thoralf

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2012

FANTASTISK START PÅ STÖDET FÖR MARIA CIMINI

Av Thoralf Alfsson - 15 oktober 2012 23:35

Mina läsare har uppenbarligen känt ett starkt stöd för Maria Cimini och hennes kamp mot Transportarbetareförbundet. Jag hoppades att vi kanske skulle nå 10000 kronor genom detta upprop.


Redan första dagen har detta uppnåtts! Med råge! Fantastiskt! 


Ett stort tack till alla som bidragit!


Jag återkommer med en exakt siffra under veckan.


Hade hoppats att Avpixlat skulle uppmärksamma detta upprop och insamling men tyvärr har inget skrivits om Maria Ciminis kamp. Lite draghjälp från Avpixlat eller andra sajter hade inte varit fel. Media lär ju inte uppmärksamma vår kampanj.


Läs om uppropet och insamlingen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hm

16 oktober 2012 01:33

Du har missat att Sweden Confidential har uppmärksammat ditt upprop. Av någon anledning går det inte att klistra in länken?

 
Ingen bild

M

16 oktober 2012 03:00

Har mejlat och tipsat dem,men dom verkar ha drabbats av någon form av hybris/arrogans.Det är inte konstigt att läsarna sviker dom,vilket kan utläsas av den negativa kurvan på alexa.

 
Svensson

Svensson

16 oktober 2012 07:49

SD gör skillnad. Kampen fortsätter :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Funtaren

16 oktober 2012 10:00

Som sagt, hennes kamp är viktig för oss alla; den kommer att ge besked som kommer att kraftigt förändra situationen för alla sverigedemokrater. (Jag kan ju naturligtvis inte för en sekund tro att transportfascisterna kommer att vinna).

Behövs det mer, så säg till. Jag tror vi är många som vill bidra efter förmåga.

 
Ingen bild

HoHo

16 oktober 2012 10:19

@Hm, på den här stenåldersbloggen måste du använda ctrl-c för att kopiera och ctrl-v för att klistra in.

 
Ingen bild

lennart l

16 oktober 2012 10:36

Vad bidrar partiet (SD) med för att stödja Maria. Det borde ligga i SD:s intresse att få till ett prejidukat.

 
Ingen bild

OH

16 oktober 2012 10:39

Tyvärr Rambergskan företräder advokatsamfundet och deras åsikt är att SD:s politik strider mot rättsstatens principer. Det betyder att den advokat som vägrar hörsamma advokatsamfundet riskerar att uteslutas.Maria Cimini bör tycker jag använda pengarna på annat sätt för att nå sitt rättmätiga mål.

 
Ingen bild

Thoralf A

16 oktober 2012 10:42

Lennart L

Sverigedemokraterna har en nystartad solidaritetsfond som förhoppningsvis alla distrikt och kommunföreningar ger ett bidrag till.
Solidaritetsfondens styrelse beslutar sedan vem som skall få ett stöd och hur mycket.

När det gäller Maria Cimini har en ansökan lämnats in och jag hoppas att den bifalles vid näsat möte i solidaritetsfonden.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 oktober 2012 10:50

O.T
Verkar som om socialmuslimdemokrater i Kalmar har drabbats av panik på grund av de avslöjande som gjorts av Alfsson i de senaste trådarna här på bloggen angående Dr "Ham" Malik och hans "äventyr" i Indien och Pakistan. Genom att skriva kommentarer där man bl.a kallar fakta för fejk och hyllar honom på ett sätt som gränsar till rena sagoberättelser, visar man upp sitt "fula tryne" inlindade i vackra ord om kärlek och förståelse för andra. Innehållet i dessa kommentarer är inget annat än ren och skär taqqyia som varje normalt funtad person inte låter sig duperas av, utan är enbart löjeväckande och skrattretande.

 
Ingen bild

kalle

16 oktober 2012 11:30

AP har skrivit om Cimini.

 
Ingen bild

Magentan

16 oktober 2012 12:30

Tack för påminnelsen Thoralf!
Hjälp till Marias ståndaktiga och orädda kamp för rättvisan skickar jag i veckan till:
bankkonto 5279-5465 och talongen märks med "MARIA CIMINI".

Här kommer (lite O/T) ett utdrag från en annan kämpe som har skrivit ett brev till Kent Ekeroth:

"HAR NI UNDRAT ÖVER VARFÖR DEN ENA BENSINMACKEN EFTER DEN ANDRA LÄGGS NED?"
Denna högst relevanta fråga från signaturen "AnnePenne" läste jag på Twitter och den länkar till Kent Ekeroths blogg, där han lagt ut ett intressant brev från en som jobbar på en bensinmack. I brevet skriver denne bensinmacksjobbare hur det är att hyra ut bilar till "ungdomsgäng", som kommer in sent på kvällen och på dålig svenska säger: "“ÖH ha ni bil me stora motorn???”.

Bland berättar han hur de uthyrda bilarna i 19 fall av 20 ser ut när de sent omsider lämnas tillbaka, om svårigheterna med att få betalt osv:
(Citat:) "Eftersom de alltid är sena och lämnar bilarna efter 22:00 på kvällarna står vi ju också ensamma när de ska återlämna bilen ... Pengar finns inte på deras kort, plånböckerna innehåller bara damm, “schysta brossan ska bara hem och hämta cash” osv osv.. ibland går de timmar innan man får betalt ... Ibland blir man hotad, ibland dyker det upp kusiner och föräldrar som är lika otrevliga ...
Ibland händer det att vi inte får betalt alls och vad ska man göra? Det har hänt mig att de lämnat nyckel och bara gått.. vad ska man göra?? visst, skickar ju räkning och försöker driva in pengarna men det är förlorat, vi ser inte röken av några pengar ändå. Dessa killar lever ju såhär och skiter fullständigt i kronofogden som de redan har efter sig sen tidigare. Ibland händer det även att bilarna försvinner helt men det är tack o lov lite mer ovanligt."

Brevskrivaren tar också upp de allt vanligare smitningarna från betalning av bensin (enligt honom begås dessa smitningar till 95% av samma klientel):
Citat: "... vi har 3-4 smitningar varje vecka.. samma visa här.. vi MÅSTE starta pumpen även om vi fattar redan innan att grabbarna kommer smita och vi kan inget göra åt saken.
Vi får heller aldrig fast dem, trots kameror och fin fina bilder. Nej nej, anmäler vi till polisen lägger polisen ALLTID ner anmälan direkt då en smitning på 850kr bara är “snatteri” och inte stöld, dvs polisen bryr sig inte om det. Vi förlorar 100.000-tals kronor varje år BARA DEN MACKEN JAG STÅR PÅ! pga invandrarna.. på 10 år har inte en enda åkt dit av alla som stulit bensin hos oss..."

Hela det långa brevet från mackjobbaren finns här:
http://kentekeroth.se/2012/10/16/brev-fran-en-som-jobbar-pa-bensinmack-om-invandrarbrottsligheten/

 
Ingen bild

Stefan A.

16 oktober 2012 13:02

Och ingen av sjuklöverns 329 riksdagsledamöter har stake nog för att stå upp för dessa mackägare och biluthyrare, det är otroligt svagt och företagarfientligt, de låter ist. media massakrera de som kämpar för sitt företags överlevnad.

 
Ingen bild

Hulda

16 oktober 2012 13:07

Magentan...
Ja, man kan inte annat än att bli förb.. när man läser brevet på Kent Ekroths blogg.
Såg fö. på Agenda i söndags och den kvinnliga programledarens oerhört tjatiga intervju av Björn Söder. Samma fråga gång på gång om "diskrimineringen av Romer" på bensinstationer.
Allt med baktanke att göra honom irriterad och säga något opassande.

