thoralf

Alla inlägg under februari 2013

Av Thoralf Alfsson - 14 februari 2013 14:35

 


Lyssna på mina partikamrater i riksdagen så får ni förklaringen till denna positiva utveckling och samtidigt orsaken till Miljöpartiets tillbakagång. Svenska folket har fått något nytt att lyssna till och man lyssnar inte bara!

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 13 februari 2013 22:40

Enligt ett tips till bloggen så skall Katarina Mazetti vara socialdemokraternas 1:a maj talare i Kalmar. Att försöka få detta bekräftat av socialdemokraterna är nog knappast tänkbart men det ligger helt i linje med hur Johan Persson och socialdemokraterna i Kalmar tänker. Det ligger säkert också i linje med Centerpartiet, det nya samarbetspartiet till Socialdemokraterna i Kalmar. Katarina Mazetti gillar säkert det nya ideprogrammet. Förra året talade Henrik Rydström. I sitt tal angrepp han mig och SD Läs och lyssna på Rydström i mitt blogginlägg


Risken eller möjligheten är säkert stor att Katarina Mazetti i så fall kommer att prata om "fältherren" från Kalmar.


Jag hoppas givetvis att tipset är sant!


Det skulle i så fall ge oss en stor anledning till att informera alla Kalmarbor om Katarina Mazettis krönika i ICA-kuriren. Jag skulle gissa att max 5 procent av befolkningen läst den. Med andra ord behöver fler människor läsa den om hon kommer till Kalmar.


Några andra hyss kan vi säkert också hitta på i samband med detta besök i Kalmar.


Lars Hedegaard och Ingrid Carlqvist svarar idag Katarina Mazetti med en riktig sågning på Journalisten.se

http://www.journalisten.se/debatt/reality-check-katarina-mazetti


En annan sågning står Dagens Nyheters Erik Helmersson för då han total sågar Nyheter24 och dessutom namnger några av Nyheter24 annonsörer. Syftet torde vara att peka ut dem som indirekta nätmobbare. Läs artikel med rubriken "Nyheter 24 : Nätmobbning med ansvarig utgivare"

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 13 februari 2013 12:38

 


Lyssnat en del på utrikesdebatten i kammaren. Utrikresminister Carl Bildt vandrade snabbt över ett otal av ämnen under hans 30 minuter långa anförande.


Innan jag gick ner i kammaren läste jag en artikel av Marcus Birro som var införd i Världen idag med rubriken ”Vi har ett kollektivt ansvar”. Kom att tänka på Birros artikel när Carl Bildt tog kvinnors rättigheter i framförallt den muslimska världen och att Sverige måste verka för att kvinnors rättigheter och jämlikhet i dessa länder.


Jag vill bara påminna Carl Bildt om att vi i Sverige idag har muslimska och kulturella enklaver i vårt land där samma problematik råder som i arabvärlden. Har Carl Bildt hört talas om ”balkongflickor” eller hedersmord som begås i Sverige?


Marcus Birro lyfter fram just detta i sin artikel men av någon ”mystisk” anledning finns inte artikeln på nätet. Den är mycket läsvärd.


Han angriper inte bara feministerna med Gudrun Schyman i spetsen utan även den så kallade pk-eliten. Utan han ger även Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson rätt i vår kritik av dagens samhälle och dess moral och värderingar.


Men Birro det vore faktiskt på sin plats att du samtidigt gav oss Sverigedemokrater ett erkännande. Att vi också gör ett bra jobb och dessutom är nödvändiga i Sveriges riksdag när Kristdemokraterna släppt sina grundvärderingar och inte vågar stå upp i dessa frågor. Visst är det bland annat det som man kan läsa mellan raderna på Marcus Birros artikel.


Birro skriver deesutom ”Den politiska korrekta och urgröpta tyckareliten i det här landet är feg”.


Jag frågar mig varför denna artikel inte går att finna på nätet! Har de politiskt korrekta stämplat den som olämplig. Jag gissar att Birro skulle översvämmas av positiva kommentarer om den publicerades på nätet. Däremot skulle den säkert ogillas av de betalda ”yrkeshatarna” på Aftonbladet och Expressen.


Jag har skickat ett mejl till Världen idag och frågat varför artikeln/krönikan inte finns på nätet och fick följande svar.


 


Hur många tror/litar på det svaret

Av Thoralf Alfsson - 12 februari 2013 23:03

 


I måndags publicerade Barometern en krönika på ledarsidan skriven av Marika Formgren. Rubriken var ”Kränktheten ligger till grund för hatet på nätet”. När jag läste den i måndagsmorgon tyckte jag den var riktigt bra och jag blev förvånad att Barometern publicerade så många sanningar. Åsa Linderborg och Aftonbladet får sig en rejäl släng av Marikas fäktande.


”När Åsa Linderborg med Aftonbladet i ryggen och inhyrda jurister försöker tysta invandringskritiska sajter - är det ett mindre hot mot demokratin och det fria ordet än när hatiska män vill få tyst på kvinnor i offentligheten?”

 

Slutklämmen är det heller inget fel på.


”Det finns samtidigt en viktig skillnad mellan de som får betalt för att framföra sitt hat i media, och de som ägnar fritiden till att hata på kommentarfält. Det är den förra gruppen som kräver lagstiftning för att tysta den senare. De avlönade hatarna tycks inte lita på sina egna argument, eftersom de inte vill ha fri debatt. Det skrämmer mig mer än ”näthatet”.”

 

Det skulle dessutom vara intressant om Marika Formgren kommenterade debatten på Publicistklubben och Katarina Mazetti.


En som dock kommenterat Marika Formgrans krönika är Oisin Cantwell på Aftonbladet. Det går dock inte särskilt bra för Oisin Cantwell. Han har dock inga argument! Han är fullständigt avklädd. Istället blir argumenten ”fel”, ”trams” och ”kvalificerat skitsnack”.


Jag skulle vilja kalla det för årets självmål av Oisin Cantwell! Han framstår som ett utmärkt exempel på just det som Marika Formgren tar upp i sin krönika.


Oisin Cantwell är kränkt av krönikan!


En sak är säker vi kommer få se mer av dessa ”konflikter” inom media, likaväl som vi kommer att få se dem i politiken så fort någon närmar sig Sverigedemokraterna och våra åsikter.


Tyvärr stängde Barometern ner kommentarsmöjligheten efter 26 kommentarer, fegt av Barometern då Marika Formgren fick så många positiva omdömen.


Sverigedemokraterna har återigen blivit utsatta för diskriminering av ett företag.


Inför Sverigedemokraterna Upplands distriktsårsmöte i mars hade partiet bokat den stora salen på Viktoria Hotell & Konferens, ägt av Compass Group AB, strax utanför Uppsala.


Till en början var det inga problem med att SD skulle ha sitt årsmöte där, och bokningen var genomförd och godkänd, en bokning på cirka 20 000 kronor.


Men plötsligt fredagen den 8 februari meddelade en lokal representant för hotellet, Jovan Christovski, att bokningen var avbruten, utan någon som helst motivering, och att all kontakt hänvisas till Compass Groups vd Jonas Siljhammar.


Läs mer på Avpixlat

Av Thoralf Alfsson - 11 februari 2013 20:28


Har lyssnat på kvällens debatt på publicistklubben.


Debatten skulle handla om hat och hot på nätet men det handlade bara om att angripa Mats Dagerlind och Avpixlat. Kan sammanfattas med. Alla mot en! Men det var i och för sig inte förvånande. Tonen angavs ganska omgående när Henrik Johansson från "Inte rasist men" fick ordet tre gånger under början av debatten. Alla hans kommentar gick ut på att angripa Avpixlat och Mats Dagerlind.


Sakine Madon kom med många bra inlägg under debatten men även journalisten från Aftonbladet höll en sansad ton och relevanta frågor.


Den stora skandalen var utan tvekan Katarina Mazetti som kom med en rad överdrifter och rena lögner. Allt för att urskulda sin egen krönika i ICA-Kuriren.


När hon sedan ifrågasatta och menade att mordförsöket på Lars Hedegaard i förra veckan inte inträffat utan bara var påhitt från Lars Hedegaard tror jag hon gick över gränsen.


Hennes uttalande är häpnadsväckande och minst sagt oövertänkt men tyder på en brist i intellektet.


Varenda journalist borde fråga Katarina Mazetti vad hon menade med detta inlägg. Och jag hoppas verkligen att detta sprids till vårt grannland Danmark. Jag hoppas att någon gör ett YouTube-klipp av denna del omgående så att jag kan lägga upp det på bloggen och att det sedan sprids till Danmark.


Reaktionerna kommer utan tvekan bli starka i vårt grannland Danmark. Inte minst för att dessa åsikter framförs på publisistklubben i Sverige.


Jag gissar att Katarina Mazetti kommer att få svara på många frågor från danska journalister de närmaste dagarna. De svenska kommer givetvis mörka dessa uttalanden från Katarina Mazetti.


Jag anser att hon har minst sagt konspiratoriska teorier i skallen.

Av Thoralf Alfsson - 11 februari 2013 11:29

Fick ett mejl angående ett barnprogram i TV4. Läs och titta!


"TV4:s Barnprogram Bröderna Fluff har gått ifrån renodlad underhållning till propaganda för barn! Trimmy Hårsson (Jimmy Åkesson) och hårdemokraterna (Sverigedemokraterna) vinner ett val genom tydligt valfusk genom att han i smyg trycker på en knapp. Folket som sympatiserade med HD fick fyrkantiga och tråkiga frisyrer och hade liknande värderingar. Trimmy Hårsson stod och raljerade med chester och utstyrsel som syftar till Hitler.

Det är barn som programmet har som målbild! Det är en smula sjukt att då predika politisk propaganda med förtal!"


Länk till avsnittet:
http://www.tv4play.se/program/br%C3%B6derna-fluff?video_id=2270233

Br%C3%B6derna%20Fluff%20del%201


"Hoppas att detta via er kan uppdagas så folk blir medvetna om detta ruttna försök att skada oss som bara vill Sverige väl!


Mina varmaste hälsningar Niklas "


Undrar om man på TV4 varit på studiebesök i t.ex Gazaremsan och sett hur man där smutskastar judarna i barnprogram.


Såg förresten programmet Hej Svensk igår. Vet inte om jag skall gråta eller skrika! En fullständig katastrof väntar runt nästa hörn!

Av Thoralf Alfsson - 10 februari 2013 21:40

Det finns ett antal personer på nätet som uppenbarligen hatar mig och Sverigedemokraterna. Det gemensamma för dessa är att de är röda i sina tankar och sannolikt hyllar kommunismen. Med andra ord har de svårt för demokrati och yttrandefrihet och då speciellt om det kommer från personer som vill värna vårt land och vår kultur. I några fall kan man snart börja likna det vid rena personförföljelsen eller med ett modernare ord stalkning.


Även Henrik Rydström har vaknat till och trots KFF:s förmaningar om att hålla sig på mattan när det gäller politiken kommer nu ett angrepp på SD igen på hans blogg i DN.


"Jag har alltid avskytt Små Grodorna, dans runt midsommarstång, fyllan vid högtider och jag får uppstötningar av sill."


När det gäller personförföljelse tänker jag i första hand på Markku Ahonen och Anny Berglin.


Markku Ahonen har åter igen lyckats med ett långsökt och förvirrat blogginlägg där han uppmärksammar några kommentarer på min blogg från en ”Lieberman”. Den som läst kommentarerna från ”Lieberman” inser ganska omgående att det rör sig om ett troll, sannolikt en vänstermänniska som genom att försöka uppträda som en jude tror att han skall provocera fram reaktioner bland mina läsare på bloggen. Vilket han givetvis inte lyckas med! Markku Ahonen förstår dock inte detta men något annat är väl inte att förvänta sig. Vem vet vems som är ”pappa” till Lieberman?


Anny Berglin är en av skribenterna på ”Inte rasist men” . Hon tycks vara sjukligt fixerad vid SD och mig personligen. Anny Berglin som blev arbetslös under förra året utnyttjar nu uppenbarligen sin A-kassa från SEKO till att försörja hennes producerande av hatiska blogginlägg på SD-hatsajten Inte rasist men.


Anny Berglin har sedan november lyckats skriva närmare 100 blogginlägg där så gott som alla är riktade mot SD och i många fall mig.


Någon gång under slutet av förra året fick hon dessutom en praktikplats på SEKO:s kommunikationsenhet. Vad praktiken består av kan man fundera över när man läser alla hennes bloggposter på ”Inte rasist men”. Särskilt om man synar när de har publicerats. En majoritet av blogginläggen publiceras under normal arbetstid.


Uppenbarligen består praktiken på SEKO:s kommunikationsenhet av att Anny Berglin läser Sverigedemokratiska bloggar och sedan skriver blogginlägg på arbetstid. Något som SEKO:s medlemmar för betala via sina avgifter till SEKO. Men det ligger väl helt i linje med LO-fackens riktlinjer att smutskasta alla sverigedemokrater.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se