thoralf

Direktlänk till inlägg 29 november 2012

TRAGISKT

Av Thoralf Alfsson - 29 november 2012 07:47

Jag tror att det var många av oss Sverigedemokrater som fällde en tår eller flera när vi såg Uppdrag granskning igår om William Petzäll. Så oerhört tragiskt att en så begåvad och ung människa skall gå bort på det sättet. Programmet gav mig svar på ett antal obesvarade frågor och det kändes bra att dessa luckor kan komma på plats.


Jag anser också att partiet hanterade det på ett så korrekt sätt man kan begära men att Williams problem var större än vi kunde förstå.


Den som såg programmet och tänker efter lite inser säkert vilket tryck vi utsätts för i media bara för att man är Sverigedemokrat. Jakten på oss Sverigedemokrater har fortsatt på exakt samma sätt och har väl minst sagt accelererat den senaste tiden, utan att man tar minst hänsyn till individen. Vill media medverka till att driva fler personer in i missbruk som kan leda till fler tragedier?


Det som William uppenbarligen var mest rädd för var vänsterextremister som använder våld som arbetsmetod. Jag har själv upplevt detta hot ett flertal gånger. Senaste gången var i Malmö för ca en månad sedan då jag skulle lyssna på Gert Wilders men en skränande vänstermobb gjorde allt för att störa mötet och hindra besökare från att komma in.


Det sorgliga är att ”rännstensmedia” många gånger går vänstermobben och de odemokratiska krafterna till mötes i sitt agerande. Jag har aldrig någon gång upplevt att media verkligen beskrivit hur denna mobb uppträder.


Däremot har William Petzäll och Sverigedemokraterna utmålats på ett mycket negativt sätt av dessa journalister. Jag hoppas att dessa journalister såg gårdagens program och känner någon typ av dåligt samvete men chansen är nog minimal hos dessa ”hyenor”.


 


Besvikelsen är nog stor hos "rännstensjournalisterna"!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gemensam kamp stärker och förenar

29 november 2012 08:19

Media skyr inga medel det är skottpengar på SDare,tyvärr har det fått en hel del tragiska konsekvenser med ett otal politiska dåd riktade mot Sverigedemokraterna som sanktioneras av media och då i synnerhet av despoten Fredrik Reinfeldt.

Den statsmaktsstödda vänstermedia har blod på sina händer,sanning eller osanning spelar ingen roll då ändamålet helgar medlen,demokratiförespråkarna och invandringskritikerna ska kväsas till varje pris.
Petzälls tragiska och för tidiga död var det första offret för medias och sjuklöverns rabiata hat,gud förbjude att det blir fler.
RIP

 
Ingen bild

charlotten

29 november 2012 08:25

Media hetsar mot Sverigedemokrater så mycket nu, rena 30-tals hetsjakten, att man kan undra hur långt detta ska leda, någon som dödas till slut, kanske bara en tidsfråga? :(

Killen från SDU i Karlskrona,Issa Issa, och Petzäll, media har blod på sina händer.

 
HM

HM

29 november 2012 08:25

Jag vet inte hur mycket programmet om Petzäll handlade om sk narkotikaklassade läkemedel - i det här fallet var det väl Benso. Det skrivs ut hur mycket narkotikaklassade preparat och därtill kommer näthandel som helst i Sverige nu och det är i mina ögon ett växande samhällsproblem. Sjukvården i alla dess förgreningar och apoteken har på något smygande sätt blivit till ett slags knarkhandlare utan att vi märkt av det.

http://ondiklinte.blogspot.com

 
Ingen bild

AWSvensson

29 november 2012 08:50

En persons agerande ska bedömas efter hur vederbörande uppfattat situationen.Om nu Lars Isovaara varit helt övertygad om att han hade väskan med sig och att han saknade den efter incidenten med omkullkörningen och varpå där följde ,vilket allt tyder på, så är det inte så konstigt att han var rent ut sagt förbannad. Detta var hans uppfattning. Om han varit vresig mot vakten så ligger det på en nivå en vakt ska tåla ,och när allt kommit till klarhet så kan de båda reda ut situationen vilket tydligen gjorts eftersom vakten motsätter sig en anmälan.
Men vad värre är ,med de kunskaper som fanns så tyckte Expressen att det var ett större brott att snäsa åt en vakt än att bli rånad av invandrare. Expressen ska dömas utifrån detta. Att det sedan finns stora frågetecken angående väskan ,hur de kunde vänta så länge,vem kontaktade Expressen istället för ägaren. Vem vill besöka en krog där personalen läcker till media.