Kanske nyttigt för henne att få jobba en vecka på en utsatt mack....

 
Ingen bild

M

16 oktober 2012 14:18

Har precis mejlat Fria Tider en gång till,förhoppningsvis förstår dom vikten av denna fråga och inte sällar sig till Avpixlats arrogans.

 
Ingen bild

Calle

16 oktober 2012 15:17

Tänk om en enda av bensinbolagsdirektörerna hade såpass "stake" att dom vågade säga vad orsaken är.Om reportern ifrågasätter är det ju bara att skicka ett brev till samtliga medlemsstationer och begära dokumentation av dom fall dom haft dom senaste ex. 5 åren. Den svarshögen skulle sedan läggas i knät på journalisterna för eftertanke.Istället "pudlar" dom och ber om ursäkt för misstag och skyller på medarbetare.

 
Ingen bild

M

16 oktober 2012 15:20

Detta är inget nytt Widar Nord sitter med fingrarna i röven och vill verka populistisk genom att pseudostödja Sverigedemokraterna och
hoppas på det bästa.
Att avvakta andras respons är populistiskt och inget som genererar nya läsare.

 
Ingen bild

Victor

16 oktober 2012 15:36

De flesta svenskar verkar befinna sig i koma. Hur kan så många vara så okunniga om vad som pågår? Kan vi tacka våra så kallade "pedagoger" och det "offentliga skolväsendet" för vår annalkande undergång? Vad som pågår är inget mindre än ett utdraget, nationellt och av makteliten assisterat självmord. Nog är jag glad att jag är gammal nog att vara på väg ut ur denna värld som dessa aningslösa dårar skapar åt sig själva.

 
Ingen bild

Rafiq A Tschannen

16 oktober 2012 16:23

.
@ Skånepåg
Du skriver:"Dr "Ham" Malik och hans "äventyr" i Indien och Pakistan."
.
Du måste ha missat att han var i Gahna oxså - och missat videon i vilken hela slutet ägnas åt Dr Nasim Malik.
.
Har du foliehatten på eller har du varit och grävt fram någon gammal opiat ur 'farmakalierna' nu igen?
.
Du slriver:
"Genom att skriva kommentarer där man bl.a kallar fakta för fejk och hyllar honom på ett sätt som gränsar till rena sagoberättelser, visar man upp sitt "fula tryne" inlindade i vackra ord om kärlek och förståelse för andra. Innehållet i dessa kommentarer är inget annat än ren och skär taqqyia som varje normalt funtad person inte låter sig duperas av, utan är enbart löjeväckande och skrattretande."
.
Dessa kommentarer är helt SANNINGSENLIGA - jag har själv övesatt dem från diverse engelskspråkliga muslimpublikationer - främst MUSLIM TIMES. http://www.themuslimtimes.org/
.
Dr Nasim Malik är kanske beryktad i Kalmar men i Umma är han ryktbar.

 
Ingen bild

AWSvensson

16 oktober 2012 16:35

Skånepåg ,har det stått i Muslim Times så är det sant,lika sant som att Jimmie är bjuden till Nobelmiddagen.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 oktober 2012 17:04

@ AWSvensson

Vi minns ju hur en viss Refaat El-Sayed också "skoderade" med sin doktorstitel. Han är visst nu efterlyst av Interpol, så det gäller att vara försiktig med att skryta om "låtsastitlar" när vi nu vet hur det kan gå.
Socialmuslimdemokraterna måste nu nog skyndsamt för att hålla stilen, anordna ett jippo på Stortorget/Larmtorget i Kalmar för att hedra att Dr "Ham" Malik nu hädanefter tituleras doktor och att han då även blir utnämnd till hedersknyffel i Smedby, som är en förort i Kalmar.

 
Ingen bild

san_ell

23 oktober 2012 09:56

Har satt in 1000:- och jag hoppas att Maria mosar det jä_la transportarbetarförbundet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se