thoralf

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2013

DEBATTARTIKEL I BAROMETERN

Av Thoralf Alfsson - 30 oktober 2013 23:54

Vår första debattartikel som grundar sig på Sverigedemokraternas budget publicerades idag i Barometern. I artikeln fokuserar vi på de äldre och ekonomiskt svaga i samhället. Läs vår artikel.


Vi kommer följa upp med flera artiklar från vår budget i riksdagen men med en annan inriktning.

 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

31 oktober 2013 00:37

Klockrent budgetförslag!
En bra poäng att återställa gränsen för högkostnadsskydd!Det visar att SD även tar itu med och inte glömmer "gamla oförrätter"! Bra-bra!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Sven Dacke

31 oktober 2013 07:18

Har följt artikeln i Barometern, och uppmärksammat att inlägg som varit inlagda en tid, sedan försvunnit igen. Kanske något "tekniskt fel" hos Barometern.

Hoppas att den även finns i papperstidningen, för dom flesta tidningsläsare kollar bara i den och aldrig kommentarerna på webben.

Men jag saknar mera liknade artiklar i "vanliga" tidningar över hela landet. Har aldrig sett något publicerat av någon från SD i exempelvis Smålandsposten, och troligen är det samma över stora delar av landet

Varför?

Grundmaterialet behöver naturligtvis inte vara 100 % lokalt författat, men kan bygga på centralproducerat fakta omskrivet till lokala artiklar av lokala SD representanter. Ungefär som andra partier gör

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

31 oktober 2013 09:15

En annan debattartikel som överraskar är att Aftonbladet gett Josef Fransson möjlighet att bemöta Centerpartiets tidigare artikel och han gör det mycket. Otroligt nog tillåter Aftonbladet även kommentarer till artikeln.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article17115086.ab

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

SM811

31 oktober 2013 09:30

Den stora uppgiften är att informera alla pensionärerna om detta.
De flesta har inte en aning om att de betalar mer i skatt än andra.
De vet inte heller om att de betalar full avgift för sjukvård mm medan invandrare får det gratis. Hur många vet att äldreförsörjningsstödet som invandrare får är indexreglerad medan pensionerna inte är det. Invandrarna skall alltid kompenserar men pensionärerna skall stå tillbaka.

 
Ingen bild

Lärare

31 oktober 2013 09:51

Instämmer!
De allra flesta pensionärer i vårt land känner inte till SD:s politik.

Konstigt att man aldrig talar om vad invandringen kostar oss, man tar upp alla andra offentliga kostnader som arbetslösheten, sjukskrivningarna m m. Invandringen bekostas ju också av de offentliga medlen dvs våra skattepengar.

Hoppas nu att SD går ut med info snart. Vi delar gärna ut bladen så alla får reda på hur läget är.

Tycker också SD ska ta upp att pensionärerna ska betala mindre skatt, de gör dom i de flesta andra europeiska länder. Kör hårt med det inför valet! Alla blir vi pensionärer en dag, får vi hoppas:).

Thoralf, du är guld värd!!!

 
Ingen bild

UncleBob

31 oktober 2013 10:19

Thoralf, Du framstår som en ytterst flitig skribent med massor av intressanta insändare. Att tom motståndarna läser dina insändare och din blogg kanske kan förklara deras hätska utfall på diverse fulbloggar.
Jag skulle gärna vilja se samma produktiva skrivklåda hos andra partidistrikt.

Med en lokal förankrad debatt vinns väljarnas respekt och intresse för SD. Kunde du bara få en smidigare lösning på din websida hade allt varit perfekt. Det är vissa småsaker som länkningen och att formuläret man skriver inlägg i är knöligt.

 
Ingen bild

Thoralf A

31 oktober 2013 10:44

UncleBob

Jag hoppas att bloggoperatören löser dessa problem. De drabbar även mig då nya blogginlägg kan försvinna ut i den binära världsrymden. På samma sät som kommentarer.

 
Ingen bild

Bertil

31 oktober 2013 11:02

Thoralf, kan det ha något med säkerhetskoden att göra?

Förut fick man besked om när någon annan hunnit nyttja den och fick sedan en chans att posta inlägget med en ny kod, utan att det försvann. Har inte varit med om detta på senaste tiden, å andra sidan skriver jag inte här så ofta.

Kanske är detta som ställer till det?

 
Ingen bild

Tony

31 oktober 2013 11:20

Det finns även en grov orättvisa när det gäller
garantipensionen mellan en Svensk och utländsk
pensionär, man har samma garantipension, men med
den skillnaden att den invandrade pensionären har
sin hyra betald upp till 6,500 i månaden medan den
Svenske pensionären får betala sin hyra själv!

