thoralf

Direktlänk till inlägg 2 september 2018

DÄRFÖR STÄLLDE JAG FRÅGOR TILL JAAFAR AL-JABIRI

Av Thoralf Alfsson - 2 september 2018 22:59

 


För några veckor sedan kallade Centerpartiet till presskonferens i Kalmar och krävde att jag skulle sparkas ut från Sverigedemokraterna. Anledning var att jag ställt en del frågor till riksdagskandidaten Jaafar Al-Jabiri och centerpartisterna kallade detta för förföljelse. I detta blogginlägg kommer jag bevisa att mina frågor var väldigt relevanta och att centerpartisterna är naiva och okunniga om sin egen medlem Jaafar Al-Jabiri. I synnerhet hans partikamrat på riksdagslistan, Anders Åkesson. Läs artikel i Barometern, artikel i Östran.

 

 

Från Centerpartiets folder med utskick av valsedlar med Centerpariets toppnamn till riksdagen från Kalmar län.


Jaafar Al-Jabiri kandiderar till Sveriges riksdag för Centerpartiet och finns på 4:e plats på partiets riksdagslista för Kalmar län. Han kandiderar även till Kalmar kommunfullmäktige där han återfinns på 6:e plats.

 

Det hela började egentligen med den så kallade Solnadomen där två centerpartistiska nämndemän dömde mer efter sharialagar än Sveriges rikes lag. I samband med detta uttryckte det centerpartistiska kommunalrådet i Kalmar, Ingemar Einarsson att Jaafar AL-Jabiri var en ”rättrogen muslim”. Samtidigt kom en bild upp på sociala medier (Facebook) där Jaafar Al-Jabiri poserade framför en känd moské i Iran. Publicerad av "Stå upp för Sverige"


 


Detta fick mig att börja undra vilka värderingar, vilken kvinnosyn och syn på sharialagar som Jaafar Al-Jabiri hade och varför han åkte till Iran och besökte kända moskéer om han nu är en sekulär muslim och inte religiös. I början av april ställde jag de första frågorna via Messenger. Jaafar Al-Jabiri svarade väldigt undvikande på mina frågor och jag fick ställa om dem flera gånger eftersom han oftast svarade något helt annat. I sina svar anklagade han istället ofta mig för diverse saker.


Efter att jag hade publicerat två blogginlägg om shiamoskéer i Kalmar för ett par veckor sedan blev det dock fart på Jaafar Al-Jabiri. Kolla gärna dessa båda blogginlägg med videoklipp innan du läser vidare i detta blogginlägget så förstår du vad det handlar om i dessa moskéer.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/08/08/11554643-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-5/


http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/08/14/11555987-look-at-whats-happening-last-night-in-kalmar/


Då började Jaafar Al-Jabiri skicka mejl till mig. I ett av dessa mejl kommer en text som utan tvekan kan tolkas som ett hot.


"Du trakasserar mig och vill måla upp en annan bild av mig och jag har varnat dig att det kommer slå tillbaka. Jag har varit vänlig mot dig men du gick för långt."

 

Att ställa frågor om hans värderingar, kvinnosyn och sharialagar kallar han att trakassera!


Jaafar Al-Jabiri har i alla sammanhang försökt framställa sig som en sekulär muslim (icke religiös). Han skriver aldrig om islam på sin Facebook. Han gör allt för att visa att han assimilerat sig i det svenska samhället, men har han det?

Något som också framkommer i det han skrivit på sociala medier och inte minst i sina mejl till mig. Här kommer ett antal citat från Jaafar Al-Jabiri.


”Jag är faktiskt känd för att vara väldigt sekulär.

 

”Jag känner igen lokalen som brändes ner då jag bad Eid-bön och har varit där några gånger av ren nyfikenhet då jag aldrig har varit i en moské i Sverige förut.”

 

”Andra typiskt shiamuslimska sorgceremonier och andra ritualer som du la upp klipp på gillar jag inte så de kan jag inte uttala mig om men vissa personer i bilderna känner jag faktiskt igen.”


”vem är shia och vem är sunni är för mig nonsens och det ska vara för dig också.” 

 

”Jag har inte gjort något som tyder på att jag skulle vara en religiös fundamentalist eller ens en religiös person. Du behöver rannsaka dig själv så folk kan ta dig på allvar.” 

 

Jag är en sekulär och öppen människa, jag har uppvuxen i Libanon som är mellanösterns mest sekulära land efter Israel kanske.”

 

 I Jaafar Al-Jabiris senaste mejl till mig skriver han följande.


 ”Jag kommer inte att svara på dina mejl längre för att

 

1, du ljuger

2, för att du är oförskämd

3, för att du medvetet förvränger det man skriver

4, för att jag tar inte dig på allvar och tycker synd om dig

5, du verkar vara besatt av mig

6, det sticker i dina ögon att jag har kommit så långt och har bra kontakt och samtal med de flesta av dina kollegor som respekterar mig och uppskattar att jag hälsar på de i valstugan bla. och stöttar de mot våldsamma och oförskämda människor.

7, Jag är upptagen med att värna om religionsfriheten.”

 

Sedan skrev han även ett par inlägg på Facebook med rena lögner. Något som gjorde mig väldigt arg. Jag har bemött lögnerna i ett blogginlägg.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/08/26/11558475-rena-logner/


De här påhoppen från Centerpartiet och från Jaafar Al-Jabiri är anledningen till att jag nu väljer att publicera dessa videoklipp och foto.


Allt kommer från en offentlig Facebooksida som var helt öppen men på arabiska. Den stängdes ned efter att jag publicerat mitt första blogginlägg om shiamoskéer i Kalmar den 8 augusti. Den stängdes faktiskt ned samtidigt som Jaafar Al-Jabiri började skicka sina otrevliga mejl till mig natten mellan den 8:e och 9:e september. Vilket sammanträffande. Centerpartiet kallade till presskonferens den 9 augusti. Också ett sammanträffande!

Jag tankade ned flera timmars videoklipp innan Facebooksidan stängdes ned. De klipp jag visar är bara korta utdrag från klipp som i vissa fall är 100 minuter långa.


I det första klippet som är ifrån 2016 deltar Jaafar Al-Jabiri i sorgeritualer i mosken under Aashurahögtiden i Lindsdal. Kom ihåg citatet ovan där han säger sig aldrig varit i en moské i Sverige och ogillar sorgeritualer. Jaafar Al-Jabiri återfinns med sin gröna sjal, på hans högra sida står enligt uppgift hans bror.

 

 

Nästa videoklipp har jag låtit en arabisktalande person lyssna på. Det är från 2017 och enligt den översättning jag fått predikar Jaafar Al-Jabiri om att man misslyckats med att få barn och unga att komma till moskén och att man måste ändra taktik och vara snälla mot barn om de skall komma till moskéen. Tyvärr är bild och ljud inte riktigt synkat.


Tänk på att Jaafar Al-Jabiri bara för två veckor sedan skrev att han aldrig varit i en svensk moské.I nästa klipp som också är från 2017 och den provisoriska moské man hade i Smedby talar Jaafar Al-Jabiri om hur man praktiserar islam och att "only Good can judge me" eller bara Allah kan döma mig.I nästa videoklipp som kommer från samma moské i Smedby utövas också sorgeritualer under ledning av samma person som 2016. Det är lite svårt att se men i första ledet lite till vänster finns Jaafar Al-Jabiri.Vi har religionsfrihet i vårt land och Jaafar Al-Jabiri får givetvis tro på vad han vill. Men av någon anledning så vill han dölja detta. Det kan dock bara han själv svara på.


Den här kommentaren fick jag från en flykting från Syrien som sett dessa klipp.


"Har under dagen haft långa samtal med en muslimsk arbetskamrat som flytt från Syrien om det här klippet. Han trodde inte sina ögon, blev väldigt förvånad över hans reaktion. Enligt honom är detta något förjävligt, fundamentalistisk och nedbrytande. "-Det är så här det börjar". "-De här människorna är helt dumma i huvudet", ungefär 70 personer om året dör under detta "firande" i Syrien. Att sånt här är en av orsakerna att han flydde Syrien då hans familj blivit offer i kriget, då det inte har något med själva islam att göra enligt honom, inte heller enligt hans bror som är religionsvetare i Damaskus." 

 

Fick även denna kommentar tidigare.


 
 

Om ca en vecka startar årets religiösa högtid Aashura för shiamuslimerna. Frågan är vilken lokal i Kalmar som kommer användas i år?


Nu är det upp till mina läsare att bedöma Jaafar Al-Jabiris trovärdighet. Jag tror att alla nu förstår varför jag ställde frågor om Jaafar Al-Jabiris värderingar, kvinnosyn, syn på sharialagar och varför han besökte kända moskéer i Iran. 


Centerpartiets ledning i Kalmar borde ställa samma frågor till Jaafar Al-Jabiri. Jag tror det även finns ett intresse från Centerpartiets väljare att veta vem Jaafar Al-Jabiri är.


Källan till alla dessa videoklipp är nedanstående Facebooksida som nu är nedsläckt. Det finns några uppgifter som kan tyda på att Jaafar Al-Jabiri var sidans administratör men det är bara min spekulation på uppgifter som jag fått från bland annat en journalist. Men sidan stängdes ned samma natt som Jaafar Al-Jabiri skickade mig flera mejl där han bland annat frågade vad jag fått uppgifterna från i mitt blogginlägg den 8 augusti.

 


PS

Har du redan förtidsröstat på Centerpartiet? Du vet väl att du kan ändra dig på valdagen, genom att rösta i din vallokal.


 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

SM811

3 september 2018 08:34

Mycket bra som vanligt av dig Thoralf.
Lita aldrig på en muslim bevisas klart här.
SD 2018 det enda alternativet för Sveriges räddning.

 
Ingen bild

cecar

3 september 2018 09:09

Mycket bra "gräv" Thoralf! Ska bli intressant om Blankflinten eller annan vänsterflumjournalist på Gotaslaskmedia kommer att våga skriva något om detta?

 
Ingen bild

göran

3 september 2018 09:20

Du har rätt jag har tänkt om ang C det får bli V de står längst ifrån religös vidskepelse.

 
Ingen bild

Christer

3 september 2018 09:59

En mycket övertygande dokumentation Thoralf! Tack för ditt oförtröttliga arbete för att upplysa oss om islams rätta ansikte. Fortsätt på denna linje i Riksdagen. Måtte Centerpartisterna ta sig en ordentlig funderare över vad det är dom släpar fram i ljuset. Tack Thoralf!

 
Ingen bild

En som vet

3 september 2018 10:00

Det är det jävligaste att folk på socialförvaltningen har slutat för att C Frid och hennes slutna värd har anstält " rena " muslimska fanatiker.

Vad ska detta sluta???????????????

RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA.

 
Ingen bild

Christer

3 september 2018 10:36

President Macron anklagade Jimmie Åkesson för att inte vara "kompatibel med svenska värderingar". Vad vet Macron om svenska värderingar? Det som slår mig är vad Macron har med en svensk valrörelse att göra? Minns att Barack Obama la sig i den brittiska Brexitomröstningen, också med känt resultat. Tror inte att Macron vet särskilt mycket om SD eller Jimmie, han fick nog hjälp av Agendas Kristina Hedberg. MSM tror dom vet hur en slipsten skall dras. Men jag tror det skiter sig ordentligt på söndag. Tänk så mycket skit som kräkts över den Sverigevänliga rörelsen genom åren. Tänk vilka resurser som lagts på att desinformera väljarna, och hur resultatet ser ut att bli!
Tänk bara på de lokala medierna som Barometern och Östra Småland. Vilken energi de lagt på svartmålningen i stället för att presentera den egna politiken. Tänker på Joakim Carlsson och Björn Samuelsson i Ö.S Så mycken galla de spytt, att dom bara orkat! Jag hoppas att S gör ett rent katastrofval och att allt stöd till skittidningar som Ö.S upphör. Ö.S har några hedervärda journalister som t.ex Ulf Carlsson, det skall nämnas. Övriga politiska "kåsörer" önskar jag får besöka Arbetsförmedlingen inom en snar framtid.

