfärdssystem från att krackelera fullständigt.


I detta YouTube-klipp räknar Jimmie Åkesson upp många förslag från Miljöpartiet som går helt stick i stäv med Sverigedemokraternas politik och då tar ändå inte Jimmie Åkesson upp invandring och miljöpolitik i någon större omfattning.När man sedan även tittar på opinionssiffror så framkommer samma bild. I de grupper där Miljöpartiet är starka är Sverigedemokraterna svaga. Detta gällar t.ex i Stockholm där många av ”nollåttorna” uppenbarligen lyssnar till klimatalarmisterna. Jag är dock väldigt glad över att vi smålänningar har en mer nykter syn på tillvaron och är mer skeptiska till ”melonpartiet” (gröna på ytan men knallröda på insidan). Sverigedemokraterna är dubbelt så stora som MP i Småland! Med all tydlighet framgår det att människor på landsbygden inte tror på Mijlöpartiet.


 


Notera att vi enligt denna mätning är störst i mellersta Norrland.


Tydligen är det kvinnor som faller för Miljöpartiets politik. Är kvinnor mer vänster än män? Vilken del av Miljöpartiets politik lockar kvinnor att rösta på MP? Är det invandringspolitik eller miljöpolitik. På båda dessa politikområden anser jag att Miljöpartiets politik grundar sig på myter, floskler och osakliga förutsägelser om klimatförändringar. Här skulle jag kunna ställa ytterligare några frågeställningar som säkert skulle reta upp en del av mina kvinnliga läsare.


 


Hur får vi dessa kvinnor att ifrågasätta Miljöpartiets politik?


Även när det gäller åldersgrupper i opinionen är MP motpolen till SD. Miljöpartiet har sitt starka stöd i den lägsta åldersgruppen och då gissningsvis hos kvinnor. Ju äldre man är desto mindre sympatier för Miljöpartiet. För Sverigedemokraterna är det raka motsatsen.


Jag hörde en gång i tiden i bastun vid Hagadal i Hultsfred veterinär Palmer säga ”att är man inte kommunist som ung har man inget hjärta men är man inte moderat när man blivit äldre har man ingen hjärna”. Detta kanske man skulle kunna överföra på MP och SD när man betraktar opinionen i detta diagram.


 


SDU har ett jobb att göra bland de unga genom att slå hål på Miljöpartiets floskler!


God fortsättning på påsken!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lundabo58

30 mars 2013 10:42

Intressant att det är fler kvinnor som gillar SD än vad det finns (korkade) män som gillar MP :-)

 
Anna

Anna

30 mars 2013 12:01

Jag tror att kvinnor rent generellt har större behov av trygghet. Förr var det familjen och mannen som stod för tryggheten, men nu är det staten och det offentliga som gör det - tror kvinnorna i alla fall.
Ibland önskar jag nästan i min förtvivlan att kvinnor skulle berövas sin rösträtt eftersom de hela tiden känslorna styra utan en tanke på konsekvenserna.

http://annasbloggtankar.blogspot.se

 
Ingen bild

Per

30 mars 2013 12:19

Grafernas stapelfärger är under all kritik. Använd enfärgat i fortsättningen Thoralf!

 
Lassekolja

Lassekolja

30 mars 2013 12:33

Att MP är ett parti för kombinationen "rödvins- och delar av tokvänstern" är ju ingen nyhet. I båda fallen handlar det om människor i avsaknad av något som helst ekonomiskt tänkande, vilket för övrigt, glädjande nog inte gäller SD´s väljare.
I Karl-Olov Arnstberg´s och Gunnar Sandelins bok "Invandring och mörkläggning", vilken varmt rekommenderas, hamnar MP helt logiskt rejält "i källaren", där dom verkligen hör hemma. Inte ens Vänsterpartiet har en så, för Välfärdssverige, katastrofal politik. MP är experter på att spendera skattebetalarnas pengar men visar total inkompetens hur dom skall alstras/förtjänas!!!

http://www.status.st

 
sarak

sarak

30 mars 2013 12:34

Stackars "miljöungdomar" när dom får uppleva vart slantarna tog vägen.

http://bcrm

 
Ingen bild

Magentan

30 mars 2013 12:45

Kan det vara så att aggressiva och korkade röda tjejer röstar på V, medan snälla och korkade röda tjejer röstar på MP, och att det då följaktligen finns lite fler snälla och korkade röda tjejer än aggressiva och korkade dito?

 
Ingen bild

Janne från Hammarö

30 mars 2013 13:11

Hej Thoralf

Jag tror att det är som så här:
Unga människor idag har blivit lite av "hjärntvättade" i skolan om det här med miljö. De ska återvinna allt och rensa i diken på skoltid osv.

Men när man har kommit upp i 30 års åldern så har man skaffat sig en egen uppfattning och även livserfarenhet.
Man har både sett och läst om hur det ser ut i samhället idag.

Så då har man insikt i allt på ett helt annat sätt.
Man förstår att ( släcka lampor i en timme är hahaha ) men åka till Thailand varje år och köra statsjeep till jobbet och ha 28grader i poolen på sommaren, det går bra de. Vilka skämt de är dessa "miljönissar"

Stå på dig Thoralf du är en riktig klippa.

 
Ingen bild

Stefan A.

30 mars 2013 13:25

Populisterna i MP vädjar till känslor och inte realpolitik, och vem är bäst på känslor....., Varhelst det dyker upp någon populistisk fråga om t.ex höjda löner för lärare eller höjda bidrag från staten då dyker även Fridolin upp i rutan, det enda ickepopulistiska förslag från MP jag kan komma på var höjd bensinskatt...och det gör man nog inte om.

 
Ingen bild

Magentan

30 mars 2013 13:42

HISTORIEFÖRFALSKNINGEN PÅ HISTORISKA MUSEET!

Ni har väl inte missat Avpixlats typexempel på den enorma mängd MÄKTIGA multikultiförespråkande Sverigefiender som sitter på HÖGA POSTER ÖVERALLT i vårt samhälle och jobbar hårt tillsammans med 7-klöverns politiker för att hjärntvätta svenskar med svenskfientlig propaganda.

Det första som numera möter besökaren på Historiska museets Vikingautställning är en skylt med följande falska budskap:

"FÖR 1000 ÅR SEDAN FANNS INTE LANDET SVERIGE OCH INGA SVENSKAR"!!!

http://avpixlat.info/2013/03/29/svenskfientlig-propaganda-pa-historiska-museets-vikingautstallning/

Detta infama beteende av ansvariga på Historiska museet har även informerats om i Robsten Blog, där man i augusti förra året kunde läsa följande om Historiska museets ANTISVENSKA PROPAGANDA och hur man där med hjälp av NAZISYMBOLER FRÅN 2:a VÄRLDSKRIGET FÖRTALAR VIKINGARNA.
Citat från Robsten Blog:
"Politiskt korrekta museichefer och dito politiker har i sin outsinliga strävan efter att utrota varje tendens till nationalism hos det uppväxande släktet infört mångkulturella avdelningar i museet. Man drar sig inte ens för ren historieförfalskning för att föra fram sitt budskap. Populistiska och propagandistiska knep som att flickor med påtaglig utländsk härkomst står utställda i full vikingautrustning med svärd och allting. Sanningen är den att det var ytterst sällan en kvinna överhuvudtaget lyfte ett svärd på denna tid, kanske mycket beroende på det praktiska skälet av svärdets blotta tyngd.

En bild med vikingatida symboler tillsammans med nazisymboler som användes i Norge visas också upp. I bakgrunden finns en bild av ryssar som letar efter mördade anhöriga på Krimhalvön under 2a världskriget. Sammankopplingen är säkert magnifik enligt ansvariga politiker och intendenter, inte desto mindre är den djupt propagandistisk och felaktig. Det mesta vikingarna gjorde med det gamla Ryssland var att handla. Ryssarna hämtade t.o.m en kung från Sverige under vikingatiden för att ena stridiga falanger. Att man använder sig av denna typ av propaganda som är riktad direkt till skolbarn är omoraliskt.
[...]
Ett annat plakat meddelar förnumstigt att det inte fanns något Sverige eller svenskt folk för 1000 år sedan. Självklart fanns inte Sverige i sin nuvarande form för 1000 år sedan. Däremot utvecklades Sverige ur det gamla Svitjod som har gamla anor. Självklart fanns våra förfäder här för 1000 år sedan. Att de inte kallade sig svenskar är ju en följd av att statsbildningen inte fanns ännu. Man får dock intrycket av att våra förfäder inte fanns i det landområde som i dag kallas Sverige enligt plakatet, vilket är helt fel. Det verkar som de ansvariga för denna utställning ansträngt sig maximalt för att skapa en historielöshet hos vårt uppväxande släkte. Är det verkligen Historiska museets strävan och uppgift?"
http://robsten.blogspot.se/2012/08/positivt-och-negativt-fran-historiska.html

 
Ingen bild

Leonhard von Tensta

30 mars 2013 14:11

Man ska komma ihåg att de flesta "08:or" är inflyttade från övriga landet...

 
Ingen bild

Leonhard von Tensta

30 mars 2013 14:15

Ang. museets skylt att svenskar inte fanns osv. Fanns då ryssland och ryssar eller turkiet och turkar eller japan och japaner etc etc.

 
Ingen bild

Leonhard von Tensta

30 mars 2013 14:17

Glad Påsk! (Bästa att passa på innan påsken också blir förbjuden)

 
Ingen bild

degen

30 mars 2013 15:52

håller med om stapelfärgen, less is more.

annars intressant inlägg

 
Ingen bild

robban

30 mars 2013 16:09

MP kör med känsloargument rätt över. finns ju inget solidt i deras argument utan det är känslor rätt över inom alla områden. de backar ju inte upp sina påståenden med järnvägar eller elkraftsprylar. invandringspolitiken är baserad på en dröm som i sin extrem bara kan funka i star treks idealvärld. i våran finns pengar och det måste tas med i ekvationen.

 
Ingen bild

Sven Dacke

30 mars 2013 16:37

Missa inte helgens roligaste program.

Sta...Televisionen och Medierna i P1

"Journalisterna" Anna Hedenmo, på SvT:s Agenda och Aktuellt, utsedd till Sveriges mest trovärdiga journalist förra året, Robert Aschberg, som var med och krossade tv-monopolet för tjugo år sen, idag på Radio 1 och produktionsbolaget Strix och Jan Helin, publisher på Aftonbladet.

Dessa "Journalister granskar sig själva och kommer fram till att dom gör ett kanonjobb.

Kan avlyssnas på P1
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2795&grupp=9346


Glöm inte näsdukarna för tårarna trillar av allt skrattande.

Glad Påsk hoppas du har några flaskor kvar

 
Svensson

Svensson

30 mars 2013 17:56

Moderaternas prat om att Sverige inte finns, man försöker göra Sverige till ett låglöneland, och samtidigt ta bort allt som är svenskt, jag tror att Reinfeldt och Borg kommer bedriva en bemanningsfirma när dom blir avsatta från sina regeringsposter, dom kommer satsa på utländsk arbetskraft.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Rune

30 mars 2013 18:39

Har i eftermiddag läst ut "Invandring och mörkläggning". En enastående bok som sammanfattar det mesta om oegentligheterna som driver denna massinvandring som pågår.
Denna bok borde delas ut till alla svenska hushåll i Sverige! Finns det personer med pengar som kan finansiera ett sådant projekt?
Jag tror att denna bok skulle tända en reaktion som skulle avsätta det nuvarande etablissemanget när deras bedrägerier och mörkande avslöjas.

