thoralf

Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

PK-TYCKARELITEN ÄR FEG

Av Thoralf Alfsson - 13 februari 2013 12:38

 


Lyssnat en del på utrikesdebatten i kammaren. Utrikresminister Carl Bildt vandrade snabbt över ett otal av ämnen under hans 30 minuter långa anförande.


Innan jag gick ner i kammaren läste jag en artikel av Marcus Birro som var införd i Världen idag med rubriken ”Vi har ett kollektivt ansvar”. Kom att tänka på Birros artikel när Carl Bildt tog kvinnors rättigheter i framförallt den muslimska världen och att Sverige måste verka för att kvinnors rättigheter och jämlikhet i dessa länder.


Jag vill bara påminna Carl Bildt om att vi i Sverige idag har muslimska och kulturella enklaver i vårt land där samma problematik råder som i arabvärlden. Har Carl Bildt hört talas om ”balkongflickor” eller hedersmord som begås i Sverige?


Marcus Birro lyfter fram just detta i sin artikel men av någon ”mystisk” anledning finns inte artikeln på nätet. Den är mycket läsvärd.


Han angriper inte bara feministerna med Gudrun Schyman i spetsen utan även den så kallade pk-eliten. Utan han ger även Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson rätt i vår kritik av dagens samhälle och dess moral och värderingar.


Men Birro det vore faktiskt på sin plats att du samtidigt gav oss Sverigedemokrater ett erkännande. Att vi också gör ett bra jobb och dessutom är nödvändiga i Sveriges riksdag när Kristdemokraterna släppt sina grundvärderingar och inte vågar stå upp i dessa frågor. Visst är det bland annat det som man kan läsa mellan raderna på Marcus Birros artikel.


Birro skriver deesutom ”Den politiska korrekta och urgröpta tyckareliten i det här landet är feg”.


Jag frågar mig varför denna artikel inte går att finna på nätet! Har de politiskt korrekta stämplat den som olämplig. Jag gissar att Birro skulle översvämmas av positiva kommentarer om den publicerades på nätet. Däremot skulle den säkert ogillas av de betalda ”yrkeshatarna” på Aftonbladet och Expressen.


Jag har skickat ett mejl till Världen idag och frågat varför artikeln/krönikan inte finns på nätet och fick följande svar.


 


Hur många tror/litar på det svaret

 
 
Ingen bild

RobertSt2

13 februari 2013 14:52

Men, men nu finns den ju på nätet? Jag lyckades läsa hela artikeln och jag förstår varför den 'inte finns på nätet'. Vad jag INTE fattar är att den blev publicerad överhuvudtaget: var censuren på något rödvinsparty när den kom upp för granskning? Eller börjar censuren slinta?

 
Ingen bild

Jag älkar Hästar!

13 februari 2013 15:14

Häst är gott!
Dessutom mycket mumsigt!

 
Ingen bild

Skeggan

13 februari 2013 15:37

Herregud vad tröttsam din retorik är.
"PK-eliten" hit och dit.. Allt är en stor konspiration! Pratar ni inte i nattmössan så har ni foliehatten på. Stackars arma vita kränkta män!

 
Ingen bild

Skeggan

13 februari 2013 15:42

http://projectmena.blogspot.se/2013/02/the-shahbag-movement-in-bangladesh.html

Här är något som så kallad PK-media heller inte vill ta upp. Och inte du eller dina fotsoldater heller Thoralf, antar jag! =)

 
Ingen bild

Medborgaren

13 februari 2013 15:47

Vem har gett Calle Bildten en smäll på käften?
Såg ni inte hans glasögon när han visade upp sitt tryne i riksdagen idag? Såg ut som dom hamnat i en stenkross............
Är det nykärringen eller har han varit i verkligheten? Kanske träffat någon fattig nysvensk? Eller någon annan som är förbannad på allt som denne man förstört för vårt vackra land?

 
Ingen bild

Bosse

13 februari 2013 15:57

Ja ha!Då är det väl bara att sitta och vänta på att Oisin Cantwell publicerar en hat-artikel mot Marcus Birro framöver.

 
Ingen bild

Malin R.

13 februari 2013 16:16

Nu har Birro säkert suttit i sin sista tv-soffa på SVT.

 
Ingen bild

Nalli

13 februari 2013 16:28

Vi har ett kollektivt ansvar av Marcus Birro, den går mycket bra att läsa bara Ni förstora upp den tillräckligt. Jag förstorade upp till 150%.
Mycket bra skrivit av Marcus Birro hoppas att den kommer in i Avpixlat också.

 
Ingen bild

Hacke

13 februari 2013 16:30

Det finns några självständiga fritänkare även inom det s k etablissemanget.
Förhoppningsvis väcker dom lite mod och en och annan tanke hos andra i de annars så strikt hållna åsiktsleden.

O T. Samtliga sd:are var väldigt bra i dagens utrikesdebatt med ett extra plus till Kenth Ekeroth som hade stor pedagogisk show med de som dristade sig till att ta EU-debatten med honom.

 
Ingen bild

Fredde

13 februari 2013 17:02

Hej

OT..

-Har Ni hört att Sean Banans bror har gått under jorden?
-nä?
- Jo T-banan

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 februari 2013 17:07

"Twitter kungen" Kalle Bilt har slagit till igen.

I dag meddelade han att Regeringen skall skötas över Twitter.

Så här lät det förra gången


Svensk ambassad i Second Life, vill bli först i Cyberrymden
Publicerad 2007-01-25 08:27

Vill bli först i cyberrymden..

Sverige ska bli först med en officiell ambassad i den virtuella, tredimensionella världen Second Life. Det är Svenska institutets generaldirektör Olle Wästbergs ambition och han är mycket entusiastisk.

- Där finns så många invånare, eller deltagare, från grupper som vi liksom andra har svårt att nå ut till: unga, utbildade och lite i framkant. Sådana som får mycket information om allt möjligt.

Som DN berättade den 5 januari är fenomenet Second Life (SL) ett kraftigt växande 3D-samhälle på internet. Invånarantalet är i rask takt på väg över 3 miljoner av vilka många går med gratis, men då kan man vare sig bygga, köpa eller sälja mark, varor eller tjänster där.

http://www.dn.se/kultur-noje/svensk-ambassad-i-second-life


Är det någon som kommer ihåg Sekondlife.?
 
Ingen bild

Magentan

13 februari 2013 17:53

Jag tycker inte det har någon större betydelse att Birros artikel inte finns på nätet. Det är MYCKET viktigare att artikeln finns i en papperstidning, så alla de där 80-90 procent av väljarna, som aldrig läser den här typen av bloggar på nätet, också får veta något. Vi andra får information och kunskaper så det räcker och blir över ändå. Det är alla de stackars hjärntvättade TV-tittarna och papperstidningsläsarna som behöver upplysas om verkligheten i Sverige.

 
Ingen bild

Magentan

13 februari 2013 18:30

Håller med "Hacke" ovan om att Kenth Ekeroth verkligen hade stor pedagogisk show med de riksdagsledamöter som dristade sig till att ta EU-debatten med honom.

Missa inte Kent! Kolla här:

http://www.youtube.com/watch?v=F8aX3i_V-eo&feature=youtu.be

 
Ingen bild

Magentan

13 februari 2013 18:51

När ni är klara med Kent Ekeroths suveräna riksdagsdebatterande så MÅSTE ni lyssna på den här fantastiska mannen från Grekland som tillsammans med sina invandrarkompisar från olika länder förklarar i RING P1 varför SD är det absolut bästa partiet att rösta på för ALLA som vill Sveriges och SVENSKARNAS (både de gamla och nya) BÄSTA!

UNDERBART!

http://www.youtube.com/watch?v=cmENlfNTDwg&feature=player_embedded

 
Ingen bild

Tony

13 februari 2013 19:00

@ Skeggan, när det nu är Åsa Lindeborg som myntat ordet
fotsoldater, så kan du inte tillskriva någon annan det,
du har väl hört ordet UPPHOVSRÄTT! Tänk om hon blir jättesur!

 
Ingen bild

teekay

13 februari 2013 19:30

Magentan.
Vaket och suveränt bra av dig med info från P1.

 
Ingen bild

MakingBacon

13 februari 2013 19:34

Att tolerera de intoleranta är fegt.

 
Ingen bild

Hacke

13 februari 2013 19:45

Magentan
Tack för klippet på vår grekiske vän Samatius Ledonius.
Några sådana pärlor varje dag i P1 så skulle man kunna tänka sig att knäppa på statsradion lite oftare. Även om vi sannolikt aldrig mer kommer att få höra något från just honom.
Med vetskapen om SR:s förtjusning för åsiktsregistrering så lär det sitta en rejäl dödskalle stämplad bredvid Samatius namn i telefonslussens liggare.

 
Svensson

Svensson

13 februari 2013 20:18

PK:s ansvar är, att försöka hjärntvätta människor så dom tänker som dom själva. Hänga ut personer med andra åsikter, som rasister, som näthatare, som arga unga män. Jag tror den vanliga svenska medborgaren har fattat vad det går ut på. Och dom gillar inte det, sen går dom med i SD. Ett parti som står för demokrati.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

s29

13 februari 2013 20:28

Skeggan@ Ja du jag undrar också var alla 85kilos somalierna i våra asylförläggningar kommer ifrån när det finns så många stackare som svälter. Kan det vara så att sverigedemokraternas förslag att hjälpa folk på plats skulle vara mer ekonomiskt och humant? Men visst ja,vem ska då rösta på sossar och moderater.

 
Ingen bild

Erik Almqvist (SD) mordhotad i Nyheter24

13 februari 2013 20:56

"han kan få 4 skott i huvudet istället"

Den osmakliga kommentaren om Almqvist är i alla fall borttagen nu, men det dröjde. Och detta mitt herrskap, handlar inte om näthat, det är långt värre som kallas näthot.
http://www.exponerat.info/erik-almqvist-sd-mordhotad-i-nyheter24/

 
Ingen bild

Andreas H

13 februari 2013 21:50

Samatius Ledonius var riktigt bra i SR! Hur länge ska myten om SD som ett "rasistiskt parti" överleva? Var femte medlem är utlandsfödd eller har utlandsfödda föräldrar!
Kolla bara Avpixlats krönikörer som är betydligt mindre etniskt homogena än fulmedias!

 
Ingen bild

Fale Bure

13 februari 2013 22:04


.....DOM ÄR LIKA FEGA NÄR DET GÄLLER ATT "BETALA SKATT" samt ATT SJÄLVA LEVA EFTER DE ÄCKLIGA KOMMUNISTPROPAGANDA SOM DE SÅ GÄRNA SPRIDER OMKRING SIG!

........Nämligen, det överlåter de åt andra.
Själva är de oftast "Blåmoderat" i smyg när det gäller den egna ekonomin samt supersegregerade när det gäller att bo med invandrare som de prackar på a n d r a, Betalade av a n d r a s pengar!

..är i mina ögon de lägst stående människotyperna GAUCHE CAVIAR! (Kaviar-vänstern på Svenska)

 
Ingen bild

Paret som blåste FK på 20 miljoner är EXPOiter

13 februari 2013 22:33

Ångermanlandsparet som sitter anhållna för att ha blåst Försäkringskassan på 20 miljoner är som vi gissade vänsterfanatiker. Karin-Steina Kristina Ericsson alias Steina Quickroot hyllar på sin Facebook Expos hatartikel om SD. Paret misstänks för grovt bidragsbrott och grovt bedrägeri. Mannen har bland annat ”köpt” sig en fru.

Exklusivt hos Exponerat som avslöjar vänsterpöblarna.

Och med detta får vi det åter igen bevisat att det oftast är vänsterfolk i rödvinsträsket som står bakom bedrägligheterna. Allt från Göran Persson, Mona Sahlin, Juholt, Metalls mutor i Syd-Afrika till Expo, AFA, Researchgruppen och ner i leden med de som röstar rödgrönt dem och hatar SD. Rasister finns det också gott om i vänsterleden, mördaren Peter Mangs var medlem i kommunistiska partiet.

Hela historien kan läsas här och här.
Mål nr B 298-13
http://www.exponerat.info/paret-som-blaste-fk-pa-20-miljoner-ar-sd-hatande-expo-fanatiker/

 
Ingen bild

Morningstar

13 februari 2013 22:38

@Sven Dacke. Undertecknad är mer än väl förtrogen med Second Life. Det var till och med så att den mediala uppmärksamheten denna virtuella ambassad gjorde 2007 resulterade i att min nyfikenhet vöcktes och ett konto registrerades. Tröttnade efter några veckor och var där bara sporadiskt tills för ett par somrar sedan då jag blev lockad tillbaka av en annan person. SL har utvecklats en del sedan 2007. Undantaget är ambassad-simen som visserligen är kvar men är stendöd. Därför borde SD få ta över och driva den istället. Något som säkert PK kommer sätta sig emot. Alternativet vore då att SD skaffar sig en egen sim. Tror säkert den hade blivit populärare än ambassaden. Det finns en sim som liknar en liten dansk småstad. Så man kunde ju gått den vägen, skapat en liten svensk småstad, baserad på en riktig eller bara inspirerad av en och mer fiktiv. Man hade ju kunnat ha aktiviteter där vid typ midsommar, påsk, jul och liknande. Man kan även ha uppträdanden. Kända artister som Duran Duran och Suzanne Vega lär ha uppträtt där. Mest vanligt är dock mer okända artister.
Risken är väl förstås att det kommer dra till sig allehanda troll. Men då vill jag bara säga att Linden Labs support är alldeles utmärkt och framför allt tar dom IT-brott på stort allvar. Inte alls otänkbart att USA skulle begära dem utlämnade till ett mycket långt fängelsestraff. Så den första DoS-attacken, hackningen hade mycket väl kunnat bli början till slutet för Expo/AFA. Ett evenemang parallellt med Almedalen hade nog också kunnat bli populärt. Det fanns även en Vadstena Slott-sim men den finns tyvärr inte kvar.
Att registrera sig och ladda ned viewer-programmet är gratis. När man tröttnat på sin default-avatar så är möjligheterna stora om man bara kostar på sig lite linden-dollars. Det finns även alternativa viewers, gratis även dem, då den officiella inte är speciellt bra ärligt talat eller särskilt stabil. Två av dom mest populära heter Phoenox och Firestorm. Det finns många musikklubbar på SL, för alla smaker blues, , jazz, rock, metal, goth m fl. Där spelar både artister och DJ's. Ett mycket trevligt sätt att umgås.

 
Ingen bild

Morningstar

13 februari 2013 22:40

Synd att man inte kan rätta stavfel. Phoenix heter den naturligtvis och inget annat.

 
Ingen bild

B-E Johansson

13 februari 2013 22:44

Marcus Birro är dock lite naiv, när han tror sig sitta inne med lösningen: "..det måste vara självklart att Sverige stenhårt och konsekvent berättar för de här människorna redan när de anländer hit, att de får lova att lämna sina värderingar i det land de lämnar"

1) Hur skall vi veta vilka "de här människorna" är?
2) Varför tror MB att de skulle lämna sina värderingar bara för att vi säger åt dem? De är inga barnungar!
3) Ericsson (Telefonaktiebolaget L M Ericsson) hade ett projekt i Saudi på 80-talet. Jag tror inte att svenskarna lämnade sina värderingar hemma, när de jobbade där nere. Känner mig faktiskt rätt säker på att de inte gjorde det

 
Ingen bild

Stundtahl

13 februari 2013 23:47


Tidigare inbördes beundran har i viktiga frågor unisont funnit gemensamt läger för journalister.
-Den mediala stridsyxan har tydligen-efter intensivt grävande -funnits i lägret!?

Menigheten sitter på parkett och förundrat beskådar det mediokra skådespelet.

 
Ingen bild

Olle

14 februari 2013 03:09

B-E Johansson. Ja det ser man ju på dessa som kommer ifrån israel somm försöker att setta press på oss med MTV, ZTV och all annan skräp som dom spyr ur sig i Hollywod. Det är inte rätt ur ett ariskt perspektiv. som denna slampan dominatrix666 på youtube som bara klagar och visar sina bröst. Jag vill inte se bröst. Vi måste kämpa hårt för att få bort henne!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se