thoralf

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2018

”LOOK AT WHAT’S HAPPENING LAST NIGHT IN KALMAR”

Av Thoralf Alfsson - 14 augusti 2018 23:19

Jag har skrivit flera blogginlägg under rubriken ”Den konflikträdde och naiva svensken blundar”. Det här blogginlägget skulle också kunna ingå i den serien av blogginlägg. Del 5 handlade om shiamoskéer i Kalmar. Samlingslokalerna/moskéer är olagliga och följer inte de gällande detaljplanerna för dessa industrilokaler.


Här kommer ett nytt klipp från den shiamoské som funnits eller kanske fortfarande finns på Företagarvägen 12 i Smedby. När jag ser klippet så kan jag inte annat än använda mig av Donald Trumps tal när han berörde Sverige kort efter att han tillträtt som president. Se denna länk.

 

Look at what’s happening last night in Kalmar! Kalmar, who would believe this. Kalmar!

 

Jag tror att många tvivlar på att detta utspelar sig i Kalmar och Smedby men tyvärr så är det den bistra sanningen.
 

 Och de konflikträdda och naiva svenskarna säger att det inte har hänt något i Kalmar. De låtsas inte om att religionen islam breder ut sig i hela landet, i varje stad, i varje köping, i varje samhälle och by. Men svensken ser ingenting. Inte ens när USA:s president påtalar det så ser ledande svenskar ingenting.

 

När jag publicerade det förra blogginlägget hade jag en liten förhoppning om att media skulle skriva något om det men jag har inte sett en stavelse i vare sig Barometern eller Östra Småland. Olagliga lokaler och fundamentalistiska ritualer är uppenbarligen ointressant för journalisterna på de nämnda tidningarna.


Undrar om Kalmar kommun skickar ut tjänstemän för att granska de adresser som jag delgav alla läsare i det förra inlägget om shiamoskéer i Kalmar. Att adresserna stämmer har bekräftats i ett mejl till bloggen.


Shiamuslimer kallas också för shiiter. Följande kan läsas på Wikipedia om shiamuslimer.


”Shiamuslimer menar att islam bör inkluderas som den mest grundläggande lagen i alla frågor. Enligt detta behandlas den enskilda individens vardagliga problem av islamiska lagar (vilka är gemensamma för alla muslimer) och därefter skall även gruppens problem lösas i enlighet med islamiska lagar. Gruppens problem är huvudsakligen politik och ekonomi. Shiamuslimer anser att lösningen på de politiska och ekonomiska problemen finns i islam. Enligt shiamuslimer kan den islamiska lagstiftningen lösa de aktuella problemen, inte bara på individuell basis utan även på gruppnivå.”


Islamiska lagar = sharialagar


Jag hoppas att alla som läser detta också förstår innebörden. Islam är inte bara en religion utan även en politisk ideologi. Det är otroligt viktigt att ha det med sig varje gång man till exempel diskuterar religionsfrihet eller pratar med någon som anser att islam är väldigt viktigt.


UPPDATERING!

 

Fick denna kommentar idag till inlägget, uppenbarligen från någon med kunskaper i ämnet.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

nationalist

14 augusti 2018 23:30

Vad tyckte du om Jimmies prestation i partiledardebatten?

Thoralf Alfsson

14 augusti 2018 23:44

Har inte sett debatten.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 augusti 2018 23:59

På Motargument står att läsa:

”Enligt en undersökning publicerad av Europaportalen i oktober 2014 tror svenskarna att 17 % av Sveriges befolkning är muslimsk. Den faktiska siffran är 5%. Det motsvarar ungefär 500.000 personer.”

https://motargument.se/2015/09/28/hur-manga-muslimer-finns-i-sverige/

Varför är vänstern alltid så angelägen om att hålla ned antalet muslimer och att påstå att vi överdriver antalet? Om våra siffror stämmer, är det då ett problem - med många muslimer?

Dessutom pågår tydligen inte någon islamisering

Varför är vänstern så angelägen att förneka att islamisering pågår? Berätta då för oss vad islamisering innebär. Ni påstår att det inte pågår, då vet ni självklart vad en islamisering innebär.

Är islamisering kanske ett problem ni inte vågar prata om?

Islam är en brutal politisk ideologi. Inget annat! Islam kan dessutom inte röstas bort i allmänna val.

 
Ingen bild

Pekka

15 augusti 2018 00:01

Kalmar kommun skiter blankt i detta. Dom vågar inte ta tag i problemet av rädsla för att kallas rasister. Johan Persson står nog bakom det här. Han kanske t.o.m får betalt? Så rutten kan det vara.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 augusti 2018 00:02

@Thoralf Alfsson Tisdag 14 aug 23:44

"Har inte sett debatten."

Det ska du vara glad för. Annie Lööfs röst och röstläge är ren terror. Den skär genom märg och ben. Fruktansvärt obehaglig människa.

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

15 augusti 2018 00:16

Lyssna noga på talet igen. Hur många gånger ska samma felaktighet återupprepas? Han säger inte "Look at what’s happENED last night" utan "Look at what’s happENING in Sweden last night" syftande till TV-programmet kvällen innan. Detta fejk har gått som en löpeld genom media och nu får vi läsa det på T.A:s blogg också. Lögner som upprepas blir sanningar.

Thoralf Alfsson

15 augusti 2018 07:30

Du har helt rätt! Jag har ändrat blogginlägget.

 
Ingen bild

Laglydig

15 augusti 2018 00:28

Richard Jomshof om islam i en debatt i riksdagen:

”Muhammed var en militär ledare, en man av krig. Han var massmördare, vid ett tillfälle ska han ha avrättat mellan 600 och 900 judiska pojkar och män genom att hugga huvudet av dem. Samma metod som IS använder sig av i dag. Han var slavhandlare, tillfångatog kvinnor och barn och använde kvinnorna som sexslavar. Han var rövare, han var bandit. Han finansierade sina kampanjer med plundringar och överföll karavaner. Han förföljde sina politiska motståndare. Vid ett tillfälle tillfångatog han en äldre kvinna, band hennes båda ben till två kameler och lät dem springa åt varsitt håll så att kvinnan slets itu.”

 
Ingen bild

Nyfiken

15 augusti 2018 01:02

Kan någon mer påläst än jag möjligen svara på detta? Kanske Thoralf.

Är det någon grupp av shia och sunni som utövar sharialagar mer än den andra (eller inget), eller förekommer det i båda?

Dom muslimer som inte täcker ansiktet, har det med sunni eller shia att göra, eller hur man tolkar Koranen?

 
Ingen bild

Mattias R

15 augusti 2018 05:12

@thoralf
Har du koll på vad det är vi ser på filmen? Ska försöka få det översatt under dagen.

Thoralf Alfsson

15 augusti 2018 07:26

Ja, jag tror att detta har att göra med firandet av "Ashura", en sorgehögtid för shiamuslimer, en högtid som framförallt firas av fundamentalistiska shiamuslimer.

 
Ingen bild

Jag

15 augusti 2018 05:58

Dessa eländiga stridsledningscentraler för myslimer! De skrämmer mig, ordentligt. Något behöver absolut göras. Tack SD, ni/vi kämpar mot dem!
SD2018, och många medföljande mandatperioder för att åtgärda sjuklöverns vanstyre under 10-tals år.
Du är Fantastiskt Duktig Thoralf!

 
Ingen bild

Stefan A

15 augusti 2018 09:32

Tronen i bakgrunden säger en del om vem som
bestämmer, tror inte någon Svensk kristen
präst skulle bli särskilt långvarig om vederbörande
satt sig i en tron framme i koret, inte heller
skulle det vara några hyllningar i fulmedia,
undrar hur muslimerna utser sina envåldshärskare?
knappast genom allmänna val väl, iaf. finns ingen
kvinnlig rösträtt det är jag tämligen säker på, troligen
utses de av främmande makt...nu ska jag räkna artiklarna
i aftonslasken som handlar om SD, ingen lätt uppgift
och ingen positiv..*L*...

 
Ingen bild

Christer

15 augusti 2018 10:01

Vad har vänstern och islam gemensamt? Det frågas ibland, även i denna tråden. Jag tycker att det mest skrämmande är den dolda agendan bland vänsterfolk och samtidigt inom V(pk). En gammal vän som vid tiden för Husbykravallerna (2013) var kommunpolitiker för V råkade försäga sig när vi talades vid angående de många bilbränderna där. Ha sade "det kan tyckas lite kontraproduktivt att elda i sin egen förort, det vore bättre om dom eldade upp bankpalatsen i city". Jag frågade "på vilket sätt skulle dom få det bättre i Husby om bankerna brinner i city?" Då blev han tyst, förstod att han försagt sig. Jag förstod emellertid att det var vänsterns innersta tankegods som han släppte loss. - Så jävla korkade är dom. De tror att dom kan göra gemensam sak med muslimer för att krossa kapitalismen.
Islam har endast en agenda, och det är politiskt världsherravälde via sharialagar. Att man kan använda olika verktyg för att uppnå sina mål begriper inte vänstern. Jonas Sjöstedt är deras mest "nyttiga idiot" hittills.

 
Ingen bild

Anders

15 augusti 2018 11:05

Thoralf har du tipsat medierna om detta? Tror inte dom sitter och lusläser din blogg hela tiden... skicka iväg ett mail och om dom inte tagit upp ämnet vet du att dom bortser från det.

Thoralf Alfsson

15 augusti 2018 11:10

Lokalmedia lusläser min blogg varje dag.

 
Ingen bild

Christer

15 augusti 2018 11:08

Angående grov organiserad invandrarbrottslighet, så har Sverige 2 val. - Antingen lösa problemet, eller låta bli.
Vill man lösa problemet kan man göra det snabbt med en glasklar signalpolitik. Det skulle inte ta ett dygn för att få helt slut på t.ex bilbränderna. Ungdomarna måste förstå att deras agerande får konsekvenser. Detta skulle inte heller kosta vare sig pengar eller resurser. Steg 1 blir:
All media får förklara att den som ertappats för t.ex en bilbrand riskerar upphävande av medborgarskap samt utvisning! Så fort en yngling är gripen så inleds ett förfarande som syftar till att familjens hyreskontrakt ses över. Vräkningsförfarande inleds. Steg 2:
Sverige inleder ett förfarande där upphävande av medborgarskap ses över. Lagrådet och andra instanser ser vad som juridiskt är möjligt. Bara att man öppnar för en översyn gällande evigt medborgarskap skulle ge en mycket skarp signaleffekt.
Att inleda förhandlingar med diverse "ursprungsländer" om att "återta" vissa icke önskvärda "svenska" medborgare, mot generös betalning förstås. Allt under garantier om att vederbörande familjer fortsatt skall åtnjuta alla mänskliga rättigheter, samt att ytterligare bestraffning av familjen är förbjuden.
Idén kläcktes av några invandrargubbar i Rinkeby som ville ha lugn och ro i sin förort efter några gangstermord. Intervjun var i SvD, och dom kunde nog inte ana hur exakt dom slog huvudet på spiken för att lösa ett svårt samhällsproblem. - Signalpolitik!

 
Ingen bild

Niklas R

15 augusti 2018 11:23

Angående islam och politik. Mohammad som hittade på islam gjorde den som en del av sitt styre.
Som så många andra religioner som judendomen och hednatron på den arabiska halvön var politiken och styret av samhället en integrerad del av tron. Det var självklart att regler och lagar kom via prästerskapet från gud/ gudarna. Varför skulle annars människor följa dem?

Kristendomen skiljer sig här avsevärt från de övriga religionerna eftersom den gör skillnad på jordriket och himmelriket. Det var denna skillnad som banade väg för individens frihet, utveckling och demokrati. Eftersom Jesus gjorde denna skillnad kunde vi använda oss av romersk rätt i våra lagar, istället för "gudomliga" lagar. Det innebär att en mänsklig lag kan ändras, en gudomlig lag är för evigt.

@Christer
Socialisterna ser islam som en bundsförvant i deras kamp att krossa den kristna västerländska kulturen.
Socialister har en väldigt primitiv bild av tredje världen som härstammar från den "ädle vilde"-teorin.
Denna inställning påvisar också det som jag alltid brukar säga om socialister nämligen; socialister är, per definition, idioter.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

15 augusti 2018 12:12

Christer
" De tror att dom kan göra gemensam sak med muslimer för att krossa kapitalismen"

Det gick inte så bra i Indonesien med det samarbetet. Var väl 1 miljon dödade kommunister efter det "gemensamma" maktövertagandet.

 
Ingen bild

Integrate this, Ullenhag!

15 augusti 2018 12:31


Den flesta känner till muslimernas hat mot judar men få svenskar vet att hatet mellan shia och sunni, islams två största sekter, är WAY större.
Det årliga shiitiska passionsspelet Aashura är en hatmanifestation mot sunni och en hämndutkrävning för ett 1400 år gammalt mord på Husayn, dotterson till Muhammed i Karbala.
Shiitiska män slår sina bröst och sörjer och i vissa extrema fall även gisslar sig själva blodigt med kedjor och sablar.
Vem kunde för några årtionden sedan tro att detta arabisk-muslimska passionsspel skulle äga rum i Kalmar?
Last night in Kalmar, who would believe this. Kalmar!

Hur blev Kalmar Karbala?

 
Ingen bild

Hm

15 augusti 2018 13:15

Datateknisk fråga, hur gör man för att få en länk till videon?? Den behöver spridas bland vänner och bekanta. Någon som vet?

Thoralf Alfsson

15 augusti 2018 13:54

Då rekommenderar jag att mitt blogginlägg sprids!

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/08/14/11555987-look-at-whats-happening-last-night-in-kalmar/

 
Ingen bild

fete

15 augusti 2018 15:05

KORANEN=jävla sagobok

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 augusti 2018 15:45

Gästskribent Kaj Fredriksson: Invandring kontra miljö, klimat, och resurshushållning

"Samtidigt som politikerna ålägger Sveriges befintliga invånare stora uppoffringar för att minska utsläppen av koldioxid per capita, förs en politik som gör att Sveriges befolkning ökar i mycket snabb takt.[...]Sveriges generösa invandringspolitik går stick i stäv mot våra ambitioner att minska koldioxidutsläppen, och kommer att leda till kraftigt sänkt levnadsstandard utifall vi i framtiden ska klara oss på enbart förnybara energikällor."

https://detgodasamhallet.com/2018/08/15/gastskribent-kaj-fredriksson-invandring-kontra-miljo-klimat-och-resurshushallning/


Var är en somalier mest klimatneutral? I Umeå eller Mogadishu?

 
Ingen bild

Jihad

15 augusti 2018 16:08

Att lakejen Anders Blank o pampen Johan Persson läser här det vet vi. =)
Pratade med en vän idag som är MP. Han tycker inte vi ska lägga oss i hur muslimerna slaktar sina djur i hemländerna. Vad säger MP om det?

Hur hjärntvättade är Svenska folket?

 
Ingen bild

Fake News

15 augusti 2018 16:40

Sverige är riktigt på väg utför. Det är redan försent. På samma sätt är Kalmar förstört av S/V/C och Johan Persson. Väntar på att bilbränderna sätter fart ikväll igen!

 
Ingen bild

Mad

15 augusti 2018 16:49

Johan Persson som är sån flyktingvurmare, bor han i ett utsatt område själv? Var/hur bor Bertil Dahl och Ingemar Einarsson??? Någon som vet?

 
Ingen bild

Friholt

15 augusti 2018 16:49

Läs också gärna samtiden.se
Salvini:"Alla platser för islamisk tillbedjan ska vara övervakade, dokumenterade, kontrollerade och italieniserade"

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 augusti 2018 17:02

Deprimerande. Bottenlöst deprimerande.


"Nästan alla jag möter i snölandskapet på Tjärna Ängar är somalier"

“Kunskapen är oerhört låg. Enligt dem som arbetar med ungdomar i området talar man om klanledare eller religiösa ledare som går in och tar den centrala rollen. Det är ett nytt fenomen och det är hemskt att jag går runt och hoppas att antalet anmälningar ska öka igen”

Hur många människor bor det på Tjärna Ängar?
”Officiellt 3 500. Inofficiellt har vi uppgifter som talar om kanske 10 000.”


Lars Åberg: När vad som helst kan hända
https://tinyurl.com/y7w6w4o2
https://kvartal.se/artiklar/nar-vad-som-helst-kan-handa/

 
Ingen bild

Lotta_1

15 augusti 2018 17:05

Så har avverkningen av skog börjat mitt för Korsets kapell. Har Johan Persson och Mattias Adolfsson fått storhetsvansinne? Är man säker på att alla lägenheter som byggs runt om i Kalmar verkligen kommer få boende? Eller ger man sig fa* på att det skall förstöras så mycket som möjligt eftersom SD röstat emot byggplanerna?

 
Ingen bild

Mattias R

15 augusti 2018 17:19

Har under dagen haft långa samtal med en muslimsk arbetskamrat som flytt från Syrien om det här klippet. Han trodde inte sina ögon, blev väldigt förvånad över hans reaktion. Enligt honom är detta något förjävligt, fundamentalistisk och nedbrytande. "-Det är så här det börjar". "-De här människorna är helt dumma i huvudet", ungefär 70 personer om året dör under detta "firande" i Syrien. Att sånt här är en av orsakerna att han flydde Syrien då hans familj blivit offer i kriget, då det inte har något med själva islam att göra enligt honom, inte heller enligt hans bror som är religionsvetare i Damaskus. Vi pratade även om islam och politik, hans åsikt är att islam i mellanöstern är borta, det är 95% politik och möjligen 5% religion.

Jag är verkligen helt för religionsfrihet, man ska få tro på vad man vill. Men eftersom religionen är helt personlig, en sak mellan Gud(en) och människan kan jag aldrig acceptera doktriner som tvingar människan till något, den fria viljan är absolut. Den uppfattningen delar jag med min muslimske vän, det är jag glad för.
Vi har ett ansvar för att bekämpa all form av fundamentalism. Vill folk tillbe en skunk, låt dem. Men då gränser bryts och tvånget kommer in är det inte längre ok. Är övertygad om att Gud i sin himmel inte vill något annat.
Det jag vill ha sagt med detta inlägg är att fundamentalister inte är alla, det finns en mer människovänlig form av religionen, gäller självklart i det närmaste alla.

 
Ingen bild

Observer

15 augusti 2018 17:28

Vi MÅSTE kunna skilja på Högreligiöst vs "Vanligt folk" -Därför att det finns vanligt folk inblandat bland dem också!!
Många Tvingades att b l i muslimer m o t sin vilja i de här länderna. -Vi måste komma ihåg det.

 
Ingen bild

Göta

15 augusti 2018 17:41

@ Christer 11:08, ang upphävande av svenskt medborgarskap - SIGNALPOLITIK
Precis så, som din beskrivning av förslaget från de där invandrargubbarna i Rinkeby som ville ha lugn och ro i sin förort, är det enda effektiva sättet att lösa våra svåra och helt onödiga invandrarrelaterade samhällsproblem!

Men du har fel när du tror att dessa gubbar nog inte kunde ana hur exakt de slog huvudet på spiken. Jag känner flera invandrare (även muslimer, sekulariserade) och de är ALLA av precis samma mening. De är oerhört förvånade, frustrerade och förbannade över svenskarnas enorma mesighet och vägran att använda sig av detta effektiva sätt att få ett snabbt slut på gangsterlekandet.

 
Ingen bild

Göta

15 augusti 2018 18:11

PS till min tidigare kommentar till Christer:
Kommentaren gäller de aktuella bilbränningarna och andra upplopp i de invandrartäta förorterna.
De omfattande, svåra problem som Thoralfs inlägg handlar om kräver andra åtgärder.

 
Ingen bild

?

15 augusti 2018 18:34

@Mattias R
Fråga 1
Är din 'muslimsk arbetskamrat' shia eller sunni?
Fråga 2
Vet din 'muslimsk arbetskamrat' om att islams grundare Muhammed var pedofil?

 
Ingen bild

Lars

15 augusti 2018 19:38

Har en ny valstuga kommit idag?

Thoralf Alfsson

15 augusti 2018 20:28

Vi fick en ny valstuga igår morse.

 
Ingen bild

Lotta_1

15 augusti 2018 19:56

Sitter och tittar på Expressens partiledardebatt. Finns på Youtube för den som är intresserad. Jag måste säga att Miljöpartiets Lövin och Centerns Löfvén är inte klimatalarmister utan klimathysterikor.

 
Ingen bild

Lotta_1

15 augusti 2018 20:02

Centerns Lööf menar jag. Bara en massa olika stavningar kring löv, Lövin, Löfvén och Lööf men samma skräp.

 
Ingen bild

Christer

15 augusti 2018 21:34

@Göta 17:41
Kul att någon läser det jag skriver, och att det föranleder ytterligare en kommentar!
Det är nog som du skriver att invandrargubbarna visste precis vad dom föreslog. Det har ju visat sig att stora invandrargrupper sympatiserar med SD. En klok invandrare vill helst assimileras i sitt nya hemland, ungefär som Mobergs Karl-Oskar ville i Nordamerika.

 
Ingen bild

Tony

15 augusti 2018 21:35

Lotta 1: Ja dom borde krattas bort från makten,dom är direkt
skadliga för landet.

 
Ingen bild

Bill

15 augusti 2018 22:31

Mad onsdag 15 aug.
Du är så lat att igentligen ska du inte ha någon hjälp. Kolla på Eniro bara.
Johan Persson Bjursnäs 244
Bertil Dahl Västerlångsgatan 24 Kalmar
Ingmar Einarsson Ugglebo 204 Påryd
Som alla förstår typiska problemområden när man kollar google maps.
Västerlånggatan ja jävlar vilket vänster fäste.

Thoralf Alfsson

15 augusti 2018 23:23

Bertil Dahl har bara Moderator som grannar.

 
Ingen bild

Stefan A

15 augusti 2018 23:10

Nu fick man nattsömnen förstörd igen..dessa kravmaskiner..

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/kvinna-vagrade-ta-i-hand-vid-intervju-unik-dom-ger-henne-ratt

 
Ingen bild

Undran

15 augusti 2018 23:32

Google maps visar Bertil Dahls hus till ett rött staket, är inte det Krusenstiernska gården? Bor han granne med den? Finns ju knappt några hus på den sidan.

Thoralf Alfsson

16 augusti 2018 00:29

Jo, där bor vänsterpartisten Bertil Dahl.

Han betalar inte dan avgift till partiet som de flesta yrkespolitiker gör inom Vänsterpartiet.

Det innebär att han har högre nettolön än partiledaren Jonas Sjöstedt.

 
Ingen bild

Lars

15 augusti 2018 23:44

Vart är vi påväg??? Sharialagar??

Vägrade ta i hand - får rätt i dom

En muslimsk kvinna, som vägrade skaka
hand med en man vid en anställnings-
intervju med ett företag i Uppsala,
blev diskriminerad, eftersom företaget
avbröt rekryteringen.

Det slår Arbetsdomstolen, AD, fast.
Domen är den första i sitt slag och
därmed viktig, tycker Diskriminerings-
ombudsmannen, som drivit hennes fall.

Om Sverige ska leva upp till Europa-
konventionens krav måste diskriminer-
ingslagen omfatta detta, menar AD.

Företaget ska betala ett skadestånd på
40 000 kronor till kvinnan.

 
Ingen bild

Undran

16 augusti 2018 13:53

@Thoralf
Dum fråga kanske, men vilken avgift menar du som Bertil Dahl inte betalar? Fy fan säger jag bara.

Bra film:

https://www.youtube.com/watch?v=mk-BzaYTC7A

Thoralf Alfsson

16 augusti 2018 17:09

Vänsterpartister betalar en andel av sin lön till partiet men det gör inte Dahl

 
Ingen bild

Nissan

16 augusti 2018 15:07

Bertil Dahl är alltså ett riktigt högdjur?!? Skulle han inte lägga av politiken?

 
Ingen bild

Rita

16 augusti 2018 15:51

Betalar Johan Persson avgift till partiet?

 
Ingen bild

Roffe

17 augusti 2018 16:13

Johan Persson skryter ständigt om Kalmar i sin blogg. Allt är perfekt. Vilken värld lever han i?

 
Ingen bild

SD

18 augusti 2018 14:01

Blev det några utomhuspooler i Oxhagen och Smedby? Hej då Johan Persson den 9:e september! SD 2018.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se