thoralf

Direktlänk till inlägg 9 mars 2013

NASIM MALIK FÅR PRIS I PAKISTAN

Av Thoralf Alfsson - 9 mars 2013 20:45

    

Nasim Malik längst till höger.


Efter debatt i torsdags sågar Bahareh Andersson feministen Gudrun Schyman jäms med fotknölarna i en mycket läsvärd debattartikel på Newsmill. Det är på Newsmill man får något publicerat när det inte passar pk-media, som styrs till stora delar av vänsterrörelsen. I pk-media får man givetvis inte raljera över ”ikonen” Gudrun Schyman.


I Kalmar har vi en annan ”ikon” som inte får kritiseras i media och som lokal media undviker att kritiskt granska. För en tid sedan fick jag tips om att ”ikonen” åker runt i sitt hemland och utgav sig för att vara MP, member of parliament i Sverige (riksdagsledamot) och jag skrev ett blogginlägg om detta. Ingen i media tog upp detta! Men jag tror att bakom kulisserna hos socialdemokraterna hände ett och annat.


Bahareh Andersson kanske kan tillfråga Nasim Malik om han vill medverka vid en aktion för de förtryckta muslimska kvinnorna och bränna ett kyskhetsbälte utanför en moské?


Nu har Nasim Malik varit i farten igen i sitt hemland, Pakistan. Vid senaste kommunfullmäktige den 25 februari noterade jag att han inte var närvarande. Nu har jag fått ett tips igen om vad han sysslat med. Jag tycker dock det är mycket märkligt att Barometern och Östran inte uppmärksammat denna stora händelse i Pakistan där Nasim Malik belönats med ett fint pris för sitt arbete för yttrandefriheten, barnarbete, fredsutveckling, kvinnoutbildning, rättvisa och solidaritet. Undrar om det även innefattar muslimskt kvinnoförtryck.


    

Läs hela artikeln i The Muslim Times.


Men vad har karln gjort för något?


Jag tycker att det är ytterst märkligt att vi aldrig märker något av detta stora engagemang från Nasim Malik sida i Kalmar. Jag tror att han varit uppe i talarstolen en eller två gånger sedan 2006 i kommunfullmäktige. Eller är det så att socialdemokraterna betalar för att han skall utföra sitt politiska arbete i Pakistan?


Nasim Malik var dock ansvarig för en "fredsdemostration" i Kalmar mot Israel i januari 2009.


 

Nasim Malik talar med Hakkors och Hizbollaflaggor i bakgrunden.



En demonstration som mest liknade en hataktion mot Israel. När invandrarna och vissa vänstermänniskor börjad skandera "No more peace with Israel" lämnade flera demonstrationen. Nasim Malik lyfte inte ett finger som ansvarig. I mina ögon en mycket skrämmande upplevelse och jag är idag väldigt glad att jag var på plats för att bevittna det hela. Frågan är om det är för liknande initiativ som Nasim Malik belönas i Pakistan. Läs mitt blogginlägg och se fler foton från demonstrationen.


Politiker som varit hemma hos Nasim Malik i Smedby berättar att männen sitter i finrummet och kvinnorna hänvisas till köket. Det är väl sådana patriarkala strukturer som vänsterpartiets Birgitta Axelsson Edström vill bekämpa om man skall tro hennes debattartikel Barometern på internationella kvinnodagen. Men dessa religiösa och kulturella strukturer brukar vänsterhycklarna vara väldigt tysta med att kritisera, uppenbarligen ser man det som mångkulturell berikning istället.


Trots att jag bott i Kalmar i snart 11 år och varit engagerad i politiken sedan 2006 har jag aldrig sett Nasim Maliks fru i något sammanhang. Inte ens på första maj får hon följa med till Larmtorget där socialdemokraterna håller sitt firande. Undrar om Nasim Maliks fru får följa med detta år och lyssna till Katarina Mazetti.


Bahareh kunde kanske fråga Nasim Malik om han är beredd att bränna kyskhetsbälten utanför en moské? Det kan väl knappast Nasim Malik neka till som pristagare och jämställdhetsivrare och socialdemokrat.


 


Enligt artikeln är Nasim Malik ”party leader from Kalmar” och ”in-charge of the integration questions for the social democrats in Kalmar”.


Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson har uppenbarligen fått konkurrens om makten i Kalmar.

 
 
Ingen bild

Liberman

9 mars 2013 21:47

Inte värre än när goyim Tony Blair fick ett fredspris efter att ha slaktat barn i Irak, Afganistan samt Pakistan.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 mars 2013 21:53

His Excellency "Skinkmackan". Är det män som han som Socialdemokraterna vill ha fram i partiet..?
Nej, vi får verkligen hoppas att sossarna någon gång tar sitt ANSVAR och lyfter ut denne kvinno och Israelhatare ur partiet...

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 mars 2013 22:03

Liberman...
Man var tvungen att röka ut de som var ansvariga för 11/9 och få slut på galningen Sadam Hussein.
Tacka Usama bin Laden och hans anhängare för alla döda barn och vuxna.
Vi som tänker med förnuft och förstånd beklagar alla oskyldiga döda, både civila och soldater från många demokratiska länder och lyckönskar de som till slut fick tag på Usama bind Galen...

 
Ingen bild

Liberman

9 mars 2013 22:06

Han är en viktig goyim, en dum goyim. All jobbar för oss i zion. Sen vet alla att judiska zionister låg bakom detta, men begåvningsreserven har ju ingen förståelse hur det fungerar. En slav är en bra och tyst goyim.

 
Ingen bild

Byfånen

9 mars 2013 22:15

@ Liberman

Bra på virrigheter i dina kommentarer är det gott om. Men någonting är ju som bekant alla bra på!

"Sen vet alla att judiska zionister låg bakom dett". Min fråga. Låg bakom vadå? Och i så fall vilka källor kan du då hänvisa till. Vi akademiker nöjer oss inte med att man bara påstår, utan även har en källhänvisning.

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

9 mars 2013 22:30

Och hur är strålningen i ditt foliehus, Liberman?

 
Ingen bild

Funtaren

9 mars 2013 22:42

Det låter på dig, Thoralf, som om Newsmill skulle vara en yttrandefrihetens fristad. Det bör påpekas att denna sajt vid upprepade tillfällen censurerat seriösa inlägg.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 mars 2013 22:46

Kan någon kunnig klura ut vilka piller som "Liberman" konsumerar.
De kan knappast vara nyttiga för förståndet och verkar framkalla förvirring...

 
Ingen bild

Pär Green

9 mars 2013 22:52

En sosse gör sig bäst utanför detta lands gränser!?
Skicka samtliga till ett annat land.
SD 2014

 
Ingen bild

Skånepåg

9 mars 2013 23:24

@ Thoralf

Stort tack för din artikel. Trots att det du skriver är skrämmande på sitt sätt, är hela inlägget å andra sidan humor i världsklass. Att socialdemokraterna låter detta fortgå med Maliks äventyr både i Kalmar och i Pakistan är mycket märkligt (minns att Kurt Lundgren mer än en gång berörde detta), och säger mycket om socialdemokraternas partiledning och visar genom denna ”lekstuga” indirekt deras totala brist på förmåga att ha ansvar för kommunens väl och ve.

 
Ingen bild

Eva-Marie

9 mars 2013 23:45

Mycket underhållande och avslöjande läsning Thoralf, tack.
En kompis till mig berättade att när hon och hennes kollegor var hemma hos en vuxen arbetskamrat då när hennes pakistanska pappa kom hem då reste sig dottern från fotöljen och han satte sig och där satt han. Ett konstigt betéende som inte kändes ok för min svenska vän.
Jag tror att du förstår vad jag menar.

 
Ingen bild

Liberman

10 mars 2013 03:19

Haha, ingen av er är akademiker. Men sökfunktionerna på nätet ska ni väl klara av. Samt att jag ser att ni beskyller en man med judiskt namn för att ha en foliehatt. Ni stackars små goyim. Ni är rädda för att bli härskade men ni har inte ens vaknat ur dvalan och insett att ni redan är just härskade och tystade att icke få säga sanningen. Ty det finns krafter som ni inte vågar att diskutera och bemöta. Ni vet samtliga vilka som Inte får ifrågasättas inom den politiska samt ekonomiska eliten. Se bara vad som hänt med Norman Finkelstein. Se vad som hände med John F Kennedy efter hans uttalande om framskridna planer om en inspektion i Demina. Ni infantila goyims.
Sök och ni kanske vaknar upp. men ni kanske gillar er lilla törnrosa sömn?

 
Ingen bild

urban Jakobsson

10 mars 2013 05:40

Liberman!

Vad heter svamparna som du roker?

 
Ingen bild

Ludvig

10 mars 2013 06:58

Tråkigt att sossarna i Kalmar upphöjer en sådan bluffmakare. En stor ynkedom.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 mars 2013 07:22

Liberman...
Nu vet vi ju inte med säkerhet att du verkligen heter Liberman. Du kan lika gärna vara en Muslim som hatar Judar över allt annat.
Hur som helst, här skriver vi inte negativt om Judar.
De är omgivna av både fientliga länder och fanatiska terroristgrupper. Förintelsen och dess fasor glömmer vi aldrig.

Endast en udda figur kan kritisera att USA mfl. rensade upp i Mellanöstern och fick tag i Usama och andra terrorister.
Tragiskt nog kostade det många liv, men nu är vår värld bättre.
Vi har också lärt oss att Islam endast innebär förtryck och terrorism.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 mars 2013 08:03

Urban jacobsson : Foliekantarell

 
Ingen bild

AWSvensson

10 mars 2013 08:20

Om han varit Sverigedemokrat så hade han fått tacka för sig till pk-medias rubriker,ännu en utrensad ,snart inga kvar. Men som sagt att bli utslängd från 7-klövern kräver tydligen en hel del .

 
Ingen bild

Johan P

10 mars 2013 08:25

Dr. Malik(ja han även givit sig själv den titeln) omnämns som HIS EXCELLENCY) som enligt definition i Wikipedia är: " an honorific style given to certain holder of high ranking officers of state or influential organizations suh as Bishop, Archbishop, President, Ambassador or Prime Minister.

Jag vet inte någon i Sverige levande person som kommer ens i närheten av Dr. Maliks många titlar och utmärkelser. Och inte ett ord i lokalpressen. Man undrar varför???

 
Ingen bild

Arvid

10 mars 2013 08:27

Islamiska potentater nästan köar för att få framhålla för
Reinfeldt och hans medsvurna att det är dags att stifta proislamiska lagar innebärande bl.a att kritik av Islam skall vara kriminell.

Som Thoralfs läsekrets rimligen känner till - men knappast många andra i kungariket, har nyligen högsta hönset inom OIC, *Ekmeleddin Ihsanoglu*, besökt Sveriges regering och kungahus i detta syfte.

På måndag kommer Turkiets president *Abdullah Gül* till Stockholm. Det blir det första besöket av turkiska högdjur sedan Karl XII:s dagar. Hela sällskapet lär omfatta 200 pers.

På nytt skall det förmodligen tutas i Reinfeldt et consortes
att "islamofobi" är ett fult brott mot mänskligheten, som rimligen borde föranleda dödsstraff. I NyaSverige får man kanske tyvärr nöja sig med att det blir 4 år i stillot.

OIC-sammanslutningen, tillsammans 57 islamiska stater som behärskar Förenta Nationerna, har i mer än 20 år intensivt jobbat för att göra islamkritik kriminell. Sharia och dess gudomliga lagar skall styra vår gemensamma framtid på planeten. Allahu Akbar.

På detta ställer de i de flesta fall förståndshandikappade men goda och likvärdiga svenska medborgarna gärna upp.
'Allah, signe du och råde, ditt ansikt i nåde lyse alltid för vår syndiga själ.'

 
Svensson

Svensson

10 mars 2013 08:33

Nu måste han skatta för det där priset i Sverige, vi har ju bildbevis :p
Så man får hata i sitt egna land, men inte i Sverige, är det så sossarna tänker ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

10 mars 2013 08:44

Enligt vanlig svensk tradition brukar man på våren elda upp det gamla torra gräset.

Enligt "nysvenska" traditioner eldar man samtidigt upp bilar, för att på så sätt se till att BNP håls uppe, och det är väl vad politikerna vill.

Nu senast i "byhålan" Alvesta som försöker följa traditioner i dom större städerna.

http://www.smp.se/nyheter/alvesta/fyra-bilar-brann-i-alvesta(3684327).gm

 
Ingen bild

Rune

10 mars 2013 09:04

Hur vågar Nasim Malik resa till landet som han har flytt ifrån?
Att ta sådana risker är väl ett tecken på dåligt omdöme.

 
Ingen bild

Skånepåg

10 mars 2013 09:53

@ Liberman

”Ingen av er är akademiker.”

Så du anser att en medicinare inom något av områdena urologi, gynekologi, proktologi eller andrologi inte är akademiker? Uppenbart behöver du bättrar på dina allmänkunskaper en hel del.

Det nedsättande judiska uttrycket ”goyim” tycks du dessutom ”ha fått på hjärnan”, och den upprepade användningen är typisk för någon som i sin enfald försöker framstå i en helt annan dager än sin tarvliga verklighet. Här har vi ytterligare ett praktexemplar av homo sapiens, som man kan sortera in under tragisk "Malik" humor!

 
Ingen bild

Medborgaren

10 mars 2013 10:32

@Rune
Visst är det märkligt att chartertrafik startats, och ökar rekordartat för varje år till exotiska platser som bla Somalia................
Fantastiskt glädjande att de asylsökanden som flytt sitt hemland helt plötsligt kan åka hem trots allt elände dom påstår skulle hända dom!
Dock inte lika glädjande att dom återvänder till vårt land och fortsätter sina bekväma bidragsliv.................

 
Ingen bild

Sveno

10 mars 2013 11:50

Då Refaat El-Sayed och hans doktorshatt blev avslöjat var på den tiden man fick jämlik behandling i pressen. Nu så får man inte kritisera vissa grupper även om man vet att de förfalskar.
Konstigt att vissa inte vet att FBI aldrig anklagande tvilling torn dådet på Uxama bond Laddar. Samt Allas kayda betyder databas och grundades av CIA under Afganistan-Ryssland kriget. Och var en lista på krigare upprättade av CIA.
Och att påstå att det blivit bättre efter USAs härjningar i Mena betyder att man inte förstår varför vi får massa flyktingar nu och då. (omskrivningar gjorda av vissa laddade ord för att denna sida inte skall komma upp vid sökningar av de riktiga namnen)

 
Ingen bild

Adam

10 mars 2013 12:17

@Lieberman Eftersom du påstår att du är jude har du naturligtvis inga problem med att erkänna 1967 års gränser. Visa nu att du inte är en bluff och erkänn Isreaels gräns från 1967.

 
Ingen bild

Lotta

10 mars 2013 12:48

OT/Läs Julia Caesars söndagskrönika här: http://snaphanen.dk/2013/03/09/europas-ekonomiska-jihad/

Frågan man kan ställa sig hur i glödheta hel**** våra västerländska politiker kan låta det fortgå?

 
Ingen bild

Betty

10 mars 2013 12:53

Att det ska vara så svårt med demokrati!
Jag antar att ni alla satt klistrade framför Melodifestivalen igår (eller?).
Svenska folkets röster gjorde att Yohio skulle ta hem segern, men utländska jurygrupper gjorde att han petades ner till en andraplats.

Ska vi ha liknande demokrati i valet 2014? Strunta i vad folket säger och låta utländska jurygrupper (i Somalia, Afghanistan, Irak o.s.v.) bestämma vem som ska vinna?

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

10 mars 2013 14:01

Hur kan man veta att vi inte är akademiker? Är det rösterna i huvudet som har sagt det?

För en sann akademiker/skolad så är det vad man säger som beaktas, inte vem som säger det.

 
Ingen bild

Observer

10 mars 2013 16:29

Den muslimska tidningen använder uttrycket "ambassador at large for Scandinavia" när man beskriver Maliks roll bl.a.At large betyder i hela sin utsträckning,i allmänhet, i stort i detta sammanhang.Malik presenteras alltså nu också som sändebud/talesman för hela Norden i sitt förra hemland från vilket han som bekant flytt och därför vistas i regelbundet.Hur kan de lokala medierna missa att denne man som knappast aldrig öppnar munnen i politiska församlingar i Kalmar i den muslimska världen är försedd med ett otal titlar( totalt okända för allmänheten) som han uppenbarligen trivs med.Vem har sett honom dementera någon av de tidigare beskrivna titlarna han åsatts?Är förklaringen så enkel som att han kanske är lika tystlåten i de pakistanska konferenssammanhangen som i kommunfullmäktige i Kalmar?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 mars 2013 17:15

Tänk den dagen media blir lite mera Sverigevänliga och börjar studera en del tomtar ujujuj
Hur fort kan DANMARKISERINGEN egentligen gå i Sverige AW Svensson ?

 
Ingen bild

Morningstar

10 mars 2013 17:49

Arvid, med tanke på vilket klientel som sitter i våra stillon, så kan 4 år mycket väl innebära just dödsstraff. I länder som inte praktiserar dödsstraff så är det fritt fram för vilken muslim som helst som känner sig manad, att genomföra straffet och dom har 4 år på sig, både att informera internerna vad man sitter för, att det ären kuffar som har kränkt islam och gott om tid att genomföra straffet. Det är inte ens säkert att man sitter säkert i isolering heller. Beror på hur många plitar som också är muslimer.

 
Ingen bild

Lotta

10 mars 2013 18:26

OT/Subventionerade mediciner gäller inte för äldre:

”För den här åldersgruppen av patienter tillkommer indirekta kostnader eftersom produktion minus konsumtion resulterar i ett underskott. Förlängd överlevnad för den här åldersgruppen ger därmed upphov till ökade samhällskostnader”.

Läs citatet en gång till och jämför med vad illegala "invandrare" har rätt till.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/alder-vags-in-i-medicinnota_7982636.svd

 
Ingen bild

Eric

10 mars 2013 19:11

Skrev en kommentar i den muslimska tidningen om Skinkmackans status, om den nu kommer in.
De har lärt av Sverige, inläggen förhandsmodereras...

 
Ingen bild

Medborgaren

10 mars 2013 19:14

OT/ Sveriges nya medicinmän!
Alla välutbildade läkare, släng er i väggen.
Våra nya medicinmän heter Migrationsverket, jo det är sant.
Genom att medicinera de "apatiska flyktingbarnen" med permanent uppehållstillstånd blir dom friska som genom ett under!
PK-folket o 7-klövern jublar ikapp över detta märkliga fenomen.......
Nu väntar vi bara på att medicinmännen kan bota hela invandringssjukan!

 
Ingen bild

Tony

10 mars 2013 19:32

Är det för övrigt någon som kommer ihåg den gamla
socialistiska slagdängan " Gärna en guldklocka, men först en
rejäl pension"? Det är rätt så tyst om den, den är väl utbytt
mot gärna en rejäl pension, men först ett fett avgångsvederlag,
för oss politiker förstås!

 
Ingen bild

Hasse L

10 mars 2013 20:17

Klädd i "yallahbyxor" och ett flin med bästa pussmunnen gör han entre bland likasinnade.
Karlen är ett hån mot varje svensk.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 mars 2013 20:25

Utanför Ämnet.
De apatiska barnen, borde inte de vårdas och observeras av sjukhuspersonal?
Hur är det i andra länder, förekommer samma fenomen även där?
Hur är det historiskt sett? Inte enbart Migrationsverket borde kunna framkalla apatiska barn på planeten Jorden.

 
Ingen bild

Skrämmande på SVT

10 mars 2013 21:55

https://pbs.twimg.com/media/BFANOu-CIAE43cI.jpg:large

 
Ingen bild

Lotta

11 mars 2013 06:14

@Ove K
Om du tror att vidriga inlägg som ditt hjälper Thoralf och Sverigedemokraterna är du dummare än tåget. Skäms å det grövsta å dina vägnar. Fattar du inte att inlägg som ditt kommer plockas fram av media som bevis på något som vi som sympatiserar med SD inte är. Jag är trött på idioter som dig som tänker med det du sitter på.

 
Ingen bild

Lotta

11 mars 2013 07:07

Vid närmare eftertanke är det kanske så att Anna och Ove K delar ip-nummer? Ove K:s inlägg är skrivet för att bekräfta Annas felaktiga bild av SD och dess sympatisörer? Du förstår Anna även om det är tungt för dig att bära och acceptera så speglar SD och dess sympatisörer samhället i stort. Här finns både hög- mellan- och lågutbildade, rika, medelinkomsttagare och de med lägre inkomst helt enkelt alla kategorier människor som det finns i vårt land.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 mars 2013 08:45

Anna...
Här kritiserar vi se som utgör en fara för Sverige och demokratin.
De som hotar kvinnors rättigheter och vill driva Sverige många hundra år bakåt.
Det enda vi här kritiserar Judar för, är deras Koscherslakt. En lika avskyvärd slaktmetod som Muslimernas Halalslakt.

Själv har jag varken fina titlar eller stor förmögenhet. Däremot är jag rädd för hur Sverige kan bli för mina barnbarn om utvecklingen går åt samma håll som nu.
Det är den kampen och oron som driver oss här.

 
Ingen bild

Eric

11 mars 2013 20:44

Jodå, mitt inlägg ( se tidigare inlägg) publicerades i den pakistanska tidningen.
En kommentatör tyckte till om att Malik inte var "excellency" men kommentaren om han inte är "Member of the Swedish Parliament" är okommenterad. Förstås..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards