thoralf

Alla inlägg den 14 februari 2015

Av Thoralf Alfsson - 14 februari 2015 18:51

Torbjörn Jerlerup är lite av en politisk kameleont. Han tycks byta politisk tillhörighet lika ofta som andra byter kalsonger. För cirka ett år sedan skrev han debattartiklar som piratpartist och nu tycks han vara socialdemokrat. Enligt uppgifter på nätet har han även tillhört mera extrema rörelser.


 


Nu har Torbjörn Jerlerup tillsammans med en kantor från Borgholm JO-anmält ett asylboende på norra Öland eller närmare bestämt 5 km norr om Byxelkrok.


Anledningen är att det är mörkt om kvällarna, det är isigt och halt ute, det finns inget bönerum, det är långt till affären, maten är inte bra vilket lett till matstrejk, de asylboende känner sig ensamma och isolerade, magsjuka. Vattnet är färgat och det blir en beläggning i kastrullen efter att man kokat vatten. Den som varit på Öland vet att vattnet är kalkhaltigt och det ger beläggningar vid kokning.

 

Klagosången tycks vara oändlig över hur de får "lida" på norra Öland. Undrar om de förväntat sig Sheraton eller Hilton när de kom till Sverige. Det mesta borde ju faktiskt vara mycket bra i förhållande till Syrien. För jag antar att det är flyktingar från just Syrien som klagar.


Den gode Torbjörn Jerlerup har nu JO-anmält asylboendet. Läs hela den patetiska JO-anmälan på hans blogg.


Ölandsbladet har idag två artiklar där bland annat ansvariga bemöter JO-anmälan. Under en av artiklarna finns följande läsarkommentar.


"Att komma från krigets Syrien och hamna på Hälludden "helvetet" enl papperstidningen måste vara ett öde värre än döden. Stackars de Ölänningar som är fastboende på norra Öland och tvingas leva under dessa djävulska förhållanden som det tydligen är att bo på norra Öland, och de har ju inget alternativ heller då de har hus och hem som de ogärna flyttar från. Flyktingarna däremot har ju alltid alternativet att återvända hem och lämna helvetet på norra Öland."


http://www.olandsbladet.se/article/tre-problemmakare-som-vill-oss-illa/

http://www.olandsbladet.se/article/jo-anmaler-migrationsverket-situationen-pa-halludden-ar-akut/

Av Thoralf Alfsson - 14 februari 2015 18:23

Täppas Fogelberg om Lars Vilks:

 

"Är det verkligen yttrandefrihet Lars Vilks slåss för? Som han smädar islam känns Vilks mest besatt av uppmärksamhet. När konstnären nu rest till en rasistkongress i USA har det gått för långt. Jag vill inte längre avlöna hans livvakter via min skattsedel. Dra in polisbevakningen och lägg ut stormningen av Lars Vilks hus på Youtube – se det som ett konstprojekt, skriver Täppas Fogelberg."


 Nu fick nästan Täppas Fogelberg som han ville enligt en debattartikel från 2012.


Det märkliga är att han fortfarande är programledare för Ring P1.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards