thoralf

Direktlänk till inlägg 11 februari 2013

BARNPROPAGANDA I TV4

Av Thoralf Alfsson - 11 februari 2013 11:29

Fick ett mejl angående ett barnprogram i TV4. Läs och titta!


"TV4:s Barnprogram Bröderna Fluff har gått ifrån renodlad underhållning till propaganda för barn! Trimmy Hårsson (Jimmy Åkesson) och hårdemokraterna (Sverigedemokraterna) vinner ett val genom tydligt valfusk genom att han i smyg trycker på en knapp. Folket som sympatiserade med HD fick fyrkantiga och tråkiga frisyrer och hade liknande värderingar. Trimmy Hårsson stod och raljerade med chester och utstyrsel som syftar till Hitler.

Det är barn som programmet har som målbild! Det är en smula sjukt att då predika politisk propaganda med förtal!"


Länk till avsnittet:
http://www.tv4play.se/program/br%C3%B6derna-fluff?video_id=2270233

Br%C3%B6derna%20Fluff%20del%201


"Hoppas att detta via er kan uppdagas så folk blir medvetna om detta ruttna försök att skada oss som bara vill Sverige väl!


Mina varmaste hälsningar Niklas "


Undrar om man på TV4 varit på studiebesök i t.ex Gazaremsan och sett hur man där smutskastar judarna i barnprogram.


Såg förresten programmet Hej Svensk igår. Vet inte om jag skall gråta eller skrika! En fullständig katastrof väntar runt nästa hörn!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Näthatare är sexuellt frustrerade SDare

11 februari 2013 11:45

Jan Guillou intervjuas:
Blev chatten som du väntat dig?

– Ja, det måste jag nog säga, de här Sverigedemokraterna är mer aktiva på nätet än andra och då blir det mest avsiktliga missförstånd: "Menar du att alla 100 000 Sverigedemokrater är sexuellt frustrerade? Nej, det menar jag inte."

Du fick svara på samma frågor rätt många gånger?

– Sverigedemokraternas metod är att missförstå det de läser och sedan konstruera frågor av det. Det ingår i partiets martyrtradition: vi är förtalade, vi är så förljugna, vi har ingen yttrandefrihet.

Vad är det viktigaste som kommit fram under chatten?

– Att det är Sverigedemokrater som sysslar med de här sexuella hoten. Och att till och med Jimmie Åkesson ser det som ett problem.

Vad tycker du om frågorna du fått?

– I och med att det var Sverigedemokraterna som står för det mesta av frågande så är det ju lite tjatigt att svara. Samtidigt får man hoppas att det finns en större publik som ser och läser.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/article16216685.ab

 
Ingen bild

Undrande

11 februari 2013 11:48

Hur vet JG att det är SD-folk som frågar?

 
Ingen bild

s29

11 februari 2013 12:01

Bröderna fluff? Tja varför inte Expo börjar låta lite tjatigt. På tal om valfusk så hoppas jag att Sd ser till så det finns folk som kollar röstsedlarna vid nästa val.Personligen så tror jag SD hade 8-10% vid förra valet.

 
Fotsoldat Lassekolja

Fotsoldat Lassekolja

11 februari 2013 12:29

Ännu ett exempel på vad våra motståndare hittar på i sin totala brist på adekvata argument! Jag misstänker på goda grunder att det bara kommer att bli värre!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda

11 februari 2013 12:29

Det kanske är bra att TV4 ljuger för barnen. Då blir deras föräldrar förb-----de och röstar på SD...
Vi kanske ska ringa TV4 och tacka..;)

 
Ingen bild

Medborgaren

11 februari 2013 12:42

Jan Grilljoe är en tragisk figur. När man inte begriper att upprinnelsen till kritiska kommentarer på bla nätet ALLTID beror på en galen artikel, som exempelvis när Mazzettin hånar alla svenskar när hon vräker ur sig att svensken har IQ 70!
Men nu är väl hela företelsen den att etablissemanget är i gravt chocktillstånd när helt plötsligt kreti o pleti får säga sitt och vänstermurvlarna inte längre får vara oemotsagda!

