thoralf

Direktlänk till inlägg 12 december 2012

EU KRACKELERAR

Av Thoralf Alfsson - 12 december 2012 21:59

Det stinker om Telia Sonera! Jag sålde alla min aktier i företaget för ca 2 veckor sedan. Om uppgifterna i UG är korrekta är det en stor skandal och jag förutsätter att det vidtas kraftiga åtgärder.


Idag hade vi sista utskottsmötet innan jul i Skatteutskottet. Då passade vi på att köra över Alliansen i en fråga om personalliggare för byggbranschen. Regeringen har i en prop. föreslagit att personalliggare även skall införas för tvätteribranschen men utredaren hade även föreslagit byggbranschen också men det ville inte regeringen. Nu kör SD tillsammans med de rödgröna över Alliansen och föreslår att riksdagen beslutar om ett tillkännagivande för regeringen att man även skall införa personalliggare för byggbranschen under 2013. Betänkande kommer debatteras och voteras i kammaren den 23 januari. Om nu inte Alliansen lämnar walk over, vilket man brukar göra för att slippa förlora en omröstning i riksdagen


 


Svenska folket skyr euron som pesten! I varje fall kan man inte tolka den undersökning som presenterats idag på något annat sätt. Hela 82 procent vill inte att euron införs i Sverige. Även andelen som stöder EU-medlemskapet minskar från 47 procent till 44 procent. Läs artikel


I dessa dagar är det skönt att veta att det bara finns ett enda EU-kritiskt parti kvar i riksdagen. Sedan både Miljöpartiet och Vänsterpartiet ändrat inställning om EU-medlemsskapet.

Efter drygt två år i riksdagen har inte mitt motstånd mot EU minskat. Det har ökar än mer , inte minst på grund av att jag ser alla ärenden och direktiv som passerar förbi. Idag har vi haft en längre information av statssekreterare Hans Lindberg i Skatteutskottet om frågor som berör Skatteutskottet. Ibland blir jag bara så trött på allt jag får lyssna till och jag anser att vi skulle ha det bättre utan EU på detta område.


Ju mer och mer jag lyssnar i riksdagen får jag intrycket av att EU är på väg in i en riktig kris.

Toppmötena avlöser varandra just nu. Är det inte Anders Borg så är det Fredrik Reinfeldt som är på något möte. De har sannolikt en hel stab med sig på dessa möten. Sverige har i flera frågor nu gått på tvärs med EU de senaste dagarna. Bankunionen, finansskatten FTT, och snuset förstås.


”Man gömmer sig bakom krisen för att förverkliga ett federalt Europa, sade Marie Granlund som inte hellre trodde att förslagen kommer att lösa krisen.”


Det tråkiga är att media aldrig frågor vår ledamot i EU-nämnden om vår ståndpunkt efter EU-nämndens möten. Inte förvånande…. Eller egentligen mycket förvånande då vi är det enda EU-kritiska partiet. Istället pratar media alltid med Ja-sägarna till EU. Märkliga journalister men det ingår väl i dagens journalistutbildningen.


Erik Almqvist säger idag till Aftonbladet att han har mycket kvar att ge. Något som många medlemmar hoppas på. Jag har varit på flera medlemsmöten i Småland de senaste veckorna och många uttrycker stöd för Erik Almqvist och hoppas att han skall komma tillbaka till riksdagen. Läs artikel

 

 
 
Ingen bild

fgkhhgjf

12 december 2012 22:21

"Nu kör SD tillsammans med de rödgröna över Alliansen och föreslår att riksdagen beslutar om ett tillkännagivande för regeringen att man även skall införa personalliggare för byggbranschen under 2013."

Utmärkt. Land skall med lag byggas. Om en bransch präglas av illegal arbetskraft och skattefusk krävs hårdare lagstiftning av hänsyn till de seriösa aktörerna, inte minst.

 
Ingen bild

Erik A kommenterar

12 december 2012 22:24

– Jag är i Sverige, jag jobbar och jag har bara varit i Budapest två vändor över de senaste helgerna. Jag hoppas att partiet ska kunna ge mig ett tydligt besked innan jul om hur vi fortsätter, skriver han.
Trots partledningen hårda tryck så vägrar Almqvist än så länge att lämna sin riksdagsplats. Enligt honom själv har han ”mycket kvar att ge”.
– Det är så klart inget beslut jag fattar på egen hand. Det är viktigt att vi kommer överens om fortsättningen, skriver han.
Partiledningen har varit i kontakt med Almqvist vid flera tillfällen de senaste veckorna för att diskutera hans framtid. Han har tidigare sagt att han inte är intresserad av att bli politisk vilde i riksdagen.
– Jag är invald på ett sverigedemokratiskt mandat och kommer inte svika mina väljare. Jag har mycket kvar att ge och är inte intresserad av något avgångsvederlag, skriver han.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article15921596.ab

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 december 2012 22:28

Vill ni veta vad en "riktig" präst tänker och skriver

Läs Ölandsprästen Dag Sandahl, som vekar vara en riktig kyrkas man, och därmed brännmärkt
http://bloggardag.blogspot.se/

 
Ingen bild

Sture Åström

12 december 2012 22:31

Alla ni 400 som inte tror på de ständiga klimatlarmen i media.

Protestera mot SVT:s enögda rapportering. Gå in här och mejla att du vill teckna dig på listan till Granskningsnämnden ! ! !

http://www.frihetsportalen.se/2012/12/upprop-till-granskningsnamnden/#comments

Det finns inga bevis för att koldioxiden påverkar jordens temperatur. Det är tvärtom så att dess fysikaliska egenskaper gör det högst osannolikt. Koldioxid reagerar endast i mycket smala band i strålningens spektrum. Där finns naturligtvis i motsvarade grad lite energi.

Koldioxiden är oförmögen att göra någon märkbar skillnad i klimatet.

Alarmisterna bara TROR att koldioxiden driver klimatet därför att halten koldioxid och temperaturen steg samtidigt under 80- och 90-talen. Men temperaturen har inte stigit de senaste 16 åren !

Koldioxiden gjorde inte heller något, då temperaturen steg under 200 år efter den Lilla Istiden på 1600-talet.

Detta måste få berättas på SVT ! !

 
Ingen bild

Tallbarr

12 december 2012 22:36

Nu visar det sig att Ölands djurpark inte är en bra park att besöka. De missköter sig på alla sätt och fler borde varnas för att besöka parken när den öppnar till våren. Drömmen vore att ingen kommer första dagen de öppnar.

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2012/12/12/olands-djurpark-ar-en-skam-for-sverige-bojkotta-djurparken/

 
Ingen bild

Förslag till riksdagsbeslut av SD

12 december 2012 22:36

Ekoterrorism
1.Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som anförs i motionen om att organisationer och individer som systematiskt bedriver terrorliknande verksamhet mot företagare skall kartläggas och eventuellt också terroristklassas. 2.Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som anförs i motionen om att tillsätta en separat nationell enhet för att stävja så kallad ekoterrorism.
3.Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som anförs i motionen om att överväga om SÄPO åter skall åläggas att bekämpa så kallad ekoterrorism.
http://www.svt.se/nyheter/svtforum/ekoterrorism

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

12 december 2012 22:53

Jag tycker också Erik Almqvist ska vara kvar i riksdagen för Sverigedemokraterna och att han har otroligt mycket mer att ge partiet, det är bara att kolla på de debatter som varit i riksdagen tidigare! En enda enskild händelse innan han ens var invald i riksdagen påverkar inte mitt förtroende.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Tobbe S

12 december 2012 23:01

Jag har fortfarande stort förtroende för Erik Almqvist. Vill inte ha politiker som representerar mig och som är stöpta i perfekta politkerformen. Min representant inom politiken skall vara en helt vanlig människa och en som kan trampa i klaveret någon gång. För övrigt anser jag att hela grejan som >Expressen startade är trams och strunt.

 
Ingen bild

Komplett vansinne.

13 december 2012 00:22

Liberal(FP) löser problemen i invandringens spår: ”Dubbelt så mycket skatt”
Dilsa Demirbag-Sten är kurdisk nationalist och samtidigt medlem i det liberala nätverket Migro, som kräver kraftigt ökad invandring till Sverige och öppna gränser.

Här är klippet från sändningen (se från ungefär 6 minuter in):
http://www.friatider.se/liberal-loser-problemen-i-invandringens-spar-dubbelt-sa-mycket-skatt

 
Ingen bild

Sverige går under,rösta SD för salvation.

13 december 2012 01:48

Ett stort antal flyktingar kommer till Sverige just nu, och Migrationsverket, som har brist på tillfälliga platser för asylsökande, tvingas ofta betala dyrt för dem. 700 000 kronor per månad till exempel, kostar det tillfälliga asylboendet på Bokenäset med 66 platser.
Det är ett före detta serviceboende för gamla, som öppnade för asylsökande i september.
350 kronor per person och natt betalar Migrationsverket. Det betyder, för en tvårumslägenhet med fyra sängar, en inkomst för uthyraren på 42 000 kronor per lägenhet och månad - eller totalt cirka 700 000 för hela boendet/månad.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=5375418

 
Ingen bild

Sossarna lämnar ut medlemsuppgifter till Sifo

13 december 2012 05:06

Är det så man riggar opinionsundersökningar?
Datainspektionen har startat en granskning av Socialdemokraterna sedan partiet lämnat ut personuppgifter om 12 000 medlemmar till ett privat opinionsinstitut, skriver Dagens Nyheter.
En 55-årig kvinna i södra Stockholm fick mejl från Sifo om hur hon såg på medlemskapet. Hon anmälde, och inspektionen öppnade ett tillsynsärende.
- Om vi har gjort något fel så är det beklagligt, säger Lisa Hedin, partiets kommunikationschef i Stockholmsregionen.
Stockholm/TT

 
Ingen bild

s-e karlsson

13 december 2012 06:22

Ölands Djurpark tänker jag inte besöka, ej heller de campingar på Öland som har tagit chansen att sko sej på de skattepengar som jag/du /vi har betalat in! Dom pengarna ska användas till vår välfärd i Sverige !

 
Svensson

Svensson

13 december 2012 06:56

Alla branscher ska väl ha samma regler, regeringen vet att det fuskas mer i byggbranschen. Telia är en megaskandal.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

von Moltke

13 december 2012 07:20

Äsch, varför hänger du upp dig på Telia och deras agerande? Man får ta seden dit man kommer och så här gör man affärer i dessa länder. Varför ska alltid vi svenskar ha så jävla hög svansföring?

 
Ingen bild

SD påverkar

13 december 2012 07:47

Samtal med Mattias Karlsson, huvudförfattare till Sverigedemokraternas principprogram.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=5378508

 
Ingen bild

Tony

13 december 2012 08:37

Ja så har man då bevittnat Lucia morgon på Sveriges
uppfostrings TV med en kolsvart lucia och
Negerrabbel på Svenska! Undrar hur länge det dröjer
innan vi får se en Lucia i Niqab eller Burka?

 
Ingen bild

Dumle

13 december 2012 08:47

Själv har jag ökat mitt innehav av Telia Sonera under de sista veckorna. Visst har de mycket att stå till svars för i långtbortistan, men i grunden är det ett stabilt företag som verkar i en framtidsbransch. Dessutom med den goda vanan att dela med sig av sin vinst till de som äger företaget.

 
Ingen bild

SDare

13 december 2012 09:13

Nästan dagligen i radio P4 Kalmar morgon, så sitter reportern och förtalar Sverigedemokrater. Idag var det järnröret Almqvist. Kan radion polisanmälas, eller hur komma tillrätta med detta? Vet någon ett bra förslag?
Är så trött på att höra det här dravlet och ständiga förtalen.

 
Ingen bild

Lasse

13 december 2012 09:17

Jag tycker också att Erik Almqvist kan vara kvar.

 
Ingen bild

s

13 december 2012 09:20

Håller med alla andra som tycker att Erik Almqvist och även Kent Ekeroth skall komma tillbaka. Jag anser att hela historien har blåsts upp till helt löjliga proportioner, men sådana är miljökommunisterna ute på de olika tidningsredaktionerna så fort det är något negativt för SD.

 
Ingen bild

Hacke

13 december 2012 09:23

Sd gör rätt hela vägen, från personalliggare till nej till EU.
Borg och Reinfeldt visar ofta upp ett oppositionsspel för garnityret i en rad frågor men viker alltid ner sig när det är upp till bevis. Marschen mot ett Europas förenta stater går med deras fulla samtycke vidare i oförminskad styrka.
Nu sitter dessutom "vår statsman" och pöser i intervjuer att Sverige klarat sig bättre genom att stå utanför Euron samtidigt som vi vet att om han hade fått sin vilja igenom hade vi varit med i Euron sedan länge. Karl´n äcklar mig.

Sedan hoppas jag innerligt att klippan Almqvist snart är tillbaka i frontlinjen igen.

 
Ingen bild

s-e karlsson

13 december 2012 09:43

Till Tony och ingen pepparkaksgubbe fick vi se !Mvh

 
Ingen bild

AWSvensson

13 december 2012 09:56

LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson framträdde i statstelevisionen härom kvällen och varnade för lönedumpning i Sverige,tongångar som oavbrutet klingat från ett parti.
Tycker nog att ledningen för SD ska ligga lågt ,vilket de också kanske gör,och inte uttala sig om Almqvist och Ekeroths vidare öden utan låta väljarna bestämma detta 2014.
Om Eu ägnat sig åt väsentligheter istället för byråkrati så hade möjligheten att utveckla det viktiga dvs asylhantering,brottslighet ,en indre marknad som kräver en harmonisering av företagens kostnader kostnader i rätt riktning.

 
Ingen bild

Nalli

13 december 2012 10:32

Aftonbladet den 13dec.2012
Erik Almqvist vägrar lämna riksdagen
”Jag har mycket kvar att ge”

Under denna reportage finns en Vinreklam av Roodberg och där under det en stor varningskylt som de flesta PK-journalister tydligen har drabbats av.

 
Ingen bild

OH

13 december 2012 11:42

von Moltke verkar tro att det är mindre korruption i Sverige än i andra länder. Förutom Telia har vi bl.a Jasaffärer, vapenfabriksaffärer, m.m.Sedan har vi korruptionen inom rättssystemet vilket i Telias affär troligen slutar med att ärendet lägges ned.I Sverige kallar vi det att vi hjälper varandra vilket låter sympatiskt och fint.

 
Ingen bild

Rännstensmedia

13 december 2012 12:09

Jimmie Åkessons pressekreterare Linus Bylund jämför Luciafirande på dagis med ett Ku Klux Klan möte.
I morse twittrade han: "Yngsta ska på nån KKK-pryl med dagis".

http://www.aftonlognen.se/nyheter/article15924215.ab

 
Ingen bild

Skånepåg

13 december 2012 12:46

@ Rännstensmedia
Det gäller verkligen att välja sina skämt med omsorg och inte vara alltför avancerad, då man talar med inte alltför intelligenta individer inom massmedia.

 
Ingen bild

Medborgaren

13 december 2012 12:46

Inte bara EU som rasar ihop, ytterligare 150 man får sparken på volvo i skövde, 41 får gå från södra cell, pappersbruket i lessebo i konken o 230 man drabbas, mm mm mm mm
Skrämmande information om utvecklingen i sverige, har någon sett eller hört av näringsministern?

 
Ingen bild

Skånepåg

13 december 2012 13:09

@ Medborgaren

Hon ville ju ha 30-40 miljoner invandrare till Sverige. Är kanske på tjänsteresa i MENA-länderna för att "ragga" dessa personer till landet, där det regnar manna från himlen och honungen flödar. Alternativet är att flinet har låst sig så hon kan ínte visa sig i officiella sammanhang bland normalt FOLK.

 
Ingen bild

Medborgaren

13 december 2012 13:28

Skånepåg

Sveriges flyktingindustri verkar ju gå mot strömmen o öka rejält, framförallt lönsamheten för alla lyxiga konferenshotell/slott som numera inrymmer lycksökare, flåt asylsökare............
Ebberöds bank har helt plötsligt fått konkurrens av 7-klöverpartierna!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 december 2012 13:32

Medborgaren : Det är mest integration/migrationsministern som jobbar hårt,det gäller våra pensioner och välfärd.
Nya elitpensionsräddare strömmar till i hundratusental.
Utbildningsnivån är så hög att Björklund föreslår speciella utbildningar.
Märkligt att inte flera länder ser detta tillfälle ?

Vi läste något konstigt i tidningen, i Oskarshamn får brandkåren rycka ut när det inte finns ambulans tillgänglig.
E det många som röstar på sossarna i Oskarshamn ?
Vill det sej illa kan det gå som i Dorotea där byttes ambulansen ut till en Fiat Punto.

I Göteborg har man börjat köpa upp bostadsrätter till pensionsräddarna, tydligen räcker inte allmännyttan till.
Visst är det fint, Aftonbladet skriver att SD är urstarka bland ungdomar märkligt, trivs dom inte hemma?

Gubben o Gumman skriver som Sverigevänliga journalister utan koppling till Alfsson SD ,eller Inte rasist.... men stora problem med skägget i ärtsoppan

 
Ingen bild

Hulda

13 december 2012 13:33

Ja, den enda industri som har full fart i Sverige är desvärre invandringsindustrin....
Annie Lööf,s flummande kommer att sänka Centern. Ett partiledarbyte i god tid före valet 2014, annars får Centern arm i arm med KD lämna Riksdagen efter valet....

 
Ingen bild

Erik A bör sitta kvar.

13 december 2012 13:37

SD bör ligga lågt med Almqvist och höra sig för hos dom lokala SD företrädarna så inga prematura populistiska beslut tas om uteslutning,ty tiden läker alla sår.

 
Ingen bild

Kloka ungdomar!

13 december 2012 13:41

Om ungdomen får välja skulle Sverigedemokraterna snarare än Miljöpartiet bestämma i Sverige. Det visar en under­sökning som Forskningsgruppen för samhälls- och informationsstudier (FSI) gjort.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/kolumnister/peterkadhammar/article15923687.ab

 
Ingen bild

AWSvensson

13 december 2012 14:07

Äras den som äras bör,det var väl mamman till gossen som inte fick vara pepparkaksgubbe som först framförde liknelsen mellan stjärngosse och Ku klux klan.

 
Ingen bild

s-e karlsson

13 december 2012 14:09

När ska Kalmar läns 12 kommuner säga upp sina avtal med Migrationsverket ? Det har varit dags länge nu !

 
Ingen bild

Da Capo

13 december 2012 15:35

Du Svenne, du SKALL älska tjuvaktiga zigenare, inavlade mohammadaner, shariavurmande syrier, lågtbegåvade somalier och kommunistiska kurder - vi OCH dom gäller - alla är lika värdefulla - du skall älska dessa främling mer än dina landsmän och dina egne anförvanter och du skall med glädje och generositet låta dina skattepengar välvilligt ösas över dessa av maktens män generöst inbjudna folkgrupper.

Även skall du nu bekost den bostadsproduktion, de boendeplattformar och kryssningsfartyg i blekingska hamnar, som aldrig annars skulle ha anskaffats för att häva den genom vanstyre sedan decennier befintliga bostadsbristen i det fagra nya Idiotsverige.

Du Svenne skall bekämpa främlingsfienden inom dig själv. Benkt Westerberg och Erik Ullenhag, dina goda förebilder, anmanar dig att lägga vardagsrasismen på hyllan och se dig själv i spegeln: du är blott en liten vit skit, kultur- och traditionslös, en barbar, som ingen älskar. Det enda goda du kan åstadkomma i ditt arma liv är att utan knot bekosta inflödet av och välfärden för de utsatta främlingar, som av maktens män inbjudes för att i sinom tid ersätta både dig och din avkomma.

Läs mer om dessa stolta planer i betänkandet "Främlingsfienden inom oss" (SOU 2012:74)
http://www.regeringen.se/sb/d/15547/a/203123

 
Ingen bild

Nalli

13 december 2012 16:13

@ Medborgaren
Torsdag 13 dec 12:46
’ har någon sett eller hört av näringsministern? ’

!!!! Har Sverige någon näringsministern ? det hade jag ingen aaaaaaning om!!!!!!

 
Ingen bild

Bertil

13 december 2012 16:18

Ölandsbladet skriver idag om Lundegård och hur vinsten har ökat rejält sedan man började ta emot flyktingar åt Migrationsverket.

Tidigare låg vinsterna på 2-3 miljoner men senaste året blev det drygt 12 miljoner plus samtidigt som kommunen får dra ett tungt lass genom att sköta skolgång åt 230-talet barn. Mörbylånga kanske får en liknande julklapp med tanke på att det bytts ägare på en del campingar.

 
Ingen bild

Anonym

13 december 2012 16:40

Du säger det stinker om TeliaSonera. Håller med dig - jag läste också i Aftonbladet om att Göran Persson skall bli ny ordförande i styrelsen.

 
Lassekolja

Lassekolja

13 december 2012 17:51

Thoralf, jag brukar instämma med Dig men betr. TeliaSonera tycker jag att det är bättre för Sverige och svensk ekonomi att TS tar hem ordrar än att dom går till "utlandet",

Betr. Ekeroth och Almqvist har iaf jag inga problem med att dom sitter kvar. Så länge vi har blåbär som vänster- och miljöpartister i Riksdagen kan våra grabbar vara kvar! Det är min syn på saken!

För övrigt vill jag ge Mattias Karlsson en STOR ELOGE för hans insats i "P1-Morgon" i morse! Undrar även fortsättningsvis när mediaetablissemanget börjar visa åtminstone något litet intresse för SD´s politik. Är ganska trött på tjafset om vad som är svenskt och inte!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Stundtahl

13 december 2012 18:23

OT
Svensk Polisledning slänger idag, mer eller mindre, in handduken! på DN Debatt.
-Uppseendeväckande,ja! -Förvånad,nej!

 
Ingen bild

Da Capo

13 december 2012 18:31

Här är dom - FOLKFIENDERNA,
författarna till Bengt Westerbergs
handledning i hur det som finns
kvar av Sverige slutligen skall
bringas i graven.

Camilla Abrahamsson, kansliråd
Erik Amnå, professor
Lisa Bjurwald, journalist
Valerie DeMarinis, professor
Marie Demker, professor
Lars Dencik, professor
Kent Eriksson, departementssekreterare
Annika Hjelm, undervisningsråd
Paul Lappalainen, enhetschef
Birgitta Löwander, filosofie doktor
Helene Lööw, filosofie doktor
Orlando Mella, professor
Jens Rydgren, professor
Johanna Wistedt, departementssekreterare
Klara Granat, departementssekreterare
Teresia Ståhle, departementssekreterare
Jacob Holm departementssekreterare
Christian Åhlund.generalsekreterare

Ha dem i åtanke om den dag skulle komma.

 
Ingen bild

Magnus S

13 december 2012 18:46

Erik Almqvist är hjärtligt och varmt välkommen tillbaks i mina ögon. Det vore en fin och hjärtlig Julklapp både för mig och honom. I Juletid tar vi hand om varandra.

 
Ingen bild

Argus

13 december 2012 19:00
































































Jan Axelsson, programdirektör SvT och Olov Carlsson, divisionschef SvT Nyheter har idag en debattartikel om mediabevakningen av SD där partiet framställs som främlingsfientligt. Hur kan Svt och SR vara trovärdiga då de talar om opartisk, saklig och allsidig behandling av SD.
SD är inte något främlingsfientligt parti men däremot kritisk till den förda invandringspolitiken, extrem massinvandring, är något som Jan Axelsson och Olov Carlsson tydligen inte velat förstå.
Thoralf har idag uppgett vilket ointresse media har för SD i EU-nämnden, som enda avikande parti till EU-medlemskapet. Tänk hur Jan Axelsson mot praxis utestängde SD i partiledaredebatten i TV i senaste valrörelsen.¨
Exempel finns i överföd hur SD särbehandlas i jämförelse med de PK-partierna i riksdagen. Främlingsfientlighet är deras huvudord
för beskrivning av SD. Kan man mot denna bakgrund förvänta sig
någon ändring av behandlingen av SD i valet 2014 ?

 
Ingen bild

Skånepåg

13 december 2012 19:09

@ Magnus S

Dags att Sd "biter ifrån" gentemot massmedia och Sd skall aldrig ge vika inför dessa och deras försök att påverka partiet, vilka metoder och insinuationer de än använder.

Om man haft någon gnutta kurage, hade det varit på sin plats att man kollat upp vilka verkliga "dönickar" som finns inom de övriga partierna. Tycker att man under hösten läst en hel del om representanter från andra partier och deras eskapader inom olika områden. Detta har kvällstabloiderna hanterat som en vårvind om man jämför med stormen mot Almqvist och Ekström. Ett klart bevis att Sd-representanter behandlas olika gentemot de övriga partierna. Anledningen är givetvis att enstaka händelser som denna "blåses upp" för att så mycket som möjligt försöka användas för att demonisera allt som har med Sd att göra.

För övrigt håller jag med pseudonymen "Magnus S". Blev djupt imponerad av hur Erik hanterat de torgmöten jag sett de senaste åren där jag sett hur han agerade. Om man jämför detta med tramset av förespråkarna mot Luciagubbar och allmänt hur nedlåtande och löjeväckande politiker i de övriga partierna och andra PK-töntar yttrar sig om våra urgamla traditioner, behövs alla vassa knivar. Både Ekström och Almqvist tillhör utan tvekan dessa.

 
Ingen bild

Skåning

13 december 2012 21:48

Hej Thoralf,

Du skulle inte vilja förklara vad det innebär att Alliansen lämnar walk over? Jag förstår inte riktigt. Innebär det att hela förslaget läggs ner och att det inte blir något av personalliggare över huvudtaget? Eller är det så att regeringen på något sätt kan klura sig förbi riksdagen och genomföra sitt eget förslag på egen hand?

 
Ingen bild

Ludvig

14 december 2012 07:25

Det blir verkligen spännande att följa Telia Soneras förehavanden i fortsättningen. Har man inte rent mjöl i påsen då uppför man sig som ordföranden har gjort när det varit frågan om intervju.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards