thoralf

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2013

PURSVENSK

Av Thoralf Alfsson - 14 augusti 2013 23:46

Är detta en skrämmande framtidsvision med dagens invandringspolitik? Jag tror att denna film kommer få raka motsatt effekt mot vad det var tänkt.


Tänk om SD skulle producera en film med rubriken "Blatte"! Vilket herrans liv det skulle bli i media. Men som sagt "Svenne" och "Svennehora" är helt ok enligt mångkulturförespråkarna.Kommentarer överflödiga. Så används svenska skattemedel!


Är det någon av mina "fotsoldater" som vill protestera till Svenska FN-förbundet är mejladressen info@fn.se


 
 
Ingen bild

Eva-Marie

15 augusti 2013 00:07

Absolut en framtidsversion,det kommer att bli som Mona sa, vi måste integrera oss i vårt eget land och det känns väl lite sådär. Våra barn kommer att få ett helvete.........
Det känns för djäkligt.
Orkade inte med att se hela filmen, känns som ett hån och undrar om det är nu som jag ska skrika ut att jag känner mig kränkt.

 
Ingen bild

Lotta

15 augusti 2013 00:07

Precis rätt. Kommentarer överflödiga. Jösses.

 
Ingen bild

Helene

15 augusti 2013 00:36

Det är väl nästan (till och med i Absurdistan) att anta att majoritetsbefolkningens står för den största andelen brott i sitt land, även om jag betvivlar det. Trots vad denna förnedringsfilm påstår står dock Sursvensken (som under en längre tid består av invällande analfabeter från muslimska länder) för en förkrossande del av all brottslighet i landet i förhållande till sin folkmängd. "Pursvensken behärskar endast svenska och engelska" fortsätter amöborna i filmen, samtidigt som Sursvensken inte ens behärskar sitt eget språk, det är komik på högsta nivå!! :-)

 
Ingen bild

OT

15 augusti 2013 00:48

Har "George Carlin" rätt? - "Voting": http://www.youtube.com/watch?v=efKguI0NFek

Se så gott folk, inte bli oroliga, nu sjunger vi - "The European Anthem - Rowan Atkinson (Mr. Bean)": http://www.youtube.com/watch?v=oWGZdYNpaSo

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 augusti 2013 01:32

Taxiskrönan kör Marxisterna stenhårt på
Vill du träffa en läkare snabbt, ring taxi Kalmar ,eller hur

 
Ingen bild

Stefan

15 augusti 2013 02:24

Har skummat igenom den lite orkar inte hela:-)

Förutsättningen för att "budskapet" skall nå tittaren är att densamme är helt oförmögen att tänka själv. Gamla propagandafilmer från nazityskland är t.o.m mindre mästrande.

Normalbegåvade svenskar blir bara förbannade när ”goda krafter” som uteslutande bor i utanförskapsområden typ Södermalm, Askim och Limhamn skall föreläsa om vad som är riktigt och sant.
Ovanifrån-attityden och folkföraktet som genomsyrar "filmen" är typiskt för dom toleranta och fördomsfria.

 
Ingen bild

Blåsippan

15 augusti 2013 02:39

Man får en olustig känsla av den här filmen.

 
Ingen bild

RobertSt2

15 augusti 2013 04:31

Jag trodde det var verklighet redan idag.. :-(

 
Ingen bild

Raymond Zweigberg

15 augusti 2013 05:57

Delad!

 
Ingen bild

Farbror Sven

15 augusti 2013 06:20

Som kassör i en handikappförening och därmed omgiven både av kyrkans män och kvinnor och naturligtvis Röda korsets godhetsapostlar så får man uppleva detta med människors lika värde på nära håll ! Det är bara att konstatera att floskeln människors lika värde inte finns utan man blir betraktad som något som katten har släpat in ! Man ignoreras fullständigt och får knappt svar på tilltal , har ändå varit aktiv i så när som på ett år 30 år ! Allt detta för att man varit rakryggad och avslöjat att man är trogen SD !

 
Ingen bild

Stefan A

15 augusti 2013 07:23

Det var vänligt av FN (fn och fn kommer väl som vanligt på min skattsedel) att göra en valfilm åt SD, sedan är det upp till väljarna om det är den här framtiden de vill ha.

 
Svensson

Svensson

15 augusti 2013 07:39

Jag hoppas att den här filmen är gjord som ett stort skämt.Man har sett filmer som enar ett folk,den här filmen är mer som ett folkmord.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Håkan

15 augusti 2013 08:23

propagandabyrån blir mer och mer TEKNISKT skickliga, men slits med grundproblemet, att inte kunna, blanda in verkligheten, i propagandan.
Varpå budskapet missförstås och misstolkas, vilket kan verifieras även i kommentarerna här.
Avsikten med filmen är att förstärka dom grava lögnerna om civilingenjörerna och läkarna från Mogadishu eller Bagdad som helt oförskyllt, inte får bli chefsekonomer ( förutom på Svedbank, då ).

Gruppen man vill propagera för, har själva åstadkommit en så negativ framtoning, att det inte går att visa någon från nämnda grupp, i bild, utan att vanligt folk stänger av.

I verkliga livet är det lättare.
Vem är pursvensk?
Behöver inte krånglas till med långa utläggningar.

Pursvensk, är den som inte har rätten att bli kränkt eller anse sej diskriminerad.I verkliga

 
Ingen bild

Christina D

15 augusti 2013 08:35

Detta är ju fullkomligt omtumlande. Att i FN's namn ägna sig åt vad som liknar omstörtande verksamhet mot Sverige. Åt att håna. Detta är ju helt makalöst.
Det kanske inte är så konstigt att journalisten som uppfann begreppet "pursvenskar" kallade FN för "En fackförening för diktatorer" och menade då Förenta Nationernas oförmåga att lösa sin uppgift.
FN förbrukar medel, gör föga -åker mest runt på glansiga bekväma möten och middagar. Självändamålet är rätt stort. De skuffar snarare problemen på röstsvaga rikare länder, vad det ser ut.
Men att de får ägna sig åt sådant här visar dels på att något måste föras omgående, en not skickas via UD eller likn.
Men det visar också med all önskvärd tydlighet att fel sorts folk finns i FN och hur lite de behövs i framtiden.
Ett sådant FN behövs inte.

 
Ingen bild

Eric H

15 augusti 2013 08:46

J-a dynga..
"svenskarna anpassar sig inte till det svenska samhället"
Redan första sekunderna i filmen är det fastslaget vilka som "ska anpassa sig"!

 
Ingen bild

Fia

15 augusti 2013 09:00

Vad i ..h... Är detta? Värsta hatfilmen. Vad är syftet med att håna och idiotföklara oss infödda? Verkar som dom helst av allt vill ha bort oss. Jag är lika stor del av samhället som alla andra. Jag mår illa.

 
Ingen bild

Pågens

15 augusti 2013 09:12

O.T

Danske statsministern ger sig in i "matkriget"

http://www.di.se/#!/artiklar/2013/8/12/statsministern-ger-sig-in-i-matkrig/

 
Ingen bild

Hm

15 augusti 2013 10:35

Denna 'produkt' bör spridas så mycket som möjligt. Den kommer att bita upphovsmännen i arschlet kännbart. Inte många svenskar där inte!!

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 augusti 2013 10:41

Det är fruktansvärt att uppleva när någon begår självmord.

Och ännu värre när det gäller oss själva, det Svenska folket

Och samtidigt sitter många av våra politiker och tittar på och skrattar!

 
Ingen bild

En annan

15 augusti 2013 10:44

Svenska FN-förbundet är inte snktionerat/sponsrat av FN. De heter så för att folk ska tro att det är en lokal filial av FN och att folk därmed tillskriver dem en legitimitet. Ungefär som en inofficiell fanclub till ett fotbollslag. FN-förbundet består av ett gäng politiskt korrekta barrikadklättrare och självpåtagna världsförbättrare som inte är värda att ägna särskilt mycket energi på.

 
Ingen bild

Sten

15 augusti 2013 11:03

Det här var bland det grövsta jag har sett ifråga om hets mot folkgrupp, i detta fall svenskar födda i Sverige. Jag hoppas verkligen att det blir en folkstorm mot detta koncentrerade hat.

 
Ingen bild

OH

15 augusti 2013 12:12

Det var intressant att höra att vår eminente minister Erik redan bytt till ett passande efternamn. Nu väntar vi med spänning på vilket efternamn som nya överheten tilldelar Statsministern. Justitieministern m.fl får väl nöja sig med ett tält och en getabock.

 
Svensson

Svensson

15 augusti 2013 12:12

Vi måste DO-anmäla denna film, man kan inte göra en sån här film,och sen komma undan med det.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Lassekolja

Lassekolja

15 augusti 2013 12:16

När får vi en adekvat debatt om den kostsamma invandringen?
Man gör verkligen allt för att slippa den debatten.
TACK PK-etablissemanget för att Ni gör allt för att slippa den debatten!
Varför??? Kan det möjligen handla om brist på argument???
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

J

15 augusti 2013 13:14

ja, den är väl talande för det utanförskap som många utsätts för. Att tro motsatsen är ointelligent.

 
Ingen bild

Magentan

15 augusti 2013 13:23

Signaturen "En annan" skriver:
"FN-förbundet består av ett gäng politiskt korrekta barrikadklättrare och självpåtagna världsförbättrare som inte är värda att ägna särskilt mycket energi på."
Det stämmer. På Wikipedia finns mer att läsa om denna ideella förening som påstår sig verka för ett bättre och starkare FN. Precis som "En annan" också skriver ovan, så är detta förbund alltså varken sanktionerat eller sponsrat av FN (men däremot med många miljoner av svenska skattepengar!), och arbetar för att påverka FN utifrån.

Enligt Wikipedia har dessa "politiskt korrekta barrikadklättrare och självpåtagna världsförbättrare" också åtagit sig att kontrollera att den svenska regeringen uppfyller kraven i sina åtaganden gentemot FN! Detta sker bl.a genom att författa s.k parallellrapporter till olika FN-organ!
http://sv.wikipedia.org/wiki/Svenska_FN-f%C3%B6rbundet

Sverige översvämmas av organisationer som de "politiskt korrekta barrikadklättrarna och självpåtagna världsförbättrarna" kan vältra sig i och samtidigt jobba för att på ett maskerat "godhetsfullt" sätt utplåna Sverige MED HJÄLP AV SVENSKA SKATTEMEDEL. Inte minst har vår EU-anslutning gett dessa Sverige-fientliga godhetsmänniskor enorma möjligheter. Läs t.ex den skrämmande ÖVERVAKNINGSRAPPORTEN från ECRI i länken nedan!

ECRI är en förkortning för "Europeiska kommissionen mot rasism och intolerans". Denna EU-kommission skriver alltså till och med rapporter om sin ÖVERVAKNING av svenskarna och skäms inte ens för att använda ordet ÖVERVAKNING på rapporternas titelsidor!

Enligt denna länkade rapport från ECRI från juni 2012 ("Fjärde ÖVERVAKNINGSOMGÅNGEN") är deras analyser baserade på en stor mängd information som samlats in från många olika källor. På sidan 51 i rapporten finns LISTAN på dessa INFORMATIONSKÄLLOR.
Vid en snabb genomgång av informationskällorna hittade jag t.ex de två välbekanta namnen Expo och Centrum Mot Rasism (nr 63 respektive 69) samt även Svenska FN-förbundet (nr 70: "United Nations Association of Sweden, Alternative Report to Sweden’s Seventeenth and Eighteenth Periodical Report to the Committee on the International Convention on Ethnic and Racial Discrimination, July 2008).

Läs denna ÖVERVAKNINGSRAPPORT och häpna (svensk översättning)!

http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/country-by-country/sweden/SWE-CbC-IV-2012-046-SWE.pdf

 
Ingen bild

Kalle

15 augusti 2013 13:31

Var inget speciellt nytt med den filmen. Sådana situationer upplevs så av etniska svenskar redan idag i invandrartäta områden.

Vänta, snart kommer det bli liknande i områden av sverige som inte är översvämmade av invandrare.

Den negativa trenden av sverige pågår för fullt i sverige redan.

Vad kan DU göra åt det. Politikerna verkar vilja ha det så...!!!

De stirrar sig bara blinda på att folkmängden i sverige har ökat. Inte HUR!!!

Politikerna behöver en ögonöppnare...snart eller är det redan för sent???

 
Ingen bild

Magentan

15 augusti 2013 13:42

Tyvärr fungerade inte ECRI-länken. Jag gör ett nytt försök, för rapporten är verkligen värd att läsa, med kapitel som: "Rasism i den offentliga debatten", Diskriminering på olika områden", "Utsatta grupper", "Bevakning av rasism och rasdiskriminering" etc.

