thoralf

Direktlänk till inlägg 10 november 2012

MARIA CIMINI TACKAR FÖR STÖDET

Av Thoralf Alfsson - 10 november 2012 19:58

Jag kan bara säga att värdet på denna fantastiska uppbackning, är bortom beskrivning.

Detta har kostat mig mycket både ekonomiskt och socialt. Många så kallade vänner ifrån min tid i Stockholm har sagt upp bekantskapen med mig, en med orden att hon, då hon jobbar med män ifrån mellanöstern, ej kan ha en vän med sådana åsikter. Detta trots att alla de vet vem jag är, att den stämpeln ej och aldrig har passat in på mig. Jag har också vänner ifrån mellanöstern, kvinnor som kämpar för att kunna ens ha chansen att välja vilka män de vill umgås med och män som vill kunna visa sina tatuerade kroppar och älska sina hundar utan repressalier.

Min högsta önskan som barn och tonåring var att bli aktiv i Greenpeace och Amnesty International. Jag hade enorma planscher på Martin Luther King, Dalai Lama och "Free Nelson Mandela" på väggen. Jag står på samma värdegrund som Ghandi, som Jesus och när facket påstår att jag ej delar deras, måste jag undra exakt vilken värdegrund de står på? Var var drn när Gunnar och Alva Myrdal dök upp och tusentals handikappade, "tattare" och lösaktiga kvinnor och tjejer tvångssteriliserades i Svenska rashygienens namn?

Jag är feminist och aktiv inom välgörenhet på plats i världen. Jag ifrågasätter alla människofientliga ideologier oavsett om det är Kommunism, Nazism eller Kvinnosynen inom Islam och det är min Demokratiska rätt att göra så. Mina båda farbröder slogs emot Nazisterna under 2:a världskriget och jag har en nolltolerans mot alla former av rasism! Men vad hjälper allt detta?

Att vara aktiv i SD är lika med rasist oavsett verkligheten.

Maria Cimini.

 
 
Ingen bild

pressmeddelande

10 november 2012 20:31

DET GÅR FRAMÅT MED STORMSTEG I DÅRHUSET NYA SVERIGE
Den 1 november öppmades vid Uppsaka universiteten en ny institution med tillhörande professur i scientologisk teologi och filosofi. Professuren är den första i sitt slag i Sverige. Mikael Stenmark är dekan vid Uppsala universitets teologiska fakultet och säger i ett pressmeddelande att tanken är att man ska utveckla en ny profil vid teologen som innebär att man på sikt kan erbjuda ett helt utbildningsprogram i scientologisk teologi. Ett av flera viktiga mål sägs vara att kunna erbjuda blivande lärare i Sverige en möjlighet att få akademisk utbildning om scientologisk teologi och filosofi. – Vi kommer inom det nya programmet att kunna erbjuda studier om själva innehållet i den scientologiska tron och de trosföreställningar, etiska riktlinjer, rättsliga principer och religiösa urkunder som ingår. På det sättet tar vi scientologien på samma intellektuella allvar som såväl kristen, judisk som fornnordisk tro, med ett kritiskt, konstruktivt och historiskt förhållningssätt till innehållet, säger Mikael Stenmark. Ett första steg i införandet av det nya utbildningsprogrammet är fyra nya kurser i scientologi som erbjuds från och med detta läsår. Kurserna avhandlar kunskaper om scientologisk värdegrund, rättsuppfattning och livssyn och utgör den första satsningen hittills inom den scientologiska teologien vid ett svenskt universitet. Mikael Stenmark hoppas på att regeringen och utbildningsdepartementet ser behovet och nyttan av utbildningen och stödjer dem med särskilt avsatta medel. Bidrag från Allmänna arvsfonden är redan utlovade.
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/uu/pressrelease/

 
Ingen bild

OT

10 november 2012 20:47

@pressmeddelande

Dags att starta en ny religion i religionfrihetens namn?

Eddie Meduza - De ska va gött o supa pöjka: http://www.youtube.com/watch?v=rEMPiI3KBMY

Den nya religionens grundsatser:

1) Eddie Meduza's är den perfekta människan som vi alla skall eftersträva att likna

2) Vi skall supa på allmänplats

3) Vi skall skråla och sjunga högt på allmän plats

4) Speciella rum s.k barer måste införas på alla arbetsplatser och i skolor så att vi kan praktisera vår religion fritt

5) Framförandet av fordon i berusat tillstånd är en del av vår religion

6) Vi skall vara undantagna alkoholskatten, ty den är en hädelse

7) Vi skall vara undantagna tobaksskatten, ty den är en hädelse

8) Alla våldsbrott som begås under religionsutövandet skall anses som förmildrande

9) Midsommar är en helig högtid och varje icke troende som upptäcks på en plats inom en radie av 1km från en midsommarstång, dömes till...

Referens - Flying Spaghetti Monster: https://sv.wikipedia.org/wiki/Det_flygan...de_spaghettimonstret

 
Ingen bild

OT

10 november 2012 21:09

@MARIA CIMINI

Den strid du nu tar är så otroligt viktig! Ge inte upp, kämpa på!

Avundas dig inte de våndor du måste ha känt innan Thoralf läsares och SD:s stöd blev känt.

Till Bengt Vetbesterberg och många andras förvåning så är Etiopien något som faktiskt står mig (och dig) och många andra svenskar nära.

För SVerige i tiden, blåsippans väg! http://www.youtube.com/watch?v=ZpQzEnadDek

 
Ingen bild

Skånepåg

10 november 2012 21:30

O.T

I kväll har det varit traditionsenligt mårtensaftonfirande. Betyder svartsoppa, gås med tillbehör och skånsk äppelkaka.

Någon som är avundsjuk?

 
Ingen bild

Magnus S

10 november 2012 21:32

Har aldrig ätit gås tyvärr. Inte svartsoppa heller. Är det typ som blodpalt?

 
Ingen bild

kalle

10 november 2012 21:55

vilka fina ord av maria. så är det. läs posten en gång till.

jag tror allt beror på att makteliten vill kontrollera folket. samtidigt som de globala storbankerna vill tjäna pengar och ha total kontroll över folket. alla idelogier har haft det som mål.

nu när SD växer sig stora och stuntar i alla gamla idelogier och låter istället förnuftet och vetenskapen få styra och målet att alla skall ha det bra på lika vilkor. (som per albin hansson ville)
http://www.youtube.com/watch?v=X-vwl8Qq--I

då blir makteliten galna och rädda för de inser de skall förlora makten.
------------------------------------------------------------------
det har varit omfattande stölder överallt under flera år. och polisen har inte fått agera. Nu när det bildats medborgargarden, alltså grannar går ihop och utför bevakning, först då tvingas polisen att agera!

polisen har förstås gripit koppartjuvar men de släpps av PK-åklagare samma dag. och går fria. allt har tystats ner fram till nu när medelsvensson vaknat upp och själva agerar. stor skam för polisledningen som inte velat ge SD rätt.

http://na.se/nyheter/hallsberg/1.1877086-polisen-europeiska-ligor-bakom-inbrottsvag

 
Ingen bild

Calle

10 november 2012 22:05

@skanepag
Var foersiktig med vad du skriver. Den daer raetten s-soppa aer nog farlig att naemna.Du vet hur det blev foer Bosse Hansson

 
Ingen bild

Skånepåg

10 november 2012 22:13

@ Magnus S

Recept http://www.tasteline.com/recept/Svartsoppa
Vi köper numera färdig soppa som en "korv". Samma som bruna bönor, ärtsoppa, rotmos m.m Antar att blodpalt är något liknande? Skall kolla.

 
Ingen bild

OT

10 november 2012 22:21

@Skånepåg

Helt klart avundsjuk, önskar vi alla här kunde ha en närmare bekantskap, saknar det från svunna tider.

Roxette - Listen To Your Heart: http://www.youtube.com/watch?v=Z30EeVQLYwA

"I know there's something in the facts SD state
I get a notion from the look of their adverseries yea
SD built up evidence that holds its part
Swedens piece of heaven turns too dark

Listen to your heart when SD calling for you
Listen to your heart thats nothing else you can do
I don't know where SD is going, but I know why
So listen to your heart..."

 
Ingen bild

OH

10 november 2012 22:37

Vakna och hjälp oss Bengt Westerberg, SVT 24 har blivit rasister.I kväll spelades låten Du Svarte Zigenare i ett program.

 
Ingen bild

Magentan

10 november 2012 23:04

"FRÄMLINGSFIENDEN INOM OSS"
Vi svenskar har en ond kraft inom oss som heter FRÄMLINGSFIENDEN enligt Bengt Westerberg. Tack och lov så har den Goda Regeringen Reinfeldt funnit denne Frälsare Westerberg som vet hur man ska få bort den onda FRÄMLINGSFIENDEN inom oss. Därför utnämndes Westerberg av vår Goda Regering till Propagandachef för ett och ett halvt år sedan.