 
Ingen bild

J

31 oktober 2013 11:58

Ni har aldrig funderat på att bli friskolerektorer? Det verkar vara ett jobb för er

 
Ingen bild

Tony

31 oktober 2013 12:04

J;
Och du har inte funderat att gå om grundskolan?
Det verkar att behövas!

 
Ingen bild

Arvid

31 oktober 2013 12:12

Läs något annat ibland!
- - - - - - - - - - - - -
Minnen
från landet där den offentliga lögnen fått en svindlande omfattning

av professor emeritus Jacob W.F Sundberg

http://www.ioir.se/Minnen.pdf

 
Ingen bild

Stefan A

31 oktober 2013 13:20

Var visst en miljon Svenskar som fortfarande saknar datorer, så det är bra att synas i pappersmedia ibland, en miljon väljare som saknar tillgång till alternativ information, där kan finnas lite väljare att hämta.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

31 oktober 2013 14:37

Denna artikel kommer/ska spridas till ovetandes om SD,s politik, drar mitt strå till stacken. Klockrent, kan bara säga Tack! Det är den politiken vi vill ha och behöver.
Mvh ingriddotter

 
Stefan K

Stefan K

31 oktober 2013 16:22

Mycket bra förslag.
Tror egentligen inte att någon i 7-klövern har invändningar, men nu är det SD som lagt dem och då lär stödet knappast komma, tvärtom.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hacke

31 oktober 2013 16:34

Undrar hur många kommentarer som inte når fram.
En av tre för mitt vidkommande ungefär på senare tid.
F ö mkt bra artikel i Barometern. Vem vid sina sinnens fulla bruk kan ha något att invända mot den.

 
Ingen bild

Tony

31 oktober 2013 16:36

På Affes statistikblogg kan man se trynet på 20 st
hycklare bland många, som älskar Mångkultur, men som
bor i helt andra områden än där invandrare bor, varför
söker man sig inte dit till sådana områden som dom vill
tvinga på andra? Vem har bett vissa att tycka till oss andra?

 
Ingen bild

Kodiaken

31 oktober 2013 18:56Förbrytelse eller bara idiotisk gooodhet …..?

"...Vad har då Sverige gjort för att skydda landets befolkning mot detta hot? Man kan säga att svenska politiker har gjort precis tvärtom. Man har avvecklat vårt försvar och den allmänna värnplikten. Man har rivit våra gränser och gränskontroller. Man har byggt in enorma sociala och etniska spänningar/motsättningar i samhället. Man har avvecklat vårt jordbruk och den svenska bonden. Vi kan idag bara försörja halva befolkningen med livsmedel genom egen produktion. Man har rivit/avvecklat alla våra beredskapslager. Sverige går idag inte längre att ställa om till survival-mode, överlevnadsläge. Svenska politiker står fortfarande och sjunger globalismens och multikulturalismens lovsång och viftar med regnbågsflaggan. Man kan säga att svenska politikers agerande har passerat gränsen för ren dumhet och det liknar mer en medveten strategi för att förgöra landet och överlämna det till främmande makt. Det egentliga syftet med massinvandringen."

http://avpixlat.info/2013/10/31/det-egentliga-syftet-med-massinvandringen/

 
Ingen bild

Skånepåg

31 oktober 2013 19:45

@ Kodiaken

Delar helt din uppfattning.

Jag är oerhört glad att det finns personer som Thoralf, och hoppas innerligt att det blir fler av hans "kaliber" som kommer fram "ur skåpet" innan valet 2014. D.v.s sanna patrioter som arbetar för det allmännas bästa och inte finns inom politiken enbart för den egna vinningen.

 
Ingen bild

Göran

31 oktober 2013 19:57

@Kodiaken,

Ja, det är inte så svårt att se detta gigantiska korthus som sjuklövern har byggt.

Frågan är bara VARFÖR ?

 
Ingen bild

pg

1 november 2013 21:07

En enkel och bra text som beskriver vindeländet!
Som kostar flera miljarder och levererar intermittent!

Man tvistar om huruvida klimatkänsligheten är 2 -4,5 eller 1,5-4,5 utan redovisning av hur har man kommit fram till dessa siffror. Sanningen är ju att klimatkänsligheten är NOLL, eftersom koldioxiden saknar egenskaper,som skulle kunna göra den till en ”växthusgas”. Orsaken är att molekylerna inte hinner avbörda sig den absorberade värmestrålningen från jordklotets yta genom kollisioner med omgivande luftmolekyler, av rent elektriska skäl. Sak samma för andra så kallade ”växthusgaser”. Det är missuppfattad fysik, som lett till hypotesen om växthusgaser, som rann upp på artonhundratalets slut. I dag visar naturen att hypotesen är felaktig. Vi har inte fått någon temperaturhöjning på 17 år, trots att framför allt kineserna och amerikanerna släppt och släpper ut avsevärda mängder av koldioxid och kommer att fortsätta med detta av ekonomiska skäl.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se