thoralf

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2013

MILJÖPARTIET RENA LOTTERIET

Av Thoralf Alfsson - 31 augusti 2013 23:56

Vi Sverigedemokrater marknadsför vår politik och delar ut mycket information när vi besöker marknader. Som idag då vi besökt Hultsfred marknad. Det blir många informationspaket som byter ”ägare” under en dag. Även ett antal personer som ville bli medlemmar i partiet.


    

Miljöpartiet saknar uppenbarligen både politik och informationsmaterial. På Hultsfreds marknad erbjöd man intresserade att köpa lotter. Lotteripolitik är väl vad en röst på MP innebär. 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

1 september 2013 00:28

Varje röst på MP är garanterat en nitlott! Att ca10% inte begriper det är bara att beklaga. Jag vill gå något längre, MP är t.o.m samhällsfarliga. Jag syftar på både energipolitiken och framför allt den stolliga destruktiva invandringspolitiken.
Retar mig på att så fort Gustav Fridolin och/eller Åsa Romson släpper minsta fjärt så kommer det på både Aktuellt och TV4!
Detta måste vi ändra på! Snarast! Låt oss börja visa vägen med Kyrkovalet!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2J-89BSMRhE

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 september 2013 04:22

Utanför ämnet : Det är tyvärr inte obligatoriskt med hälsoundersökning av strömmen av asylsökande till Sverige , något som i varje fall jag anser som en oerhört viktig sak , vi läser och hör att både HIV och TBC ökar katastrofalt i vårt land ,varje ökning av dessa hemska sjukdomar är en för mycket !
Vi min hustru och jag överväger starkt om vi inte ska avstå från tandläkarbesök i synnerhet ny när det införts näsan gratis sjuk och tandvård för gömda illegala asylsökande , vem vet vad dom har med sej till Sverige ? hewlt klart en viktig fråga för vårt parti SD att ta upp !

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

1 september 2013 05:05

På frågan varför det inte lyfter för S svarar Stefan Löven i Östran:
"Dessvärre går Sverigedemokraterna framåt"
Det var väl en bra insikt av Stefan motmedlet är att ge unga hopp ?
Problemet är bara att det är dom unga som röstar på SD så polletten har väl inte riktigt ramlat ned hos Stefan.
Fast han kanske menar mera hopp om flera immigranter inom skolväseendet ?
Kanske dags att sossarna kollar upp väljarstöd i olika åldersgrupper
Vilket dom givetvis gör därför ar Stefans uttalande lite märkligt.
Vem tror han att han lurar, SSU ?
På valnatten 2014 kommer både Stefan och Ulf Karlsson att skita i byxan

Det enda som kan bromsa SD är att Stefan stänger gränsen och skickar hem kriminella invandrare
Stefan besökte också en "lyckosam" ungdomsgård Östra Funkabo
Var det inte den som slogs sönder så omfattande att den var stängd i flera månader ?

Vi noterar att senaste mordbranden i Berga centrum rubriceras som skadegörelse, att branden ägde rum i Berga centrum vill inte Östran delge sina läsare utan skriver brand i en trappuppgång i Kalmar
Lite känsligt det där med bränder i en del områden

Enligt 10 paragrafen i rättegångsbalken är det mordbrand att anlägga brand i tätbebyggt , tätbebyggt område måste väl ändå inomhus räknas som ?
Fast här finns det ju risk för att någon talar om vem som eldat upp barnvagnen, och gäller det ju att ha en mild rubricering
Sveriges sämsta polis på att klara upp brott i hela Sverige galopperar vidare i pk spåret .
Undrar förresten hur det går med förra helgens våldäkt vid biblioteket någon gripen något signalement än ?

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 september 2013 07:07

Annat ämne...
Aftonbladet skriver idag om Försvaret. Den Kungliga Svenska Flottan riskerar nedläggning inom 10 år. Det verkar finnas alldeles för dåligt med pengar.
Även där kan våran superminister Erik Ullenhag göra en insats. Han kan också ta på sig en post som vice Försvarsminister och utnyttja sin enorma förmåga att få fram pengar från statskassan.
Ett par hundra miljoner ena dagen, en miljard den andra dagen osv. osv... Tänk vilket bra Försvar vi skulle få!
Att Schweiz inte har någon Flotta, är en sak, men Sverige med sin långa kust...

 
Ingen bild

biran

1 september 2013 07:08

Lotter, dessa flummare är väl mer för kokain och canabis?

 
Ingen bild

Eric H

1 september 2013 07:32

Kort och koncist om miljöpartiets "politik", denna samhällfarliga gruppering med noll verklighetsanknytning.
Inte en om Sverige totalt utraderades från kartan skulle våra 0.2% påverkan på miljön märkas..

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 september 2013 07:32

Miljöpartiet, Migrationspartiet, Muslimpartiet...

 
Svensson

Svensson

1 september 2013 07:37

Om inte Miljöpartiet själva vet vad dom står för,hur ska då väljarna veta det ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hej!

1 september 2013 09:10

"Miljöpartiet" totalt förnedrande för fler och fler, skall dom hantera vår miljö likt dom hanterar invandringspolitiken, att totalt förneka sanningar! Dessutom missbrukar dom namnet miljö likt måla giftmärkning grönt.

 
Ingen bild

Medborgaren

1 september 2013 09:25

Hade dom verkligen lotteritillstånd? Kanske värt att kolla..........
Annars är det som sagt rena lotteriet med 7-klövern, vallöften gäller bara till viss (liten) del!

Vi är fortfarande många hårt arbetande människor som fått nog av multikulti och vi drabbas alla av kraftigt ökad brottslighet och bedrägerier från kreativa entreprenörer som vi gett en fristad i vårt vackra o en gång så framgångsrika land.
Och det kan vi tacka samtliga 7-klöverpolitiker för............

 
Sven Dacke

Sven Dacke

1 september 2013 09:58

Ännu en bluff i media

Det är den största riktade satsningen regeringen gjort mot ungdomsbrottslighet på många år - Sociala insatsgrupper för unga kriminella. När pilotprojektet avslutades förra hösten talades det om "remarkabla resultat" och att "nästan alla har ändrat sin livsstil".
Kaliber har gått tillbaka och granskat vad projektet egentligen resulterade i.
Det är den största riktade regeringssatsningen mot ungdomsbrottslighet på många år. Projektet med sociala insatsgrupper har framställts som en succé. Kaliber granskar och finner felaktiga siffror, bristfällig utvärdering – och tveksamma slutsatser.
– Känner du igen Fredrik här?
– Du var i bibilioteket…
– ”Bad boys, bad boys”… ”polis, polis, potatisgris”…
– Snälla, du ska ju sjunga ”Ett, ett två – farbror blå, vad händer då” – 112 Aina ju, säger Fredrik Malm.
Fredrik Malm är polis i området Vivalla i Örebro – ett av ställena som var med i försöket med sociala insatsgrupper – och ”på pappret ett problemområde”, säger han. I ett hörn av Vivalla centrum öppnade ett lokalt poliskontor för några år sen.
– Jobbar man lokalt så är man inte bara polis – utan de säger mitt namn. För att kunna påverka måste man har relationer. Det räcker inte med uniformen för att få respekt, man måste visa vem man är.
– I början kunde de få skit när jag gick runt i uniform och hälsade. Alla i sällskapet kanske inte pratade svenska, – ”vad pratar de om, golar han eller?”.
Vi flyttar oss bakåt i tiden, till hösten 2012. Det är presskonferens på Rosenbad i Stockholm. Två ministrar, rikspolischefen och höga tjänstemän står på podiet inför församlade media.
Beatrice Ask, justitieministern, inleder:
– …ett arbete med det som vi kallar för sociala insatsgrupper, som handlar om konkreta insatser visavi ungdomar som riskerar rekryteras till kriminella nätverk eller har svårt att ta sig ur kriminella gäng.

Läs hela på länken

http://goo.gl/zsdI7Q

 
Ingen bild

OH

1 september 2013 10:36

Nu när dom stängt Lundsbergs skola får man väl anta att samma regler gäller för skolor i invandrartäta områden,det har hittats vapen i skolor i dessa områden. Men, det kanske behövs där.

 
Ingen bild

Leon

1 september 2013 11:05

Ja egentligen är MP;s historiska utveckling något av det moderna politiska Sveriges mest bisarra "framgångssagor". Från ett ursprung i, många gånger högst lokala, organisationer med en "enfrågeprofil" till ett "parti" med ett politiskt inflytande långt utöver sin "parlamentariska bas".

Historiskt sett innebar det sena 70-talet att en mängd lokala grupper med en tydlig "enfrågeprofil" på miljöområdet fick ett uppsving. I vissa fall fick dessa grupper ett visst inflytande genom att de stundom valdes in i kommunala församlingar. (Ett i och för sig mer sentida exempel på detta var den märkliga sammanslutningen "Stoppa E 4 väst" som under en tid hade plats i Uppsalas kommunfullmäktige). Uppsvinget för dessa grupper på riksplanet kom i samband med folkomröstningen 1980 och den polarisering denna innebar i den Svenska energipolitiken. "Miljörörelsens" led kom att fyllas på av "horder", missnöjda med sina "moderpartiers" energipolitik och 1981 bildades MP som ett resultat. Ett parti till stora delar baserad på en många gånger högst "flummig" miljöprofil. Ett bakslag kom 1991 när de åkte ur riksdagen vilket kan förmodas berott på att de utöver sin "miljöprofil" var helt i avsaknad av något som helst politiskt program. Efter en "breddning" av sin "politik" återkom de till riksdagen 1994 och har stannat där sen dess.

Och vad är då MP idag ? Jo en "politisk diversehandel" med "något för alla" utan någon påtaglig inriktning. I partiet "samsas" teknik- och tillväxtfientlighet med nostalgisk "bonderomantik" i sann "sörgårdsanda", socialistisk fördelningspolitik med ett liberalt idéinnehåll, isolationistisk nationalism med internationell "solidaritet" o s v. Och trots att partiet vanligen inordnas i "vänsterblocket" skulle jag (helt subjektivt) vilja karaktärisera det som det ultimata "kappvändarpartiet". Alltså en "osäkerhetsfaktor" av högsta dignitet i Svensk politik och en röst på partiet i högsta grad bortkastad om man vill åstadkomma någon form av politisk förändring. Vilket förövrigt skulle vara fallet även med en röst på något av de övriga riksdagspartierna.

 
Ingen bild

Lotta

1 september 2013 11:28

Läste att SD försökte ha torgmöte i Uppsala igår. Skrän- och gapvänstern var så klart på plats och gjorde sitt bästa för att förstöra mötet. Jag kan inte begripa att man ger tillstånd till dessa odemokratiska individer att ha en motdemonstration på samma plats vid samma tid. Har man gett tillstånd till SD att hålla ett torgmöte är det tillståndsgivarens plikt anser jag att se till att mötet kan hållas utan störningar. Motdemonstranterna skall hållas på så långt avstånd från mötet att de inte kan störa. Det allra bästa vore att ge tillstånd för en motdemonstration vid ett annat tillfälle. I och för sig förstår jag att den odemokratiska mobben gör allt vad de kan för att störa, de är livrädda för att sanningen skall komma ut till den sovande svensken.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 september 2013 11:41

Lotta...
Ja, det är en skandal varje gång detta händer. Undrar om MUF skulle råka ut för samma, om inte Reinfeldt skulle reagera då.
Nu är det endast fotbollshulliganer som får honom att gå i taket...

(Jag skulle bli förb... tom. om Extremvänsterns möten stördes. I en demokrati ska alla få tala fritt.)

 
Ingen bild

Lotta

1 september 2013 12:06

@Hulda mk1

Självklart skall alla tillståndsgivna möten kunna hållas störningsfritt. Allt annat vore odemokratiskt.

 
Lassekolja

Lassekolja

1 september 2013 12:08

@Lotta och Hulda mk1, om Barbaren hade tillfrågats om de skränande demokratiBEkämparna, hade han sagt som han brukar: "Den som försöker torgföra dylika åsikter måste räkna med att bli tystade och även att bli misshandlade, knivskurna......förresten, dom älskar ju att bli missförstådda och tyckta synd om" eller nå´t liknande.

http://www.youtube.com/watch?v=2J-89BSMRhE

 
Ingen bild

Lotta

1 september 2013 12:12

Lite till när det gäller störande. En bilist kommer åtalas för att han tutade när han körde förbi Fittjamoskén under böneutrop. Åtalspunkten är störande av förrättning. Blir han dömd riskerar han upp mot 6 månader i fängelse. Jämför det med skrän- och gapvänsterns störande av SD:s torgmöten. Hyckleri på högsta nivå. Undrar om det är åtalbart att tuta när man kör förbi en kyrka när klockringning sker?

 
Ingen bild

Rex

1 september 2013 12:33

"Lottpris 2:50 styck" står det. Men det finns ju inga femtioöringar? Avrundar de uppåt eller nedåt? Eller måste man köpa ett jämn antal varje gång?

 
Ingen bild

Thoralf A

1 september 2013 13:01

Rex

Fin iaktagelse. Jag gissar att kört med samma lottbunke i många år.

 
Ingen bild

Lotta

1 september 2013 13:26

Valfusk av socialdemokraterna inför kyrkovalet i Kramfors. Läs mer förhärskande:

http://allehanda.se/start/kramfors/1.6227476-anklagar-socialdemokraterna

Förekommer liknande fusk på andra platser?

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

1 september 2013 14:09

OT, På tal om lotterier, Thoralf, Jag har försökt kontakta FN, Jan Eliasson.
Tänkte få maila dem ett seriöst, välformulerat förslag. -MEN PÅ FN's HEMSIDA GÅR DET I N T E ATT KONTAKTA DEM!! -Makalöst! ...Finns inga mail el kontaktformulär what so ever. Uppe i hörnet står det FN -IT IS Y O U R WORLD. ...Jasså.
Det visar väl kanske bara vad vi har förstått, Dom är där för att ha ett bra jobb och tjäna miljoner. "Kunderna" ger de tusan i.

Grejjen var att de skulle få ett förslag på att göra om FN så att de kan gå in och ta över ett land om detta missköter sig.
Besparingarna i lindande och pengar och flyktingströmmar skulle vara monumental.
-Det borde ju vara deras jobb.

Men se det gick inte.

Men kanske NI som POLITIKER kan diskutera den tanken?

 
Ingen bild

Leon

1 september 2013 14:58

@ Hulda mk1 & Lotta
Även om jag förmodligen redan gjort mig känd som någon SD-sympatisör vill jag ge er rätt i er indignation över att en politisk sammankomst störs på detta vis. Det är inte värdigt ett land som berömmer sig av att vara demokratiskt att en tillståndsgiven manifestation utsätts för störningar när man framför sina åsikter.

Och sak samma torde gälla om ett ihärdigt och demonstrativt tutande sker för att störa en likaledes tillståndsgiven aktivitet vare sig det gäller ett böneutrop i en moské eller klockringning i en kyrka. Den demokratiskt beslutade och grundlagsskyddade religionsfriheten torde även innebära att inskränkningar av utövandet inte ska förekomma...vad man än må ha för åsikter om ifrågavarande religions berättigande.

Leon d´O....

 
Ingen bild

Leon

1 september 2013 15:16

Liten rättelse, första meningen ovan ska naturligtvis lyda : "Även om jag förmodligen redan gjort mig känd som inte varande någon SD-sympatisör....". Nu blev det ju närmast så att det kunde läsas som om jag, gud förbjude, skulle vara SD-sympatisör :-)

 
Ingen bild

Blåsippan

1 september 2013 15:46

Frågan är hur länge till du (Leon)egentligen skall orka så emot?

 
Lassekolja

Lassekolja

1 september 2013 16:06

@Leon, att/om Du skulle vara SD-sympatisör, ja, det vore ju hemskt. Frågan är för vem? Som landet kommer att ligga inom en snar framtid bör Du förbereda Dig på att förklara ett och annat för ev. barn och barnbarn. Dom kanske kommer att utkräva ansvar av Dig för vad som hände under första hälften av 2000-talet och vad Du gjorde för att motverka katastrofen! Tänk på det och tänk helst färdigt före september 2014!

http://www.youtube.com/watch?v=2J-89BSMRhE

 
Ingen bild

Lotta

1 september 2013 17:01

@Leon

Titta på videon jag länkar till och förklara sedan för mig vad det är du tycker är så bra med den utvecklingen av vårt samhälle:

http://shar.es/zUNuJ

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 september 2013 17:10

Leon...
Efter dina besök och skriverier här, är du snart en stolt Sverigedemokrat! För vissa går det snabbt, för andra tar det lite längre tid.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 september 2013 17:17

Lotta...
Valfuskande Socialdemokrater är tyvärr inget nytt, även om jag aldrig sett detta. Utstuderat och maktfullkomligt.
Ännu ett tecken på skräcken över SD,s framgångar...
(Skarpa kommentarer under artikeln fö.)

 
Ingen bild

Lotta

1 september 2013 17:29

Testar länka igen.

http://shar.es/zUNuJ

http://www.exponerat.info/video-offer-for-svenskfientligheten/

 
Ingen bild

Leon

1 september 2013 20:30

@ "kolja" & Hulda mk 1
Det är för att jag ska kunna se mina barn i ögonen med gott samvete som jag förhåller mig helt apolitisk (d v s inte är anhängare till något politiskt parti). Vad gäller SD så kan jag därmed med gott samvete hävda att jag inte medverkat till ett samhälle där människors värde bestäms utifrån etninskt/religiöst eller geografiskt ursprung. Att påstå att SD inte intar denna ståndpunkt är vad jag vill beteckna som hyckleri i värsta slag. Denna blogg ger om inte annat otaliga exempel på just dessa nedsättande generaliseringar. Så nej, 2014 kommer jag, som jag gjort i riksdagsvalen sedan 1976 att ställa mig vid sidan och se med avsmak på de politiska "pajaskonsterna".

@ Lotta
Ditt etikettsklistrande utifrån förutfattade meningar är närmast osmakligt och skulle egentligen inte ens förtjäna en kommentar. Men nåväl - JAG MOTSTÅNDARE TILL ALL (UPPREPAR ALL) EXTREMISM VARE SIG DEN ÄR POLITISK ELLER RELIGIÖS !!!!
Och
Religion ska ALDRIG (upprepar ALDRIG) tillåtas ha ett bestämmande inflytande på ett lands politiska styre. Därmed motsätter jag mig såväl den islamistiska teokratin i Iran (för att ta ett exempel) som att den katolska kyrkan har ett avgörande politiskt inflytande i exempelvis Polen. Och ärligt talat finner jag något skrämmande i även SD;s tal om "fädernas kyrka".

Leon d´O....

 
Ingen bild

Lotta

1 september 2013 21:30

@Leon

Med tanke på att du skriker ut, (versaler) ditt svar förmodar jag att du sett videon. Var den för magstark? Jag sätter inte etiketter på någon. Mitt inlägg var ett svar på ditt inlägg med meningen ". Nu blev det ju närmast så att det kunde läsas som om jag, gud förbjude, skulle vara SD-sympatisör". En röst på 7-klövern eller soffliggande är en röst för ökat vansinne av samma slag som i videon samt fortsatt vanstyre av landet där pengar vräks ut över det ena efter det andra fullkomligt meningslösa integrationsprojektet. Senast var det Ullenhag som kommer satsa 5 miljoner årligen på medborgarskapsceremonier, 20 miljoner för att motarbeta främlingsfientlighet mot speciellt muslimer. Allt medan vår välfärd urholkas mer och mer. Sjuka som blivit skadade för livet får söka bidrag ur fonder för att få rehabilitering efter skador som sjukvården åsamkat. Samtidigt får personer som uppehåller sig illegalt i landet sjukvård, tandvård och mediciner gratis, ja det kostar visst 50 kr men eftersom landstingen numera, på grund av rånrisk, (undrar hur det kan komma sig) inte längre tar emot kontant betalning och de illegala saknar papper finns ingen som kam kräva in några pengar. De kan inte ens be om legitimation eftersom illegala så klart inte har några id-handlingar. Vem kollar att icke illegala av utländsk härkomst inte utnyttjar detta för att få gratis vård? Eller för att citera Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket: “förlängd överlevnad för den här åldersgruppen ger upphov till ökade samhällskostnader”, varför de numera enbart rekommenderas att ges billigare och mindre verksamma mediciner. Det var beskedet en man i 75-årsåldern fick när han sökte subventionerad medicin mot sin prostatacancer.

 
Ingen bild

Leon

1 september 2013 22:07

@ Lotta
Läs om...läs rätt (men det är kanske för mycket begärt) innan du pådyvlar mig åsikter jag inte har. För hur ska jag annars tolka följande skrivning " ...förklara sedan vad du tycker är bra med den utvecklingen av vårt samhälle ?" Och då du vid flera tillfällen tidigare kallat mig bl a "proislamist" och "klistrat etiketter" utifrån din förutfattade mening måste jag givetvis starkt betona min ståndpunkt med stora bokstäver för att inte åter bli (avsiktligt ?) missförstådd.

Min politiska, eller snarare apolitiska, ståndpunkt är att jag ställer mig vid sidan och med avsmak betraktar det politiska "vansinne" som samtliga partier är inblandade i. Och detta ska jag ta mig f-n bemötas med respekt för och inte utsättas för insinuanta misstänkliggöranden.

 
Ingen bild

Lotta

1 september 2013 22:34@Leon

Du skrev "Nu blev det ju närmast så att det kunde läsas som om jag, gud förbjude, skulle vara SD-sympatisör". Vilket jag tolkar/misstolkar att du absolut inte sympatiserar med SD, har jag fel?Min fråga gällande om vad det är som så bra med utvecklingen av vårt samhälle som i videon beror på att det är den samhällsutvecklingen som väntar om man röstar på 7-klövern eller som soffliggande, dvs avstå från att rösta. Jag vill inte ha ett samhälle som det på videon därför lägger jag min röst på Sverigedemokraterna. Valet är alltså ditt. Vilket samhälle vill du ha?

 
Ingen bild

Leon

1 september 2013 23:18

Helt rätt uppfattat för en gångs skull. Jag är inte SD-sympatisör då jag som jag skriver ovan inte vill medverka till ett samhälle där människors värde bedöms utifrån etnisk/religiös tillhörighet eller geografiskt ursprung. Något som just SD har som grund i sin politik. Fantasifulla "skräckvisioner" om ett fiktivt framtida samhälle får mig knappast att ändra ståndpunkt.

Men jag har för den skull inte heller sympatier för något av de övriga partierna. Och den invandringspolitik och obefintliga integrationspolitik som idag förs av dessa vilken i förlängningen resulterar i ett samhälle präglat av ekonomisk och social segregation med en ökande "ghettoisering". Väl att märka är att det framför allt även är invandrarna som är "offer" för den humanitära katastrof som dagens invandringspolitik präglad av det jag kallar "välviljans rasism".

 
Lassekolja

Lassekolja

1 september 2013 23:48

@Leon, Sverigedemokraterna har aldrig hävdat något annat än att "ALLA MÄNNISKOR HAR SAMMA MÄNNISKOVÄRDE". Allt annat handlar om SD´s motståndares bedömning av vad SD står och inte står för. När de som ogillar SD saknar argument då kan man få höra vilka stolligheter som helst i form av fördomar, rena lögner och halvsanningar om SD, som inte har ett dugg med SD´s politik att göra.
Har Du Leon aldrig undrat varför Välfärdssverige trots världens högsta skatter krackelerar i allt snabbare takt?
T.o.m Du Leon, måste inse att "alla människor har samma människovärde" inte automatiskt innebär att alla kan komma hit och bli försörjda livet ut. Att Sverige inte klarar att vara, lite tillspetsat, "hela världens socialbyrå", måste ju även Du inse. Denna insikt är just Sverigedemokraterna helt ensamma om, vilket gör att SD kommer att öka kraftigt i nästa val. Risken är att det är alldeles för sent att återställa Välfärdssverige när dagen kommer då SD tillräckligt får möjlighet att påverka svensk politik men att den kommer blir allt klarare för varje månad som går och i samma takt som väljarna börjar tänka självständigt!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.youtube.com/watch?v=2J-89BSMRhE

 
Ingen bild

Lotta

2 september 2013 00:05

@Leon

Du håller varken med SD eller 7-klövern i deras politik vilket då innebär att du vill att politiken skall se helt annorlunda ut. Ok då skall du då ett unikt tillfälle att berätta för bloggens läsare hur din drömpolitik se ut. Var så god.

 
Ingen bild

Leon

2 september 2013 07:11

@ "koljan"
Om nu inte SD gör någon värdering av människor utifrån etnicitet, religiös tillhörighet och geografiskt ursprung varför har då ingen SD-anhängare protesterat när jag tidigare citerat följande principer för indelning:

"Infödd svensk: Till denna grupp räknas alla som är födda i Sverige eller i tidig ålder adopterade till Sverige av svensktalande föräldrar med svensk eller nordisk identitet.

Assimilerad svensk: Till denna grupp räknas den som inte har svensk bakgrund men talar flytande svenska, uppfattar sig själv som svensk, lever i enlighet med den svenska kulturen, ser den svenska historien som sin egen och känner större lojalitet med den svenska nationen än med någon annan nation.

De icke assimilerade: De som inte anses passa in i de andra kategorierna."

Nu kan jag i och för sig inte svara för citatets autenticitet, men indelningen har inte mötts av protester utan snarare "försvarats" av SD-anhängare när jag dristats ta upp det till diskussion.

Och är inte följande citat av vad T A själv skrivit på denna blogg (2013-06-09) ett uttryck för en nedvärdering av människor från en specifik geografisk region och föregiven religiös tillhörighet ?

"...att dessa grupper av invandrare från Mena-länder skulle vara en tillgång för vårt samhälle....

De är en belastning och kommer alltid vare en belastning inte minst på grund av sitt kulturella arv."

Om en ledande representant och riksdagsledamot för partiet uttrycker dessa åsikter utan att bemötas ser i alla fall jag det som att åsikterna är fast förankrade inom partiet.

Leon d´O....

 
Lassekolja

Lassekolja

2 september 2013 12:16

@Leon, SD´s politik grundas på en verklighetsuppfattning, byggd på verkligheten! Dessvärre är SD ensamt i Riksdagen om denna insikt! Att invandrare från MENA-länderna är överrepresenterade i olika (för Sverige och svenskarna) negativa avseenden (våldtäkter, socialbidragsberoende, kriminalitet,m.m.) är inget, som SD hittat på utan en dyster sanning, som varken Du Leon eller någon annan, med bästa vilja i världen, kan ändra på.
Låt oss åtminstone vara överens om att, ju fler som åtnjuter vår välfärd utan att bidraga till densamma, desto snabbare krackelerar den! OBS! Detta är ingen åsikt, det är enkel matematik, fakta eller vad Du vill kalla det. OK?
Varför är det viktigt att svenska folket genom media informeras om brottslingars nationalitet/ursprung? Jo, helt enkelt för att vi i vår representativa demokrati skall ges en möjlighet att genom valsedel, vart fjärde år, skall ges en chans att "rösta fram ett (ännu) bättre framtida Sverige", åt oss själva, våra barn och barnbarn. Nu gör både det mediala och politiska etablissemanget tvärtom, d.v.s döljer och förvränger verkligheten med avsikt att vilseleda väljarna. Lite tillspetsat manipulerar och saboterar vår representativa demokrati, mycket allvarligt tycker vi Sverigedemokrater, vilket vi tyvärr är helt ensamma om. När en växande andel väljare inser detta kommer även SD att växa, vilket äntligen börjar ge avtryck i de olika opinionsmätningarna!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.youtube.com/watch?v=2J-89BSMRhE

 
Lassekolja

Lassekolja

2 september 2013 12:21

Litet tillägg till föreg. kommentar:
"Man kan lura delar av ett folk en viss begränsad tid men man kan inte lura hela folket hela tiden!"

http://www.youtube.com/watch?v=2J-89BSMRhE

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se