 
Ingen bild

Morningstar

30 mars 2013 18:41

För mer än 1000 år sedan bodde här fredliga araber som inte gjorde annat än dyrkade sin kära allah. Vad som sedan hände var att barbariet gjorde intåg österifrån med horn på sina hjälmar. Dom drev iväg dom fredliga muslimerna från sitt rättmätiga land och det tog dem nästan ett helt millenium att lyckas återvända till sitt hem på jorden. Så kommer det kanske låta när historieförfalskningen trappas upp och dom vågar bli ännu fräckare än nu.

 
Ingen bild

novaspace

30 mars 2013 18:44

Tom statskassa hotar efter valet.

http://www.di.se/#!/artiklar/2013/3/27/tom-statskassa-hotar-efter-valet/

Sverige sjunker alltmer i HDI index.
Klicka på fliken; 2010–2030 UN projections of Very High HDIs

http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_future_Human_Development_Index_projections_of_the_United_Nations

 
Ingen bild

Leading Lady

30 mars 2013 18:52

Thoralf undrar: "Hur får vi dessa kvinnor att ifrågasätta Miljöpartiets politik?"

Den rätta frågan är snarare:
Hur får vi svenska feminister att inse faran med islam mot kvinnors rättigheter och kvinnors hälsa?
Jag vet inte och jag tror inte det går.
Jag har testat att visa dessa fruktansvärda bilder på muslimsk grymhet (känsliga personer förvarnas)

http://www.islam-watch.org/authors/73-brahmachari/493-epidemic-of-acid-attack-on-women-in-pakistan.html

till några bekanta feminister. Deras reaktion har genomgående varit i stil med: "Det är hemskt, men...."!
Efter "men" har de hållit flummiga försvarstal för de idéer, föreställningar och vidskepligheter som ligger bakom detta barbari.
Svenska kvinnor (med få undantag och en hel del aningslösa män också för den delen) gräver sin egen grav genom att importera sin värsta fiende islam till landet.

 
Ingen bild

Qvinna

30 mars 2013 19:30

Kvinnor generellt är nog tyvärr mindre intresserade av politik än män. Den stressade, förvärvsarbetande modern prioriterar kanske inte politik på sin fritid. Därav är många (inte alla) lättfångade av den retorik som talar till känslor. Att använda känslor i retoriken är etn beprövad metod för att fånga intresse och att manipulera.
Lägg därtill PK medias hjärntvätt med en kollektiv åsikt / tanke så kan man se ett mönster.

 
Ingen bild

S W

30 mars 2013 19:47


Jag håller med Qvinna om att kvinnor är lättare att manipulera än män. Få kvinnor är förmögna eller har modet att tänka självständigt och gå sin egen väg.
Ett enkelt exempel: titta på deras armhålor, varför ägnar så gott som alla kvinnor så mycket tid och energi på att försöka se ut som barn i armhålan?
En annan förklaring är att kvinnor är mer trygghetsorienterade än frihetstörstande. Hellre dela en man med tre andra kvinnor och leva som hans slavinna än att vara ensam och fri.
Omar Sharif, känd koptisk skådespelare med erfarenhet av både islam och väst sa: "Den västerländska kvinnan har fått något som hon inte behöver, friheten".
Det ligger något i det.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2013 20:03

Miljöpartiets affärside är känslomässig manipulation av kvinnor
Mången "kurs" har nog hållits på det temat hos dessa fulkommunister.

Frågan är delikat är svenska kvinnor en starkt bidragande orsak till kommande samhällskatastrof , priset för ev ointresse betalar svenska damer i svartaxibilar på krogtoaletter på akutmottagningar i rättssalar och våldtäktskliniker.
Lägg till mediamörkningen av vissa svenskars beteende.

Svaret på dom olika frågorna får vi inte förrän mediamörkningen upphör och forskning i ämnet utförs, men visst pekar det åt ett visst håll, så tycker vi (Gubben o Gumman)

Gubben o Gumman skriver som fristående Sverigevänliga journalister utan koppling till Thor-alf eller SD ej heller till Inte rasist men ....alltid hopplöst efter alla andra i tänket.

 
Ingen bild

Vertical Smile

30 mars 2013 20:14


Vart tog "den globala uppvärmningen" vägen?!
Och vad hände med det stora "ozonhålet"?

Himlen har inte fallit än och isbjörnarna mår fortfarande bra.

En sak är klar;
Det är betydligt lättare att pracka myter på folk än fakta!

 
Ingen bild

Kim J

30 mars 2013 20:21


"Det är betydligt lättare att pracka myter på folk än fakta"!

- Särskilt på qvinnsfolk!
Sorgligt men tyvärr sant.

 
Ingen bild

G Larsson

30 mars 2013 20:30


Jag har alltid sagt det att vår demokratis största svaghet är den allmänna rösträtten.
Politik är allvar och borde inte vara en angelägenhet för kreti och pleti. Politiskt indifferenta och ignoranta personer ska inte ha rösträtt. Det är inte heller rätt att somalisk analfabet som aldrig arbetat en enda dag i Sverige ska ha en röst som väger lika mycket som en högutbildad och hårt arbetande svensk.

Inför Rösträttslicens!

 
Ingen bild

teekay

30 mars 2013 21:05

På tal om att folk (kvinnor medtagna)inte fattar innebörden av
den exempellöst vansinniga politik som förs av dessa tokstollar i
alliansen och deras stödtrupper(utom SD).
Jag tror inte vi tillsammans kan byta regering,utan vi måste byta
ut folket. Ett citat från en klok tänkare och humorist.

 
Ingen bild

Göran

30 mars 2013 22:07

Listan över stolliga förslag som producerats av det extremkomunistiska Miljöpartiet kan göras hur lång som helst !

Glad fortsättning på Påsken, alla Svea Rikes vänner !

 
Ingen bild

OT

30 mars 2013 22:28

I analogi med Miljöpartiet så är muppen Kermit grön på utsidan men när han öppnar käften visar han sig vara röd: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Kermit_the_Frog_on_a_Log.jpg

För övrigt så är det väl så att kvinnor precis som män inte fokuserat tillräckligt på att ta reda på fakta innan de röstar. Å andra sidan kan "modersinstinkten" ställa till det i frågor där man bör tänka med hjärnan istället för med hjärtat. Här tror jag SD-kvinnorna kan förbättra mycket när det gäller hur man informerar på rätt sätt.

 
Ingen bild

?

30 mars 2013 22:44


Muhammed som grundadae tidernas mest kvinnofietliga lära islam sa: "Kvinnans hjärna är defekt"!
Det är en gåta att svenska kvinnor vurmar för denne kvinnoföraktande figur, som dessutom var pedofil. Helt obegripligt. Hur fungerar kvinnans hjärna, kan man undra?
Hade Muhammed rätt, kanske?!

 
Ingen bild

Urban

30 mars 2013 22:55

Glöm grönsakskommunisterna. Det går inte att omvända hjärntvättade personer som saknar logiskt resonemang och bortser från fakta.
Koncentrera er på att ta röster från övriga partier där folk åtminstonde fortfarande kan reagera på orättvisor och avundsjuka.

 
Ingen bild

Qvinna

30 mars 2013 23:19

@ S W
Mitt inlägg om (PK ) och hur retoriken används för att bl.a manipulera. Det var ett generellt påstående som inte har med kön att göra. Jag var nog lite otydlig där.
Men vad har kvinnors armhålor med självständighet att göra ? Män rakar ju sig.
@ O T
Håller med dig - Vi SD kvinnor har en del att tillföra : )

 
Ingen bild

Magentan

30 mars 2013 23:48

På äldreboendena i Kalmar får gamlingarna ligga utan mat i genomsnitt 15 timmar på nätterna. Den längsta väntetiden har varit 17 timmar. Gränsen för "svält" är 11 timmar.

För lite personal sägs vara ett av skälen. Kanske det går att få låna lite personal från de personaltäta hemmen för de 20-åriga s.k "ensamkommande barnen"?

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/nio-av-tio-aldre-far-inte-mat-paelva-timmar%283712347%29.gm

 
Ingen bild

Manero

30 mars 2013 23:54

@S W

Håller med dig i det du skrev. Dock skulle jag vilja tillägga ett par saker. För det första...Kvinnor söker sig påfallande ofta till hierakier för att visa upp sig att här finns jag. Det kan vara allt från sportföreningar, bar/caféliv till frimurarverksamhet, där det finns män med pengar, makt och auktoritet. Många kvinnor kan offra väldigt mycket för att få ha sin plats där.

För det andra. Kvinnor anpassar sig alltid oavsett vilken livsmiljö de befinner sig i, för där finns alltid män. Idag ställer samhället inte samma krav på kvinnor som för 100 år sedan att vara beroende av en man för sitt uppehälle. Då tvingades kvinnor att bejaka sitt känsloliv mot de vardagsnära realiteterna man hade att brottas med. Sedan 60-talet har kvinnor inte behövt detta, varvid skillsmässostatistiken rakat i höjden. Och kvinnor som inte har krav och normer från samhället att leva upp till, kan lätt förfalla i ett promiskuöst levene som i romarrikets glada dagar. Omar Sharif har helt klart rätt!


 
Stefan K

Stefan K

31 mars 2013 08:23

Staplarna kanske ligger till grund för sociologiprofessor Mikael Hjerms önskemål om en snar död för äldre människor? Ni har väl läst eländet?

Annars vaknade vi igår till en ovanligt klarsynt och ärlig artikel i DN.
http://www.dn.se/ledare/huvudledare/ta-avhopp-och-hot-pa-allvar
Innehållet i texten borde kanske riktas mot kollegorna på Aftonbladet som gjort sig kända för att trigga till hat.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

LP

31 mars 2013 10:00

Det där talesättet om kommunist i ungdomen och moderat då man blir äldre har man ju hört förut, fast då med ordet moderat utbytt mot höger och kommunist utbytt mot vänster.

Sanningen är ju den idag att om man är moderat är man nästan lika huvudlös som man är om man är vänster idag, åtminstone då det gäller en av ödesfrågorna, alltså islamiseringen och massinvandringen. Dagens höger (moderaterna alltså) har andra bevekelsegrunder än dagens vänster/mitt då det gäller dessa frågor. Resultatet blir dock detsamma - total nedmontering av välfärdsstaten och ett kraftigt urholkande av födslorätten till landet man ärvde som varje etnisk svensk skall ha.

 
Ingen bild

OH

31 mars 2013 10:58

Man får hoppas att de som skriver de korkade inläggen om kvinnor ej har några uppdrag inom Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

Läckan

31 mars 2013 11:04

@OH, du tänkte inte så långt så att du insåg att detta planterats för att det skall se ut som om någon SD skrivit dyngan.

Våra fiender skyr inga medel i sin kamp för att förstöra Sverige.

 
Ingen bild

OH

31 mars 2013 11:16

Varför bemöter då ingen dessa inlägg som faktiskt skrämmer bort kvinnor som tänkt rösta på SD?

 
Lassekolja

Lassekolja

31 mars 2013 11:47

@G Larsson
Kloka ord, vill komplettera Dina tankar om "rösträttslicens" med en "journalistlicens". För att erhålla den senare borde ett av kriterierna vara att "kunna förmedla opolitiserade nyheter" samt att "granska det parti man själv röstar på". "Licenscensorer"(de som ev. godkänner/examinerar journalisten) skulle då vara tagna ur ett el. flera motståndarpartier.
Det blev lite krångligt men att journalister tillåts fortsätta som idag, skulle rendera i indragen licens(=lägre lönegrad).
Thoralf;1) snygga staplar färgmässigt! Har Du själv framställt dem? 2) Hur många minuter har man på sig att skicka en kommentar innan säkerhetskoden blir "för gammal"?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Läckan

31 mars 2013 12:19

@OH, därför att de är så uppenbart planterade så vilken normal människa som helst begriper uppsåtet.

 
Ingen bild

Waterbug

31 mars 2013 12:36

Jag håller inte med om att MP är SD's motpol, ty MP må vara naiva men de är synnerligen demokratiska och har ett sunt system med sina språkrör där poängen är att politik inte skall vara likställt med karriär.

Vänstern är så oändligt mycket ondare, odemokratiska och värre än MP att det inte är klokt i mina ögon.

Logiken är väl att Thoralf kommit ut som en mer eller mindre fullfjädrad klimatförnekare ("Miljöpartiets politik grundar sig på myter, floskler och osakliga förutsägelser om klimatförändringar.") och därmed vill/kan ta avstånd från MP allt tydligare, jag hoppas verkligen inte att detta är en officiell hållning från partiet eftersom det vore oerhört olyckligt att ta på sig foliehatten i just detta ämne när SD hela tiden präglats av en oerhört sund attityd med öppna kort, statistik och en sann bild av verkligheten när det kommer till alla andra politiska områden.

Det vore ologiskt att inte fortsätta på denna inslagna väg bara för att MP har en "profilfråga" som man önskar bekämpa.

 
Ingen bild

Styrbjörn

31 mars 2013 14:09

De flesta kvinnor jag känner är helt ointresserade av politik, däremot har de politiska åsikter som inte sällan är baserade på känslor och inte på fakta. Fakta innebär att aktivt söka information och läsa statistik. Har man svårt för siffror eller tycker det är ointressant så är det enklare att ta till sig en politisk åsikt paketerad för att anspela på känslor, då slipper man tänka själv och behöver bara hålla med. Detta är en genomgående trend bland alla de jag känner som röstar åt vänster. Det hör även till att de avskyr SD som är "rasister" med en "hård retorik".

Av ovanstående anledningar har jag svårt för att ta miljöepartister och deras gelikar på allvar. Alla har en åsikt men få på vänsterkanten kan argumentera för den på ett trovärdigt sätt!

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

31 mars 2013 14:34

Ett exempel på journalisters låga bildningsnivå och dåliga svenskkunskaper.
Merit Wager länkar till en Aftonbladetjournalist, som i en snyftartikel skriver:
"Sofia är Saras dotter som hon fått i Sverige tillsammans med en svensk man, som hon i dag har ensam vårdnad över."

Vem är det hon har ensam vårdnad om???

 
Ingen bild

Manero

31 mars 2013 14:56

OH och Läckan

Varför argumenterar ni inte själva mot de kvinnoinlägg som ni påstår skrämmer bort väljare från SD?

Signaturen Quinna och S W tyckte jag gjorde bra och kortfattade redogörelser. Kvinnor är lättare att manipulera att tänka "mainstream", till att bli mer lojala mot samhällets "institutioner" än mot man och familj. De kvinnor som fullt och fast går in för att göra karriär kommer ändå aldrig att lägga sin röst på ett parti som SD som står för en "familjeorienterad politik". De mer familjeorienterade kvinnorna borde däremot SD göra större ansträngningar för att nå.

 
Ingen bild

Nalli

31 mars 2013 16:49

(Melonerna MP)=08:orna borde få ett nytt nummer.
Nr 99 i stället för de tycks inte vara riktigt 100 där uppe.

 
Lassekolja

Lassekolja

31 mars 2013 17:09

@Edvard Ulfertz, Mannen såklart!!!Sofia slapp!!! (ha-ha)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

31 mars 2013 18:08

Mycket klagande på 08-or. Som 08a i flera generationer så vill jag påpeka att de flesta tokstollar och PK-iter faktiskt är inflyttade från andra delar av landet.

 
Svensson

Svensson

31 mars 2013 20:32

Miljöpartiet det osvenska partiet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OH

31 mars 2013 22:38

Manero
Din kvinnosyn Delar jag icke.De kvinnor jag känner är kloka, välutbildade och tar större ansvar för barn och familj än de flesta männen,

 
Ingen bild

Samband

3 april 2013 12:09

Ja, MP är inte ett rasistiskt, homofobiskt, kvinnofientligt parti med nazistiska tendenser.
Där har du helt rätt! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se