Frälsaren-Propagandchefen Westerberg är bland mycket annat känd som FP-ledaren som 1991 hjälpte den borgerliga regeringen Bildt att riva upp sossarnas "Luciabeslut" och därmed öppna upp Sveriges gränser för västvärldens mest generösa invandringspolitik.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet

Ett annat exempel på Bengt Westerbergs Godhet är att han var Röda Korsets dyra ordförande under ett antal år med en lön på 68.500 kr per månad (den bäst betalda ordföranden bland alla svenska hjälporganisationer) samtidigt som han också var välavlönad styrelseordförande i ytterligare fem olika bolag.
http://eutext.blogspot.se/2009/05/den-gode-aposteln-bengt-westerberg.htm

Fram till år 2010 har en stor majoritet av oss svenskar trots allt lyckats besegra den där onda "FRÄMLINGSFIENDEN INOM OSS" och istället visat vår Godhet genom att troget rösta på de 7 Godhetspartierna i Sveriges Riksdag. Men 2010 hände något alldeles förskräckligt. Trots alla de Goda politikernas, journalisternas och de övriga Godhetsmänniskornas heroiska kamp med bland annat förtal och lögner i våra medier samt hotelser, trakasserier, misshandlingar, stenkastningar osv mot Sverigedemokraternas representanter, så vågade ändock ca 340.000 väljare rösta in Sverigedemokraterna i riksdagen 2010!

Och nu pågår något ännu mer förskräckligt. Trots alla Godhetsmänniskornas fortsatta kamp i medier och på gator och torg, trots uteslutningar ur fackföreningar osv, så ÖKAR Sverigedemokraternas väljare rejält i antal! På 2 år har de nästan fördubblats! Många fler har alltså börjat lyssna på den där "FRÄMLINGSFIENDEN INOM OSS". Det allra värsta är att till och med många av våra tidigare invandrare och deras barn, 2:a generationens invandrare, också tycks ha fått in den där "FRÄMLINGSFIENDEN" inom sig på något obegripligt sätt, för allt fler av dem ger också sina röster till Sverigedemokraterna och engagerar sig dessutom i partiet.

Men regeringen Reinfeldts frälsare Bengt Westerberg vet hur man ska få bort detta ONDA inom oss alla. Ett och ett halvt år efter att regeringen utnämnde frälsaren Westerberg till propagandachef har han nu skrivit klart sina budord om hur hela Sveriges folk ska räddas från "FRÄMLINGSFIENDEN INOM OSS", och här är ett litet urval:

- För att hjälpa DO (Diskrimineringsombudsmannen) att bli ännu mäktigare och få in ännu fler anmälningar så att ännu fler av alla oss ONDA SVENSKAR ska kunna bötfälllas och tvingas betala ännu fler skadestånd ska det finnas Antidiskrimineringsbyråer i varje län/region i Sverige.

- ISLAMOFOBI skall bli en prioriterad fråga att informera svenskarna om av "Forum för levande historia".

- Den hemska "FRÄMLINGSFIENTLIGHETEN och INTOLERANSEN på NÄTET" ska bekämpas genom skattefinansierade projektbidrag och verksamhetsstöd till organisationer som arbetar för att motverka sådant.

- Vad som skrivs och sägs om invandrare, integration och främlingsfientlighet i MEDIERNA SKA BEVAKAS ÄNNU HÅRDARE genom en s.k Quick response-funktion.

- Särskild satsning ska göras på FORTBILDNING för LÄRARE om MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER.

- SKOLINSPEKTIONEN ska KONTROLLERA hur attityder till främlingsfientlighet och andra former av intolerans utvecklas och hur arbetet mot främlingsfientlighet fortlöper i skolorna.

- De lokala brottsförebyggande råden ska ta upp HATBROTT och statliga myndigheter ska förbättra statistik över hatbrottsanmälningar samt vad som händer med dessa i rättsprocess.
(Det sista måste väl betyda att det ska införas ÖVERVAKNING AV VÅRA DOMSTOLAR SÅ ATT DESSA DÖMER "RÄTT"?)

Läs mer om "FRÄMLINGSFIENDEN INOM OSS" på Godhetsregeringens hemsida:
http://www.regeringen.se/sb/d/15547/a/203123

 
Ingen bild

Mats B

10 november 2012 23:18

Maria Cimini har dom kvalifikationer som är ideala för att bli Jimmie Åkessons högra hand,och därmed dela på partiledarskapet.
Det vore tjänstefel att inte utse en kvinna som komplement och därmed bredda väljarbasen till valet 2014.

Hur ställer du dig Thoralf till denna fråga,alltså en kompetent kvinna vid sidan med JÅ,och då inte specifikt MC.

 
Ingen bild

Magnus S

10 november 2012 23:18

Bra skrivet Magentan. Mitt inlägg jag tänkte skriva som handlade om svartsoppa, pitepalt och blodpalt samt kroppkakor ligger ganska slätt i jämförelse så jag avstår till ett senare tillfälle. Det skulle liksom komma i skuggan av ditt inlägg och inte få den belysning det verkligen förtjänade. Med detta vill jag säga att ditt inlägg var mycket bra.

 
Ingen bild

Hulda

10 november 2012 23:54

Magentan....
Tittade lite på din länk till Regeringen och blir bara bedrövad.
Jag bor på den svenska landsbygden och har genom åren sett det som brukade ligga i en hög bakom bygdens ladugårdar.
Nu för tiden i en stor rund cementbrunn, man ändå samma innehåll som förut i högen bakom ladugården.
Jag tänkte på dessa högar och brunnar när jag läste lite av Westerberg och de andras insatser.
Sk-t, sk-t och ännu mera sk-t.
Denna sk-t luktar dock inte, men är desto mera skrämmande och lite likt min bild av en STASI-rapport.
Vart är Sverige på väg?
På detta uteslutningen av Maria Cimini och några andra ur Facket pga. deras engagemang i ett av partierna i Sveriges Riksdag..!!
Det stinker verkligen om vårt gamla fina Sverige...
Den stanken får vi tvätta bort gemensamt i september 2014.....

 
Ingen bild

Stefan A.

11 november 2012 06:53

Det är sant som sagts att demokrati och yttrandefrihet måste återvinnas av varje generation, det är inget som är givet för evigheter, naggas i kanten hela tiden, särskilt nu när den lilla inavlade stockholmsklicken i mainstream media kontrollerar mediaflödet och vilken information som tillåts nå allmänheten,man skall inte riskera att straffas på "svenskt vis" bara för att man kritiserar vissa omständigheter i det Svenska samhället, kör hårt Cimini....

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

11 november 2012 08:52

Mats B : Vi kan väl hoppas att detta kommer 2018 som en definitivt "klubba" mot vänsterns pk samhället .

Alfsson : Lägg upp TV4 där Lars Arnrell nyss sade sanningen i plytet på HästJessica vem blir fört Avpixlat eller denna bloggen.

 
Ingen bild

Stöd Cimini

11 november 2012 15:36

Målet nått?
Dessa perverterade och förtryckande organisationer kommer att överklaga in absurdum.
Absolut inte,visst kan vi som läser Thoralfs blogg skänka åtminstone en Selma/tjuga.
Ett snitt på thoralfs blogg gånger 1600 besökare ger vid handen en ganska anselig summa som kommer att stödja våra nya folkrörelse där vi vurmar om oss invånare som inte accepterar muslimernas intrång med deras patrirkaliska syn på kvinnor.
Dessa kvinnor blir attackerade med syra som kastas i ansiktet då man protsterar mot att bli kvinnor utan vilja och rättigheter.

 
Ingen bild

OH

12 november 2012 07:21

Jag blir säkert motsagd nu, och jag önskar att jag har fel. Jag tror EJ att Cimini har någon chans att vinna i en rättegång i denna sak.
Hon har 7 riksdagspartier mot sig, hon har LO emot sig, hon har advokatsamfundet emot sig. Vågar svenskt rättsväsende gå emot dessa kapitalstarka intressen som samtidigt avgör rättsfolkets befordringsmöjligheter och förmögenheter.
Det skulle inte förvåna mig att om det kommer till tingsrätten blir ärendet avvisat med motiveringen att det ej är en sak som rätten har befogenhet att yttra sig över, utan är ett ärende inom fackföreningen att i demokratisk anda besluta över.

 
Ingen bild

Annelie

16 februari 2013 17:35

Har alltid tyckt facken gjort ett bra jobb innan.... men nu går jag ur och tar maken med mig!! All min respekt modiga starka kvinna!!

 
Ingen bild

joseph

29 april 2013 01:18

HAHAHAHAHA! Nu ere slut! Transport fick rätt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se