thoralf

Direktlänk till inlägg 6 mars 2013

VÅRD FÖR ILLEGALA INVANDRARE

Av Thoralf Alfsson - 6 mars 2013 21:04

Om några veckor kommer regeringens proposition om ”Vård för papperslösa”. Det är nog något av det mest ologiska som regeringe åstadkommit om man vill värna om att medborgarna skall vara laglydiga och respektera vårt rättssystem. Propositionen belönar istället människor som inte följer våra lagar och respekterar myndigheters beslut. Inte helt oväntat är Miljöpartiet det drivande partiet bakom denna proposition trots att partiet inte ingår i regeringen. Något som med eftertryck visar på Fredrik Reinfeldts svaga ställning och brist på hänsyn till vårt rättssystem.


Denna lagändringar avser regeringen och gissningsvis hela 7-klövern införa redan den 1 juli 2013. Alltså redan om 4 månader, med andra ord det är bråttom när det handlar om invandringen.


Vad innebär då denna nya lag.

 

Alla personer som befinner sig utan tillstånd i Sverige, med andra ord illegalt kommer att få dessa rättigheter. I praktiken innebär det att de får samma rättigheter som asylsökande har idag.


  • Gratis hälsokontroll.
  • Barn upp till 18 år helt kostnadsfri och full sjukvård.
  • Vuxna får för 50 kronor ”sjukvård som inte kan vänta” (upp till läkare att bedöma)
  • Tandvård för 50 kronor inom folktandvården eller privata som har avtal med landstingen (tandläkaren avgör vad som är ”akut”)
  • Receptläkemedel 50 kronor
  • Gratis sjukhusvård, vilket innebär ingen dygnsavgift.
  • Sjukhusresa max 40 kronor
  • Inget krav på identifiering vid besök i sjukvården eller tandvården

Sjukvården innefattar även preventivmedelsrådgivning, mödravård, förlossning, abort och givetvis rätt till tolk.


Belöningen till dessa personer som begår ett lagbrott genom att befinna sig i Sverige är total eller kan snarare liknas vid en jackpott. Begå ett lagbrott och få välfärd i betalning. Sjukvård och tandvård som man bara kan drömma om i många länder i tredje världen.


Denna lag kommer utan tvekan skapa incitament för att komma till Sverige och jobba svart. Grundtryggheten bjuder svenska samhället på. Ta helst med dig barnen till Sverige också de får ju helt fri sjukvård och tandvård, dessutom har de rätt till skolutbildning som alla boende i Sverige.


Denna lag kommer även locka EU/EES-medborgare till Sverige för att kunna utnyttja de nya möjligheterna. Kommer vi få se ”sjukvårdsbussar” eller ”tandvårdsbussar” till Sverige från de forna öststaterna?


Lagen kommer givetvis även skapa incitament för vissa privata vårdenheter som har avtal med landstinget att fuska med antalet som behandlats. Ingen kan i efterhand kontrollera dessa uppgifter då ingen identitet på vårdtagaren finns. Vilken marknad för bluffakturor! Är det någon som hört talas om fusket med assistansersättning?


Vi vanliga svenskar som arbetar och betalar skatt får betala dessa kostnader via vår skattsedel. Detsamma gäller givetvis landets pensionärer. För den laglydige skattebetalaren gäller helt andra regler förutom att vi i genomsnitt betalar ca 25000 kronor/årligen i landstingsskatt. Vi skall även betala alla avgifter inom sjukvården och läkemedel. Att gå till tandläkaren brukar kosta minst 1000 kronor bara man är inne och vänder.


Om några månader kommer 7-klövern rösta igenom detta lagförslag i riksdagen. Enda partiet som kommer rösta NEJ är Sverigedemokraterna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tove

6 mars 2013 21:15

Kan man inte bara hävda att man är papperslös då och slippa betala? Vårdgivare och tandläkare har ju inte enligt förslaget rätt att begära identifiering av akuta patienter (vilket alltså blir en bedömningsfråga utan riktlinjer från lagstiftaren = juridiskt/rättsligt haveri). Vore skönt att slippa betala nästa rotfyllning med hänvisning till att jag är papperslös.

 
Ingen bild

AA

6 mars 2013 21:19

Hel sjukt :(

 
Ingen bild

Eric H

6 mars 2013 21:37

Nästan så jag börjar tro att Alliansen inte VILL vinna valet 2014...
Detta förslag är ett totalt logiskt haveri och många (= alltflera) är inte dummare än att det genomskådar sättet som de styrande ser på oss.
Men, det STORA problemet är att alternativet till Alliansen är ännu sämre.
Det ÄR synd om Sverige och svenskarna.

 
Ingen bild

Hulda

6 mars 2013 21:38

Ja, inte undra på att SD ökar och ökar...

Tittade förut på Uppdrag Granskning om Leksand och samma fenomen fanns där.
De som borde sköta det som väljarna satt dem till, gör det absolut inte.
Vi bör alla ställa frågan när vi betalar våra vårdkostnader: Vad skulle det ha kostat om jag varit "papperslös"....

 
Ingen bild

Vicke

6 mars 2013 21:51

Det framgår med all tydlighet vilka Moderaterna och Folkpartiet tänkt att ingå allians med efter 2014 om centern och KD försvinner. Tillvägagångssättet påminner en del om Gulfkriget 1991, när Irak tvingades lämna Kuwait och satte eld på landet vid reträtten. M och FP vet nog att 2014 kommer de sannolikt själva bli tvungna att retirera.

 
Ingen bild

Ludde

6 mars 2013 21:54

Tillströmningen till bidragsparadiset Sverige talar väl sitt tydliga språk! Vi är kända för att vara väldigt generösa och uppehället i Sverige betalar någon annan. Frågan är med dessa regler hur lång tid vår välfärd har kvar? I praktiken så betyder ju detta förslag att hela världen kan komma hit, ingen kan förutspå hur dyrt detta blir.

 
Ingen bild

RobertSt2

6 mars 2013 21:57

Självklart! Jag kommer att bli 'papperslös' om jag behöver vård snabbt framöver! Det hade jag behövt för 2 år sedan då jag hade blivit biten av en katt.
Ful får man vara. Men inte dum!

 
MrThomasson

MrThomasson

6 mars 2013 21:58

Kan bara instämma med AA; Helt sjukt.

Jag förstår ju att alla har olika synpunkter, men detta. Visst är det behjärtansvärt att hjälpa ALLA som inte har råd till det ena och det andra, men det finns inga gränser. Vilka signaler sänder vi ut till omvärlden? "- Välkommen, till landet Gratis!".

Jag jobbade tidigare på en arbetsplats som råkade ut för en hel del avsked. Innan det faktiskt skedde så pratades det väldigt ofta om att "- Det tjänar sig snart att vara brottsling. Risken att åka fast är liten. Straffen du får är låga och en hel del innebär en bekväm och betald vistelse på ett "hotell". Varför söka jobb?"

Och det lutar mer och mer dit. Jag vill inte känna så, men jag börjar inse vad de menar. Att vara laglydig och göra rätt för sig har snart spelat ut sin roll i det svenska samhället.

http://www.avpixlat.info

 
Ingen bild

Arne

6 mars 2013 21:59


VARFÖR INTE VÅRD FÖR BANKRÅNARE OCKSÅ !!?

..............När man lika är i gång.


V a d är det som h ä n d e r i Sverige ?

 
Ingen bild

Lotta

6 mars 2013 22:02

En statsminister som i sitt hat mot ett demokratiskt valt parti gör upp med mångkulturextremisterna i MP är INTE lämplig att styra landet. Hoppas vi kan entlediga honom från tjänsten 2014.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 mars 2013 22:19

Exakt Lotta, så hoppas Gubben o Gubben att kommande regering inte får igenom ett enda förslag via SD:s försorg

 
Ingen bild

Wimarg

6 mars 2013 22:59

Funderade på det här om jag själv skulle kunna utnyttja detta, men jag är alldeles för svensk. Men alla invandrare som bor här och är svenska medborgare, de kan ju bara åka till någon annan kommun där ingen känner dom, prata sitt modersmål, säga att de inte har några id-handlingar och få allt gratis. Så det är nog inte bara de illegala som kommer att dra nytta av detta, dom är ju smarta dom där som kommer och ett nätverk utan like.

Ju mer jag läser, ju mer rädd blir jag när jag tänker på vart mitt land är på väg. Vettskrämd helt enkelt!

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

6 mars 2013 23:28

@MrThomasson
Jag hade en en liknande plan om det skulle visa sig att jag inte kunde klara mig på min pension.
Tag ett baseballträ och gå in och råna en bank.
Lyckas det får man en massa pengar, lyckas det inte får man mat och husrum.
Jag förkastade dock den planen när jag kom att tänka på vilka som sitter därinne.

 
Ingen bild

Ergon

7 mars 2013 00:18

Som andra konstaterat, då får pensionärerna äntligen gratis tandvård och läkemedel bara de vägrar identifiera sig. Och alla vi andra också. Intressant att se hur detta kommer att fungera...

 
Ingen bild

friryttaren

7 mars 2013 00:21

Om någon ser för svensk ut blir han nobbad vård då?