 
Ingen bild

SD påverkar

29 november 2012 08:58

Då rännstensmedias agenda är 110% klar,så bör SD lägga locket helt på gällande Lars Isovaaras vara eller inte vara,inte ett ljud om åtgärder som kommer att tas till media mer,fullständig tystnad det är den bästa strategin.

 
Ingen bild

Björn R

29 november 2012 09:01

Socialstyrelsen och SKL är missnöjda med alliansens och Miljöpartiets uppgörelse om "fri sjuksvård" åt s.k "papperslösa"
"Alla människor har rätt till all vård"

"Alla människor" och "all vård". När inte ens ALLA människor som har rätt att befinna sig i Sverige kan erhålla den!

 
Ingen bild

Lärare

29 november 2012 09:26

Ja, tårarna rann hela tiden under programmet. Har alltid gillat William Petzäll, men vem kunde ana att det var så illa. Vad han och familjen skulle ha lidit!

Ang. "väskincidenten", han trodde naturligtvis att han blivit rånad av killarna eftersom han självklart trodde ha med sig väskan hem. Hängs inte väskor baktill på rullstolarna?

Denna händelses beskrvning i media är ytterligare ett försök att misskreditera SD. Kommer så klart bli lika kontraproduktivt för dem som den tidigare händelsen blev.

"Verklighetens folk" ser till SD:s politik och röstar därefter, det visar den tydliga ökningen av partiet.

 
Ingen bild

Medborgaren

29 november 2012 09:36

Många oklarheter i Ex-pressens nya "skop"!
Hur kunde Isovaara betala när han lämnade krogen om plånkan låg i ryggsäcken kvar på krogen?
Varför lämnas inte ryggsäcken till polisen som hittegods?
Hur kunde Ex-pressen veta att ryggsäcken skulle lämnas tillbaka vid riksdagshuset?
Man kan lätt få intrycket av denna historia att Ex-pressen själva skapar o regisserar dessa händelser för att kunna skriva skit om SD!
Nu är det ju tackolov så att vanligt folk är smartare än usla murvlar och genomskådar slaskskriverierna, vilket varje ny opinionsundersökning bevisar!

 
Ingen bild

Tjelvar

29 november 2012 10:13

SD kan nog tacka Expressen och Hübinette för uppgången. All rent fientlig rapportering har öppnat ögonen på många för det ständiga förtal media utsätter partiet för. När det skett läser folk media på ett helt nytt sätt, det som jag lärde mig för några år sedan.

Men Jimmie bör satsa på lite mer offensiva repliker i direktsändningarna. Han kunde till exempel tacka Hübinette för hjälpen med rekryteringen genom den öppna fientlighet hon visat. Något som öppnat ögonen på tveksamma.

 
Ingen bild

Nalli

29 november 2012 10:40

@SD påverkar
Torsdag 29 nov 08:58
“Då rännstensmedias agenda är 110% klar, så bör SD lägga locket helt på “

Inga uttalande om Lars Isovaaras utan hänvisa dem till SD/Thoralf Alfssons bloggsidor där kan Slaskmedian läsa om det.

 
Ingen bild

Nalli

29 november 2012 10:49

Jag lider vad William Petzäll fick genomgå, men i all bedrövelse så glädjer jag mig över SD,s fina siffror 8,6% hos Novus väljarbarometern.
(Min röst även SD-2014 )

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 10:57

@ Medborgaren

"Man kan lätt få intrycket av denna historia att Ex-pressen själva skapar o regisserar dessa händelser för att kunna skriva skit om SD!"

Ligger nog mycket i detta. Slasktidningen har nog svårt att smälta att man inte kom någonstans med de överdrivna och i viss mån direkt lögnaktiga påståenden om "ungtupparnas" fylleäventyr för drygt 2 år sedan. Så nu gäller det för slasktidningen att till varje pris skapa nya rubriker.

 
Ingen bild

Hulda

29 november 2012 11:18

Tittade på Tv4 imorse. Novus siffror gjorde dem inte speciellt glada.... Trots all sk-t som media vräker över SD, viker inte väljarna!
Orsaken är att de enorma problem som följer i invandringens spår, bara tas upp av SD. Då är några små incidenter helt ointressanta. Sveriges framtid är betydligt viktigare.

 
Ingen bild

SD väljare

29 november 2012 11:21

Isovaara lämnar med omedelbar verkan alla uppdrag och sin riksdagsplats.
Ett mycket bra beslut,man ska stå för sina handlingar!

Enade vi stå söndrade vi falla.

 
Ingen bild

rullstol

29 november 2012 11:21

Hur är det nu med din trovärdighet nu Thoralf? Du försvarade och gick i god för mannen i rullstol. Han visar vara en simpel lögnare.

 
Ingen bild

Lärare

29 november 2012 11:33

Väskan hittades på en annan restaurang sa Jimmie! Ja, vem hade fört den dit, kunde väl inte vara Lars I. Mystiskt! När jag hörde det trodde jag beslutet skulle bli tvärtom, jag uppfattade det som ngr andra varit inblandade.

Tycker Åkesson kastar ut folk allt för fort, de har ju inte begått ngt egentligt brottsligt. Får sluta vika sig för mediadrevet.

 
Ingen bild

Stefan A.

29 november 2012 11:44

Sverigedemokratiska politiker är inte längre människor i medias ögon,mår en Sverigedemokrat dåligt tycker han/hon bara synd om sig själv, helt otroligt hur långt media kan gå, ingen hänsyn alls tas bara du är Sverigedemokrat,alla spärrar är borta, det klagas på att samhället bara blir hårdare och hårdare, man kan undra varför(eller inte), undrar hur man skall kunna bekämpa t.ex nätmobbningen bland unga, när vuxna t.o.m har betalt för att bedriva just mobbning bland de som vill vara sååå fiiina och duktiga i media.

 
Ingen bild

Medborgaren

29 november 2012 11:45

-Lärare-
Instämmer, även jag tycker det är lite väl snabba puckar, i synnerhet som det finns väääldigt många oklarheter kring "nöffnöffaffären".
Man kanske borde ta in mer fakta före stora beslut speciellt när det gäller personer som sitter i riksdagen.
I förra affären lades ju förundersökning ner, och kanske utgången även blivit densamma i denna händelsen.
Slaskmedia har ju visat sig kapabla till vad som helst för att få in en artikel, så det ligger nog nära tillhands att Isovaara drabbades av oförtjänt behandling av fulmedia!
Dessutom är det skrämmande att riksdagens vakter ska gå i taket för minsta lilla grej och skrika rasism bara för att han tilltalats av en sverigedemokrat, finns det inget krav på utbildning för riksdagens vakter i konflikthantering?

 
Ingen bild

Hacke

29 november 2012 11:48

@rullstol

Hat och skadeglädje tycks vara de starkaste drivkrafterna hos er sd-motståndare. Det kan aldrig vara uppbyggligt i längden.
Har du aldrig litat på någon som senare visat sig vara inte fullt så tillförlitlig som du trodde?
Sd är ett nytt och snabbväxande parti som ändå förväntas leva upp till etisk/moraliska nivåer långt över övriga etablerade partier enligt gammelmedia. Folk verkar ha betydligt större förståelse för detta i kombination med deras gedigna arbete i övrigt för ett bättre Sverige av opinionssiffrorna att döma.
Det är bara ni hatiska som blir ännu mer hatiska och bittra av detta faktum. Hur mår ni egentligen?

 
Ingen bild

Pär Green

29 november 2012 11:50

Som vanligt är, bli inte sjuk o fattig!
Varför gjorde inte partikamrater något?

 
Ingen bild

Hulda

29 november 2012 11:56

Tittade på programmet om Petzell igår. Att se hans mamma, hennes kamp och förtvivlan berörde mig mycket.
Att en så kompetent och duktig ung människa, som William, fick sluta livet på detta sätt gör mig dyster......
Frågan är vad som fick honom att må dåligt och ta till tabletter. Svaret är hot från Vänsterextremister.

 
Ingen bild

Lärare

29 november 2012 12:23

Vem bryr sig om vad media skriver, förutom de själva och "hela journalistkåren" samt 7-klövern.

Hoppas Lars I tar det med "knusende ro" och repar sig, skulle få hjälp av partiet, BRA!

Nu blir det Marcus Wiechel, en ung kille som har "rent mjöl i påsen", tack och lov. Dömd för förtal av ngn skrift på bloggen. Inget att gå i taket för, media kommer säkert skriva om det, MEN då hoppas jag att ingen inom SD reagerar. Det är så i bloggvärlden där skrivs allt möjligt trams.

Väntar nu på att media "dammsuger" alla riksdagsledamöter från andra partier som dom gjort med SD. Så här kan det inte få fortsätta, med denna ensidiga granskning av endast SD.

Hoppas nu Jimmie Åkesson sätter ner foten vad gäller media!

Nu tar vi nya tag! Fortsätter sprida SD:s politik. Inget annat parti kan slå SD vad gäller invandringspolitiken och kriminalpolitiken!

Kent är tillbaka i full karriär, väntar nu bara på Erik! De är friade och förlåtna!

 
Ingen bild

Patrik

29 november 2012 12:31

Rännstensblogg. Hade inte SD 12% förra veckan?

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 12:54

@ Rännstenskommentator

Tydligen har du en väsentlig kunskapsbrist då det gäller att det finns flera olika företag som gör väljarundersökningar. För att hjälpa dig att rätta till denna brist, hänvisar jag till en sida där de olika resultaten redovisas på ett överskådligt sätt och som jag hoppas inte är alltför svårt för dig att förstå.

http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 13:19

@ Lärare

"Hoppas nu Jimmie Åkesson sätter ner foten vad gäller media!"

Håller helt med och detta i synnerhet då det gäller slasktidningarna Expressen och Aftonbladet samt ta sig ordentlig tid för att förberda sig för vad som kan komma i de olika meningslösa "pratprogram" som man ev. blir inbjudna till i TV.

 
Ingen bild

Hb

29 november 2012 13:36

Efter den senaste skandalen måste ni sätta ner foten vad gäller att lukta på korken för alla riksdagsmännen.
Det blir ju spel på öppet mål för slaskmedia.

 
Ingen bild

Kalle

29 november 2012 13:39

Ett tips till alla SD_riksdagsledamöter som inte är sparkade...ännu.

Lås in dig i din riksdagslägenhet. Säg ingenting. Gör ingenting. Stäng av telefonen. Spela inte hög musik Tala inte i riksdagens talarstol. Bli osynlig. Ha framförallt ingen kontakt med SD-sympatisörer.

ALLT du gör och inte gör kommer att vändas emot dig.

Skulle det ändå gå fel (med media) så backa dig under djupt och innerligt ursäktande ur allting med bakdelen först!!!

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 13:45

@ Kalle

Ingen bra kommentar. Hur du än försöker, så kommer du aldrig att lyckas som komiker.

 
Ingen bild

Kalle

29 november 2012 13:54

Lars-Ingenting
Inte meningen heller.Politik är för allvarligt för att gapskratta åt.

M.a.o Säg ingenting om du är SD-politiker!!!

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 14:20

@ Kalle

Dålig bortförklaring, men den kan man i alla fall gapskratta åt. Du gjorde efter din förmåga i alla fall ett tappert försök. 
Ingen bild

Skånepåg

29 november 2012 14:32

@ Thoralf

Stort Grattis!
Du har nu enligt Besöksstatistikräknaren haft över 30 000 unika besökare denna månad och på väg mot ett nytt All Time High. I dag anger räknaren 30 709 unika besökare och det lär bli några till innan månaden är slut.

 
Ingen bild

Lärare

29 november 2012 14:54

Den som gör något, gör fel ibland!

Den som aldrig gör något, gör aldrig fel!

Tänkvärt!

 
Ingen bild

Kalle

29 november 2012 15:35

SD:are gör allt emot partiets politik. Han vill ha hit flera flyktingar.

Det har drunknat i mediabruset. Dags att sparka SD Elof Bergström av verkliga skäl av SD-partiet.

Hoho var är du Åkesson med den stora sparkarstöveln??? Ursäkta ger det inga rubriker. Nähää.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-ledamot-vill-ha-fler-flyktingar_7709892.svd

 
Lassekolja

Lassekolja

29 november 2012 15:51

När jag för ett antal år sedan besökte en kusin i Borås, som bor vid "busstorget" bevittnade jag för första gången William Petzäll "i aktion". Han höll esam ett torgmöte. Imponerande! Även min kusin är Sverigedemokrat "trots" att han är högutbildad (pensionerad adjunkt). Träffade honom även på ett SD-möte i Smålandsstenar, en mycket trevlig kille. Var på hans begravning i Varberg, en gripande upplevelse med bl.a tal av Riksdagens talman Per Westberg. Hans rättframma mamma Annika förtjänar en stor eloge för sitt mod!

Egentligen är det inte så konstigt att SD ökar (trots de s.k "skandalerna"), eftersom vi, som vill behålla ett demokratiskt Välfärdssverige helt saknar alternativ till SD. Jag antar att "Väljar-Svensson" så smått börjar inse detta.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Wimarg

29 november 2012 15:54

Den sista händelsen i SD är beklagligt och klantigt.
Tappa inte modet Thoralf. Lyft blicken, sträck på ryggen. De är en stolt SD:are, låt ingen trycka ner dig.
Jag tror på dig, jag tror på SD och det ska mycket till mycket mera innan jag ändrar åsikt.

Programmet om Petzäll var bra och mycket tragiskt. Jo det fälldes en tår här också.

Nu går vi vidare, för vi ska bli det tredje största partiet 2014.

 
Ingen bild

Patrik

29 november 2012 15:56

Thoralf är otroligt snabb att rapportera när medier och andra partier gör fel. Varför skriver han ingen rapport om sanningen inifrån om "väsk-historien"?

Eller varför presenterar han inte brottslingen som nu får sitta i Riksdagen som efterträdare till väsk-konspiratören som blev hjälpt av ett par mörkhyade personer (med okänt ursprung) när han ramlade och antog att han blev rånad på kuppen? 
Ingen bild

Magentan

29 november 2012 15:56

Ja, det var verkligen fruktansvärt tragiskt med William Petzäll. Jag klarar inte av att se programmet.

Tydligen mår inte Isovaara särskilt bra heller.
Till slaskmedias och övriga SD-hatares glädje har Isovaara klantat till det rejält i sitt onyktra tillstånd.

På väg hem från krogen på natten kör han omkull med sin rullstol och får hjälp av två mörkhyade gentlemän. När dessa har avlägsnat sig upptäcker Isovaara att hans väska med värdesaker i är borta och förutsätter att den försvann tillsammans med de två hjälpsamma männen (tyvärr inte särskilt ovanligt i dagens Sverige). Han blir bestört och förbannad, och i sitt chockade och packade tillstånd häver han ur sig något om att han "inte orkar med det här invandrarsamhället". Full och gråtmild snörvlar han till några gånger (vilket faktiskt låter ganska likt grymtningar) och spottar ut det nässekret (snor) som han snarkade ner i munhålan. Han vill inte ha hjälp av någon vakt utan känner sig tryggare med de två anlända poliserna.

Slaskpressens påståenden om att Isovaara försökte förolämpa genom att härma en gris håller inte. För att vakten på allvar skulle ta till sig en sådan "förolämpning" krävs att denne är troende muslim, och det kan inte Isovaara veta något om. Vakten kan ju till och med vara SD-are i hemlighet (inte heller särskilt ovanligt i dagens Sverige).

Jag undrar vem som egentligen fabricerade den där "gristolkningen" från början. Var det de anmälande två poliserna, eller var det Expressen eller någon av de övriga skvallerblaskorna (inklusive SVT) ?

I vilket fall som helst tycker jag det finns all anledning för samtliga partier i riksdagen att kolla upp alkoholproblematiken bland sina riksdagsmän. I synnerhet gäller detta SD. Inte för att de i SD skulle vara värst på att supa, utan för att SD:s riksdagsmän fram till valet kommer att vara rejält hårdbevakade av slaskmedia. Varje steg de tar, varje ord de yttrar och varje läte de framför kontrolleras minutiöst av slaskmedierna för att dessa till varje pris ska kunna krama fram något "rasistiskt".

 
Ingen bild

oh

29 november 2012 15:58

Det är dags att vakna.
Advokatsamfundets taleskvinna säger att SD ej har i Sverige att göra.
Statsministern har samma åsikt, liksom övriga partiledare och deras svans.De flesta s.k journalister har samma åsikt.Rättsväsendet synes skydda utvisningsdömda.Detta har mycket lite med politiken att göra.Alla vet att Sverigedemokraternas politik är bra för folket.Hotet som dom ser är helt enkelt det att vad skall dom arbeta med om SD får 25-35% vid nästa val.Det räcker så tillsvidare.

 
Ingen bild

Stefan A.

29 november 2012 16:02

Isovaara ska iaf. ha en eloge att han tar konsekvenserna av sitt handlande som en man och lämnar uppdraget som riksdagsman och inte biter sig fast som vild, vildar gillar jag inte.Sakine Madon har förvisats till politisk redaktör på Norran, blev hon för obekväm i fjollträsk till slut?

