thoralf

Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

KATARINA MAZETTI FÖRSTA MAJ TALAR I KALMAR?

Av Thoralf Alfsson - 13 februari 2013 22:40

Enligt ett tips till bloggen så skall Katarina Mazetti vara socialdemokraternas 1:a maj talare i Kalmar. Att försöka få detta bekräftat av socialdemokraterna är nog knappast tänkbart men det ligger helt i linje med hur Johan Persson och socialdemokraterna i Kalmar tänker. Det ligger säkert också i linje med Centerpartiet, det nya samarbetspartiet till Socialdemokraterna i Kalmar. Katarina Mazetti gillar säkert det nya ideprogrammet. Förra året talade Henrik Rydström. I sitt tal angrepp han mig och SD Läs och lyssna på Rydström i mitt blogginlägg


Risken eller möjligheten är säkert stor att Katarina Mazetti i så fall kommer att prata om "fältherren" från Kalmar.


Jag hoppas givetvis att tipset är sant!


Det skulle i så fall ge oss en stor anledning till att informera alla Kalmarbor om Katarina Mazettis krönika i ICA-kuriren. Jag skulle gissa att max 5 procent av befolkningen läst den. Med andra ord behöver fler människor läsa den om hon kommer till Kalmar.


Några andra hyss kan vi säkert också hitta på i samband med detta besök i Kalmar.


Lars Hedegaard och Ingrid Carlqvist svarar idag Katarina Mazetti med en riktig sågning på Journalisten.se

http://www.journalisten.se/debatt/reality-check-katarina-mazetti


En annan sågning står Dagens Nyheters Erik Helmersson för då han total sågar Nyheter24 och dessutom namnger några av Nyheter24 annonsörer. Syftet torde vara att peka ut dem som indirekta nätmobbare. Läs artikel med rubriken "Nyheter 24 : Nätmobbning med ansvarig utgivare"

 
 
Ingen bild

B-E Johansson

13 februari 2013 23:41

Om Mazetti blir inbjuden att 1:a majtala för sossarna torde de sakna allt omdöme. Tycker inte du skall göra någon extra förhandsreklam för henne; låt hen-ne slå kalmarborna - och sossarna - med häpnad

 
Ingen bild

Olle

13 februari 2013 23:42

Rydström har inget hår på huvudet, inte lika elegannt såm Thorlaf

 
Ingen bild

Olle

13 februari 2013 23:43

Förlåt felstavningen, det ska stå Toralf såkklart

 
Ingen bild

B-E Johansson

13 februari 2013 23:57

Den där Helmersonledaren är ju nästan lika gammal som "järnrörsfilmen".

Näthatet är alltså inget nytt fenomen, även om man kan få det intrycker av dagens debatt. Det nya är bara att förr var näthatet rumsrent.

 
Ingen bild

Sentio februari SD 13,1%

14 februari 2013 00:20

1 044 personer intervjuades under perioden 5 – 12 februari. Andelen osäkra väljare är 11,1 procent.

C 3,7 (+0,8)
FP 6,4 (+1,3)
M 27,6 (-0,7)
KD 3,7 (-1,0)
S 30,7 (+0,7)
V 6,6 (+0,1)
MP 7,8 (±0,0)
SD 13,1 (-0,9)
http://avpixlat.info/2013/02/14/sentio-februari-2/#more-46370

 
Ingen bild

OT

14 februari 2013 01:44

Jag är glad att vara med er i vad som historiskt kommer att beskrivas som den största kampen för frihet i vår nations historia.

För snart tre år sedan inträdde ett litet parti i Sveriges riksdag, det är i detta partis symboliska skugga vi står idag. Detta partis monumentala framgång kommer som ett stort ljus av hopp för miljontals medborgare vilka har blivit svårt ärrade av den söndrande orättvisan. Partiets genombrott kom som en glädjefylld gryning för att avbryta vår långa natt av fångenskap.

Vi är nu hundratusentals människor runt om i detta land som i demokratisk ordning står upp emot de skamfulla angreppen på oss och på hur vi lever våra liv i vårt eget land. Vi vägrar helt enkelt att tro på en bankrupt media. Vi vägrar tro på att friheten och rättvisan inte mer finns. 2014 är tiden inne att börja lyfta vår nation till vad den en gång var.

"The sound of silence": http://www.youtube.com/watch?v=BvsX03LOMhI

 
Ingen bild

Funtaren

14 februari 2013 02:21

Comviq och McDonald's: skräpföretag med skräpprodukter på en skräpsajt, mycket passande. Men vad i fridens namn gör fotbollsförbundet där?

 
Ingen bild

Sossarna skäms inte!

14 februari 2013 02:48

Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson (S) bor gratis i en bostadsrätt i Stockholms innerstad. Trots att kostnaderna betalats av förbundet under de sju år som Anne Carlsson bott i lägenheten har hon inte betalat någon skatt, visar en granskning som DN gjort. Nu riskerar hon åtal och en skattesmäll.

Reumatikerförbundets årsstämma har tagit beslut om att hon som ordförande ska ha en lön som motsvarar tolv inkomstbasbelopp i årslön, vilket i år innebär 56 600 kronor i månaden. Utöver lönen finns inga beslut om att hon har rätt till en fri lägenhet i Stockholm. Vem som har bestämt att hon ska få bo i lägenheten vet hon inte.

– Jag utgår ifrån att så har vi gjort i alla evinnerliga tider. Så har det varit, säger Anne Carlsson.

Lägenheten ägs av förbundet, men Anne Carlssons namn står på tavlan i porten. Enligt bostadsrättsföreningens styrelse är det Anne Carlsson som bor i lägenheten, men på årsstämmorna har en representant för förbundet närvarat.

Hon har också en fast telefon registrerad på adressen, som även den betalas av förbundet. Anne Carlsson säger till DN att Reumatikerförbundet även stått för städning i lägenheten.

Hennes agerande har väckt internt missnöje, enligt flera uppgiftslämnare. Det ska också ha påpekats att Anne Carlsson borde ta upp lägenheten för beskattning, vilket hon då ska ha avfärdat, enligt DN:s uppgiftslämnare.

Enligt DN:s beräkning är förmåns­värdet för lägenheten på två rum och kök cirka 65 000 kronor om året. Utöver förmånsvärdet tillkommer kostnader för el, hemtelefon, bredband och städning.

– Det finns inga undantag för föreningar, fri lägenhet är en förmån som ska beskattas, säger Olle Thelin, handläggare på Skatteverket.

Totalt handlar det om flera hundra tusen kronor som kan ha undanhållits beskattning. Med skattetillägg, obetalda arbetsgivaravgifter och inkomstskatt kan det bli en rejäl smäll både för Anne Carlsson privat och för Reumatikerförbundet, som redan har en pressad ekonomi.

Dessutom har Reumatikerförbundet betalat Anne Carlssons årskort för fria resor med SJ till hemmet i Värmland. Inte heller den förmånen har rapporterats till Skattemyndigheten.

Anne Carlsson har en bakgrund som kommunpolitiker för Social­demokraterna i Karlstad. Två år i rad har tidningen Dagens Medicin utsett henne till en av landets hundra mäktigaste i vårdfrågor.

Har du aldrig tänkt tanken att du borde betala skatt för de här förmånerna?

– Jag har inte haft en endaste tanke på det. Eftersom min bild var att jag har ett förtroendeuppdrag och att det inte skulle kosta mig något.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hon-struntade-i-att-skatta-for-lagenhet-och-resor

 
Ingen bild

Hulda

14 februari 2013 03:51

Sossarna skäms inte...
Visst är det bedrövligt hur vissa skor sig på andras pengar. Norrporten som avslöjades i gårdagens Uppdrag Granskning och nu Reumatikerförbundet.
Dessa människor som blivit fartblinda och hänsynslöst roffar åt sig lär sig aldrig...
Det finns desvärre många småpåvar kvar att avslöja.
Maktens köttgrytor har alltid en stor lockelse på alltför många.
Speciellt "Rörelsen" verkar ha fått fram många småpåvar.
Vem minns inte Transportordföranden (Hasse..någonting?) och hans lyxsemester? Kortet där han klädd i bara badbyxor på poolkanten visar sin stora "pondus" är en klassiker.
Det är låångt ifrån Tage Erlanders fru Aina som lämnade tillbaka några blyertspennor...
Att de aldrig lär sig...

ELON kör nu en TV-reklam där en gnällig gubbe (Närking) övertalas om att köpa ett vitvaruskåp. Fördomen om "gnällbältet", gammal men väldigt fel. Tänk om en liknande fördom med en invandrad minoritet kablades ut i TV4. Oj Oj Oj...

 
Ingen bild

Odalbonde

14 februari 2013 04:12

Mazetti har bekymmer. Hur hon än gör, vad hon än säger - hon genererar allt fler väljare till SD. Fortsätt så Mazetti.

SD 2014

 
Ingen bild

Hulda

14 februari 2013 04:25

Odalbonde...
Ja, kanske är det rätt om Thoralf överlämnade en stoor blomsterbukett till Mazetti när hon besöker Kalmar.
Bättre röstvärvare finns inte att få för pengar..;-)

 
Ingen bild

Sverigedemokrater JO-anmäler kommunchef

14 februari 2013 04:51

Tre Sverigedemokrater i Strömsund anmäler nu kommunchefen Anders Andersson i kommunen till Justitieombudsmannen, JO. Vid ett möte om flyktingmottagande i kommunen fotograferades mötesdeltagarna. Anmälarna vill veta om det är åsiktsregistrering.

Det var strax innan jul som ett möte om flyktingmottagande i Strömsunds kommun hölls i Backe. Vid mötet tog kommunchefen bilder på åhörarna. Anmälarna skriver att kommunchefen sagt att han tagit bilder för pressens räkning, men de misstänker att fotografierna var till för att registrera åhörarnas åsikter.

Vid ett tillfälle på mötet skulle de som var för flyktingmottagande ställa sig upp och de som var emot skulle sitta kvar. Nu vill anmälarna att JO utreder om ett tjänstefel har begåtts och om det förekommit olaglig åsiktsregistrering.
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jamtlandsnytt/anmaler-fotografering

 
Ingen bild

Hans B

14 februari 2013 06:33

OT men viktigt http://freedomofspeech2014.blogspot.se/ bra sammanställning om kostnaderna för invandring.

 
Ingen bild

Stefan A.

14 februari 2013 06:38

Schibsteds problembarn aftonslasken fortsätter leverera sjunkande intäkter...härligt...men aktiägarna i Schibsted är generösa man fortsätter betala miljonlön till chefr. och 92 000 mån till en biträdande chefred. och som bara levererar sjunkande intäkter, men själva kan man skratt hela vägen till banken...som sagt mycket generöst...

 
Svensson

Svensson

14 februari 2013 06:57

Socialdemokraterna börjar bli populistiska. Istället för att låta en egen politiker tala, låter man en "kändis" prata.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda

14 februari 2013 07:54

Hans B...
Intressant länk. Den blir kvällsläsning!

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

14 februari 2013 09:25

Litet tittartips: Riksdagsdebatt om arbetskraftsinvandring, på begäran av Sverigedemokraterna! Sändes i Svt Forum med början kl.12:00 (För oss pensionärer samt övriga, som har möjlighet.)
Kl.06:45 i Svt-"morgon" kunde man se Mattias Karlsson möta Ferm(MP) i en kort debatt. Vem som "vann" borde Ni ha lärt vid det laget!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Nils DK

14 februari 2013 10:27

Socialdemokraterna i Kalmar hatar självklart tanken om Mazetti som förstamajtalare, men de tror att en och annan sverigedemokrat vill hata det än mera, så därmed är det ett bra dåligt val om ryktet talar sant. Stackars Mazetti som hyrs in som hatobjekt.

 
Ingen bild

Tony

14 februari 2013 11:07

Så typiskt för den Svenska PK maffian, att låta en Sverigeföraktare första Maj tala. En person som hon
som saknar allt omdöme, hon hade passat bättre på
Röda torget i Moskva!

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 februari 2013 11:19

Agenten Jan Guillou var inte så "positiv" i sin bedömning av SD och politiken, men den mannen har skrivit annat som inte gått hem, därför kanske samtliga skribenter kanske anmälas om dom inte är sakliga i sina artiklar.

18 DECEMBER, 2012
PON-BESLUT Aftonbladet klandras för att ha brutit mot god publicistisk sed efter en krönika av Jan Guillou som påstår att utredaren i Quickmålet fabricerat bevis och ljugit. Det är andra gången tidningen fälls för Guillous påståenden. Enligt PO Ola Sigvardsson har det aldrig hänt förr.

http://www.journalisten.se/nyheter/aftonbladets-falls-igen-guillou-kronika-om-quick

 
Ingen bild

Tony

14 februari 2013 11:21

Om det är Sossar eller Folkpartister, så skäms dom inte över
att plocka ut fantasilöner ur hjälporganisationer, vare sig
dom heter Bengt Westerberg eller Anne Carlsson, deras övertro
på sin egen förträfflighet är stötande! Samma sak med pensions-
förvaltare, det måste vara skönt att kunna leka med andras pengar, att leva lyxliv ungefär som om man representerade
ett storföretag som går bra!

 
Ingen bild

Magentan

14 februari 2013 12:10

Tack Hans B för länken.

Ska göra som "Hulda", läsa den noggrant till kvällen, men jag hann observera ändringen beträffande de "ensamkommande" unga männen som kommer hit och erhåller lyxboende med bland annat specialmat (halal) och 1 st servicepersonal per person plus gode män samt diverse organiserade fritidsnöjen osv. Till skillnad från våra svenska gamlingar som får nöja sig med halva ägg och dyngsura blöjor pga personalbrist och att våra skattepengar inte räcker.

Ändringen jag observerade var att dessa unga män nu istället ska benämnas "Ensamkommande barn och ungdomar upp till 20 år ålder". Självklart kommer ingen att rabbla upp denna långa benämning, utan i verkligheten kommer de unga männen fortfarande att kallas för "ensamkommande baaaaaarn" i våra medier, trots att dessa baaaaarn är i 20-årsåldern (en del av dem har både fru och barn som väntar på att få klartecken att komma hit).

 
Ingen bild

Rätt skall vara rätt

14 februari 2013 13:52

"Vem minns inte Transportordföranden (Hasse..någonting?) och hans lyxsemester?"

Har bott i Rocas Rojas många gånger, även på den tiden som Hasse Ericsson var där. Inte mycket till lyx om man säger så. Däremot det som var konstigt och klandervärt var att det var arbetsgivarorganisationen som ägde lägenheterna där Hasse bodde.

Lyxen kan du lämna därhän, då var Vings semesterby vägg i vägg med Rocas mer lyxig. Det fanns ingen pool på Rocas t.ex utan man tjuvade på Vings pool. Rätt skall vara rätt.

 
Ingen bild

Sossarna skäms inte!

14 februari 2013 15:02

Har du aldrig tänkt tanken att du borde betala skatt för de här förmånerna?
"– Jag har inte haft en endaste tanke på det. Eftersom min bild var att jag har ett förtroendeuppdrag och att det inte skulle kosta mig något."

§ 1. REUMATIKERFÖRBUNDET
Reumatikerförbundet är en politiskt och religiöst obunden sammanslutning
av fysiska och juridiska personer. Förbundet har sitt säte i Stockholms län.
Reumatikerförbundet benämns i dessa stadgar förbundet.

Bojkotta den korrupta sosseskiten!

 
Ingen bild

Tony

14 februari 2013 18:51

Fortfarande efter bluffen om "Barnfattigdom", så fortsätter
Rädda Barnen att köra tiggarkampanj i reklam TV om detta
lotsasproblem.

 
Ingen bild

s29

15 februari 2013 15:58

Stackars alla fattiga Somalier som tillåts svälta ihjäl,bara för att det finns egotrippade,giriga,skitpolitiker som satsar pengarna på valboskap istället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se