 
Ingen bild

Lars

7 mars 2013 00:35

Totalt genomsjukt detta. En tröst i bedrövelsen är dock att jag nu fått med mig både mor & far i SD-skaran till valet 2014! Hoppas många andra lyckas med samma sak! Mvh

 
Ingen bild

Magnus S

7 mars 2013 02:18

Min far fick jag med på tåget sist. Angående min mor tror jag inte så. Min sambo är omöjlig (röstar inte alls) och dottern hjärntvättad av skolan och anser sig själv som internationell och avskyr Sverige (kallt) och äcklig brunsås. Min ena bror röstar inte heller och den andra är lärare och baskettränare (mångkulturell sport). Katterna är dock fanatiska SD :).

 
Ingen bild

Odalbonde

7 mars 2013 05:33

Det här djupt orättvisa förslaget kommer att ge SD många fler röster. Det övertygar de många som är tveksamma. Det sår tvivel hos dem som är emot SD enligt gammal vana, och det stärker dem som redan genomskådat samhällshaveriet.

Man kan gå ur Svenska kyrkan, och slipper då betala kyrkoskatt. Man borde likaledes kunna gå ur det mångkulturella projektet som pådyvlats oss utan folkomröstnig. Då skulle man slippa betala skatt till mångkultur. Då kan de som vill ha massinvandring, islam etc betala för det själva. Får vi se en siffra på kostnaderna?

Till det har vi alla andra värden som inte kan räknas i kronor och ören.

Blåsippans väg 2014.

 
Ingen bild

Andersson

7 mars 2013 07:08

Hej Thoralf!

Eftersom det i dessa dagar är så populärt i vissa kretsar att motarbeta lagar och de poliser som är satta att upprätthålla dessa (och dessutom göra detta utan straff)... hjälp mig då att klargöra en sak.

Kan jag som infödd svensk, UTAN straff, kräva att få vård genom vara "papperslös"?

Hur "bevisar" man att man är "papperslös"? Vem har rätt att kolla om det stämmer? Om jag lägger mig till med en brytning (alternativt vägrar prata helt och bara lägger fram en lapp där det står skrivet att jag är papperslös flykting och söker vård för "xxxxx", kan de vägra mig vård då?

Tror du att jag blir vägrad om jag har mitt vanliga blonda hår ? Egentligen inte väl, med tanke på debatten om att man är svensk oavsett hur man ser ut/när man kom till Sverige/ser sig som svensk eller inte. Då måste ju vårdgivaren vara rasistisk om de nekar mig vård för att jag inte ser tillräckligt utländsk ut för att "gå som" serb, kurd, arab eller somalier? Kan en "svensk" se ut hur som helst så måste ju även en "utländsk" kunna göra det? Eller.. tror du att man kanske först måste färga håret och sätta i bruna kontaktlinser? Som kvinna räcker det kanske sedan att sätta på sig schal på huvudet?

Som sagt... kan du hjälpa mig med det juridiska? Om läkarmottagningen "kommer på mig", kan jag bli polisanmäld och få något straff då eller får/måste de bara låta mig gå? Om inte en "riktig" illegal invandrare får något straff när den ljuger om sin identitet så kan väl inte myndigheterna göra skillnad genom att ge en "riktig" svensk ett straff när den försöker utge sig för att vara en annan.... ELLER??!

Om det är fullt lagligt att inte behöva visa några id-handlingar på läkarmottagningen så kommer i alla fall JAG, och mina släktingar och vänner, fr o m 1 juli 2013 att kräva vård genom att uppge mig som "papperslös"!

 
Ingen bild

fd kollega

7 mars 2013 07:13

Detta blir en valfråga för mig. Jag ska fråga varenda politiker jag möter hur man in försvara detta. Samtidigt argumentera att det inte är få, ca 50.000, och polisen får inte utvisa den enligt kritiken mot REVA. Jag glömmer inte, valet 2014 är inte långt bort...

 
Ingen bild

Peter Fred

7 mars 2013 07:17

Vem betalar i slutändan för detta? Det är varken kommun eller stat utan de meborgare som fortfarande försöker göra rätt för sig i ett mer och mer förvirrat Sverige.

 
Ingen bild

Andersson igen...

7 mars 2013 07:21

Måste fråga en sak till... Kommer läkarmottagningen att kräva dit en tolk INNAN de ger behandlingen eller får de ge behandling utan tolkhjälp? Måste de i så fall kalla dit en auktoriserad tolk eller räcker det med att be en kompis med utländskt utseende att "tolka" åt en?

 
Svensson

Svensson

7 mars 2013 07:26

En redan dålig sjukvård, kommer bli än sämre :(

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

7 mars 2013 07:27

Ja nu kommer SD att öka ännu mer, när PK-politikerna kommer med sådana huvudlösa förslag.

 
Ingen bild

SM811

7 mars 2013 08:08

Nu blir det till att göra flygblad och sätta upp.
Allmänheten måste få reda på denna idiotin som sju(k)klövern bedriver.
Ingen människa vid sina sinnes fulla bruk skulle komma på att ge illegala förmåner som inte Svenska skattebetalare får men det tycker de sinnesförvirrade sju(k)klöverpolitikerna är rätt.

 
Cavatus

Cavatus

7 mars 2013 08:28

SM811! Ja, här ska banne mig göras flygblad på detta ämne med uppgivande av dessa siffror. Detta är totalt regelvidrigt och svenska folket måste få reda på de faktiskt siffrorna, något som aldrig uppges i den allmänna välmenande debatten, enkom för att föra folket bakom ljuset om vad de ska tvingas betala.

Ni har väl inte missat Julia Caesars söndagskrönika "Ropen skalla, amnesti åt alla" med anledning av REVA-hysterin. Det är en lysande text som borde skickas ut till alla Sveriges hushåll:

http://snaphanen.dk/2013/03/02/sondagskronika-ropen-skalla-amnesti-at-alla/

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Hulda

7 mars 2013 08:29

jag är sedan några år tillbaka skriven i ett annat Europeiskt (EU-land), jag har svenskt medborgarskap, svenskt pass och körkort. ca fem månader om året är jag i Sverige, jag arbetar och betalar skatt här. När jag vid ett tillfälle sökte akut sjukvård blev jag ifrågasatt , jag fick tjata till mig akutvård ( 300:-), pencillin,500:-. Jag kunde uppvisa mitt svenska pass men ändå blev jag ifrågasatt. Om jag den gången ryckte på axlarna och sa mig vara papperslös i Sverige, hade jag då fått den akutvård jag ansåg mig ha rätt till ?

 
Ingen bild

Kalle

7 mars 2013 08:32

OK då vet vi det. Det är bara att hävda att man är illegal, vägra att uppge personnummer, så får man tandvård för 50 kr och gratis sjukhusvård.

 
Ingen bild

Hulda

7 mars 2013 08:48

Hoppsan... Här kom det en "Hulda" till 08:29... Hur gör man då?

 
Ingen bild

Magentan

7 mars 2013 08:55

@ Hulda 08:48

Du får väl kalla dig för Hulda-1, eftersom du var först. :)

 
Varg i Veum

Varg i Veum

7 mars 2013 08:58

Nu tror jag Thoralf har missförstått detta med illegala invandrare. Det är knappast så att andra än med vissa bestämda utseenden som till synes verkar vara från länder som är på ropet ur eländessynpunkt får tillgång till allt detta. Jag skulle vilja se den vita amerikanen, kanadensaren eller sydafrikanen få tillgång till dessa förmåner.

http://vargiveum.wordpress.com

 
Varg i Veum

Varg i Veum

7 mars 2013 09:01

asch...återigen misslyckas jag med korrektursläsningen innan jag postar :/ den sista raden ska vara:

"Jag skulle vilja se den vita amerikanen, kanadensaren eller sydafrikanen SOM får tillgång till dessa förmåner"

http://vargiveum.wordpress.com

 
Ingen bild

Medborgaren

7 mars 2013 09:18

Hur kan någon ens komma på tanken att illegala invandrare får vistas i vårt land, än mindre ge dessa gratis allting som vi medborgare tvingas betala dyrt för av våra beskattade pengar?
7-klöverns galenskaper måste vara en riktigt ond mardröm, väck mej!

Inte konstigt att folk blir förbannade på invandringen när 7-klövern spyr ut sitt svensk o Sverigeförakt på detta vårdslösa sätt!

 
Ingen bild

Hacke

7 mars 2013 09:18

Efter en morgon i sällskap med hjärntvätten på P1 Morgon som till största delen upptogs av renodlade partsinlagor kring REVA och apatiska barn är jag tämligen mör.
Att sedan mötas av de horribla detaljerna i detta förslag gör mig mållös. För stunden får jag försöka återfinna kraften i det gamla talesättet: "Det är som mörkast strax före gryningen."


 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

7 mars 2013 09:29

Det står i DN idag att vi inte kan utvisa ca 4000 personer. Varför undrar man. Jo, det är på det viset att många länder tar inte emot sina egna om dom begått grova brott i Sverige. Dessa är förmodligen mycket grovt kriminellt belastade personer. Och som dömd brottsling är det i princip omöjligt att få nåd eller asyl i Sverige. Många av dessa personer vill inte uppge var dom kommer ifrån eller enligt vissa uppgifter så har dom tappat minnet. Smarta pojkar. Enligt uppgifter så har vissa av dessa herrar varit i Sverige i över 15 år, och många av dem har fortsatt sin kriminella bana och begått nya grova brott. Eftersom dessa personer inte har rätt att arbeta i Sverige så undrar man ju hur dessa ca 4000 personer försörjer sig. En journalist som har skrivit om detta heter Andreas Jelvefors på Metro.

 
Ingen bild

VargMan

7 mars 2013 09:35

@ Varg i Veum
Du menar att man kommer ge allt gratis baserat på rasprofilering?
Inte helt omöjligt, men det öppnar möjligheten för omkring en miljon personer med svenskt medborgarskap ändå. Även för mig trots att jag är "pursvensk" då jag knappast är blond och blåögd sas..:)
Vi får se till att testa systemet om/när vansinnet blir lag, men det skulle inte förvåna mig alls om vården är diskriminerade och rasistiskt och går på hudfärg vilka som ska få vård i gräddfilen, med de med ljus hy är de som råkar illa ut..

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 mars 2013 09:39

Magentan...
Så får det bli (tillsvidare).
Om apatiska barn: Hur är det i andra länder? Hur har det varit i andra konflikter i historien?
Tex. när Röda Armen intog Berlin i Maj -45 borde apatiska barn finnas i mängder. Eller i London under Blitzen (Tyskarnas bombningar under Andra Världskriget).

 
Ingen bild

OH

7 mars 2013 10:15

Sverige utvisar ej dessa 4000 personer p.g.a de begår brott.Klart dom skall stanna , dom utövar sitt yrke i landet och berikar därmed Sverige enligt vissa makthavande potentater. Speciellt berikade blir utredare, åklagare, domare, sist men mest advokater. Klart dom ska ha höga rabatter.

 
Ingen bild

Magentan

7 mars 2013 11:32

OH skriver: "Speciellt berikade blir utredare, åklagare, domare, sist men mest advokater."

Det stämmer, och man kan dessutom lägga till tolkar plus diverse handläggare och beslutsfattare samt ytterligare några som vi inte tänker på.

I dagens Avpixlat finns en kommentar från signaturen "aristokrato", som tycker att vi borde fråga oss följande:
Citat:
"Vem tjänar pengar på invandringen?
Vem beslutade om invandringen?
Vart tar vinsterna vägen?
Vilka lobbyister arbetar för ökad invandring till EU?
Varför redovisas aldrig kostnaderna för invandringen?
Finns det utstuderad nepotism, eller är det bara nattväktarstatens politik?
Vad är syftet med att lämna miljontals människor i nöd, men hjälpa några få?"

Det tycker jag också att vi ska fråga oss.

 
Ingen bild

En tänkande människa..

7 mars 2013 11:36

Gratis vård ska vara för ALLA. Om en människa är i akut behov av vård ska den personen få det med. Men som sverigedemokrat kan jag förstå att man hellre låter en människa som inte har ett nordiskt utseende få ligga och dö i någon gränd nånstans. Stackars oförstående sverigedemokraten. Förstår inte varför mänskliga rättigheter inte får gälla alla?

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

7 mars 2013 11:39

Välkommen till Absurdistan! ....eller Ologistan, välj själva.
Ett absolut minimikrav borde vara att först avskaffa patientavgiften på 300:- vid varje läkarbesök för oss som dessutom betalar världens högsta skatter samt kraftigt öka högkostnadsskyddet hos tandläkaren!
Tar galenskaperna aldrig slut??? De enda som kan räta upp Sverige igen är Sverigedemokraterna. Vårt största problem är som alltid: HUR??? Almqvist´s nya tidning? Flygblad?
Väljarna måste få reda på saker och ting faktiskt är så tokiga som dom är.
SD är (som vanligt) vårt enda hopp!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Thoralf A

7 mars 2013 11:47

En tänkande människa..

När dessa illegala invandrare är hungriga skall de då kunna gå och sätta sig på vilken restaurang som helst och äta utan att betala för sig?

 
Ingen bild

Wilhelm

7 mars 2013 12:04

Innebär inte detta att jag som svensk kan fa fri sjukvard bara genom att hävda att jag är illegal invandrare och vägra att identifiera mig?

 
Ingen bild

tänker lite till

7 mars 2013 12:23

Thoralf A

Nej mat kostar väl för alla människor? Om man inte är högt uppsatt politiker eller kunglig då. Jag skrev fri sjukvård inte gratis mat.

 
Ingen bild

Thoralf A

7 mars 2013 12:59

tänker lite till

Kostar inte sjukvård för alla människor?

 
Ingen bild

OH

7 mars 2013 13:00

tänker lite till
Tänkaren anser att alla som vistas illegalt i landet skall ha fri sjukvård. Man får tycka vad man vill.
Däremot anser tydligen tänkaren att personen ifråga inte skall ha gratis mat.
Det betyder att om personen svälter ihjäl är det ok = ingen sjukdom.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

7 mars 2013 13:04

En tänkande människa..svar;

Gratis vård ska vara till för ALLA skriver du, Ja Tack gärna även för mig som svensk pensionär t.ex Hade det varit så hade väl allt varit ok eller hur? Men Vem Ska Betala..Har du tänkt på det? Och är det inte ganska uppenbart att som svensk ska jag inte behöva ta banklån för att fixa tänder när dessa enbart ska behöva betala 50 kr.
Tänk du lite till....

 
Ingen bild

PKhycklarna

7 mars 2013 13:10

Samtidigt går samma korrupta Regering ut med detta

2013: Moderater - Äldre jobba längre

http://www.svt.se/nyheter/sverige/sankt-skatt-ska-fa-svenskar-att-skjuta-upp-pensionen

2013: Moderater - Studenter studera längre

http://www.svt.se/nyheter/sverige/m-hoj-aldersgransen-for-studiemedel

Ska höjd pensionsålder bla finansiera 10000 illegalas "väfärd"?

 
Ingen bild

Tobias

7 mars 2013 13:16

Tänker lite till har inte ens börjat att tänka. Dessa människor har enligt lag och myndighetsbeslut inte här att göra. De har inga som helst fodringar på svenskens allt mera sinande resurser. Vad tycker du är ett lämpligt bemötande av lagöverträdelser? Förmåner eller ännu flera förmåner? Och kom inte och snacka om att dessa har stannat pga "hotet" där hemma, kan vi inte låta myndigheterna avgöra någons asylrätt så kan vi ju inte reglera invandringen alls, då det därmed alltid skulle vara "flyktingen" själv som avgör sin rätt till köttgrytorna.

Nej, de stannar inte pga någon nöd. De stannar då de vet att det fortfarande bor en stor andel av din sort i vårt land. Blåögda, genomnaiva människor som inte begriper att tidigare generationers slit kommer att vara förgäves i och med välfärdens kollaps. Vem tror du kommer att tacka dig för din insats då? Inte dina små skyddslingar, och absolut ingen bryskt uppvaknad svensk.

 
Ingen bild

Wimarg

7 mars 2013 13:28

Hacke......
Hörde du vad programledare sa när inslaget med apatiska barn började?
-"Hur länge behöver barn vara apatiska innan de får upphållstillstånd"?

Jag undrar då om barnen bestämmer hur länge de ska vara apatiska?
Om man är apatisk så är man väl det till man tillfrisknat, detta är väl ingen som man kan "bestämma" över? Vem bestämmer när de ska tillfriskna.... migrationsverket? Hur kan man bli frisk av ett PUT? Är de traumatiska upplevelserna bort om de får PUT?
Jag bara undrar.....

 
Ingen bild

Tony

7 mars 2013 13:38

@ En tänkande människa..
Ja att du tänker med den del av kroppen som andra brukar
sitta med förstår jag. Men hur skulle det vara om du använde
den övre delen att tänka med, istället för att spela dum.
Det behövs ingen Einstein till att räkna ut att om alla
dessa idiotiska förslag genomförs, så kommer det att bli
ett liv som inte skådats här på hundratals år! Det verkar
nästan som Idioterna i 7 klövern försöker att testa
befolkningen hur långt dom kan gå innan det Exploderar.

Varför jobba och betala skatt när människor, som inte ens
har rätt att vara här kan skita i lagar ungefär hur som helst,
och dessutom bli furstligt belönade för det.
Är det en mänsklig rättighet att leva av vad andra presterar,
att andra ska betala sådana saker som man inte själv kan ta del av utan att betala dyrt. När det gäller akut sjukvård får man
säkert det idag med, men problemen är att dom vill inte rätta sig
efter lagar som alla andra medborgare får göra. Har man fått avslag på sina ansökningar , så har dom inte här att göra,och
ska lämna landet

 
Ingen bild

Qvinna

7 mars 2013 13:43

Nu måste man varit och lånat ett visst partis
" kulram "
Tydligen finns ej sunt förnuft och ganska " enkel matematik " ; )

 
Ingen bild

tänk

7 mars 2013 14:24

Thoralf A

Jo det kostar en viss summa för att söka upp läkare men du behöver inte betala 30 000 för ett piller om du har en dödlig sjukdom. Givetvis borde den summan också läggas på skatten.

 
Ingen bild

tänk

7 mars 2013 14:25

DuGamlaDuFria

Vi betalar skatt, eller hur? Jag håller med, tandvård borde inte vara någon skillnad mot övrig vård.

 
Ingen bild

tänk

7 mars 2013 14:33

OH

Tänkaren anser att alla som vistas illegalt i landet skall ha fri sjukvård. Man får tycka vad man vill.
Däremot anser tydligen tänkaren att personen ifråga inte skall ha gratis mat.
Det betyder att om personen svälter ihjäl är det ok = ingen sjukdom.

Tror du på vad du själv skriver? Nu handlade detta om att någon går och sätter sig på en restaurang och äter mat när hen är hungrig. Det är inte okej att låta någon svälta ihjäl, och där är vi tillbaka på vården, lider någon av näringsbrist ska den människan ha rätt att få vård för det. Sätter sig en väldigt hungrig människa på en restaurang är det väl upp till ägaren om hen vill bjuda på maten eller inte.

 
Ingen bild

Systemfel

7 mars 2013 14:36

Har för mig att för ett par år sedan när vård till illegala migranter var uppe på tapeten så var Kd ledaren själaglad att kunna höja högkostnadsskyddet från 1800 kr till 2200 kr som en delfinansiering av vård till illegala migranter.

I vanliga fall får man ej ställa grupp mot grupp men i detta förslag till finansiering får multisjuka/gamla betala illegala migrantres fria skjukvård med höjda avgifter.

Måtte den sovande svenskan vakna ....

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

7 mars 2013 14:58

Svar till Tänker lite till;
Ja vi betalar skatt och som pensionär betalar jag mer skatt och därför vill jag inte bidraga till "gökungar" som kommer hit och snyltar på vår s.k välfärd! Är man här illegalt har man ingen rätt att vara här och ska respektera våra lagar, att däremot riksdagen utom Sd har fått total hjärnsläpp och går emot sin egna lagar är en totalkatastrof!! Om du tänker med den realistiska delen av din hjärna och inte med din känslodel så kanske även du inser detta!

 
Ingen bild

Thoralf A

7 mars 2013 15:19

tänk

Det är ju just därför vi finansierar sjukvården med skatter. För att den som drabbas av en svår sjukdom inte skall ruineras eller tvingas låna pengar till sjukvård.Vi måste med andra vara solidariska med att betala skatt till sjukvården men tyvärr räcker inte detta för att finansiera sjukvården därför har vi även patientavgifter i olika former.

Om solidariteten skall fungera och respekteras kan ingen få en kostnadsfri "gräddfil" till sjukvården. Det är en mycket farlig väg att gå genom att skapa en "gräddfil" för personer som befinner sig olagligt i vårt land.

 
Ingen bild

O

7 mars 2013 15:26

Tänk
Det du skriver betyder att dessa som vistas illegalt i landet skall ha rätt till gratis mat.

 
Ingen bild

lennart l

7 mars 2013 15:32

4200 illegala invandrare som inte kan utvisas för att de saknar pass eller nekas komma tillbaka till sina hemländer om det inte sker frivilligt.
Har för mig att det för några år sedan kom ett förslag om att flygbolagen skuule tvingas att returnera resenärer som i passkontrollen inte kunde uppvisa något pass.
En enkel lösning som rann ut i sanden, någon som vet mer detaljer?

 
Ingen bild

lennart l

7 mars 2013 15:54

Reinfeldt med sin bok "Det sovande folket" har rätt. Folk i gemen bryr sig inte, bara de har sitt på det torra. Villa, bil och semesterresa till Thailand. Konfronteras de med fakta om invandringens kostnader slår de dövörat till och kan inte ta till sig informationen. De läser bara det som skrivs i PK-media och vaggas därför in i en falk trygghet att Sverige är ett rikt land med gott om plats för ett obegränsat antal lycksökare.
Sov gott.

 
Ingen bild

PKhycklarna

7 mars 2013 15:55

Märkligt att lagliga svenskar som gjort rätt för sig, arbetat 40-50 år, betalar skatt att deras vård är dyr och kostsam men inte 10000 illegalas gratis vård?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5463412

Om drygt femton år kommer nämligen omkring fyrtio procent av befolkningen vara över 65 år och det innebär dyra vårdnadskostnader.

 
Ingen bild

PKhycklarna

7 mars 2013 15:57

Vad är sanningen färre måste försörja allt fler? Är lösningen då fortsatt massinvandring utanför EU och ökad arbetslöshet?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5463412

Kostnader som ska betalas av skatteintäckter från allt färre personer som förväntas arbeta desto mer.

 
Ingen bild

MakingBacon

7 mars 2013 16:22

Istället för gratisvård för de som illegalt uppehåller sig i Sverige borde detta införas. Något att motionera om?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2289345/Immigrants-forced-pay-cash-bond-enter-Britain-ensure-leave-visa-expires.html

 
Ingen bild

sarak

7 mars 2013 16:30

MakingBacon..............BRA FÖRSLAG!

 
Ingen bild

Putte

7 mars 2013 16:34

Tänkaren, som tydligen har otur när det tänker är helt klart en miljöfascist. Vilka andra än de åsiktsklonade miljömupparna använder hen?

 
Ingen bild

Hacke

7 mars 2013 17:02

Wimarg...

Ja, hela denna föreställning som vevades i omgångar under morgonen kunde lika gärna varit ett beställningsverk från radioteatern. Inte en kritisk röst eller ens fråga togs upp trots att de s k apatiska barnen är mycket kontroversiellt och i princip bara ett "problem" som existerar i landet Absurdistan.
Man blir fullkomligt vansinnig på dessa partsinlagor där v-/mp-journalisterna tar sig friheten att ha public service-radion som sin egen lilla privata lekstuga.
För mig är det obegripligt att statsradion i topp i förtroendemätningarna. Är det bara vänsterfolk dom intervjuar eller är folk i gemen fullständigt aningslösa.

 
Ingen bild

Berit

7 mars 2013 17:20

Jag kan inte förstå hur 7-klövern kan rösta igenom ett sådant orättvist förslag?
Är de tvingade att rösta ja till förslaget för att sitta kvar i riksdagen eller deras förakt mot det egna folket är så stort så de avser att de ska ingenting ha?

 
Ingen bild

Tobbe S

7 mars 2013 17:33

Tänkaren tänker inte och demografiraparna på SVT och SR och media tänker inte heller. Det som tog tio manstimmar för drygt 100 år sedan utförs idag på mindre än en manstimma. Det gäller för allt från lantbruk, skogsbruk, byggnads, industri, utbildning till vård etc etc. Så varför skall vi fylla på med ständigt större ungdomskullar? Det var det första. Det andra är demografikurvorna. Vi i Sverige har inte haft en befolkningspyramid på, åtminstone, ett hundra år men klarat oss hyggligt med vår befolkningsstapel. Undantaget var 30-talet, för då var födelsetalen rekordlåga. Ca 900.000 personer föddes på 30-talet och de låga talen föranledde Myrdals bok "Kris i befolkningsfrågan". 40-talet blev rakt motsatt och frambringade ca 1.400.000 st födda. Sedan blev 50-talet=få födslar, 60-=fler födslar, 70-talet=lite födslar m m. Att pensionärsmängden upplevs som stor beror alltså på en liten kull 30-talistpensionärer (som håller på att klinga bort) och ersätts med en stor mängd från 40-talet. Nästan alla 40-talisterna har idag gått i pension och kommer att klinga bort under de närmsta tjugo åren. De följs av 50- och 60-talisterna som är relativt få. Alltså kommer antalet pensionärer att minska proportionellt under de närmaste 30 åren, även med hänsyn till ökad medellivslängd.. Sedan får vi inte glömma bort babyboomarna på 80-talet och den som pågår nu och som båda kommer att ge stora kullar av människor i produktiv ålder att bidra med skattemedel. Jag tror inte att "Tänkaren" eller mediafolket tittat på SCB's befolkningsstatistik eller annan befolkningsstatistik (finns på nätet) överhuvudtaget. De upprepar bara vad andra sagt och försöker vara PK. Det som de framhåller som demografiska argument är alltså bara floskler.

 
Ingen bild

Tobbe S

7 mars 2013 17:44

Tillägg:
1,8 milj invandrade och barnrika under de senaste 20 åren borde också påverka andelen pensionärer åt motsatt håll v s den allmänna PK-uppfattningen

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

7 mars 2013 17:48

4000 som ej kan utvisas...
Vi måste ju hålla nere kostnader även om vi måste pruta lite på kvalitén.
Det är därför Göteborg köper spårvagnar från Italien och Skånes färdtjänst bokas i Senegal i Västafrika.
Så jag tycker att vi borde kunna hyra asylboende någonstans söder om Sahara. Senegal kanske?

 
Ingen bild

zigge

7 mars 2013 18:00

Jag vill föreslå ,att dom skickas till de centrala delarna av Antarktis.

 
Ingen bild

Johanna

7 mars 2013 18:25

Jag blir fullkomligt mörkrädd! VAKNA för helvete Sverige!!!

 
Ingen bild

Tony

7 mars 2013 18:41

Antingen är folk otroligt insnöade,eller så tar man
till sig allt vad som sägs i SVT. Hur ska man annars tolka
att SVT är dom som åtnjuter högst förtroende bland media, vilket
kanske inte säger så mycket om en bransch som förtroendemässigt ligger långt under bottenträsket. Förtroendet för politiker är
lägst för Sverigedemokrater? Lite märkligt eftersom SD inte varit med och påverkat alla dom stolliga beslut som ligger till
grund för den vansinnespolitik som präglar landet idag!

 
Ingen bild

Bosse

7 mars 2013 19:12

@johanna om de är nån som ska du vakna så är de du, medmänsklighet tack!

 
Ingen bild

Hulda 2

7 mars 2013 19:13

Hulda 1 ;) Jag kallar mig Hulda 2, ok, har alltid hetat Hulda . Go kväll

 
Ingen bild

Tony

7 mars 2013 19:33

Vitpixlande EX pressen pixlar bara när det gäller Svarta förrövare, som idag när den Så kallade Södermannen visas upp,
med namn och bild.Dom 8 fähundar som deltog i en grupp våldtäkt
mot en femtonårig flicka i Stockholm lär inte visas upp med
namn och bild, men det går att dra slutsatser om det med.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 mars 2013 19:42

Hulda2....
Helt ok. Men bara om du skriver kloka inlägg;)
Hörde på SR,s Studio Ett under en bilresa nu i kväll. Tydligen slänger inte alla "papperslösa" sina papper.
De GÖMMER dem istället för myndigheterna.
Hörde inte fortsättningen, men givetvis är det ett sätt att öka på chansen att få stanna i landet där det flödar av mjölk och honung...

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 mars 2013 19:46

Tony...
Ja, hade han hetat Achmed, så hade definitivt inte hans namn och bild varit med i någon gammelmedia...
Vad jag tycker om detta falska dubbelspel går inte att skriva här. Då smälter mitt modem...

 
Ingen bild

Arne

7 mars 2013 20:10


--->FÖR MÅNGA ÄR FÖR KORKADE!

Ja, något annat sätt att beskriva att att något sådant här får fortgå -Ens en dag till finns inte.
Det är ju som att en bankrånare plötsligt skulle ges tillåtelse att få gå in till polisstationen för att få ta passbilder, Utan att straffas. DET ÄR JU SÅ DUMT ATT MAN BLIR TÅRÖGD!

Jag har tappat hoppet!
(Att inte gemene man reagerar! ...Undrar om det inte var något i svininfluensasprutan som 70% av Svenskarna tog ändå?)

 
Ingen bild

staffan.ohlsson@telia.com

7 mars 2013 22:17

Mycket kan sägas om detta. Jag tar det bakifrån och undrar? Varför ger man inte i så fall sjuk- och tandvård på samma villkor som svenska medborgare? Varför ska i Sverige illegalt befinnandes personer särbehandlas POSITIVT, och därmed svenskar särbehandlas negativt? Finns det några motiv angivna för detta - någon?
Konsekvensanalys?

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 mars 2013 22:37

Utanför ämnet...
Ser på Debatt. Som vanligt (inte förvånad) svamlar Gudrun Schyman en massa strunt. Hon vågar inte specifikt attakera Islams kvinnosyn, för då vet hon att SD gynnas.
Nej, de kvinnor som plågas av Islam har inget stöd att hämta från Feministiskt initisiativ.
För dem är SD ett betydligt bättre alternativ.

 
Ingen bild

Liberman

7 mars 2013 23:09

Medan en del får gratis boende som jobbar inom politiken i stockholm.

 
Ingen bild

Thoralf A

7 mars 2013 23:15

Liberman

Och gratis resor till Stockholm varje vecka, till och med flyg.

 
Ingen bild

Liberman

8 mars 2013 03:16

Så då bör du föregå med gott exempel och betala för dig själv som den vite goyim du är och inte snylta på våra pengar.

 
Ingen bild

Putte

8 mars 2013 05:23

"Varför ska i Sverige illegalt befinnandes personer särbehandlas POSITIVT, och därmed svenskar särbehandlas negativt? Finns det några motiv angivna för detta - någon?"

Det är det som på PK-språk kallas "alla människors lika värde"! På ren svenska betyder det PK anser att svenskar är mindre värda än aalla främlingar.

 
Ingen bild

PKhycklarna

8 mars 2013 06:33

I Halland har man miljonunderskott och föreslår bara 1 sjukhus - Hur tänker våra korrupta politiker om allas lika värde, skära ner vård på svenskar som måste betala men belönar illegala med gratis vård?

Accepterar du inte detta är du rasist! Vidrigt samhälle!

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/hallandsnytt/forslag-ett-enda-sjukhus-i-halland

Hade SD inte varit i riksdagen med sin närvaro hade vi aldrig fått reda på prioriteringen!

 
Ingen bild

PKhycklarna

8 mars 2013 06:42

Högskyddskostnadskort för svenskar

http://www.vardguiden.se/Sa-funkar-det/Lagar--rattigheter/Hogkostnadsskydd/

2011: Höjning från 900kr till 1100kr

http://www.dn.se/nyheter/politik/hogkostnadsskyddet-hojs

tidigare under 2011 kom Regeringen och MP överens om "vård till papperslösa"

http://www.dn.se/nyheter/politik/regeringen--mp-eniga-om-migrationen

Vilka är det som ställer grupper? Någon politiker i Riksdagen som vill svara varför svenskar med världens högsta skattetryck, nedskärningar i vården ska få betala mer för sin vård när "papperslösa" ska få gratis?

 
Ingen bild

Småland

8 mars 2013 09:45

Vad vet man om dessa 4000 som vägras tas emot av sina hemländer , de kanske har begått grova brott där så deras regeringar är överlyckliga att dom blivit av med dom och lyckliga över att vi i Sverige är så naiva och tar emot dom !

 
Ingen bild

Pops

8 mars 2013 18:14

Såvitt jag förstår kommer alla invandrare med rymligt samvete kunna få gratis sjuk-o tandvård i fortsättningen. Det är bara att hos doktorn eller tandläkaren bryta på svenska o säga att man inte har några id-handlingar så måste de ju betraktas som "papperslösa". Fint va? Vad alla fattigpensionärer måtte glädjas över att de får bjuda på det!

 
Ingen bild

Tore

8 mars 2013 23:43

Jag har ätit en god pytt i panna idag..

 
Ingen bild

Liberman

9 mars 2013 03:50

@Arne
Det stämmer, det är ett virus som vi ger till goyims som dig.

 
Ingen bild

Stefan Pettersson

9 mars 2013 17:38

SD 2014!

 
Ingen bild

Andersson igen

10 mars 2013 22:04

Hej igen Thoralf... eller någon annan med juridiska kunskaper! Vet någon svaret på min fråga (frågor) längre upp? (7mars kl 7:08 och 7:21)

Riskerar man något straff om man blir "påkommen"? Finns överhuvudtaget lagar mot identitetsvägran? Har polisen rätt att anhålla personen? I så fall hur länge?

Om man har rätt att få vård som "papperslös" utan id, så kan de väl inte hålla kvar/straffa personen de misstänker vara svensk?? Håller man käft och låtsas att inte förstå språket kan man ju undra vad de kan göra åt det?

Någon/alla borde ju testa systemet och se hur lätt/svårt det är att missbruka. Om tillräckligt många genomför denna civila olydnad kommer allt att braka samman... personalmässigt och resursmässigt... och då borde politikerna (förhoppningsvis) ändra detta ojämlika beslut mot oss som skattat i landet!

 
Ingen bild

eken

12 mars 2013 00:24

Hulda, man håller käfften och klickar inte med sina korvfingrar igen och så gnäller man inte när man bor utomlands å inte betalar en spänn i skatt å vill ha gratisvård. Du ä

 
Ingen bild

??

12 mars 2013 01:01

Hörru "Eken"... Vad gnäller du på "Hulda" för? Kan du inte läsa vad hon skriver? Klistrar in eftersom du tydligen missade det:

"ca fem månader om året är jag i Sverige, jag arbetar och betalar skatt här."

 
Ingen bild

Andersson 2

12 mars 2013 14:11

Andersson igen.

Vill du ha ett juridiskt svar bör du nog fråga någon annan en Thoralf med en 2 årig gymnasieutbildning. Fråga någon som kan inte en politker.

Pops även om pensionärer har kass månadsinkomst har svenska pensionärer ohygglit mycket bättre än pensionärer i övriga europa? Dessutom lämnar många äldre landet å lever som kungar i länder där landets egna pensionärer bor med sin familj. tex Thailand?

 
Ingen bild

eddykarlsson@hotmail.se

15 mars 2013 00:29

Först, tack för din fina blogg Thoralf! Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Sjuklövern i nära samarbete med fulmedia överträffar sig själva i ett grottande i det bisarra och groteska. Klimatalarmisterna och tillika vänsterextremisterna från MP är en nog de största Sverigehatarna de senaste femhundra åren. Jag hoppas bara att det blir en enkel biljett för dem ut ur riksdan 2014.

 
Ingen bild

Tracky

15 mars 2013 11:23

Genomförs detta så är det en katastrof för Sverige och vården.

Detta innebär att även invandrare som befinner sig i något av våra grannländer t.ex Finland, Norge, Danmark, Baltländerna, t.o.m invandrare som är lagligen är i Sverige på semester kan säga att de inte har några papper och därigenom få gratis vård.

Förslaget innebär ju att vården inte tänker fråga efter id-
handlingar vilket i sig måste vara en säkerhetsrisk!

Detta måste vara det mest idiotiska ch korkade initiativ som Reinfeldt och 7-klövern kommit på i sin idé-torka!

Nej, folkomröstning om invandringen omgående! Är säker på att det blir ett rungande NEJ!

Sedan SD 2014!

 
Ingen bild

Mig

18 april 2013 12:26

Hur många har läst propositionen, sett statistik på orsaker angående de återkommande 4000 människorna, läst EUs Human rights som Sverige skrivit under och vet hur övriga EU länder hanterat samma fråga och sett effekterna efter genomförda lagändringar med bättre förmåner än Sveriges. Undran från en som är någorlunda källkritisk.

 
Ingen bild

Herr Royal Silver

19 juni 2013 05:11

Hej,

Är du i någon form av ekonomiska svårigheter? Behöver du ett lån till
rensa dina skulder? Är du en affärsman eller kvinna som har för avsikt att expandera
hans eller hennes firma? Vi erbjuder lån av alla slag till privatpersoner, företag och
samarbeta organ som är i behov av ett lån till låg ränta på
3% kontakta oss idag för en äkta lån via email:
royalsilverloanservices@gmail.com

Lån ansökan

Sökande Namn:
land:
Yrke:
Sex:
Ändamål:
Ålder:
Telefonnummer:
Belopp som krävs:
Lån Varaktighet:
Månadsinkomst:

Herr Royal Silver

 
Ingen bild

James Edwards

1 augusti 2013 10:44

Välkommen att betala mindre fast LÅN - en unik lån hitta tjänsten för alla!

Vi är en ansedd finansiell institution lån till privatpersoner, myndigheter samarbeta?, Företag och företag i behov av lån.

Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell stress eller behöver du pengar för att starta ditt företag

eget? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en trevlig företag? Har du en poäng

låg kredit och har svårt att få lån från lokala banker och andra finansiella institutioner?

Vi är här för att hjälpa dig att få ett lån på 3% och ingen kreditupplysning, vi erbjuder personliga lån skuldkonsolidering lån, kapital

satsning, företagslån,
utbildning lån, hypotekslån eller "lån av någon anledning." Däremot ger vår metod möjlighet att visa mängden

krävs och lånet som du har råd.

Vänligen fyll snabbt och skicka följande information nedan:

Fullständigt namn:
Hemadress:
Adress:
telefon:
mobil:
Kön och ålder:
Antal personer:
land:
Lånebeloppet:
Lånetid:
Månadsavgift:
Syftet med lånet:
Vill du appied lån innan:

Och det ger dig det lån du behöver. Allvarlig låntagaren kan få ditt lån inom tre dagar.
Vi väntar på din brådskande svar

Mr James Edwards
E-post: payless.loanfirm@gmail.com
Lån chef.

 
Mike Benson

Mike Benson

10 augusti 2013 23:50

Är du ute efter ekonomiskt bistånd, Är du i desperat behov av ekonomisk hjälp? (mikebensonss@yahoo.com) är här för att ge dig ditt begärda lånebeloppet förutsatt. så allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och få tillbaka till oss omedelbart, ger vi dig 100% garanti för att ditt lån är väl säkrad i detta bolag okej, vi ger ut lån i en takt av 2% ränta fylla så gratis, kommer du att kunna betala tillbaka lånet. Vi ger ut lån till ett minimum av $ 1.000 till $ 1,000,000 i en takt av 2% ränta. också kontakta oss för någon form av lån. för mer information maila oss och ansöka om följande lånet. via (mikebensonss@yahoo.com)

TYPER AV LÅN VI ERBJUDER

personliga Lån
Business Lån
billån
hus Lån
Lån för att betala räkningar
Bolån
Student Loan

För alla andra typer av lån, göra maila oss så snart som möjligt med följande uppgifter som anger hur mycket du behöver som ett lån.

Lån ansökan

Fullständigt namn ................
Belopp som krävs: .....
Varaktighet när du kommer betala tillbaka lånet: .............
Syftet med lånet: ...............
Land: ...........
State ................
Adress .................
Sex ......................
Civilstånd .................
Telefonnummer: .................
När dessa uppgifter är få av mitt företag, kommer behandlingen av ditt lån påbörjas omedelbart. Kontakta oss via e-post
(mikebensonss@yahoo.com)

bäst hänsyn till din familj och vänner
Mike Benson

http://thoralf.bloggplatsen.se

 
Mr Larry Jeff

Mr Larry Jeff

14 augusti 2013 01:02

Kära Ärade kund,

Du är välkommen att LARRY JEFF lån företag. Vi är för närvarande ger ut lån till någon del av världen på 3% ränta. Vid intresse, kontakta Mr Larry Jeff med e-postadress nedan Email: larry.jeffloanlender@hotmail.com

Vi ger ut lån med 3% ränta. Till någon del av världen. Med en längd på mellan 1 till 25år.

Också vi bara ge ut lån till sökande mellan 18 år och äldre. Du måste lämna följande uppgifter om dig och ditt förslag så att jag vet hur man kan hjälpa.

Lån ansökan

* Fullständigt namn: ......................... . ..
* Ålder: ......................... ............
* Adress: ..................... ...........
* Staten: ....................... ...........
* Land: ..................... ...........
* Företagets namn (om någon): ...................
* Lånebelopp behövs: ......................
* Ändamål: .........................
* Lån Varaktighet: .................... ...........
* Född: ..............
* Kön: ..................... ...........
* Civilstånd: ....................... ..
* Månadsinkomst: ....................... ..
* Telefon: ....................... . . .......
* Postnummer: ...................
* Mobil / Mobil: ............. . . ........
* Internet hemma .........................
* E-post: ..................... ...........

I bekräftelse av dessa uppgifter, ska vi skicka våra villkor tillsammans med återbetalningsplan och om du samtycker till villkoren, du står för att få ditt lån inom 24 timmar. Detta beror på allvar och brådskande att få lånet.

Med vänlig hälsning
Mr Larry Jeff

http://thoralf.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

GRANT

16 augusti 2013 06:38

Letar du efter ett företag lån, personliga lån,
inteckningar, bil kredit, studielån, skuldkonsolidering
lån utan säkerhet lån, risk
kapital, etc... Eller du nekad ett lån av en bank eller någon
finansiella institutionen i ett eller flera skäl.Du är
plats till
lån lösningar! Jag är en privat långivare, ger jag lån till
företag och privatpersoner till låg ränta och
prisvärd
2%. Intresse.

Kontakta mig via e-post


DETTA ÄR DE LÅN BILDANDET

Ditt namn ___
Ditt land ___
Din adress ___
Din ockupationen ___
Din äktenskapliga stat oss ___
Aktuell Status på plats arbete _
Hem telefon nummer ___
Mobiltelefon nummer ___
Månatliga inkomst ___
Veckans inkomst ___
Lån belopp ___
Lån varaktighet ___
KONTAKTA dem > {grantloanfamuse@yahoo.com}
Hälsningar
DIREKTÖR
BEVILJA.

 
jame walter

jame walter

18 augusti 2013 18:12

VI ERBJUDER LÅN @ 2% ränta för företag och privata
PURPOSES.APPLY NU MED:
EMAIL US VIA; jamewalter01@hotmail.com
namn:
Belopp som krävs:
varaktighet:
land:
syfte:
Mobilnummer:

http://thoralf.bloggplatsen.se

 
Mr Donald Williams

Mr Donald Williams

23 augusti 2013 13:17

Behöver du ett lån om ja kontakta oss via e-post donaldwilliamsloanfirm@live.com du kan också kontakta oss på vår hemsida www.donaldwilliamsloanfirm.gnbo.com.ng

http://www.donaldwilliamsloanfirm.gnbo.com.ng

 
Ingen bild

Herr Peter Wagner

24 augusti 2013 09:54

Hurra! Hurra! Hurra!

Mina kära vänner där ute behöver du ett lån eller har letat efter ett sätt att få en, eller kan du söka hjälp från banken på grund av din dåliga krediter status och de har vägra att ge och nu du tror att allt hopp är förlorat , Nej min kära allt hopp är inte förlorat ....... Det kommer finns en plats för lösning på alla dina bekymmer och ångest. Här är master planner Uda Micro Fine Loan Company Plc .. Vi erbjuder våra lån med 2% ränta till alla oavsett om enskilda företag eller företag hur många kan vi räkna! Du kan kontakta oss idag på: (udamicrofineloancompany@gmail.com) eller (www.udamicrofineloancompany.gnbo.com.ng) för enkel och tillförlitlig lån, är vår plikt att hjälpa dig ur din situation och få ett slut på oro och ångest .... Motto: Det finns ingenting för svårt för Gud att göra.

 
Ingen bild

Mr John Wilson.

26 augusti 2013 00:49

-
-
Är du i behov av lån TJÄNSTER?
Om så jag lägger den till dig att du är på rätt plats var att
görs.
så om du verkligen är i behov av denna tjänst
erbjuds av detta företag ange bara i formuläret nedan och få det tillbaka till oss omedelbart.


Lån ansökan, låntagarens INFORMATION
Förnamn: ___________________________
Efternamn: ____________________________
Kön: _______________________________
Civilstånd: _______________________
Kontakt Adress: ______________________
Stad / Postnummer: ________________________
Land: ______________________________
Nationalitet: ______________________________
SEX: __________________________________
ÅLDER: __________________________________
Födelsedatum: ________________________
Belopp som krävs som lån: ________________
Lån Varaktighet: ________________________
Månadsinkomst / Årlig inkomst: _________
Yrke: ___________________________
Syfte för lån: _____________________
Telefon: ________________________________
Fax nr: __________________________________

Ange detta formulär med aktuella och korrekta uppgifter och skicka
tillbaka till oss genom vårt företag e-post som
betterdaysinvestment@gmail.com
gäller
Mr John Wilson.

 
Meryl

Meryl

29 augusti 2013 12:32

Er du på udkig efter et lån til en lav og overkommelige rente på
2%. Bedes du kontakte os via e-mail greatfuturefinancialservices@gmail.com
tak,
fru Meryl

http://greatfuturefinancialservices.gnbo.com.ng

 
Ingen bild

Uda Micro

2 september 2013 01:38

Hurra! Hurra! Hurra!

Mina kära vänner där ute behöver du ett lån eller har letat efter ett sätt att få en, eller kan du söka hjälp från banken på grund av din dåliga krediter status och de har vägra att ge och nu du tror att allt hopp är förlorat , Nej min kära allt hopp är inte förlorat ....... Det kommer finns en plats för lösning på alla dina bekymmer och ångest. Här är master planner Uda Micro Fine Loan Company Plc .. Vi erbjuder våra lån med 2% ränta till alla oavsett om enskilda företag eller företag hur många kan vi räkna! Du kan kontakta oss idag på: (udamicrofineloancompany@gmail.com) eller (www.udamicrofineloancompany.gnbo.com.ng) för enkel och tillförlitlig lån, är vår plikt att hjälpa dig ur din situation och få ett slut på oro och ångest .... Motto: Det finns ingenting för svårt för Gud att göra.

 
Sr vicnent

Sr vicnent

2 september 2013 05:20

Buen día!

¿Está usted en necesidad de un préstamo para iniciar un negocio y pagar sus cuentas? o ha sido rechazado por los bancos y otras empresas debido a su estado de creadit y en este momento usted está pensando que todo está perdido? entonces usted no tendrá ningún problema porque la gestión de la firma del préstamo Vicnent hemos prevalecer sobre su situación en contacto con nosotros hoy en: (vicnentloanfirm@gmail.com) para el préstamo fácil y fiable, ofrecemos nuestro préstamo a tipo de interés del 2% de la compañía, las personas y las empresas que están en necesidad de un préstamo, obtener su problema financiero resuelto hoy.

http://+2347052483256

 
Sr vicnent

Sr vicnent

4 september 2013 08:58

¡Buen día!

     ¿Está usted en necesidad de un préstamo para iniciar un negocio y pagar sus cuentas? o ha sido rechazado por los bancos y otras empresas debido a su estado de creadit y en este momento usted está pensando que todo está perdido? entonces usted no tendrá ningún problema porque la gestión de la firma del préstamo Vicnent hemos prevalecer sobre su situación en contacto con nosotros hoy en: (vicnentloanfirm@gmail.com) para el préstamo fácil y fiable, ofrecemos nuestro préstamo a tipo de interés del 2% de la compañía, las personas y las empresas que están en necesidad de un préstamo, obtener su problema financiero resuelto hoy.

http://+2347052483256

 
Ingen bild

Miller Williams

6 september 2013 13:30

Vi erbjuder alla typer av lån (Business, Personlig, konsolidering, Bil, investeringar, etc.) @ 3% per år. Om du är i behov av detta lån inte klickar svara bara maila oss via mail till: millerwilliamslimited1@yahoo.com att undvika misstag.
  Lånebelopp:
  Lån varaktighet:
  adress:
  land:
  Land / Stad:
  Födelsedatum (DD-MM-DD):
  Telefon (s):
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Email: millerwilliamslimited1@yahoo.com

 
Ingen bild

James Edwards

6 september 2013 18:16

Välkommen till PAYLESS LÅN FIRM - en unik lån hitta tjänsten för alla!

Vill du ha ekonomiska problem eller om du vill uppfylla den drömmen till dig med pengar? Behöver du ett lån för att betala dina räkningar, starta eller utöka din verksamhet?

Vill du ha svårigheter att få ett lån från hårda långivare eller banker på grund av deras höga lånekostnader / krav? Behöver du ett lån för någon legitim anledning?

Då oroa dig inte mer eftersom "PAYLESS LÅN FIRM" har kommit att erbjuda lån till intresserade sökande både lokalt och utomlands oavsett kön eller plats, men ålder måste vara minst 18 år och uppåt. Att komma tillbaka till oss för en förhandling på det belopp du behöver skulle vara klokt beslut.

Warm Regards,
James Edwards
Svara på detta mail: payless.loanfirm@gmail.com

 
Ingen bild

roland

13 september 2013 09:07

God dag,
   Behöver du ett akut lån för att betala av din skuld? Vi erbjuder lån till företag, företag och individer på 2% ränta, vi erbjuder personliga lån, företagslån, behöver ett lån av något slag? lån från 10,000 - 800,000.00 kontakta oss nu: rolandfinance19@yahoo.com
med en höjd av låga räntor
2%
? om
så fyll lånet
Ansökningsblankett och returnera
följande information
Fullständigt namn: ....................
Land: .....................
Stad: ..............
Status: ..............
Sex: .........................
Ålder: .....................
Personlig Telefon nr: ...........
Lånebelopp: ...........
Lån Varaktighet: .......................
Månadsinkomst: ..........
Yrke: ................... ....
Ändamål: ......................... ...........
E-post: ...................... ................
Har du ansökt innan? .......................

Hoppas att höra från dig
så snart som möjligt.

 
Antonia

Antonia

25 september 2013 12:00

Var försiktig här. Ingen kan hjälpa dig här eller ens föreslå hur man kan få ekonomisk hjälp . Varje svar på ett lån långivare på din fråga , MÅSTE du ignorerar , eftersom de är bedrägerier ... verkliga Scams ... Jag var ett offer som jag var rippat tusentals Euro ... väl tacka Gud för en kristen syster som hänvisade mig till ett lån Called organisation LAWTON FINANSIERING INC.Where grundaren är en gud som fruktar man som heter Mr Lawton Erickson . De gjorde mitt liv till ett värdefullt och gav det en mening . När syster gav mig sina kontaktuppgifter , kontaktade jag dem . Då jag begärde för ett lån med all nödvändig bevisning för att bevisa att jag faktiskt behövde ett lån , godkände de ett lån på SEK 120.000,00 och 48 timmar efter mötet upp till sina nödvändiga behov , var mina lån deponeras på mitt bankkonto utan säkerheter .

Även om jag var väldigt nervös med lånet organisationen vid första på grund av mina tidigare dåliga erfarenheter , särskilt när frågan om mig lösa de internpriser kom upp , håller jag på att min tro på det faktum att min släkting som är en gud som fruktar kvinna hänvisade mig , fick det rensas , och som Gud borde ha det , visste lite jag vet att mina ekonomiska brister har kommit till en slutlig HALT . Om inte för att snabb remiss från en kristen syster till att verklig källa , skulle jag ha ångrat mitt totala liv , eftersom det vid den tidpunkt jag bara frånskild far till min son , och min son ( Vincent ) stod inför ett liv och död situation . Jag stod inför sina sjukhusräkningar och jag var också inför avskärmning på min lägenhet .

Detaljer om denna godsent organisationen kommer inte att avslöja för nu av rädsla för personifiering ( eftersom det har visat sig att vissa personer inte är verkligen i behov av ekonomisk hjälp , men de vill bara att samla in pengar från denna äkta kristen lån organisation ) . Och det är på grund av den anledningen att de don t ge ut lån ändå . Du måste kunna övertyga dem mycket väl och ger goda bevis för att visa att du verkligen behöver ett lån innan de kan godkänna den för dig . Deras avgift är mycket prisvärd och pålitlig jämför med många där ute , är sina räntor bara 3 % , lite dokumentation , och lite kreditkontroll . Som jag tidigare sagt , av säkerhetsskäl Jag kan bara ge sin e-postadress .
Omfamna det nya initiative.Feel att kontakta dem via e-post : lawtonfunding11@aol.com du kommer att attened till och du kommer att vara fri från bedrägerier och ekonomiska bördo

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/03/06/9561053-

 
Ingen bild

mr luther

2 november 2013 16:39

Hej mina damer och herrar, unga och gamla, små och stora, rika och fattiga,
Jag vill att du ska veta att det är en mycket billig och prisvärd lån erbjudande som pågår för närvarande
detta är lån erbjudande på en mycket billig ränta på 2%, så jag vill att du ska komma tillbaka till oss via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com
Vi erbjuder alla typer av lån och vi erbjuder för närvarande jul lån till alla individer ..
så för din billiga och prisvärda lån komma tillbaka till oss nu via e-post och du kommer att få din hjälp på en gång.
Jag väntar på ditt mail
gäller
Herr luther

 
Ingen bild

Jp Lenders

3 november 2013 09:38


Letar du efter ett företag lån ? personliga lån , bostadslån , billån , studielån , skuldkonsolidering lån , lån utan säkerhet , riskkapital , etc. .. Eller har du nekats ett lån från en bank eller ett finansinstitut för eventuella orsaker . Jag är en James Parker , en privat långivare , utlåning till företag och privatpersoner i en låg och prisvärd ränta på 2 % ränta . om intresse finns ? Kontakta oss idag på jplenders@blumail.org och få ditt lån idag

 
Ingen bild

Jp Lenders

3 november 2013 09:39

Har du dålig kredit ?
Du behöver pengar för att betala räkningarna ?
Du måste starta ett nytt företag?
Har du ett oavslutat projekt vid sidan på grund av dålig finansiering ?
Du behöver pengar för att investera i vissa av de områden av specialisering som kommer att gynna dig ? och du vet inte vad jag ska göra .

Jag är James Parker , en privat pengar långivare . Jag ger ut lån till en ränta på 2 % per år i ett belopp av $ 500,00 till $ 20,000,000.00 som ett lån erbjudande . 100 % finansiering av projekt med säkra och osäkra lån tillgängliga . Vi är garanterade att bevilja finansiella tjänster till våra många kunder över hela världen . Med våra flexibla utlåning paket , kan lånen bearbetas och överförs medel till låntagaren så snart som möjligt . Vi är verksamma under klart och begripligt sätt och vi erbjuder lån av alla slag till intresserade kunder , företag , företag , och alla typer av näringslivsorganisationer , privatpersoner och fastighetsinvesterare . Bara kontakta oss på vår e-postadress : Jplenders@blumail.org , ser vi fram emot en och omedelbar respons .
Maila oss på : Jplenders@blumail.org

 
Ingen bild

rev jack smith

3 november 2013 12:34

* Hej .

Du poiskahzakonnym lån långivare , trött på att vara
avvisats av banker och hypotekslån
Är du trött på att leta efter finansiering för ditt företag , eller om du
ekonomiskt generad över att du inte kan betala dina skulder och
konton som du tror
Du måste få ekonomiskt stöd ? Om du inte bråttom nu
Ta din nuvarande lån och lån tjänster garanterar platina
oprioriterade , alltid ge bästa service till alla våra
kunder , och vi arbetar i och utanför våra kunder och

förväntningar , och vi erbjuder alla typer av lån . sökande
lån , personliga , arbete, företagens organisationer etc.

Vi ger ut lån som sträcker sig från $ 4,000.00 och $ 10 miljoner i alla 00
mynt sprotsentnoy hastighet av 2 %. Idag , därför måste
lån
finansieringen av budgeten , eller företag? Välj följande
information.


Credit Formulär
Lånebeloppet :
Lånet behövs :
Långsiktig lån :
Ändamål :
Ditt namn :
e - post :
Hemtelefon :
Kontor :
mobil :
adress :
Stad :
Zip Code :
status :

Kontakta E-post : revjacksmithloanoffer@gmail.com

Du måste fylla i ansökningsblanketten för lånet
Right , så du kan fortsätta driften

Vänligen se till att du får rätt information så att
vi kan stoppa snabbt och säkert

Jag väntar på ditt mail idag .

Gud välsigne
Best Regards
Rev Jack Smith *

 
Ingen bild

Mr.Christopher

5 november 2013 02:12

Hallå
Kommer jag att presentera mig själv till dig inom kort, är mitt namn är Mr.Christopher Long, jag verkställande direktör (VD) för Precious Långivare, Lån jag ge ut bolån till låg ränta på 3%, ger jag ut personliga lån , Business Expansion Lån, starta företag lån, utbildning, fordringar konsolidering, riskkapital Hard lån pengar, även för dem med Bad Credit, ETC, Vi erbjuder lån Allt från en minimal mängd av Fem tusen pund (£ 5,000.00) och högst Rang tio miljoner pund (£ 10,000,000.00) .. Så jag vill att du ska ange hur mycket du tänker komma som ett lån och din Lämplig tid för detta lån så att vi kan skicka dig de Lånevillkor Re-Betalningsplan om detta ... om du är intresserad kontakta via: sprinttrustfinance@hotmail.com

UNDER DENNA ANSÖKAN

1) Fullständigt namn:
2) Kön:
3) Belopp som krävs Eftersom lånet:
4) Ändamål:
5) Speltid:
6) Civilstånd:
7) Närmaste anhörig:
8) Yrke:
9) Mobiltelefon:
10) Adress:
11) Stad:
12) Statligt:
13) Land:
14) månadsinkomst
15) Fax:

I detta fall, kravet att vi behöver och gå vidare med ansökan tillsammans med villkoren för lån.
 
Du är välkommen och tack för gästfriheten
Bästa hälsningar,
Long Mr.Christopher

 
Ingen bild

mr luther

6 november 2013 18:53

behöver du ett lån om ja kontakta mig nu via e-post så johnlutherloanfirm1@outlook.com så att vi kan hjälpa dig ..

 
recoba lenders

recoba lenders

6 november 2013 23:03

Behöver du en billig Xmas lån med en promo kontakta oss på vår mail:? Recobaoffice@blumail.org

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/03/06/9561053-

 
Ingen bild

GRANT

9 november 2013 01:55

Letar du efter ett företag lån, personliga lån
Bolån lån skulder konsolidering student lån bil.
Mortgage lån säkerhetsrisk.
Kostnader, etc., du nekas lån av banken.
En eller flera finansinstitut, varför du är.
Platser
Fixa min kredit personliga lån leverantör. Hur gör jag pengar utlåning?
Företag och individer som har en låg ränta och.
Prisvärd.
2% ränta.

Kontakta mig via e-post.


Vid bildandet av kredit

___ Ditt namn.
___ Rio de Janeiro, Brasilien.
___ Din IP-adress.
___ I ditt yrke.
___ Äktenskap statistik.
Aktuell status på arbetsplatsen _
___ Hemtelefonnummer.
___ Mobiltelefon nummer
___ Månadsinkomsten.
___ Vecka inkomst.
___ Antalet lån.
___ Varaktighet av lån.
Kontakt > {grantloanfamuse@yahoo.com} {grantloanfamuse@gmail.com}
Vänliga hälsningar
Direktör
Bevilja.


 
Ingen bild

GRANT

9 november 2013 02:03


Fixa min kredit personliga lån leverantör. Hur gör jag pengar utlåning?
Företag och individer som har en låg ränta och.
Prisvärd.
2% ränta.

Kontakta mig via e-post.


Vid bildandet av kredit

___ Ditt namn.
___ Rio de Janeiro, Brasilien.
___ Din IP-adress.
___ I ditt yrke.
___ Äktenskap statistik.
Aktuell status på arbetsplatsen _
___ Hemtelefonnummer.
___ Mobiltelefon nummer
___ Månadsinkomsten.
___ Vecka inkomst.
___ Antalet lån.
___ Varaktighet av lån.
Kontakt > {grantloanfamuse@yahoo.com} {grantloanfamuse@gmail.com}
Vänliga hälsningar
Direktör
Bevilja.


 
Ingen bild

GRANT

9 november 2013 02:04


Fixa min kredit personliga lån leverantör. Hur gör jag pengar utlåning?
Företag och individer som har en låg ränta och.
Prisvärd.
2% ränta.

Kontakta mig via e-post.


Vid bildandet av kredit

___ Ditt namn.
___ Rio de Janeiro, Brasilien.
___ Din IP-adress.
___ I ditt yrke.
___ Äktenskap statistik.
Aktuell status på arbetsplatsen _
___ Hemtelefonnummer.
___ Mobiltelefon nummer
___ Månadsinkomsten.
___ Vecka inkomst.
___ Antalet lån.
___ Varaktighet av lån.
Kontakt > {grantloanfamuse@yahoo.com} {grantloanfamuse@gmail.com}
Vänliga hälsningar
Direktör
Bevilja.

 
Ingen bild

Mr.Benson

14 november 2013 22:39

Är du i behov av en akut lån på 3% ränta? om ja kontakta oss just nu för mer info: westloanfirm@hotmail.com

namn:
land:
State:
Sex:
Ålder:
Civilstånd:
Yrke:
Månadsinkomst:
årsinkomst
Belopp som krävs:
varaktighet:
Mobilnummer:

 
Ingen bild

Rodrigo Luli

15 november 2013 07:33

Behöver du ett lån? Har du letat där för att få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? sedan tillämpa nu? (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com) om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 3%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se