Om inte länken fungerar får ni kopiera och klistra in den istället.

http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/country-by-country/sweden/SWE-CbC-IV-2012-046-SWE.pdf

 
Ingen bild

Magentan

15 augusti 2013 13:43


www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/country-by-country/sweden/SWE-CbC-IV-2012-046-SWE.pdf

 
Ingen bild

Micke

15 augusti 2013 13:58

Jag vill för fasen inte bo i nåt arabland då flyttar jag hellre till Finland eller Spanien! Helst sjukt att våra skattepengar ska finansiera en sån skitfilm, orkade inte ens titta på hälften.

OT: Martin från Brandos tycker till om konkurshotet, Fredrik Jutto/Karl-Johan Pantzars beryktade film och vad Brandos personal egentligen tycker om SD. Läs mer på
http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/
Sprid gärna vidare!!!

 
Ingen bild

Freja

15 augusti 2013 14:17

Ännu ett sätt att spotta svenska folket i ansiktet, (vilket tydligen är helt legalt) kosta vad det kosta vill. Jag känner mig kränkt, kan jag få skadestånd tro?

 
Ingen bild

Magentan

15 augusti 2013 14:19

Filmen i Thoralfs inlägg är alltså en av flera propagandafilmer som ska indoktrinera eleverna i Sveriges skolor ("motverka fördomar och negativa attityder") enligt det koncept som Bengt Westerberg (FP) proklamerade efter att regeringen den 6 mars utnämnt honom till "propagandaminister" med speciellt fokus på våra skolelever.

Citat från Bengt Westerberg efter utnämnandet:

"Skolan är en arena där jag tror man kan göra en hel del därför att där möter man alla människor, man möter unga människor i ett formbart skede i deras liv då de inte har bildat sig färdiga uppfattningar. De är ganska nyfikna på hur världen ser ut."

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4490908

 
Ingen bild

Magentan

15 augusti 2013 14:21


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4490908

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 augusti 2013 14:57

Micke...
Ja, Finland (eller ev Spanien) kan bli vår räddningsflotte. Finland, ett land med samma klimat och traditioner och som har förstånd att hålla gränsbommen nere för olämpliga kulturer...

 
Ingen bild

Arne L

15 augusti 2013 15:33

Denna film måste översättas till engelska och läggas ut på YouTube.

 
Ingen bild

Stefan A

15 augusti 2013 15:35

Svenska FN-förbundet...bidrag 2012, 25 miljoner kr, det mesta tydligen från SIDA, kanske pengarna gjorde större nytta i flyktinglägren runt Syrien..men vad vet jag, lön "generalsekreteraren" 2012.. 590 101 kr, i år antagligen betydligt högre, lön förbundsordförande 2011...62 795 kr, år 2012 452 115 kr !!!!!!, personalkostnader 2012...13 563 219 kr, en av alla dessa otaliga organisationer som man får "äran" att ofrivilligt betala till, kanske en affärs-ide´ för arbetslösa ungdomar, starta en org. spelar inte så stor roll om vad bara det ingår mångkultur och invandringskramande, så kanske man kan få tillgång till de sjöar av pengar som tycks skvalpa omkring utan styrsel och kontroll och som bara väntar på att omhändertas av de som är om sig och kring sig, så länge det varar, och det varade inte länge om jag fick bestämma.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

15 augusti 2013 15:35

Kommunstyrelsen , med undantag av Gunilla Scholin Borg (MP)anser att Högsby kommun ska bibehålla nuvarande antal flyktingar i en överenskommelse med länsstyrelsen ! Miljöpartisten ville öka på från nuvarande 25 till 45 !
Detta enligt Oskarshamns Tidningen .

 
Ingen bild

Johan

15 augusti 2013 15:42

En lysande film, där SD:s alla tomma och korkade floskler vrids hela varvet runt. Rätt i fejset på SD-jönsarna. Och dessutom med glimten i ögat. Fem getingar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 augusti 2013 16:07

Du kastar sk-t i motvind! Har du tänkt på vart den hamnar då?

Reinfeldt mfl. "rasar" över Rysslands lagar mot homosexuella.
Nu väntar vi på drevet mot världens Muslimska länder. Men vi får säkert vänta...

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 augusti 2013 18:01

Johan : Filmmakaren har vänt på svenska folkets vilja 360 grader
5 Schizo , annars var det helt rätt

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 augusti 2013 18:03

(J)inge : Folkets vilja segrar alltid till slut se och lär

 
Ingen bild

Putte

15 augusti 2013 18:18

Jag undrade just när första rasist skulle dyka upp och det blev Johan klockan 15:42

 
Ingen bild

Hm

15 augusti 2013 18:31

@Johan
Hehe, det finns alltid ett lock till varje gryta. Här spottar du dock i lovart! Alltid kul med desperata vänsternissar som försöker lura sig själva.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

15 augusti 2013 19:58

Ja,jamen inga studentbostäder i Växjö men var bor alla somalier som man tagit emot där ,är det dom som bor i det som skulle varit studenrbostäder ?

 
Ingen bild

Hej!

15 augusti 2013 20:29

@T.A
...hänger på din fundering lite längre, det kanske skulle bli en av de bästa valfilmerna för SD hittills. Har SD möjlighet att använda rättigheterna?

 
Ingen bild

J-Å Nilsson

15 augusti 2013 21:15

Vad f-n är detta? En stammande, bortgjord svensk som söker arbete. Är det ett skämt eller ett hån? I vart fall rena förnedringen.
Kunde faktiskt varit framställd av SD som ett VARNANDE exempel.

Om det är en propagandafilm mot rasism och främlingsfientlighet, då har man allt "hoppat i galen tunna".

 
Ingen bild

Hej!

15 augusti 2013 22:04

@Magentan
Jag minns nyhetsinslaget i SVT inför valet sist, då Bengt Westerberg utsågs som den mest verklighetsfrämmande dom hade att möta Jimmie. I samma inslag presenterades hur många rödakorset kontor som fick läggas ned, och även det är ganska uppenbart varför, dålig invald verklighetsfrämmande ledning. ("Röda korset toppar löneligan",DN.) Detta kan man ta i relation till alla dom som står och skramlar med bössan i hand och där man tackade när man la i en slant.

Att ha en sådan verklighetsfrämmande som "propagandaminister" i den skola där jag har mitt barn är kränkande. Hur skall en människa som inte tidigare klarat av barn, barn, som jag ser det, varenda asylbeviljad människa som släpps in i vårt land i millioner, helt i vind för våg och utan något som helst planering. Så skaffar man inte barn! Vad blir det för barn han är far till? ...och nu skall han skola min dotter!

 
Ingen bild

Pågens

15 augusti 2013 22:29

@ Hej

Att de inte är medvetna om att de egentligen driver med sig själva, är minst sagt oerhört häpnadsväckande.

 
Ingen bild

Magentan

15 augusti 2013 22:36

Ett årtal "försvann" i mitt inlägg om Bengt Westerberg ovan. Den 6 mars 2011 var det som han blev utnämnd till "propagandaminister".

 
Ingen bild

Magnus

16 augusti 2013 08:09

Jag skickade följande mejl till info@fn.se

Hej


Jag blev uppmärksammad på er propagandafilm "Svenne" vilket föranleder mig att skriva några kommentarer.


Med hänvisning till den av er valda titeln "Svenne" antar jag att ni inte har något emot om det görs filmer med titeln "Blatte"?


Anser ni, med hänvisning till filmens förmodade "budskap", att i Sverige ska utlänningar alltid anställas bara för att de är just utlänningar?


Anser ni, med hänvisning till filmens förmodade "budskap", att arbetsgivare i Sverige i första hand ska anställa utlänningar före svenskar?


Anser ni att det är rättvist att arbetsgivare i Sverige får ekonomisk ersättning för att anställa utlänningar och därmed diskriminerarar svenskar eftersom dessa blir för dyra som arbetskraft (inga subventioner till lönen)?


Anser ni att det är förnedrande att jobba som taxichaufför (propagandafilmens slutscen)?


Anser ni att det är bättre att lyfta bidrag än att jobba som taxichaufför (propagandafilmens slutscen)?


Hur tänkte ni (om ni alls tänkte) när ni valde att producera propagandafilmen "Blatte"?


Ni avslutar propagandafilmen med citatet "Alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter...." EFter att tagit del av "budskapet" i er film antar jag att ni anser "svennar" mindre värda.


Tack på förhand för era svar


Med bekymrade hälsningar

 
Ingen bild

S-E Karlsson

16 augusti 2013 08:48

Verkligen bra skrivet Magnus ! Mvh.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

16 augusti 2013 15:35

Högsby, Emådalens Bagdad !

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

16 augusti 2013 15:55

Är inte den där filmen HETS MOT FOLKGRUPP så är är det ytteligt underligt.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 augusti 2013 17:46

@Fale Hin Unge
Visst är det hets mot folkgrupp men lagen Du förmodligen syftar på, är skriven så att den inte gäller svanskar. Den bekräftar m.a.o att "våra" politiker inte värderar skattebetalande svenskar särskilt högt!Fale Hin Unge

http://www.status.st

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

16 augusti 2013 21:30

@Lassekolja

Därmed anser jag det bevisat att vi har ett politiskt ledarskap idag som är direkt skadligt för landet!
-Vi har anställt dessa för att F Ö R E T R Ä D A oss samt förtroendet om våra pengar.
RESULTATET: De väljer att företräda A N D R A S intressen, sina egna (Trolöshet mot huvudman!)
Samt missköter kassan.

DE SKALL SPARKAS! O c h ställas inför rätta!!! 
Ingen bild

Peppe

18 augusti 2013 01:14

Vad är det för en ärthjärna som har producerat den här skiten?!
OCH MED VEMS PENGAR ?!!!!!

 
Ingen bild

Jens Lagerkvist

18 augusti 2013 14:47

Det är en propagandafilm som använder ett slags "tänk om det var tvärtom"-teknik, för att placera tittaren i en invandrares skor, i syfte att skapa en aha!-upplevelse, förståelse, empati och på så vis öka (pur)svenskars acceptans av individer med utländsk ursprung, ökad invandring, mångkulturella samhället, osv.

Filmen visar hur en minoritetsperson (i denna tänkta framtid "pursvensken Torbjörn") får en orättvis och absurd behandling i en specifik situation (jobbintervju) och systematiskt/strukturellt i hela samhället (radion, fördomar, negativa attityder) och syftet är förstås att vi ska indigneras och bli upprörda å Torbjörns vägnar, och att vi sedan ska överföra denna upprördhet till verkligheten.

Poängen med filmen är att förändra folks syn på invandrare och deras bild av verkligheten, genom att skapa en fiktiv verklighet, och sedan påstå att verkligheten är likadan, fast spegelvänd.

Filmens fiktiva verklighet är utformad för att se ut ett slags spegelvänd form av verkligheten, (man vänder på svensk/invandrare), och i den spegelvända världen stoppar man sedan in alla de idéer (eller meme) som man vill ska följa med genom spegeln ut till verkligheten, och infogas i tittarens verklighetsuppfattning.

Hur mycket man kan låta spegelvärlden avvika från verkligheten, hur många och hur kraftfulla hjärntvättande små verktyg man kan trycka in i spegelvärlden utan att tittaren ser det, är beroende till stor del på graden av identifikation och graden av indignation.

 
Ingen bild

Jens Lagerkvist

18 augusti 2013 15:23

Apropå tankefiguren att invandrare tvingas ta "jobb som svenskar inte vill ha":
http://www.vdare.com/articles/remember-maine-the-whitest-state-where-americans-are-still-doing-jobs

 
Ingen bild

Jens Lagerkvist

18 augusti 2013 15:51

Svenska FN-förbundet verkar för att "organiserad rasism" ska förbjudas.
http://www.fn.se/press/arkiv/arkiv-2007-2010/tal-och-artiklar/2008/ta-etnisk-diskriminering-och-rasism-pa-allvar/

Samma tanke framfördes i UNT nyligen av Peter Nobel, fd generalsekreterare i Svenska Röda Korset:
http://www.unt.se/debatt/organiserad-rasism-ska-forbjudas-2535801.aspx

 
Ingen bild

viktoria

18 augusti 2013 17:13

Men allvarligt talat, hur stor del tror de att det finns i Sverige med invandrarbakgrund, som är högutbildade. Hur många behöver bara sitta hemma och få pengar av socialen, utan att söka arbeten , eller ens lära sig sveriges modersmål, utan bli av med sina pengar. Hade det varit en svensk hade vi minst haft krav på sökt 30 jobb i veckan om det räcker. Annars inga pengar på soc.

 
Ingen bild

Fredrik

19 augusti 2013 19:02

Fy fan på ren svenska...Dom pissar på oss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se