thoralf

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2015

DEN SJUKA VÄNSTERN

Av Thoralf Alfsson - 30 oktober 2015 08:02

AFA har de senaste dagarna blivit väldigt aktiva igen! Flera aktiva sverigedemokrater har blivit utsatta för hot och vandalisering. Hur kommer det sig att dessa vildhjärnor blivit så aktiva just nu? Enligt min mening beror det på den propaganda som bedrivs i media och att ledande personer gör allt för att skuldbelägga Sverigedemokraterna för bränder på asylboenden. Igår fick vi ett nytt exempel på detta i Aktuellt där Mona Sahlin gav SD skulden för både det ena och det andra.


Den sjuka vänstern utnyttjar givetvis denna möjlighet. För varje boende som brinner så ”eldar” det på Mona Sahlin och hennes gelikar att ge SD skulden för dessa bränder. Detta skapar givetvis ett incitament för den sjuka vänstern att anlägga bränder. Det tjänar helt enkelt deras hatiska syften!


I går skrev socialdemokraten och före detta talskrivaren, Peter Akinder en bisarr ledare i Östra Småland med rubriken ”Var brinner det i natt?” där han i förtäckta ordalag pekade ut Sverigedemokraternas riksdagsledamöter som mordbrännare.


”Åtskilliga pekar på riksdagens högerextrema parti. Det är naturligtvis diskutabelt att anklaga ett politiskt parti för enskilda händelser som försök till mordbrand, framför allt så länge inget sådant är bevisat.


Men det är svårt att bortse ifrån att det partiet nyligen har deklarerat att deras främsta företrädare ska ägna mer tid åt aktivitet utanför riksdagen eftersom deras demokratiska arbete inte leder till önskvärt resultat.


Det är svårt att bortse ifrån att partiet har förklarat att läget nu är så allvarligt att nationen står inför sin snara undergång. Det är svårt att bortse ifrån att partiet i sin retorik gärna ställer grupper mot varandra.


Det är svårt att bortse ifrån att partiet på sina håll har publicerat adresser till just asylboenden.


Det är svårt att bortse ifrån att partiet hyser framträdande personer som uttrycker sig hatiskt mot människor med utländsk bakgrund, mot muslimer eller bara mot religionen islam.”

 

När den sjuka vänstern har företrädare som Peter Akinder på ledarsidorna och som helt ogenerat insinuerar att sverigedemokraternas riksdagsledamöter skulle ägna sig år mordbränder är steget inte långt till att individer inom AFA anlägger bränder för att ”elda” på hatet mot Sverigedemokraterna.


Med den retorik som Expo och hatsajter som Inte rasist men bedriver är risken stor att personer inom den autonoma rörelsen som står Expo och IRM nära själva anlägger bränder. Inte minst när Daniel Pool och Alexander Bengtsson från Expo titt som tätt får agera "experter" hos SVT och SR och där nå ut med sin hatpropaganda till hela svenska folket.

 

Peter Akinder har genom sina texter visat att han är en av de drivande krafterna bakom hatet! För varje procent som SD stiger i opinionen på Socialdemokraternas bekostnad så ökar hatet i styrka.

 

Det finns inte ett enda bevis eller utredning som pekar emot att någon sverigedemokrat skulle vara inblandad i någon av de anlagda bränderna. Ändå tillåts detta drev mot SD i media. Det vi däremot känner till är att flera asylsökande själva anlagt bränder på asylboenden och även dömts för mordbrand av domstolar. Men detta nämner givetvis inte Peter Akinder i sin ledarartikel och han kommer heller aldrig ta upp det på ledarsidan.


På Östra Småland måste det dock råda någon form av intressekonflikt mellan ledarredaktionen och nyhetsredaktionen då det inte tycks gå i takt med varandra. Jag har flera gånger uttryckt mig positivt över hur Östra Småland bedriver sin nyhetsrapportering och grävande journalistik. Något som Peter Akinder på ledarredaktionen knappast kan gilla.


Det skiljer dessutom väldigt mycket emot hur journalisterna på Barometern utför sitt arbete. Här nedan kommer ett slående exempel på hur de båda tidningarna rapporterar om samma händelse i Emmaboda under denna vecka.


Vilken tidning skulle du vilja ha en prenumeration av?


Barometern

 


Östra Småland

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanningen?

30 oktober 2015 08:52

Thoralf, problemet är att SD finns inte. Det är tyst som i graven från SD om vi bortser från er bloggare. Samtiden, SD-kuriren handlar bara om skåpmat och artiklar som är flera veckor gamla.

Det är viktigt att få ut om överfallet på Henrik Vinge. Inte många känner till fakta eftersom MSM är tysta.

Var är satsningarna, var är kommunikationen till väljarna och framför allt till de som är nyfikna på SD?

 
Ingen bild

Murveln

30 oktober 2015 09:07

¨På Östra Småland måste det dock råda någon form av intressekonflikt mellan ledarredaktionen och nyhetsredaktionen då det inte tycks gå i takt med varandra.¨

Går det att ta Peter Akinder på allvar? Hans CV är väl inte så direkt lysande, talskrivare till Göran Persson (gick väl så där), talskrivare till Håkan Juholt (gick väl heller inte så där) och ledarskribent på Östra Småland (total katastrof, upplagan har närmast halverats sen han kom dit)

Har viss insyn i tidningen och vet att det är akinder&carlsson som bestämmer dagordningen. Det är en medveten strategi från tidningen, där nyhetsredaktionen kan visa att ¨vi vågar skriva det ingen annan vågar¨, samtidigt kan Akinder visa sin politiska korrekthet på ledarsidan, allt i hopp om att blidka bägge sidor och öka upplagan.

Är man medveten om den agendan så behöver man inte bry sig :)

 
Ingen bild

Christer

30 oktober 2015 09:15

En sann Sverigevän ogillar alla former av anlagda bränder. Det vore önskvärt om vår inkompetenta någon gång skulle hitta en skyldig. Ok, när branden startat i soffan i en lägenhet då går det, men det är förmildrande i och med att inte SD kan skuldbeläggas då. Vad det gäller bränder som startats utifrån finns det två scenarier:
1. Det är en person som verkligen är hatisk mot asylinvandringen, en tragisk person som handlar mot saken. En haverist som inte begriper bättre, dvs ingen Sverigevän.
2. En brand som de inblandade tycker sig kontrollera, en liten brand som inte hinner ställa till så mycket skada, men som i propagandasyfte skickar misstanke åt endast ett håll - SD!
Det sistnämnda är en mycket gammal metod. T.ex när U-båtshysterin var som störst var nog NATO inne på svenskt vatten flera gånger med ubåtar för att väcka försvaret och media. Det blev uppståndelse, och misstanken gick per automatik mot Sovjet/Ryssland. Nato gnuggade händerna då, precis som AFA och EXPO gör idag när "små" bränder uppstår på ett asylboende. Synd att inte Bylund fick ur sig nåt om den möjligheten i Aktuellt igår när han debatterade men "Sahlinskan".

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 oktober 2015 09:20

Det mest skrämmande med Extremvänstern är att de har ett visst stöd av samhället. Kopplingar finns in i media, Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, teatervärlden, Facket, mm mm.
Tänk om SD skulle starta en kopia av Resachgruppen. Vilket ramaskri i media av alla extremistanhängare...

 
Ingen bild

Quo Vadis

30 oktober 2015 09:22

Det värsta är inte att AFA utför politiska attentat, hur hemskt det än är och vilket lidande och stigma detta skapar. Det värsta är att AFA utgör det politiska och mediala etablissemangets väpnade gren! Kopplingen mellan AFA och Expo, Researchgruppen, Expressen, SVT och andra etablerade medier för att inte prata om ung vänster och Socialdemokraterna är skrämmande! Undras på att polisen inte prioriterar dessa brott och att etablerade medier tystar ner, alternativt skuldbelägger offren.

 
Ingen bild

Rune

30 oktober 2015 09:32

"Detta skapar givetvis ett incitament för den sjuka vänstern att anlägga bränder."
-------------------------
Eller till och med vem som helst? Riskfritt, eftersom det ju alltid är SD som beskylls för detta.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

30 oktober 2015 09:36

Apropå SD:s s k 'tystnad', så håller jag med. Är det partiambitionen att "tilltala mittenväljarna", att partiet verkar fullt upptagna med sina Stalin-liknande utrensningar internt, rädsla att de facto driva den huvudfråga som partiet står och faller med, nämligen den världsunika och för landet skadliga INVÄLLNINGEN? Jag bryr mig föga om partiets övriga politik, den kommer för mig i steg 2, idag i opposition av underordnad betydelse, SD:s allmänpolitiska program är en blandning av s resp m, räcker i nuläget att bara konstatera. Men anti-invandrarpolitiken måste bedrivas på barrikaderna, om ej kan jag lika gärna låta bli att rösta på SD.

 
Ingen bild

Tony

30 oktober 2015 10:01

P K sörjan börjar att bli desperata, dom märker
nu att folket vaknar upp över tillståndet i Landet,
och sanningen är väl att dom inte har något annat att
komma med mer än samma metoder som skändligen misslyckats
så många gånger förr, nämligen att skuldbelägga SD, vilket
även i detta fall kommer att genera fler medlemmar till
SD. Och av kräk- vänstern kan man inte förvänta sig annat
våld är det enda dessa förstår, dom har ju som anhängare
till historiens värsta mördarpack kommunismen en hel del
att falla tillbaks på!

 
Ingen bild

Jan Eriksson

30 oktober 2015 10:35

I helgen som gick var det 12 skolbränder i Malmö. SD?

 
Ingen bild

World Traveller

30 oktober 2015 10:42

Dessa bränder är väl anlagda av AFA. Det är ju ett enkelt sätt att skuldbelägga SD och Avpixlat. Planen är ju att förbjuda Avpixlat och liknande bloggar efter nyår. Jag tror att AFA idag styts direkt av någon högt uppsatt inom etablissemanget och de får hjälp med underrättelser/information av EXPO och FRA. Tydligen har AFA's medlemmar skyddad identitet. Hur kan de ha det om de inte har uppbackning och är betalda av regeringen? Jag tycker i alla fall det är underligt.

 
Ingen bild

Göta

30 oktober 2015 10:43

SOSSARNAS UTPEKANDE AV SD-POLITIKER SOM MORDBRÄNNARE
Peter Akinder skriver:
"Åtskilliga pekar på riksdagens högerextrema parti. Det är naturligtvis diskutabelt att anklaga ett politiskt parti för enskilda händelser som försök till mordbrand, framför allt så länge inget sådant är bevisat.
Men det är svårt att bortse ifrån att det partiet nyligen har deklarerat att deras främsta företrädare ska ägna mer tid åt aktivitet utanför riksdagen eftersom deras demokratiska arbete inte leder till önskvärt resultat."

Med dessa ord misstänkliggör Akinder inte bara SD-sympatisörer i allmänhet, utan till och med SD:s riksdagsledamöter! Visserligen svamlar han om "riksdagens högerextrema parti," vilket i och för sig helt borde utesluta SD, eftersom SD inte alls är något högerextremt parti utan ett SOCIALKONSERVATIVT (alltså mer likt vad sossarna var på den gamla goda tiden). Men Akinders vidare utläggning av beskyllningarna avslöjar att det till och med är (citat) "deras främsta företrädare", alltså SD:s HÖGSTA LEDNING, som misstänkliggörs som mordbrännare av honom!
Borde inte spridning av sådan text i massmedia leda till åtal för t ex ärekränkning?

 
Ingen bild

SM811

30 oktober 2015 11:23

"Kristallklart" eller hur Mona?

 
Ingen bild

Mattias

30 oktober 2015 12:42

@ Thoralf
Det finns inte några bevis säger du, hur vet du det? Skulle snarare säga att det inte finns några offentliggjorda bevis än så länge. Du och dina gelikar torde ha ett stort ansvar för det rådande läget. Ni hävdar ständigt att Sverige är under hot om total förstörelse pga rådande migrationspolitik. Självklart triggar det galningar till aktion, för Sveriges bästa. Tror dina egna blogginlägg skapat mer i den här saken än du anar.
AFAs metoder är precis lika förkastliga som mordbrännarna. Något du borde ta en funderare på nästa gång du målar upp dina galna och grundlösa "sanningar" om läget i vårt land. Det kan få ödesdigra konsekvenser.

Thoralf Alfsson

30 oktober 2015 13:01

Om det nu skulle vara så att någon galning påverkas men tror du inte dessa galningar i så fall påverkas mer av vad personer som Löfven, Sahlin, Reinfeldt, Morgan Johansson, Sjöstedt o.s.v säger angående invandringen?

Tror du inte att Expo, AFA, Revolutionära Fronten, Researchgruppen, Inte rasist men och för den delen Expressen och Aftonbladet påverkar galningar bland vänsterextremister?

Det du säger är egentligen att bara politiskt korrekta åsikter skall få framföras. Du eftersträvar något som finns i t.ex Nord Korea. Visst du får ha den uppfattningen men jag delar den inte för galningarna kommer alltid finnas.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

30 oktober 2015 13:28

Hade allt varit frid och fröjd i landet om inte SD funnits?

 
Ingen bild

Mahoud

30 oktober 2015 13:40

@Mattias

Så med din "logik"...
Det ÄR alltså bl.a Vänsterpartiets fel att Abraham Ukbagabir slaktade två svenskar på IKEA bara för att "de såg svenska ut"?

 
Ingen bild

World Traveller

30 oktober 2015 13:57

Mattias, vi kan vara överens om att våld och mordbränder är fel. Jag misstänker att de kan vara anlagda av AFA för att svärta ned SD. Du tror att Sverigedemokrater anlägger bränderna för att hindra immigranter från att flytta in och samtidigt svärta ned allt det vi i SD kämpat för?
Oavsett vad vi tror, vad är dina förslag till vad som bör göras åt situationen och hur Sverige bör göra med tull, gränsbevakning, IS-terrorister som kommer hit, våld från AFA mot Sverigedemokrater, betalning för migranterna, vilka nedskärningar vi bör göra inom välfärden med mera?
Kom gärna med en lista på förslag så ska du se att alla här är mycket benägna att diskutera den med dig!

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 oktober 2015 14:23

Annat ämne. Hittade nu på Nyheter 24 en artikel där Birgitta Ohlsson mfl kritiserar Saudi-Arabien och hur de behandlar bloggaren som bla. ska straffas med tusen piskrapp. Helt rätt av dem. Saudi-Arabien är en Muslimsk diktatur av grövsta sort.

Men det fria ordet i Sverige är också under attack, om än på ett lite mildare sätt. Tänker på Mona Sahlins hatiska utfall på SD och Avpixlat. Frågan kommer också, står Birgitta Ohlsson mfl. också upp för alla bloggare i Sverige..?

 
Ingen bild

Sanningen?

30 oktober 2015 14:35

@Jan Eriksson, en sak är säker. Knapptryckarkompaniet i riksdagen hade inte behövt vara rädda för sina löner och pensioner om SD inte funnits.

Just det är drivkraften bakom de hätska utfall och svammel om rasism och annat som slungas ut från partierna.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

30 oktober 2015 14:47

Jag är knappast konspiratoriskt lagd men den senaste tiden har det varit så många bränder så att man börjar nästan undra om det inte är sk "false flag"?

Som Christer också noterar så är många av dessa bränder små och lättsläckta. Det indikerar också att man har upptäckt dom snabbt men trots det ännu inga misstänkta gärningsmän eller andra iaktagelser?

Såssarna skyller på SDs hårda retorik i invandringsrelaterade frågor, kan man för en gångs skull kanske få ett exempel i form av citat på något sådant?

 
Ingen bild

Demokratur

30 oktober 2015 14:54

Sverige har allt mindre med demokrati att göra. Uppenarligen kräver socialist-Sverige fullständig underkastelse. Tro mig, vi har snart koncentrationsläger för SD'are här i landet. Sverige är förlorat. Bortom räddning. Skämmes, alla PK-fundamentalister som föstörde arvet från våra förfäder.

 
Ingen bild

Håkan

30 oktober 2015 15:12

Har någon orkat kontrollera om dom brända asylförläggningarna är samma adresser som SD ska lagt ut, annars är det ju ingen ide att skylla på SD.

 
Ingen bild

Anders

30 oktober 2015 15:40

Exakt samma vilja att låtsas att allt är jättebra som Sovietunionen sysslade med, det är verkligen deja vu varje gång en svensk pk-representant yttrar sig....man undrar om folk kan låtsas så mycket att de själva börjar tro?

 
Tobbe S

Tobbe S

30 oktober 2015 15:45

Skräckläsning III:
"Magdalena Andersson nämner för första gången den siffra som florerar inom bland annat gränspolisens ledning inför 2016. 500 000 asylsökande för 2016, inte de 135 000 som Migrationsverket har i sin senaste prognos."

http://ledarsidorna.se/2015/10/asiktskorridorens-f

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

30 oktober 2015 16:15

Thoralf Alfsson

Nordkorea är en diktatur, det kan per definition inte finnas politiska korrekta eller inte korrekta åsikter i diktaturer.

Ditt argument faller på (PK "åsikter") Och det finns inga åsikter när EN person bestämmer (eller mycket få) Politiska veton möjligtvis.

Jag kan anta att du inte tycker att du bor i en diktatur eftersom du fortfarande bor kvar.

Till Blogg inlägget skulle jag bara vilja säga, att occam's razor är nog den mest logiska förklaringen.
occam's razor är en princip inom vetenskaplig metod som innebär att man inte ska anta fler företeelser eller ting än som behövs för att förklara de observationer man gör.

Så att först ta hit flyktingar, sedan elda upp förläggningarna, för att sedan skylla på de som inte gillar att vi tar hit flyktingar, låter lite kontraproduktivt.

Kontra

Jag gillar inte att det är flyktingar här, vart skall dom bo om jag sätter eld på förläggningarna.

Men större under har skett, så spekulera är helt meningslöst. därav, Occam`s razor.( OR är ingen regel, mer en medelväg )

 
Ingen bild

Lena

30 oktober 2015 16:54

@Mattias 12.42
Så vi som är opposition ska sitta tysta och inte komma med kritik, och om vi ska kritisera något så måste vi fråga dig o dina gelikar först, och absolut inte vara hätska i tonen, o nej, vi ska vara snälla och milda i tonen. För annars så "självklart triggar det igång galningar".

Är det SÅ DIN S K DEMOKRATI SER UT? Ska vi stå med mössan i hand, titta ner i backen, skrapa med foten och visa underdånighet också? Det kan du se dig om i stjärnorna efter! Ditt resonemang är sjukt!

Jag säger bara BRAVO till Johan på Uppdrag Granskning (i förra inlägget) för att han fullständigt krossade Expressen-journalistens resonemang. Det var hon värd som bara ville springa och gömma sig när hennes resonemang kritiseras. Och du @Mattias, Johan på UG har helt rätt i att det var rasistmord som eritreanen begick på IKEA. Han har själv erkänt att han mördade just dem för "att de såg svenska ut". Inte ens det kan vänstern erkänna.

Till syvende och sist; det kan ju vara AFA som triggas igång på att det gått så bra för SD och därför tuttar på asylboenden. Eller också kan också vara att de (AFA)har några uppdragsgivare som betalar bra för terror. Det är ju bara att skylla på SD. Så allt går tydligen för sig sett från ert resonemang.

Och Måååna, ja vad ska man säga om henne, någon sa att hon är "retarded". Att häva ur sig det hon sa i svt med det hatet i blicken! Det är bara hon som kan göra en sån grej, andra skulle ha skämt för sig.

 
Ingen bild

Rättvis

30 oktober 2015 17:29

I alla fall har nu asylkatastrofen blivit så svår att det numera finn en öppen opposition inom socialdemokratin mot den förda politiken. Är det ett uppvaknande eller råttorna som lämnar det sjunkande skeppet?

http://www.friatider.se/kommun-problem-att-m-n-ver-30-behandlas-som-flyktingbarn

 
Ingen bild

Cosmik Debris

30 oktober 2015 18:18

Det som sker just nu är intressant.

Media kraftsamlar just nu för att misskreditera SD på alla sätt. Att det är en koordinerad attack är jag övertygad om. Detta för att övriga partier inom kort(tror jag) kommer att genomföra SD:s politik. För att klara detta med hedern i behåll och slippa prat om att gå ”SD:s ärenden” krävs att man oskadliggör budbäraren först.

Hederligt? Knappast!

Sverige brinner och det är endast en tidsfråga innan SD:s politik är genomförd. Min gissning är att det sker inom högst 3 månader.

Allt annat är nationellt självmord.

 
Ingen bild

Stefan A.

30 oktober 2015 18:50

Den nationella samordnaren Sahlin måste naturligtvis bytas ut mot en opolitisk tjänsteman, det går inte att använda en statlig verksamhet finansierad av skattebetalarna som plattform för att angripa ett riksdagsparti, vilket ramaskri skulle det inte uppstå om man använde skattebetalarnas pengar för att angripa S och M ?, man verkar ha siktet inställt på andre vice talmannen av någon anledning, verkar vara ett riktigt hatobjekt för den stockholmska nomenklaturan att spy sin galla över, ständigt återkommande i deras hat, till sist ett råd till PK skaffa större öron på bekostnad av mindre käft, det är inte SD eller avpixlat mf. som triggar igång någonting, folk är inte så dumma som ni tror, de kan tänka själva och ser och hör mycket mera än ni på skyddade verkstäder som regeringskansli o departement o redaktioner.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

30 oktober 2015 18:56

Nu är förmodligen vinter och kyla på väg och därmed frysande asylsökare ,skulle inte förvåna mej om SD beskylls för det !

 
Ingen bild

Pelle

30 oktober 2015 19:06

Thoralf jag måste fråga varför kan migrationsverket ta ett beslut att alla Syrianer skulle få PUT på en dag när det tar Sveriges riksdag att ta ett beslut att det ska ändras till TUT över ett år. Kan du förklara detta? Eftersom du har riksdags erfarenhet.

Thoralf Alfsson

30 oktober 2015 20:42

En tjänsteman på Migrationsverket tog dessutom beslutet.

Jag har ställt mig samma fråga. Jag hoppas att någon riksdagsledamot ställer frågan till statsminister Löfven under statsministerns frågestund i riksdagen.

 
Svensson

Svensson

30 oktober 2015 19:08

Vilka var det som ägnade sig åt bilbränder i Sverige,risken är stor att det är samma personer som ägnar sig åt dessa bränder,det borde ju vara det första man undersöker.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Harry

30 oktober 2015 19:37

Har hittat ett intressant inlägg på en blogg om skolbränder.
http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/2015/09/varfor-brinner-det-i-svenska-skolor.html

 
Ingen bild

Morningstar

30 oktober 2015 20:26

Revolutionära Fronten lade ner för några veckor sedan. Nu ökar AFA sina aktiviteter. En händelse som ser ut som en tanke. Nån som tror att dom gamla frontarna bara gick i pension?

 
LSW14

LSW14

30 oktober 2015 20:29

"...deras främsta företrädare ska ägna mer tid åt aktiviteter utanför riksdagen...". Där satt den, det kom som ett brev på posten! Våra motståndare lär skåla i champagne ett bra tag framöver!

Jag hade tillfälle att se direktsändningen av den berömda presskonferensen där MK(?) annonserade det ovan citerade. Min omedelbara reaktion var; Vad i hela h_____e är det karln står och säger?! Han ger ju 7-klövern ett argument som kommer att bli ett mantra likt "rasism, främlingsfientlighet etc", ett argument som kommer att användas för att platta till varenda SD-debattör, oavsett vad diskussionen handlar om. Att det är ett nonsensargument spelar ingen roll, det besvärande är att det är användbart. Väldigt användbart!

Något säger mig att hela upplägget av presskonferensen var en produkt av ett internt möte där ledningen (läs Bieler, MK, Jomshof) "demokratiskt" beslutade vad som skulle kommuniceras. Jag sätter en cyber-hundring på att de nämnda inte vid något tillfälle konsulterade ngn erfaren SD:are innan beslutet fattades. Om så skett hade det överst citerade garanterat aldrig funnits med i manuset. Sicket skott i foten! Så blir det när man tillåter maktfullkomliga uteslutningsfanatiker styra skeppet. Intet nytt under kjolen m a o!

Ingen skugga över Jimmie dock, men det tar vi en annan gång.

@Sanningen? (08:52) undrade bl a "var är satsningarna, var är kommunikationen till väljarna...", detsamma undrar jag. Vad gör den ärade ledningen i detta avseende, svaret är väl; i princip ingenting! Så vad används pengarna till, för även SD får väl en släng av bidragssleven, vilket konto bokförs de på alt i vems fickor hamnar de? Det är hög tid att partiet redovisar vart pengarna tar/har tagit vägen- ner till sista 1-öring!!

http://i.imgur.com/D3bZ5.jpg

 
Ingen bild

Observer

30 oktober 2015 20:40

@Thoralf!

STÄLL BARA FRÅGAN TILLSAMMANS MED SD:


"Vem har något att tjäna på det här?"


...Ja, inte är det då SD!!
Den saken är klar. Så är det relativt klart.

DEN SOM HÅLLER SIG TILL VETENSKAP, FAKTA & UPPLYSNING -Behöver aldrig ljuga! -Töja på sanningen eller Slira på sanningen så som den Nakne Kejsaren och hans anhang gör heeela tiden i symbios med Svensk massmedia.

 
Ingen bild

Demokratur

30 oktober 2015 21:28

En bekant som av okänd anledning fortfarande betalar och tittar på kommunist-TV (SVT) berättade att det bara är asyl-propaganda... Varför betalar och tittar folk på denna vidriga sörja?

 
Ingen bild

s29

30 oktober 2015 22:47

Ja du Peter Akinder,det är svårt för oss skattebetalare att som borgenärer finna oss i att inkompetenta dårar belånar oss i globalisternas pyramidspel ;save the dollar;.

 
Ingen bild

World Traveller

31 oktober 2015 02:23

Mattias svar uteblir tydligen igen. Finns det någon annan som kanske kan svara i hans ställe och komne med lite förslag?
Mats, realisten, Anette?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se