thoralf

Alla inlägg den 8 februari 2017

Av Thoralf Alfsson - 8 februari 2017 22:56

Boken Massutmaning toppar flera nätförsäljningslistor. Nu kan till och med media inte längre undvika att ta upp boken. Idag var Tino Sanandaji inbjuden till StudioEtt för en intervju. Tino bet ifrån bra när programledaren försökte angripa Tino.


StudioEtt:s rubrik på inslaget är minst sagt missvisande ”Stor kritik mot Tino Sanandajis nya bok”. Men ändå så köper väldigt många boken, till och med så många att den toppar flera försäljningslistor.


Som vanligt så försöker SR misskreditera Tina Sanandaji och hans bok. Den är ju inre politisk korrekt. För att göra det har SR kallat in professor Stefan Jonsson från Linköpings universitet. Tino Sanadaji beskriver Stefan Jonsson enligt följande på sin Facebook.


”Kritiken är av professor Stefan Jonsson. Sveriges Radio talar inte om att han är en marxistisk litteraturvetare som försvarat Sovjet och skrivit essäer om "kamrat Lenin". En övernattad marxist slår fast att jag är extrem och att invandring är lönsam.”

 



PS


SD Calmar har årsmöte på söndag den 12 februari  klockan 15:00. Alla medlemmar i vår kommunförening är välkomna. Tänker du komma är vi tacksamma om du anmäler det på kalmar@sd.se eller ringer mig på 072-5179099.  

Av Thoralf Alfsson - 8 februari 2017 16:18

Jag har drabbats av besvikelse och sorg över hur vårt samhälle utvecklas. Ägnar några timmar, några gånger i veckan åt att dela ut information i Kalmar. Då möter man i vissa områden hur verkligheten ser ut. Hur många Muhammed, Ahmed, Haidari och liknande som bosatt sig i Kalmar. Man möts av hatiska blickar, framförallt från deras kvinnor när man befinner sig i ”fel bostadsområde”.


Jag blir både besviken och sorgsen när jag ser och upplever detta. Det sorgliga är att så få förstår vilken framtid vi håller på att skapa. Vi kan fullständigt glömma bort det välfärdssamhälle vi har skapat och som vi levt med under ca 50 år. Vårt samhälle kommer bli väldigt segregerat, motsättningarna kommer öka, klasskillnaderna kommer öka fort under det kommande decenniet. Skatteunderlaget kommer minska och bidragstagarna kommer öka. Med ökad segregation och klasskillnader kommer ökad brottslighet som ett brev på posten!


Sammanhållningen i samhället kommer krackelera, viljan att betala skatt och att göra rätt för sig kommer sjunka dramatiskt. Malmö är idag redan ett utmärkt exempel på detta. De kommande åren kommer flera eller många städer följa efter i rasande takt!


Hur kan människor vara mer intresserade av Bonde söker fru, Så ska det låta och alla andra lågkvalité underhållningar som SVT, TV3 och TV4 tillhanda håller snart varje kväll, än hur samhället försämras och krackelerar? Att så många människor i åldern 24 till 55 år kan vara så fullständigt ointresserade av sin egen pension och hur de skall få sin ekonomi att gå ihop när de blir gamla är häpnadsväckande. Det gör min otroligt besviken och sorgsen.


Att vi sedan har sju partier i regering och riksdag som inte bryr sig det minsta utan prioriterar all värdens befolkning före den svenska befolkningen är bisarrt. Att svenska folket inte reser sig mot dessa landssvikare är helt oförståeligt!


Att en så stor majoritet av svenska folket val efter val röstar för sin egen "utplåning" är helt sjukt! Att inte fler människor engagerar sig är väldigt bedrövligt! Tänker de överhuvudtaget?

 

Utöver detta är jag även besviken och sorgsen över en hel lång rad av andra saker men det tänker jag hålla för mig själv. Men det gör att man tappar lusten!


Kunde jag, skulle jag helst köpa en restresa till solen imorgon! Man kanske blir deprimerad av att inte få se solen på flera veckor. Vet inte om jag står ut till den 14 mars!


Islam är en politisk ideologi som måste stoppas i Sverige!

 



Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards