thoralf

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2015

MILJONERNA RULLAR, MILJARDERNA RULLAR

Av Thoralf Alfsson - 16 oktober 2015 22:42

Jag tror att de flesta inte förstår vilka kostnader som Migrationsverket utgör statsbudgeten. Det går liksom inte att ”ta in” hur mycket 20 miljarder kronor är i praktiken.


Jag har därför gjort en sammanfattning grundat på den kontoplan som används för bokföringen inom Migrationsverket. Jag tror att de är lättare att ta in vilken enorm miljonrullning, miljardrullning det handlar om i praktiken hos Migrationsverket om man ser hela listan!


Kom ihåg att dessa siffror gäller 2014! Kostnaderna för 2015 kommer bli extremt mycket högre.


Här nedan finns två bilder men för att se hela listan på drygt 400 rader får du gå in på följande länk.


 

 

 
 
Ingen bild

Stefan

16 oktober 2015 23:39

Helt otroligt. 20 miljarder bara till Migrationsverket, sen tillkommer ju alla andra kostnader i samhället som invandringen medför för välfärdssystem, polis, rättsväsende, osv.

20 miljarder för 2014 innebär ju att det i år måste bli minst 30 miljarder. Migrationsverkets kostnader närmar sig vår försvarsbudget i storlek.

Snacka om att ha fått in en gökunge i boet...

Regeringen gör inget för att rädda Sverige, tvärt om gör de vad de kan för att skrämma iväg den lilla industri vi har kvar genom att avveckla kärnkraften och ersätta den med intermittent vindkraft.

Regeringens lösning för att säkra eltillgången verkar vara den aldrig sinande flyktingströmmen!

 
Lassekolja

Lassekolja

16 oktober 2015 23:48

Thoralf, vi Sverigedemokrater inser nog de enorma kostnaderna, det är ju just därför vi en gång blev Sverigedemokrater, åtminstone vi som "kom in" från höger s.a.s men säkerligen de flesta övriga också. Att vi, som 7-klövern påstår, är rasister handlar ju mer om brist på argument mot vår politik. Om en och annan med tiden blivit mer och mer rasistisk bör ju de, som har problem med det, fråga sig varför så är fallet och föra en politik, som inte skapar rasism!
Tillbaka till kostnaderna, dessa bör offentliggöras till svenska folket och det åligger SD att göra detta, eftersom 7-klövern ju tvärtom gör allt för att dölja dessa!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

matspp

17 oktober 2015 01:41

Ännu intressantare är väl den totala kostnaden för invandrare. Den ökar ju också år efter år och är nu uppe i 100-tals Miljarder per år! De 40000 tusen av 5000 tusen "svenska romer" som tydligen kostar 12,5 Miljarder per år är det ingen som gör något åt. Att Se till att våra fattig pensionärer inte är fattiga längre kostar visst 4,5 Miljarder som är små potatis i de här sammanhangen. Men till det finns inga pengar vilket betyder att någon/några läs 7K ställt grupp emot grupp som det så fint heter. SD måste ut med den sortens info NU!

 
Ingen bild

kalle

17 oktober 2015 02:09

en kommun med ca 20 000 invånare omsätter ca 1,3 miljard. ca 130 000 invånare omsätter 6-7 miljarder. alltså kommuners intäkter och dess kostnader på ett år.

så miggvÄrken motsvarade under 2014 ca 16 stycken småkommuner som bara skulle haft utgifter och inga inkomster alls!

eller Örebro och Västerås tillsammans,dessa kommuners utgifter!

hela landets totala skatteintäkter är väl nära 2000 miljarder varje år. bara små smulor av dessa går tillbaka till folket genom välfärden. det mesta hamnar i privata fickor hos 7 klöverns kreatur. allt från statligt presstöd, administrativa kostnader i sida, löner och arvoden, mutor och mestickning mm

 
Ingen bild

kalle

17 oktober 2015 02:30

20 miljarder är vad det kostar att driva 20 stycken universitet, under 1 år. men då leder utbidade människor till något gott.

medans att handlägga falska asylärenden inte leder till nån utveckling för någon.

 
Ingen bild

Observer

17 oktober 2015 04:20

Det är sådana pengar i detta att även vår basindustri tycks vilja hoppa på tåget

http://www.entreprenadaktuellt.se/?p=48579&pt=107&m=2879

Lönsamheten i Svensk invandringsindustri får t.o.m vapenindustrin att likna en korv-kiosk i jämförelse!
..Vilka blir nästa? Boliden Mineral? LKAB?

 
Ingen bild

Observer

17 oktober 2015 04:25

Alla kostnader som inte redovisats i förväg som budget inför Svenska folket bör återkrävas från respektive beslutsfattare i domstol.

...Och som sagt: ÅTERINFÖR TJÄNSTEMANNAANSVARET!!!

Hade det funnits så hade det ALDRIG kunnat gå så här långt.

 
Ingen bild

Janne B

17 oktober 2015 04:53

Millioner brukare, som flugor på en hästskit, alla ska ha,du svensk skattebetalare ska betala. När ska reaktionen komma? Det kan inte dröja länge nu, det jäser överallt

 
Ingen bild

World Traveller

17 oktober 2015 08:12

Jag läste att någon räknat ut att 40% av svenskarna nu röstar på SD. 7-klöverns höga opinionssiffror beror på att invandrarna/muslimerna får rösträtt i stort sett så fort de sätter sin fot i Sverige. 2018 kan det vara för sent att rädda vårt land genom "fria" val. Detta är uträknat av de styrande i Sverige och EU.

 
Ingen bild

Zetor

17 oktober 2015 08:36

Kyrkorna i lilla Berga i Högsby kommun MissionsKyrkan ,Filadelfia, Svenska Kyrkan och som om detta inte vore nog Röda Korset försöker övertrumfa varann i godhetstänkandet ,ingen ägnar en tanke åt Sveriges ca 40000-50000 tusen hemlösa och uteliggare och ca 8000000 fattigpensionärer , nej det ger bättre rubriker att vurma för asylanter som kanske aldrig kommer ut i arbete ! Jag förstår inte vart förståndet har tagit vägen hos många !

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 oktober 2015 08:37

Det är nu verkligen hög tid för SD att ge ut ett infoblad till hushållen. Efter utspelet i veckan om bla. folkomröstning om invandringen borde det vara dags nu!
Att följa en fiktiv invandrare hela vägen från ankomsten till ett riktigt arbete och återförening i Sverige av hans fru och sju barn. En livsberättelse för familjen med samhällskostnader noga uträknade och specifierade. Det skulle väcka "Svenne Banan" rejält och skapa rejäl debatt!

Tänk om de anställda hos Migrationsverket kunde bli utan arbetsuppgifter och istället styras in i tex. vården. Vilken förstärkning!

Läste fö. för en tid sedan på nätet om de vänsterextremister som attackerade Migrationsverket förr och på olika sätt förhindrade beslutade utvisningar. Protesterna har upphört och de ska ha blivit anställda av Migrationsverket som handläggare. Kan det verkligen stämma???? Någon som vet..? De borde istället skaka galler..

 
Ingen bild

Demokratur

17 oktober 2015 08:54

Jag jobbar på en offentlig arbetsplats där vi bl a ska tänka på våra resekostnader... "Välj alltid billigaste färdsätt"... Tillåt mig urinera på tillståndet i Sverige.
Ska bli skönt att lämna eländet bakom sig

 
Ingen bild

Lena

17 oktober 2015 10:38

Är nattväktarstaten vår framtid? Och nyliberalerna får sin cyniska skitsamhälle och vänstern får sitt klassamhälle (något de i hemlighet drömmer om för att de till slut ska få sin revolution)....
Läs Patrik Engellau och glöm inte de intressanta kommentarerna.

http://detgodasamhallet.com/2015/10/17/ar-nattvaktarstaten-var-framtid/#more-2629

 
Ingen bild

kalle

17 oktober 2015 10:47

till dom som jobbat och betalat skatt hela livet finns ingen välfärd. inte ens en käpp kan en svensk få.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smaland/hjalpmedel-dras-in-pensionarer-far-betala-ur-egen-ficka

 
Ingen bild

World Traveller

17 oktober 2015 10:48

Knivattacker och påkörningar i Israel skapar rubriker världen över men det är precis lika illa här i Sverige men här tystas det ner.

 
Ingen bild

Johan

17 oktober 2015 10:54

Helt sjuka siffror! Och så anställer de asylsökande som du nämnt i ett blogginlägg tidigare! SD måste få 20%+ i nästa val. Hoppas.

 
Ingen bild

Janne B

17 oktober 2015 11:19

Inte likt dig Thoralf att slarva! De flesta tycker nog att du är en klippa som behövs nu mer än någonsin.

 
Ingen bild

Lärare

17 oktober 2015 11:37

Tillståndet är mer än kaotiskt nu. De fortsätter välla in flera 1 000 varje vecka, vad göra? Tältlägren är ju tillfälliga sägs det, ja men sen då? Vart ska dom ta vägen, ska dom erbjudas lägenheter eller hur är det tänkt? Varifrån ska man få alla dessa boenden? OCH vad kostar det? Hur många kommer som anhöriginvandrare om de flesta får PUT? Sägs att i snitt kommer det 2 -- 8 personer. Herre Jösses stoppa vansinnet NU!

Ja, de är många frågor som ingen vet svaret på idag!

Det enda trovärdiga alternativet är att SD tar makten, då hoppas jag de skickar tillbaka samtliga som inte har asylskäl, de rör sig om åtskilliga hundratusentals flyktingar (lycksökare, (ekonomiska flyktingar). OCH stänger gränserna omedelbart!
OCH, börjar ta hand om våra egna, ungdomar och äldre på ett respektabelt sätt. SLUT med att vara hela världens socialbyrå!
Nu kör vi på med den nya kampanjen!

 
Ingen bild

kalle

17 oktober 2015 12:02

ett exempel som borde väcka upp den mest politiskt korrekte indoktrinerade. vilken galet totalinvandring det är till Skandinaviska länder.

ett berg med tusentalscyklar, för asylbluffare kan med en lucka i lagen bara cykla in över landsgränsen.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/cykelberget-som-ska-skrotas

tänk om Skandinavien invaderats förr då skulle det inte funnits nåt att fly till. detta är verkligen slutet för Skandinavien.
det kommer nog inte finnas nåt riskkapital att bygga upp länderna på nytt. det blir 1800-tal

 
Stig Rydmark

Stig Rydmark

17 oktober 2015 12:11

Har sett någon aktuell siffra på 40.000 ensamkommande. De kostar tydligen 1-1,2 miljoner/år.Bara dessa siffror handlar ju om 100-tals miljarder under många år!

http://HTTP

 
Ingen bild

Johan R

17 oktober 2015 12:19

20 miljarder kronor är i detta sammanhang helt enkelt inte mycket pengar. Det motsvarar cirka 0,5 % av bruttonationalprodukten under ett år. Dessa pengar ger mycket sysselsättning åt både svenskar och invandrare - utredningskostnader, löner till anställd personal med mer.Troligen är det svenskarna som själva på detta sätt konsumerar lejonparten av invandringens kostnader.

Thoralf Alfsson

17 oktober 2015 20:59

Hade du inte fått samma effekt om det varit fler anställda inom skolan, inom omsorgen, inom vården och inom annan offentlig service?

 
Ingen bild

SM811

17 oktober 2015 12:26

Thoralf.
Kan du radera länken i mitt inlägg ovan.
Vet ej vad det är för någonting.

 
Ingen bild

Göta

17 oktober 2015 12:40

Thoralf skriver: "Det går liksom inte att 'ta in' hur mycket 20 miljarder kronor är i praktiken."

Nej, det gör det inte, eftersom det inte går att ta in HUR STOR SKILLNADEN ÄR MELLAN MILJON OCH MILJARD. Därför bollar folk i allmänhet omkring värdena miljoner och miljarder som om de vore ungefär samma sak. Väldigt många människor har inte alls någon uppfattning om den enorma skillnaden mellan miljon och miljard.

En miljard motsvarar 1000 miljoner. Om man räknar i tid istället för pengar, så inser man skillnaden bättre.

EN MILJON SEKUNDER = 11,5 DYGN
EN MILJARD SEKUNDER = 11 500 DYGN - alltså 31 ÅR och 6 månader

Sedan gäller det ju oftast inte EN enda miljard utan kanske 3 eller 10 eller flera hundra miljarder. För att få ett litet hum om hur svindlande stor SKILLNADEN är mellan varje miljard jämfört med skillnaden mellan varje miljon, kan man omvandla detta också i tid.

Om man då t ex jämför 3 MILJONER med 3 MILJARDER och omvandlar det i tid blir det:
3 miljoner sekunder = 3 x 11,5 dygn = 34,5 DYGN - alltså drygt en månad.
3 miljarder sekunder = 3 x 31,5 år = 94,5 ÅR - alltså mer än hela medellivslängden för en svensk.

Försök sedan tänka er in i hur mycket de 250 MILJARDER KR PER ÅR är, som Jan Tullberg har räknat ut att vår invandring kostar. (Eller snarare kostade. Kostnaden har ju definitivt ökat med flera miljarder det här året.)

 
Ingen bild

Tony

17 oktober 2015 12:52

Om vi hade haft en normal Media, som visat upp
alla kostnaderna för skattebetalarna hade det
aldrig kunnat gå så långt utan ett ramaskri utan
dess like. Men nu har vi en Media som inte är till
för folket utan är istället hantlangare åt Myglande
myndigheter, det handlar ju inte precis om kaffepengar!
Det är talande att Thoralf som privatperson kan
redovisa sådana uppgifter, som det borde vara självklart
för Medierna att rota fram, men det visar tydligt på
att Medias största uppgift är att föra allmänheten
bakom ljuset.
Men en stor eloge till Thoralf som visar på dessa
helt sjuka kostnader i idiotlandet Sverige!

 
Ingen bild

OT

17 oktober 2015 15:03

Apropå Donald Trump; for president. Go Donald!!!

"Det osannolika slaget mellan Vattenfall och Donald Trump": http://fokus.dn.se/trump-vs-vattenfall/

P.S "Bråket gäller 18 hål, ­11 vindkraftverk och en förstörd utsikt." m.a.o ett miljöpartiskt förstörande av miljön.

 
Ingen bild

OT

17 oktober 2015 15:14

"Våld är ingen lösning, bara den sista formen av kommunikation...": http://www.friatider.se/h-r-brinner-planerade-asylboendet-ned-till-grunden

Vissa ting tål att upprepas om och om igen således här är ETT utdrag ur boken: "Modern Democracies" från år 1921 av James Bryce (Brittisk jurist, historiker och politiker). Se http://oll.libertyfund.org/index.php?option=com_staticxt&staticfile=show.php%3Ftitle=2084&Itemid=27

sidan 20: "THE word Democracy has been used ever since the time of Herodotus to denote that form of government in which the ruling power of a State is legally vested, not in any particular class or classes, but in the members of the community as a whole. This means, in communities which act by voting, that rule belongs to the majority, as no other method has been found for determining peaceably and legally what is to be deemed the will of a community which is not unanimous. Usage has made this the accepted sense of the term, and usage is the safest guide in the employment of words."

sidan 109: "Democratic government rests upon and requires the exercise of a well-informed and sensible opinion by the great bulk of the citizens. Where the materials for the formation of such an opinion are so artfully supplied as to prevent the citizens from judging fairly the merits of a question, opinion is artificially made instead of being let grow in a natural way, and a wrong is done to democracy."

sidan 150: "Abraham Lincoln, whom no one ever surpassed in knowing how to deal with men, summarized the results of his observation in the famous sentence": "You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you can't fool all the people all the time."

Vi lever verkligen i the "Land of Confusion - Genesis": http://www.youtube.com/watch?v=xF7HkpbLK9s

 
Svensson

Svensson

17 oktober 2015 15:43

Man kan börja undra vart alla pengar kommer ifrån,vi ser tydligt att Sverige inte kan finasiera den här massinvandringen,tar regeringen lån i smyg ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

HM Gotland

17 oktober 2015 15:45

Om man behöver en välbehövlig paus från vansinnet vare sig man bor på Öland eller Gotland eller annorstädes kan man ta sig en tur ned till havet och beskåda det låga vattenståndet. Det var likadant förra hösten men sedan kom det stora inflödet till Östersjön och man kan väl hoppas att det där upprepar sig igen. Mer salt och friskare vatten i Östersjön.

Tack för bilden av Härfågeln häromdagen och hoppas den dyker upp här några mil över havet. En fågel som finns här på Gotland då och då.

 
Ingen bild

OT

17 oktober 2015 17:54

Sitter här på min kammare och tänker ut alla djävulskapens bestraffelser över de quislingar som finns i landet!

Men sedan som en Guds gåva sänker sig en ruelse över mig och jag ser sanningen!

Således säger gudom (har inget med min tro att göra):

1) Varannan lägenhet på Södermalm skola bebos av en invandraret.

2) Om tvänno träta på Södermalm & den eno skola vara invandraret och den andra voro journalist; Dömme darfur invandraren att hava rätt!

3) Om journalistet hava rätt, journalisto hava fel!

P.S.1 He, he, vänta bara tills vodkan blir dyrare, då bliva jag ännu mer elak.

P.S.2: Svenskar kan också!: https://www.youtube.com/watch?v=WJhWRBlkv18

 
Ingen bild

Observer

17 oktober 2015 18:04

Thoralf! Det World traveler tar upp; Att de snabba permanenta uppehållstillstånden har ett syfte ÄR MYCKET ALLVARLIGT.
-Nämligen, Att sjuklövern på så vis får påfyllning av röster.

Det är ju som om SD skulle bjuda in likasinnade i tiotusental i veckan och bus ge dessa rösträtt.

---DÄRFÖR SKALL DET HÅLLAS N Y V A L SÅ FORT DET BARA GÅR---

 
Ingen bild

OT

17 oktober 2015 18:44

@Johan Westerberg or whatever. "Alice Cooper Poison Lyrics": https://www.youtube.com/watch?v=mASnMpLt2e8

P.S: Det är ganska deprimerande att svensken är på gränsen till imbicill.

 
Ingen bild

Lärare

17 oktober 2015 18:45

Ha ha, hon är rätt skakig nu Fru Batra! Vänder helt plötsligt och byter åsikt bara för att SD växer, vilken trovärdighet, stackars kvinna har det inte lätt nu.
M kommer fortsätta tappa till SD, hör det lite då o då när man pratar med folk på stan.






 
Ingen bild

Zetor

17 oktober 2015 19:06

08.36 800000 ska det va , ber om ursäkt ,stridens hetta !

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 oktober 2015 19:06

@Lärare. Ja visst, SD påverkar Moderaternas politik rejält.Det är säkert ett enormt tryck från alla kommunpolitiker. De ser verkligheten och den är inte vacker...

 
Ingen bild

Pepparholm

17 oktober 2015 19:29

Jag såg som hastigast på TV innan jag bytte kanal hur Reinfeldt satt på moderatstämman och signerade sin bok. Patetiskt. Han borde ha besöksförbud. Är det ingen som skäms.

 
Ingen bild

Lena

17 oktober 2015 20:56

@Göta 12.40 mycket, mycket bra inlägg. Det blev begripligt!

 
Ingen bild

F-O LIDGREN

17 oktober 2015 21:46

Till vissa saker finns det hur mycket resurser som helst. Till andra inte .Jag har själv en mor,90 +, som vistas på ett äldreboende i norra Sverige. Där finns det inte ekonomiska resurser till att låta de gamla komma ut i friska luften 1 h per vecka. Skandal får jag säga. Jag ställer inte grupp mot grupp. Utan utgift mot utgift. Detta är sanslöst. Det som pågår nu.

 
Ingen bild

Zetor

18 oktober 2015 05:16

Tidningen "Sverige i centrum " som SD gav ut för några år sedan bör åter tryckas och delas ut i hushållen !Sanningen om invandringens kostnader måste komma ut till hushållen !

 
Ingen bild

Video

18 oktober 2015 08:07

Stor uppslutning när Kent Ekeroth (SD) talade i Trelleborg om skärpta gränskontroller

https://www.youtube.com/watch?v=cCFR-qjeumI&t=24m29s&feature=youtu.be&app=desktop

 
Ingen bild

Biggan

18 oktober 2015 08:30

En ny SIFO-mätning har presenterats som visar att S backar med drygt 2 % men även SD backar med 0.5% till 17.6 %.
Brukar det inte vara så att SIFO vid sina mätningar alltid ligger lågt på SD?
Vi får väl se hur det ser ut när något annat opinionsinstitut presenterar sina resultat

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 oktober 2015 08:57

@Biggan. SD,s låga siffror beror säkert på att många inte vill uppge SD när man blir uppringd. Vem vet vilka vägar den informationen kan ta.
Nej, valdagen, där finns den riktiga väljarundersökningen. En dag jag längtar till. Tårögda sossar, klappturkar, en förvirrad och chockad Pascalidou, mm mm, är en källa till glädje.

 
Svensson

Svensson

18 oktober 2015 09:04

Det bästa vore om vi svenskar fick höra och se hur dålig Sveriges ekonomi är,för då växer motståndet mot massinvandringen snabbt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Pensionisten

18 oktober 2015 09:31

Mätningen från Sifo är avslutad 15 september. Skåpmat?
Dom kristna dödade då och hoppas på fler väljare.
Nya Moderaterna blir väl nu kallade "Nya nyfacisterna" av svetsaren och hans historiker Arnstad efter att dom tagit efter SD:s förslag. Kul o se vad som händer där.
Undrar varför SD ska hjälpa 7-klövern med en sk. valkampanj?
Skulle flyktingströmmen minska kommer dom att ta åt sig äran och säga sig ha koll på läget samt en bra integration.
Info i varje postlåda tror jag skulle ge bättre resultat för SD.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

18 oktober 2015 11:29

Rösträtt.
Alla som vistas i Sverige, legalt eller illegalt, har rätt att rösta i regionala val och kommunalval. Saknas folkbokföringsadress ska rekvisition av röstkort till valfri adress ske senast 30 dagar före valdagen.
För att rösta till riksdagen krävs, än så länge, svenskt medborgarskap.

Ang. muslimer och att rösta. Muslimer är i allmänhet ointresserade av demokrati och val. De anser att allt som behövs för att styra ett samhälle är klappat och klart och beskrivs i koranen. Något annat behövs inte. Muslimer kan genom kampanjer, t ex Måna i slöja, lockas att rösta. Men i princip förkastar de vårt demokratiska system som varande onödigt.

 
Ingen bild

Tiketike

22 oktober 2015 07:45

Såg på nyheterna i morse om att det förmodligen blir 160.000 invandrare i år. Det var ju positivt att det sägs innan det presenteras officiellt kl 8.30
Men, självklart kunde PK-media inte låta bli att visa kvinna med barn när det i verkligheten knappast förekommer såna. Det är nästan enbart män.
Nu var det samma kvinna i olika vinklar, vad göra när det inte finns fler...? Det gäller ju att få snyftperspektiv...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards