thoralf

Direktlänk till inlägg 14 november 2012

KNYTER NÄVEN I FICKAN

Av Thoralf Alfsson - 14 november 2012 23:42

Ikväll blev det en riktigt lång promenad i ett fuktigt och mörkt Stockholm men ändå väldigt skönt med ”frisk” luft.


Sedan blev det fotboll på TV (tyvärr), Sverige – England 4-2. En uppvisning av Sverige och Zlatan. Engelsmännen kommer säkert drömma mardrömmar om Zlatan. Fyra mål av Zlatan! Det första var vackert, det andra ännu vackrare, det tredje ännu vackrare och det fjärde var en magisk/makalös prestation.


Min skriftliga fråga till justitieminister Beatrice Ask har besvarats idag. Inte mycket till svar men jag hoppas att fler uppmärksammar hur situationen ser ut. Läs min fråga och svaret.


Har nya frågor på gång till andra ministrar rörande vindkraftverk.


Har tittat runt lite i media angående Erik Almqvist och kan bara konstatera att det florerar många ej korrekta påståenden i medias artiklar. Men att bemöta dessa osanningar gör knappast någon skillnad. Det verkar som man plockar från varandra så frågan är vem som skrev det ej korrekta påståendet först, det som alla ivrigt kopierar.


Ser att det startats en sida på Facebook med rubriken ”Erik Almqvist kvar i SD - Ja Tack”


Han med ”fittfrågan” kunde givetvis inte vara tyst, inte han som försvarade ”fittfrågan” heller. Men det var ju inte oväntat hyckleri.


Nu knyter vi näven i fickan och jobbar ännu hårdare med vår politik. Politik är det där som Expressen och Aftonbladet inte bevakar trots att de befinner sig i riksdagen dagligen.

 
 
Ingen bild

Jonas Nordh

15 november 2012 00:01

Problemen med massinvandringen och den katastrofala välfärden kommer inte försvinna med Almqvist. Tror inte detta kommer påverka folks uppfattning. Synd dock!

Hört på jobbet idag: -ingenting jämfört vad min dotter blir kallad i skolan av "killarna"

 
Ingen bild

Moderat

15 november 2012 00:08

Här följer några fler uttalanden från Abdirizak Waberi, dagen till ära uppblåsta i storlek på sant Expressen-manér:

“SVT-ankare ska ha slöja”
“Jag vill leva i en sharia-styrd stat”
“Vi tar inte kvinnan i hand”
“Kvinnan har sina plikter inom hemmet”
“Många politiska frågor vill jag lämna till imamerna”
“Islam har bara en tolkning”
“Ingen riktig muslim går obeslöjad”
“Ogifta män och kvinnor ska inte umgås alls”
“Musik som man kan dansa till är inte bra”
“Mannen ska utföra alla sysslor som sker utanför hemmet”
“Mannen är familjens överhuvud”
“Jag vill ta bort ordet islamist”
PERSPEKTIV Ibland kan det vara bra att få lite perspektiv på saker och ting, och speciellt då när vissa personers dumma agerande ges otroligt mycket uppmärksamhet, medan andra av någon anledning kommer undan med bra mycket värre saker, t.ex Abdirizak Waberi, moderat riksdagsman med plats i försvarsutskottet, som stod högt upp på Moderaterna riksdagslista.
http://avpixlat.info/2012/11/14/avpixlat-avslojar-m-toppens-islamistattack/#more-39443

 
Ingen bild

SD påverkar

15 november 2012 00:20

Väntar på ett dräparresultat från Sentio att köra ner i halsen på belackarna.
http://status.st/

 
Ingen bild

Suck

15 november 2012 00:50

Vänstermedia dikterar SDs framtid.
Om Åkesson visste så måste han avgå
http://www.aftonlognen.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article15778639.ab

 
Ingen bild

Tobbe S

15 november 2012 01:37

Så här har jag mailat tongivande juornalister på AB och Expr

Erik Almqvist... Är ni helt deperata? Nu har ni letat skandaler i flera år och det här är det enda ni har att komma med. En "efterkrogenpalaver", ja jösses. Hur låter det hemma hos dig när ni grälar? Sker det bara enl terpihandboken eller.... Jag kanske inte skulle ha kallat tjejen för hora (i dtridens hetta) men idiot är väl rentav starkare. Babbe och blatte är vardagsspråk både bland svenskar och invandrare, så vad är problemet. Bagatell i 72 pt rubrikstil möjligtvis och utan inverkan på sympatierna negativt, snarare tvärtemot. Tror inte att ni kommer någon vart med SD om ni så skriker er blåa. Däremot kommer nog upplagorna, för er, att fortsätta minska och det åxå oavsett om ni skriker er både blå och högröda.

 
Ingen bild

Mikael

15 november 2012 03:07

Bra och sansat inlägg Thoralf. Go rubrik. Motiverade! Det kommer en morgondag och den kommer bli SD's. Synd om Almqvist. Också förbannad på Almqvist. Omdömeslöst inte minst med tanke på att det var tre månader före förra valet. Synd om SD. Almqvist har gjort ett utomordentligt bra jobb som ekonomisk talesperson. Synd att förlora en sådan bra politiskt kraft.

 
Ingen bild

Hulda

15 november 2012 05:55

Nu vill det till att de som befinner sig i Stockholms nöjesliv har ögonen öppna och mobilkameran beredd.
När en full journalist kommer förbi, starta kameran och provocera fram något avslöjande.

 
Ingen bild

Nils Dacke

15 november 2012 06:18

Det är väldigt konstiga sammanträffanden. I Måndags visades SD:s högsta siffror någonsin. Och i Onsdags gräver man fram detta. Frågan man ställer sig hur har Expressen kommit över detta mtrl som dessutom är två år gammalt? och varför publiceras detta nu? Har de mer sånt här mtrl att ta till efterhand som SD växer? Antingen finns det en infiltratör i SD:ledning eller är telefonerna avlyssnade.

 
Ingen bild

OH

15 november 2012 07:39

Skvallermedia är duktiga på att hitta vissa saker. Dom vet säkert namnen på de oförvitliga personerna som hotat och slagit sönder Almqvists hem. Expressen och medlöpande kvast upp till bevis och namnge dessa ligister.

 
Ingen bild

J

15 november 2012 07:44

tja, vad finns att säga. Masken är kastad från den absoluta ledningen. Man beväpnar sig med järnrör och är "ögontjänare mot polisen". Inget parti Sverige skulle klara av att ha ett antal arga unga män som går bärsäkragång, men i Thoralfs värld och i hans vänners kommentarer är det bara ett elakt angrepp från missunsamma journalister, vänsterslödder, pk-människor, ja välj själva ett ord för denna ondska. Ni är patetiska. Er drömsaga närmar nu en ny "Ny Demokrati" platt fall. Sverige tackar.

 
Ingen bild

Ulenhags mamma

15 november 2012 07:47

Idag skrev de en väldigt bra ledare på Fria Tider som fler borde läsa. Det är nog den enda vettiga kommentar jag läst i någon tidning de senaste två dagarna.

http://www.friatider.se/akessons-farliga-prejudikat

 
Ingen bild

Rune

15 november 2012 07:51

I strid blir det alltid förluster. Några stupar och många blir sårade. Det är det som man kan vänta sig.
För fortsatt strid så måste man nu samla skarorna ställa upp leden fylla på i luckorna och fortsätta framåt även om det kan bli en del blessyrer också i framtiden. Fortsätt strida!

 
Ingen bild

Thoralf A

15 november 2012 07:55

J

Järnrören står dina kompisar för ! Inte SD

 
Ingen bild

J

15 november 2012 08:04

Ledsen Thoralf, men där har du fel.. Sådana vänner hade jag lämnat. Sen ska inte politiker vara supermänniskor utan några fel. Men att beväpna sig med järnrör och ljuga inför polisen är att gå för långt för politiker och helt bedrövligt av ledande politiker. SD:s bekymmer är att ni är sprungna ur en rörelse av arga unga män som byggt sin politik på hat. Bara för min nyfikenhet Thoralf, varför filmade man eländet och varför sparade man filmen? Det om ngt är ju dåligt omdöme för sin egen politiska karriär?

 
Ingen bild

Stefan A.

15 november 2012 08:06

Oj nu får även Sverigedemokrater vara med i TV, annars är man närmast bojkottad när det gäller vanlig politik,Sveriges tredje största parti utesluten från den politiska debatten av media.SD påstås kämpa för att bli ett "vanligt" parti, och vad är ett vanligt parti? sjuklövern och svensk media är avvikande från nästan hela Europa så det kan knappast vara "det vanliga".Nu torde det stå klart att en Sverigedemokrat får inte försvara sig om han/hon blir attackerad, media kräver att han/hon skall låta sig slås sönder och samman,blir man nöjda då? det är vämjeligt, även en politiker måste kunna freda sig, även med våld om så krävs.Vad jag vet så har inte denna händelse lett till åtal eller någonting. Att Almqvist kort innan händelsen blev förföljd av knivmän viftar media bort som ingenting, i min värld är det mycket allvarligare än ett fyllebråk som inte resulterade i någonting,men media har ju en agenda, själva händelsen är bara en förevändning att "komma åt" Sverigedemokraterna, tyvärr för media leder varje attack till att stärka SD för vanligt folk börjar på allvar tröttna på denna agenda,för "Nisse i Hökarängen" är inte så dum som media tror.

 
Ingen bild

Thoralf A

15 november 2012 08:08

J

En nyhet för mig. Minst sagt bedrövad!

 
Svensson

Svensson

15 november 2012 08:25

Nu knyter vi näven i byxfickan, och jobbar ännu hårdare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

SDare

15 november 2012 08:27

Låter oftast bli att kommentera numera. Länkarna talar för sig själv

http://hn.se/nyheter/falkenberg/1.1837625-kallade-poliser-nazisthoror-

 
Ingen bild

Nyhetspojken

15 november 2012 08:28

@Thoralf
Du kommer nog få fortsätta att gå med händerna knutna i fickorna ett tag till, för det här är ju inte över än. Näste man till rakning är nog din partikamrat Kent Ekeroth skulle jag tro. Men det kommer inte sluta där heller, för så länge det finns en enda person med rasistiska åsikter och uttrycksformer kvar i Sveriges riksdag kommer detta att fortsätta. Skulle tro att verkligheten även kommer ifatt dig Thoralf, snarare än du anar.

@Nils Dacke
Självklart finns det mer matrial att ta fram. Idag en järnrörsbeväpnad Kent Ekeroth tex, men var inte orolig: Det kommer mera! Och dina tankar om infiltration är nog inte helt fel ;)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15779217.ab

 
Ingen bild

Pudeln

15 november 2012 08:52

Några teorier om varför partiledningen släppte filmen nu, precis mellan två val?

 
Ingen bild

Pudeln

15 november 2012 08:55

Obs- spekulation från min sida -

 
HM

HM

15 november 2012 08:57

Nyhetspojken

Jag hade samma politiska åsikter i dag när jag vaknade som när jag somnade i går kväll. Ja samma som när jag somnade i förrgår kväll med för den delen.

Sorry för din del - men oss blir du inte av med.

http://ondiklinte.blogspot.com

 
Ingen bild

Hacke

15 november 2012 09:04

När den värsta euforin har lagt sig hos etablissemanget kommer så småningom den sedvanliga rekylen. Den som gräver en grop...
Fulmedias och Sorans kupp och ensidiga propagandabild blir upphunna av den fulla och sanningsenliga versionen så småningom och då slår pendeln tillbaka med full kraft.
Kanske lagom till valet dit deras "scoop" sannolikt var tänkt att planteras från början. Ska bli intressant att se om detta var ett verk av en inre falang eller om Expressen jobbar enligt avgrundsmodell engelsk hackertabloid. Låt oss hoppas på det senare. Vad som helst är möjligt med dagens desperation inom gammelmedia.

 
Ingen bild

von Moltke

15 november 2012 09:18

@Nyhetspojken
Rasisten Anna "Stockholmare är smartare än lantisar" Kinberg-Batra verkar sitta säkert i riksdagen och är dessutom en av Reinfeldts närmaste medarbetare. Det är skillnad på folk och folk, sa icke-rasisten...

 
Ingen bild

Magentan

15 november 2012 09:22

En uppföljning av gårdagens "SD-skandal" idag. Ska blaskorna ödsla ALLT sitt gamla krut redan nu, som de hade tänkt spara tills dagarna före valet 2014?

Finns det mer material i denna gamla historia att sega ut i morgondagens tidningar också kanske? Eller vänta lite, enligt kursboken för "Effektiva sälj- och propagandakampanjer" ska man ha tre utskick efter varandra, och avståndet mellan de två sista utskicken får gärna vara något längre än mellan de två första, så det är möjligt att blaskorna kommer att vänta med sin tredje uppföljning tills i slutet av veckan.

 
Ingen bild

Lundabo58

15 november 2012 09:39

När den här stormen i ankdammen ebbat ut (och Aftonbladet o Expressen förhoppningsvis har ännu färre läsare) så kvarstår ändå faktumet att SD är det enda realistiska alternativet för oss som vill få stopp på det skenande massinvandringshaveriet, det slapphänta hanterandet av kriminella och makt/media-monopolet på politisk korrekthet.

 
Ingen bild

Fiona1177

15 november 2012 09:49

Drevet går. SD fick 11,2 %. Nu samlas alla till motoffensiv. Fram med gamla filmer och uttalanden som är flera år gamla. Märk väl, kränkningar är dock bara tillåtna åt ena hållet! Alla medel tycks nu vara tillåtna. Milda makter vad jag är trött på hela den politiskt självgoda eliten!

 
Ingen bild

Ludvig

15 november 2012 09:51

Att Expressen kunde tajma detta precis efter att SD fått så höga siffror, det inställer sej vissa frågor.

 
Ingen bild

Svea

15 november 2012 10:03


@ Ludvig
Är det inte ännu mera konstigt att det inte hörs något om vakten som "begick självmord" !?

 
Ingen bild

Arvid

15 november 2012 10:13

Är Sverigedemokraterna numera och
fortfarande OCKSÅ ett (mass)immigra-
tionsfördömande och tillika Islam-
fördömande och muslimkritisk parti?
Är SD även ett antiPK- och anti-
kulturmarxistiskt parti? Om ja - har
SD mitt fulla stöd och engagemang -
om nej, anser jag att SD saknar
existensberättigande och kommer
snarast att utträda.
Om ett kompetetnt svar anhålles.
Gärna från Thoralf.

 
Ingen bild

Dom ärr desperata på riktigt,drevet går

15 november 2012 10:16

I sin iver att misskreditera SD så gör man reklam för AP

SD-ledamoten samlar in pengar till sajten Avpixlat som sprider rasism på internet
Avpixlat har i dag omkring en kvarts miljon unika besökare i månaden, enligt kvalificerade ­beräkningar.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article15778779.ab

 
Ingen bild

Pelle

15 november 2012 10:16

Den som inte förstår att vi idag lever i medias våld, kommer inte gå långt i politiken. Det är ju därför Sverige ser ut som det gör idag. Media kan förstora upp om du så råkat ta en penna från sjukhuset med dig hem. Det är verkligheten. Sedan kan du vara världens finaste människa innerst inne, arbeta dygnet runt och göra 100 goda gärningar i övrigt. Det är ändå felen som kommer fälla dig.

Det är därför vi har ordspråket Politiskt Korrekt. Alla vet att man säger en sak utåt, men sedan tycker man något annat inom 4 väggar. Det kan gälla koldioxiden, genus, kvalitetssäkring, invandring, kriminalitet, Obama, etc. Därför är behovet av sidor som AP, Fria Tider, etc större än någonsin, för det bryter medias monopol på vad "man ska tycka" geonom att visa en alternativ verklighetesbild.

Skälet är just "guilt by association" eftersom media kan vinkla en liten sak hur de vill och då är du "ute" i kylan.

SD behöver inte leva efter dessa regler om man nöjer sig med att vara ett 5%-parti. Ska SD växa då får det inte gå till som vi ser på videon. De som vet med sig att de har massor av lik i bagaget, kanske på video eller på annat sätt, gör bäst i att helt enkelt lämna redan nu. Så att SD kan gå in i nästa valrörelse förvissade om att allt valarbete inte omintetgörs av en "mobb" med järnrör.

Annars vågar inte nya krafter söka sig till SD och politiken.

Folket är SD'are men vet inte om det än! Man ska vara stolt att vara SD inte skämmas för järnrör.

 
Ingen bild

SD påverkar

15 november 2012 10:24

Snart har detta lagt sig,det blir vardag igen och kampen går vidare,passa nu på att få lite kvinnor i SD-toppen.
Mitt förtroende för SD som parti är orubbat så nu värvar vi fler sympatisörer,som sagt även dålig reklam kan vara bra.

 
Ingen bild

fd kollega

15 november 2012 10:34

Thoralf, förstår att det känns tungt. Åkesson gjorde rätt igår och Ekeroth gör rätt idag. För oss som inte öppet kan sympatisera med er är det bra att Åkessons linje följs. Ekeroth har synts och hörts mycket och varit en belastning även om han hos er varit en motor med drivning framåt. Han är för ung, arg och hetsig för att platsa och kommer säkert mogna genom denna erfarenhet.
De i partiet som bara har SD och inget annat måste tänka över sin situation, du har ju en yrkespersonlighet, du har ett liv utanför SD, därför går det bättre för sådana som du. Tänk att många tvekat att lösa medlemskap, inte pga Åkesson utan att SD fortfarande företräds av unga arga män...
Ni kommer stärkta ur detta även om ni förlorar i de kommande mätningarna, folk röstar på er politik trots era företrädare som på vissa håll varit en mardröm. Detta gör det enklare i framtiden för er att rekrytera politiker. Det är jag övertygad om. Hälsa hela riksdagsgruppen.

 
Ingen bild

Skånepåg

15 november 2012 10:39

O.T

Lite om andra politikers "småstrul" då alkohol kommer in i bilden. Hög humorfaktor i vissa av bortföklaringarna.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12202418.ab

Jag är själv inte absolutist men planerar givetvis såväl bilkörning som andra aktiviteter då alkohol förekommer, t.ex vid middagar och olika samkväm.

 
Ingen bild

Skånepåg

15 november 2012 10:49

@ Pelle

Inledningen på din kommentar säger allt:

"Den som inte förstår att vi idag lever i medias våld, kommer inte gå långt i politiken. Det är ju därför Sverige ser ut som det gör idag. Media kan förstora upp om du så råkat ta en penna från sjukhuset med dig hem. Det är verkligheten. Sedan kan du vara världens finaste människa innerst inne, arbeta dygnet runt och göra 100 goda gärningar i övrigt. Det är ändå felen som kommer fälla dig."

Det är därför uttrycket "asgamar" är så passande att använda för att beskriva dagens mediavärld.

 
Ingen bild

alf

15 november 2012 10:51

Thoralf
Det kanske är en bra idé, för alla er SD-riksdagsmän att kolla vad ni har i era telefoner, och ev. radera känsligt material. Telefoner är lätta att hacka.

 
Ingen bild

Dille

15 november 2012 10:55

På DN debatt finns idag en artikel enligt vilken SD är fascistiskt.
Invektiv och förtal har ju alltid varit SD:s tunga lott - men varför fascism – varför detta skällsord?
Jo Stalin ansåg det olämpligt att kalla nationalsocialisterna för nationalsocialister därför att han fruktade konkurrens. ( En annan sak var att han insåg släktskapet med denna ideologi och även gärna samarbetade med Hitler, t ex genom att starta andra världskriget genom en anfallspakt mot Polen Finland och baltstaterna)
Sen har vänstern använt sig av detta skällsord mot många politiska konkurrenter. Att SD nu är måltavla beror på att många traditionella vänsterväljare strömmar över till SD.
DN, som i och för sig har en rent kommunistisk kultursida, är likväl en borgerlig tidning som oroas över att det börjar strömma över borgerliga väljare till SD.
Därför denna oheliga allians med förtal som enda vapen.

 
Ingen bild

charlotten

15 november 2012 11:06

Svar till "J"

Jag har faktiskt full förståelse för att man plockar upp tillhyggen för att försvara sig med när man som Sverigedemokrat lever under ständigt hot från extremister på vänstersidan och olika invandrargrupper. Hur många SD:are har inte fått sitt hem vandaliserat, blivit misshandlade, nästan mördade (Issa Issa - 18 knivhugg), hot som är vardagsmat, blivit av med jobb, etc etc,
Varför hör man ingen debatt om detta? För att inte SD ska vinna på det såklart! SD växer utan medias hjälp, underifrån med hjälp av fotfolket, och det kommer vi fortsätta att göra.


 
Ingen bild

OH

15 november 2012 11:12

40% av Barometerns läsare stöder SD:s politik.IDAG-

 
Ingen bild

Nalli

15 november 2012 11:27

J@
Torsdag 15 nov 08:04
“Varför filmade man eländet och “ varför sparade man filmen?” Det om ngt är ju dåligt omdöme för sin egen politiska karriär?”

Inte för att jag vet vad [J ] är för en pellejöns men här har
[ J ]fullkomligen rätt

 
Ingen bild

Skånepåg

15 november 2012 11:31

Slaskpressen Expressens förljugna värld

Är det någon som ljuger så att han är blå i ansiktet, är det den journalist som skriver följande i Expressen: "Efter Israels offensiv mot Gaza satt FN:s säkerhetsråd under natten till torsdagen i ett krismöte."
Verkligheten är den att enbart under natten mellan i går och i dag skickade terroristorganisationen Hamas över 100 raketer in i Israel. Detta är i Expressens förvridna värld en israelitisk offensiv. Ännu ett exempel på att man i Expressen fullständigt har förlorat kontakten med verkligheten och där sanningen görs till det motsatta för att man skall uppnå sin målsättning.

http://www.expressen.se/nyheter/tre-personer-doda-i-raketattacker-i-israel/

På följande YT-video ser vi raketernas "eldsvansar" som små ljusa prickar i natten och hur de "regnar" ner över Israel.

http://www.youtube.com/watch?v=KOn-KT9fbm4&feature=player_embedded

 
Ingen bild

Systemfel

15 november 2012 11:35

Har Expressen upphovsrätten för filmen??

 
Ingen bild

Ronny

15 november 2012 11:37

Svensk press/media är INTE EN FRI PRESS, i en demokrati, dom är regeringstjänstemän, politiskt tillsatta, andligt prostituerade, som i en gemensam aktion, marcherar lite extra taktfast, för att skrämma och tillrättavisa befolkningen. Denna ickehändelsen har fått proportioner, likt ett tredje världskrig. Jag stärker mig ännu mer i tron på SD...........

 
Ingen bild

Errbe

15 november 2012 11:48

Jag tror SD tjänar på mediadrevet. Vanligt folk har större förståelse än illvilliga journalister för betydelsen av lite "fyllesnack" av någon som blivit trakasserad och retad.

Medias uppblåsta skenhelighet gör SD mera "rumsrent". Det gäller också andra partiföreträdares förtrytsamma kommentarer. Det avslöjar tydligt hur media anstränger sig för att förfalska bilden av SD, så vanligt folk börjar förstå.

 
Ingen bild

Adam

15 november 2012 11:49

Thoralf och ni andra trångsynta anhängare verkar tycka att det är ok att kalla en svensk tjej för hora, som försökte försvara, en full man, för det var "i stridens hetta". Herregud, väx upp och stå för det du sagt Erik! Det värsta med hela filmen är att Erik, Kent och den andra tomten argumenterar med Soran, och Erik nämner tydligt flera gånger vid upprepande tillfällen att det är mitt och inte ditt land. En liberal och HUMAN människa säger inte så. Äntligen visar sd's anhängare sitt fula och ärliga ansikte vilken kommer fortsätta drabba partiet och förhoppningsvis, om svenska folket använder sin klokhet, utesluta sd från riksdagen.

 
Ingen bild

Dille

15 november 2012 11:58

Vilket struntprat. Varför skulle det vara liberalt och humant att tvinga folk att betala för importerade bidragstagares försörjning? Mindre än fem procent av dessa har asylskäl. De flesta har inga id-handlingar?
Man behöver inte vara hjärnkirurg för att inse att de förstört pass och id-handlingar för att lura till sig sociala förmåner.
Varför är det humant och liberalt att bli lurad och fråntagen skattepengar?

 
Ingen bild

FR

15 november 2012 12:01

Nu har SDU gjort ett inlägg om saken. Ett bra inlägg tycker jag.

http://www.dn.se/debatt/helt-fel-lata-almqvist-ga

 
Ingen bild

Skånepåg

15 november 2012 12:03

@ Adam

Förstår att du längtar efter ett land med sharialagar och vad detta betyder. Om du nu inte vet vad detta är, läs på och återkom med en kommentar där du förhoppningsvis "vaknat till liv" och inser vad som i värsta fall kan ske med vårt fosterland.

 
Ingen bild

Medborgaren

15 november 2012 12:05

Hur mår dessa stackare som hatar sverige o svenskarna?
Varför ständigt detta hat o trakasserier mot folk som tycker annorlunda än den lilla vänsterextrema journalistkåren?
Det blir bevisligen hela tiden fler o fler som tröttnat på vansinnesutvecklingen av vårt vackra och tidigare trygga o framgångsrika land, all den publicitet som nu SD får i slaskpressen ger ännu fler väljare till SD, men det begriper tackolov inte dessa hatare!

 
Ingen bild

Skånepåg

15 november 2012 12:11

@ FR

Ett mycket bra inlägg och vi behöver nog inte vara oroliga. Erik kommer tillbaka när massmedia fått spy ut sin galla och det som hänt har fått normala proportioner.

 
Ingen bild

Anders Leander

15 november 2012 12:20

Det är förvånandsvärt att Jimmie Åkesson eller de fyra som de kallas inte ställer upp på sina riksdagledmöter utan gör exakt som Expressen, aftonbladet, expo, med flera vill??? Detta aggerande var ju precis vad denna blaskmedia ville, förtala för att få väck dessa obekväma från deras platser i riksdagen, landstingsfullmäktige, kommun fullmäktige. Och SD sväljer allt med hull och hår, istället för att be media fara och flyga. Tror personligen att det skulle gett många röster och stärkt SD och jimmie Åkesson förtroende ändå mer eftersom folk vet vad sladdermedia är ute efter!

 
Ingen bild

Lassekolja

15 november 2012 12:28

Nuvarande medialarm hade aldrig kunnat drabba något annat parti! Att det nu drabbar SD är mycket beklagligt, men än värre är att det skadar Sverige, eftersom den allra viktigaste debatten riskerar att tystna iaf tillfälligt och det är illa nog!

 
Ingen bild

Skånepåg

15 november 2012 13:01

O.T

Men vi har åtminstone lite att glädja oss åt när det verkligen gäller ordning och reda i anknytning till svensk politik och som med sin moral och sitt handlingssätt skiljer sig från Sverigedemokraterna.

Tänker t.ex på "big boss" LO-Malm som kallade sina kvinnliga kollegor för fittstimmet och Henrik Rydströms rasistiska uttryck fittfråga när han inte ville besvara en fråga av en journalist. I sistnämnda fallet hade jag förväntat mig att Fi:s representant Gudrun Schyman, skulle rycka ut med buller och bång. Men vem vet, hon hade kanske inte tid och håller kvällskurser i Klockaregården i Gladsax utanför Simrishamn, hur man kissar snyggt i foajén till en biograf.

Måste med hänsyn till vad Almqvist ställt till med, varit jätterubriker i anknytning till ovanstående i slaskpressen och inslag i TV. Konstigt att jag missat detta?

 
Ingen bild

SD4Ever

15 november 2012 13:25

Det finns bara ett parti och det är SD.
Det är bara SD som kan rädda Sverige.
Vi lever inte i demokrati och media är inte värt namnet.

 
Ingen bild

Putte

15 november 2012 20:28

För några år sedan. En stupfull Gudrun S satte sig och pissade på golvet i en biosalong i Stockholm. Inte fanken krävde någon hennes avgång. Väldigt många journalister är ju kommunister, så det är väl förståligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se