thoralf

Direktlänk till inlägg 27 december 2015

VÄXJÖ BY NIGHT

Av Thoralf Alfsson - 27 december 2015 11:26

"Vi har valt att inte ingripa eftersom det är inte är så många patruller i tjänst i Växjö. Vi måste bedöma om vi kan ingripa eller om det är för stor risk, sa Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral, under kvällen."


Varför åker inte kommunalrådet och moderaten Bo Frank ut och pratar med sina medborgare? Han älskar ju att träffa sina väljare. Om man skall tro vad han skriver på sin blogg titt som tätt.


http://www.expressen.se/kvallsposten/upploppsliknande-scener-i-vaxjo/


http://www.smp.se/vaxjo/polisen-beskjuten-med-raketer-och-gron-laser/
 
ANNONS
 
Ingen bild

SM811

27 december 2015 11:42

Bor Bo Frank också i sitt isolat som så många andra i 7klövern, långt bort från det mångkulturella och som de vill pracka på andra?

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

27 december 2015 12:08

Bo Fjant bättre beteckning. Gör populistiska utspel, men pudlar lydigt när robot-Batra tar honom i örat.

 
Ingen bild

Sten

27 december 2015 12:08

Naturligtvis var det svenska ungdomar. De har alltid kastat sten på polisen.

 
Ingen bild

Demokratur

27 december 2015 12:24

Måhända är Bo Frank en i den långa raden av PK-hycklare...

 
Ingen bild

Lewren

27 december 2015 12:40

"ett 50-tal personer i olika åldrar som piskade upp den hätska stämningen mot polisen"

Länge leve mångkulturen! (skrevs det sarkastiskt)

 
Ingen bild

Gösta Svensson

27 december 2015 12:54

Favorit i repris. Samma visa förra året.

"FYRVERKERITERROR På tisdagskvällen var det oroligt i det invandrardominerade “utanförskapsområdet” Araby i Växjö. Ett 50-tal barn och ungdomar avfyrade fyrverkerier i stor omfattning. Raketer ska ha skjutits mot lägenheter, och en förrådsbyggnad vid en skola började brinna. När polis och brandmän kom till området utsattes de för fyrverkeribeskjutning."

http://avpixlat.info/2014/12/31/polisen-flydde-faltet-nar-de-beskots-med-fyrverkerier/


Har redan hört några fruktansvärda explosioner här i Malmö. Hoppas det "bara" är fyrverkerier. Det lät ungefär i klass med handgranater.

Förbjud hela skiten. Djuren mår dåligt. Det är väldigt giftigt. Hårda straff mot de som skjuter ändå, särskilt innan nyår. Jämställ de grövsta pjäserna med vapen. Ta in hemvärnet för att skydda polis och räddningstjänst. Ge dem rätt att besvara elden om de blir bombarderade med kraftiga fyrverkerier.

 
Ingen bild

Demokratur

27 december 2015 13:11

Text-TV (TV6) 27 dec. "Välfärdsstaten under press" pga välfärdsmigranterna. Precis som oikofoben Reinfeldt planerat. Mången svensk lär stå förvånad när Sverige som vi känner det är historia...

 
Ingen bild

Maja Dacke

27 december 2015 13:15

Ingen tvekan om härstamning här inte. Stulna fyrverkerier, grön laser och stenkastning som man förr i tiden bara kunde uppleva i mellanöstliga länder. Nej, kulturerna breder ut sig långt från ursprungsländerna ... även om slynglarna är födda här i landet. Deras föräldrar gillar läget - tydligen. Kan inte skylla ifrån sig.

Här behövs inga namn på GM-en - alla förstår ändå. Och alla är väl under 15 år så ... I Malmö blev sådant här beteende vardagsmat på 90-talet. Alla vet, alla vet vad som behöver göras, men ingen vågar snacka om det än mindre ändra några lagar.

Som vanligt alltså.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

27 december 2015 13:32

Thoralf! Du tror väl ine på fullt allvar att våra ryggradslösa kräk till PK-politiker skulle ge sig in i en NoGoZon där de riskerar att ådra sig kroppsliga blessyrer? Icke! Säkrast är ju att sitta bakom sitt trygga skrivbord och predika mångkulturalismens tjusning för oss andra oupplysta medborgare!På sin höjd att de visar sig i utanförskapsområden när det är dags att fiska röster, och då omgivna av en kraftigt förstärkt livvakt. Vad Polisen anbelangar: På 1950 talet köpte Polisen in en vattenkanon. Den har aldrig använts, så den står på Polismuseum och samlar damm. Ta fram den och putsa upp den. Kör sen ut den till närmaste grisbonde och fyll tankarna med flytgödsel. Kör sen ut den till det område där det är kravaller och låt "vatten"kanonen spela över ligisterna. Garanterat att slöddret tänker sig för några gånger innan de startar bråk igen. Och tänk på dessa ligister av muslimsk konfession! Hur orena i dubbel bemärkelse ska de inte bli?

 
Ingen bild

lecomte

27 december 2015 13:45

Håller polisen en alltför klen numerär så måste den tekniska utrustningen uppdateras. Förslagsvis med hjälp av pansarskott och klusterbomber.

Det är dock inte helt säkert att Bo Franks väljare önskar träffa honom. Skulle tro att det handlar om ryggmärgskänsla.

God fortsättning på Julen och tillönskar Dig ett Gott Nytt År !

 
Ingen bild

Lena

27 december 2015 14:02

Läser till min häpnad en artikel på Dagens Samhälle, en artikel där Jimmie Åkesson blir intervjuad. Han säger uppseendeväckande saker som t ex. att "även svenskar behöver assimileras", han menar i betydelsen att de behöver utsättas för det "nya" Sverige och inte bara leva i skyddade, svenska miljöer. Han säger också att vi är världens mest självföraktande folk, samt att marxister och liberaler förenas i sin kamp mot nationalistiska strävanden.
Artikeln är mycket tänkvärd och jag trodde den nyligen var skriven. Men då får jag se att den är från februari 2013. Wow, nästan 3 år sedan. Åkesson är flera år före sin tid.

http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/jimmie-akesson-aeven-svenskar-behoever-assimileras-4727

 
Ingen bild

Lotta

27 december 2015 14:05

Mycket förtroendeingivande när polisen inte ingriper för det är för stora risker. Polisen vågar bara sätta parkeringsböter och eventuellt bötfälla någon som cyklar utan lyse.

 
Ingen bild

snoffsan

27 december 2015 15:48

Detta är väl ett ypperligt tillfälle Thoralf, att de styrande tar några landsdagar och ger sig ut bland folket. Talar till dem, visar upp sig, vilka som hyllar denna mångkultur.

Kan ju inte passa bättre än nu, när vi går mot ett nytt år, ett mörkt hemskt år, tror det blir så mycket värre.

För inte kan det väl vara så att politikerna är rädda för sina nya väljare, det nya folket, som skall föra landet mot en säker framtid, både när det gäller rädda våra gamla och rädda landet ?

Fast tycker det börjar lukta riktigt illa om dessa fega krakar till politiker, som ställt landet på ända.

Vi kan nog bara drömma om att Herr Frank skulle ha stake nog att ge sig utanför sin tomtgräns efter mörkrets inbrott =) detta går knappt längre mitt på dagen.

 
Ingen bild

AWSvensson

27 december 2015 17:26

Bo Frank en hycklare som när det uppenbara blev uppenbart bytte åsikt , har tillsammans med Anna Tenje o den lille fjanten Oliver Rosengren förvandlat lärostaden Växjö till ett problemområdet av rang.

 
Ingen bild

Hasse

27 december 2015 17:36

Bygg en hög mur runt hela Araby och gör det till ett Kalifat. Araby är ett typiskt parallellsamhälle som växt fram under den stora flyktingvågen och är ett område som SVT/Smålandsnytt alltid framhåller och vurmar starkt för.
Faktiskt har Frank ett stort ansvar för att det har blivit så.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 december 2015 18:10

@Stefan Sundqvist. En lysande ide! Lite sådant på deras kläder och i håret ger garanterat rätt resultat! Men, vilken politiker (förutom SD-politiker) skulle våga tillåta detta?
Noterade att artiklarna om Araby-kravallerna omedelbart hamnade långt ner på kvällspressens hemsidor. Svenne banan ska hållas ovetande..

 
Ingen bild

World Traveller

27 december 2015 18:12

Min spåkula säger att nästa sommar kommer Husbykravallerna upprepas igen, fast tio gånger värre. Spåkulan säger också att polisen inte kommer att kunna hantera våldet utan abdikera. Politikerna kommer att skylla på Åkesson och ''rasistiska'' svenskar. Sen kommer Rikspolischefen, om han vågar visa sig i teve, tillsammans med Ygeman och Batra att be svenska folket om hjälp och be vanliga svenskar få stopp på kravallerna och få lugnet återställt igen, MEN de får absolut inte kränka någon invandrare!

 
Ingen bild

Skånepåg

27 december 2015 19:00

@ Gösta Svensson
Söndag 27 dec 12:54

”Har redan hört några fruktansvärda explosioner här i Malmö. Hoppas det "bara" är fyrverkerier. Det lät ungefär i klass med handgranater.

Ta in hemvärnet för att skydda polis och räddningstjänst. Ge dem rätt att besvara elden om de blir bombarderade med kraftiga fyrverkerier.”

Du har alldeles rätt. Hemvärnets/nationella insatsstyrka är vältränad och har tillgång till de försvarsvapen som man kanske provoceras/tvingas att använda. Förr eller senare verkar vi komma till en situation där detta är det enda som återstår och som kan rädda vårt fosterland.

 
Ingen bild

dajevlar

27 december 2015 19:19

Det är inte bara upplopp i Växjö. Samma saker händer på flera ställen (tex Norrköping) http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/flera-boende-upplever-oro-i-ringdansen-12394554.aspx Riksmedia redovisar inget. På vissa ställen skriver inte heller lokalmedia (längre) om det. Inget tyder på att sånt här kommer att bli bättre. Vi tar fortfarande in 3000 personer varje vecka.
Hur kan politikerna låta detta fortgå? hur?

 
Ingen bild

Gösta Svensson

27 december 2015 19:22

@Lena
Söndag 27 dec 14:02

Läs noggrannare och Googla utalandet. Kola tex:

"– Ja, jag tror att också många svenskar skulle behöva utsättas för assimileringspolitik. Svenskarna måste återvinna sin egen identitet och stolthet över att vara svensk, säger han i en stor intervju med Dagens Samhälle."
http://nyheter24.se/nyheter/politik/739257-jimmie-akesson-vill-assimilera-svenskar

Jag tycker det är ganska uppenbart att Jimmie Åkesson menar att svenskarna i större utsträckning måste utsättas för konsekvenserna av den vansinniga massinvandring vi haft de senaste decennierna. Om jag går till mig själv så har jag tex fått smaka på vad det innebär i praktiken, även om jag till stor del lyckats skydda mig. Många har däremot aldrig satt sin fot i områden och sammanhang som jag befinner mig i dagligen och de vet inte vad de talar om när de kommer med påståenden om vad invandringen har för konsekvenser för vårt samhälle.

 
Ingen bild

Christer

27 december 2015 19:52

Stefan Sundqvist har en bra idé som säkert skulle funka. Det finns på Youtube en film om en bonde (i Halland tror jag)som fick ett gäng Irländska asfaltsläggare med husvagnar som "campare" på sin äng. Han körde runt husvagnarna med en flytgödsel-spridare efter traktorn. Jo, dom fick ganska bråttom därifrån.
En annan lösning på problemen i t.ex Växjö som jag tycker att SD centralt borde föra upp på dagordningen är - repatriering av människor som bevisligen inte hör hemma i en sekulär rättsstat. Återtagande av medborgarskap som man fört fram i Frankrike är en annan. Det finns en hel massa förslag på förbättringar som skulle lugna ner sinnena på de unga männen i våra utanförskapsområden. Men våra politiska syltryggar vågar inget säga, Bo Frank erkänner det själv i sin blogg idag. En sån hycklande ynkrygg!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 december 2015 20:22

Såg smålandsnytt i kväll om bråket i Växjö ,hallåan var skiträdd för att försäga sej , sanningen ska ju tystas !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se