 
Ingen bild

Sven

3 september 2018 10:53

Fälldin vrider sig i sin grav när han hör detta. Jag tror inte att den gemene c väljaren i Kalmar känner till detta. Om de gjorde så ändrar de sig säkert.

 
Ingen bild

gun & gunnar

3 september 2018 11:07


Jaafar Al-Jabiri ser ut som en Hizbollah-soldat!

(Den översta bilden)

 
Ingen bild

Vad tänker Annie Lööf med?!

3 september 2018 12:41

Hur många Centerpartister, politiker eller väljare, kan tyda texten på plakatet intill Jaafar Al-Jabiri (översta bilden)?
Kan Annie Lööf göra det?
Vet folk vad de röstar på?!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 13:03

"predikar Jaafar Al-Jabiri "

Detta gör alltså den lille lögnaktige muslimen som påstår att han aldrig varit i en "svensk" (det finns inga svenska Moskéer) moské och dessutom är sekulär?

Vilka blå dunster har muslimen slagit i Centerpartiet? Centerpartiet begriper inte ens att de håller på att infiltreras av den blodigaste politiska ideologin som funnits.

Muslimer är lögnaktiga. Det går inte att lita på en muslim.

...och centerpartister är enfaldiga mähän.

 
Ingen bild

Ibbe

3 september 2018 13:20

Macron slängde ur sig dumheter om det danska språket och landet samt dissade sitt eget unde r sin nordiska ” regnbågsturne’ ” . Det har varit kraftiga reaktioner i Frankrike där han är den mest impopulära presidenten på årtionden.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 13:29

Hur länge kommer svenska politiker att tolerera islam och muslimer i Sverige? Förr eller senare kommer vi till en punkt då Sverige måste välja. Böneutrop och moské på Isabella Lövins Värmdö? Glöm det! Islam och muslimer kan inte leva i vårt land. Förr eller senare blir det glasklart för alla svenskar. Till och med miljö-, center- och vänsterpartister.

Jag är dessutom övertygad om att det kommer att bli våldsamt.

Det är många som ska till Finspång.

 
Ingen bild

Iceman

3 september 2018 13:33

Du är fantastisk, Thoralf. Vilket arbete du lägger ner och dessutom är du mycket modig!
Detta är skrämmande uppgifter, helt enkelt skrämmande. Att se denna politiska främmande ideologis förespråkare (som dessutom verkar fundamentalistiskt fanatiska) ta sig in i vår svenska demokrati (nåja) med hjälp av svenska otroligt godtrogna och naiva partier som Centern och tidigare MP och Moderaterna, gör verkligt ont.
Hoppas att informationen når ut till de som tänkt rösta på Centern, så dessa kan ta sitt förnuft till fånga!!
Heja Thoralf, hoppas du kommer in i riksdagen. Sverige behöver såna som du, att reda ut det som rödgrön röra åsamkat oss och vårt land!

 
Ingen bild

Luffare

3 september 2018 14:05

Catl Bildt: "Rösta på SD är att kasta sin röst i sjön"

 
Ingen bild

Tänkaren

3 september 2018 14:29

Tror Herr Thoralf att Östran, Barometern och 24Kalmar kommer uppmärksamma detta? Och tror ni att dessa avslöjanden kommer leda till att Jaafar slutar i partiet?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 14:34

Nästa gång rekommenderar jag att du sparar ner hela sidan. Det går alldeles utmärkt att spara en hel facebook-profil på hårddisken.

Thoralf Alfsson

3 september 2018 16:32

Hur gör man det?

 
Ingen bild

Niklas R

3 september 2018 14:58

Om han är predikant så förstår jag absolut varför han besökte moskéer i Iran. Om han dessutom är från Libanon som är helt infekterat av Hizbollah så kan vi ju definitivt lista ut vad han har sina rötter.
Det här stinker av taqiyya lång väg.
Förklaring:
https://www.youtube.com/watch?v=6F4wBeshTsw

 
Ingen bild

Kurtan

3 september 2018 15:35

Många skulle klassificer det som solklart en 'mole' dvs en SOA 'soldier for allahhhhh' som infiltrerar och saboterar/manipulerar från insidan...

Ä det 'russinsism' att påstå detta, eller är det troligen så...?

 
Ingen bild

Svante1

3 september 2018 16:42

Bluff-mätning DN/IPSOS -3%.... Ha,ha

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 16:54

@Thoralf Alfsson Måndag 3 sept 16:32

Ett sätt är att ”spara sida som”. Jag använder Firefox. Jag kollade precis en Facebook-profil som jag sparade den 12 juni 2017. Den fungerade perfekt när jag via brandväggen stänger av Internet och kört Ccleaner och BleachBit. Annars finns det program såsom:

https://tinyurl.com/ytz98
http://www.tenmax.com/teleport/pro/home.htm

Hur man kan spara hela webbsidor
https://tinyurl.com/y9s58j42
http://www.dumay.info/15/2012/10/hur-man-kan-spara-hela-webbsidor.html

Ccleaner
https://tinyurl.com/ob6wkmm
https://www.ccleaner.com/

BleachBit
https://tinyurl.com/h863zst
https://www.bleachbit.org/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 17:01

@Thoralf Alfsson Måndag 3 sept 16:32

Vill man spara enstaka filmer på Twitter och Facebook använder man t.ex.:

https://www.downloadtwittervideo.com/sv/

https://www.downloadvideosfrom.com/sv/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 17:14

Gunnar Sandelin intervjuas:

Fortsatt massinvandring till Sverige
https://tinyurl.com/y848o36m
https://soundcloud.com/tankarfranframtiden/fortsatt-massinvandring-till-sverige

Jag blir både gråtfärdig och ursinnig. Fy fan för alla landsförrädare!

Må djävulen ta er!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 17:28

Jag är helt överens med Gunnar Sandelin om hur det ondskefulla etablissemanget fungerar.

Etablissemanget kommer aldrig att förbjuda socialisterna i NMR. Socialisterna i NMR behövs för att dölja det verkliga hotet mot judar i Sverige. Det är muslimer som tvingar judar att flytta från t.ex Malmö. Det är inte NMR.

Landet som sprack från kant till kant.

 
Ingen bild

Hacke

3 september 2018 18:05

Gammelpartierna är mer än lovligt naiva och därmed i sig själva ett allvarligt hot mot svenska folkets säkerhet. Istället för att som sig bör granska dessa importer extra noga behandlar man dem som de hade diplomatstatus och ges fritt fram till allt. Det är så urbota korkat så man finner inte ord. Jag tror inte dessa inbillat goda ens har hört talas om taqiyya.

Det är ett fantastiskt gediget och modigt arbete du utför Thoralf som också övriga partier borde vara tacksamma för att du gör. Istället får du skit.
Det här landet är fullkomligt galet och på väg mot sin upplösning. I vilken form det nu än blir. Men ett inbördeskrigsliknande tillstånd inom en nära framtid är väl knappast någon djärv gissning.

Och så det här med Macrons inhopp för samma landsförrädare i gammelpartierna.
Idag frågar sig statsradions Studio ett om det verkligen var rätt av honom att lägga sig i svensk inrikespolitik i valets slutspurt!? Ska public service säga som iscensatte hela upplägget för att sedan klippa in det avgörande avsnittet i gårdagskvällen Agendadebatt mellan Bildt och Åkesson.
Tror de verkligen att svenska folket befinner sig på samma idiotnivå som de själva. Deras tittar-/lyssnarförakt har passerat alla skamgränser och påskyndar bara behovet av deras omedelbara nedläggning och totalmakeover.

 
Ingen bild

Wem

3 september 2018 18:06

I desperation över SD:s framgångar sändes Karl Bildt till SVT för att i en "debatt", med hjälp av programledaren snärja Åkesson så att denne skulle framstå som okunnig och opålitlig inför väljarna.
Bildt drog sig inte heller för ren rama lögnpropagandan och påstod till och med att Sverige har INFLYTANDE i EU!!!

Men Ulf Nilsson har grundligt utrett saken:
"Kommissionen är inte, som det ibland sägs, EU:s regering. Kommissionärena har för all del en viss beslutsrätt, inte minst i detaljer, men allt av verklig vikt bestäms av Ministerrådet. Det innebär framförallt att de stora länderna, i synnerhet Tyskland och Frankrike, får en oerhörd tyngd. Ett litet land kan gläfsa emot, men inte räkna med att vinna annat än i undantagsfall."

