thoralf

Direktlänk till inlägg 6 augusti 2013

MODERATER "SJÄLVKLART MED VÅRD TILL PAPPERSLÖSA"

Av Thoralf Alfsson - 6 augusti 2013 23:58

Den 12 juli skrev jag ett blogginlägg med rubriken ”Varför försvarar inga moderater Reinfeldts nya lag”. Idag kom en reaktion från två moderata riksdagsledamöter i Barometern. Visst är det tacksamt när det politiska motståndare lägger upp ”bollen” på straffpunkten!


Mellan fyra ögon har jag inte hört en enda moderat politiker försvara Reinfeldts nya lag, snarare tvärtom. Läs de två moderaternas insändare.


Notera även Barometerns felaktiga rubriksättning. Den nya lagen handlar inte om asylsökande utan om personer som befinner sig illegalt i landet. Antingen är man väldigt okunnig eller så sätts den felaktiga rubriken medvetet av ansvarig på insändarsidan.


Vi har givetvis författat ett genmäle som vi skickat in till tidningen idag.


Vi kommer under nästa vecka dra igång en utdelningskampanj i Kalmar för att värva nya medlemmar och väljare där bland annat vård av papperslösa ingår i materialet.

 
 
Magnus S

Magnus S

7 augusti 2013 00:16

Här kommer länken;

http://www.barometern.se/reagera/vard-for-asylsokanden-sjalvklart(3885133).gm

http://www.barometern.se/reagera/vard-for-asylsoka

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

7 augusti 2013 02:08

TIPS PÅ REKLAMFILMER FÖR SD INFÖR VALET 2014

1. Visa ett utsnitt ur dokumentären "Lönesänkarna" där man erkänner att man medvetet låtit Svenskarnas löner STÅ HELT STILL i ca 25år (Både högerregeringar o vänsterregeringar var skyldiga) Och klipp in följande: DU HADE KUNNAT HA EN NORSK LÖN NU! Samt: ÄR DET SÅDANA HÄR POLITIKER VI SKALL HA ELLER VILL DU HA DE SOM JOBBAR F Ö R DIG?!!

2. INBROTTSLIGOR & LÅG LÖN?

3. SEDAN 1980 HAR INVANDRINGEN KOSTAT VARJE SVENSK FAMILJ X-KR

4. EN EMIGRANTPENSIONÄR FÅR X-KR MER ÄN EN SVENSK PENSIONÄR TROTS ATT DENNE ALDRIG BETALT IN EN KRONA I SKATT -SKALL DET VARA SÅ HÄR?!!

5. FÖR ETT SVERIGE I BALANS OCH MED POLITIKER SOM SER VÄLJAREN SOM SIN ARBETSGIVARE.

....I nämd ordningsföljd.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

7 augusti 2013 03:13

Thoralf!

-Fråga Reinfeldt i valrörelsen varför han vill ge bort folks pengar till kriminella?

Har nu suttit uppe och sett en stor mängd lokalnyheter på SVT24 (Mittnytt, Östnytt, Västnytt, Nordnytt e.t.c)
INBROTTSLIGOR håller som bäst på att tömma landet, verkar det som. Massiva inbrott I SAMTLIGA LÄN!
Ligor specialiserade på att forsla bort cyklar med lastbilar härjar dessutom i våra städer. Ytterligare ligor jobbar med villainbrott i förorter runt om i landets tätorter.

Samtidigt tömmer utlänningar och skurkföretag understödda av ofrivilliga skattebetalare, markägare och lokala socialkontor varenda kvadratkilometer bärskog i hela riket just nu. Markägarna får ofrivilligt ställa upp med gratis arbetsställe åt bärföretagen samt gratis råvara!
Otaliga är alla de markägare, skogsägare och trädgårdsinnehavare som sedan får ställa upp med gratis städning och att återställa sönderkörda vägar.
Som grädde på moset får skattebetalarna stå för släckningarna av x-antal skogsbränder orsakade av bärplockarna.

 
Ingen bild

Observer

7 augusti 2013 07:16

Numera uppehåller man sig inte illegalt eller är papperslös i Sverige.Man är tillståndslös enligt den moderata terminologin.Varför inte föra över begreppet på andra områden där lagbrott begås?Inneha vapen utan licens ,d.v.s vapenbrott, då är man tillståndslös enligt moderaternas resonemang.Varför skaffa körkort?Man kan kanske få köra bil på samma premisser som de med körkort,man är ju bara tillståndslös.Barometerns insändare från moderaterna visar på en enda sak.Den totala kollapsen i realitetsinsikt,se resonemanget kring vården, inom partiet.Det verkar härja en kollektiv galenskap inom alliansen

 
Svensson

Svensson

7 augusti 2013 08:02

Diktatorn Reinfeldt styr Moderaterna, partimedlemarna tycker inte som han,men av rädsla är dom tysta.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 augusti 2013 08:11

Barometern återanvänder ledare från Smålandsposten.

Smålandsposten anger ledarskribentens namn Alen Musaefendic som i Landet runt beskrivs som Bosnienmuslimen som i programmet får frågan om han tar med sig kriget ( Bosnienkriget) till Sverige

http://tinyurl.com/mqvg2gn

Samma Bosnienmuslim är nu ledarskribent i SMP och tydligen även Barometern, även om hans namn inte finns angivet, vilket är dåligt genom att man inte kan "väga in" källans sasnningshalt

"”Du är ju muslim, så vad fick dig att skriva en bok om kristendomens grundare?” Så inleddes en orgie av pinsamhet maskerad till tv-intervju, då amerikanska Fox News inbjöd religionsforskaren Reza Aslan för att - trodde han – diskutera dennes senaste bok om Jesus.I Sverige kritiseras Fox News. Även i Sverige har vi dock debattörer som är sin bakgrund och inget annat.
Samtalet handlade istället och uteslutande om huruvida en globalt ansedd religionsforskare förmår skriva om kristendom, utan att duka under för sin muslimska partiskhet. Förmodligen utgick Fox-reporten Lauren Green ifrån sin egen oförmåga att hålla begrepp som islam och terrorism åtskilda."
-----------------------
Kan en Muslim skriva opartiskt och sakligt i en Svensk lokaltidning är nu frågan?

Samtidigt visar denna och liknade artiklar att positionerna är framflyttade för den nya ideologin/religionen

Läs hela . obs går ej att kommentera i Barometern för dom vbill i huvudsak ha enkelriktad kommunikation, medan SMP har dubbelriktad.

http://tinyurl.com/n88a968

http://tinyurl.com/l6vtjhd


 
Ingen bild

Sven Dacke

7 augusti 2013 08:33

Ovanstående inlägg visar hur viktigt det är att SD på¨olika sätt får fram mera inlägg i debatten i alla media.

Av dom som ser eller hör en nyhet eller artikel är det troligen 95% som enbart läser första inlägget, och kanske 5 % som läser kommentarerna i bloggar eller tidningar.

Om artikeln handlar om en sak, visar ofta kommentarerna en helt annan sanning. Något som media är mycket medvetna om och utnyttjar till max.

Låt dom inte får den glädjen längre. Alla som representerar SD måste skärpa sig och skriva mera originalartiklar och mata media, i väntan på att SD centralt vaknar

 
Ingen bild

Stefan A

7 augusti 2013 08:59

Bättre de förklarade vad snömoset "vård som inte kan anstå" betyder, säkert många läkare som funderar på det för att inte anmälas för diskriminering och hängas ut i fulmedia som rasist, och säkert många landsting som funderar på vart räkningen skall skickas, skillnaden kan vara från några hundra för ett recept till hundratusentals kronor för op eller livslång behandling, och påbörjar man en livslång behandling för t.ex aids innebär det också automatiskt ett put.?

 
Ingen bild

Tony

7 augusti 2013 09:00

Sossar har ju emellanåt påstått att Moderater är en
aning korkade, och när man ser Svaret från dessa båda,
så är man ju beredd att hålla med. "Tillståndslös"?
Man undrar ju i vilket tillstånd dom här två befinner
sig. Det är ungefär som att om man bara laborerar med
ord, så har rättigheten att befinna sig i landet stärkts!
Redan ordet papperslös är missvisande då dom har ett
beslut om att dom fått avslag på sin ansökan. Dom som
inte ens brytt sig om att söka Azyl, utan bara befinner
sig här, är illegala besökare, och ska precis som dom
som fått avslag lämna landet!

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 augusti 2013 09:17

Appropå Vänstervåldet som nu rapporteras i Sveriges Radio...
Tittade nu på EXPO,s hemsida och där på EXPO-stiftelsens sida.
Undr rubriken: Våra ideer, hittar man bla "intoleransen är ett samhällsproblem" och Stiftelsen EXPO är partipolitiskt obunden".
Intoleransens yttersta väsen är våldet...

Så nu ser jag och många, många andra fram emor en föreläsningsturne i landets skolor, dör EXPO varnar för Vänsterextremismen och berättar historien om allt ont som Kommunismen vållat mänskligheten.

Givetvis kommer också EXPO uppmuntra all behörig skolpersonal att se till att alla kommunistiska symboler avlägsnas från kläder och väskor på eleverna.
Landets lärosäten kommer också att städa bland personalen. De som framhåller sina Marxistiska politiska visioner avstängs snarast. (Speciellt professorer...)

Detta förväntas nu av EXPO. Står ledningen på EXPO upp på texten på Stiftelsens hemsida?????? Gör styrelseledamoten Mona Sahlin det???

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 augusti 2013 11:09

Papperlös är man inte om man har fått ett avisningsbeslut
Då är man en enkelriktad turist

 
Ingen bild

who

7 augusti 2013 11:34

Finns mycket kvar av stolleprov!

Publicerat den 5 augusti 2013 kl 13:05

INRIKES. Invandrare på landsbygden ska få hemutrustningslån via CSN och gratis körkort betalt av skattebetalarna samtidigt som svenskarna blir utan. Det föreslår Arbetsförmedlingens chef i integrationsfrågor Marie Linell-Persson.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 augusti 2013 11:56

who...
Så nu ska också vår vackra landsbygd "berikas" med "nybyggare"...

Det vore 1000 ggr bättre för landsbygden om dessa satsningar istället gick till de unga som är uppväxta på landsbygden.
Då kan de lättare få jobb och ett bra liv, inte trängas i våra storstäder och det blir absolut inga "kulturkrockar"...

 
Ingen bild

Lotta

7 augusti 2013 12:02

Rätt typiskt Barometern att inte tillåta kommentarer till moderaternas drapa. Om ni får in ett genmäle går den säkert kommentera. Då hoppas troligen Barometern att flera SD-hatare skall kommentera.

 
Lassekolja

Lassekolja

7 augusti 2013 12:05

TACK för att Du finns Thoralf! Vetskapen att Du håller "etablissemanget på halstret" gör att många med mig kan slappna av en aning och kan sova förhållandevis lugnt på nätterna trots att vårt kära gamla Fosterland blir mer och mer absurt för varje dag som går. Att Östran väljer en skruvad rubrik är självklart ingen slump utan lika galet som att ingen av alla våra motståndare klarar att beskriva Sveriges, i särklass bästa parti (für Alle), utan att ta till lögner, fördomar och/eller halvsanningar.
Att detta verkar näst intill omöjligt att få ut till väljarna bekräftas av den senaste SIFO(?)-undersökningen där MP var tredje största parti istf SD. Man undrar hur ett samhällsfarligt parti som MP kan få så många väljare. Jag anser detta vara ett hot mot hela vår representativa demokrati och hade inte varit möjligt med ett fungerande mediaetablissemang men så länge MP + V har 2/3-dels majoritet bland SR´s+Svt´s medarbetare får man inte vara främmande för någonting!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lotta

7 augusti 2013 12:07

OT/avdelning: Hålligång i skogen, 50-60 bärplockare i jätteslagsmål med påkar och stenar. Flera förda till sjukhus. Vem betalar vården?

http://www.expressen.se/nyheter/barplockare-i-stort-slagsmal-i-gavle/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 augusti 2013 12:44

Kollade upp vad dessa båda moderater hade i månadslön från riksdan , det visade sej att båda har varsin månadslön på 58300 kr i månaden + eventuella resekostnader på 8000 kr i månaden , min gamla teori att de som har hög årslön tycker att Sverige är rikt och kan ta emot hur mycket invandring som helst, tycks stämma ! Min hustru får ut 6500kr i månaden efter skatt hon tycker inte att Sverige är rikt !

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

7 augusti 2013 13:32

OT
NOVUS JULI

http://www.novus.se/media/15828/novus_v_ljarbarometer_6_augusti_2013.pdf

-->Scrolla längst ned! -Trots de abnorma upploppen, trots inbrottsvågen som pågår så ser det ut ungefär som det brukar. Och V A R F Ö R är M och S fortfarande ungefär lika stora som de alltid varit?

....Varför är det så? Att, det verkar inte spela någon SOM HELST roll vad M och S ställer till med -Så har de samma stora stöd!!!?

SVARET HETER P E N G A R !

M och S är de e n d a partierna som lovat och givit PENGAR till sina väljare! (Moderaterna "En femhundring mer i månaden") (Socialdemokraterna Barnbidrag, bostadsbidrag mm)
De andra småpartierna har alla visat att de vill tvärt om -Minska folks pengar.

17% osäkra väljare HUVVALIGEN! (Dessa är fegisarna som i slutändan fyller på sossarnas resultat)


LOVA FOLK EN SLANT!!!!!

Det är dessutom endast tanken som räknas! -Dom skiter i om du tar tillbaks slanten sedan i form av höjda avgifter eller höga skatter -Ja, man kan uppenbarligen t.o.m snyta av dem 8.000:- per person o månad genom att låta deras löner stå stilla i ett kvarts sekel, Det bekommer dem ej D E F I C K JU EN SLANT!!

Gör så här inför valet:

LOVA FOLK 8.000:- MER I MÅNADEN samt en extra semestervecka! Lova både fri sjuk & Tandvård (Det kommer man ju ha råd med i och med att invandringen blir självbärande med ert system).........Vill SD nå 25-60% så finns det bara det. Titta på sossarnas historia!


 
Ingen bild

Morningstar

7 augusti 2013 14:23

Thoralf, ställ Reinfeldt mot väggen angående den cancersjuka 40-åriga kvinnan som tvingas söka adekvat vård för egna pengar i Finland. Här har ni ett perfekt tillfälle att visa på vilka det är som i verkligheten ställer olika grupper mot varandra. Visserligen kommer han att slingra sig som en mask på kroken men huvudsaken är att det blir dokumenterat av tv-kamerorna. Sedan är det bara att använda detta i valrörelsen. Gärna ihopklippt med något inslag där han svamlar om att SD ställer olika grupper mot varandra.

 
Ingen bild

Lärare

7 augusti 2013 14:29

"Vi kommer nästa vecka dra igång en kampanj för att värva nya medlemmar och väljare..." - Så ska det låta över hela landet i alla kommuner, men tyvärr har ingen annan kommun (vad jag vet) en Thoralf Alfsson!

Vi vanliga medlemmar arbetar på så gott vi kan, delar ut info, pratar för "varan", visst, ngr har man väl värvat både som medlem och väljare.

Så tyst det är från SD-topparna!
REAGERA OCH AGERA! SNART ÄR DET VAL!

Fridolin kommer sitta i SVT:s morgonsoffa i morgon, han ska få göra reklam för sin nya bok. Inte länge sen han medverkade i TV, ngr dagar sen.

Dags för SD kräva att när Åkesson släpper sin bok, ska han naturligtvis få göra reklam i SVT precis som Fridolin. SVT är ju skattefinansierad så de måste vara "objektiva"!

Vore kul få reda på hur närvaron i TV ser ut för respektive partier, jag tänker närmast då på MP kontra SD! Kanske ngn har undersökt saken?

 
Ingen bild

Obeveklig

7 augusti 2013 14:30

Från SDs partiprogram.
"det finns dock också en nedärvd essens hos varje människa som man inte kan undertrycka i hur hög utsträckning som helst utan att det får konsekvenser.
Delar av denna essens är gemensam för de flesta människor och annat är unikt för vissa grupper av människor eller för den enskilda individen"

Det här är bara en omskrivning av 30-talets rasbiologi i Sverige.

 
Ingen bild

Thoralf A

7 augusti 2013 14:53

Obeveklig

Var det ditt enda motargument?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 augusti 2013 15:42

Huuuur kan någon människa lägga sin röst på Miljöpartiet ?
För mej iallafall obegripligt !

 
Ingen bild

OT

7 augusti 2013 15:58

@Obeveklig, Apropå papperslös.

För var det är värt; Det enda allvarliga exemplet på papperslöshet i dessa sommartider, är när man väldigt nödig satt sig i en bajamaja på en kommunalbadplats och plötsligt inser att det inte finns något papper...

Alla andra (även de s.k papperslösa) har papper nog för att undvika ovanstående, men inte papper nog för att stanna kvar.

 
Ingen bild

OT

7 augusti 2013 16:09

Apropå samhällets förfall. Lever vi alla i "Monty Python"-land?

"Ledande antirasist anklagas för rasism": http://www.friatider.se/ledande-antirasist-anklagas-for-rasism

"Pride anmälda för hets mot folkgrupp": http://www.friatider.se/pride-anmalda-for-hets-mot-folkgrupp

Har Eddie Meduza rätt? "Jag ger fan i allt ": http://www.youtube.com/watch?v=CQU1QTDxmug

Jag kan garantera att om vi alla slutar arbeta och betala skatt i detta "Monty Python"-land, så slutar våra politiker upp med sina dumheter omedelebart, det finns helt enkelt ingen pengar kvar för dumheterna.

 
Ingen bild

OT

7 augusti 2013 16:30

Hur ser en berättigad kravall ut?

Kanske så här?

"Den 6 maj blev det verkligen kravaller. Militär tillkallades av Göteborgs polismästare Martin Kjellin sedan folkmassan blivit större och större och läget upplevdes hotande. Någon kastade glassplitter mot ridande poliser, vilket var den utlösande faktorn. Ett par hundra götaartillerister från Kviberg om 10-15-mannapatruller red ut längs gatorna. Stenkastning startade, varpå militär och polis gick till attack. Kanske 8 000 personer deltog i kravallerna. Flera personer skadades. Ny Tid kritiserade särskilt militären.": http://sv.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B6dupproret,_G%C3%B6teborg_%281917%29

P.S Nationalteatern - livet är en fest (och sjuklöverpolitikerna är ett skämt): http://www.youtube.com/watch?v=9S_rlCH4Nrg

 
Ingen bild

Tony

7 augusti 2013 16:48

Obeveklig:

"30 talets rasbiologi" ?? Varför gå så långt tillbaks,
Rasbiologi sysslade ju Sossarna med till långt in på 60 talet!

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 augusti 2013 17:03

Man kan fundera över hur någon "papperslös" kan komma på ett flygplan till Sverige. Eller till något annat EU-land.

 
Ingen bild

OT

7 augusti 2013 17:56

Huru längo skola denna underbara stämma kunna fylla Sveriges rund? Under sjuklöverns makt?

"Härlig är jorden, härlig är Guds himmel
Skön är själarnas pilgrimsgång
Genom de fagra riken på jorden
Gå vi till paradis med sång

Tidevarv komma, tidevarv försvinna
Släkten följa släktens gång
Aldrig förstummas tonen från himlen
I själens glada pilgrimssång

Änglar den sjöngo först för markens herdar
Skönt från själ till själ det ljöd
Människa gläd dig, Frälsarn är kommen
Frid över jorden Herren bjöd" - Härlig är jorden: http://www.youtube.com/watch?v=nUfccyTLP90

 
Lassekolja

Lassekolja

7 augusti 2013 18:30

@Obeveklig, 30-,40-,50-,60- eller 70-tal, vad spelar det för roll? Det enda som intresserar oss realister, som söker sanningen, är huruvida det stämmer eller ej!
Din slutsats hör hemma i samma division som att "det är fult att ställa (svaga) grupper mot varandra". SD är dessvärre ensamma om insikten att det måste man klara av att göra i en begränsad ekonomi, som vår skattefinansierade, konstigare än så är det inte!

http://www.status.st

 
Ingen bild

OT

7 augusti 2013 18:42

Für er alles...

Hamed Abdel-Samad – et portræt: http://snaphanen.dk/

P.S Tacka snaphanen.dk

 
Ingen bild

Lotta

7 augusti 2013 18:51

Läs även om hur våra gamla behandlas. Hålls neddrogade för att det är billigare.

http://www.expressen.se/nyheter/medicinerna-var-nara-att-doda-rune/ 
Ingen bild

Obeveklig

7 augusti 2013 19:26

@ tony

Om du inte visste det Tony så är det 2013 nu ;)
Vi kanske ska inför kolonier också?
Då skulle alla Sverige demokrater må :)

 
Ingen bild

matspp

7 augusti 2013 19:47

@Obeveklig aka obegåvad

Frambaken?

 
Ingen bild

Tony

7 augusti 2013 20:03

Obeveklig:
Varför skulle vi må då? Har SD uttryckt det vid något
sammanhang? Vad vi inte vill däremot är att inte landet
ska kolisineras av all världens fol!

 
Ingen bild

Tony

7 augusti 2013 20:07

Koloniseras ska det vara.

 
Ingen bild

von Moltke

7 augusti 2013 20:09

Det är väl ganska logiskt med benämningen "tillståndslös". Jag menar, i vårt digitala samhälle så är ju alla "papperslösa", varför dylik benämning skulle orsaka förvirring. Jag hoppas begreppet sprider sig.
Polisen till "krögaren": "...och så skulle vi vilja se ditt utskänkningstillstånd."

"Krögaren till polisen: "Urschäkta mig, men ja e allt e en schån där tillschtåndslös. Hick."

 
Ingen bild

Preben

7 augusti 2013 20:52

Jag är faktiskt lite besviken på SD nu, hörde/läste i dag att SD kommer att hjälpa äggskallen få igenom ännu ett jobbskatteavdrag till en kostnad på några miljarder. Ställer ni verkligen upp på det med tanke på hans SD-hat och varför inte satsa pengarna där de behövs istället? Pengarna behövs t.ex inom äldrevården, det är skandal att våra gamla har sämre villkor än kossorna som MÅSTE få komma ut.

 
Ingen bild

OT

7 augusti 2013 20:55

@Obeveklig

är imponernad av dig ty du är "eleganten från vidderna - eddie meduza": http://www.youtube.com/watch?v=IhHrm1Gqopw

Se nu bara till att pengarna inte skattepengarna tar slut...

 
Ingen bild

Lärare

7 augusti 2013 21:22

Preben!

Om jag har fattat det hela rätt, så kommer SD inte att gå med på ngt femte jobbskatteavdrag, om inte partiet får igenom satsningen på pensionärerna.

En rejäl skattesänkning alltså, så samma skatt ska gälla för pensionärerna som för alla andra.

Undrar om Alliansen går med på det? Knappast, de anser att pensionärerna är andra klassens medborgare och de kan gärna betala mer skatt så alla "berikare" kan fortsätta sina lyxliv här.
Hoppas att SD kör frågan hårt, nu är det banne mig dags att prata klartext!
Fram med alla galenskaper som 7-klövern bedriver! Kommer helt klart ge SD många, många röster! 25% ligger inom räckhåll nu!

 
Ingen bild

HS

7 augusti 2013 22:07

Det måste finnas en och annan "gammelmoderat". Var finns de och vad säger de om dagens moderata regim?

 
Ingen bild

Obeveklig

7 augusti 2013 23:02

Sant, ni har aldrig sagt att ni vill kolonisera.
Ni använder bara gamal hederlig nazistisk rasbiologi.
Hygglo er!
tack för att ni gör världen bättre ;)

 
Ingen bild

OT

7 augusti 2013 23:06

@Obeveklig

Har du kramp i huvudet?

 
Ingen bild

OT

8 augusti 2013 00:41

@Obeveklig

Vad händer efter landssvikoppgjøret?: http://www.youtube.com/watch?v=BsW39itPF4E

 
Ingen bild

Tony

8 augusti 2013 08:33

Obeveklig:

Jag vet inte om du är dum på riktigt, eller du
bara spelar dum, för om du kan historien så är
det bara Sossarna som praktiserat Rasbiologi i
Sverige med skallmätning och andra nedlåtande
handlingar med människor som haft oturen att födas
annorlunda!
Du borde byta ut signaturen till OBEGÅVAD!

 
Ingen bild

Lotta

8 augusti 2013 11:12

@Tony om obeveklig: "Du borde byta ut signaturen till OBEGÅVAD!" Det behövs inte. Det är bara att läsa inläggen individen skriver så framgår det omedelbart.

 
Ingen bild

cissi

14 augusti 2013 20:52

Lägg även in hur grupper ställs emot varandra i samhället. Invandrare, illegala, unga vuxna, pensionärer!

När godheten blir dumhet och allt går åt helvete.

Heja dig Thoralf. Toppenbra skrivet utav dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se