thoralf

Alla inlägg den 26 september 2018

Av Thoralf Alfsson - 26 september 2018 09:22

 

 

Igår var jag på en lite längre intervju hos Barometern, en lite djupare intervju än brukligt. Huvudtemat var Sverigedemokraternas stora valframgångar i valet. Men det handlade också om utvecklingen i samhället, framtiden och visioner.


Jag är rädd för att jag gav en ganska dyster bild av framtiden. Ett samhälle som blir allt mer segregerat, en mångkulturell kollaps, ett otryggare samhälle för såväl unga som gamla. Helt enkelt en negativ samhällsutveckling som till väldigt stor del beror på den massinvandring som pågått under flera decennier och inneburit stora belastningar på välfärden och de flesta samhällsfunktioner. Resultatet kommer nu. Effekterna vid en kommande lågkonjunktur vågar jag knappast tänka på.


Jag hade hoppats att en betydligt större andel av befolkningen förstått effekterna av det mångkulturella samhället när de röstade i årets allmänna val. Men så blev inte fallet. Personligen tror jag att okunnigheten är väldigt stor ibland befolkningen om vad som pågår i våra invandrartäta områden. Hur olika religioner och kulturer dominerar och styr invandrargrupper och hur dessa grupper sakta men säkert bygger upp segregerade, parallella strukturer i sina enklaver med samhällets goda minne och under naiva och goda politikers aningslöshet.


I Kalmar härjar ungdomsgäng vid Baronen och Centralstation. Köpcentra tvingas nu anställa/hyra in ordningsvakter som patruller under dagtid. Jag såg till och med ordningsvakter vid Giraffens köpcenter under måndagen, något jag aldrig sett tidigare. Jag har fått information om att det behövs ordningsvakter vid flera av kommunens anläggningar och att fritt wifi är en orsak till att vissa ungdomsgrupper uppehåller sig vid dessa områden. Enligt uppgift skall kommunen tvingats ändra tillgången på fritt wifi för att komma runt problemen.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/vanligt-med-tjafs-och-brak-vid-stationen/


Busschaufförer har skrivit till mig om den stora otrygghet som de upplever i sitt arbete och då speciellt under helgerna. Vid Centralstation finns ordningsvakter som kan hjälpa dem när dessa grupper försöker åka grattis eller visar upp ”falska biljetter”. Men när väl bussen avgår från centralstationen så är busschauffören ensam med ungdomsgängen i bussen, vilket innebär en stor otrygghet då ilskan fortfarande kan vara stor när man tvingats betala en bussbiljett. Jag har fått skrämmande redogörelser från busschaufförer.


I samtliga fall som jag fått information om så handlar dessa ungdomsgäng om nästan enbart om invandrarungdomar och i många fall ensamkommande ungdomar som har svårt att respektera regler och lagar i vårt samhälle. En busschaufför ställde frågan till ett gäng varför de ljuger. Svaret blev ”Jo, i mitt hemland ljuger vi!”.


Media fortsätter i väldigt stor utsträckning att kalla dem för ungdomsgäng, det finns dock några undantag som faktiskt skriver invandrargäng, som har en liten svans av unga och minderåriga svenska tjejer. Jag har själv upplevt det vid vår valstuga under valrörelsen.


Det är väldigt många människor som kontaktar mig om olika saker som inte fungerar i samhället och det mesta har en koppling till massinvandringen på ett eller annat sätt. Det är nog helt normalt att bli dyster över samhällsutvecklingen när man översköljs av detta. Samtidigt ser man på den farsartade utvecklingen som pågår i riksdagen där Annie Lööf och Jan Björklunds agerande är sorgligt men de övriga partiledarna inom 7-klövern är inte mycket bättre.


De jobbar definitivt inte för Sveriges bästa utan det handlar bara om sina egna positioner. Nu har valdagen varit och de behöver sannolikt inte lyssna på väljarna förrän om fyra år igen. Då har troligen Sverige sjunkit ännu djupare ned i diverse statistik.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards