thoralf

Direktlänk till inlägg 17 december 2013

PETER WOLODARSKI MÖRKLÄGGER

Av Thoralf Alfsson - 17 december 2013 17:24

 

Peter Wolodarski              Foto Thoralf Alfsson   


Idag visar Peter Wolodarski att han inte står upp för yttrandefriheten när han stoppar Sverigedemokraternas annonssvar på Svenskt Näringslivs annons i DN. Motiveringen är minst sagt krystad från ansvariga på DN. De vill inte se fler annonser om invandringspolitik i tidningen, enligt Martin Kinnunen SD. Se och läs annonsen.


Givetvis har DN sett den annons som Sverigedemokraterna vill publicera i DN och bedömt att texten fullständigt sänker Svenskt Näringslivs egna påståenden och då anser uppenbarligen ansvarige utgivaren Peter Wolodarski att relationen med Svenskt Näringsliv är viktigare än att Sverigedemokraterna får rätten till ett ”genmäle” på annonsplats.


Jag måste säga att jag tycker det är ett ynkligt beteende och ett svaghetstecken från Sveriges ledande tidning när man genom att stoppa annonsen i praktiken också stoppar debatten.


I söndags skrev Peter Wolodarski en ledare i DN där han i raljerande ordalag skrev följande.


”I Sverige har ett parti som SD blivit expert på att skapa samma typ av konflikt med de etablerade medierna, vilket lätt tar loven av seriös journalistik (”medierna är ju emot oss”).”

 

Jag anser det var ett självmål av Peter Wolodarski att bara två dagar senare stoppa en annons från SD. Vilket just bekräftar det Peter Wolodarski påstår inte existerar. SD skapar ingen konflikt, vi vill bara behandlas på samma sätt som andra partier. Det är medierna som skapar konflikten genom sin särbehandling av SD och partiets företrädare.


Jag ser det som ett första tecken på att vi Sverigedemokrater inte kommer att få möjligheten att köpa annonsplats under supervalåret 2014 i svensk media under förevändningen att man inte vill se fler annonser om invandringspolitik i tidningarna.


Här pratar vi om mörkläggning av stora mått och det är Peter Wolodarski på Dagens Nyheter som går i spetsen för denna ”kampanj”. Vilka fler tidningar kommer följa efter?

 
 
Ingen bild

World Traveller

17 december 2013 17:45

Jadu Thoralf. Hur kommer 2014 sluta tror du?

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 december 2013 18:08

Det blir säkert smutsiga valrörelser och detta nekande för SD, s annons är ett tecken på det. Eftersom SD säkert kommer att få stort stöd i EU-valet, bli nog tyvärr valrörelsen till höstens val otroligt ful och ojust. Tom. troligen våldsam.
Allt som kan göras för att j-as med SD, kommer att göras. Tro mig.
Men det politiska samhället fattar inte att detta slår mot dem själva...

 
Ingen bild

Sladden

17 december 2013 18:11

Var är SD:s stora miljonsatsning i mediabranschen som nu utlovats under lång tid? Där har ni en kanal när andra stängs.

 
Ingen bild

World Traveller

17 december 2013 18:12

Ser på nyheterna att polisen beslagtagit en lastbil i Göteborg full med automatvapen. Vem har beställt dom tro? AFA, SMR eller islamister? Lika illa vilket. Jag är glad att mina gamla föräldrar slipper se hur Sverige dras ner i avgrunden.

 
Ingen bild

Kristina

17 december 2013 18:16

Detta är signalen om att media i Sverige utgör en fara för demokratin.
Nu får det anses bevisat.
Något måste göras!
Det är ingen tvekan längre om att ett nytt regelverk måste på plats för massmedierna.

 
Ingen bild

Hacke

17 december 2013 18:38

Endast Sverige svensk media har.
Snälla omvärld, sätt fokus snabbt på demokraturen och förhållandena för oppositionella här. Det börjar bli riktigt kritiskt.

 
Ingen bild

SM811

17 december 2013 18:47

Den PK knutpiskan viner över Wolodarski att rätta in sig i leden.
Tyvärr Wolodarski och ni andra skribenterna, er tid rinner ut som uppfostrare.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 december 2013 18:53

@ World Traveller

Man börjar bli riktigt rädd "på riktigt". Allt som man kan använda som FÖRSVARSVAPEN i den mindre storleken kräver licens. Skulle inte förvåna mig om vissa sorter av hårsprayer också räknas till den kategorin? Om någon hade slängt en liten israelisk Uzi efter mig, hade jag tackat och tagit emot.

Om det fortsätter så här kan vad som helst snart hända. Med hänsyn till att man nyligen hittat en lastbil i Göteborgstrakten lastad med en massa automatvapen, verkar det inte bättre än att vissa grupper börjar beväpna sig i stor skala.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 december 2013 18:59

@ World Traveller

Glömde fråga om du eller någon annan har en aning om vad det var för vapentyp man hittade i lasten. Troligtvis AK-47 eller något liknande.

 
Ingen bild

World Traveller

17 december 2013 19:00

@ Skånepåg

Jag tänker likadant. Hur långt är de beredda att gå? Vad är det för samhälle våra barn kommer att få ta över? Det verkar inte bättre än att vissa inom 7-klövern tror att de befinner sig mitt uppe i Ryska revolutionen och förbereder sig för krig. Jag fruktar att de kommer att ge sig på Sverigedemokrater med massivt våld nästa år. Hoppas jag har fel.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

17 december 2013 19:04

Jag fattar ingenting, som vanligt antar jag.
Skånepåg ! Är det dålig med licens på vapen ?

Varför inte ta licensen ?
Och vad är ett FÖRSVARSVAPEN ?

 
Ingen bild

World Traveller

17 december 2013 19:04

Vet ej vad det var för vapen. Det var en bild i tidningen på an blandad kompott av AK47, Dragunov, K-pist M45B och lite annat men det han ha varit från nåt annat tillslag. AK47 är tveklöst det vapen som är lättast att få tag på. I Pakistan tillverkas nu en kopia på AK74/AKSU (inte att förväxla med AK47) men i kaliber 9mm. Man kan lätt ha den under jackan. Stackars svenska poliser när de vapnen börjar komma in i Sverige.

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 december 2013 19:06

I dagens "Pisa" debatt i Riksdagen lyckades inte den här gången heller att få 7 klövern att se den enorma "Elefanten" mitt i rummet.

Allt handlade bara om löner och klassklyftor.

Tack Richard, att du i alla fall försökte

 
Ingen bild

Skånepåg

17 december 2013 19:13

@ World Traveller

Det enda egentliga försvaret vi har i dag för snabbmobilisering är Nationella skyddsstyrkan (Hemvärnet). Dessa utgör i dag knappt 25 000 man har det sagts mig. Jag vet via mina kontakter vad man mest tränar på, och det visar vad man är mest "rädd för".

När Försvaret numera annonserar efter nya fast anställda soldater, verkar det av de annonser som jag har sett riktat enbart till s.k flyktingar. Är det dessa som nu månntro som gör praktiktjänst (obs ironi) i bl.a Syrien?

Då WW2 brakade loss var vårt försvar (hur eländigt det nu än var) bättre än hur situationen ser ut i dag. Huga!

 
Ingen bild

Lärare

17 december 2013 19:14

DÄR föll DN och Peter W.

Han motsäger sig själv i och med att han inte tillåter SD få genmälet publicerat i tidningen.

Ja, kära vänner detta kan bara sluta på ett sätt, SD kommer öka framöver, var så säker.
Media och journalisterna skämmer ut sig på "löpande band".

Så invandringspolitiken ska inte få diskuteras via tidningarna? Vad visar det på, vi har alltså inte yttrandefrihet längre?

Spännande utveckling i Sverige!
Hoppas att SD får minst 51% i riksdagsvalet så vi får tillbaka demokratin och yttrandefriheten!

 
Ingen bild

World Traveller

17 december 2013 19:18

@ Skånepåg
Jag är säker på att de ''svenskar'' som nu är i Syrien på praktik kommer att erbjudas fast anställning i Sveriges Nya Försvarsmakt när de kommer hem. Vi lär nog få se en och annan i tv-sofforna också. Robert Aschberg kanske tar hjälp av några i sin nya tv-serie.

 
Ingen bild

mom-61

17 december 2013 20:01

@ Lärare
Några 51 % tror jag tyvärr inte SD kommer att få i detta valet. Jag blev precis anklagad för att flirta men högerextremismen för att jag tyckte Björklunds förslag om att det ska vara tillåtet att fira skolavslutning i kyrkan, var bra. Jag antar att den knäppgöken inte är ensam om att tycka det heller. Skrämmande!

 
Ingen bild

Mats (ateist)

17 december 2013 20:13

Skånepåg

Licens på ett FÖRSVARSVAPEN. Eftersom inget svar kom. Antar jag att svaret inte gick att googla fram. Jag håller tillgodo med det så du behöver inte svara.

 
Ingen bild

Ugglan

17 december 2013 20:55

Peter Wolodarkski är identifierar sig inte som svensk. Det har själv gett uttryck för.

 
Ingen bild

TOMIBOLLEN

17 december 2013 22:19

Socialdemokratins okrönta drottning, den vid tillfället tårögt rörda Mona Sahlin, begriper uppenbarligen inte originalet. Det har därför transfomerats från högstämd nysvensk poesi till en prosaiserad version, som rimligen borde förstås också av de i anden fattiga.
Happy rapping till risgrynsgröten, svenska folk!

"I Sverige, kära du, är Storgatan stensatt med brustna drömmar
och det som Sverige en gång var, vill de jävligt gärna att du ska glömma.
Palme fick sig ett skott i nacken men Sverigedemokraterna tog hem jackpotten.
Svenskarna är som sketna fimpar i Anders Borgs askopp. Dom plöjde ned välfärden med traktor och gav fan i oss, som nu står där med dålig utbildning och en kass åldrings-och hälsovård.
Piskan deras kpmmer att vina över oss, tills vi går passgång. Låt oss dunka någon gul och blå och hissa upp'en i en flaggstång.
Landet som vi bor i är för fan mera skurkaktigt än självaste kungen. Stick ut till Djursholm och fråga någon färgad snorungen från stekpannan till ugnen: inga lekplatser och inga gungor, stenkastande slödderhorder och blattesnack. Moder Svea har blivit iskall. Giv oss, SMHI, 20 vintrar till och sen förstår vi Socialdemokratin. Alexander Bard, din tönt - din nya vardag som nyliberal slav sitter väl fint."

 
Ingen bild

Lärare

17 december 2013 22:40

Nej, jag tror heller inte att SD får 51% i valet. Ett önsketänkande, men att partiet kommer skrälla det är helt säkert, på vilken nivå återstår att se...

Har nyss lyssnat på Rickard Jomshof när han talade i Riksdagen om de sjunkande resultaten i skolan.
Här har vi nästa utbildningsminister! Han var helt suverän, rak, klar och levererade den ena sanningen efter den andra om tillståndet i den svenska skolan.

Jag kan försäkra er, att de allra flesta (skulle tro alla) lärare i Sverige håller med om hans klarsynta analys av läget.

Tack Rickard Jomshof, sanningen var efterlängtad!
Kommer skicka talet vidare !

 
Ingen bild

Kurtan

17 december 2013 23:35

Börjar starkt misstänka att Mahatma Ghandi (svensk?) kommer att få rätt vad gäller den sverigevänliga rörelsen och SD's situation i Sverige genom sitt bevingade uttalande:

First they ignore you. Först så ignorerar dom dig.
Then they ridecule you. Sen så förlöjligar dom dig.
Then they fight you. Sen så slåss dom mot dig.
THEN YOU WIN! DÄREFTER VINNER DU!

Vi befinner oss helt klart i den tredje fasen. Kan inte vänta på den fjärde!!!
MVH

Ps De börjar bli desperata nu...


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards