thoralf

Direktlänk till inlägg 12 februari 2015

GRATIS AKUTSJUKVÅRD FÖR TIGGARE

Av Thoralf Alfsson - 12 februari 2015 23:37

I Kalmar fick en tiggare som stadsmission tog med till akuten på Länssjukhuset en faktura på 2 070 kronor. Nu förfasas alla politiskt korrekta över att en tiggare från Rumänien får betala för sjukvården. Ansvariga på Länssjukhuset tvingas svara på frågor från Barometerns journalister.


”Svenska kyrkan valde att betala kvinnans faktura, men Katarina Borgemos förhoppning är att en annan lösning ska nås för att trygga akutsjukvård för fattiga EU-migranter.”


”I går fick hon dock besked från sjukhuset om att ingen utan tillräckliga medel ska behöva betala själv för vården.”


Läs artikel i Barometern


Vi har nog alla läst om tiggare på senare tid som haft 1000-tals kronor på sig och i flera fall 10 000-tals kronor eller 53 000 kronor på sig när polisen av olika anledningar visiterat dem. Bara för att man tigger innebär det inte att man saknar "tillräckliga medlel".

 

Jag förutsätter att detta löfte även gäller alla svenska fattigpensionärer, hemlösa svenskar och alla andra som inte har ”tillräckliga medel”. Jag undrar om den rödgröna majoriteten har beslutat detta eller om det är en enskild tjänsteman på sjukhuset som fattat detta beslut. Jag gissar att det bara gäller utländska medborgare, med andra ord de som inte betalat en enda krona i landstingsskatt i Sverige. Utan de som bara kommer hit och utnyttjar naiva svenskar, vare sig det gäller politiker, tjänstemän eller vanliga svenskar som stoppar pengar i tiggarnas pappmuggar.”En majoritet av Jemens kvinnor bär niqab när de lämnar hemmet, den heltäckande ansiktsslöjan med bara en springa för ögonen. Samhället är konservativt och trots att det inte finns några formella regler, som i Saudiarabien, så håller sig kvinnor i bakgrunden. På restauranger sätter man upp skärmar runt familjer eller sällskap med kvinnor så att inga utomstående män ska kunna se dem.”


Lyssna på inslaget från Studio Ett.


Det handlar inte om ett land som styrs av islamister. Det här är med största sannolikhet den islam som en majoritet av Sveriges muslimer önskar sig. Enligt min mening är det helt sjukt!


Tänk om Granskning Sverige kunde ringa upp några ledande muslimska företrädare och att Johan Andersson kunde ställa sina ”kluriga” frågor om hur de vill leva i Sverige. Vad de anser om Sharialagar o.s.v


Det skulle kunna bli väldigt avslöjande. Idag finns det ju inte en enda journalist i Sverige som ”vågar” ställa de besvärliga frågorna till muslimerna i Sverige. Den som vågar göra det blir förmodligen kallad rasist omgående.


 

 

 
 
Ingen bild

Konen

13 februari 2015 00:18

@ Thoralf

Nu är "makthavarna" inne på en minst sagt oerhört mycket mycket farlig väg, vars konsekvenser man uppenbarligen inte har förstånd att förstå.

Har inte Rumänien, eller vilket land kvinnan nu kommer ifrån, en ambassad i Stockholm? Svenska kyrkan bör givetvis omedelbart skicka fakturan till denna ambassad.

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2015 00:23

Undrar just vad myndigheterna skulle säga om svenskar satte sig ner vid köpcentren för att tigga. Tänk alla som är arbetslösa som sätter sig med en mugg och kan tjäna kanske 30 000/mån skattefritt. Kanske vore det något för arbetsförmedlingen att peppa svenska ungdomar att göra för att tjäna ihop till en egen brf lägenhet?? Vi ska inte vara helt säkra att detta inte kommer/kan bli vår framtid.

 
Ingen bild

Göran

13 februari 2015 01:35

"Tiggare" ska sköntaxeras ! Dessutom om de får mat av kommunen ska tre mål mat tagas upp till 160 kr dag. Vad bostad räknas i är mig inte bekant, men det är illojal konkurrens mot hotell, motell, pensionat och vandrarhem.

 
Ingen bild

Da Capo

13 februari 2015 05:19

Alla goda människor hade sin högtidsdag den 27 januari då man med tår i ögat kunde erinra sig Sovjets befrielsen av Auschwitz KZ för 70 år sedan.

Alla vi andra onda människor har idag anledning att minnas de Allierades terrorbombning av Dresden för 70 år sedan. Vi bör erinra oss också alla andra för krigsutgången oviktiga terrorbombningar som av Pfortzheim, Hamburg osv. Ej heller bör vi glömma de ca !,5 miljoner tyska POWs som långt efter krigsslutet och Tysklands kapitulation alldeles i onödan måste dö av umbäranden i Eisenhowers privata sk. Rhine Wiesen koncentrationsläger.

 
Ingen bild

Demokratur

13 februari 2015 06:22

Låt oss alla framgent skicka våra vård och omsorgsfakturor till Svenska Kyrkan. Vi är väl alla lika mycket värda,även svenskar...

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 februari 2015 06:44

När myndigheter och övriga inrättningar frångår vårt ekonomiska system.
Jag menar indrivning av skatt och fördelning till folket.
Då är man helt fel ute.
Vi svenska folket märker felaktigheterna och blir oroliga och försiktiga,vi blir oroliga,håller i pengarna och hjulen slutar att rulla.
Jag är övertygad om att förd politik och satsningen på utomlandskommande hit som får fördelar överallt är orsaken till minusräntan som införs nu.

 
Svensson

Svensson

13 februari 2015 06:54

Utlänningar ska få gratis vård,sen lägger man över betalningen på oss svenska skattebetalare,vi svenskar har fått det sämre i Sverige,med alliansen och dom Rödgröna vid makten.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Argus

13 februari 2015 07:33

Förstår inte problemet, detta är reglerat inom EU. Det enda som behövs är ett Europeiskt sjukförsäkringskort som i Sverige utfärdas av Försäkringskassan. Men det är väl som med Dublinförordningen att de övergoda inte bryr sig om de regler vi åtagit oss att följa i och med medlemskapet.

Vän av ordning bör fundera över varför dessa rumäner(?) trots omfattande resvana inte har detta sjukförsäkringskort.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 februari 2015 07:33

Ja, det är mycket man kan fundera över när det gäller dessa tiggare. Dock öppnar de folks ögon för EU,s baksidor och våra myndigheters feghet att ta tag i problemen. De ger också fler väljare till SD och ökar med det pressen på
samhället. Det finns inför valet 2018 två olika scenarion. Ett kraftigt ökat SD eller
att myndigheterna med kraft fått bort tiggare från gator och torg.
Alla svenskar konfronteras ju av problemet varje gång de går tlil affären...

"Johan Andersson" fortsätter att imponera. Ser fram emot nya avslöjanden!

 
Ingen bild

Bo

13 februari 2015 08:03

Varför skulle man kringgå regelverket? Om Rumänerna tar med sig sitt sjukvårdskort har de rätt till akutvård i Sverige. Räkningen skickas sedan till Rumäninen. Inget kort - ingen sjukvård!

 
Ingen bild

Fiona1177

13 februari 2015 08:46

Hur klokt är detta egentligen? Den irritation man idag har börjat känna för alla tiggare kan mycket lätt övergå till... ja, vad tror ni? Myndigheter och kyrka är ute på mycket farliga vägar.

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 februari 2015 08:52

Tänk om Uppdrag granskning eller några privatpersoner vågade göra följande experiment.

Sätta sig med gamla slitna kläder och allmänt eländiga, utanför några utvalda butiker. Övervakade av dold kamera.

Undrar hur länge det skulle dröja innan "hövdingen, han som inte finns, och som inte tar några pengar skulle dyka upp.

Någon som vågar testa?

 
Ingen bild

Göta

13 februari 2015 09:09

@Bo som undrar varför man skulle kringgå regelverket, när romerna bara behöver ta med sitt sjukvårdskort till Sverige, så vi kan skicka räkningen till Rumänien.

Tja, varför ska man behöva besvära sig med att krångla med sjukvårdskort och annat när man befinner sig i världens största (och enda) HUMANITÄRA STORMAKT, där de idiotiska snyftsvenskarna med glädje ÖPPNAR SINA HJÄRTAN och skänker bort folkets skattepengar som var ämnat till bland annat vård skola och omsorg?

 
Ingen bild

Göta

13 februari 2015 09:27

"TOLERANS, VÄRDEGRUND OCH ANNAT INTELLEKTUELLT HORERI"
Orden är från Chang Frick. Han har skrivit en bra artikel i sin tidning Nyheter Idag i form av ett argt brevsvar till Ann-Charlotte Matteus om hennes erkännande i Expressen igår ("Det är jag som är åsiktskorridoren").

Läs Chang Fricks arga brev! Här är några citerade rader från det:

"... När jag stämplas som rasist är det inte för något jag sagt eller gjort. Det är enkom för att jag inte stod ut i Moderaterna och inte såg någon annan utväg än SD, trots att det partiet knappast är perfekt. Långt ifrån. Men jag kan inte hyckla, inte som du och dina kolleger. Jag klarar inte av det, jag klarar inte av att känna mig smutsig. Därför lämnade jag värmen.

Jag har fått stenar kastade genom bilrutor och dödshot sprayade i trappuppgången. Jag har fått ta emot sparkar och slag på offentliga torgmöten, mitt framför näsan på dina journalistkolleger som valde att titta åt ett annat håll. Jag såg på dem att de skämdes, men att skriva vad som hände, det vågade de inte. Inte då.

Det har gått så långt att jag har vant mig vid att bli kallad rasist. Det börjar nästan bli en komplimang, ett kvitto på att man inte sålt sig för idiotin. Att man vågar stå för något. Att man bryr sig om annat än bara yta och karriär. ..."

 
Ingen bild

Onkel Sven

13 februari 2015 09:47

Jag förstår inte tjötet att det är vårt ansvar detta med de romska tiggarna det borde väl vara Rumäniens ansvar att ta hand om sina innevånare så att dom har det bra ?

 
Ingen bild

Tony

13 februari 2015 10:12

Da capo@

Nej och vi ska heller inte glömma dom tusentals
Polska officerare som blev avrättade med ett
nackskott av Ryssarna i slutskedet av kriget!

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 februari 2015 10:12

Nu hänger Expressen ut ett antal svenska kvinnor som "Nazistkvinnor". En neutral och balanserad tidning som Expressen väl är (?) gör att jag förväntar mig en uthängning av de unga kvinnor som ingår i våldsvänsterns innersta krets...

Resachgruppen har säkert ett digert material att ta av (privata mobilers adressböcker) så jobbet är säkert lätt...

 
Ingen bild

Pensionisten

13 februari 2015 10:45

Hejsan Thoralf och Sverigevänner! Läste en bra artikel i Barran författad av Thoralf. När ska vi få reda på sanningen om kostnader i kommuner och landstingen? Allt borde stå i "vanlig" media, men icke. Våra skattepengar strös ut till dom som aldrig betalt skatt. Horribelt!
Vi hoppas dagen som är fredag den 13:e fortlöper utan olyckor.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

13 februari 2015 11:02

Off topic men jag kan inte låta dessa påståenden stå emotsagda.

Intressant att Da Capo jämställer Förintelsen med de allierades bombningar av legitima militära mål? Revisionist? Man kan ju även komma ihåg Warsawa, Rotterdam, London, Coventry mm.

Nästa myt är att de västallierade under Eisenhower skulle ha svultit ihjäl tyska krigsfångar, ännu en Reviosionist myt som vem som helst som googlar kan konstatera.

Därmed inte sagt att krigsfångar hade det bra. Men det var stor svält i hela Europa, speciellt i Holland. Och brist på läkemedel. Lägg till att många fångar redan var i dåligt skick.

 
Ingen bild

Göta

13 februari 2015 11:07

I MASSINVANDRINGENS SPÅR
Efter den senaste gatuskottlossningen i Göteborg (2 män med livshotande skador) kan man läsa följande i GT/Expressen:

"Vid 16-tiden på torsdagen fick polisen rycka ut till akuten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.
Där ska anhöriga till de intagna patienterna ha varit stökiga – och nu slår flera från personalen larm om oroligheter på akuten.
Nu uppger några anställda att de är rädda och inte kan sköta sitt jobb ordentligt på grund av de anhöriga.
– Det har samlats ett gäng där, vid ett tillfälle räknade vi att det var 60 personer. De kommer vid middagstid ungefär och sitter där ett halvt dygn. Många kolleger vågar inte gå igenom entrén, säger en av sjukhusets anställda, som vill vara anonym."

Detta är inte första gången, och Sahlgrenska är inte det enda sjukhuset som har drabbats.
I VÅRT MYSIGA MÅNGKULTURELLA SAMHÄLLE kan det numera vara mycket riskfyllt att befinna sig på akutavdelningarna på vissa sjukhus. Inte bara för personalen. De stackars sjuka patienterna med anhöriga, som har sökt sig dit för att få hjälp, kan faktiskt ha anledning att känna sig ännu mer rädda än personalen som "inte vågar gå igenom entrén".

I entrén ligger nämligen väntrummet, och i detta öppna väntrum kan de vårdsökande få vänta i MÅNGA timmar på undersökning (13 timmar senaste gången jag var där med en anhörig). Vårdpersonalen har däremot numera fått åtminstone visst skydd bakom dörrar som går att låsa, då akutmottagningen har delats upp i olika zoner där vårdmiljön skiljts från väntrum.

Denna ombyggnad utfördes för ett par år sedan efter att stora slagsmål med skottlossning utbrutit mellan två olika grupper av släktingar till en döende kvinna på sjukhuset. Fejden inne i och utanför sjukhuset varade i flera dygn.

Men många kusliga incidenter har hänt i väntrummet både före och efter denna ombyggnad. Tidigare var sjukhusets väntrum en trygg miljö, medan man väntade på att få professionell hjälp. Numera vet man snart inte om man ens vågar vistas där.

 
Ingen bild

Nisse

13 februari 2015 11:13

Det stämmer det där med sjukförsäkringskort, men i Rumänien delas det bara ut till dem som är med i samhällssystemet. Vilket zigenarna inte är, då arbete inte ingår i deras kultur. De föredrar att tigga och att stjäla istället för arbeta. Trots det så är sjukvården i Rumänien i stort sett gratis, även för dem. Men några kort för användning utomlands får de inte.

 
Ingen bild

Bajs-Arne

13 februari 2015 11:19

Jag är naturist, och kräver likhet inför lagen!
Jag har i stort sett under hela mitt liv varit naturist och vegetarian och nakenbadare. Helst vill jag gå naken bland andra människor närhelst bara vädret så tillåter. Detta kolliderar dock med svensk lagstiftning, så efter många ingripanden och domar så har jag varit tvungen att anpassa mig lite.
Dock ser jag nu en möjlighet att få utlopp för en annan av mina böjelser- Nämligen att få utföra mina behov på allmän plats! Jag älskar att bajsa i parker, strövområden, på skolgårdar och på lekplatser där det finns dagisbarn t.ex Denna underbara hobby har varit mig förvägrad fram till nu. Men numera har en folkgrupp som invandrat från syd-Europa tillåtits att utan ingripanden från myndigheter få utföra sina behov utan restriktioner. Och de goda krafterna i samhället skyndar till deras försvar. "Ser ni inte deras offerkofta" ropar de i falsett!
Det är inte utan att jag blir lite avundsjuk, jag vill också ha samma rättighet.
Jag kräver likhet inför lagen! Alla som vill bajsa offentligt skall ha rätten till det.
Men för att inte väcka anstöt, så kommer jag att utan kalsonger ikläda mig en stor svart kjol. Jag sätter mig på huk. släpper ut det jag ska, utan att någon behöver se min håriga röv. Svara mig ni som vet - Detta kan väl inte vara olagligt? Hälsning Arne.

 
Ingen bild

Lärare

13 februari 2015 11:55

Vansinnet i Sverige eskalerar med rasande fart nu!
Jag frågar mig gång på gång; - "Har vi inga svenskar i landet längre, som kan behöva arbete och hjälp i olika situationer"?

Ut NU, med info om kostnaderna och övriga konsekvenser på samhället p g a den förda massinvandringspolitiken!

Skicka hem alla grova brottslingar, som sitter på våra fängelser och inte har svenskt medborgarskap!

Stort tack till Kent Ekeroth, för hans briljanta, vassa och klargörande information i den senaste utrikesdebatten.
Han behövs verkligen i en mer framträdande roll.
Han är en riktig väckarklocka för det ännu sovande svenska folket!

Tack även till Thoralf, för hans idoga arbete med bloggen och alla avslöjanden vi får ta del av.

Nu satsar vi på att bli största parti 2018. Inte helt omöjligt!

 
Ingen bild

Skånepåg

13 februari 2015 12:05

Brakförlust inom massmediabolag:

En oerhört glädjande nyhet saxat från Fria tider:

http://www.friatider.se/brakf-rlust-f-r-aftonbladets-gare

 
Ingen bild

Niklas R

13 februari 2015 12:12

Ytterligare ett exempel på att svenska myndigheter inte följer svensk eller EU-lagar.

Verkställande direktör för myndigheten borde ställas inför domstol för förskingring.

 
Ingen bild

Skånepåg

13 februari 2015 12:40

Är Fria tider hackat? Funkar nu inte hos mig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 februari 2015 14:02

@Tony. Googla på Katynmassakern. Den hände i början på WW2, precis när Hitlertyskland och Stalinsovjet delat på Polen om inte minnet sviker mig.
Fö. så under tiden före WW2 och fram till Hitlertysklands anfall på Sovjet sommaren 1941, förekom militärt samarbete och man delade in östra Europa i "intressesfärer"... (Molotov-Ribentropp-pakten).

Nazister och Kommunister samarbetade alltså...
Sedan blev det samarbete mellan Hitlertyskland och en Muslimsk "Stormufti".
Totalitära våldsideologier som har trivts ihop...

 
Ingen bild

KS

13 februari 2015 14:14

"Troligtvis handlar det här om personer som lever under mycket svåra förhållanden......." Sagt av Johan Rosenqvist, sjukhuschef i Kalmar. Så bra att vi har en tjänsteman som låter våra skattebetalare stå för de kostnader "tiggarna" drar på sig! Då kanske han kan underlätta skattebördan lite med att själv bidra med dessa medel? Underbetald är han nog inte!

 
Ingen bild

KS

13 februari 2015 14:16

Sitta och tigga? Jag vågar!

 
Stefan K

Stefan K

13 februari 2015 14:47

Varför kan inte alla läsare av denna utmärkta blogg, kontakta er närmsta kyrka och fråga om de är villiga att bekosta vården för stans fattigpensionärer, ensamstående, arbetslösa och andra som själva inte har råd?
Svaren ni får från er kyrka kanske vore grunden för ett nytt blogginlägg från Thoralf.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Synonymen

13 februari 2015 15:05

Kommunstyrelsens ordförande i Malmö, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), skriver idag i Dagens Nyheter om massinvandringen,


Hon skriver att massinvandringen är en enorm tillgång för Sverige och Malmö. Hon har av oklar anledning skrivit en åtgärdslista som skall få ordning på haveriet.


Full kompensation för mottagning till kommuner som tar sitt ansvar.
Se till att fler kommuner tar sitt ansvar.
Ökat statligt ansvar för boende den första tiden.
Se över ebo-lagstiftningen.
Särskild satsning på skolorna.

Frågor på det blir:

1.Samtliga fem punkter är direkta akutåtgärder man bara behöver ta till i en katastrofsituation och beskriver tydligt ett mycket eländigt Malmö Varför det om invandringen är en sådan tillgång?


2.Malmö är helt beroende av att andra kommuner skjuter till skattemedel (4,5 miljarder) och skulle kollapsa om detta upphörde. Malmö måste alltså ha hjälp av andra livskraftiga kommuner med 30% av sina kostnader!!!

Varför det om invandringen är en sådan tillgång?


Slutligen kan man fundera på var pengarna skall tas i framtiden när alla kommuner raserats och blivit konkursfärdiga likt Malmö?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 februari 2015 15:27

Att Sverige skulle bestå av 80% idioter vägrar jag acceptera.
Kanske 30% och 50% sömngångare.
Föresten tror jag att SD redan är uppe i ca. 25% nu vilklet innebär att idiot/sömngångarblandningen kanske uppgår till 75%-
Varje vaknande sömngångare kommer att bli SD:are

 
Ingen bild

Mahoud

13 februari 2015 15:51

Vore tiggarna FATTIGA skulle de tigga av andra, bättre bemedlade romer.
De gör de naturligtvis aldrig.

 
Ingen bild

Quo vadis

13 februari 2015 16:11

Tycker du inte att alla EU-tiggare ska få GRATIS AKUTSJUKVÅRD, ja helst även tandvård, mat och uppehälle samt fickpengar av svenska skattebetalare??? Då är du TIGGOFOB!

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2015 16:47

Tiggare i storbråk i kyrka när Statsmissionen serverade mat... mellan rumäner och bulgarer...
Jo, jo det är säkert bra att godhetsapostlarna får smaka på hur besvärligt det kan vara att ställa upp för fullständigt asociala typer.

http:/www.friatider.se/tiggare-i-storbrak-i-kyrka-polis-inte-upplevt-brak-av den-har-omfattningen-tidigare

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2015 17:03

Apropå intervjuen från Jemen och situationen för kvinnor i den delen av världen.
Min kusin och hennes man köpte en billig resa till Thailand med mellanlandning i Abu Dhabi (eller ngn annan lite gulfstat), med ett flygbolag från just detta Mellanösternland. Vid mellanlandningen så visade det sig att de inte fått samma resedag till destinationsorten, utan min kusin fick en resa dagen efter. Trots stora protester så gick det inte att ändra. Hennes man blev tvungen att åka först. Det var det värsta min kusin upplevt i fråga om reseminnen. Som kvinna är man totalt utlämnad i ett sådant land. Trots att hon sov över på ett internationellt hotell, så blev hon behandlad med en nedlåtenhet som inte går att beskrivas. Nästa morgon när hon satt och åt frukost kommer en arabisk familj och satte sig i närheten. Mannen och barnen i västerländska kläder och kvinnan i niqab. När kvinnan skulle äta eller dricka så höll hon upp en bit av tyget med ena handen och kunde så smyga in maten med den andra handen!!!! Alltså detta är ett vansinne att det inte finns ord för det.

 
Ingen bild

blåsippan

14 februari 2015 01:18

Skulle jag se en svensk fattigpensionär sitta och tigga. Då skulle jag kunna tänka mig att skänka hundringar. Annars nöjer jag mig med ett väldigt överdrivet (tillgjort) vänligt hejhej till de organiserade tiggarna.

 
Ingen bild

Maria

15 april 2015 11:42

"Det här är med största sannolikhet den islam som majoriteten av Sveriges muslimer önskar sig."

Vad är det som gör att det du påstår med STÖRSTA SANNOLIKHET är önskvärt bland de flesta av Sveriges muslimer? Jag är väldigt intresserad till hur du kom fram till detta makabra påstående.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards