thoralf

Alla inlägg den 26 juni 2017

Av Thoralf Alfsson - 26 juni 2017 22:00

Ledarskribenten Daniel Braw på Barometern skriver idag en ledarartikel om Richard Jomshof och hans kommentar "Du är inte välkommen i Sverige, Kahin Ahmed!”


Han får givetvis skriva ner Sverigedemokraterna och Richard Jomshof, Kent Ekeroth, Jimmie Åkesson, Björn Söder och Mattias Karlsson om han så önskar på ledarsidan i Barometern men idag är Daniel Braw minst sagt oseriös.


Inte med ett enda ord berör Daniel Braw bakgrunden till Richard Jomshofs kommentar på Facebook. Inte med ett enda ord berör han Kahin Ahmeds debattartikel som publicerades av Nyheter 24. Inte med ett enda ord berör han de felaktigheter som finns i debattartikeln. Inte med ett ord återger Daniel Braw att Kahin Ahmed ansåg att det var fel att Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson fick tala under Järvaveckan eller att Kahin Ahmed ansåg att Jimmie Åkesson inte fick besöka förorterna.

Eller om jag citerar Kahin Ahmed!


”Du är inte välkommen i förorterna, Jimmie Åkesson!”

 

”Det är en skandal att arrangörerna för politikerveckan i Järva bjuder in Sverigedemokraterna, ett parti med nazistiska rötter.”

 

”Det hade varit bättre om de tillämpade vår förorts antirasistiska ideologi som utgår ifrån att rasistiska partier inte hör hemma i förorterna.”

 

”Sverigedemokraterna driver samma rasistiska, främlingsfientliga ideologier som den våldsamma organisationen Bevara Sverige Svenskt eller vit makt-rörelsen.” 

 

”Jimmie, försök inte att övertyga oss med din lögnaktiga propaganda.” 

 

Detta är bara ett litet axplock från Kahin Ahmeds artikel i Nyheter 24. Något som den oseriöse Daniel Braw utelämnar helt och hållet i sin ledarartikel. Daniel Braws syfte är givetvis inte att upplysa Barometerns läsare om bakgrunden utan han är bara ute efter att smutsa ner Sverigedemokraterna och Richard Jomshof. Det är så ruttet så jag har svårt finna ord för vad jag tycker om Daniel Braws agerande.


Det är väl ingen djärv gissning att Daniel Braw kan betecknas som SD-hatare efter denna oseriösa ledarartikel!


Inte med ett ord ifrågasätter han om det som skrivs i debattartikeln är Moderaternas nya politik. Är då ens Moderaterna under Anna Kinberg Batras ”nya moderater” välkomna till förorterna. Är ens Kahin Ahmed välkommen till förorterna om han driver Moderaternas nya invandringspolitik enligt hans egen logik?


Är det på den här nivån Barometerns ledarsida arbetar kan man i fortsättningen inte sätta sin tilltro till något som Daniel Braw skriver när hans personliga hat mot SD får sådant utrymme i Barometern.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards