thoralf

Alla inlägg den 11 februari 2017

Av Thoralf Alfsson - 11 februari 2017 22:34

Jag tror! Nej, jag har fått nog av svensk uppfostrings-TV. Osakliga inslag! Politiskt korrekta inslag där bara en sida av argumenten lyfts fram. Det gäller t.ex klimatdebatten där enbart klimatalarmister syns i TV-rutan och det amerikanska president valet där intervjun som Peter Rawet utförde var ett fruktansvärt bottennapp. En skandal! Eller inte minst när det gäller den politiska rapporteringen. Hur SD utestängdes från SVT innan riksdagsinträdet. Vem minns inte Skavlans intervju av Jimmie Åkesson.


SVT betalar dessutom Fredrik Önnevalls rättegångskostnader för ett brott han begått. Människosmuggling! Om inte de svenska licensbetalarna protesterar kraftigt mot detta så tror jag inte längre på det svenska folket! Sverige kommer gå under i pk-träsket.


Jag tror att min TV har gjort sitt i mitt hem. Den åker sannolikt ut nu! Om jag vill se något kan jag använda min dator.


I kvällens Rapport fick vi veta följande angående de personer som gripits i Turkiet och som betraktas som IS-terrorister.


”Den svenske mannen är född i Irak”

Citat från Rapport. Behöver väl inte kommentera mer än så!



Den svenska socialdemokratiska och världens första feministiska regering enligt egen utsago gör nu ett statsbesök i Iran rapporterar Rapport. En bild säger mer än tusen ord! Så här agerar en svensk feministisk sosseregering! Skämmes ta mig fan!


 

 

Den svenska regeringens feministdelegationen till Irak.


 

 

 




Av Thoralf Alfsson - 11 februari 2017 18:14

63 628 borttappade pass under 2016. Det är bara 16 pass mindre än toppnoteringen under 2015 med 63 644 borttappade pass. Sedan 2008 har 500 000 pass tappats bort!

 

”Även om antalet borttappade pass ligger fortsatt högt finns ingen större anledning till oro, anser Lars Bjöhle.

– Det är klart att vi ska ha ner de här siffrorna, absolut. Men vi utfärdar 1,5 miljoner pass per år och har totalt cirka 7,5 miljoner pass ute i cirkulation. Då blir det givetvis förluster.”

 

Artikel SVT

 

Suck… Lars Bjöhle är ännu en i raden av tjänstemän som försöker eller känner sig tvungen att vara politiskt korrekt. Det är klart att många pass måste utfärdas när man måste förnya sitt pass vart femte år.


Lars Bjöhle har givetvis mer fakta och statistik över vilka som förlorar dessa pass. Jag är fullständigt övertygad om att detta påminner om det som Peter Springare rapporterar om i sin senaste uppdatering på Facebook.


"Mord/mordförsök 1 jan 2015 - 30 dec 2016; 12 utredda ärenden. 24 misstänkta gärningsmän
I 10 av ärendena var gärningsmännen av utländsk härkomst. I 2 av ärendena var gm av svensk härkomst. Av de sammanlagt 24 involverade gärningsmännen var 22 av utländsk härkomst och 2 av svensk härkomst."

 

Läs det en gång till! 92 procent av de involverade gärningsmännen var av utländsk härkomst. Jag är inte det minsta förvånad.


Om vi fick statistik från polisen om vilka som tappar bort sina pass så skulle det inte förvåna mig om 92 procent även i detta fall har utländsk härkomst. Är det någon som vill sätta emot? Jag skall begära ut statistiken över detta men jag vet att jag kommer nekas dessa uppgifter men av princip så kommer jag ändå göra detta. Statistiken finns givetvis hos polismyndigheten med den är säkert PK-stämplad som hemlig.


Den svenska godheten och naiviteten är skrämmande!

 

Jag har uppdaterat mitt infoblad för Kalmar med ny statistik. Jag har fått hem den första beställningen från tryckeriet. Eftersom infobladen gör reklam för min blogg så finansierar jag bladen från egen ficka och med bidrag/gåvor till bloggen. Kommer beställa fler från tryckeriet när ekonomin tillåter ;-) 


Kommer även uppdatera befolkningsutvecklingen i infobladet när statistiken släpps från SCB i slutet av mars.

Är det någon som vill dela ut dem i Kalmar eller som vill ha ett antal exemplar till familjen, släkten eller till något annat sammanhang är det bara att kontakta mig så fixar jag det. Kontaktuppgifter finns i högermarginalen.


Så här ser nya mittuppslaget ut. 


   

Av Thoralf Alfsson - 11 februari 2017 09:27

Attackerna mot PK-bubblan kommer från allt fler håll och attackerna har större tyngd. PK-etablissemanget har dessutom svårare och svårare att försvara sig. Jag tror att ”bäst före datum” har gått ut för ett antal PK-personer som varit stamgäster i TV-soffor och morgonprogram och som varit försvarare av PK-lögnerna. Låt dem vila i frid!


Frågan är vilket parti som kommer gynnas mest när PK-bubblan spricker?


Just nu finns det så många ämnen i min lista över saker jag tänkte skriva om på bloggen att jag måste skriva flera blogginlägg varje dag. Det händer mycket just nu.


SVT:s Fredrik Önnevall dömdes i veckan  för människosmuggling till villkorlig dom och samhällstjänst. När det nu kommer uppgifter om att SVT betalar rättegångskostnaderna med licenspengar blir jag minst sagt förvånad. Men samtidigt förstår man mer hur det gick till. Beslutet att begå brott genom människosmuggling var givetvis förankrat inom redaktionen och SVT-ledningen i Stockholm. Det var inget eget beslut av Fredrik Önnevall och hans kollegor, utan ett PK-beslut fattat av Fredrik Önnevalls överordnade inom SVT.


Det är givetvis därför som SVT betalar rättegångskostnaderna för Fredrik Önnevall.


 


Dessutom gör man allt för att rättfärdiga sin människosmuggling till Sverige, till och med i nyhetssändningarna.


Dublinförordningen betyder dessutom inte ett smack i praktiken.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards