thoralf

Alla inlägg den 4 februari 2015

Av Thoralf Alfsson - 4 februari 2015 23:48

Idag fick jag ett väldigt tråkigt besked. Det är dock inget personligt, så ingen behöver vara orolig för det. Beskedet är ett tydligt tecken på att vårt samhälle håller på att förlora de grundläggande värderingarna och att samhället inte står upp för de demokratiska krafterna utan böjer sig för extremister som använder olagliga metoder och våld för att påverka. Uppenbarligen har de lyckats.


Vissa skulle säkert kalla det för diskriminering. Jag nöjer mig med att säga att det handlar om negativ särbehandling. Någon gång senare kanske jag skriver i klarspråk om vad som hänt men idag avvaktar jag för att inte försämra våra framtid möjligheter.


 



Att lyssna på Studio Ett i P1 är minst sagt hälsofarligt. Det är inte svårt att få ”puls” när man lyssnar på företrädare för myndigheter eller naiva politiker. Idag lyssnade jag på ett inslag om tiggare och att regeringen utsett en samordnare som skall hjälpa kommunerna med tiggarna. Enligt samordnaren Martin Valfridsson skall han hitta ”goda exempel” på hur man skall hjälpa dessa organiserade tiggare med både mat och husrum. Läs artikel.


Det är beklämmande att lyssna på Martin Valfridsson och kommunalrådet Eva Lindh från Linköping. Det tycks således anse att det är Sveriges ansvar att lösa de rumänska tiggarnas livssituation i Rumänien. Deras naiva syn på det organiserade tiggeriet hotar att skapa en situation som innebär att Sverige kommer översvämmas med tusentals nya tiggare. Med tanke på att tiggare numera dyker på allt mindre orter så undrar jag hur många tiggare det finns i Sverige idag. I maj fanns det ca 2 000 tiggare i Sverige enligt SKL:s uppskattning, sedan har antalet ökat kraftigt.



Om Sveriges myndigheter inte säger ifrån utan istället ordnar boende och mat och dessutom börjar betala ut socialbidrag till tiggarna kommer det bli en fullständig invasion av tiggare inom den närmaste tiden. Till sommaren kan det utvecklas till rena katastrofen med miljardkostnader på årsbasis för Sveriges skattebetalare när vi invaderas av 10 000-tals nya tiggare.


Lyssna på inslaget.


Jag förespråkar ett förbud mot tiggeri som enda verkningsfulla åtgärden. I Norge har man förstått det men i Sverige tror jag inte att en majoritet av politikerna kommer komma fram till den slutsatsen.


Igår hörde jag dessutom ett inslag om hur personer som är grova brottslingar och därmed vägras inresa till EU-länderna istället söker asyl i Sverige. Bara i Skåne har under 2014 har 33 personer som är stoppade från inresa till EU sökt asyl i Sverige. De går dessutom omkring på gator och torg på diverse orter i hela Sverige. De borde givetvis vara inlåsta under hela asylprocessen och avvisas till det land de kom ifrån omgående. Men i det naiva landet Sverige finns det uppenbarligen inte en enda myndighetsperson med lite ryggrad! Läs artikel och lyssna på inslag.



Nog kan man få hög puls för mindre.


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards