thoralf

Alla inlägg den 9 september 2014

Av Thoralf Alfsson - 9 september 2014 21:18

 


Journalisten Anders Blank kör sitt eget race på Barometern. På något annat sätt kan jag inte tolka hans artikel från torgmötet på Larmtorget under måndagen. I artikeln finns inte en stavelse om vad torgmötet handlade om. Varför var Anders Blank där och lyssnade överhuvudtaget om han ändå hade bestämt sig för att skriva om något helt annat.


Det fanns ca 20-30 motdemonstranter som gjorde var de kunde för att störa torgmötet. Personligen anser jag att polisen är alldeles för välvilliga till dessa motdemonstranter. Det är inte utan att man funderar på att störa socialdemokraternas 1:a maj tal för att se om polisen är lika välvilliga även vid detta tillfälle. Tillåt mig tvivla! Men det kanske vore värt att få det bekräftat.


Jag hade som vanligt med mig kameran till mötet och fotograferade en hel del. Under mötet dök den så i media omtalade Petter Botö upp och började gapa minst sagt hysteriskt men när han såg att jag fotograferade honom tystnade han men jag säger om blickar kunde döda vore Björn Söder och Paula Bieler döda idag. Tydligen var han rejält taggad efter att fått medverka i SVT:s Gomorron. Detta våldsamma verbala utfall från Petter Botö kan knappast Anders Blank ha missat!

   

Petter Botö                                              
Lenin


Flera motdemonstranter var kända sedan tidigare. Bland annat några av dem som förstörde SDU:s kampanjmaterial vid ett skolbesök på Jenny Nyström skolan tidigare i år.


Jag fick höra ett antal mycket negativa epitet från flera tjejerna. Det sägs att flera av dessa var engagerade inom SSU. Att det var personer från Ung vänster såg jag med egna ögon. En del finns säkert än längre ut på vänsterkanten.


En yngling kom fram efter mötet och hotade mig med en polisanmälan om jag la upp bilderna som jag tagit på motdemonstranterna på min blogg. Går man på ett torgmöte för att motdemonstrera får man nog räkna med att bli fotograferad. Men det tycktes inte vara några betänkligheter när jag fotograferade, de såg mest ut att tycka det var trevligt.


Synd bara att Barometerns fotograf missade det mesta. Men jag är ju bara hobbyfotograf till skillnad mot en yrkesman.


De som hade kommit för att lyssna på Björn Söder och Paula Bieler var dock inte lika roade av motdemonstranterna. En del var märkbart irriterade!


Här kommer ett litet bildcollage.


 

 

 

 

 


Av Thoralf Alfsson - 9 september 2014 17:21

När det stormar skall man sitta still i båten!


Sedan agerar man efter de fasta rutiner som finns. Det vet alla som jobbar med säkerhet!


Att bryta rutinerna leder enbart till kaos. Ett självförvållat kaos!


Orutin och bristande kunskap tillsammans med ett omoget agerande bäddar för detta!



Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards