thoralf

Direktlänk till inlägg 25 mars 2013

DAGENS REFLEKTIONER

Av Thoralf Alfsson - 25 mars 2013 23:25

Kommunfullmäktige i Kalmar var ganska patetiskt med ”inte debatter” av framförallt Folkpartiet.


Min kollega i kommunfullmäktige Lars Rosén missade sitt första kf-möte idag, sedan november 2006. Influensa och 39 graders feber, en snygg svit som sprack. Synd och tråkigt!


Vid dagens lunch i kf fick jag sitta ensam vid mitt bord som var framdukat för 8 personer, ingen från 7-klövern ville sitta vid samma bord.


En moderat riksdagsledamot gissade att vi skulle få 15 procent i valet och han verkade inte vara ledsen för det. Snarare mer irriterad över att Reinfeldt inte försvarade Billström.


Samma riksdagsledamot hysta samma tankar kring klimathysterin som jag gör. Vi kanske kan bilda ett klimatlogiskt nätverk över partigränserna.


Advokater är den mest överskattade yrkeskategorin. Tyvärr begriper de det inte själva! Ca 50 000 kronor/A4-sida eller ca 20 kronor/tecken


Mycket besviken på personer som inte uppskattar att man ställt upp för dem. Utan istället bara vill ha mer!


Har fått nog av uteslutningar! Detta bör skötas på lokalnivå. Det vill säga se till att personerna i fråga inte får några förtroendeuppdrag och inte står på några valsedlar.


Väldigt glad över att vi fått in nya medlemmar som vill jobba aktivt för partiet.


Blev påmind om ett gammalt YouTube-klipp


 
ANNONS
 
Ingen bild

Tobbe S

26 mars 2013 00:08

Ang sitta ensam vid bordet: Vuxna människor som beter sig som i sandlådan. Känner avsmak när jag läser vad du berättar.

 
Ingen bild

Magentan

26 mars 2013 01:01


Det här blogginlägget MÅSTE ni bara läsa. Så härligt ...!

Ett par små smakprov från början:
"Den insatte regimkritikern känner förstås sedan länge till Anders Lindberg, en i Aftonbladets armé av pk-krönikörer [...] När man tittar in i hans troskyldiga ögon, fylls man av känslan av att det här med massinvandring och islam bara kan sluta i värme och kramar.
Dagens krönika av Lindberg behandlar ingenting mer originellt än Tobias Billströms uttalande om hårfärg. Svensk debatt har nu blivit så skruvad att inte ens Miljöpartiet, de kanske generösaste av alla generösa invandringsvurmare, anses göra allt för att maximera inflödet till Sverige. De har nämligen gjort en uppgörelse med Alliansen, för att utestänga det enda partiet som då var ont på riktigt, Sverigedemokraterna. ..."

Läs hela!
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/03/dagens-kronika-anders-lindberg.html?spref=tw&m=1

 
Ingen bild

Börjar bli trött

26 mars 2013 03:15

Absolut,uteslutningarna sker nu på ett osmakligt populistiskt sätt som inte gynnar partiet.

 
Svensson

Svensson

26 mars 2013 07:07

Dessa personer, vill inte göra rätt för sin lön, mycket allvarligt. Thoralf du är en klippa, du är min hjälte :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

26 mars 2013 08:05

@ Thoralf

Styv kartong A4, vik på mitten och på varje sida står det med stor stil: "Reserverat för riksdagsledamöter". Ha en sådan i beredskap om det skulle hända igen och ställ väl synlig på bordet.

 
Ingen bild

Sune

26 mars 2013 08:12

Det värsta är, att politiker i 7-klövern inte ens skäms när de mobbar sina arbetskamrater. Det är inte längre möjligt att rösta på dem, när man vill ha föredömen för särskilt ungdomen.

 
Ingen bild

Stefan A.

26 mars 2013 08:12

TV 4 morron drar på stora växlar om en undersökning från novus, som jag själv fick "äran" att delta i,att många röstar på SD i protest eller av missnöje(man slängde sig hej vilt mellan de två begreppen) kommer i håg den frågan, var något konstigt ställd, tvekade själv som har röstat med SD riks i åtminstonde två val,byter man parti är det väl självklart och uppenbart att man är missnöjd med det gamla och innebär inte att man automatiskt återgår till det gamla vid valet som "experterna" hoppas på,för sjuklövern sitter fortfarande med,ursäkta, svartepetter med Europas extremaste invandringspolitik, och kommer så att göra även över valet.

 
Ingen bild

Tony

26 mars 2013 08:43

Du får inte leka i våran sandlåda,
men demokratiska (?) kommunister får.
Ja herre gud, vilka patetiska figurer.
Man ska inte förundras över att det förekommer
mobbning bland barn, när deras vuxna förebilder
beter sig likadant!

 
Ingen bild

biran

26 mars 2013 09:10

Den politiska och mediala elitens oförmåga att bemöta Sverigedemokraterna med sakargument istället för värderingar är ett uttryck för bristande självreflektion.
Skrivet av Gunnar Sandelin

 
Ingen bild

Hacke

26 mars 2013 09:29

"Godhetens folk" hos den lokala 7-klövern visar med övertydlighet att dom inte mer vuxna än en tonårig mobb.
Och dessa ska ha ansvar för vårt samhälle och vara föredömen, inte minst för våra växande generationer. Skrämmande.
Däremot är du inte bara en förebild Thoralf, du är en folkets hjälte som kan se dig i spegeln med stolthet när du kommer hem efter dagens värv. Det torde många ha vissa svårigheter med om dom har någon skam kvar i kroppen.

 
Ingen bild

Ludvig

26 mars 2013 09:48

Tråkigt att sandlådenivån finns även lokalt. Det fanns ju en kommunpoitiker som klädde sig i sorgkläder en gång. Vilket trams.

 
Ingen bild

Tony

26 mars 2013 09:49

Ser att Aftonlögnen har en förfrågan om
kalmars fotbollspelare Henrik Rydström ska
fortsätta spela fotboll eller göra något annat,
noterar att merparten tycker att han kan sälja
varmkorv på Arenan vid fotbollsmatcher. Ha .Ha!

 
Ingen bild

Skånepåg

26 mars 2013 10:02

@ Thoralf

”Väldigt glad över att vi fått in nya medlemmar som vill jobba aktivt för partiet.”

Jag hoppas att det även är en del tjejer som, trots risk för fysiska hot och annat, har möjlighet att träda fram offentligt. Jag själv har dåligt samvete att jag inte kan göra mer än att få folk att försöka inse konsekvenserna då det blir tillfälle till diskussion om invandringspolitiken samt att smyga in reklamblad för Sd lite här och där. Tyvärr tar åldern ut sin rätt och min hälsa sätter även käppar i hjulet, så hoppas att de som har ork och möjlighet jobbar desto mer med att sprida flygblad och, då det inte finns någon risk för repressalier, även tar till vara på möjligheten att debattera med våra politiska motståndare då det dyker upp lämpliga tillfällen.

Den mobbning som du utsätts för är vedervärdig, och visar på en moralisk uselhet inom ”det gamla politiska etablissemanget” och som bara tycks bli värre i takt med att Sd ökar i väljarundersökningarna. Du klarar av det, men tyvärr har en hel del inte stoppat för detta och massmedias ruttenhet utnyttjar med glädje detta för att smutskasta Sd, då någon tvingas lämna sitt politiska uppdrag utan att beröra den verkliga orsaken.

 
Ingen bild

lennart l

26 mars 2013 10:25

Vid dagens lunch i kf fick jag sitta ensam vid mitt bord som var framdukat för 8 personer, ingen från 7-klövern ville sitta vid samma bord.....

Förhoppningsvis kan bordet, efter valet 2014, intas av enbart SD:are. Kanske med en liten fin skylt " reserverat för SD, valets stora vinnare" :o).

Det är skrämmande att "vuxna" människor kan bete sig så skamligt. Om den som blev mobbad istället varit en nysvensk från Somalia hade det blivit krigsrubriker i massmedia.

 
Ingen bild

AWSvensson

26 mars 2013 10:29

Med tanke på att de befarar att SD får 15% i nästa val så borde de redan idag försöka vara lite trevliga, fast å andra sidan ,kan man inte kan göra skillnad på person och politik så är det inte mycket att samarbeta med. Ynkligt är det i vart fall .

 
Ingen bild

Solidus

26 mars 2013 10:30

Att sitta ensam är exempel på mobbning och utfrysning vilket "de andra" skriker sig hesa om annars att så får man inte vara. Det räcker med detta exempel på att man är väldigt liten när man inte kan hantera dessa frågor på mikronivå.

 
Ingen bild

Lassekolja

26 mars 2013 10:35

Thoralf, när Du satt där ensam vid middagsbordet, funderade Du då över hur många som innerst inne hade velat sitta jämte Dig? Tror inte att 8 platser hade varit tillräckligt!Om inte annat kan Du ju tänka på alla tiotusentals, vars dagliga liv Du förgyller med Din blogg!
Duktig kille där på "Bya-radion"! Underhållning på hög nivåp! Den intervjuade politikern: Svensk PK i ett nötskal! Då räcker inte fakta långt! Bedrövligt!
Det skall vi ändra på i september 2014!

 
anette

anette

26 mars 2013 11:02

Hej Toralf!
Jag vill bara tacka för Din blogg. Jag läser den och avpixlat dagligen sen ett år tillbaka. Det känns så otroligt bra att få se den "andra sidan av myntet". Man inser hur lurad man blivit av media
under så många år. Det blir SD 2014. Häls. från en pensionär.

http://vera

 
Ingen bild

Arvid

26 mars 2013 11:52

BLATTELANDET SVÄRJE

http://youtu.be/zZy8qOrJCkM

 
Ingen bild

SM811

26 mars 2013 11:53

Helt rätt. Nu måste vi arbeta lokalt och se till att det finns folk som kan besätta alla platserna i kommunerna vid nästa val. Något att arbeta för lokalföreningarna med att hitta folk till förtroendeposter.

 
Stefan K

Stefan K

26 mars 2013 12:08

Så den oerhört pinsamma vuxenmobbingen fortsätter än Thoralf?

Jag undrar om dessa sandlådepolitiker skulle acceptera om deras egna barn uppträdde så här omoget mot någon av sina klasskamrater? Nej, självklart inte, så var har det vuxna föredömet tagit vägen?

I.o.f.s tror jag att ett antal av dessa sandlådepolitiker gärna hade satt sig vid samma bord som du Thoralf, men varför de inte gör det förstår vi alla.

Sedan får du ett medhåll angående dessa uteslutningar. Det får räcka nu!

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

fd kollega

26 mars 2013 13:19

Lennart Söder och KTH sågas stort ang anslutningen av vindkraft
http://www.second-opinion.se/energi/view/2706

Sture Larsson är en tungviktare kompetensmässigt avseende elkraft.
För att kompensera den vindkraften måste reglerkraft finnas. Troligtvis i form av gasturbiner som är allt från miljövänligt och billigt.

 
Ingen bild

RobertSt2

26 mars 2013 15:28

"Vid dagens lunch i kf fick jag sitta ensam vid mitt bord som var framdukat för 8 personer, ingen från 7-klövern ville sitta vid samma bord."
Lekstugan, da da hink och spade fortsätter. Helt otroligt! Tänk, jag trodde det var vuxna människor där. Tydligen hade jag fel.

 
Ingen bild

Hasse L

26 mars 2013 15:32

När det talas om mobbing i skolan då är det , med all rätt, mycket ståhej i media.
Vad är skillnad mobbing i kf måste betraktas som mycket värre eftersom det är samhällets företrädare som huserar där. Bereendet är så osmakligt så jag mår illa.

 
Ingen bild

Stefan Varg

26 mars 2013 15:59

Thoralf, vet du vem det är som har spikat fast lappar i de 17 träden som skall avverkas?

 
Ingen bild

Sven Dacke

26 mars 2013 16:24

Lyssnar just nu på Studio 1 om rättegången. Nyss hade man intevju med ledande politiker M och S. Undrar om dom går sovande genom livet, för dom hade inte en aaaning om vilka grupper det handlade om på¨en direkt fråga.

Vi vanliga "fotsoldater" har sedan länge haft fullständig koll på vilka personer det är och det är bara att söka på¨Google.


Men förmodligen är Södertäljes politiker inte vana vid sådana nymodigheter. Och när rättegången är uver och alla släppta med kraftiga skadestånd, kan polisen börja att nysta lite Malmös subculturer

 
Ingen bild

Stig-Arne

26 mars 2013 16:49

"En kvinna har dömts till villkorlig dom och dagsböter efter att ha slagit till en tafsande man så att hans näsa knäcktes. Hon döms för misshandel och ska dessutom betala ett skadestånd till honom, rapporterar lokala medier. "

Domen ska överklagas. Om högre instans fastställer den fällande domen hoppas jag att Sverigedemokraterna agerar för ny lagstiftning.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/knackte-nasan-pa-tafsare_8032702.svd

 
Lassekolja

Lassekolja

26 mars 2013 17:02

@Sven Dacke, Även jag lyssnade på Studio1. S-&M-representanterna ojade sig väldigt över att Södertäljebrottsligheten har gått så långt men hade (precis som Palme en gång i tiden) ingen aaaning om hur det har kunnat spåra ur så fullständigt. Själv satt jag och skakade på huve´t, när jag tänker på den beriikande massinvandringen i vilken kvantitét prioriterats för kvalitét. Ingen 7-klöverpolitiker har haft modet att slå larm i tid i skräck för att kallas RASIST! De enda Södertäljepolitikerna som har vågat tala om detta (SD & ND) har gjort det, eftersom dom redan innan kallades RASISTER och därför vågat kalla en spade för en spade!
Igår på Rapport/Aktuellt kunde vi se en polisman som på reporterns fråga om signalement på Mediamarkt-rånarna svara att "ja, vi har ett bra signalement på rånarna men det är inget vi går ut med"! Det vore mycket intressant att veta varför, eller rättare sagt höra någon vara så "modig" att säga rent ut att vi kan inte gå ut med signalement för att det vore att dela upp människor i "vi och dom" eller liknande snömos!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Bule

26 mars 2013 17:33

Ytterligare några reflektioner.

Några på bloggen minns nog tiden när man lekte cowboy och indian på somrarna och byggde hyddor och indianbyar i skogen. Problemet var när ett konkurrerande gäng på orten fick nys om detta, oftast via någons skvaller, så rev de ner hyddorna på ren jävelskap. Det utsatta gänget brukade då hämnas genom att i sin tur förstöra något för det andra gänget. Och så kunde det hålla på.

Vad vill jag då säga med detta? Jo, att riva ned är lätt, men att bygga upp något i solid form tar längre tid. I vissa fall mycket lång tid. Dagens politiska etablissemang består av en sorts människor som drivs av förstörelselusta att bara vilja sabotera och riva ned för att visa makt och sko sig på det kaos som infinner sig. SD-ledningen är inget undantag från den kategorin. Det byggnadsverk jag främst tänker på är det som svenskar under lång tid byggt, kallat FOLKHEMMET. Kommunister, socialliberaler, nyliberaler och flaggpunchkonservativa har alltid avskytt det kostnadseffektiva och regelstyrda folkhemmet, eftersom tydliga regler är ett hinder för profitens och det flyktiga tyckandets makt. Avskaffandet av tjänstemannaansvaret på 70-talet var ett första steg för att kunna riva folkhemsbygget. Andra steget var att kalla försvararna av folkhemmet för rasister och nazister!

I södra afrika byggde de holländska boerna upp Afrikas rikaste och välorganiserade stat, kallad Sydafrika, inom loppet av två århundrade. Boerna slog sig ned och odlade upp områden i mellersta Sydafrika som var obebodda före deras ankomst. Även Rhodesia var ett välmående land även för de svarta, vilket svenska projektarbetare på 1980-talet kan vittna om, innan "världssamfundet" tog över makten och drev bort de vita farmarna. I Sydafrika har förfallet gått långsammare än i Rhodesia, men det fortgår likväl. Efter ANC:s makttillträde så beräknas allt mellan 45 000 - 70 000 vita ha mördats av kriminella, varav flera tusen farmare. Av de 5 miljoner vita beräknas bortåt 2 miljoner nu ha flytt landet på grund av våldet, allt medan världssamfundet stått och tittat på. Många lönsamma farmer som konfiskerats av staten och överlåtits till svarta som ett led i en jordbruksreform, står idag övergivna och igenväxta samt plundrade på tillgångar.

Flera röster höjs nu för en ny statsbildning i landet där vita får rätt till en egen stat inom Sydafrikas gränser som i fallet Lesotho. Det växande ORANIA-projektet som är en form av lokalt landsbygdskooperativ följs med stort intresse av vita sydafrikaner som en tänkbar modell i en kommande statsbildning. Förslaget är inte populärt hos statsmakten eftersom det huvudsakligen är de vita som är landets mjölkkossa och som står för landets skatteintäkter. Känns det igen?

http://www.youtube.com/watch?v=sWiFtQdSe5w

I Sverige är det knappast svarta som utgör det stora hotet mot bönderna och lantbruket. Det är istället EU, varglobbyn och de åtta partierna i riksdagen. Och det signifikativa för dem som ägnar sig åt att rasera välfungerande strukturer i samhället, förkovrar sig på andras arbete, inte så sällan själva spelar med offerkortet och vill framstå som offer när de bäst kan. Denna egenskap är förmodligen medfödd. Därför gör vanligt folk bäst i att hålla dem korta varsom de dyker upp!

http://www.nationellidag.se/svalt-hotar-aven-sydafrika


 
Ingen bild

Hulda mk1

26 mars 2013 17:57

Även jag hörde Södertäljes politiker och deras krystade svsr om hur det hade gått så illa i deras stad.
Satt och skrattade för mig själv...
Att SD kommer att öka sitt väljarstöd kraftigt i Södertälje och andra större "nybyggar"-kommuner, kan man räkna ut med sittfläsket...

 
Ingen bild

OH

26 mars 2013 18:45

Det finns faktiskt advokater som är värda sitt arvode. Förvisso är dom sällsynta, men dom finns.
Ett stort problem när man söker advokat är att det nära på är omöjligt att få information om vedebörande, det är som att köpa grisen i säcken.Alltför ofta blir resultatet sämre än om man anlitat byns kloka gubbe eller gumma.
Ett annat problem är att om en viss sorts advokater utsetts till boutredare i konkurs- eller dödsbo och dessa stjäl ur boet finns det ingen möjlighet att varken återfå stöldgodset eller ersättning för det stulna. Sammanhållningen mellan advokat, polisutredare, åklagare och rättsväsendet gentemot de bestulna är total.
Diciplinnämnden är ett stort skämt och borde ersättas med offentligt rättegångsförfarande och ej som nu hemligt snarlikt KGB.

 
Ingen bild

Skånepåg

26 mars 2013 19:06

O.T

Islams kvinnosyn i ett "nötskal": http://www.sydsvenskan.se/varlden/varnar-for-kvinnors-ratt/

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 mars 2013 21:25

Ramlade in i ett inslag nu i kvällens Aktuellt. Alliansen vill ha MER invandring. Orsak: Vi blir äldre och det föds mindre antal barn.
Men hur tänker de??? Tänker de överhuvudtaget???

Fattar de inte att även invandrare blir gamla och behöver omvårdnad och sjukvård?
Fattar de inte de enorma problem som kommer att bli när invandrares åldringsvård kommer att kräva alt. tolkar eller personal från de äldres ursprungsland. Många kan ju inte svenska idag, en senildment årergår till förstaspråket.
Speciella matkrav, pga. avvikande religion.
Andra regler och traditioner som ställer krav på vården.

Nej, kanske ska man höja barnbidraget och vårnadsbidraget ordentligt, men med krav på att mamman kan svenska och har förvärvsarbetat i minst 5 år.
Ett förslag som kom i stunden...


 
Ingen bild

Pär Green

26 mars 2013 21:56

Alliansen taktik går enbart ut på att importera outbildad arbetskraft som ger billig slavarbeta med undermåliga löner!
Finns ingen rim o reson i att importera outbildade, som inte kan försörja sig!
Alliansen tycks glömma och dölja att outbildade analfabetism inte bidrar till annat ett bidragsberoende!
arbetskraftsinvandring är något helt annat!

 
Ingen bild

Kalleman

26 mars 2013 22:37

Mina vänner! Vi kommer att se och uppleva mycket mer av den fullständigt paranoida Svenskfientlighet ju längre fram mot valet vi kommer. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, vi måste ha oberoende valobservatörer som bevakar så att allt går rätt till. Valet 2014 kommer att gå till historien som det smutsigaste/mest odemokratiska val som hållits i vårt så kallade demokratiska land.

 
Ingen bild

Magnus S

26 mars 2013 22:51

Det skall bli en fröjd och en njutning att dela ut flygblad i en kommun av flera i nästa vecka. En skön känsla att medverka till det enda goda partiets växtvärk och de ondas förtret.

 
Ingen bild

PFEP

26 mars 2013 23:04

Det var inte ofta jag satt ensam vid bordet under middagsrasten, båda sossar, liberala och andre borgerliga hade inga bekymmer at språkas vid med mig utan för protokollet, nog verkar det vara skillnad från kommun till kommun.
Vad SDs uteslutningar angår, anser jag man har bristat ganska gravt överlag, SD verkar inte ha den koll sådana ärenden kräver och har sannolikt agerat utan att egentligen snacka med de utpekade...
SD bör få till fungerande interna kommunikationer i partiet då SD idag jo är ett större riksparti med båda ekonomi och möjlighet att ta ansvar på ett sätt så inga varken hängs ut eller får schavottera i media, utan partiet reagerar inför eventuella kommande principfrågor.
En annan sak jag under åren har funderat över, är om SD (kansliet med vidare) kanske är avlyssnad, är SDs digitala verksamhet komprometterad? Eller finns det ogine mullvadar inom SD?
Med tanke på vad som har redovisats i media, personliga mail från Patrik Ehn och liknande under åren, kan man inte annan än fundera hur det egentligen ståt till.
Såklart kan det finnas andre argument för att förklara läckor; interna revirstrider och liknande är väl nog främsta argumentet.
Jag följer med spänning utvecklingen inom SD; blir det Ny Demokrati version 2.0 eller kommer SD att hitta sina fötter och konsolidera sig på Sveriges politiska arena på en nivå där för första gång sedan Per Albin Hansson, kan legitimera att nationellt parti där inte är varken högerextremt eller värre?

 
Ingen bild

Thoralf A

26 mars 2013 23:16

Stefan Varg

Gillar du inte lapparna?

 
Ingen bild

Stefan Varg

26 mars 2013 23:38

Thoralf A

Jo det är väldigt bra att folk blir upplysta om det. Tänkte mest på att de är fastspikade med fyra spik i varje träd. Vet iofs inte om träden tar större skada av det men ändå.
Men är det klart att de skall avverkas så är upplysningen viktigare i alla fall.

 
Ingen bild

Sven Dacke

27 mars 2013 07:26

Det eviga mantrat. "Sverige måste ha fler invandrare" som skall ta hand om dom gamla och sjuka.

Problemet är bara att en hel del av dom som kommer, speciellt som anhöriga är både gamla och vårdbehövande.

Hur mycket måste invandringen öka för att kunna ta hand om den nya gruppen gamla och sjuka. Är det Centerns och vissa andras "våta dröm" om ett Sverige på 40 miljoner människor som hägrar, eller mer.
Kan inte den suveräne "Statistik Affe" försöka klara ut detta så man begriper bättre vad som händer.

 
Ingen bild

Rune

27 mars 2013 08:09

PFEP skrev:
"En annan sak jag under åren har funderat över, är om SD (kansliet med vidare) kanske är avlyssnad, är SDs digitala verksamhet komprometterad?"
--------------------------------
Det ser ju inte bättre ut? Av regeringen? Visserligen olagligt men vem kan bevisa något? Om man får tag i någon SD-dumhet så portioneras det ut via EXPO som ju officiellt är en tidning. Det är ju passande nog olagligt att efterforska tidningars källor.
Det ligger rätt nära att tro något sådant, åtminstonde för mig?

 
Ingen bild

Magentan

27 mars 2013 08:29

Sven Dacke skriver: "Kan inte den suveräne "Statistik Affe" försöka klara ut detta så man begriper bättre vad som händer."

Vår gode Affe är ju inte bara Statistik-Affe utan även Humor-Affe. Ni har väl inte missat hans senaste bidrag till motionerande av skrattmuskulaturen? "Fredrik Reinfeldt och brottsutvecklingen" finns på nedanstående länk.

http://affes.wordpress.com/2013/03/20/fredrik-reinfeldt-och-brottsutvecklingen/

 
Ingen bild

Läckan

27 mars 2013 09:19

Tack Thoralf för att du tar ställning mot uteslutningsraseriet. Trodde inte du tordes som jag uttryckt tidigare, men jag är inte sämre än att jag tar tillbaka mina påståenden samt bockar och bugar.

Angående bordsskicket så är de bara avundsjuka, skratta åt dem och låt dem hållas.

 
Ingen bild

Nalli

27 mars 2013 17:54

” Vid dagens lunch i kf fick jag sitta ensam vid mitt bord som var framdukat för 8 personer, ingen från 7-klövern ville sitta vid samma bord. ”

Vuxen kan man bliva på många sätt, en del tycks inte bli det uppe i knoppen.
Så tycks det se ut hos 7-klövern.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se