Men reportern lät givetvis Bildt fortsätta att sprida sina lögner, det är ju snart val.

 
Ingen bild

Slave

3 september 2018 18:56

Nu vill KD bli det nya feministpartiet och få jämställdhetsministerpost i ny regering.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

3 september 2018 19:11

"Sveriges livsmedelsberedskap lägre än tidigare rapporterat"

Vill ni ha information om läget?

https://ledarsidorna.se/2018/09/sveriges-livsmedelsberedskap-lagre-an-tidigare-rapporterat/

 
Ingen bild

Stefan A

3 september 2018 19:19

När Kalle Bildt styrde var det 500 % ränta....

 
Ingen bild

Tony

3 september 2018 19:48

Hoppas verkligen att Centerpartiet får sig en riktig
minnesbeta på valdagen, ett landsbygdsparti som jobbar
mot landsbygden men för andra länders befolkning har
inget berättigande.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 21:07

Vad tröttsam Jonas Sjöstedt är med sitt förbannade tjat om miljardärer. Miljardärer är inte ett problem. Vårt problem är somalier, muslimer och araber.

 
Ingen bild

Laglydig

3 september 2018 21:28

Vad fan håller Centerpartiet på med?

Jag hade precis öppnat SD:s valstuga i min kommun i dag då en man närmade sig. Jag tror att jag kände igen honom och sa "Hej". Han sa också "Hej". Och började prata. Han berättade och visade mig något som jag samtidigt som jag blev väldigt chockad över var mycket tacksam över.

Om jag fattade hans berättelse korrekt så berättade han att han blivit kontaktad av en somalisk kvinna som gett honom valsedlar för riksdag, region och kommun för Centerpartiet med ETT namn förkryssat.
Han visade mig valsedlarna, så jag har sett dom. med namnet Abdi Aadan Ismail förkryssad på samtliga sedlar. Han antydde också att den somaliska kvinnan försökt muta honom att rösta på Centerpartiet med dessa valsedlar.

Med tanke på att jag kände stor sympati för mannen så vill jag inte här lämna mer detaljerad information som eventuellt skulle kunna hjälpa till att avslöja hans identitet, men jag kan säga så här mycket.
Jag förstår varför den Somaliska kvinnan kontaktade honom därför att man skulle kunna identifiera honom som en person som skulle kunna rösta på just Abdi Aadan Ismail.

Mannen avslöjade för mig att han redan röstat och att han röstat på SD!

Om du är intresserad Thoralf, så kan jag berätta detaljerna för dig om varför berättelsen är ytterst trovärdig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 september 2018 21:29

Centern är ett totalt opålitligt parti. Dock förnuftiga än så länge i min kommun. Men deras partiledning, de fiskar i rejält grumliga vatten...

 
Ingen bild

F

3 september 2018 21:52

När SVT (TV1) idag ska referera en debatt om EU igår, mellan Åkesson och Bildt, då släpps bara Bildt fram i TV-rutan. Endast den ”korrekta” och av S-regeringen accepterade synen på Sveriges förhållande till EU ska jul få nå fram till tittarna. Minsann, en daglig och extremt partisk samt negativ särbehandling av SD. I övrigt, ett oblygt fjäskande inför Makteliten, i herr Löfvens skepnad.

 
Ingen bild

Hacke

3 september 2018 22:01

@Cosmic Debris 21.07

Ja, tänk om ändå de vänsterblivna kunde inse detta så uppenbara.

Men det är väl som någon så träffande har beskrivit det:
Vad är en kommunist?
Det är en som läser Marx och Lenin.
Vem är inte kommunist?
Det är en som förstår Marx och Lenin.

 
Ingen bild

Folklig

3 september 2018 22:34

Thoralf - Sveriges bästa journalist!

Skriver inte lokalmedia om detta är det skandal.

 
Ingen bild

PK

3 september 2018 23:32

Uffe är tuff. Han ska regera trots att hans allians blir mindre än de rödgröna. Hur i hela världen ska det gå till utan SD?

 
Ingen bild

Lena1

3 september 2018 23:39

Mycket bra gräv Thoralf men så oroväckande att många muslimer håller sin "riktiga" tro gömd , tills vadå? När de fått mer makt?
Intressant att de är så stolta över att Aashura, en rit som shiiter manifesterar en hämndakt på ett 1400 år gammalt mord!!! Men vår s k politiker vet inget. Kanske är de rädda?

 
Ingen bild

Lena1

3 september 2018 23:44

kan inte glömma Agenda igår när programledaren Kristina Hedberg tar hjälp av Frankrikes president Macron för att förklara varför det är så bra med EU. Denne man är en f d Rotchield bankman som helt "plötsligt" utsågs till president i Frankrike. En man som nedvärderar SD och det Jimmie sagt om varför han vill ha en omförhandling av villkoren med EU!
För detta sitter Kristina Hedberg och ler mot Macron, hon som är ultrakommunist!

Så här ser Paris ut nu för tiden, det är ett skit---l!

https://www.youtube.com/watch?v=56b_rmUHUg4

 
Ingen bild

Molle

4 september 2018 00:03

Att alla pk-folk gillar islam märks på hur de håller händerna när talar...
Precis som muslimer när de ber. Fast med lite olika rörelse.
Sjukt

 
Ingen bild

PK

4 september 2018 00:15

"Alliansen är det enda handfasta alternativet" säger Uffe. Är det 1:a april idag? =)

 
Ingen bild

Laglydig

4 september 2018 01:02

Det nya spännande Sverige del 2:
https://vimeo.com/287993692

 
Stefan K

Stefan K

4 september 2018 07:02

Varför får inte Annie Lööf frågor om partiets islamister på samma sätt som Jimmie konfronteras?

Ett tips till Thoralf och alla besökare. Läs dagens Ledarsidorna som avslöjar hur sossarna bereder sig för en valförlust där välbetalda reträttplatser delas ut till trogna medarbetare.

Det har inte varit några bra veckor för Löfvens gäng.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan A

4 september 2018 07:37

Demokratin verkar fungera i Finland, Danmark och Norge men
inte i Sverige, Sverige har helt klart och tyvärr utvecklats
till en demokratur (wiki), det är sorgligt, väljarnas vilja
bör respekteras av både fulmedia och sjuklövern, inte minst
nu när det väntar stora utmaningar(usch missbrukat ord jag vet)
de närmaste 4 åren, enl. DI rusar konkurserna i privat sektor
inget som meddelas i fulmedia där de är fullt upptagna med
att slå i folk hur fantastiskt det går för Sverige.

 
Ingen bild

Pepparholm

4 september 2018 08:07

Löfven är programmerad att alltid säga, ett parti med nazistiska rötter. Han förtränger att han själv är ledare för ett parti med kommunistiska rötter.

 
Ingen bild

M

4 september 2018 09:23


All ära åt Thoralf Alfsson, Sveriges modigaste journalist.

 
Ingen bild

Niklas R

4 september 2018 09:25

@Stefan A
Det tar de efter valet, när SD blivit största parti.
DÅ kommer nyheterna att konkurserna står som spön i backen och ALLT är Sverigedemokraternas fel!

 
Ingen bild

Tony

4 september 2018 11:15

Pepparholm:

Ja och han glömmer även att hans Morfar eller Farfar var Fullblodsnazist!

 
Ingen bild

Tony

4 september 2018 11:18

tycker åtminstone att dom tre damerna på centerbilden borde tänka sig för? Har dom inga döttrar, eller skiter dom i att dom kan råka illa ut när figurer som ser kvinnor som halvgestalter väller in i landet?

 
Ingen bild

Skämt åsido

4 september 2018 11:52

'Somalisk demokrati'
i Sverige,
härligt härligt!

"Borås stads valambassadörer inrättades för att öka valdeltagandet. En av dessa är Hawalul Hassan som samtidigt är aktiv socialdemokrat".
Vid ett annat tillfälle delar dessa sk "ambassadörer" valsedlar med förkryssade muslimska kandidater, förstås, till somaliska och andra muslimska oftast analfabeter.

