thoralf

Direktlänk till inlägg 15 december 2015

ASSIMILERING LIKA MED RASISM ENLIGT VÄNSTERPARTIST

Av Thoralf Alfsson - 15 december 2015 21:30

Vänsterpartiet anser att assimilera invandrare är ren rasism! Det uttryckte vänsterpartiets kommunalråd Bertil Dahl under gårdagens debatt i kommunfullmäktige.


Jag undrar hur Bertil Dahl som bosatt sig i det fina kvarteret Kalmarsundsparken, alldeles intill Kalmar slott och så långt ifrån några invandrartäta områden han kan komma integrerar sig med alla nya svenskar i Kalmar. Bertil Dahl är en hycklare som så många andra vänsterpartister. I Bertil Dahls fall går det också skriva kommunist på hans CV, då han varit med länge i vänsterpartiet. Bara för att en eller två bokstäver plockas bort förändras inte ideologin!


Jag undrar också hur Bertil Dahl anpassar sig till islam och sharialagar när han integrerar sig med alla nya muslimer i Kalmar. Muslimer brukar ju vara väldigt välkomnande mot kommunister.


Kommunalrådet Johan Persson avstod från att delta i debatten. Men det fanns även andra duktiga talare i kommunfullmäktige, inte minst centerpartiets kommunalråd Anders Andersson som had läst på ordentligt på nätet och berättade adventsljusstaken var judisk, lucia var italiensk, granen, var tysk, kåldolmar var turkiska och ris al Malta kom från Medelhavet. För denna uppräkning fick han applåder.


Moderaternas oppositionsråd Christina Fosnes hade läst flera rapporter som visade att invandring minsann var lönsam. Hon nämnde dock inte vilka rapporter hon syftade på. Det kanske gällde vallonerna som invandrade på 1500-talet och 1600-talet.


Priset tog nog ändå moderaten Jonas Lövgren. Jag citerar hans inledning.


”När det kommer till belastningen på offentlig verksamhet, som så ofta diskuteras i dom här sammanhangen finns idag egentligen inga skäl eller konkreta skäl att vänta sig verksamhetskriser kopplade till flyktingmottagandet, undanträngningseffekterna är fortfarande små eller faktiskt obefintliga.”

 

Jag undrar i vilken värld moderaterna och Jonas Lövgren lever i. För ca en vecka sedan beslutade Hultsfreds kommun att stoppa mottagandet av ensamkommande minderåriga. Har Jonas Lövgren fullständigt missat det. Och alla andra kommuner som går på knäna! Så här skrev Hultsfred kommun på sin webbsida.


”Riskbedömningen av personalens arbetsmiljö visar en arbetsbelastning på högsta risknivå, med risk för men för livet och dödsfall. Efter samråd med huvudskyddsombudet beslutar därför socialchefen att helt stoppa mottagandet av ensamkommande barn från den 7 december 2015 till den 7 april 2016. Samtliga anvisningar från Migrationsverket ska avvisas.

– Med tanke på personalens situation ser jag ingen annan väg att gå än att ta ett beslut som begränsar arbetsuppgifterna för ensamkommande – teamet inom individ- och familjeomsorgen, säger Ann-Gret Sillén, socialchef. Om vi måste stänga vår verksamhet för ensamkommande och skicka hem personalen, blir de 105 barn som redan finns i kommunen lidande. Jag vet att denna situation gör både personal och kommunledning gråtfärdig, säger Ann-Gret.”


Läs hela dokumentet på Hultsfreds kommun webbsida. (Bilden är dock illa vald och representerar inte de ensamkommande som kommunen tagit emot).


Om inte detta är en verksamhetskris då vet jag inte vad som är en verksamhetskris. Med ”risk för men för livet och dödsfall”.


Jonas Lövgren har uppenbarligen en egen måttstock som han och Moderaterna använder när det gäller att pressa personalen i den offentliga verksamheten. Jag tar mig för pannan!  

 

PS

Media och kommunerna har lyckats väl med att förmedla bilden av små ensamkommande barn. Nu skänker människor fel julklappar till "barnen!


Som man bäddar får man ligga!


Läs artikeln i Östra Småland

 
ANNONS
 
Ingen bild

C Andersson

15 december 2015 22:18

Illerim och Jarramas är turkiska och betyder blixt och dunder. Det var turkarna namn på Karl XII.

 
Ingen bild

calle

15 december 2015 22:25

att 7 klöverns kreatur kan vara så verklighetsfrånvända.

måste duktiga personer som globalisteliten valt ut till att hjärntvätta 7 klöverpolitiker och mediafolk.

undrar vad allt beror på i grunden?

1: vänsterhycklarna har sin dröm att genomföra sin revolution och ser massinvandringen som sitt verktyg för att krossa välfärdssverige. och låta kaoz med våld och brottslighet mot Svenskar bli deras motsvarighet till Stalins mördande.

2: allians mot Sverige, alltså borgliga blocket. vill väl krossa välfärdsamhället också och ha massinvandring så Freemans teori uppfylls att många arbetstagare att välja på, sänker lönerna.

3: sossarna vill ha massinvandring så det kommer ständigt fylls på med fattiga så de kan få röstboskap. annars bygger ju folk en bättre tillvaro och efter 100 år så hade alla i Sverige bra och sossarna behövdes ju inte.

4 amerikanska investment banker vill sätta Sverige i skuld så de kan ta landets tillgångar som säkerhet för statens lån. precis som i Grekland.

5 oljeprinsar investerar sin pengar i väst och kan då styra politiker och storbolagen. cash is king. Saudi vill ha spridning på sin religion annars inga investeringar i Sverige. därav massinvandring av bara muslimer.

6 Svenskar orkar inte studera och starta nya företag och bygga ett välfärdsamhälle. nu när global konkurrens sätter ribban. så då vill dumsvenskar de ha fina glassiga tjänster i massinvandringsindustrin som de byggt upp. för egen vinning skulle. inte för att de bryr sig om folk från andra länder. politisk korrekta-folket vill inte bo bland utlänningar. inte ens sätter de upp välkommen-dekaler på postlådan, i alla fall inte i Karlstad.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 december 2015 22:37

Lämpliga Julklappar till de "ensamkommade": Senaste Iphone, rakhyvlar och strumpor i storlek 41-46...

 
Ingen bild

Niklas R

15 december 2015 23:08

Om kåldolmar är turkiska, varför görs de då med blandfärs och vitkål? Enkel fråga att ställa till en korkad socialist som försöker spela det kortet.
Dessutom, föregångaren kommer inte från Turkiet utan det var något som kom till Osmanska riket från de asiatiska stäpperna. Så den är inte turkisk utan asiatisk i grund och botten. Men det är inte heller något som en korkad kommunpolitiker fattar.

Men det är väl därför de blir politiker, för de har varken bildning eller hjärna att bli något mer utvecklande än en rapapparat för floskler.

 
Ingen bild

LSW14

15 december 2015 23:10

@Hulda mk1 22:37, "Lämpliga julklappar..."

He he, den va bra! klart bäst idag- du kan ju om du bara vill :)

Helst vill man förstås bara skratta åt sakernas tillstånd, men jag säger som Cornelis: "Jag har en spricka i min läpp så jag får väl börja gråta."

https://www.youtube.com/watch?v=2VrRhPgR8sk

 
Ingen bild

Eric H

15 december 2015 23:13

Man blir så less och trött på att ständigt höra samma lögner från de som inte drabbas av massinvandringen och dess konsekvenser.
Och "lönsamhet"? Någon som läste vad Åsbrink skrivit i DN?
Vi måste studera snabbar/kortare tid så att vi snabbare kommer ut på arbetmarknaden och vi måste jobba längre i slutet av livet..
Läste i veckan om att invandrare har kortare livsarbetstid och lägre livsinkomster, högre sjukfrånvaro och har i genomsnitt äldre anhöriga. (som kräver pension)
Lönsamt?
Om så, förklara hur.

 
Ingen bild

OH

15 december 2015 23:15

Bibeln och Lilla Katekesen är lämpliga julklappar fast det har väl Svenska Kyrkan redan delat ut till Barnen.

 
Ingen bild

C Andersson

15 december 2015 23:48

Kommunalrådet Johan Persson glömde kroppkakorna. De kom till Sverige från Karelen i slutet på 1600-talet. Det skulle ha varit de finska båtsmännen som förde med sig denna läckerhet till Blekinge.
.
Det där tror jag inte ett dugg på. Tänk er en rät linje mellan Oskarshamn och Ronneby. Sydost om denna linje är kroppkakans förlovade land. Övriga Sverige är bara att beklaga.

 
Ingen bild

Observer

16 december 2015 01:34

I Norge har myndigheter upptäckt att alarmerande många asylsökare har SURFPLATTOR & TELEFONER MED SIG med mycket skrämmande innehåll:

http://samtiden.nu/23236/norge-hundratals-blodiga-bilder-asylsokares-mobiler/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

1. Invasion på gång? -Ja, förmodligen.
2. Hur f-n kan de ha surfplattor med sig, men inga id-handlingar??!
3. Våra ansvariga myndigheter o politiker som understödjer sådant står det nu utom allt tvivel att de är medbrottslingar som måste komma att ställas till svars -Den saken är säker.

 
Ingen bild

Göta

16 december 2015 01:41

Det är ju helt sanslöst hur PK-folket sjunger samma fjantiga tramslåtar i exakt samma typ av falska hallelujakörer överallt. Det finns tydligen ingen gräns alls för hur enfaldig man ska vara för att kvalificera sig till 7-klöverpolitiker.

Snälla 7-klöverfåntrattar i Kalmars kommunalfullmäktige, vi VET allt det där om var Lucia och granarna osv kommer ifrån (och var kåldolmarna felaktigt anses komma ifrån). Ni behöver inte dra det gång på gång in absurdum. Influenser har ALLTID hämtats utifrån, både vad gäller mat, seder, traditioner m.m Man hämtar in något utifrån, justerar det lite för bättre anpassning till det egna landet och betraktar det sedan som en tradition som hör till den egna kulturen. Så är det i ALLA länder.

 
Ingen bild

Demokratur

16 december 2015 07:33

PK-politikerna urinerar på våra förfäder.

 
Ingen bild

Gösta Svensson

16 december 2015 08:12

Läste nyss att en arabisk rappare och en sociolog som slagiit sina påsar ihop och skrivit emn raplåt som hetsar mot vita etniska fransmän, böiyvit frikända då det gäller anklagelser om hets mot folkgrupp. En domstol menar att det inte finns vita etniska fransmän i juridisk mening.

Det är ett ovanligt tydligt exempel på någpt jag och flera andra har observerat och kritiserat länge, nämligen påståendet att vi vita västerlänningar inte har någon särskild karaktär eller identitet. Antinationalismen är naturligtvis en del av detta folkfientliga projekt och målet är att tömma oss helt på kulturell och etnisk identitet och bereda väg för att främmande kulturer och etniciteter kan tränga in och göra anspråk på det vi har ärvt och har rätt till.

Det är ett svineri!

 
Ingen bild

T

16 december 2015 08:59

Handla inte om vare sig kåldolmar eller ngn lucia,,, Det folk inte förstår är att allt handlar om den protestantiska etiken och inte ngr direkta landgränser,,, För att förstå vår kultur,,, etik och värderingar måste man förstå ovan,Jämför bara skillnader inom Europa mellan katoliker, ortodoxa samt protestanter. Man säger tex att ISA är mångkulturellt vilket är enormt felaktigt då USA är ett protestantiskt land (anglosaxistiskt)med dess värderingar o normer, den som inte förstår ovanstående råder jag o läsa på innan man börjar gapa kåldolmar o övrigt trams. Ty är man så fattig att man inte vet vem man är så bör man antingen läsa på eller vara tyst!

 
Ingen bild

Pepparholm

16 december 2015 09:09

Jag läste moderaten Jonas Lövgrens uttalande flera gånger. Jag begrep inte vad han menade - jag måste läsa fel. En moderat kan inte säga så. Sedan insåg jag att han verkligen var helt okunnig om vad som händer i landet.

Min reflektion blir: Stackars moderater som nu kan läsa vad Lövgren står för - den som ni röstade på i senaste valet - gör inte om det.

 
Ingen bild

Anders

16 december 2015 09:22

Lucia har firats över hela norra Europa, som ljusets återfödelse efter årets mörkaste dag, sedan urminnes tider. Att Lucia skulle vara en sydeuropeisk nymodighet är enkom mer kristen propaganda, falsk som alltid. Det har levt folk i Norden i uppemot 40000 år, kristendomen har funnits i tusen år......den är ingenting, blott vansinne av samma slag som islam, bara värt att glömmas bort.

 
Ingen bild

Hasse

16 december 2015 10:11

Bertil Dahl verkar inte ha de vassaste knivarna i lådan men han är tydligen i gott sällskap i kommunalfullmäktige?

 
Ingen bild

SM811

16 december 2015 10:21

Ytterligare något som kommit med invandringen?
Kommunchefen efter sexbrottet på Rättviks bibliotek: Missförstånd uppstår när kulturer möts
http://www.friatider.se/kommunchefen-efter-sexbrottet-p-r-ttviks-bibliotek-missf-rst-nd-uppst-r-n-r-kulturer-m-ts

 
Ingen bild

Gösta Svensson

16 december 2015 10:39

Det där med att Lucia och jul inte är svenska företeelser, är ju ett varje år förekommande tema i svensk media (finns det förresten inte heller "svensk media"?). Med samma pubertala övertygelse om att man är den första som kom påndet, vill man lillgammalaktigt förklara för oss obildade bondtölpar hur det egentligen ligger till. Det är skrattretande och infantilt.

Och förresten, om nu det/de varianter på luciafirande som håll i Sverige är tillräckligt unika för att betecknas som svenska, var annars i världen kör man samma varianter av firande vid samma tid och på samma sätt och vad kallas de där? Och om firandet så som det ser ut nu "bara" är 50 eller 100 år gammalt, var mera kan vi vifta bort som betydelselöst för att det inte är tillräckligt gammalt och varför då?

 
Ingen bild

Demokratur

16 december 2015 11:25

Undrar om Obama vet att han är rasist. Han pratar nämligen om vikten av assimilering...

 
Ingen bild

P

16 december 2015 11:43

Ett litet hopp men med koppling till kommuner som är glädjande. Jag läser på hemsidan för Svenskt Landskapsskydd att skattefriheten för kommunal och egenproducerad vindkraft tas bort. Det torde vara många kommunalråd och länsråd som önskat att med våra skattepengar tillika tituleras kraftdirektörer som blir besvikna.

 
Ingen bild

SM811

16 december 2015 12:07

Christina Fosnes (M) bör lyssna till detta.
Invandring och dess ekonomiska effekter, docent Jan Tullberg.
https://www.youtube.com/watch?v=sGUWrzEkKc8

 
Ingen bild

Lena

16 december 2015 12:42

@Göta , bra beskrivet hur kultur uppkommer. Det som förvånar mig mest är att vänstern + alla andra s k "liberala" debattörer fortfarande kör samma gamla argument som har malts i decennier nu. Det fanns traditioner här i norden med ljusceremonier före kristendomens intåg. Sedan dess har en del nymodigheter inträffat, det kallas utveckling.

Däremot kan man inte kalla införandet av ISIS-traditioner o dess dyrkande av en tyrannisk gud kallad Allah för utveckling. Det är ett bakåtsträvande.

Jag tror helt o fast att dessa politiker som Bertil Dahl och Anders Andersson, de vet inget annat för de kollar inte upp verkligheten. De lever kvar i sin bubbla och det är tydligen lönsamt. Men att de bara orkar stå och ljuga och hyckla - det är det som övergår mitt förstånd.

 
fete@live.se

fete@live.se

16 december 2015 12:43

Man orkar snart inte läsa om alla sverige hatare o andra dårar. MEN jag hoppas på SD nästa val..TUMMEN UPP TILL DIG THORALF....

http://fete

 
Ingen bild

Niklas R

16 december 2015 13:27

@C Andersson
Finland var en del av Sverige, precis som Norrland, Östergötland, Gotland och Småland. Så att påstå att kroppkakor kommer utifrån genom att säga att de kommer från Finland är ungefär lika begåvat som att säga småländsk ostkaka inte är svenskt.

 
Ingen bild

Göta

16 december 2015 13:56

SKILLNADEN MELLAN NORSK DEMOKRATISK FOLKREGERING och vår svenska DEMOKRATUR- och PK-regering:

Det har skett ommöbleringar i Norges tvåpartiregering, som idag även har utökats från arton ministrar till nitton. Den extra ministerposten går till Fremskrittspartiet, som har fått kraftigt ökat väljarstöd under hösten, enligt flera opinionsmätningar.

På grund av den enligt norska mått stora asylinvandringen (ca 30.000 under 2015, vilket motsvarar ungefär vad som kommer till Sverige på 2 månader) har nu även inrättats en invandrings- och integrationsministerpost. Denna ministerpost tilldelades Sylvia Listhaug, från FREMSKRITTSPARTIET.

Detta är alltså vad som händer i ett demokratiskt land som Norge. I Sveriges regering och hos 7-klöverns riksdagsledamöter försöker man däremot låtsas som att motsvarande parti här (SD) INTE ENS EXISTERAR, trots att detta parti enligt flera opinionsmätningar nu har vuxit till Sveriges största, och har mellan 25-30 procent av rösterna.

 
Ingen bild

snoffsan

16 december 2015 14:43

Dessa barn börjar bli ett ordentligt gissel för de ljugande PK DDR media.Att dessa BARN skulle kunna vara så våldsamma att man måste stänga boende för att arbetsplatserna är farliga arbetsplatser,måste ju vara ett slag i ansiktet. Varför stänga, om personalen nu gråter ? Något måste ju hänt, någon måste ju ha anmält något, för många polisutryckningar ?Om personal nu gråter över att dessa barn inte har någonstans att ta vägen, varför anmäla, varför gnälla om något hotfullt och farligt händer ?

Var och hälsade på en bekant i en liten och välmående kommun,ni läste rätt, det finns några små pärlor kvar, fast inte så länge till.

På cykel och gångvägar möter man nu mängder av dessa små barn, helt utan någon vuxen med, dessa har nu börjat sätta sin prägel på den lilla pärla.

Busskurer har blivit sönderslagna, rutor ligger i krasch och sönderhoppade bänkar, inbrott och stölder och många i området undviker nu att efter mörkrets inbrott att inte gå ut.

Dessa barn går oftast i stora klungor och är hotfulla mot andra när man möts på samma gångbana.

Vi gick in i en större affärskedja för att handla, vid utgången fanns en stor trälåda, men skylt ovanför. Där man kan lägga i julklappar som är avsedda för just ovannämnda barn, som skall sprida glädje och värme till dessa på julen.

En snabb tid ner i lådan fick mig att småle. Pekböcker, plastbollar med söta prinsessmotiv, badleksaker, såsom ankor och andra flytleksaker, spadar och spänner och kakformar för lek i sandlådor, pussel och småbarnskläder. Allt som låg i lådan var till riktigt små barn, som skall sprida glädje till de ensamkommande barnen.

En bit längre bort i kommunen har ett annat boende öppnat upp för dessa, inom ett par veckor fick ett privat bolag med vakter anställas, mycket bråk och slagsmål, ytterligare ett vacker promenadområde förstört.

En bit från dessa barn, en nerlagd skola med nyanlända, där kommunen får städa varenda dag, så mycket skräp att det ser ut som en sopstation, inga Romer, utan nyanlända som sätter sin prägel och kultur, genom att använda den vackra natur till att slänga sopor, kartonger och saker som går sönder.

Min väninna önskade att hon fick vara med när dessa barnleksaker skulle delas ut och sprida glädje till dessa vuxna arga män, en prinsessboll, eller ett pussel och en pekbok.

Skall tillägga en sak här. I senaste undersökningen, om det vore val idag, fick SD dubbelt så många röster, från närmare 10% till 20%, skall också sägas att denna kommun varit moderatstyrd sedan urminnes tider.

För att försöka tränga in och förstå dessa sjuka hjärnor,DDR media och politiker, måste man tydligen ha en sådan själv. Det som händer just nu, är sjukt in på bara märgen, ingen hjärna med sunt förnuft och logiskt tänkande får i hop det som händer just nu.

Vad som driver detta sjuka, måste vara en mycket mörk makt. Som fullkomligt slår ut all tankekraft, sätter varje liten tänkande hjärncell i koma.

Ser man till dessa förprogrammerade fraserna, politiker med dimmig och glansig blick, som står och upprepar samma sak, varje dag, utmaning, prövningar,tillfälligt, så verkar det vara ute med oss andra.

Vi kan tacka vår lyckliga stjärna, att vi har sådana som Thoralf och övriga i SD som kämpar i detta mörker, för att rädda kanske något litet kvar av landet.
Hoppas ni känner att ni har vårt stöd och att detta ger er den energi ni behöver,för att varje dag utstå spott och spe, ge aldrig upp.

 
Ingen bild

C Andersson

16 december 2015 15:32

@Niklas R

Var har jag påstått att 'kroppkakor kommer utifrån'. Jag vet mycket väl att Finland var en del av vårt land fram till 1809. Men de finska båtsmännen kom från Finland och de påstås ha haft kroppkakorna med sig från Karelen. Karelen tillhör idag Ryssland.

 
Ingen bild

Sörjan

16 december 2015 16:01

Skulle hellre vilja säga att assimilering av utomeuropéer på svensk mark är ett antisvenskt påfund i likhet med idén om "öppen svenskhet". Om vem som helst kan definieras som svensk, då blir svenskhet omöjligt att definiera, så länge det inkluderar alla som har viljan och ambitionen att "försvenska" sig. Man skulle enkelt kunna leka med tanken om "öppen somaliskhet" och se både det absurda och motbjudande i det hela.

Om folk från främmande kulturer med annorlunda värderingar och beteenden skulle börja anamma vårt språk, våra traditioner, seder och dylikt så tror jag att detta i sin tur ytterligare spär ut innebörden av svenskhet och huruvida det existerar ett svenskt folk med säregna egenskaper och rätten att överleva som nation utan att behöva utstå demografiska experiment såsom assimilation och "öppen svenskhet".

 
Ingen bild

Bertil

16 december 2015 17:46

Verkar vara en barnslig nivå på vissa av dina politikerkollegor i kommunfullmäktige.

Med tanke på hur populärt det är med sushi och tacos så borde det enligt moderatens logik drälla av japaner och mexikaner i Sverige.

 
Ingen bild

Lotta

16 december 2015 18:00

Varför samlar man in julklappar till muslimer? De firar ju inte ens jul? Var det förresten inte muslimer som blev så kränkta av jul så de ängsliga pk-isterna döpte om julen till vinterfest?

Thoralf Alfsson

16 december 2015 19:07

Systembolaget firar inte jul, utan vinterfest!

 
staffan anderstig

staffan anderstig

16 december 2015 19:06

Det senaste beklämmande från vänstern är klagandet på polisen som undersöker vad dessa romer utländska medborgare från Rumänien gör i Sverige.

http://https://www.facebook.com/staffan.anderstig

 
Ingen bild

J B Doe

16 december 2015 19:21

På Text-TV berättar man idag att en av de vanligaste sakerna som svenska folket Googlat på under året är "Vem är Julia Caesar".
I artikeln beskrivs hon som islam-motståndare och rasist.
Islam-motståndare är ju en hederstitel som vem som helst kan vara stolt över. Men att hon även kallas rasist förvånade mig. Det framgår nämligen inte av innehållet på hennes blogg. Hoppas att hon snart känner sig stark nog att återuppta sitt bloggande.

 
Ingen bild

Olof Svenson_88

16 december 2015 21:25

Sitter du på någon insiderinformation ang vänsterpartiet och deras ideologi som vi andra inte vet?

Du får ursäkta men vad handlar detta inlägg om?

Vänsterpartisten Bertil Dahls inlägg ang assimilering och hyckleri?

Vänsterpartiets ideologi?

Resten av partiernas inblandning i debatten kring assimilering?

Hultsfreds kommuns stopp i mottagandet av ensamkommande flyktingbarn?

Skulle önska add du i dessa frågor samt kommande inlägg gick in mer på djupet i ämnet(ämnena) med din analys och reflektion men även vilken metod du användet i din analys.
Jag tror att du på ett bättre sätt skulle nå ut till dina följare samt även nya följare om du fördjupade dig i ämnet med en djupanalys.
Tack!

Thoralf Alfsson

16 december 2015 21:52

När det gäller Vänsterpartiet tycker jag att du skall vända dej till dem om du har frågor.

När det gäller Hultsfred så föreslår jag att du följer länken och läser var ansvariga på Hultsfreds kommun skriver.

 
Ingen bild

Lotta Andersson

16 december 2015 22:47

Ni borde läsa historia. Det ni håller på med är exactly det som hända bara för 80 år sen. Ni vill inte inse det, men en dag kommer det vända och ni kommer att skämmas så mycket. Rasister, nazister eller vara allmänt äckliga människor. Tänk på vad ni ger vidare till era barn, dom kommer lida pga av er feghet.

Thoralf Alfsson

16 december 2015 22:55

Vem som borde läsa historia? Du har sannolikt ett och annat att lära. Du kommer sannolikt också förstå när du blir lite äldre.

 
Ingen bild

Demokratur

17 december 2015 06:35

@Lotta

I alla tider har folk värnat sitt land och sitt folk. Inget konstigt med det. Har inget med någon -ism att göra. Det gör en inte heller till en "äcklig människa".
Det är bara om man är ung och naiv, fylld av oikofobi alternativt lågbegåvad som man inte inser att Sverige inte kan agera socialbyrå åt hela världen. Dessutom kommer det tidigare homogena Sverige, som Tage Erlander hyllade, att bli socialt ostabilt. Till Lottas glädje så är ju Sveriges förstörelse redan för långt gången. Det ska bli intressant att höra alla vänstermänniskor och liberaler när det svenska systemet avvecklas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se