thoralf

Direktlänk till inlägg 11 februari 2013

PUBLICISTKLUBBEN

Av Thoralf Alfsson - 11 februari 2013 20:28


Har lyssnat på kvällens debatt på publicistklubben.


Debatten skulle handla om hat och hot på nätet men det handlade bara om att angripa Mats Dagerlind och Avpixlat. Kan sammanfattas med. Alla mot en! Men det var i och för sig inte förvånande. Tonen angavs ganska omgående när Henrik Johansson från "Inte rasist men" fick ordet tre gånger under början av debatten. Alla hans kommentar gick ut på att angripa Avpixlat och Mats Dagerlind.


Sakine Madon kom med många bra inlägg under debatten men även journalisten från Aftonbladet höll en sansad ton och relevanta frågor.


Den stora skandalen var utan tvekan Katarina Mazetti som kom med en rad överdrifter och rena lögner. Allt för att urskulda sin egen krönika i ICA-Kuriren.


När hon sedan ifrågasatta och menade att mordförsöket på Lars Hedegaard i förra veckan inte inträffat utan bara var påhitt från Lars Hedegaard tror jag hon gick över gränsen.


Hennes uttalande är häpnadsväckande och minst sagt oövertänkt men tyder på en brist i intellektet.


Varenda journalist borde fråga Katarina Mazetti vad hon menade med detta inlägg. Och jag hoppas verkligen att detta sprids till vårt grannland Danmark. Jag hoppas att någon gör ett YouTube-klipp av denna del omgående så att jag kan lägga upp det på bloggen och att det sedan sprids till Danmark.


Reaktionerna kommer utan tvekan bli starka i vårt grannland Danmark. Inte minst för att dessa åsikter framförs på publisistklubben i Sverige.


Jag gissar att Katarina Mazetti kommer att få svara på många frågor från danska journalister de närmaste dagarna. De svenska kommer givetvis mörka dessa uttalanden från Katarina Mazetti.


Jag anser att hon har minst sagt konspiratoriska teorier i skallen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

nöjd

11 februari 2013 20:33

Mats Dagerlind min nya hjälte

 
Snaphanen

Snaphanen

11 februari 2013 20:38

Jeg hørte Mazetti om Hedeggard. Hun er skandaløst fræk. HUn antyder, at hrele politiet og alle top politikere er vildledt af en løgn. Der var en nabo tilstede lige efter, der et et skudhul i opgangen og der er videobillede af manden, da han flygter.

http://snaphanen.dk

 
Ingen bild

patrik

11 februari 2013 20:39

Gillar din blogg , men kanske du skulle vänta med inlägg ibland.Så att du ej skriver i affekt. känner att från "varenda journalist o vidare ner" är onödigt,

 
Ingen bild

Tittare

11 februari 2013 20:41

Det är alldeles uppenbart att agerandet via publicistklubben är kattladrakens sista stön, enär de vet att deras epok är förbi. Den tid när DE ägde tolkningsföreträdet.
På bloggen: "Allra underdånigast" beskrivs just detta på ett vansinnigt träffande sätt!

Tidningarna, De tradetionella journalisterna är körda. ...Och de vet om det och folk har börjat se att KEJSAREN ÄR N A K E N.

 
Ingen bild

Hulda

11 februari 2013 20:43

Nej, Mazettis hästar är inte hemma. De finns i Findus Lasange. Allihop;)

Denna debatt kommer att ge stora avtryck på många olika sätt, tro mig. Åsa Linderborg vågade tex. inte gå dit.
Hon gnäller över "Högerextremism" när hon själv är vänsterextrem...

Mats Dagerlinds ord kommer att vägas på guldvåg och vänsterbloggar kommer att skriva ned honom.
Men den som har rätt, får till slut rätt...

 
Ingen bild

Arne

11 februari 2013 20:44

För ungdomarna är traditionell media lika ute som Filadelfia-Pamfletterna från 1800-talet!

 
Ingen bild

Thoralf

11 februari 2013 20:46

patrik

Jag menar precis det jag skriver. Jag hoppas verkligen att det kommer över på andra sidan sundet. Dessutom anser jag att hon har mycket att förklara efter detta uttalande.

Innan man uttalar om ett mordförsök bör man ha läst på lite och då inte enbart i svensk press. Har man följt dansk press så känner man till flera detaljer som inte omtalats i svensk press. Åtminstone inte som jag läst.

Nej, jag anser att hon förtjänar att stå till svars för detta uttalande.

Dessutom är det inte skrivit i affekt. Jag har vant mig vid hennes överdrifter och lögner de senaste veckorna!

 
Ingen bild

Linkan

11 februari 2013 20:50

Avpixlat sitter på en länk till hela debatten, så det kommer nog upp ett klipp på youtube inom kort med "bestof" skulle jag tippa på annars löser jag det när jag kommer hem till datorn imorgon.

Linkan

 
Ingen bild

Funtaren

11 februari 2013 20:56

Om hon trodde att hon blivit utskälld av oss här i Sverige... Det skall bli skönt att höra höga danska politiker be henne att se till att läsa på innan hon yttrar sig.

 
Ingen bild

Arne

11 februari 2013 21:00

Vänster-Journalisterna och det sk etablissemangets agerande kan kort & gott sammanfattas som:

EN FÖRSMÅDD ILSKEN UNGE I SANDLÅDAN!

Och de a g e r a r därefter. -Inget som faller gemene man i smaken med andra ord!

 
Ingen bild

Patrik

11 februari 2013 21:06

Thoralf

Känner bara att ibland kan det vara bättre att dämpa ner ngt.
Är övertygad att vissa saker behöver du ej skriva , youtubeklipp etc kommer upp ändå. Vill inte att media skall få onödigt mycket på sin kvarn , vill också att du skall vara kvar i SD , Är orolig att trycket från media blir så stort att dina inlägg leder till att du ej kan(får) vara kvar i riksdagen

 
Ingen bild

Dille

11 februari 2013 21:11

Undrar bara vilken arbetsgivare som kan ha kvar Mazetti efter att hon visat upp sig i all sin omdömeslöshet och lögnaktighet. ICA-kuriren förlorar ju katastrofalt mycket i trovärdighet med den käringen.
Sen var det uppenbart att det bland de kommunistiska journalisterna bara är ett slags hot som räknas: Påhittat eller verkligt hot mot journalister. Inte mot sverigedemokrater. Däeför, all heder åt den journalist som nämnde dödshoten mot Jimmie Åkesson.
AFA höll man förstås tyst om,och särskilt om dess koppling till journalister.
Och sedan en vänsterextremist mördat en patriot så får han jobb som journalist på DN. Ingen lyfter på ögonbrynen, ingen frågar eller protesterar.

Tänk om SD hade gjort en motsvarande anställning. Då hade uthängningarna haglat.
Till slut: Heder åt Mats Dagerlind. han är en god debattör också.

 
Ingen bild

Roberth Ström

11 februari 2013 21:15

Det kvittar sanningen kan de aldrig ducka för!

 
Ingen bild

Thoralf A

11 februari 2013 21:22

patrik

Tack för din omtanke.

 
Ingen bild

Roberth Ström

11 februari 2013 21:24

Thoralf ska vara kvar i riksdagen har har kurage!

 
Alter00Ego

Alter00Ego

11 februari 2013 21:42

Det var ju helt häpnadsväckande att hela lokalen var full av journalister och INGEN opponerade sig mot Mazettis konspirationer. Hade ingen av dem satt sig in i detta, bara liiiite?

http://https://twitter.com/Alter00Ego

 
Ingen bild

Funtaren

11 februari 2013 22:01

Alter00Ego: Kika på debatten igen. Mazetti får faktiskt mothugg från en person från SVT (?). Hon blir helt hysterisk efter detta. Stor komik!

 
Ingen bild

Lärare

11 februari 2013 22:02

Så typiskt, en mot alla. Han klarade det alldeles utmärkt vår gode Mats Dagerlind!

Antingen var Mazetti riktigt arg eller så var hon nervös, hon kunde inte stå stilla i början rörde sig oroligt hela tiden.

Sakine Madon var den som verkade vettigast av journalisterna förutom Mats då.

Öga för öga, tand för tand, varför upprepade Stina det "mantrat" hela tiden, hade hon inget annat att säga, hon avbröt även Mats då och då, men det var väl också väntat.

Jag anser att Avpixlat skriver det vi aldrig skulle få reda på annars, dvs vissa saker mörkas i det svenska samhället. Ta t ex när man utelämnar signalementet på förövarna, jag frågade en polis varför? Denne svarade: - "Det finns väl ngn anledning till det". - Ja, det förstår vi väl. Jag undrar vad polisen i landet tycker om denna begränsning som bara försvårar att lösa brott.

STORT TACK TILL AVPIXLAT OCH MATS, SAMT ÖVERIGA SKRIBENTER, NI ÄR GULD VÄRDA!!! SANNINGEN KOMMER FRAM TACK VARE ER!!!

 
Ingen bild

Hulda

11 februari 2013 22:10

Lärare...
Jag är väldigt säker på att en majoritet av landets poliser röstar på SD. Den frustration som måste komma fram när signalement cncureras hjälper absolut till.
Poliserna ser verkligheten i sina arbeten och drar sina slutsatser...

 
Ingen bild

Nils DK

11 februari 2013 22:13

Tror inte att Mazettis bravader kommer att intressera i Danmark, då ingen vet vem hon är. Att någon på vänsterkanten fantiserar om att attentaten mot Lars Hedegaard inte har hänt eller är "false flag" är knappast skandalmaterial.

 
Ingen bild

Tobias

11 februari 2013 22:15

Jag håller med Patrik. Dessa saker tycker jag va onödiga: "brist i intellektet." "Som man bäddar får man ligga!" "tanten" "alla hästar hemma?"

 
Ingen bild

Raffe

11 februari 2013 22:15

"Sakine Madone kom med många bra inlägg under debatten men även journalisten från Aftonbladet [Linda Hjertén] höll en sansad ton och relevanta frågor."

Det var alltså inte "Alla mot en!"

Varför överdriva? Det vinner du (vi) ingenting på.

 
Ingen bild

Heiki Peiko

11 februari 2013 22:34

Tycker ni ska stötta den ärofyllde Toralf som lägger ner hela sin arbetstid och våra skattepengar på att blogga om dessa viktiga saker.

 
Ingen bild

Bengt

11 februari 2013 22:43

Replik till "Heike Peiko": Det thoralf, Avpixlat, Allraunderdånigast, Realisten mf mf nätmedia gör idag ÄR PRECIS LIKA VIKTIGT SOM DET SOM MARTIL LUTHER KING GJORDE!

 
Ingen bild

Magentan

11 februari 2013 22:45


Det finns en STOR skillnad mellan Avpixlats skribenter och skribenterna på kvällsblaskorna och andra PK-tidningar, och det är LÖNESKILLNADEN.

Journalisterna för blaskorna får bra betalt plus en del andra förmåner, för att inte tala om de Ansvariga Utgivarnas löner och förmåner....

De som skriver för Avpixlat har ingen lön alls, utan offrar sin fritid för att allmänheten ska få en chans att få veta det som PK-tidningarna tiger eller ljuger om. Det gäller även om någon skulle åta sig att vara ansvarig utgivare på Avpixlat, som journalisterna i debatten insisterade att Avpixlat borde ha.

 
Ingen bild

Magentan

11 februari 2013 22:57

Bloggen ALLRA UNDERDÅNIGAST, som sign. "Tittaren" och "Bengt" nämner här, tillhör en av mina 5 absoluta favoritbloggar. En mycket välskriven blogg av en mycket intelligent bloggare, som också har hittat ett och annat sensationellt stoff.

Läs den!
http://allraunderdanigast.blogspot.se/

 
Ingen bild

Tobias

11 februari 2013 23:01

Jag stöttar Thoralf och är tacksam för hans engagemang inom SD. Men lite kritik måste man också kunna ge ibland. Att mitt i den rasande debatten om näthat sitta och ägna sig åt just näthat skadar bara partiet. Som vi vet så sätter journalisterna tänderna i minsta lilla.

Uttalandet som Thoralf tar upp va också det jag reagerade starkast på. Det är hemskt att Mazetti utan belägg ifrågasätter om mordförsöket på Lars Hedegaard har ägt rum. Det är illa nog att svenska journalister reagerat med en axelryckning eller klistrat epitet på Hedegaard istället för att stå upp för yttrandefriheten.

Mvh Tobias, medlem (ej aktiv)

 
Swedish Dissident

Swedish Dissident

11 februari 2013 23:03

Jag tycker Mazetti var ganska kul, faktiskt.

http://swedishdissident.blogspot.se

 
Ingen bild

Assar

11 februari 2013 23:10

Jag tycker det var en bra debatt, alla var bra på sitt sätt. (Nätlove!) Mats för att han säger vettiga saker, Sakine likaså. Stina var bra för hon visade hur man inte beter sig som moderator. Alldeles för partisk, hånfull etc... Linda var lite för loj men hade också hon vettiga saker att komma med. Mazetti uppfyllde alla förväntningar till punkt och pricka, hon var bäst helt enkelt. Att bara gå in så där och skjuta från höften och visa totalt förakt mot alla som inte tycker som hon kräver mod. Hade aldrig hört damen förut men hon uppfyllde förväntningarna till 100%. Hon tok körde sitt eget race som vänsterytter och såg till att lag röd förlorade stort. Bra att hon lämnade trollspöt och kitteln hemma.

 
Ingen bild

Funtaren

11 februari 2013 23:10

Tobias: de citat du räknar upp utgör inte näthat. De utgör i sammanhanget helt korrekta förlöjligande epitet på en person som visat sig förtjäna dem.

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

11 februari 2013 23:21

Visst var det alla mot en, men det spelar ju ingen roll, eftersom Dagerlind var klart överlägsen. Att ha en individ som Mazetti där vinner ju endast vår sida på...

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Kalleman

11 februari 2013 23:35

Kan inte Publicistklubben köra en sån här debatt varje vecka, den var ju riktigt underhållande. Dessutom hade dessa debatter visat på hur illa det står till i vårt land och kanske fått en och annan att tänka till om dessa journalister som för sin egen politiska agenda och som tror de har fritt spelfält vad gäller den politiska indoktrineringen.

Det är nya tider nu!

 
Ingen bild

M

11 februari 2013 23:41

ROLF! Att Dagerlind skulle varit överlägsen skrattar jag högt och länge åt!

 
Ingen bild

M

11 februari 2013 23:42

ROFL**

 
Ingen bild

lennart l

11 februari 2013 23:54

Mazetti var väldigt rabiat och ostrukturerad i sina repliker. Hon kanske lider brist på det, som Jan Guillou i sin AB:chatt igår, påstod att näthatande sverigedemokrater saknar.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

12 februari 2013 00:15

Mazettis uttalande om Hedegaard kommer 57:30 in i videon på Avpixlat.

 
Ingen bild

Argus

12 februari 2013 00:54

Mazetti verkar bli mer och mer kolerisk. Kan det vara så enkelt att hon inte är riktigt nykter när hon skriver krönikor eller debatterar och därför inte har det rätta omdömet?

 
Ingen bild

TeflonMats

12 februari 2013 01:32

Måtte Mats Dagerlind stå på valbar plats 2014,fullständigt lysande i sitt framträdande,jag döper härmed honom till TeflonMats

 
Ingen bild

Se Framtidsseminariet i efterhand på SVT2

12 februari 2013 02:23

På tisdag med start kl 10:06 sänds Framtidsseminariet i sin helhet i SVT2 där Jimmie Åkesson och Björn Söder medverkar. Efter sändning kommer seminariet i sin helhet att finnas tillgängligt via SVT Play.

 
Ingen bild

UncleBob

12 februari 2013 02:34

Jag har precis sett Publicistklubbens debatt om näthat.
Mats Dagerlind var ett verkligt föredöme och utstrålade ärlighet och lugn som fick Katarina Mazetti att speeda på flumretoriken och försvara sina Svenskfientliga uttalanden på ICA-kurirens hemsida.
Kommentarerna från läsarna togs inte bort för att de var olagliga.
De finns sparade på nätet och jag har inte hittat några hot eller olagliga inlägg. Däremot tyckte många att Mazettis argument var mer än lovligt dumma.
Det var snarare så att Mazzettis von oben-attityd fick folk att stå i kö för att bojkotta ICA ocg klippa sitt ICA-kort.

Man måste ju som läsare få reagera med lagliga metoder. Mats Dagerlind är en demokrat i ordets ursprungliga och verkliga innebörd. Han gör sig som Avpixlatsfrämste debattör och skulle vara väldigt stor tillgång i SD som politiker.

 
Ingen bild

TeflonMats

12 februari 2013 03:09

Katarina Mazetti verkar inte ha alla praliner i asken.

 
Ingen bild

s-e karlsson

12 februari 2013 05:35

Argus, hon kanske var nykter den dagen ?

 
Ingen bild

Du är välkommen till SD, Tobias Billström

12 februari 2013 06:22

Sedan statsministerns offentliga tillrättavisande av migrationsministern kan vi konstatera att bakom detta M-utspel finns en ganska ointressant moderat arbetsgrupp med urvattnade direktiv, som enligt Reinfeldt definitivt inte syftar till att minska invandringen. Detta är beklagligt då det är just en minskning av invandringen som Sverige behöver. Vi har ett asylsystem som håller på att braka samman och vi har kommuner som går på knäna i jakt på bostäder och sysselsättning åt alla nyanlända.

Vi kan också konstatera att regeringen har en migrationsminister som gång på gång visat sig sakna stöd för din egen politik. Tidigare har Billström även fått dra tillbaka sitt motstånd mot att erbjuda fri vård till personer som vistas illegalt i Sverige. Vår bedömning är att Tobias Billström skulle passa betydligt bättre i Sverigedemokraternas riksdagsgrupp än i en regering ledd av Reinfeldt.

Man kan även tyda en föreställning om att Sverige inte kan styra över sin egen invandringspolitik utan hoppet står till EU. Statsministern brukar ofta återkomma till att vi i Sverige inte styr över situationen. Detta stämmer inte. Alla länder bestämmer i huvudsak över sin egen invandringspolitik och det är Sveriges lagar och regler i relation till andra länders regelverk som lett fram till en situation med massinvandring till Sverige. Om regeringen vill kan de mycket enkelt begränsa möjligheterna att söka asyl i Sverige. Möjligheten finns i nuvarande utlänningslag där följande skrivning finns:

”Regeringen får meddela föreskrifter om att uppehållstillstånd inte får beviljas för övriga skyddsbehövande om det behövs därför att Sveriges möjligheter att ta emot utlänningar har blivit begränsade.”

Till saken hör att gruppen övriga skyddsbehövande representerar en stor del av de asylsökande och denna grupp omfattar ej personer som riskerar tortyr eller förföljelse i hemlandet eller innehar flyktingstatus. En sådan begränsning skulle kraftigt minska incitamenten för att söka asyl i Sverige.Även om Moderaterna under nuvarande ledning inte är beredda att öppna upp för en ansvarsfull invandringspolitik vet vi att det bubblar under ytan i de moderata leden. Reinfeldts migrationsminister är det yttersta beviset för detta. Till de moderater som liksom Billström ser ett stort problem med dagens invandringsvolymer vill vi göra klart att Sverigedemokraterna alltid kommer att ha en utsträckt hand till den som vill förändra invandringspolitiken i en mer ansvarsfull riktning. Vi ställer oss således inte avvisande till att stödja förslag som syftar till en mer ansvarsfull invandringspolitik även om förslagen enligt vår mening inte skulle vara tillräckliga.
Jimmie Åkesson
Björn Söder
http://www.aftonlognen.se/debatt/debattamnen/politik/article16221361.ab

 
Ingen bild

Odalbonde

12 februari 2013 06:34

Låt det bli fler sådana här debatter i TV.

Vill folk ha "berikande mångkultur" eller vill de ha sitt gamla trygga Sverige. Vart är vi på väg?

Det ska etablerade medias PK-journalister svara på i direktsändning inför svenska folket. Menar de att hela Sverige ska bli som Malmö, Rinkeby och så vidare? Varför?

Dags att svara.

SD 2104

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 februari 2013 07:30

Nu vet jag hur en så kallad "näthatare" se ut, såg debatten på Publicistklubben. Tänk att ett flertal vuxna människor kan vara så barnsliga, lägg ifrån er era "twitterplattor" och bli vuxna, som exempelvis Marika Formgren, en av Sveriges för närvarande bästa ledarskribenter, just nu i Barometern Kalmar

http://www.barometern.se/ledare/kranktheten-ligger-till-grund-for-hatet-pa-natet(3645763).gm
 
Ingen bild

Stefan A.

12 februari 2013 08:23

Inte ovanligt hos personer som Mazetti och Jan G att munnen går fortare än hjärnan, sedan får man fulllt upp med att dementera det man verkligen sagt "så menade jag inte", "det har jag inte sagt"..etc...etc..och det blir tydligen inte bättre med åren, utan sämre....

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 februari 2013 08:26

Inte många som tycker Sverige är på rätt väg. Inte ens M politikern Bo Frank i Växjö.
Och ändå är M ett stort parti i Opinionsundersökningarna.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

20130211 - Hästkött och ministerstyre
Datum 2013-02-11
Ser Aktuellt. I England och Frankrike hotar ministrar med stränga straff.

I Sverige tiger regeringen. Och Livsmedelsverket säger ingenting. I Sverige fungerar snart ingenting. Myndigheterna har tagit över politiken. Allt ifrån Migrationsverket till Livsmedelsverket. Jag blir så trött på en regering som kapitulerat för en massa tjänstemän. Polisen klarar inte brott, försvaret klarar en vecka. ÖB sjukskriven. Det är bara kommunerna som fungerar!

Bo Frank
2013021

Grattis Bo Frank till din nya insikt, även om det inte är solklart att alla kommuner fungerar heller ( Malmö, Södretälje mm)

 
Ingen bild

charlotten

12 februari 2013 08:48

Lysande Mats Dagerlind!

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 februari 2013 10:09

Public service SR P1 tar i dag upp en ny bok som avslöjar mera om STASI i Sverige

Program 16,00 timmen

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5440434

 
Ingen bild

Hacke

12 februari 2013 10:34

Aldrig har väl sektmedelmmarna inom Publicistklubben fått sådan uppmärksamhet. Det skall till lite sd, Avpixlat och andra fria sajter till det.
Folkviljan väller in i de fina salongerna vare sig dom vill det eller inte till Åsa Lindeborgs och andra gammelmediarepresentanters stora fasa.
För övrigt måtte väl Mazetti sakna all självbevarelsedrift eller tycker hon om att exponera sina totala tillkortakommanden?

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

12 februari 2013 11:12

"Dessutom är det inte skrivit i affekt. Jag har vant mig vid hennes överdrifter och lögner de senaste veckorna!"

Att Alfssons hästar har rymt till Lasange är helt uppenbart. Att han sitter i Sveriges riksdag och hetsar mot de som inte delar hans åsikter är skrämmande mörkbrunt från 40-talet.

 
Ingen bild

Monkan

12 februari 2013 11:17

Sven Dacke
Tycker också det är konstigt att M är så höga i opinionen. Kommer emellertid ihåg valet 2002 då M var överlägsna och överhypade i opinionen, S hade urdåliga siffror.
Valresultatet sedan visade precis tvärtom. M gjorde sitt sämsta val någonsin och S var totalt överlägsna.
Av någon anledning litar jag inte på opinionsinstitutens siffror. Situationen kanske är likvärdig med valet 2002.

 
Ingen bild

SD och oppositionen kör över regeringen

12 februari 2013 14:33

Se över möjligheten att låta kostnaderna för mat inom äldreomsorgen ingå i maxtaxan. Det kräver en majoritet i socialutskottet, bestående av de rödgröna partierna och Sverigedemokraterna. Därmed drabbas regeringen av ytterligare ett bakslag.

Liknande krav har framförts tidigare under mandatperioden, utan att få stöd. Tanken var därför att det skulle ske en så kallad förenklad behandling av motionerna i riksdagens socialutskott, men förra veckan föreslog sverigedemokraten Per Ramhorn att frågan skulle lyftas på nytt.

– Jag tycker att det här är så pass viktigt att jag vill ta upp det igen, helt enkelt. Det är en självklarhet att maten bör ingå i maxtaxan, för den är en del av den medicinska behandlingen inom äldreomsorgen. Det är också en symboliskt fråga. Man ska inte ta hutlösa priser för maten, den är så pass viktig för de gamla, säger Per Ramhorn, partiets socialpolitiske talesperson.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-och-oppositionen-kor-over-regeringen_7908470.svd

@Clusterfuck Coalition
Förövrigt så är Alfssons lasagne välsmakande anser jag som hästälskare.
Mats
SD 2014

 
Svensson

Svensson

12 februari 2013 15:05

Man hörde hela tiden hur många av dom försökte vinkla att det var SD som låg bakom det här näthatet,vilket det inte är.Man ser hur dom utnyttjar detta tillfälle till att försöka kasta skulden på SD.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 februari 2013 15:11

Undrar varför kommentarsmöjliheten nu är stängd på den senaste tidens bästa ledartikel om HAT.HAT.HAT.HAT.HAT

http://www.barometern.se/ledare/kranktheten-ligger-till-grund-for-hatet-pa-natet(3645763).gm

 
Ingen bild

Undrande

12 februari 2013 15:14

Missa inte Oisin Cantwells krönika (i Aftonlögnen idag) och kritik mot Barometern pga Marika Formgrens debattartikel om näthat i tidningen igår. Går att kommentera...........

 
Ingen bild

Undrande

12 februari 2013 15:19

Blev Barometern rädd för stora Aftonlögnen eller var det pga av alla positiva åsikter, jag tror inte någon var negativ, och alla har ju en chans att kommentera oavsett åsikt.

 
Ingen bild

Observer

12 februari 2013 15:57

Intressant att se och höra på Publicistklubbens möte.Där fick vi uppleva hur representanter för den nya självutnämnda mediadöverklassen försökte tala om för allmogen vad den får och inte får skriva.Skråväsendet försökte man också återupprätta med ett otroligt påstående, nämnligen att journalister får göra saker som vanligt folk inte får. Med undantag för några få avvikare från mediakåren så var det hela en ganska medioker tillställning där Dagerlind vann på t.ko

 
Ingen bild

Bojkotta skiten.

12 februari 2013 16:17

@Undrande
Använd alltid http://www.aftonlognen.se/ när du länkar.

När du länkar till aftonbladet så byt ut bladet med lognen,klicka sen på "gå till adressen i adressfältet" så får du detta resultat som inte genererar inkomster till skitblaskan:

 
Ingen bild

s29

12 februari 2013 17:18

Ja du Katarina Konfetti,jag kommer i alla fall aldrig sätta min fot i en ICA butik mer.Nu är det danska NETTO som gäller.

 
Ingen bild

Lantjunkaren

12 februari 2013 18:31

Ett gammalt ordspråk passar in här gällande debatten på Publicistklubben.Detta kan appliceras på en av de kvinnliga deltagarna i panelen.Gissa vem ?

// Där tanken sviker står ett ord på vakt //

Så sant..så sant!
Mats klarade debatten med bravur.Lugn och sansad kombinerat med sunt förnuft utgör en oslagbar kobination

 
Ingen bild

Dille

12 februari 2013 19:17

Läraren menar att mycket utelämnas i svensk press och att avpixlat informerar om det som mörkas.
I detta sammanhang vill jag nämna ett reportage där sr frågar ut en expert om SD:s framgångar. Experten BEKRÄFTAR DET DU SÄGER OCH HÄNVISAR TILL POLITIKERNA SOM GRUPP: OCH DETTA I SR.
En helt otrolig anpassning (=tvärvändning) till det rådande opinionsläget av sr.
Gå in på länken och lyssna på de två reportagen och inse att vi haft rätt: Ja politikerna och media ljög medvetet för sina väljare.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5436220

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

12 februari 2013 19:21

Konstaterar att intelligensian härstädes fortfarande inte vet skillnaden mellan ICA-kuriren och ICA. Förmodligen bryr sig inte intelligensian härstädes om fakta även om det så hoppade upp och bet dem i nosen.

 
Ingen bild

Rune

12 februari 2013 20:00

Clusterfuck:
Fakta är att ICA och ICA-Kuriren har samma ägare. Vad är det som är oklart?

 
Ingen bild

Undrande

12 februari 2013 20:02

@clusterfuck Coalition
Du är sent ute, vi vet om ägarförhållanden och kopplingar, det har redogjorts för ett flertal ggr både här och på andra ställen. Att rikta in sig mot ICA och påpeka för sin ICA-handlare att man som SD:are kände sig ovälkommen skulle ge snabbast resultat. Fö heter det intelligentian om du skall svänga dig med vokabulär som du tydligen inte är så van vid.

 
Ingen bild

Stefan A.

12 februari 2013 20:10

Ojsan blir kinkig på aftonbladet kultur, eller som det egentligen är en politisk sida nödtorftigt kamouflerad som "kultur",ungefär lika mycket kultur där som i bidrags"kultur"tidskriften expo......

 
Ingen bild

Calle

12 februari 2013 20:39

Mazzetti börjar låta som dom som förnekar förintelsen.
Om dom tycker hon ju att dom är .......

 
Ingen bild

KE

12 februari 2013 20:39

Thoralf visar hela tiden vilket klappträ han är. Tillsammans med Kent Ekeroth bildar han politikens Kling & Klang, två nollor som försöker vara något de inte har kompetens till. Högerextremistisk ohyra ska utrotas.

 
Ingen bild

Stefan A.

12 februari 2013 20:47

Undrar förresten om Ojsan någonsin tidigare brytt sig om landsortstidningen Barometern, uppenbarligen sitter man och övervakar vad andra skriver så att den betalde hataren kan rycka ut med fördömandet så fort som möjligt.

 
Swedish Dissident

Swedish Dissident

12 februari 2013 20:54

Undrande: Även intelligentsia förekommer ibland i svenskan. Se exempelvis:
http://gd.se/kultur/1.3118852-om-den-ryska-intelligentsian

http://swedishdissident.blogspot.se

 
Ingen bild

Morningstar

12 februari 2013 20:59

Vill ni se sant näthat så är det bara att följa twitter-eliten, en blandning av vänsterextremister och friliberaler. Ha inte för bråttom att kommentera, utan bara observera och eventuellt ta skärmdumpar. Orsaken är nämligen att dom tål inte enbart avvikande åsikter men dom tål inte skämt heller. hur oskyldiga dom än är. Dom är t o m så pass lågbegåvade att dom inte fattar ironier. Definitivt saknar dom humor. Droppa en ironisk oneliner när ni tröttnat på dem, så blir ni varse hur högt i tak det är i PK-klubben. Antingen blir det en tyst blockering eller ett utbrott och sedan blockering. Varken Hanif Bali, Ursula Federley eller Caroline Szyber tål skämt eller förstår ironier. Så pass labila och mentalt ostabila är dessa personer som sitter i vårt högsta beslutande organ och tjänat mer i månaden än vad en fattigpensionär får ut på ett helt år. Välj ut era egna favoriter och testa själva om ni inte tror mig.

 
Ingen bild

Mazetti ifrågasätter mordförsök

12 februari 2013 22:45

Lars Hedegaard, grundare av det danska Tryckfrihetssällskapet,är en känd dansk islamkritiker som bl a i teve påstått att muslimska män våldtar sina döttrar.

Tisdag 5 februari larmar han polisen och säger att han blivit attackerad av en ca 25-årig man med arabiskt utseende som skjutit på honom från en meters håll men missat. Hedegaard slår honom enligt egen utsago då i ansiktet. Mannen gör ett nytt försök att skjuta och då klickar pistolen, varpå Hedegaard, 70 år, brottar ner den unge mannen som försvinner från platsen. Inga vittnen till händelsen finns.
http://www.journalisten.se/debatt/hur-agd-ar-journalistkaren

Dansk polis bekräftar att man har den flyende attentatsmannen på videoupptagning, bild på kulhålet är publicerad i dansk media och patronhylsan beslagtagen av polis. Trots det kräver författaren Katarina Mazetti i en facktidning för svenska journalister att yrkeskåren måste våga ifrågasätta om dådet alls inträffat.

I Lars Hedegaards fall har dock dansk polis gått ut med att attentatsmannen i röd jacka syns springande från Lars Islamkritikern och chefredaktören Hedegaards hem syns på inspelningar från övervakningskameror, rapporterar danska TV2. Lars Hedegaards grannar har också sett mannen med röd jacka i området, enligt samma källa.

Att skott verkligen avfyrats indikeras också av den bild på en list med ett kulhål som tv2.dk också publicerat, liksom uppgifter från grannarna att polisen beslagtagit pistolhylsor från trappuppgången.
http://www.friatider.se/katarina-mazetti-ifragasatter-mordforsoket-pa-hedegaard

Det fattas en del praliner i Mazettis ask,det är en sak som är säkert.

 
Ingen bild

Sverigedemokrater till attack mot Expressen

12 februari 2013 22:52

Det är på Facebook som Björn Söder och Erik Almqvist i två separata fall går till angrepp på de två Expressen-reportrarna Niklas Svensson och David Baas.

När det gäller Erik Almqvist är det dagens artikel om att han kräver fyra miljoner kronor för att lämna sin riksdagsplats som fått den tidigare rättspolitiska talespersonen att se rött.

"Påstådda anynoma källor till den kanske minst seriösa journalisten på Sveriges mest sensationssökande kvällstidning, bör alltså inte tas för för sanna. Tro dem inte", skriver Erik Almqvist, som förra året tvingades lämna sina uppdrag i SD-toppen efter Expressens järnrörs-avslöjande.

– Min bild av David Baas bygger så klart inte bara på den här publiceringen utan på hur han generellt jobbar, säger Erik Almqvist när dagensmedia.se når honom.

http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3636990.ece

 
Ingen bild

Lieberman

13 februari 2013 00:44

Almquist får 4 miljoner för sina fantastisk duktiga verbala tendenser. Bra det. Israel 2014

 
Ingen bild

Tobias

13 februari 2013 00:47

@ KE

Ja det enda sättet vänstern kan vinna en debatt på är att döda sina meningsmotståndare.

 
Ingen bild

Olle

13 februari 2013 23:52

@ Tobias
Presis dom vill bara använnda våld och är så hatiska och arga. Jag blir så djävla förbannad att jag vet inte vad jag gör. När jag blir 18 om 5år så ska jag för i helvete gå med i kommunfullmektige

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se