Hur skulle svensk demokrati klarat sig utan alla dessa "valambassadörer" som har kommit till oss från Afrikas horn och Mellanöstern?!

 
Ingen bild

KS

4 september 2018 12:50

Oj då! Nu har SR:s luncheko grävt upp en enormt stor nyhet som gäller, naturligtvis, en riksdagsledamot för SD. HAN HAR ÅKT TAXI I PRIVATA SYFTEN! Inslaget höll på nästan lika länge som det om Karolinska sjukhuset! Snacka om proportioner.
Valet närmar sig och SD tackar för de röster nyheten genererade.

 
Ingen bild

KS

4 september 2018 13:13

Den stora nyheten om SD:s riksdagsledamots taxiresor (350.000 på 3 eller fyra år) är en JÄTTESTOR nyhet nu när det inte längre finns några politiska frågor att fälla SD på! P4 extra, eller vad det heter, med Erik Blix sänder nu!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

4 september 2018 14:16

"”Sverigedemokraterna kommer stoppa byggplanerna på Fredriksskans om väljarna ger oss sitt förtroende den 9 september.”"

Mycket bra. Idiotförslag att göra sig av med sådana gräsytor i centralt läge. Dessutom så är väl marken f.d sooptipp. Inte lätt att bygga på. OCH hur blir det med 3 meters havshöjniing. Haha

 
Ingen bild

Kalle på Spången

4 september 2018 14:44

Då har man gjort sin medborgerliga plikt för denna gång. Valet blev självklart SD. Som en manifestation över samhällets intellektuella fördumning så åt jag på denna högtidsdag en kebab till lunch...

(-Hö, hö kolla han röstar SD, men äter kebab. Hö, hö, hö)

Jag önskar dig all lycka i valet Thoralf. Om du inte blir invald i riksdagen så hoppas jag att du fortsätter ditt oförtrutna lokala engagemang. Efter att ha följt din blogg i en nu herrans massa år så känns det som att jag vet mer om Kalmar kommun än min egen.

 
Ingen bild

Tjat

4 september 2018 14:52

Ulf Kristersson ska avsätta Löfven säger han gång på gång.

Hur?

Förvånade att han vill höja matmomsen för vanligt folk.

 
Ingen bild

Herregud

4 september 2018 14:59

Varför har Johan Persson valplakat på sig själv i sin trädgård?

Narcissist?

 
Ingen bild

Yngve B

4 september 2018 15:00

Idag på Di.se:
Stefan Alla Ska Med Löven' :
"Skall det vara så svårt att stänga dörren för SD?"

Är den mannen frisk?
Stänga dörren för nästan halva landets befolkning.

 
Ingen bild

Lotta_1

4 september 2018 15:03

Två intressanta filmer om hur vårt en gång så trygga land har förvandlats till ett rent helvete för väldigt, väldigt många. Detta tack vare 7-klövern och deras väl medvetna politik. Skulle vilja säga att utanförskapsområden till stor del skapas av migranterna själva eftersom de med hot och våld tvingar bort svenskarna så det tills slut endast återstår migranter i bostadsområde efter bostadsområde.

https://samnytt.se/filmreportage-tryggheten-som-forsvann/

https://samnytt.se/filmreportage-del-2-det-nya-spannande-sverige/

 
Ingen bild

Robin

4 september 2018 15:47

Johan Persson verkar vara bra egenkär. Valaffischer i sin egen trädgård.

 
Ingen bild

Lena1

4 september 2018 16:57

Lotta_1 Har precis sett "det nya spännande Sverige" det reportage som Kenth Ekeroth gjort som är mycket bra (och rent av skrämmande), kan rekommendera alla att se den. Tänk om även någon politiker kunde se den! Men förstår att det är väl en chimär - de vill nog helst leva kvar i sin bubbla, oemottagliga till vad som sker i landet.

Såg även det reportage Joakim Lamotte gjorde då Jimmie höll tal i Göteborg. Fy i H-vte vilket rött rövarnäste. Denna skrikvänster har inte respekt för något.

 
Ingen bild

Lotta_1

4 september 2018 18:02

@Lena1
Den första filmen ”Tryggheten som försvann” tycker jag är värst.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards