thoralf

Direktlänk till inlägg 7 mars 2013

34 av 39 ÖVERGREPP

Av Thoralf Alfsson - 7 mars 2013 23:04

 


Martin Aagård på Aftonbladet menar att norsk våldtäktsstatistik och de uttalande som polischefen i Oslo gjort om vem som begår våldtäkter är fantasifulla lögner om hur farliga mörkhyade människor är. Attacken riktar sig mot galleristen Henrik Rönnqvist i Malmö som skall ställa ut Lars Vilks konstverk i sommar. Trots att Martin Aagård i sin artikel inte kritiserar Henrik Rönnqvist för hans utställningsplaner undrar jag i mitt stilla sinne om det inte är just dessa utställningsplaner som spökar i Martin Aagårds huvud. Läs artikel


Men för att hetsa upp Martin Aagård ytterligare skrev norska tidningar för någon dag sedan om läkare som begått övergrepp på sina patienter. En majoritet av dessa var utländska läkare. Av 39 övergrepp var hela 34 gjorda av läkare med utländsk bakgrund. Två av de norska läkarna hade utländsk bakgrund. Sannolikheten är nog stor att flera av dessa läkare var ”mörk­hyade män som fötts strax norr om Sahara-öknen och öster om medelhavet”, som Martin Aagård uttrycker det i sin artikel.


I Norge blundar man inte för verkligheten oavsett om det gäller våldtäkter eller övergrepp begångna av utländska läkare. I Sverige hade denna artikel varit fullständigt omöjlig att publicera då den bedömts som rasistisk av pk-eliten. Läs artikel i norska Dagbladet


 


Missa inte att se Richard Jomshof köra över centerpartisten Johan Linander fullständigt. Linander blir bara mer och mer förvirrad!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Glada nyheter

7 mars 2013 23:37

Kraftiga nedskärningar på DN

Dagens Nyheter ska banta bort ungefär 20 procent av personalstyrkan, enligt tidningen Journalisten. Det motsvarar 80 tjänster.
http://www.resume.se/nyheter/dagspress/2013/03/07/kraftig-nedskarning-vantar-pa-dn/

 
Ingen bild

Roberth Ström

7 mars 2013 23:37

Svensk media i ett nötskal!

 
Ingen bild

Johan

7 mars 2013 23:58

Sannolikheten att en "en man född öster om medelhavet" (t.ex. en israel) skulle vara våldtäktsman är försvinnande liten...

 
Ingen bild

Odalbonde

8 mars 2013 00:00

Bra av Richard Jomshof.

I vilket annat land trollar man bort den egna ursprunsgbefolkningen? Vars förfäder och förmödrar bröt bygd och slet i sitt anletes svett för att barn och barnbarn skulle ha det bra i landet de ärvde. Nu skänker de bort alltsammans till vem som helst, och vi sätts på undantag - och förväntas dessutom stillatigande betala för det.

Klart att DN, och annan fulmedia, tappar läsare när slika oförskämdheter fyller tidningen år efter år.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 mars 2013 00:13

Ännumera glada nyheter : Ursula lämnar riksdagen nästa mandatperiod
Fast det gör ju hela Centerpartiet :=)(=:

 
Ingen bild

kvällsbockenpåhugget

8 mars 2013 00:26

Med begåvade riksdagsmän som Richard och hans kamrater i talarstolen tror jag att SD kommer att få ytterligare dubbelt så många sympatisörer fram till valet nästa år.Det gäller bara att försöka få ut deras förehavanden i riksdagen till så många som möjligt. Därför har jag oftast med mig min Ipad och visar bekanta som inte har internet.

 
Ingen bild

Kalle

8 mars 2013 01:46

ÄNTLIGEN en SD-politiker som talar utan manus och direkt från hjärtat för en sak han verkligen brinner för. Bra gjort Rickard Jomshof. Mera sånt från ALLA SD-riksdagsmän och kvinnor.

 
Ingen bild

Andreas H

8 mars 2013 05:24

Både Jomshof och Ekerot gjorde riktigt bra ifrån sig! Kolla den här också om ni inte redan har sett när Josef fransson håller en grundkurs åt miljöpartister! http://kentekeroth.se/2013/03/06/miljopartiet-samsta-alternativet-for-miljon/

 
Svensson

Svensson

8 mars 2013 07:02

Aftonbladets journalister börjar komma med grova lögner, det här börjar bli allvarligt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stora Småland

8 mars 2013 07:17

Utanför ämnet : Nu ska ju tvärsnytt börja texta sina lokala nyheter till arabiska , då tycks det finnas både resurser och teknik men att texta de regionala nyheterna för oss döva och hörselskadade det är omöjligt ! Jag säger bara , fy faen !

 
Ingen bild

Ludvig

8 mars 2013 07:20

I Norge vågar man visst hålla sig mer till sanningen.

 
Ingen bild

Stefan A.

8 mars 2013 07:59

Jan "Goebbels" Helin ligger stadigt förankrad i botten på förtroendebarometern, slås bara av Thomas "McCarthy" Mattsson, men vad bekymrar det dessa herrar, det viktiga är tydligen att indoktrinera Svenska folket, man bedriver ett socialt experiment med läsarna som insats, och Sveriges lataste yrkeskår, journalisterna, som exekutor...

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 mars 2013 08:16

Expressen publicerar idag en väljarundersökning tilsammans med Demoskop. Att SD fick 11% har på alla sätt "glömts bort".
Varken i rubriken eller i texten finns något om SD, endast en liten kommentar från Jimmie Åkesson finns.
Se också hur cirkeln med olika färger och siffrorna vridits på ett "passande" sätt...

 
Ingen bild

Qvinna

8 mars 2013 08:52

Utanför ämnet
Två gånger under samma kväll kunde jag på SVT igen höra kvinnor tillskriva mannen det sk näthatet. "Män som hatar kvinnor" ( Självklart måste SD nämnas oxå vilket är ovidkommande i sammanhanget)
Hur i hela friden kan man vara så naiv 2013 och tro att detta är ett genusbegrepp. Min övertygelse är att det döljer sig många kvinnor bakom näthatet.
Mao " kvinnor som hatar kvinnor "
Grunden till detta påstående är mina egna erfarenheter av att bli förtalad, kränkt och utsatt av kvinnor som kvinna. Tyvärr förminskar sig allt för många kvinnor genom att mäta sig med andra kvinnor och sedan utge sig för att vara feminist och jobba för jämlikhet . Glöm det ! Det kommer inte att ske så länge som kvinnor motarbetar varandra. ( om vi nu vill ha total jämlikhet )
Själv vill jag inte bli helt jämlik mannen.!! Jag vill däremot att vi i våra likheter ska respektera varandra . I våra olikheter är vi ojämnförbara.
- Sa jag på Internationella kvinnodagen !! ; )
Jag kommer att skicka denna reflektion till några tidningar . Troligtvis hamnar den i papperskorgen.

 
Ingen bild

Hacke

8 mars 2013 09:02

Kors i taket. Jomshof fick komma till tals i statsradions extremistprogram P1 Morgon och gjorde som vanligt mycket bra ifrån sig, nu som försvarare av polisens viktiga REVA-arbete.
Varje framträdande av våra duktiga rikspolitiker genererar många sköna röster till nya folkrörelsepartiet.

Och svensk gammelmedia fortsätter skära ner, nu självaste kronjuvelen i pk-träsket DN. Detta samtidigt som "Medieindustrins kollaps" är rubriken för dagen på på Mediedagarna i Göteborg.
Det våras för yttrandefriheten och demokratin. Kanske vi kan börja importera lite riktig journalistik när vi ändå har den så nära som i våra grannländer.

 
Ingen bild

Arvid

8 mars 2013 09:55

Enbart beröm till Richard Jomshof för det hans förtjänstefulla framträdande i riksdagen, som skildras i detta blogginslags video - men när han i morse framträdde i radiosändningen SRP1 om polisens jakt på s.k illegala utlänningar, var han en syltrygg.

Varför inte ha kurage att tala klartext?

Om 10% av kontrollerade personer med ICKE NORDEUROPEISKT UTSEENDE visar sig vara sk "illegala",papperslösa kallade, medan motsvarande andel av personer med NORDEUROPEISKT UTSEENDE är försvinnande liten, så vore det ren idioti om polisen inte rättade sig efter detta faktum och ägnade sig åt att i huvudsak kontrollera personer med "exotiskt utseende".
Låt sedan pöbeln skrika sig hesa bäst de vill.
Tillämpandet av sunt förnuft och rationalitet skall eftersträvas i polisarbetet.

 
Ingen bild

Magentan

8 mars 2013 11:05

@ Qvinna
Mycket bra reflektion! "Kvinnor hatar kvinnor" = SANT

Detta kvinnliga hat gäller även barn och ungdomar. Redan bland de små barnen i sandlådan kan man faktiskt konstatera småflickornas beräknande svekfullhet mot sitt egna kön, och i skolans värld är det ännu mer påtagligt. Finns det en tjej i klassen som råkar vara BÅDE sötast (populärast bland killarna) OCH mest intelligent (bäst på alla prov), då ligger hon väldigt illa till under större delen av skoltiden. Kvinnor och tjejer kan vara oerhört intriganta i grupp och fullt kapabla till vilka fula trakasserier som helst mot en "konkurrent" av samma kön.

... skriver jag på Internationella kvinnodagen.

 
Ingen bild

Åke M

8 mars 2013 12:23

Richard Jomshof är en klippa.....lugn och saklig!! Ytterligare några procent i röster till SD genom detta video-klipp...:)
Måste kännas jäkligt obekvämt för andra partier att SD går framåt och dessutom manglar deras argument med sunt förnuft o fakta!!
Skitbra...jag njuter av tillvaropn just nu och hoppas på en riktig dyngsmäll i ansiket på 7-klövern i sept 2014....!!

 
Ingen bild

Johan

8 mars 2013 13:11

16 av de 34 övergreppen har begåtts av en tjeckisk medborgare. Kommer Thoralf därför att i riksdagen föreslå specifika åtgärder som försvårar för de till över 99.9% oskyldiga tjeckerna i Sverige?

 
Ingen bild

Christoffer Lundström

8 mars 2013 13:15

Hej Thoralf Alfsson!

Som vanligt hittar du på och drar egna helt felaktiga slutsatser. Antingen har du svårt med att ta till dig fullständig information eller så saknar du argument för er osolidariska och rasistiksa politik.

Jag tror på det senare men även det första är illa nog för en riksdagsman.


 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

8 mars 2013 13:28

Bör inte Sverige ge ett skadestånd till alla som har vapenvägrat? Varför skulle inte dessa personer har rätt att fly från ett ev krig när andra har rätt till det.

 
Anette

Anette

8 mars 2013 15:17

Grattis Toralf! Du och SD är bäst
Hälsningar ett fan

http://Vera

 
Ingen bild

novaspace

8 mars 2013 15:54

Jag skäms då jag har tyskt påbrå. Det vore intressant att se bilder och namn på de fem tyskarna.

 
Ingen bild

Maja

8 mars 2013 16:39

Jomshof är anledningen till att jag röstar SD 2014. Riktigt duktig debattör, påläst, högutbildad och engagerad!

 
Ingen bild

Tommy

8 mars 2013 19:32

Rickard Jomshof äger debatten, just för att han säger som det är. Han är helt suverän. C-partisten rörde till det riktigt ordentligt för sig. Är invandrare kränkta är de en egen grupp, är svenskar kränkta är alla andra också svenskar. Då finns det ingen gruppindelning längre. Jösses säger jag bara.

 
Ingen bild

Samson rapporten är sann

8 mars 2013 21:34

Man får ju (icke) hoppas att Samson rapporten får sitt genomslag så de vise i zion väljer att skicka sina kärnvapen mot hela Europa. Läs på om det och se hur ni tror på detta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se