 
Ingen bild

AWSvensson

29 november 2012 16:05

Patrik ,du ska ha klart för dig att du imponerar inte på någon som besöker denna blogg.

 
Ingen bild

von Moltke

29 november 2012 16:20

Nu får ni för helvete skärpa er. Jag trodde inte för ett ögonblick på bullshit historien om Isovaara. Ta er samman nu för fan annars åker det här partiet ur riksdagen snabbare än kvick. Och det vill vi väl inte?

 
Ingen bild

Hacke

29 november 2012 16:28

@Stefan A.

Ja, det var väl bara en tidsfråga med uppriktiga Sakine. Hon rättade aldrig in sig i pk-ledet vilket hon ska ha all heder för. Pk-media tål uppenbarligen bara ja-sägare.
Hur högt det är i tak på Norran vet jag inte men värre än medieträsket i Stockholm kan det väl knappast vara.

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 16:45

Om Mikael Wiechel, ny ersättare i Riksdagen.

http://www.dn.se/nyheter/politik/isovaaras-ersattare-domd-for-fortal

Här har vi tydligen enligt Patrik en bov i megaformat. Så passa er nu alla inom SD. Att åka dit för dålig cykelbelysning, inte radera tillräckligt snabbt inlägg på era bloggar av Patriks kompisar när de går över gränsen eller kalla en icke pursvensk för "vitling" kan göra att det blir fart på Ex-pressen och full utryckning med all tillgänglig personal och utrustning. Tur att det finns sådana intelligenta personer som Patrik och som håller koll på samhällsutvecklingen och som tror på den nya nationalsången där "Du gamla du fria" ersatts med "Sharia du fria".

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 16:48

Här blev det fel. Han heter Marcus i förnamn och inget annat.

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 16:51

F-n, nu blev det fel igen. Stavar förnamnet Markus.

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 16:56

Mer om Markus Wiechel, där han förklarar vad det är som han dömts för. Jag håller helt med honom angående de märkliga domsluten.

http://www.dn.se/nyheter/politik/wiechel-jag-vill-inte-gora-bort-mig

 
Ingen bild

Bengt

29 november 2012 18:27

Självkritiken mot de egna partiet på den här bloggen är ju obefintlig.
Väskincidenten, pentzälls alkoholproblem,
Almqvist och Ekerots pinsamma beteende.
Åkesson kan iaf erkänna fel, du lever ju i nån sorts bubbla.

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

29 november 2012 18:45

Vad är egentligen värre? Att tre-fyra personer bär sig extremt korkat åt i synnerligen överförfriskat tillstånd, eller att hela landet går till råttorna på grund av riksdagsmajoritetens fullständigt ansvarslösa politik?

Sveriges störste tänkare, Arne Anka, uttryckte det på sitt vis: att tänka innan man talar är som att torka sig i röven innan man skiter.

 
Ingen bild

Anmäl alltid hot

29 november 2012 18:55

Dömd för hot mot SD-politiker

En 19-årig man från Oxelösund har dömts för att ha hotat Sverigedemokraternas partisekretare Björn Söder på Facebook.

Mannen fälls för olaga hot och ska betala 2.500 kronor i dagsböter samt 5.000 kronor i skadestånd.

Det var efter att Söder uttalat sig på sin Facebooksida om sångerskan Loreens seger i Eurovision Song Contest i maj som 19-åringen skrev att han skulle vilja skjuta Björn Söder.
TT
Bra jobbat!

 
Ingen bild

Hulda

29 november 2012 19:00

Att SD,s siffror ökar trots dessa incidenter, beror på att SD är det enda parti som kritiserar det "multikulturella haveriet" som vi ser bevis på varenda dag i hela Sverige.

Deras politik är den enda som kan få Sverige bättre inför framtiden.

Ska de andra partierna kunna bromsa SD,s ökande väljarstöd, blir det att ändra invandringspolitik....

 
Ingen bild

Hulda

29 november 2012 19:31

Nu är det dags att lyfta debatten till något viktigare än en väska på avvägar.

När är man Svensk och när är man det inte.

Att tvinga sitt barn att gifta sig mot sin vilja - igen riktig Svensk gör så.
Att åka till tex. Syrien för att kriga - ingen riktig Svensk gör så.
Att behöva tolk vid läkarbesök och vid kontakter med myndigheter - ingen riktig Svensk behöver det.
Att omskära sitt barn, tjej eller kille - ingen riktig Svensk gör så.
Att äta religöst slaktat kött - ingen riktig Svensk gör så.
Att tvinga kvinnor och flickor att bära religösa tvångskläder - ingen Svensk man gör så.

Ja, det var en början. Fyll gärna på!

 
Ingen bild

Sosseriet raljerar

29 november 2012 19:32

Morgan Johansson (S) är oförskämd och hånar SD:s Jomshof

Vad vi kan se och höra här är en tvättäkta sosse som både är verklighetsfrånvänd och störd, som hävdar att det spelar ingen roll vad sossar har gjort för grova snedsteg i sina dagar, SD är ändå värst med sitt ”dubbla ansikte”. Johansson anser även att Jomshof är i stort sett oförskämd som pekar ut sossar som begått värre saker än SD-trion på Ekeroths film.
Se filmen från riksdagen här:
Vad vi kan se och höra här är en tvättäkta sosse som både är verklighetsfrånvänd och störd, som hävdar att det spelar ingen roll vad sossar har gjort för grova snedsteg i sina dagar, SD är ändå värst med sitt ”dubbla ansikte”. Johansson anser även att Jomshof är i stort sett oförskämd som pekar ut sossar som begått värre saker än SD-trion på Ekeroths film.

Read more: http://www.exponerat.info/morgan-johansson-s-ar-oforskamd-och-hanar-sds-jomshof/#ixzz2DdbZbZ4N

 
Ingen bild

Rännstenspolitiker

29 november 2012 19:51

Intressant inlägg av en av Östrans bloggare som på ett utmärkt sätt beskriver Alfson och den senaste SD-skandalen. Lite självkritik från bloggskripenten Alfson skadar inte.
http://blogg.ostran.se/ihuvudetpaahonen/!

 
Ingen bild

Dille

29 november 2012 20:21

Har inte sett programmet om William Petzäll. Framgick de klart, så att det går in i stugorna, att Williams lidande orsakats till stor del av hot från vänstern?
Vi är många som saknar William, hans lugna fina sätt – och så var han ju en politisk begåvning.

 
Ingen bild

Lars-Inge

29 november 2012 20:23

@ Rännstenspolitiker

Ett gott råd, ta inte för allvarligt på vad Ahonen skriver. Mannen som enligt sin egen blogg har en fotboll i huvudet och därför blir det som han skriver som det blir. Ingen som följt Ahonens blogg på Östran under en tid, tar honom och hans tyckande längre på allvar. Han är inte kapabel att diskutera politik på ett seriöst sätt, utan hans enda målsättning är att smutskasta sina politiska motståndare så mycket det bara går med det ena infama påståendet efter det andra. Med andra ord en typisk loser!

 
Ingen bild

Jonas Nordh

29 november 2012 20:54

I huvudet på rännstenspolitikern?

 
Ingen bild

SD påverkar

29 november 2012 21:23

Intervju med Jimmie Åkesson på aktuellt,oerhört imponerande bör ses:
http://www.svt.se/nyheter/sverige/akesson-aven-almqvist-far-svart-att-sitta-kvar

 
Ingen bild

AWSvensson

29 november 2012 21:26

Spontan reaktion på intervjun med Jimmie i Rapport, f-n vad han är bra.
Om nu brevet om nolltolerans gått ut i dagarna så är det mycket begärt att detta ska gälla retroaktivt, det som hände för två och ett halvt år sedan blir lite svårt att ändra på vilket inte reportern såg som något problem. Nu får vi hoppas media i fortsättningen fyller sina blaskor med det vanliga tramset, intriger i Bonde söker ko och liknande trams ,under tiden jobbar SD vidare mot 15%.

 
Ingen bild

SD påverkar

29 november 2012 21:49

Se och hör Linus Bylund här:
http://www.expressen.se/tv/nyheter/bar-och-politik/sds-pressekreterare-linus-bylund-intervjuas/

Sköter sig bra.

 
Ingen bild

Skånepåg

29 november 2012 22:22

O.T
@ AWSvensson
Håller med och framförallt blir han bättre på att klara av att inte bli avbruten. Reportern lyckades bara en gång och försökte även få Jimmie att byta ämne utan att lyckas, eftersom Jimmie inte slutade förrän han fick sagt det han ville.

Att forma en laguppställning för 2014 är säkert i full gång och det skall bli intressant att framförallt att se hur det blir på riksdagsfronten. En missräkning är givetvis Almqvist, men vi får se vad det blir när det ena och det andra förhoppningsvis har lugnat ner sig. En duktig kille där konsekvenserna av vad han i ett berusat tillstånd sade, och som många säkert säger vid köksbordet, leder till oanade konsekvenser då de yppas i andra sammanhang. Vad vi svenskar får ta emot t.ex i skällsord och nedlåtande bemötande låtsas det fega massmedia inte om. För att inte tala om påverkan på hela samhället inom alla områden.

Det blir för Jimmie att lusgranska alla tänkbara kandidater i god tid och hålla massmedia utanför så mycket det bara går och givetvis även se till att dessa inte får mer vatten på sin kvarn. En som växt i min aktning är Jomshof, och att han är lite mer av "ilskebagge" än Jimmie är ett bra komplement i toppskicket.

På lokalplanet hoppas jag att flera, lika skickliga som Thoralf, träder fram runt om i landet. En förutsättning för detta är givetvis att samhället på allvar tar itu med det politiska våldet från vänsterdräggen och islamister. Ett annat stort problem är enligt min mening att man på ett eller annat sätt måste skapa en "plattform" för information till allmänheten och som således inte "silar" informationen.

Tycker att Gubben och Gumman varit ovanligt tystlåtna senaste tiden. Jag själv har mina ögonproblem så det gäller att plita på så länge det går hyfsat. Men i G&G:s fall undrar jag om det kan vara så att han slarvat bort startveven till T-Forden och att leta reda på den är hans huvudsakliga sysselsättning nuförtiden?

 
Ingen bild

Rännstensmedia

29 november 2012 22:35

Dömd för förtal eller inte?
I och med att Markus Wiechel snart beräknas ta plats som ledamot i riksdagen för SD, har det skrivits åtskilligt om att han är ”dömd för förtal” i flera fall. Jur. kand. Benjamin O J Boman reder ut de juridiska begreppen:
För att illustrera att man ibland måste läsa ”djupare” än själva domslutet, det vill säga domstolens slutsats (till exempel att en skadeståndstalan ska bifallas eller ogillas), för att kunna beskriva domen på ett rättvisande sätt, kan ett fall där Markus Wiechel var svarande tas upp. I ett av de tre fall där Markus Wiechel av domstol har ansetts skyldig till förtal, behövde han inte betala skadestånd till den som blivit förtalad. Wiechel vann därför i juridisk mening målet, som var ett renodlat skadeståndsmål. Anledningen till detta var ett raljant blogginlägg om Wiechel, som den förtalade hade skrivit före förtalet. Norrköpings tingsrätt skriver dock tydligt i sin dom: ”Markus Wiechel har sålunda gjort sig skyldig till förtalsbrott”, genom det han skrivit om den förtalade. Trots att Wiechel alltså vunnit målet, har domstolen ansett att han gjort sig skyldig till brott. Hade det varit fråga om ett brottmål istället för ett skadeståndsmål kan man därför tänka sig att utgången hade blivit annorlunda.
I tveksamma fall borde man som journalist konsultera en jurist. Överdriven förenkling av den juridiska verkligheten kan ju leda till att allmänheten vilseleds.
http://www.medievarlden.se/diskussion/2012/11/domd-for-fortal-eller-inte

 
Ingen bild

Rännstensmedia

29 november 2012 22:50

Debatt diskuterade SD utan SD företrädare.
Dom som kom till tals var:
En kommunist, ett rattfyllo och en bankrånare.
Härligt med oberoende television.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

30 november 2012 00:20

@Rännstensmedia

Jag är väldigt glad för att det finns en avstängningsknapp på tv;n..och att jag kan välja bort vad jag vill läsa, lyssna på eller se..rekommenderas i dessa "smutsiga" tider!
Min röst ligger fast och oförändrad och starkare ju smutsigare drevet går....

 
Ingen bild

Berit

1 december 2012 17:38

William Petzälls öde var frukansvärt att följa hur han kämpade mot sin ångest med alkohol /tablettmissbruk.
Han kom inte in på behandlingshem när han var i stort behov av hjälp,han klarade inte av det själv utan dog alldeles för tidigt.
Han hade blivit en lysande politiker för SD.
Så fruktansvärt tragiskt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se