Jomen, annars kan vi bara konstatera att sveriges ekonomi försämras kraftigt för varje minut, Reinfältens mantra om den urstarka svenska ekonomin ekar lika tomt som i huvudet på Ahonen........
Riksbanken fick några miljarder över som genast skickas in i 7-klöverns stora svarta hål, istället för att säkerställa välfärden slösas detta kapital på, ja ni vet vad!

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

11 februari 2013 12:50

BLIR VI HJÄRNTVÄTTADE?

Kom att tänka på en sak.
Förr i tiden fanns sedelärande historier och sagor som talade om för folk vad som var rätt och vad som var fel.
Ofta handlade sagorna om tre bonddrängar, som gav sig ut i världen för att söka lyckan.
De båda äldre gjorde fel efter fel, medan den yngste gjorde som man ska, så sagan slutade alltid med att den yngste fick kungariket och halva prinsessan.

Med tanke på vetenskapens senaste rön angående säljstimulerande metoder, som vädjar till vårt undermedvetna, finns det skäl att misstänka att vi kan påverkas av "sedelärande historier" av modernt snitt.

När vi ser filmer eller läser tidningar och böcker, finns det då dolda budskap som är så listigt kamouflerade att vi inte märker dem?

Som exempel:
Jan Guillou, som gjort böcker och filmmanus om Hamilton och Arn men även skriver i kvällspressen.
Katarina Mazetti, som gjort noveller, romaner, barnböcker och ungdomsböcker.
Stieg Larsson, som gjort Män som hatar kvinnor.

Finns det risk för att dessa kulturmarxistiska skribenter lagt in dolda budskap i sina verk?

Kanske borde deras alster förses med varningstexten:
"Läsning av denna litteratur/beskådande av denna film kan medföra allvarligt skadad verklighetsuppfattning."

 
Ingen bild

John

11 februari 2013 12:53

Kommentarsfältet verkar handla om lite allt möjligt.

Peka på de lagbrott som TV4 begår här istället och upprätta en anmälan om ni tror det finns något att gå på. Allt annat blir ju bara ett sedvanligt iklädande av offerkoftor följt av ryggdunkande.

 
Ingen bild

Hulda

11 februari 2013 12:54

Nu har jag tittat på programmet från TV4. Kvalificerad hjärntvätt och tydliga anspelningar på SD... Otroligt smutsigt! Vilka reklaminslag finns runt detta? Bojkott så klart!
Någon som har intressant info om de ansvariga?

 
Ingen bild

OH

11 februari 2013 12:58

Åkesson gör rätt som ej nedlåter sig till att låta sig konfroteras med en gammal ärkekommunist , tillika KGB agent om jag ej minns fel även dömd för spioneri . Det kan ej vara fel att betrakta denne person som landsförädare. Med dessa meriter synes han platsa i organ som Expo och Aftonlögnen.

 
Ingen bild

Hacke

11 februari 2013 13:31

Gamla DDR-tv var inte heller precis kända för att stå för kvalitativ underhållning/humor för vare sig för vuxna eller barn. Propagandan tog effektivt död på allt och alla.
Låt programmet tala för sig själv liksom Guillou och resten av medias propagandamaskineri. Tids nog genomskådar även våra småttingar dårskapen.

 
Ingen bild

Magentan

11 februari 2013 13:40

För varje vecka blir det tydligare att valkampanjerna mot SD redan har börjat. Anledningen är givetvis de rejäla höjningarna i opinionssiffrorna för SD.

De övriga sju riksdagspartierna och alla andra SD-motståndare har till sitt förfogande för att smutskasta och beljuga SD på alla upptänkliga sätt samtliga TV-program i de svenska TV-kanalerna PLUS alla radioprogram i de svenska radiokanalerna PLUS alla svenska nyhetstidningar PLUS alla svenska skolor och andra utbildningsorgan PLUS alla Sveriges kulturella institutioner. Med tanke på detta är SD:s ökning VERKLIGEN IMPONERANDE!

Allt fler svenskar (nya och gamla) börjar alltså nu vakna upp, tänka själva och inse den "DDR-verksamhet" som bedrivs av hela svenska etablissemanget (makthavarna). Samtidigt blir dessa makthavares ökande anti-SD-verksamhet alltmer desperat, vilket i sin tur resulterar i ännu fler stolliga och bisarra åtgärder från dem, och ju mer sinnesförvirrat de beter sig, desto tydligare exponerar de sin ljusskygga verksamhet och desto bättre siffror får SD.

Hjulet är satt i rullning och makthavarna och deras "fotsoldater" driver det själva allt snabbare, men det förstår de inte.

 
Ingen bild

Lärare

11 februari 2013 13:43

Var det inte herr Guillou som reste med Jimmie inför valet 2010 en hel vecka och han sa då att det fanns ingen rasism och främlingsfientlighet hos SD. Han hade läst 100-tals dokument och följt Jimmie överallt i en veckas tid. Han skulle ha märkt om det fanns ngn rasism, men det fanns inte sa han då!

Vad är det som gjort hans "lappkast" nu? Kanske order uppifrån?

Hur som helst avslöjar de sig själva, alla som försöker smutskasta SD. Fler och fler blir intresserade just för att de smutskastas och inser att SD måste vara ett förträffligt parti.

Sen detta påhitt med "offerkoftan" och "martyrskapet", ja, vilka är de som ger dem det i så fall. Just: Mediakåren!
Roligt att dom inte insett det! Men vad kan man begära!

 
Ingen bild

SD påverkar

11 februari 2013 14:10

@käre John
"Kommentarsfältet verkar handla om lite allt möjligt "
Ja du John så är det,och till och med du fick göra ett SD negativt inlägg,det är så yttrandefrihet och demokrati fungerar.
Vänligast
Mats B

 
Ingen bild

s-e karlsson

11 februari 2013 14:14

Varje måndag sänds ju SVT:s Landet Runt och varje gång har SVT lyckats få med något om invandring igår var ett gäng ensamkommande i någon lyxskidanläggning för att lära sej åka skidor ! Jag vill inte att mina skattekronor används till det !

 
Ingen bild

SD påverkar

11 februari 2013 14:20

Senaste Yougov och Demoskop

Parti väljarstöd förändring*

Metro/Yougov:
S 31,3 –0,1
V 5,4 –0,7
MP 9,7 +1,4
C 3,3 –1,2
FP 5,8 +0,9
M 28,8 +1,4
KD 3,5 –1,0
SD 11,5 –1,0

Expressen/Demoskop:
S 31,9 –0,8
V 5,8 –0,1
MP 8,5 +1,2
C 3,4 –1,1
FP 6,5 +0,1
M 29,4 -1,1
KD 4,4 +1,5
SD 9,6 +0,4

Nu skaffar vi vars tre röster till valet 2014,då detta är ett ödesval.

 
Ingen bild

Peter

11 februari 2013 14:37

Varför tar Thoralf upp en liknelse med hur barnen i Gaza porträtterar baren i Israel?
Varför är SionistDemokraterna SD så proisraeliska? När Bonnier äga av judar, när GP ägs av Hjörne?
Tycker det är skrämmande att ThorAlf och SD är så proisraeliska, att de bortser från judars inflytande.
Googla fran Barabara Spectre, som finansieras av Riksbanken. Hon påstår att judar kommer ha och har, en framträdande roll att göra Eurpa mångkulturellt. Denna intervju finns på film och har aldrig kommenterats av en SverigeDemokrat.
Återigen, TV4 ägs av Bonniers. Jonas Bonnier som deltog på förra årets Bilderbergmöte. På samma möte var biståndsministern Gunilla Carlsson. Vad hände sedan, Regeringen stödjer terroristerna i Syrien.
Ullenhag kom med 10 myter om invnadringen. Nr 6 handlade om judars inflytande över media, politik och finans. SD lovade av bemöta myterna på sin hemsida. Men de kom raskt fram till att svara på myt 1,2,3,4,5 men helt plötsligt stannade mytavslöjande av vid fråga sex.
SD kommer enligt mig, aldrig påtala judars inflytande. De kommer aldrig avslöja hur penningsystemet är uppbyggt, där pengar skapas ur tomma luften (varje gång någon tar ett lån, utökas den digitala penningmängden, Riksbanken styr bara över den fysiska, d v s sedlar och mynt, resten styr privata bakirer över, många av dem judiska bankfamiljer sedan ärhundranden), vidare kommer SD tillsammans med media, polarisera Sverige ytterligare och demonisera muslimer och Islam (men vilka var det nu som vill ha ett mångkulturellt Europa). Lika bra att erkänna det, SD är infiltrerat av Israelfalangen och en kontrollerad opposition. Jag ogillar den knvandring som pågår, jag menar att den har ett syfte och det är att tjäna utländska syften, vilket är att söndra nationer och bygga upp en bärldsmakt genom NATO och FN.
Varför talas det så tyst om det judiska inflytande över ryska revolutionen, att Richard Aschbergs farfar finansierade ryska revolutionen? Fundera över vad media släpper igenom och inte, för som sagt, vi har monopol och PK media som styrs av en liten grupp inflytelserika, som gör upp agendor genom bl a Bilderberg, men även via besöka på amerikanska ambassaden i Stockholm, via CFR och triateral commision.
Sanna mina ord, SD kommer utesluta nationalister och bli ett lydparti de samma intressen som styr världsfinanserna och v.ärldsmedia
Jag hatar ingen. Jag gillar dig ThorAlf, men mest av allt älskar jag sanningen och avskyr lögner och manipuleringar.

 
Svensson

Svensson

11 februari 2013 14:44

Deras syfte får motsatt effekt, barna är smartare än så. Och vi vuxna förstår att det här vi ser strider mot demokratin, vilket kommer göra att SD får fler väljare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda

11 februari 2013 14:56

Peter...
Ja, ännu en kamakazie-pilot från EXPO för att provocera fram Judefientliga kommentarer.
Men du "Peter", kommer inte att lyckas. Det finns desvärre andra forum där dina tankar passar in. Så skriv där istället. Men lär dig Arabiska först...

 
Ingen bild

Peter

11 februari 2013 15:10

@Hulda ja, man bör vara på sin vakt mot provakatörer. Men jag är inte från EXPO, läste du inte hur jag dissade det judiska inflytandet och Richard Aschberg?
Börja fundera kstället för att gå till angrepp. Jag tog upp ett antal fakta, besvara dessa istället.

Om nu Sverige får invandring från alla dessa länder där USA och Israel, tillsammans med VästEliten, krigar i MellanÖstern, då borde väl SD prioritera att motsätta sig alla dessa krig, för att minska på invandringen till Sverige?
Stoppa flödet och skäl till invandring?
Eller är det så, att de prosiraeliska syftena går före de svenska? För sionismen handlar inte bara om ett bevarande av Israel som stat, det handlar om värdslig makt och inflytande samt utökande av landområden runt Israel. Redan nu är de trångbodda på en areal inte större än Dalarna. Tala om Lebensraum.
Det krigas i Syrien, tusentals kommer till Sverige. Motsätter sig SD kraftfullt krigen i Syrien, Libyen, Mali, Afghanistan, Irak eller ett krig mot Iran? Förutom att kalla hem våra soldater och motsätta sig svensk vapeninsats?

 
Ingen bild

Mats

11 februari 2013 15:11

@Peter
Det var väl en ganska konstig kommentar? Varför detta tjatande om judar? Har du gått och fått för dig att det kommer 30000 judar varje år till Sverige som inte kan försörja sig de första 8 åren?

 
Ingen bild

Bojkotta skiten.

11 februari 2013 15:12

@Hulda
Tyvärr så tror jag att det är den yttersta högern som försöker provocera oss i SD som är Israelvänliga,oavsett vilket så har "Peter" haft sin stund här.Och det både på gott och ont.

Den enda som kan ta intryck bör väl var vänsterextremisten och den sexistiska homofoben och pedokramaren Marku Ahonen på Östran där han driver sitt självhat.
Bojkotta skiten!
Östran som förtydligande.

 
Ingen bild

Bojkotta skiten.

11 februari 2013 15:18

DN försämrar resultatet rejält

Tappet förklaras med en nedgång på 12 procent i DN:s pappersannonsering.

http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3634412.ece

 
Ingen bild

Hulda

11 februari 2013 15:20

Peter...
Vad gäller strävan efter världslig makt, så är Islam makthungrigast, tveklöst.
Skriv inte heller "Lebensraum" här. Det och liknande ord hör inte hemma här.
Jag har haft en "tomte" i grannskapet som yrade om Judar, bankirer och världsherravälde, så varva ner...

 
Ingen bild

Peter

11 februari 2013 15:21

Tycker det är märkligt att de som kommenterar, inte går i klinch i sakfrågorna utan hittar på förklaringar om vem jag är och vilka syften jag har.

 
Ingen bild

Peter

11 februari 2013 15:31

Min slutkommentar, gå inte in i fällan att demonisera andra, börja hata varandra och polarisera.
Vi är alla människor på denna jord. Men vi styrs av en Elit som manipulerar oss, skapar krig som främjar främst dem själva.
Jag ogillar ingen, varifrån de än komma ifrån, vilka åsikter de har, vilken tro. Jag är emot massinvandringen. Jag är inte höger eller socialist eller nationalist eller nazist, eller hyser de sympatierna. Jag är för sanningen och avskyr lögner, manipuleringar.
Att inte kunna debattera allt, utan att bli påhoppad bekräftar egentligen den utveckling jag befarar vi kommer falla in i. Hat, vi och dem, när vi egentligen ska bekämpa ondskan, dolda agendor, lögner och manipuleringar och inte varandra.
Muslimer är brickor som alla andra, de bjuds in till Sverige, men vem bjuder in dem? De själva? Eller våra politiker? Och vilket inflytande har svenska politiker idag, när de flesta beslut tas i EU, när de mördas på öppen gata, hamnar i mediedrev om de motsätter sig?
Ha en bra dag!

 
Ingen bild

SD påverkar

11 februari 2013 15:32

@Peter
Vad är ditt problem?
Är det att du har problem med oss proisraeliska förespråkare inom Sverigedemokraterna?
Varför tycker du att vi SDare ska gissa ditt syfte med ditt inlägg här på Thoralfs blogg.

Ett gott råd till dig Peter är,tagga ner och simma lugnt oavsett dina åsikter.
Vänligast
Mats B

 
Ingen bild

Sven Dacke

11 februari 2013 15:40

Sverigedemokrater är inga rasister.


Jan Guillou om Sverigedemokraterna in i riksdagen *
http://www.youtube.com/watch?v=tB9E9E-KPg0

 
Ingen bild

Stefan A.

11 februari 2013 15:45

John..skämtar du? anmäla fulmedia..hahaha..nejdu där är det både hängslen och svångrem, till skillnad mot de bloggare de försöker stänga ned....

 
Ingen bild

s29

11 februari 2013 16:28

@Peter Först måste man länsa skutan,sen lagar man hålen,därefter så blästrar man och målar.Först då kan man ringa Loyds och försäkra.

 
Ingen bild

Martin Knutsson

11 februari 2013 16:47

Jag slängde just iväg en fråga till TV4, på deras hemsida angående detta. Vid ett annat tillfälle frågade nämligen en person (på samma frågesida) om TV4 är politiskt oberoende, och det är de tydligen. Men detta programmet är uppenbarligen inte särskilt neutralt, och jag hoppas få vad för förklaring de har till detta. :-)

 
Ingen bild

Hulda

11 februari 2013 17:04

Martin Knutsson...
Bra jobbat! Programmet var otroligt politiskt vinklat. Man får tankar om Kommunistisk, Islamistisk eller Nazistisk hjärntvätt av "massorna".
Tyvärr kommer det säkert fler liknande osmakligheter ju närmare valet vi kommer. Håll ögon och öron öppna och ifrågasätt omedelbart!

Tv4,s fega hjärntvättsförsök av oskyldiga barn kommer säkert att uppmärksammas på flera bloggar...

 
Ingen bild

No. Antenn

11 februari 2013 17:36

Ta bort barnen från TVn och gör något kul tillsammans istället. Släng sen ut skitburken och säg upp licensen. Eller sluta med att fega och säg upp skiten ändå.

 
Ingen bild

Fale Bure

11 februari 2013 18:03SÅ JÄVLA SMAKLÖST !


-På ren Svenska. ....Men..... ....Det ser och tycker numera även Svensson.

 
Ingen bild

Argus

11 februari 2013 18:31

Är Sveriges Radio och Tv samt TV4 okunniga eller diskriminerande
mot Sverigedemokraterna och och dess politik ?
Igår och idag har försvarsfrågan på initiativ av Björklund (fp)
dominerat nyhetsförmedlingen i media. Var finns informationen om SD:s försvarspolitik, som Björklund plagierat från SD ? Istället får kristdemokrater och socialdemokrater komma till tals i media.
Det mest försvarsvänliga partiet utelämnas- varför ?

 
Ingen bild

Funtaren

11 februari 2013 18:34

Mats Berndtsson: jag hoppas verkligen att du har torrt på fötterna när du kallar Ahonen det du kallar honom ovan. Det är knappast någon fördel för Thoralf - eller SD - att sådana kommentarer läggs in på hans blogg.

 
Ingen bild

s-e karlsson

11 februari 2013 19:44

Utanför ämnet : Skandalen med hästköttet , var står det nånstans att det inte är hästkött i det som man köper och tror att det är rent nötkött ? det är ju isåfall ännu värre skandal !

 
Ingen bild

kamphund

11 februari 2013 22:48

Bara jag som tänkte på "Vilse i pannkakan"? Fast detta var femtioelva gånger värre på hjärntvätt skalan....

 
Ingen bild

sarak

11 februari 2013 22:51

Jag tycker det är för mycket tjafs på bloggen. Ingen tjänar på att kasta krut på kråkor.
Det är mycket bättre att visa på de fina åsikter som SD har än att gorma på motståndarna.Om de inte får publicitet så är ju deras kommentarer värdelösa.
Lämna sandlådan--ibland liknar det "Farmen" detta vidriga program på TV4.

 
Ingen bild

Pelle

12 februari 2013 00:23

Barnprogrammet är oerhört vinklat, och gränsen är passerad med råge. Varför blir jag inte förvånad? Läraren tycker i Hej Svensk att det är braockt att hissa en svensk flagga i Sverige, det är ju just det dessa barn behöver för att kunna bli en del av Sverige! Känns överflödigt att motivera - det är väl självklart.

 
Ingen bild

Assar

12 februari 2013 00:35

Som förälder uppmanar jag mina barn att titta på Nickelodeon istället för SVT eller TV4. Nickelodeon sänder färdigskrattade barnprogram från USA, dubbade till svenska, där poängen verkar vara att man ska skrika och gapa så mycket som möjligt. Men hellre att dom tittar på detta än SVT eller TV4. Såg ett barnprogram på SVT för ett par månader sen där slutklämmen var att två män var kära i varandra. I programmet åt en av figurerna bajs, vilket skulle vara jättekul. Kiss och bajs åldern inträffar ju runt 3-4 år så programmet var riktat till små barn. Jag har inget emot homosexuella men att man inte kan hitta på en annan story till ett barnprogram tycker jag är bedrövligt. Tids nog kommer dom att märka att det finns olika sexuella läggningar men varför hjärntvätta små barn?

 
Ingen bild

sarak

12 februari 2013 11:39

Håller med Assar : Låt barn vara barn. Låt dom utvecklas själva utan indoktrinering

 
Ingen bild

Lieberman

14 februari 2013 04:21

Bra att ni säger emot peter. Han är säkerligen en självhatande jude. Vi judar vill bara gott och förmedlar er goyims med roliga serier såsom Seinfeld där man kissar på en bild av Jesus. Eller där den fantastiska stand up komikern Sara Silverman där hon säger "I would have crucifyed him (Jesus) again" .Det är så roligt.
Sen är det bara avundsjuka när det pratas om oss judar att vi är händiga med pengar samt att ingen kan stoppas oss.
Se bara på den självhatande juden Norman Finkelstein peter. han blev av med sitt jobb efter han pratat för mycket.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se