thoralf

Direktlänk till inlägg 22 juni 2017

STEFAN CARLSSON BLIR SOCIALDEMOKRATISK POLITIKER

Av Thoralf Alfsson - 22 juni 2017 22:51

Barometern har idag något som nästan kan liknas vid en snyftartikel om före landshövdingen Stefan Carlsson på hela 3 helsidor i pappersupplagan.


”Ett år efter att Stefan Carlsson under förnedrande omständigheter fick lämna landshövdingeuppdraget är han beredd att ta sig an livet och vardagen igen.”

 

Att det var helt och hållet självförvållat tycks Barometern fullständigt glömt bort när man skall lyfta fram Stefan Carlsson som framtida socialdemokratisk politiker i Borgholms kommun. Alkoholproblem och sexsamtal på skattebetalarnas bekostnad tycks vara bortglömda.


Det socialdemokratiska kommunalrådet i Borgholm Ilko Corkovics kommenterar uppgifterna om att Stefan Carlsson vill kandidera för socialdemokraterna i valet 2018 med följande ord till Barometern.


”Det är positivt, han är en kraftfull person. Vi står inte bakom det han har gjort, men personligen kan jag tycka att han har betalat priset för det som har hänt tidigare. Man kan inte döma en person för all framtid.”

 

Men Sverigedemokrater kan Ilko Corkovics och hans vänner inom socialdemokraterna döma för all framtid. Det ser vi exempel på dagligen, inte minst om vi skall prata om Kent Ekeroth.


Att Stefan Carlsson sedan inte är ärlig i sina svar till Barometern är ju bara tragiskt. Men jag förstår att han vill skydda både sig själv och Malin Almqvist och andra tjänstemän på Länsstyrelsen. Frågan är varför Barometern använder tre helsidor till reportage om en före detta Landshövding som fullständigt skämt ut sig för de invånare som han skall företräda.


Det är bara att läsa alla kommentarer på Barometerns Facebooksida där det finns flera artiklar om Stefan Carlsson. Irritationen är stor över att Barometern gör en artikel på hela tre helsidor.


Idag har jag varit i Sandvik på Öland för att se invigningen av den nya avsaltningsanläggningen som Borgholms kommun investerat ca 113 miljoner kronor för, inklusive vissa anslutningsledningar för att bygga bort flaskhalsar. Hans Majestät konungen var på plats för att inviga anläggningen. Kungen undvek dock att skylla det låga grundvattnet på klimatförändringarna, till skillnad mot flera andra talare.


Det såg ut som kungen var ganska skeptiskt till det avsaltade vattnet. 

 

Men efter att ha fått lite i glaset blev det andra miner.


 


 
 
Ingen bild

Björn

22 juni 2017 23:34

Stefan Carlsson må vara en kraftfull person men har man dåligt omdöme ska man inte syssla med vissa saker, vilket bla inbegriper att bestämma över vad andra ska göra.
Att åter vilja ställa upp, ett år senare, visar bara vilket dåligt omdöme han har.
Hur många Mona Sahlinare finns det egentligen hos Socialdemokraterna. Nu har det ju visat sig att även Ygeman är en man med tvivelaktigt omdöme.


 
Ingen bild

Tröttnat på barnen och egna hyckleriet

23 juni 2017 00:08

Mariestads kommun börjar polisanmäla ensamkommande som ljugit om sin ålder

Enligt kommunstyrelsens ordförande Johan Abrahamsson (M) handlar det om att alla medborgare ska behandlas lika och ingen ska kunna fuska på andras bekostnad. Johan Abrahamsson jämför det hela med att ungdomar som till exempel visar upp falsk legitimation på Stadshotellet också polisanmäls.

En anmälan till polisen kommer ske per automatik mot precis alla som berörs av beslutet. Och nu hoppas Abrahamsson att fler kommuner i landet ska följa efter.
http://www.friatider.se/mariestads-kommun-b-rjar-polisanm-la-ensamkommande-som-ljugit-om-sin-lder

 
Ingen bild

Lasse P

23 juni 2017 00:18

Jag har funderat på Ilko varför han inte åker ner för att bygga upp sitt egna land som kriget har fördärvat. Han är väl den första som sticker när kriget kommer.Fy fan dom som sniglar in i detta land.

 
Ingen bild

SD

23 juni 2017 01:07

Praktikanten Blanks tidning skriver väl aldrig illa om någon som ingår i Pampen Perssons följe.

Nu har kommunen fått kritik även för Rifa-området - av självaste Länsstyrelsen + den påtänkta klossen i cellgraven likaså. Lägg därtill kritiken mot Foppas hotell som mörklagts av kommunen.

När är gränsen nådd?


 
Ingen bild

Observer

23 juni 2017 01:38

.......M E N.... Avsaltat vatten ......i Sverige!!?
Detta är väl det ALLRA SISTA LANDET PÅ PLANETEN som behöver a v s a l t a vatten!!!!!!!

-BYGG FLER SINNESSJUKHUS!

 
Ingen bild

Observer

23 juni 2017 01:44

Våra svåraste problem kommer av en mix av nedan tre saker!

1. Mer än 50% är ointelligentare än snittet.
2. Mer än 10% är närmast att klassa som förståndshandikappade.
3. Det finns Socialism.

..........Vi behöver inte säga mer...!

 
Ingen bild

Laglydig

23 juni 2017 06:57

Eftersom jag inte är Kalmarbo och inte ens bosatt i Sverige så var jag tvungen att läsa på lite om Stefan Carlsson även om jag hört talas om fallet tidigare.
Killen är alltså 63 år https://sv.wikipedia.org/wiki/Stefan_Carlsson man kan ju fråga sig om det med tanke på vad som hänt och det synnerligen dåliga omdömet är dags att bida sin tid som pensionär istället för att ge sig in i politiken?
Alkoholmissbruket är väl en sak, så länge det inte går ut över uppdraget, men att ringa svindyra sexsamtal för skattebetalarnas pengar är brottsligt, dessutom dj*vligt korkat!
Nåväl, vi skall väl inte gnälla alltför mycket, det hela kommer sannolikt leda till att ytterliggare några väljare i Borgholm väljer bort S för SD.

 
Ingen bild

Tony

23 juni 2017 09:40

Observer.


Instämmer. Sen är inte Barometern en Borglig tidning?
Eller är man ute och fiskar efter mer Presstöd, så att
dom måste hålla sig väl med Sossarna?

 
Ingen bild

Välkommen Stefan

23 juni 2017 09:41

Mycket har skrivits om Stefan Carlssons dåliga omdöme. T ex en väldigt kostsam representation och bruket av tjänstetelefonen för, alltför, privata samtal. Vad som inte heller varit mycket bra var hans sätt att leda personalen. Inte mindre än 7, eller var det 6, chefspersoner sa upp sig för att komma ifrån hans styre. Att samtliga var kvinnor stänker ner hans regnbågsrandiga slips, i alla fall något. Hans falska påstående att 50% av asylsökarna var ingenjörer, tandläkare eller läkare var väl inte så illa menat. Där stämde han bara in i stasisministerns och Tant Johansons procentandelar, (1/3) och bredde bara på lite. Vilka politiker gör inte det i fråga om invandring? Det har ju alla gjort i 40 år. Det är så det ska vara. Annars gynnas de som håller på och tjatar om s k fakta.

Trots allt ska man inte döma honom för hårt. Han är varken mer eller mindre som alla andra sossepampar inom parti och fack. Helt igenom dålig har han väl ändå inte varit? Har han inte invigt något som varit bra?

Vi hälsar honom välkommen till Öland och partipolitiken i Borgholm! Vem kan låta bli att älska en riktigt pamp! Han drar förhoppningsvis många röster från de lokala partierna som tillsammans hade 17% i senaste valet och kan kanske ge S en egen majoritet.

 
Ingen bild

Hacke

23 juni 2017 09:55

Läste att fem "journalister" nu tvingas lämna Barometern p g a besparingar. Alltid något. Men tidningsdöden går alldeles för sakta för landets och folkets bästa.

 
Ingen bild

Kan Tarell

23 juni 2017 10:18

Verkar desperation att sossarna måste ta in denna skandalomsusade alkis och porrkonsument.

 
Ingen bild

Benny Snabbfot Getingen News

23 juni 2017 10:42

Passar perfekt som socialdemokratisk politiker, var skall sleven vara om inte i grytan, ASG, vilket gäng Pampen , Steffe, "Gröna Gatan".

Varför passar herrarna inte på att att en tur i en Tuk-Tuk en bra symbol för "Framåt Kalmar"

 
Ingen bild

Andreas

23 juni 2017 10:44

Han kommer nog att trivas som fisken i (S). Lika barn leka bäst.

 
Ingen bild

Lena

23 juni 2017 10:46

Glad Midsommar alla Sverigevänner! Firar på landet med släktingar:)

 
Ingen bild

605xx

23 juni 2017 10:52

Nyligen presenterade Migrationsverket årsredovisningen med det ekonomiska utfallet för helåret 2016. Så gick det. ??????????????

https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/migrationsverkets-kostnader-for-2016-6829218

 
Ingen bild

Pellesnick

23 juni 2017 11:21

Glad Midsommar önskar vi dig.
Mvh
Pelle Friberg &Sambo

 
Ingen bild

SM811

23 juni 2017 12:05

Först får han sparken på sitt jobb och sedan är han välkommen till Socialdemokraterna. Här har vi nivån på de politiker som S accepterar. Politiken blir därefter.

 
Ingen bild

SM811

23 juni 2017 12:19

Vilka är det egentligen som tar sig över Medelhavet till Europa?
Den frågan diskuterades i gårdagens SVT Aktuellt 21.

SVT:s svar:
Ekonomiska invandrare som vill ha ett bättre liv och som tror att Europa är "en enda stor bankomat".
http://www.friatider.se/svt-invandrarna-ser-europa-som-en-enda-stor-bankomat

Nu erkänner de det som SD och Sverigevänner sagt i många år.
Detta prioriterar sedan sju(k)klövern med våra skattepengar samtidigt som det blir fler fattigpensionärer. Ja du Dan Eliasson. Där har då något att kräkas över.
SD 2018

 
Ingen bild

Tony

23 juni 2017 13:22

Han blir kanske vår nye Rikspolischef? Det viktigaste
är inte om man är lämpad för jobbet, viktigast är att
man har rätt partibok!

 
Ingen bild

Fritz

23 juni 2017 15:02

Har inte den mannen skämt ut sig tillräckligt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards