thoralf

Direktlänk till inlägg 7 december 2015

TIO VASALOPP

Av Thoralf Alfsson - 7 december 2015 23:16

 

Vasaloppsstarten i Sälen med drygt 14 000 startande.


Visst är det spännande när antirasisten Henrik Johansson på bloggen Inte rasist men tar Gina Dirawi med palestinska rötter och från Libanon i försvar som gjort mer än ett uttalande som tolkats som antisemitism. Men vi som varit med under några år vet ju att extremvänstern gärna lierar sig med radikala muslimer i sitt hat mot Israel och judarna. Tyvärr finns det en mängd aningslösa personer som gillar Inte rasist men inlägg på Facebook. Ganska sorgligt att se.


IRM har det senaste dygnet ägnat sig åt att försöka hänga ut mig för mina blogginlägg om årets julvärd Gina Dirawi och mitt förslag till skatteuppror. Jag får tacka för den extra reklamen jag fått. Om jag hade adressen till Henrik Johansson på IRM skulle jag skicka ett julkort som tack för gratisreklamen. Har någon av mina läsare adressen får ni gärna skriva den i kommentarerna. Då kan jag lägga upp den på bloggen så flera kan skicka ett julkort till IRM och Henrik Johansson ;-)


Samtidigt är det ganska intressant att göra stickprov på alla personer som gillar dessa inlägg på IRM:s facebooksida. Många ganska suspekta personer enligt min mening men samtidigt en hel massa personer som är offentliganställda. Väldigt många lärare! De tycks vara så självsäkra och skyddade i sina roller att det skriver både det ena och det andra. Deras hat mot andra människor (läs SD) går inte att ta miste på.


Tror att det skulle bli flera roande blogginlägg om flera av dessa personer och vid vilka skolor som de är anställda om jag granskade detta ingående och kollade upp personerna lite mer noggrant. Jag tror många föräldrar skulle reagera kraftigt om det visste vad deras barns lärare skriver!


Vasaloppet är en bra illustration över hur många som söker asyl i Sverige.

 

Under 2015 har antalet asylsökande uppgått till motsvarande antal av 10 st Vasalopp! Tänk er ovanstående bild gånger 10. (ca 149 000). Försök att föreställa er hur många antalet personer är om det är tio gånger flera än på ovanstående bild. Alla skall försörjas av oss skattebetalare. Dessutom kommer nu rapporter om vilka undanträngningseffekter detta ger i samhället. Idag skriver Barometern om dessa effekter inom Folktandvården. Grattis alla naiva svenskar!


Antalet asylsökande ensamkommande barn under 2015 förväntas bli ca 36 000. Det är bara ca 2,5 gånger antalet startande i Vasaloppet. Betänk att varje ”skidåkare” kostar samhället minst en miljon kronor/år

 
ANNONS
 
Ingen bild

lecomte

8 december 2015 00:51

Tcheckien föregår med gott exempel genom att avkräva våldsgästerna 10 US $ per person och dygn för mat och tak över huvudet. Danskarna är i full färd med att ta efter. När ska Sverige komma till skott ? Ska väl dragas i långbänk under ett par år av vår sjukligt ängsliga administration.

 
Ingen bild

Hasse

8 december 2015 01:07

Man kan ju alltid hoppas att någon av dem blir en ny Gunde Svan ;-)

 
Ingen bild

Göta

8 december 2015 02:03

MASSORNA STRÖMMAR IN
En YouTube film med olika klipp om den pågående muslimska
massinvasionen av Europa:

https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

6:00 in i filmen visas även ett klipp om Sverige och hur vår Barn-TV i bästa gospel-sekt-anda hjärntvättar våra ungar hysteriskt sjungande "...Mitt land är ditt land, mitt land tillhör dig..." och lär alla barnen hur man ska lyfta upp ena handens pekfinger i luften i den typiska IS-hälsningen.

 
Ingen bild

Demokratur

8 december 2015 04:43

Har varit utomlands. Härligt. Tyvärr tvungen att återvända till den oikofoba PK-ankdammen "Sverige" befolkat av individer med kollektivt självskadebeteende. Sitter redan och funderar på nästa resa bort från detta "land".
Heja Thoralf. Jag hoppas att du någon gång lönas rikligt för din kamp för landets bästa.
Det är bara sorgligt att se hur detta land domineras av en elit av vänster och liberaler som bara jobbar för Sveriges sönderfall.

 
Ingen bild

Sven Dacke

8 december 2015 06:51

"Gina Dirawi mordhotad av muslimer "

Utdrag från en artikel som ursprungligen kommer från DN. Men det mest intressanta är följande del.
Vilka var det som Ginas pappa pratade med och vilkem "mission" är det hon har i SVT.
Är hon ännu en "reklampelare" för Islam. Jag vet inte men undrar på det
------------------------------
– ”Om någon rör min dotter ska ni få se vad som händer. Hon gör en bra grej! Ni fattar inte vad hon gör för er muslimer, ni måste förstå det, ni måste förstå hur det här samhället fungerar!” Så kom han ut från toaletten. Han pussade mig och sade: ”Kom älskling, ingen kommer att få röra dig.” Jag såg att han var röd i ögonen, berättar Gina.

Hela artikeln
http://goo.gl/CNqpii

 
Ingen bild

World Traveller

8 december 2015 08:14

Göta's filmklipp borde alla se. Alla i hela Europa. Just en snygg framtid 7-klövern ordnat åt oss, eller hur Jakob.

 
Ingen bild

Sanningen?

8 december 2015 09:08

Är det inte precis tvärtom. Att du ger en oseriös sajt en uppmärksamhet den behöver. Istället borde du inte bry dig och låta sajten ha sina interna gillare.

Det är ingen sajt en normal människa besöker, utan enbart de som känner och vill visa sitt hat mot en fjärdedel av Sveriges befolkning. Förmodligen ynkliga och kanske sjuka personer som har någonstans att leva ut sitt hat.

Ägaren Henrik är kriminell och dömd som kriminell, ingen att liera sig med.

 
Ingen bild

Niklas R

8 december 2015 09:13

Något som kanske glöms i diskussionen om kostnaderna för utländska män som betecknas som "ensamkommande" är att det stannar inte vid 1 000 000 per barn. Utan det fortsätter, år efter år. Så kom det 12 000 "ensamkommande" förra året så är det 12 miljarder detta kostar oss i år också, plus de 36 miljarder som årets "skörd" går på. Det blir 48 miljarder som skall tas från något annat. Vi har bara 40 miljarder i utlandsbistånd så den summan försvinner snabbt nästa år.

 
Ingen bild

Johannes

8 december 2015 10:14

Om man smetar ut alla dessa 149000 på 411000 kvadratkilometer så blir det bara 0,34 personer per kvkm. Vad bråkar ni om. Det syns ju knappt.

Thoralf Alfsson

8 december 2015 10:34

Lyssnat för mycket på Reinfeldt? Hur gammal är du?

 
Ingen bild

Gösta Svensson

8 december 2015 10:28

Svenska kvinnor utsätts för livsfara pga att asylsökande prioriteras. Riskerar lidande och/eller död i cancersjuka pga uppsljutna test:

"Över 1 000 kvinnor i Blekinge kommer inte att kallas till cellprov i år, som planerat. Detta eftersom mödrahälsovården i länet är så ansträngd att man måste prioritera bort undersökningarna, rapporterar Sveriges Radio P4 Blekinge.

– Och i värsta fall kan det leda till att cellförändringar inte upptäcks i tid, säger mödrahälsovårdsöverläkare Bodil Ehn till kanalen.

Redan i oktober larmade hon tillsammans med chefen för kvinnokliniken om läget. Då hade antalet inskrivna kvinnor ökat med tio procent jämfört med året, på grund av den ökande flyktingströmmen."

http://www.blt.se/tt-inrikes/tusental-blir-utan-cellprov/

Man kan ju undra om det inte vore rimligt att prioritera Svenska medborgare så länge situationen är så här ansträngd? Men det skulle antagligen uppfattas som "rasistiskt" att ta hand om sina egna, de som faktiskt betalar för kalaset, i första hand.
Sverige är ett dårhus.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

8 december 2015 10:41

-> Thoralf

Tagga ned det där med adresser och personundersökningar. Sådana rader drar ned den eljest höga standard du håller.

 
Ingen bild

Stefan

8 december 2015 10:48

Johannes och Reinfeldts resonemang funkar ju om man bara ska erbjuda ståplats i ödemark åt migranterna... Det lär de knappast nöja sig med, man hör ju allt som oftast att migranter inte vill kliva ur bussen för att herrgården de ska bo i ligger för långt från storstaden...

 
Ingen bild

C Andersson

8 december 2015 11:20

@Gösta Svensson@

Som gammal gubbe blir man pisseträngd. Jag var på Trossö vårdcentral och lämnade blodprov för fjorton dagar sedan för att få reda på om jag har något fel på prostatan. Jag tycker alla gubbar borde testas. Det kan väl inte vara särskilt kostsamt. Men det blir förstår dyrt att behandla all cancer de hittar. Jag är lite spänd på vad mitt prov kommer att visa. Ibland är det bättre att inget veta.

 
Cavatus

Cavatus

8 december 2015 11:31

Mycket bra liknelse med Vasaloppen. Den retoriken förstår människor för den är oerhört konkret.

Apropå svenskar som hamnar i andra hand meddelade nyheterna imorse att kvinnor i Blekinge får stå över sina cellprovstagningar i år på grund av immigrantströmmen. Jo jag tackar! Titta den kvinna i ögonen som får besked nästa år att hon har livmoderhalscancer och att det inte finns något att göra. Hade hon kommit ett år tidigare hade det gått att rädda henne.

SE HENNE I ÖGONEN, alla godhetsapostlar utan att relativisera och flacka med blicken. Se henne i ögonen och säg sanningen - hennes inbetalda skatter ska gå till främmande människor som det är mer synd om, enligt åsiktsmonopolisterna.

Med andra ord är nu samhällskontraktet brutet. Gör allt som står i er makt för att undgå skatt och avgifter. Klaga högljutt och var obekväm. Påtala med hög röst alla orättvisor som drabbar dem som ska betala kalaset. Bli en jobbig jävel. Säg sanningar. Lägg inte in värderingar utan låt folk själva få dra slutsatser av dina utsagor.

Hörde Täppas imorse på Ring P1. Vilken sorgesam figur denne övervintrade gamla kommunist är. Han använder programmet som sin plattform att föra ut sina floskler och sin skåpmat. Som den chauvinist har är i grunden höjer han rösten och avbryter folk som tycker "fel" och detta även när inringaren stöder sig på fakta och vetenskapliga undersökningar. Då får dessa fakta inte framföras utan stämplas som än det ena än det andra av karln. Rysansvärt!

http://www.korta.nu/flbl

 
Ingen bild

Stefan

8 december 2015 11:36

Thoralf.
Vad är det du håller på med?
Har den lilla rest av sunt förnuft brunnit upp i skallen på dig?
Sitta och skicka förtäckta hot till IRM skribenter och använda ord som fotsoldater för att du är sur och anklagar dessa för att "hänga ut" dig.
Du skriver ju för satan på en blogg tillgänglig för alla där du spyr ur dig så mycket dumheter så man kan nästa tro du är i behov av vård.
Skäms.

Thoralf Alfsson

8 december 2015 12:23

Lille Stefan, var har jag hotat någon? Var har jag skrivit om fotsoldater?

Jag har bara skrivit att jag tänkte skicka ett julkort till Henrik Johansson för att han marknadsför min blogg men jag har inte hans adress.

Att sedan Henrik Johansson ser spöken mitt på ljusa dagen får du ta med honom.

 
Ingen bild

Johannes

8 december 2015 11:56

Lyssnat för mycket på Reinfeldt? Hur gammal är du?
Jag är 15 år, går i nian, gillar fotboll och tjejer. Hur gammal är du, gubbstrutt?

Thoralf Alfsson

8 december 2015 12:25

Jo, det var det jag misstänkte! Min blogg är inte barntillåten.

 
Ingen bild

Lena

8 december 2015 12:11

Tack @Göta för ditt inlägg och länk (delar av filmen har jag sett tidigare dock) men håller med @World Traveller att alla ändå borde se den för att få ett annat perspektiv och vilka onda baktankar som ligger bakom denna invasion av migranter.

I länken @Göta delade finns ett inslag av Tysklands förbundskansler Angela Merkel 13.55 in, där hon i höstas vid den massiva invällningen ses på ett podium med höga tyska dignitärer som applåderar och välkomnar dessa migranter av muslimer. Det står en man med en TYSK FLAGGA i handen och vajar med den, då går Angela Merkel fram och tar resolut av honom flaggan och lägger bort den. Detta måste ni se för att förstå, vilken SYMBOLHANDLING det är! Och detta gör hon "off garded" s a s.

Denna Angela Merkel är inte vem som helst, hon var östtysk kommunistaktivist före murens fall. Hon har den "rätta" livsåskådningen för globalisternas masterplan. Aktoritärt ska det vara, ingen frihet för folket, de ska arbeta, betala skatt och sen hålla käften på sig om de inte har "rätt" åsikt.

Har hört att denna Angela Merkel tillhör toppskiktet av "det osynliga, styrande globalistnätet. Något är ändå fel när tyskarna som förr gillade henne blev mycket besvikna under hösten.

Vad gäller livsåskådningen på de fjantar som skriver här Jakob, Mattias R m m så tillhör de också de som är så indoktrinerade att det inte finns något hopp för dem. Ni kan ju själv läsa deras inlägg, de är så tunna i sin logik och resonemang att man skattar rakt ut, så sluta upp att reta upp er på dem. Det enda de tjänar till är se hur de resonerar.

Som sagt livsåskådningar som den IRM har, som förresten mest liknar en lakej till makten och vänstern, de vill ha en befolkning som säger JA till allt dessa galningar hittar på. Om inte, så tar de upp rasitkortet. ÄR DET NÅGOT SOM MAN KAN RESPEKTERA?

 
Ingen bild

Lena

8 december 2015 12:21

Kan Finland så kan väl vi! Finland samlar in alla som fått avslag på sin asylansökan på särskilda enheter för vidarebefordran ut ur landet. Hoppas bara att de skickar dem till oss.

https://meritwager.wordpress.com/2015/12/04/finland-grundar-evakueringscentraler-for-asylsokande-som-far-avslag/

 
Ingen bild

C Andersson

8 december 2015 13:14

"Den svenska 17-åriga flicka som greps i Wien på väg till Syrien är inte misstänkt för något brott i Österrike. Åklagaren vill därför att svenska myndigheter tar över utredningen mot henne." [expressen.se 2015-12-08]

Varför greps flickan i Österrike? Varför släpps hon inte på fri fot? Vet svenska myndigheter vad de sysslar med?

 
Ingen bild

Stefan A.

8 december 2015 13:48

Hatsiten IRM har nu efter kampanjen mot Thoralf förfallit till självömkan, känner sig hotade av ett julkort, märkligt att man kan vara så känslig när de själva ägnar all sin vakna tid till att förvränga, förlöjliga, förtala och smäda Sverigedemokrater, tror inte det är så många utanför deras egna fotsoldater som erbjuder en axel för hatsiten att gråta ut emot....

 
Ingen bild

Gösta Svensson

8 december 2015 14:02

Iofs tror jag inte ett dugg på att Sverige någonsin kommer att utvisa alla som inte har rätt att stanna, det finns sannolikt alltför starka krafter både i det synliga och fördolda som motsätter sig det, men jag leker ändå med tanken ibland hur det det skulle gå till rent praktiskt? Är det ens möjlugt längre? Flyg borde ju vara uteslutet - det borde bli alltför dyrt och osäkert. Båt tror jag inte på - det skulle ju krävas militär personal ombord för att hålla ordning på de som skall ut för att inte myteri skulle utbryta. Bussar låter ineffektivt och osäkert. Alltför lätt att smita från fordonet.
Så hur skulle det gå till om det inte skall ta åratal?

Tyvärr lutar jag istället alltmer åt att låta Reinfeldt vinna, och helt enkelt förespråka kraftigt minskad välfärd. Dels skulle förmodligen pullfaktorn minska avsevärt då och inflödet skulle närma aig hanterliga nivåer. Dels skulle kanske en del tröttna och dra vidare till andra länder där kebabtekniker och kamelfösare verkligen har en chans att kunna försörja sig genom arbete istället för bidrag.

Jag antar att en omsvängning av sådant slag då det gäller välfärden, inte ligger i linje med SDs politik, och det blir i så fall lite problematiskt för mig som nationalist - vilket sverigevänligt parti som öht har en chans att påverka skulle jag då rösta på?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

8 december 2015 14:14

Göta
Har du ingen källkritik alls. Sluta lägg upp klipp utan kunskap om vad de innehåller, utan bara "detta verkar stämma med vad jag tycker och tror" då borde det vara sant.
Det finns ett ordspråk för det.

Den påläste är osäker medans idioten är tvärsäker.
"the problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence"

Hela filmen är debunkad. till att vara ren propaganda.
Eller vill ni verkligen sammankoppla fotbollsvåld, klipp från usa med "the knockout game", demonstrationer som spårat ut. m.m Till en rubrik.

Fakta svarar för sig själv. När man måste använda taktiker som dessa, uppstår frågan (varför då) behöver sanningen semiljugas fram?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

8 december 2015 15:22

Med Johannes argumentation kan vi lösa hela flyktingkrisen genom att skicka alla flyktingar till Grönland. Skulle det mot förmodan bli fullt där så har vi kvar Aktis, Antarktis, Alaska, Amazonas och Sahara.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

8 december 2015 16:35

Mats skrev:

"Den påläste är osäker medans idioten är tvärsäker.
"the problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence""

Är du säker på det, Mats?

 
Ingen bild

Tobbe S

8 december 2015 16:36

@Johannes. Geografi är inte din grej va?
Sverige består till 80% av skogar, sjöar/vatten och berg/fjäll.
Odlingssäsongen är kort, bara ca 4,5 månader.
Självförsörjningsgraden, när det gäller mat, är f n mindre än 50%.
Vad lär ni er på lektionerna egentligen?

 
Ingen bild

Pepparholm

8 december 2015 16:46

Nu börjar PK att backa från de stora orden om att stoppa vid gränsen. Det blir bara trams och med massor av undantag i verkligheten.

Har lagrådet demokratisk legitimitet som nu bl a Batra skyller på? Hur många röster? Det motsvarar för mig endast en av alla dessa lobbygrupper, men som lever gott med statlig avlöning.

De enda man kan lita på när det gäller att stå fast vid principen att rädda landet från utarmning är SD.

 
Ingen bild

Observer

8 december 2015 17:08

@Johannes!
-Vad vi bråkar om, är vem som skall betala för dem. Men det kanske DU kan göra då! DU som vill ha dem här!
-Då skall DU få betala för dem också!
Fast du är väl kommunist och vill att vi andra skall betala, Vi som inte vill ha dem här.
...Så se då till att pröjsa för dessa om ni vill ha dem, Annars håller ni käften!

 
Ingen bild

Pensionisten

8 december 2015 17:47

Vasalopp å Vasalopp! Med så bakhalt som regeringen har så kommer dom aldrig ta sig i mål!

 
Ingen bild

matspp

8 december 2015 18:13

@Mats (ateist) Proffstroll,
Nu är det dags att du tar en själv avstängning igen.
Då kan du fundera på varför du bränt varenda propp.

 
Ingen bild

Lena

8 december 2015 18:37

@Mats proffstroll 14.14
"Göta Har du ingen källkritik alls" Har du svårt att förstå att inlägget är hennes åsikter? Vi har yttrandefrihet här i landet!

"Det finns ett ordspråk för det". "Den påläste är osäker medans idioten är tvärsäker". Det är en projektion, det är till dig själv du ska skicka meddelandet...

"Hela filmen är debunkad".(debunkad???). "till att vara ren propaganda". Jo det förstår nog de flesta i bloggen, den är ett ihopklipp och den vill säga något som du aldrig ser i MSM. Så det du ser är en annan sida av "sanningen". Men uppriktigt vad tycker du om att små barn i Sverige idag är indoktrinerade till att hålla pekfingret i luften, precis som IS-krigarna gör? Är inte det propaganda? Dessutom till små barn som inte har möjlighet att bilda sig en egen uppfattning, utan måste hålla tillgodo med den "sanning" som serveras! Vad anser du om det Mats?

"Fakta svara för sig själv". Jo och en bild säger mer än tusen ord.

 
Ingen bild

Tony

8 december 2015 18:44

Så visar Sossarna åter vilken ynkedom partiet har
blivit, när inte sken-oppositionen gick på sossarnas
linje om att stänga Öresundsbron, och att man då kanske
råkat att hamna på samma sida som SD, så drog man tillbaka
förslaget, och skyller på lagrådet? Sossepartiet är ett
stort skämt, och värd all den förakt som fler och fler
visar partiet!

 
Ingen bild

Anya

8 december 2015 18:51

Tittade in på IRM:s sida. Vilken smörja! Undrar i vilken värld de befinner sig? Disneyland?
Efter att ha läst Henrik Johanssons inlägg tycker jag mig se likheter med Johannes. De skriver på ungefär samma sätt!
Johannes skriver att han är 15 år! En träffande beskrivning på
Henrik Johansson!

 
Ingen bild

Göta

8 december 2015 18:53

Från 'Nyheter Idag':
"Gruppvåldtagen kvinna tvingades hoppa från andra våningen – Gärningsmännen utvisas inte."
På tisdagen dömdes sex män för delaktighet i en våldsam gruppvåldtäkt i Ludvika, men trots att samtliga är medborgare i Eritrea får de stanna i Sverige. – Jag menar att det förelåg flyktingstatus, säger vice chefsåklagare Gun-Britt Ström till Nyheter Idag."

Läs mer här:
http://nyheteridag.se/gruppvaldtagen-kvinna-tvingades-hoppa-fran-andra-vaningen-garningsmannen-utvisas-inte/

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

8 december 2015 19:06

Nemo saltat sobrius
Ja, jag är 100% säker på att någon annan än jag myntat det uttrycket. Ja jag tror att det ligger mycket i det uttalandet, om man ser till obevisad religion, konspirationsteorier, politik, m.m (skall dock tilläggas att politik är av en annan klass än de andra)
Den skall vara övertygande, men inte till den punkt att den måste backas med dåliga/vridna argument.

Sedan kan vi ta lite "fun with facts"
Alla människor på jorden får plats på Gotland, ( det kan ha ändrats) dom väger lika mycket, som relationen mellan MountEverests vikt och ett 20g kuvert i förhållande till jorden.

Det bor 36 miljoner människor i Tokyo yta 14000km2
Gotland är 3000km2 57000inv.
Manilla 636km2 11,5 miljoner människor.
Grönland, i fall dom inte skulle få plats =) är 2.166000km2

Det är inte på något sätt någon vilja, att stoppa in 50miljoner människor på Gotland ( om vi skalar upp Manilla till 3000km2) det vore bara löjligt, men det är tyvärr lika löjligt att säga att det inte finns plats överhuvudtaget, eller ens att den är liten, 1 miljon, vore inga problem. ytmässigt.
( det var inte din ståndpunkt), (noterat) men du tyckte att argumentet höll. också noterat.

matspp
Är personliga påhopp de enda argument du har, så är det nog du som har dåligt på fötterna. ( det är även lite patetiskt om jag får säga det själv) Du har precis myntat, Stor på jorden, liten i orden. ( pst, det gäller att kunna backa upp (stor på jorden) annars blir det problem.
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.”

Detta var vad som hände sist,( du var en mästare) när jag vart blockad/censurerad, det kommer inte att hända igen, så jag kommer bara att svara om du kommer med vuxna argument, och inte bara personliga påhopp.

 
Ingen bild

Göta

8 december 2015 19:35

@ateisten Mats, "det allvetande proffset"
Du hintar att den ihopklippta YouTube-filmen skulle handla om fotbollsproffs.
Det är möjligt att ett par sekunder här och var inte har med huvudproblemet att göra, utan är inklippta i sensationssyfte. Detta är i så fall helt onödigt, eftersom det finns mer än nog av autentiska klipp i minst 90 procent av innehållet, som borde ge vilken inkrökt godhetsfanatiker som helst vissa fingervisningar om vart vi är på väg med stormsteg och utan möjligheter till återvändo.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

8 december 2015 22:05

Lena
Dessutom till små barn som inte har möjlighet att bilda sig en egen uppfattning, utan måste hålla tillgodo med den "sanning" som serveras! Vad anser du om det Mats?

Det är precis därför man inte skall använda 100klipp av helt skilda saker med en gemensam nämnare, våld, och sätta den under samma rubrik.... denna film...koranen...bibeln. det blir fel.

"Fakta svara för sig själv". Jo och en bild säger mer än tusen ord. Helt rätt. men inte om du säger att bilden är något annat än vad den beskriver. då blir det tusen lögner, fakta kommer du inte åt, hur mycket du än vill.

Göta 90%, jojo, när jag som lekman, direkt kan urskilja, klipp från USA ,rena överfall. Demonstrationer mellan grupper, fotbollshuliganism. ETC,

Det är lika vidrigt som om någon gjorde en film om kampsport, vartannat eller var tredje klipp var ifrån en misshandel på stan, vissa av de råaste knockarna, blod från Cuts, lite från filmens värld. ETC Och den skulle få representera ALLA kampsportare oavsett sport. Och du och Lena skulle säga, Ja filmen är lite klippt för sensations syfte. Men du missar poängen att vi vet endå vad som är sant.

Så om du vill fortsätta diskutera, böja med att tala om hur många % av filmen du skulle vilja ha dokumenterad som flykting relaterad, för att du skall anse att den representerar verkligheten. Svaret kommer dock att säga en del om ditt kritiska tänkande. 0-100% Jag skulle lägga mig vid 98% men det har jag redan påvisat felaktigt.
Jag skall ärligt erkänna att jag inte vet (förnärvarande) vilka av dessa klipp är invandrar relaterade. men eftersom jag direkt såg så många tveksamheter, så gissar jag på 45%.

Bollen ligger hos dig, hur många %

 
Ingen bild

matspp

8 december 2015 22:27

@Mats proffstroll
Du söker upp den här bloggen gång på gång. Du har alltid i stort sätt hittat något som du klagar på plus att du har rätt och alla andra har fel.Låt oss alla höra din sanning om hur förträfflig invandringen är och gärna uppbackad med fakta. Det som hände sist var att du målade in dej själv i hörnet och brände alla broar. Vad vill du efter åratals ständigt gnällande?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

8 december 2015 23:19

Mats (ateist) Proffstroll skrev 14:14:
"Den påläste är osäker medans idioten är tvärsäker.
"the problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence""


Mats (ateist) Proffstroll skrev 19:06:
"Ja, jag är 100% säker på att någon annan än jag myntat det uttrycket. Ja jag tror att det ligger mycket i det uttalandet, om man ser till obevisad religion, konspirationsteorier, politik, m.m (skall dock tilläggas att politik är av en annan klass än de andra) "

Sen missförstår du det hela. Johannes hävdade att det fanns plats. Med förslagen som gavs menade jag och andra med mig att det inte platsbrist det är frågan om, det är brist på resurser, infrastruktur, pengar, bostäder och jobb. Så att man kan sluta med ett av de dummaste argumenten sen invandrarna skulle rädda våra pensioner. Nämligen att det finns plats.

 
LSW14

LSW14

9 december 2015 06:59

@Mats (ateist) Proffstroll 14:14

Nu har jag kollat på videon som @Göta länkade till i ett tidigare inlägg och kan inte riktigt förstå din kritik. Menar du att en stor del av klippen inte är relaterade till invandring/multikulti alt att det är fejk? Jag säger inte att du har fel, men själv uppfattar jag inslagen som trovärdiga.
Här nedan har jag listat några avsnitt och de verkar äkta och högst relevanta i sammanhanget. Propaganda, ptja det är det väl isf i den mening att videon lyfter de problem och konsekvenser som etablissemanget väljer att ignorera/förneka. Som t ex faktumet att multikulti är en katastrof för folket men en dröm för makten och storkapitalet samtidigt som "flyktingfenomenet" är en avgörande faktor för att förverkliga 'Den nya världsordningen', dvs Agenda 20130.

Videon:
- Aten, asylsökare väller ut från bildäck.
- Unger, horder av asylsökare till fots på väg till Tyskland. En förtvilad mor.
- "Take the refugees! We shall soon collect them in the name of the coming Caliphate!
- Where do we go? Germany!
- Sekvens filmad med "nattkamera".
- Hollande; "The goal is to meed the [EU] challenge of interracial marriage".
- Om demografin, UK och Frankrikes urbefolkning snart i minoritet.
- If [the disbelievers] want to push us back...
- Rengbågar i Stockholm
- Anders Borg; "Basically the US is providing these flows for us, you make war and we get the refugees".
- Barn som sjunger: This is my country, this is your country...
- Barn + terrorist gör IS-tecken.
- RF attackerar en misstänkt fascists bostad.
- Walter Lübcke, CDU: If you do not represent the vaues (of muliculturalism) you are free to leave Germany at any time if you disagre.
- Gregor Gysi (judisk advokat): Every year more native Germans die than thera are born. That is very forunate...
- If a stranger (a Swede) comes to Rosengård...
- UK go to hell
- With the Muslim immigration to Europe...
- Nick Griffin: Since then, an unholy alliance of leftists, capitalists an Zionist supremacists...
- I have a problem down here...
- Magdeburg, brutal våldtäkt.
- Barbara Lerner Spectre förklarar i klartext vem som kontrollerar invandringen till Europa, vem som har ledarrollen nu och i framtiden.

Peka gärna ut de delar som du anser är fejk eller på annat sätt missvisande, givet syftet med videon. Jag lovar att lyssna!

Videon igen:

http://https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

 
Ingen bild

World Traveller

9 december 2015 09:31

LSW14, Du lär nog i te få nåt svar.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

9 december 2015 10:04

Nemo saltat sobrius
Ok. Jag ser var jag gick vilse, jag läste Tobbe.S kommentar som din.

matspp
Låt oss alla höra din sanning om hur förträfflig invandringen är och gärna uppbackad med fakta.
En (halmgubbe)

LSW14
Såja, så skall en replik se ut. Jag skall kolla igenom, och komma tillbaka, men det är som jag säger, om filmen skall vara en bild av något, som är sant och fakta mässigt, "varför?" och hur mycket felmarginal kan fakta och sanning ha! Jag åter kommer.


(matspp här har du en mall över hur en diskussion ser ut, klar och konsis utan personliga påhopp, se och lär av LSW14)

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

9 december 2015 13:24

Första 50sec Fakta över att folk flyr, och går långa sträckor. Inga problem
Sedan ställs frågan hur påverkar detta europa, direkt klipp till att människorna börjar springa, (anledning?) Sedan en rädd gråtande kvinna från kravalerna i lesvos, Jag skall inte alls försvara kravalerna
men det fanns en anledning till den. Men den var inte för att "kriga" mot varandra, som kvinnan vill påstå.
“We didn’t expect this from Europe,” said Mohamed Ibrahim, 29, a lawyer from Aleppo in Syria. “Nobody knows when we will get the documents. We are without hope.”
Rädsla och desperation leder som oftast till elände. Det kan inte försvaras men det blir ett faktum.

1,33 Ett uttaland av (någon) översatt av någon, inklippt i ett inklipp. Detta gör det nästan omöjligt att source bestämma klippet, eftersom personen(rna) är så ärliga i sin avsikt
att dom inte lämnar ut sådan trivial info. Bara det faktum att dom inte har länkar till sina klipp är mycket suspekt. ( påståenden utan grund, kan avfärdas utan grund)
1,52 ett klipp från kriget i Mali, och det har inget med flyktingar att göra. (inte i den meningen i allafall) (varför ett klipp av ett krig?) vad har det med öppna gränser att göra?
Och så klippet... Arg neger på bilden innan, och helt plötsligt negrer som går igenom en kontroll, (en slump) eller ville man understryka något?

Sedan följer en kavalkad av klipp, helt orelaterade till varandra, anledningen kan vara precis vad som helst, ingen kritisk människa kn dra någon logisk slutsats av detta mishmash
Och den som säger att dom kan det, får nog visa det isof.
Det är klipp från demonstrationer, i ett helt gäng länder, gatukravaller ( ej heller försvarbart) men har inget med flyktingar att göra,finns säkert något klipp instoppat där som har med det att
göra också. Men att göra en film av sanningen fakta och verkligheten på detta sätt, borde vara straffbart. Åtminstonde intullektuellt.

3,15 Det bara fortsätter med helt orelaterade gatuöverfall, och raskt över till mörker kamera där flyktingar går på vägen någonstans i europa ( antar jag ) Vart är kopplingen?
Jag har inget att säga om att det är ett faktum att folk går genom Europa, det är ett faktum Sarkozy fortsätter filmen med ett uttaland, ok inga problem där, nu skall vi se om
videomakaren hittar ett klipp som stärker vad han säger, (bevisar sanning med ett exempel) Nja, Populationen i Eng,Tys,Fran. är hotad av.. ja tydligen inte flyktingar utan islam. ?
( jag tror förövrigt inte ett dugg på att dom länderna skulle vara hotade befolkningsnässigt överhuvudtaget) Det är som att säga att det inte bor Amerikaner i Newyork pga, chinatown.

Religion har inte heller något med flyktingar att göra, Folk med dåliga ideèr har ingen rätt att fly. Den tanken, är i sig är en dålig idè.

5,16 Så varför inte spinna vidare på den muslimska tråden, med en ren lögn, dragen ur röven av en English defence person. Detta fakta är ett twitter inlägg.


Tommy Robinson
‏@TRobinsonNewEra Sweden: Muslims rape over 700 women 300 children within first seven months 2013:

Motfråga och svar. (burden of proof) lol
@jamesbugnell117 @TRobinsonNewEra Didn't answer my point. Not a shred of evidence backing up his claim in the article presented. None.
@AlexCarter28 @TRobinsonNewEra Where's your evidence to suggest it isn't true? How do u know it isn't true? Cunt.

Den som inte börjar se hur patetiskt detta börjar bli. Har nog intalat sig själv att, kritiskt tänkande är löjligt.

Sedan rullar det igen klipp från allt möjligt, även från Usa (gäng, bloods) eller en musik video med negrer, vi behöver ju en segway.
Så om vi pratar om Norge och samtidigt lägger in ej relaterade klipp som av någon anledning är av neger, gäller att hålla tråden, dom borde automatiskt bli
muslimer också, för det är alla negrer även Amerikansk, som ett av klippen visar.

6,30 WOW Hur man får ihop detta, Ja det är väl bara att bekänna sig till IS rakt av. För sist jag beställde en öl EN öl så vart jag tydligen medlen. Snacka om att dra
växlar som bara religiösa personer mäktar med. För er som inte vet, så är den enklaste förklaringen med ett finger i luften, Ett en 1 enad etc. WOW.

Går inte vidare nu, tycker att jag lagt fram tillräckligt med, grund för att kunna klassa detta som rent skräp. Med en taktik som denna, skulle vem som helst
kunna beskriva KKK som den mest progressiva och trevligaste kristna församlig i världen.

Och slutligen måste frågan (varför) denna spinn, semi och hel lögner, för att adressera ett problem, för det är ett problem.

Thoralf Alfsson

9 december 2015 14:54

Er diskussion hör inte hemma i kommentarerna!

 
Ingen bild

LSW14

9 december 2015 16:02

@Thoralf 14:54, "Er diskussion hör inte hemma i kommentarerna!".

Ok, då vet vi.

Thoralf Alfsson

9 december 2015 16:06

Era kommenterar tenderar att bli lika långa som ett blogginlägg.

 
Ingen bild

Anders

12 december 2015 13:08

Vill inte ha din jävla rasist propaganda i min brevlåda igen så håll er borta från Mölndal tack

Thoralf Alfsson

12 december 2015 15:32

Så du menar att fakta från Migrationsverket och från deras motsvarighet i Norge, Danmark och Finland rasistpropaganda? (du hade särskrivit). Jag förstår att du tillhör gruppen faktaresistenta svenskar.

Om du skriver vilken adress du har, så skall jag meddela mina sympatisörer att du inte vill ha någon mer upplysande information.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se