thoralf

Direktlänk till inlägg 10 maj 2017

DET GÅR BRA FÖR DEN FEMINISTISKA REGERINGEN

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 10 maj 22:30

Statsminister Stefan Löfven läste ur sekretessbelagda dokument vid en offentlig utfrågning i KU häromdagen. Ordförande i KU ser mycket allvarligt på det inträffade.


För någon vecka sedan stoltserade den socialdemokratiska EU-parlamentarikern Marita Ulvskog med en tavla/foto av en palestinsk terrorist som ligger bakom flera mord.


Sverige var det enda EU-landet som röstade för en omdiskuterad resolution i FN-organet Unesco.

Nu har Israels utrikesdepartement kallat upp Sveriges ambassadör Carl Magnus Nesser och framfört en protest.


Utrikesminister Margot Wahlström vägrar dessutom att berätta hur Sverige röstade när Saudi Arabien röstades in i FN:s kvinnokommission. Med allra största sannolikhet var Sverige ett utav de 47 länder som röstade för Saudi Arabien.


För någon månad sedan var en delegation från den svenska regeringen på besök i Iran. Alla kvinnor i delegationen sprang omkring i kvinnoförtryckande hucklen/hijab.


Det går bra för den feministiska och socialdemokratiska regeringen!

 

I förra veckan beslutade man dessutom att upphöra med ID-kontrollerna på den danska och tyska sidan. Jag kan bara konstatera att Stefan Löfven fortfarande är feministiskt naiv! Eller är han dum i huvudet på riktigt? Givetvis dröjer det ett antal dagar och kanske veckor innan antalet asylsökande ökar ordentligt men det kommer, det kan vi vara säkra på. Utökade gränskontroller betyder ingenting när det gäller antalet asylsökande.


Om antalet asylsökande går i taket ännu en gång så blir det sannolikt en ny uppgång för Sverigedemokraterna i opinionen.

 

För mig är det en gåta att Socialdemokraterna har de opinionssiffror man har på 25-30 procent. Fullständigt obegripligt om man dessutom betraktar alla andra problem i samhället. Som sjukvården, tandvården, kriminalitet, skolan och omsorgen. Inom varje område saknas det resurser, både när det gäller personal och pengar.

 

Liberalernas partiledare Jan Björklund kan tydligen tänka sig att bli minister i en socialdemokratisk regering efter nästa val enligt Niklas Svensson på Expressen. Undrar om Jan Björklund vill ta sitt parti ur Sveriges riksdag?


Utan tvekan så har vi ett spännande år framför oss! Almedalsveckan kan bli speciell i år! Funderar på om man inte skall lyssna på förra årets tal och sedan jämföra med vad partiledarna talar om i år.

Har bokat mina biljetter hos Destination Gotland idag.


PS

Jag vet att jag har flera väldigt fågelkunniga bland mina läsare. Fotograferade denna and på Mallorca men jag kan inte hitta den i min fågelbok. Hjälp mig.


Bahamaand.

  

 

 

 
 
Ingen bild

Fågeln

Onsdag 10 maj 23:28

Utgör mig inte som någon fågelexpert men det liknar en Bahamaand
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Bahamaand

Thoralf Alfsson

Onsdag 10 maj 23:53

Absolut! Men den skall inte finnas på Mallorca ;-)

 
Ingen bild

Hm

Onsdag 10 maj 23:48

Anas erythrorhyncha, rödnäbbad and.
https://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%B6dn%C3%A4bbad_and

 
Ingen bild

Karl

Torsdag 11 maj 00:03

Enligt Nyheter idag/Sentios mätning ser det bra ut.
Fler bilder väntar vi på.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Torsdag 11 maj 00:40

@Thoralf Alfsson Onsdag 10 maj 23:53

"Absolut! Men den skall inte finnas på Mallorca ;-)"

Subtilt ;-)

 
Ingen bild

Hm

Torsdag 11 maj 02:14

Jag har ändrat mig, det är en gök.

 
Ingen bild

Micke

Torsdag 11 maj 05:36

Var det inte i Bryssel det beslutades om att ID-kontrollerna skulle bort?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Torsdag 11 maj 06:02

Du frågar om Löfven är dum i huvudet !
Glöm inte att han var en nödlösning efter Juholt.
Han var den "skarpaste kniven" i sossetoppen.
Det säger en del Socialdemokraterna.
Dum i huvudet ?
"Motorn går men ingen sitter vid ratten"

 
Ingen bild

Kurtan

Torsdag 11 maj 07:41

Hoppas nästa på att ID-kontrollerna inte införs igen! Med sin ytters begränsade intellekt och sunt förnuft inser idioterna då kanske att ingen kan undgå se att de inte vet vad de gör som tog bort dom till att börja med.

Resultatet blir en "tsunami" i sommar som förhoppningsvis kommer att göra att Sverige kollapsar... Enl källor står det 8-10 miljoner klara att ta sig till Europa/Sverige.

Kanske är det detta som behövs för att få till stånd en fredlig revolution. Lite som att dra av ett plåster, gör det snabbt!

 
Ingen bild

Fredde

Torsdag 11 maj 08:04

Ja, det ska bli intressant att i Almedalen höra hur mycket (S), och de andra i sjukövern, har adopterat av (SD) politik.

Just detta som (SD) förgäves försökt lyfta fram som absoluta måsten, men blivit nedsablade som "rasister", "nazister" och "fascister".

Intressant nog så hävdas det ändå från vissa håll att (SD) inte har någon egen agenda?!

Jag skulle vilja se flyers, och/eller debattartikel eller insändare där (SD) pekar just på detta.
Att det faktiskt är (SD) som hela tiden stått upp för landet, medan de andra till slut har kommit krypande och adopterat förslagen och sedan gjort dem till sina egna...
Här pratar vi kappvändare!!

 
Ingen bild

SM811

Torsdag 11 maj 08:10

"SKL: Asylkrasch väntar Sveriges kommuner"
Här har vi en socialdemokrat Lena Micko,ordförande för SKL som
varnar för hur massinvandringen påverkar kommunernas ekonomi.
Hon har ju själv bidragit till att det har blivit så här.
Hon stöder ju fortsatt massinvandring. Komma nu och påpeka detta som SD har sagt länge, då kallades SD för främlingsfientliga och rasister.
http://www.friatider.se/skl-nu-kommer-asylkraschen-for-sveriges-kommuner

 
Ingen bild

Tony

Torsdag 11 maj 08:19

Löfven ska väl få hit så mycket röstboskap som
möjligt inför nästa års val, han känner väl av
att Sossarna inte kommer att klara valet om dom
inte kan köpa röster utifrån.

 
Ingen bild

Boris

Torsdag 11 maj 08:34

Om inget oväntat händer kommer det att se ut så här fram till valet . S och SD kring 25%. Tror det behövs ett nytt riksdagsval för att lösa upp en del knutar och för stt SD skall komma vidsre. Jag vill inte se SD i en regering. Låt i stället 7-klövern ta konsekvenserna av den politik de fört. Låt Mp och KD försvinna. L och C avslöja sig genom att ingå i en S-regering. M förtvina och därefter byta partiledare

 
Ingen bild

Niklas R

Torsdag 11 maj 09:11

Sen får vi inte heller glömma att regeringen vägrar att lägga fram förslag på svenskt kulturarv till världsarvslistan.

Dessutom tog det inte en vecka innan massinvandringen satte fart igen. På bara någon dag femdubblades antalet personer som sökte asyl i Sverige efter att gränskontrollen släpptes.

 
Ingen bild

SDare

Torsdag 11 maj 09:19

Har granskat den där pippi ankan och kom fram till att det förmodligen är en tidningsanka från Barometern

 
Ingen bild

Hacke

Torsdag 11 maj 09:20

Bra att du finns på plats i Almedalen Thoralf så man får sig lite substans till livs från rosévinvänsterns eldorado och ryggdunkartillställning.

Det blir din blogg och AP samt förhoppningsvis några befriande framträdanden utanför åsiktskorridoren från exempelvis Teodorescu, Dick Erixon, Sanandaji och kanske någon fri tänkare till som kommer att fånga mitt intresse. Förutom oppositionens enda dag förstås. Resten betecknar jag som internt käbbel, godhetsposering och annan innehållslös rundgång inom 7parti-/medieetablissemanget.

Kort och gott allt och alla de som står bakom förvandlingen av vårt land till oigenkännlighet. Man kan förstå att de behöver dränka sig i vin för att stå ut med sig själva.

 
Ingen bild

Gustaf

Torsdag 11 maj 09:26

Om man följer med på bl.a alternativa siter så framgår det alltmera tydligt att Sverigedemokraterna måste komma fram med sitt budskap och hur man vill göra. Det måste till aktivitet.
Det går inte att stå och bocka och buga och försöka vara medgörlig i debatterna.
Landet står inför ättestupa.

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

Torsdag 11 maj 11:07

"Obegripliga opinionssiffror"?
Inte om flera av bolagen friserar siffrorna med minus %-andelar för SD och överför detta som plus %-andelar fördelat på flera andra partier. Media tror att folk röstar på partier i "medgång" och väljer bort dem i "motgång". Detta var förr i tiden, möjligen.

Folket är fortfarande garanterat förbannade på PK!

 
Ingen bild

Onkel Sven

Torsdag 11 maj 11:11

Undras om HGS i Högsby har alla hästar i stallet ,inte om man ska gå efter vad han skriver !

 
Ingen bild

Då borde även bröderna Frylestam få fängelse!

Torsdag 11 maj 11:54

Svensk skådespelare får fängelse för hot
"Skådespelaren Jonas Inde döms till en månads fängelse för att ha hotat tre journalister på Aftonbladet samt två tjänstemän."

Stockholms tingsrätt dömer skådespelaren Jonas Inde för olaga hot och hot mot tjänsteman.

På Twitter den 6 maj 2016 skrev Jonas Inde till tre journalister på Aftonbladet att han ”ska sparka sönder deras huvuden” och ännu värre saker. Han har även skrivit att han ”kan slå ihjäl hela jävla @Aftonbladet”.
http://www.dn.se/kultur-noje/svensk-skadespelare-far-fangelse-for-hot/

Det goda hatet:
http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/12/12/11396112-det-goda-hatet-del-4-pelle-frylestam-och-galleri-svalan/

 
Ingen bild

Göta

Torsdag 11 maj 12:06

@Boris skrev 08:34: "Jag vill inte se SD i en regering. Låt i stället 7-klövern ta konsekvenserna av den politik de fört."

Jag känner också åt det hållet. Vid valet 2018 hoppas jag att SD blir största parti, men absolut inte så stort att det får EGEN majoritet. Det skulle vara förfärligt om SD fick över 50 % och ensamt ha ansvar för att försöka reda ut denna på alla sätt fruktansvärda soppa som den vettlösa 7-klövern gemensamt så dåraktigt har styrt Sverige ner i under de senaste 2-3 decennierna, och nu dessutom som dövblinda tokstollar fortsätter på samma sätt trots att facit redan finns att beskåda överallt i statens och våra kommuners alla ansvarsområden.

Anledningen till att jag önskar att SD ska bli största parti med ca 30 procent är att man då åtminstone kan trösta sig med att en stor del av svenskarna inte tillhör dårarna, utan att åtminstone en tredjedel av befolkningen äntligen har börjat förstå vidden av den katastrof som de som har valt 7-klövern medverkat till.

Några möjligheter att rädda Sverige från katastrofen tror jag inte det finns längre. Det har gått för långt. Det har nu blivit för sent att backa bandet.

 
Ingen bild

Friholt

Torsdag 11 maj 13:28

Bra sammanfattning i samtiden.nu om Tobias Billströms (M) uppgifter om att tidigare och nuvarande regeringar väl visste och vet vad som väntat och väntar i form av massinflödet av invandrare med efterföljande kollaps. "Ingen hade kunnat förutse detta" är ren lögn säger han.

 
Ingen bild

Trogen SD

Torsdag 11 maj 13:37

Ikväll har länstyrelsen dukat upp för festligheter i Ktusenstiernska trädgården i Kalmar. Kanske blir pizza till Steffe ....

 
Ingen bild

Observer

Torsdag 11 maj 14:02

Vi lever i en rolig tid. Man har regeringar som knappt vet vad de håller på med och väljarkårer där uppåt 40% ej är insatta för fem öre.

..Är det då konstigt att det ser ut som det gör?

En genomgripande strukturförändring är det enda vettiga framöver.

 
Ingen bild

Observer

Torsdag 11 maj 14:05

Man kan inte styra ett land med hjälp av bondfångeri.

 
Ingen bild

Ludvig

Torsdag 11 maj 16:17

Allt förtroende för Marita Ulvskog är som bortblåst, fullständigt huvudlöst att stoltsera med en mördares porträtt.

 
Ingen bild

LaCo

Torsdag 11 maj 17:06

Observer: Jodå det kan man och det gör man, men det går åt helvete.

 
Ingen bild

dajevlar

Torsdag 11 maj 19:48

(trots att jag visste, så blev jag lurad. Började skriva direkt i kommentatorsfältet, men allt försvann när sidan auto-uppdaterades. Skrev därför nedanstående i Word, varefter jag kopierade det och klistrade in i kommentatorsfältet i bloggen.)

Jodå- det är en 'Bahamaand' som "Fågeln" i början skrev. Den finns i enstaka exemplar i Balearerna, tydligen så rart att du borde rapportera det till de lokala ornitologerna. (Jag är inte så fågelkunnig som du, men kan spanska rätt bra och har googlat friskt – kallas 'pato gargantilla' lokalt – och ibland har den siktats runt Mallorca).
Vad det gäller feminismregeringen så undrar jag om det inte är på väg en annan sorts Armageddon (förutom den globala hitkomsten som sker just nu). Ser mer och mer i "chefskretsar" där jag ibland befinner mig, att kvinnor beslutar agendor som i sin tur går ut på att just KVINNOR ska bestämma. Har egentligen inget emot det principiellt sett, men har sett vissa lägen där detta blivit absurt. Såg nånstans: "Den vita mannen som är chef har gjort sitt". Creepy.

Intressant tid vi lever i. Synd att det är självförvållat. Tror vi hade det bättre för 20 år sen. Eller?

 
Stefan K

Stefan K

Fredag 12 maj 14:49

Du ställer frågan hur Socialdemokraterna kan ha 25-30 procent av väljarna bakom sig.

Svaret hittar du i denna norska undersökning, vilken också förklarar varför Socialdemokraterna flirtar hej vilt med en viss religion.

https://www.minervanett.no/seks-av-ti-fra-asia-og-afrika-stemmer-ap/

Mona Sahlins valskola i Vivalla var nog ingen tillfällighet, inte heller Tro & Solidaritets löfte om att ge muslimer mer makt i samhället.

http://https://petterssonsblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Lördag 18 nov 17:34


Efter varje gång som jag delat ut information från Sverigedemokraterna eller mina egna foldrar som marknadsför min blogg genom samhällsinformation blir jag alltid angripen av diverse anonyma personer på nätet. Det kan även komma ett och annat genom s...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 17 nov 18:06

  https://youtu.be/0rthw6CECUc

Av Thoralf Alfsson - Fredag 17 nov 16:30

Jag har fått en del frågor angående min folder med frågor om klimatalarmism och kostnaderna för invandringen och hur man skall kunna skriva ut det på papper för att kunna använda i olika sammanhang.   Jag har därför gjort en pdf-kopia som kan lad...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 16 nov 18:53


    Jag har läst en ny dom från Kalmar tingsrätt mot två kriminella ungdomar som är medborgare i Syrien. De har utfört ett antal rån mot mindre butiker i Oskarshamn och Gamleby. De är 18 respektive 19 år och har sannolikt kommit till Sverige so...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 16 nov 00:09


Jag blev ikväll uppmärksammad på en kommentar på Facebook skriven av socialdemokraten Marianne Dahlberg som är ordförande i Kultur o Fritidsnämnden i Kalmar. Jag blir minst sagt förvånad och undrar om hon drabbats av någon sinnesförvirring eller om m...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

901 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se