thoralf

Direktlänk till inlägg 12 februari 2017

KOSSORNA FARLIGARE ÄN ISLAMISTISKA TERRORISTER

Av Thoralf Alfsson - 12 februari 2017 22:05

 

”Det är tre gånger högre sannolikhet att du dödas av en ko än att du dödas av en islamistisk terrorist.”

Carina Bergfelt, SVT

 

Ovanstående citat kommer ifrån Rapport den 5 februari klockan 19:30. Programledaren i Rapport svarade då följande.


”Tack Carina för att de ger oss dem perspektiven.”


Nu är det inte den enda attacken mot kossor de senaste veckorna. Den 1 februari var det vegetariska dagen och då fick minsann kossorna veta hur farliga de är för klimatet. Både Länsstyrelsen och Kalmar kommun hade tagit fram affischer om hur farliga kor och kött och mejeriproduktionen är. Affischerna hade bland annat satts upp i skolmatsalar för att påverka och skrämma elever.


     


En förälder till en elev som dessutom var bonde blev så upprörd när han fick höra talas om affischerna att han åkte till skolan och plockade ned dem. Bra jobbat!


Klimatalarmisterna får bara större och större inflytande. Samtidigt finns det forskare och professorer som tar mer eller mindre helt och hållet avstånd från klimatalarmisternas påståenden!


Jag blir i varje fall glad när jag ser många kossor i vårt landskap! Då vet jag att vårt öppna landskap bevaras och inte växer igen fullständigt!


Fler kor i Sverige! Inte terrorister!


 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 februari 2017 22:51

Lyssna på Amerikanska nyhetsanalyser där Mohamed Eddie Omar intervjuas. Jag fastnade för en liten passage om någon muslimsk demonstration mot Israel.

Mohamed Omar säger: ”- Dagen innan, då hade imamen liksom hetsat folk i moskén”. Imamen skall också ha sagt; ”-O, Allah, förgör de otrogna, gör deras barn faderslösa och förstör deras hem”

https://goo.gl/Kb2Ij3
http://usapol.blogspot.com/2017/02/podd-328-europas-folk-vill-stoppa.html

”hetsat folk i moskén”

När skall svenska journalister börja göra sitt jobb och gå till botten med vad i helvete det är som pågår i moskéer? Jag är övertygad om att exemplet ovan är regel snarare än undantag. Hur många tror att det hetsas, manas till upplopp eller att direkta dödshot framförs i Pingstkyrkan, Baptisterna eller hos Livets Ord?

Den antidemokratiska, kvinnofientliga, våldsamma, och pedofila politiska dödskulten islam måste stoppas. Alla som tycker att t.ex det muslimska politiska centret i Borlänge är en bra idé (Göran Greider) är att betrakta som samvetslösa folkförrädare.

Donald Trump Reads "Snake" Poem
https://www.youtube.com/watch?v=V-NaN1ujo_0

 
Ingen bild

Nisse

12 februari 2017 22:53

Carina på SVT har gett dumheten ett nytt ansikte.
Var ska dessa dumma påståenden sluta nånstans ?
Hur många hål i staketet har dessa människor egentligen?

Vad det gäller kött o mejeriproduktionen så borde ju det dött en himla massa folk
innan alla bilar, flyg, båtar o lastbilar blev så många som de är nu.
Tänk om vi istället kunde ha mera närproducerat och bönderna kunde få satsa på sina rörelser
utan en massa pålagor m,m som inte finns i andra länder, då skulle många varor vara billigare och
de skulle inte behöva fraktas så långt heller. Nu kommer mycket mat från länder väldigt långt bort.

 
Ingen bild

Eric H

12 februari 2017 23:15

När vi ändå naggar området "mat" i kanten så läser jag att Sverige har mat för en vecka om avspärrning skulle ske.
Finland har för minst 6 månader.
Vad gör Sverige? Tillsätter en utredning.
Vi som minns Transportstrejken på 70-talet minns också att redan efter 4 dagar var det nästan heltomt på hyllorna i butikerna.
Har vi lärt något av detta?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 februari 2017 02:46

Har funderat lite. Varför i glödhetaste ska ni licensbetalare betala rättegångskostnader för att SVT:s Fredrik Önnevalls begår ett brott på arbetstid? Vad hände under den långa resan, fick han sig ett "nyp" måhända? Ingen får reda på det.

Aftonbladet: "Lövin: Kvinnors makt måste visas"
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KxdQo/lovin-kvinnors-makt-maste-visas

Varför i glödhetaste reste då inte denna patetiska och odugliga Lövin med Övernasalen Löfven till Iran och visade sin makt? Nej, då åbäkar hon sig i sitt trygga och ombonade tjänsterum, arrangerar en feministisk variant av bilden där Donald Trump omges av bara män. Feministisk maktdemonstration? Knappast!

Jag börjar allvarligt att fundera på om införandet av kvinnlig rösträtt var en bra idé. Bakom varje idiotiskt förslag döljer sig oftast en "stark" kvinna.

 
Ingen bild

Dven

13 februari 2017 03:52

Thoralf, lyssna på Owe Thörnqvists låt "Sverigebesöket" på Youtube. Denna låt borde SD ha i valkampanjen nästa år. :)

Gubben visste år 1981 hur det skulle sluta, d.v.s åt helvete!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 februari 2017 04:37

Jag blir så f.......d när jag läser tillexempel på ett paket med torskrygg att det är producerat i Kina ,fiskat i nordatlanten !

 
Ingen bild

X

13 februari 2017 06:19

De Sverigefientliga kommunisterna på SVT förnekar sig inte...

Glöm inte att avanmäla TV-innehav.

Thoralf Alfsson

13 februari 2017 06:53

Jag tror budskapet gått fram nu!

 
Ingen bild

Hasse Pannband

13 februari 2017 07:27

Finns det överhuvudtaget någon som vet
hur många kor som finns på vår planet?
Öppna landskap vill vi ha. Hur skulle Öland
se ut utan betande kor och får? Ett Busklandskap.
Mera kor. Mindre (S)(V)in.

 
Ingen bild

Tony

13 februari 2017 07:27

Carina Bergfeldt , där har SVT fått fram den verkliga Donald Trump hetsaren, hennes mimik säger mer om hennes avsky mot ett annat lands President än det hon i verkligheten säger. Tänk om SVT hade fått fram en lika engagerad dam som kollar upp vad Stefan Löfven och hans feministiska regering företar sig.

 
Ingen bild

Ludvig

13 februari 2017 07:30

Det var väl det mest korkade uttalande på länge, större risk att dödas av en ko än en islamistisk terrorist. Bedrövligt.

 
Ingen bild

Ödlan

13 februari 2017 08:08

Carinas kommentarer om att det var större risk att bli dödad av en ko eller av att blixten slår ner kommer att bli en klassiker. Borde visas på Rapport efter varje nytt terroristattentat. Men om det inte skulle göras borde den visas på andra ställen.

 
Friholt

Friholt

13 februari 2017 08:08

@Eric H 23,15. Det är inte bara hyllorna med livsmedel som riskerar vara tomma. Drivmedelslagren, bergrummen, är tömda sedan länge.

http://s

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 februari 2017 08:41

@ Förra tråden om slöjor @

Det hävdas enligt P1 nyheter att det är lag på att använda slöja i Iran.

Kan det vara lag för besökande delegationer ?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

13 februari 2017 08:54

Antalet kor på Öland är ca 60.000 st. Befolkningen på ca 25.000 pers.
Beroende på om det är mjölkdjur eller köttdjur så betar de mellan 2-6 månader per år. Resten av tiden utfodras de. Mjölkdjuren inomhus och köttdjuren i regel utomhus, fast under tak. I runda tal har kor varit till nytta för oss människor i ca 6.000 år. För ca 3.500 år sedan muterade en människas gener till att tåla mjölk från kor. Detta skedde någonstans mitt i södra delen av Sverige. Aldrig tidigare har en genförändring spridit sig så snabbt bland människor. Att kunna tillgodogöra sig näringen i en lättdrucken mjölk, där magen inte behövde jobba jättehårt för att smälta rötter och annat vegetariskt, gjorde att överlevnaden ökade drastiskt och de med rätt gen snabbt blev den dominanta gruppen. Fortfarande finns grupper som inte tål komjölk. T ex japaner och totalt dumma-i-huvudet tokfeminister från västerlandet.

Det är faktiskt för sorgligt att behöva leva i en tid där galenskap är norm och där barn utsätts för en så neslig indoktrinering. Kan ingen få dessa kärringar att begripa att utan det protein vi får genom kokt, eller stekt, kött vore vi bara vandrande apor. Apor där så mycket energi förbrukas av magen att inte tillräckligt blir över för att hjärnan ska växa. En hjärntillväxt som fortfarande pågår vilket innebär svårare förlossningar för människor.

Jag är för att även tokiga och mindre begåvade människor ska få göra som de vill. Men de ska inte få sprida sina sjuka idéer till minderåriga. Det sker nu för fullt genom TV, förskola och skola.

 
Ingen bild

Åtalas för sexofredande i simhall

13 februari 2017 10:00

En man åtalas nu efter att två flickor ofredades på Äventyrsbadet i Kalmar, i juli förra året.

Den åtalade mannen, vars ålder inte framgår av stämningsansökan, förnekar brott. Han är irakisk medborgare och ska enligt polisens uppgifter, i samband med att han greps efter ofredandet, vara i 25-årsåldern
http://www.ostrasmaland.se/kalmar/atalas-for-sexofredande-i-simhall-2/

Ett "Barn"som fått åldern uppskriven?
Därav att "Förundersökningsprotokollet är sekretessbelagt"?

 
Ingen bild

X

13 februari 2017 10:07

@Thoralf

Ha, ha, ha.
Jag ska försöka sluta tjata... 😁

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 februari 2017 10:34

Jag vill ge ölandsbonde rätt ,indoktrineringen från förskolan är farlig !

 
Ingen bild

Hacke

13 februari 2017 10:45

De politiska skådespelerskorna Carina Bergfeldt/Linda Nilarve i det lika dråpliga som skrämmande Rapport-inslaget kommer att bli en klassiker när vändningen i den sista sovjetstaten är ett faktum. Att användas som skolexempel på hur nyhetsförmedlingen såg ut på den gamla onda tiden, innan befrielsen. En befrielse som jag hoppas, men för var dag som går, inte längre vågar tro blir genom fredlig väg.

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2017 11:07

@Ölandsbonde Du har rätt i det du säger vi ska inte bli hjärntvättade som barn, dessa galningar som är hungriga efter att få bestämma över andra och resten är mähän som inte vet nåt och är de intresserade av något annat än "underhållningen" av medierna.
Jag älska kossor, fantastiskt att det finns 60 000 på Öland och de är gräsbetande dessutom. Jag dricker inte mjölk men däremot äter jag en LCHF-kost till hälften kan man säga. Kolhydratfattigt och mer fetter i form av smör, kokosolja, fin olivolja och så är ju grädde tillåtet. Det gör en mätt längre och man behöver inte småäta.
För det är sockret som är det "vita giftet". Socker ger näring åt cancerceller. Dra ner på godis o sockerbaserade produkter!

 
Ingen bild

Anders

13 februari 2017 11:10Vems ärenden går Carina Bergfeldt?

Är Carina Bergfeldt bara så urbota dum i huvudet som på fullaste allvar tror att kor är farligare än muslimska terrorister och försöker få oss att också tro det eller finns någon annan förklaring bakom den proislamska propaganda hon driver på SVT som vi ännu inte vet?!


 
Ingen bild

pg

13 februari 2017 11:12

Fanatiska vegetarianer!

På kvällslunchen beställde damen före mig en vegetarisk pannbiff
varpå jag beställde en animalisk morot, och blev totalt utskälld.
Skedde på 80-talet.

 
Ingen bild

Odalbonde

13 februari 2017 11:13

Inte för allt smör i Småland att PK kommer övertyga mig om sina stolleprov.

 
Ingen bild

pg

13 februari 2017 11:22

En för mycket, men vad fattas?

http://www.ericsoniubbhult.se/images/artiklar%20scan/publserviceregkansli.png

 
Ingen bild

Annelie

13 februari 2017 11:24

Mina föräldrar var bönder,så jag växte upp bland djur och natur. Kan inte tänka mig att kor skulle var farliga. hur skulle det se ut utan betande djur i naturen?

 
Ingen bild

Icke-muhammedan

13 februari 2017 11:47

Kontaktuppgifter till Carina Bergfeldt

carina.bergfeldt@svt.se

#31#087840000

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2017 11:47

Jag kommer att rösta på SD 2018, (7K ska få en tuff match och det behövs för att de ska fatta att inget är för givet)trots att det svajar betänkligt i toppen. Är SD-toppen verkligen ärliga? Men som sagt vi har inte mycket att välja på nu, 7K ska få en ordentlig smäll och de finns ju fortfarande många bra "Sverigevänner" kvar i SD-partiet.

Valet 2022 däremot kommer jag troligen att rösta på Landsbygdspartiet Oberoende. Jag är mycket intresserad av hälsofrågor och matkvalitén i vårt land. Dessutom att vi ska vara en självförsörjande nation, självklart. Varför har inte SD tagit upp det här mer starkt? Landsbygdspartiet har tagit upp saker som Swexit, slut på GMO-grödor m m. Läs själva programmet:


https://www.landsbbygdspartiet.org/partiprogram-lpo/

 
Ingen bild

pg

13 februari 2017 11:55

DEN SAMHÄLLSOMFATTANDE LÖGNEN
Allt du behöver göra är att tala om för dem [folket] att de är under attack och sedan fördöma pacifisterna [förnekarna] för bristande patriotism [vetenskap] och anklaga dem för att utsätta landet för fara. Det fungerar likadant i alla länder. /Herman Göring.
Den nya klimatlagen är inget annat än en modernare form av Birgitta Dahls lag om tankeförbud 1958. Den kommer att bli oerhört dyr med stor miljöförstörelse och fattigdom men utan nytta.
Vårt klot är inte stort nog för ’förnybart’-politiken. Vi har blivit för många människor för att den idén skall kunna fungera. Den politiken är vårt för närvarande största hot.
Hälsningar
Lars Cornell
Klimatrealist


http://www.tjust.com/2017/klimat/thelie.pdf

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2017 11:55

Vad man än anser om Sd-toppen så är det i alla fall på det sättet att SD har dragit upp rågången för en ändrad riktning i invandringspolitiken. Tycker mig se att MSM och den förda PK-politiken börjar darra lite (förutom för de mest inbitna förstås) och en lite, lite bättre hållning har de antagit (under galgen). Det är viktigt för oss svenskar att hålla ihärdigt fast vid vår rätt till värdighet som "de äkta svenskarna". De som kört över oss ska få sig en riktig käftsmäll och kanske mer än det. Det handlar ju om rättvisa.

 
Ingen bild

alf

13 februari 2017 12:02

Om ni skall ut och resa och får se en ko maskerad som pilot, så för jösse namn, ta ett annat plan!

 
Ingen bild

Göta

13 februari 2017 12:05

ANIMALISKT FETT ÄR BÄST
Bra information från Ölandsbonden (08:54) ovan.
Om nyttan och nödvändigheten av att äta kött och dricka mjölk finns att läsa på Lars Berns blogg Anthropocene, där biokemisten och forskaren Björn Hammarskjöld bland annat meddelar att vegetabiliska proteiner har alldeles för låga nivåer av livsnödvändiga aminosyror. Därför måste man äta 5-10 gånger mer vegetabiliskt protein än animaliskt protein för att få i sig tillräckligt.
Vad jag vet är bönor den mest proteinrika vegetariska födan, men enligt Hammarskjöld måste man äta mellan 1,5-3 kg kokta bruna bönor för att få i sig lika mycket proteiner som från 0,1 kg kött (alltså upp till 30 gånger så mycket bönor som kött) för att t ex hjärnan ska utvecklas i rätt riktning.

https://anthropocene.live/2017/02/08/animaliskt-fett-ar-det-basta-vi-kan-ata/

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2017 12:11

Har följt vad utlandet tänker om Sverige, det är inget man är stolt över. De tror väl att vi är världens dummaste???

Vår s k stadsminister reser till Iran och ser ut att trivas förträffligt med dessa mördarregimer. Nahid Person påstod i förra veckan att 89 personer mördats under bara en vecka av den regimen. Men vår s k stadsminister tycker nog att det är försumbart. Han är en sån där som slickar uppåt och sparkar neråt.
Men nu börjar valet att närma sig då börjar vår s k stadsminister att resa runt i bygderna, han ska väl försäkra sig om att några av dem kommer rösta på S. Ha ha

 
Ingen bild

Yvonne

13 februari 2017 12:30

Vilket skitsnack!

 
Ingen bild

Fredde

13 februari 2017 12:30

Har då aldrig sett en ko med vapen, tvärtom brukar de vara vänliga...

Man blir ju mörkrädd när man hör dessa idiotiska vinklade kommentarer från PK-media.

Dessutom finns det ju gott om undersökningar som motbevisar påståenden som ovan. Kor som betar i skogsäng ger plusminusnoll i utsläpp, det har vi inte hört i SVT eller nån annan kanal.

 
Ingen bild

Jan Svensson

13 februari 2017 12:34

11 döda 55 skadade vid Julmarknadeni Berlin dec 2016.Hur många blev dödade av kor vid samma tidpunkt? Om vi så tager hela Tyskland

 
Ingen bild

OH

13 februari 2017 13:00

Det är skadligt för både hjärna och hjärta att vistas för mycket i Fjollträsk. Tänk på stackars Reinfelt.

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2017 13:18

Löfvén och Eliasson vykortsbombas för att visa att man står upp för Peter Springare. Är redan på väg att hitta ett vykort fult nog man kan skicka.

http://www.friatider.seIlofven-och-eliasson-vykortbombas

 
Ingen bild

C Andersson

13 februari 2017 15:37

En av de finaste komplimanger jag fått fick jag av en bonde i Slätafly när det hade kommit ut kvigor på vägen:
"Ä han från Torsås han som har sån hand med kräk?"

 
Ingen bild

Stefan A.

13 februari 2017 17:13

Carina Bergfelt är ingen journalist, hon är en aktivist som så många andra journalister numera...

 
Ingen bild

s29

13 februari 2017 20:25

Jag har alltid misstänkt att kor är morbida jäklar,men nu skall vi visst börja importera kameler istället.Med start i Göteborg där man ska skapa ett Zoo,där man hoppas den överkvalifiserade Somaliska invandringen äntligen ska få chansen att visa sin spetskompetens.

 
Ingen bild

Niklas R

14 februari 2017 10:25

Socialister i ett nötskal. De är levande bevis på Einsteins definition av en idiot.

Tage Danielsson förklarar sannolikheten.
https://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI

 
Ingen bild

s29

15 februari 2017 00:23

Jodå Göta,mjölk är nyttigt om man inte köper mjölkkornas foder av Monsanto,vilket Arlabönderna gör.Köp finsk ekologisk mjölk från Valio isstället.Kostar lite mer,men det är det värt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards