thoralf

Direktlänk till inlägg 28 december 2014

VILLKORSLÖS KAPITULATION

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2014 00:17

Kritiken växer inom de egna moderata leden mot Anna Kinberg Batra om man skall tro artiklar i både Expressen och Aftonbladet. Ju fler etablerade moderata politiker eller Allianspolitiker som vädrar sitt missnöje desto snålare kommer det blåsa kring partitopparna.


Jag har en känsla att blåsten kommer övergå i en storm under söndagen.


Om två veckor skall Anna Kinberg Batra väljas till partiledare och ny partistyrelse väljas inom moderaterna. Kommer stormen bli så hård att det blir förändringar?


"En villkorslös kapitulation där 158 mandat ska regera över Sverige."


Ulf Adelsohn, som fortsätter


"Oppositionen har abdikerat. Det är en strålande framgång för Socialdemokraterna och Löfven.

Han är även kritisk till Moderaternas kalla hand mot Sverigedemokraterna.

– Det här ”reinfeldtska” att SD inte ska ha något inflytande har man drivit för långt. De står inte bara för en invandringspolitik utan har andra frågor som man bortser ifrån."


Nu väntar jag på Ian Wachtmeisters totalsågning av Alliansen.


Söndagen blir intressant. Hur många Allianspolitiker vågar sticka ut hakan och kritisera överenskommelsen. Eller är det "knapptryckarkompaniet" som styr alla ledamöter i riksdagen.
 
ANNONS
 
Ingen bild

HenrikP

28 december 2014 00:43

Om inte Batra väljs till partiledare måste då moderaterna hålla denna oheliga överenskommelse?

 
Lassekolja

Lassekolja

28 december 2014 00:56

Jag kan ha missuppfattat men gäller inte "Dök"(Decemberöverenskommelsen) enbart politikområdena energi, försvar och pensioner? Förblir inte SD vågmästare inom övriga områden? Jag förstår inte varför så många kallar SD förlorare......? Om Dök gäller fler områden än tre (energi, försvar & pensioner), blir ju SD ensam opposition och det kallar inte jag att vara "förlorare".
Jag känner att Dök för min del får en tid att smälta in och jag vägrar tro att SD´s "olyckskorpar", d.v.s våra motståndare får rätt!
I och med uteblivit extraval får SD mer tid att iordningställa mycket bra, tydlig och lättfattlig information till väljarkåren/svenska folket, minst ett om året blir bra tycker jag!
SD 2018 ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tompa

28 december 2014 01:03

Jahaja
Är det någon som på allvar tror att Alliansen efter detta ens kommer att vara i närheten av någon majoritet i ett kommande val inom överskådlig tid?
Moderaterna kommer att sjunka som en sten, Fp, C och Kd åker ur riksdagen.

Batra står med dumstruten på sig och Alliansväljarna lämnas nu med långa näsor och undrar vad som hände när man nu frivilligt har lämnat över makten till kommunisterna, troligtvis för en lång tid framöver.

Nu kan bara SD utmana kommunisterna. Jag både bönar, ber och hoppas på att ni Alliansväljare nu istället stöder SD 2018 för att fem i tolv försöka rädda vad som kan räddas kan av vårt gamla Sverige.

 
Ingen bild

Waterbug

28 december 2014 01:08

Stollarna förlänger bara lidandet inför det oundvikliga.
Det är oerhört intressant hur media ser detta som ett totalt nederlag för SD och en kortsiktig framgång för *whatever* när varenda normalbegåvad person, SD'are eller ej inser att det här kommer vända uppochner på precis allt och kunna raketa (kasst ordval) SD till 30+ % 2018.

En phyrrhusseger utan dess like.

Sedan det här att man SJÄLVMANT vill införa samma jävla regler som tyskarna gjorde på 30 talet för att ge minoritetsregeringar större inflytande är ju bara så absurt att man helst vill stanna utomlands resten av livet.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

28 december 2014 01:10

Vadå sticka ut hakan? De skyms ju ändå av Kindberg-Batras bogvisir till haka.

 
Ingen bild

Blåsippan

28 december 2014 01:17

Jag brukade säga till min tidigare sambos barn att problem har en förmåga att lösa sig själva på ett totalt oväntat sätt. vet dock inte hur det fungerar i pk-världen. Rätt/sanning blir till slut alltid rätt.

 
Ingen bild

Göta

28 december 2014 01:18

"Om två veckor skall Anna Kinberg Batra väljas till partiledare."

Denna DAGENS TWEET passar bra nu.

Marimija @Marimija_swe skriver:

"@KinbergBatra Att inskränka
demokratin och sänka sitt parti
på en och samma gång INNAN man
är tillsatt partiledare är en BEDRIFT!"

 
Ingen bild

Göta

28 december 2014 01:38

Det finns de som fruktar respektive gläds åt att denna SV(A)MP-allians ska hjälpas åt att förstöra Sverige ända fram till år 2022 (vilket tydligen också är avsikten). Jag för min del tror att den spricker redan inom några veckor. Men jag skulle önska att de kunde samsas någorlunda fram till vårbudgeten i april, så tillräckligt många väljare hinner flytta över till SD samt att (vilket är ännu viktigare) tillräckligt många erfarna förtroendevalda i kommuner och landsting hinner hoppa av sina alliansjobb och börja arbeta för SD istället.

Det räcker nämligen inte att mängder av väljare röstar på SD. Det behövs erfarna förtroendevalda också ute i landet, som kan effektuera SD:s politik och hjälpa till att reducera följderna av 7-klöverns vansinnespolitik.

 
Ingen bild

Cirkus Löfven

28 december 2014 01:52

En sammanfattning

http://gyazo.com/392f01e29074929a4f2ac38e7a1ef8c9

 
Ingen bild

thomas falk

28 december 2014 02:03

Om inte AKB, vem annars? Vem vill vara kapten för ett sjunkande skepp?
Bara de som inte inser att skeppet sjunker. De som är intelligenta väntar på rätt tillfälle. När inga andra valmöjligheter finns blir det
myteri. Frågan är: Blir det som med "Bounty"? Både skepp och myterister
försvinner från omvärlden, till sin egen lilla obebodda ö?

 
Ingen bild

Upprörda moderater

28 december 2014 02:13

Trevlig läsning
http://imgur.com/YPySFkz

 
Ingen bild

DF om svensk aftale: Vanvittigt og udemokratisk

28 december 2014 02:35

- Det er vanvittigt. Og det er udemokratisk. Det er meget bekymrende.

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl er rystet over den politiske aftale, der afværger et nyvalg i Sverige.

Se også: Eksperter: Sverigedemokraterna vinder på ny aftale

Aftalen går grundlæggende ud på, at det nu er blevet formaliseret, hvordan de øvrige partier kan holde Sverigesdemokraterne helt uden for politisk indflydelse. Til trods for at partiet ved valget i september blev landets tredjestørste.

- Jeg forstår ikke, at et land i Skandinavien kan opføre sig sådan. Det svarer til, at vi i Folketinget indgik en aftale om at holde Enhedslisten ude fra vigtige beslutninger. Det kan man naturligvis ikke i et demokrati. Her må man respektere alle, der bliver valgt til parlamentet, siger Kristian Thulesen Dahl til Ekstra Bladet
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/df-om-svensk-aftale-vanvittigt-og-udemokratisk/5373659

 
Ingen bild

Johan Wetterhorn

28 december 2014 04:12

Lövén (Den Nakne Kejsaren):
..För att bevara demokratin så inför vi diktatur med mig som kejsare!

 
Ingen bild

Stefan A.

28 december 2014 07:28

Minst två partiledare i alliansen kommer att försvinna under mandatperioden och med dom en hel del andra i toppen, kommer de nya att vilja sitta fast med en överenskommelse med S, det är frågan, särskilt som att fyraprocent spärren närmar sig, kanske Batra själv bara blir en parantes, Stockholmaren är tydligen inte så smart ändå, det är en sak att mygla i Stockholms stadshus och en annan i Sveriges riksdag.
Minus 20-25 minst en dag till, den globala uppvärmningen är ett helvete....

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

28 december 2014 08:00

Trixandet med författningen i riksdagen är att osidosätta valresultatet,som i sin tur är att håna demokratin.
Jämför med en ishockeymatch där det laget som gjort minst mål vinner !
Vad tycker publiken då ?
Jo ! Konspiration !

 
Ingen bild

Kent

28 december 2014 08:01

Vad jag förstår nu så ökar medlemsansökningarna kraftig till SD ! I alla fall när man kollar på Moderaternas facebooksida. Som det ser ut där är ca 90 - 95 % helt vansinniga på M och deras walk over till förmån för sossarna

 
Ingen bild

Pepparholm

28 december 2014 08:04

Svarta December har med en oblodig statskupp ersatt rösträtten med sin egen praxis. Svenska folkets urgamla rätt att sig själv beskatta finns inte längre. Ja- och Nej-knapparna är låsta i riksdagsbänkarna. Det är högsta etik för en riksdagsledamot att trycka på knappen Avstår.

Ledarna för Sju-packet är nöjda då det ger ökad tid för social samvaro i Riksdagshuset för deras 300 ledamöter och ökade möjligheter för dessa till utkvittning och studieresor.

Man behöver heller inte lyssna på debatterna utan kan röra sig fritt med diverse upptåg som Twitter-hat, kasta glåpord mot talmannen, bära tröjor med slagord och annan underfundig mobbning mot de 49 som påstår sig enligt Grundlagen vara i opposition. I klartext - nu är det fritt fram att ge dem och deras åttahundratusen medlöpare ett helvete!

 
Svensson

Svensson

28 december 2014 08:16

Batra påminner om Reinfeldt,lyssnar inte på någon kör sitt egna race.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Pensionisten

28 december 2014 09:09

Om SD lägger in misstroende mot regeringen och Löfven undrar jag om Alliansen har lovat att inte fälla regeringen? Dom punkter som dom kommit överens om var väl budgetar för minoritetsregeringar eller har jag feltolkat? Vore festligt om Alliansen röstade med SD och fällde Löfvens regering men då undrar jag om överenskommelsen dom gjort nu kommer att gälla framledes. Jag har läst om alla missnöjda inom bl.annat M som kanske sätter tryck på Batra & Co att fälla Löfven. Vi får se men hoppet finns kvar att slippa svetsaren irra runt och häva ur sig både det ena och andra. SD störst 2018 är inte uteslutet efter att som enda parti tillgodoser vad väljarna röstat på.

 
Ingen bild

Tony

28 december 2014 09:15

Och i bakgrunden har Loppcirkus direktörens Svenska
avkomma figurerat som rådgivare för att ytterligare
verkställa sitt avbrutna jobb att totalförstöra landet
Sverige! Och i dag har hela sju klövern namnsdag, glöm
inte att gratulera dem till den otroligt fega uppgörelsen!

 
Ingen bild

Decemberkartellen

28 december 2014 09:20

Grattis alliansen - ni har nu GARANTERAT att de rödgröna får igenom alla sina förslag.

Ingen kan säga det bättre än Hökmark:
http://hokmark.eu/minoritetsregeringar-maste-vinna-stod-inte-garanteras-det/Jag fattar inte detta. (V) ingår inte i Decemberuppgörelsen så
Alliansen har 141 mandat och (S) + (MP) har 138 mandat.

Hur kan de rödgröna vara större, de har tre mandat färre än alliansen??

Någon som kan förklara. Alliansen är ju större nu.

 
Ingen bild

Hej!

28 december 2014 09:30

Gisses... Och de anklagar Sverigedemokraterna för att vara ett enfrågeparti, deras dikteringar handlar ju enbart om denna enda överordnade fråga och utan samtal.

Från och med igår kan vi kalla vårt statsskick något annat än vad vi varit vana vid och många tagit för givet och att detta hanterats och vårdats för vårt lands och innevånares bästa.

Det vi fått uppleva är något fruktansvärt, vad är sådana ledare kapabla till, vilka kommer de gå i förbund med?


Något glatt och uppmuntrande från folkets röster, vi är ju några fortfarande som håller på oss själva:)

http://privat.bahnhof.se/wb492673/13%20Main%20frame%20Ovriga.html


...nu går jag ut, jag skall faktiskt fira upp flaggan idag för Sverige! 
Ingen bild

Putte

28 december 2014 09:32

Lördagen den 27/12 2014 mördades den svenska demokratin på mångkulturens altare av ett gäng korrupta politiker. Överste präst vid ceremonin var Stridshigsten. Under ceremonin jublade församlingen, bestående av våra totalitära massmedier.

 
Ingen bild

Systemfel

28 december 2014 09:41

Svetsarn har lurat byxorna av Alliansen. han har fått 3,5 + 4 års vapenvila där han kommer att få igenom sina budgetar. Alliansen trodde väl att de skulle vinna valet 2018 eftersom de gick med på den här överenskommelsen men jag tror de sköt sig själva i foten, minst ett alt två partier kommer att åka ur 2018. Alliansen stora chans var extravalet i mars men de tog den inte.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 december 2014 10:01

Nu har sex (sju) partier "kissat i byxorna". Det värmer ett tag, men snart blir det kallt. Sedan blir det väldigt iskallt...

 
Ingen bild

Pepparholm

28 december 2014 10:07

Lantisar är klokare än Stockholmare. Eller hur Anna Kinberg Batra?

 
Ingen bild

Göta

28 december 2014 10:19

Sedan gårdagen finns flera olika skärmdumpar från moderaternas Facebooksida med dess många hundra ilskna kommentarer från moderatväljarna att läsa på webben.

Men väljarna i de övriga tre allianspartierna är precis lika arga. Exempel på upprörda kommentarer från C-, KD- och FP-väljare kan man läsa på Exponerat.net och här får ni en direktlänk:

http://korta.nu/massflykt-fran-Alliansen

 
Ingen bild

Niklas R

28 december 2014 10:31

Det lustiga är att gammelmedia bara koncentrerar sig på alliansen. Vad tycker sossarna? Tror knappast de är glada över detta förräderiet heller. Eller kör media med den gamla devisen "hälsan tiger still" och inte säger något om sossväljarnas irritationer?

 
Ingen bild

Chevelle

28 december 2014 10:34

Den här uppgörelsen luktar Fredrik Reinfeldt lång väg. Vad det hela handlar om i hans sjuka hjärna är ett chicken race, där Sverige och dess välfärdssystem skall förstöras en gång för alla genom massinvandring, före SD får egen majoritet.

 
Ingen bild

Tony

28 december 2014 11:04

Sverigedemokraternas en miljon väljare har nu ett jättejobb framför sig på att övertyga vänner bekanta och släktingar om att SD är det enda oppositionspartiet i riksdagen idag, denna opposition kommer att få jobba mot en junta med olika namn, men med samma politik som går ut på att förstöra landet. Glöm sen heller inte att vi inom en inte allt för avlägsen framtid kommer att ha ett Islamistiskt parti i Riksdagen där särkraven kommer att hagla på grund av deras religion som kommer att överskugga allt annat som vi vant oss vid!
Sverige går en verkligt dyster framtid till mötes ifall det sovande folket inte vaknar upp ur dvalan . Stackars barn och Barnbarn som
kommer att få betala priset dessa dårars märkliga gärningar!

 
Ingen bild

Demokratur

28 december 2014 11:14

Kan man sälja sitt medborgarskap till högstbjudande?
Jag vill bara bort...

 
Ingen bild

08Söder

28 december 2014 11:15

Den 28:e december 2014 är första dagen i diktaturstaten Sverige, dagen då demokratin upphörde. Med det avtal som träffats mellan de några av de valda partierna som lurade sina väljare att rösta för ett partis valmanifest. Det visade sig att valmanifestet var en bluff och väljarnas stöd var för att avskaffa demokratin i Sverige.

 
Ingen bild

Vänsterpartist förskingrade partikassan

28 december 2014 11:30Claes Stockhaus, 58, har åtalats för att ha förskingrat över 3,5 miljoner från Vänsterpartiets kassa.

Han är före detta riksdagsledamot och har varit partiets kassör i Västernorrlandsdistriktet.

En stor del av pengarna har han spelat bort på statliga Casino Cosmopol i Sundsvall.

Claes Stockhaus var kassör både åt Vänsterpartiet i Sundsvall och i Västernorrlandsdistriktet.

Partiet gav honom ett eget bankkort utan beloppsgräns och han var ensam firmatecknare. Han har samtidigt kunnat föra över stora belopp från partikassan till sitt eget konto.

Mellan åren 2009 och 2013 handlar det om en grov förskingring på över 3,5 miljoner kronor, enligt åtalet som kom i fredags.
Casino Cosmopol

En hel del av pengarna har han plockat ut på bankomater i närheten av Svenska Spels Casino Cosmopol i Sundsvall.

Claes Stockhaus kontoutdrag visar hur han levt på stor fot och spenderat mycket pengar.

Vid några tillfällen tog han ut mycket pengar under en resa i Bangkok – men det mesta har gått till spel.

Han har haft stående överföring till Postkodlotteriet på 600 kronor i månaden, spelat på kombilotteriet, datumlotteriet och köpt trisslotter.

Men de största beloppen har han spenderat på kasinot i Sundsvall. Han berättar i polisförhören om ett hejdlöst spelande som bara under 2010 omsatte en miljon kronor på kasinots spelmaskiner.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article20069809.ab

 
Ingen bild

Lotta

28 december 2014 11:50

Undrar hur många av de 87% som Lövén gärna tagit upp i tid och otid som fortfarande står bakom 7-klövern efter den svarta lördagen?

 
Ingen bild

Lena

28 december 2014 12:17

Riktigt underhållande att läsa av kommentarer på skärmdumpar på Facebook från Moderaterna. Det blir strömavhopp därifrån som det ser ut, folk är mer än ilskna. En del kallar M för SOCIALDEMORATERNA, andra kallar dem Jönsonligan ;);). Jo Jo sent ska syndaren vakna. Men nog kan man väl kalla svetsar´n för en skicklig förhandlare, nu när han lurat av dem all heder o ära. Det blir nog så när man i åratal, kanske decennier suttit och ljugit för sig själv. Inte ens våra s k ledare är tillräckligt vakna idag, de har hamnat i trans, därmed går de också in i fällan med lätthet.

Nu sitter vi bara och väntar på svetsarn´s fall, han är så förljugen att det kommer ofelbart - det tror jag. Ska sitta på läktaren o njuta. Det är för att han orsakat oss så vansinnigt mycket ont och ALDRIG någonsin stått på vår sida.

 
Ingen bild

Odalbonde

28 december 2014 12:44

Nästa val står inte bara mellan välfärd och massinvandring.
Nästa val gäller även: demokrati eller diktatur?
SD 2018 - om val inte är avskaffat innan dess.

 
Ingen bild

Kurtan

28 december 2014 12:47

Tycker det är lite underligt att många anser att denna "decemberuppgörelsen" eller "DÖ" på något sätt skulle vara skrivet i sten, dvs står fast...

Detta är långt ifrån verkligheten då detta endast är en muntlig överenskommelse hycklare emellan och kan brytas när som helst. Lika lättvindigt som när Löven bröt sitt löfte om att aldrig regera med alliansens budget eller lova ett extra val...

Om M vill överleva som parti bör medlemmarna på stämman i januari kräva att denna uppgörelse röstas om av medlemmarna som utan tvivel kommer att kasta denna på sophögen...

Om M dessutom vill komma i regeringsställning igen så är det bara att regera ihop med SD så kanske vi kan överleva som nation och folk... Men då måste "Stridshingsten" och AKB fråntas allt inflytande i M eller väckas up med en "reality-check"...

God fortsättning. 
Ingen bild

Göta

28 december 2014 13:39

Det som Chevelle skriver ovan (10:34) om det Reinfeldt-konstruerade chicken racet, "där Sverige och dess välfärdssystem skall förstöras en gång för alla genom massinvandring, före SD får egen majoritet" är helt korrekt.

Rädslan för Reinfeldts härskardominans och hans sjuka SD-hat (pga av SD:s intåg i riksdagen 2014 och att han därmed missade sitt majoritetsstyre) märks i många kommentarer från "den närmaste omgivningen".

Läs t.ex följande kommentarer idag från f.d moderatledaren Ulf Adelsohn, som har talat med mängder av moderater under lördagen och meddelar att samtliga blev chockade över kartellbeskedet från Anna Kinberg Batra. När Ulf Adelsohn får frågan hur förankrat beskedet egentligen kan ha varit i partiet svarar Adelsohn:

"De har väl haft en partistyrelse där INGEN VÅGADE SÄGA IFRÅN EFTERSOM REINFELDT LEDDE DEN - som vanligt."

Det stämmer bra med det jag skrev i en kommentar under Thoralfs förra inlägg igår efter beskedet om kartellbildningen: "Jag är säker på att Reinfeldt ligger bakom detta stora svek till alliansens väljare. Fru Batra har fått 'goda och stränga råd' av deras store ledare, vars största mål i livet är att sänka SD."

Läs fler kommentarer från Adelsohn här:

http://korta.nu/Reinfeldts-invandringskartell


 
Ingen bild

Pensionisten

28 december 2014 13:49

Löfven och överenskommelser över blockgränserna? Han har brutit flera och så går Alliansen på det igen.
Hoppas Alliansen lyssnar på sina väljare och inte på "gudfadern" och skickar ut vänstergänget i kylan vid SD:s misstroende.

 
Ingen bild

lundabo58

28 december 2014 14:24

Det är ganska kul att läsa kommentarerna på moderaternas fb-sida just nu. Någon där föreslog bl a att Ulf Adelsohn skulle ta över partiet temporärt och "städa ut" Reinfeldt- o ABK-falangen :-)

 
Ingen bild

Tony

28 december 2014 15:07

08 Söder.

Ja sådan är kommunismen,Hyckleriet är deras största
Tillgång, men om detta är det tyst i Media, men när
det framkom att Jimmie Åkesson hade spelat på kasino
blev det ett jävla liv på kräken i journalistkåren
trots att Jimmie spelade för egna pengar, men när det
handlar om en vänsterfigur, då är det tyst som i graven
bland hycklarna!

 
Lassekolja

Lassekolja

28 december 2014 15:12

Igår, förmodligen även idag, kunde man läsa följande:
"•Överenskommelsen gäller fram tills riksdagsvalet 2022 – och den gäller åt båda håll. Socialdemokraterna släpper alltså fram en alliansregering om den får mer stöd."
Hur kan en ök gälla även nästa mandatperiod? Har man/kommer man att (åter) ändra i Grundlagen för att hålla SD borta? Hur länge en ök gäller avgör väl väljharna 2018 eller....????
Snälle Thoralf, kan Du räta ut begreppen?
GOTT SLUT PÅ GAMLA & GOTT NYTT ÅR ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tony

28 december 2014 15:55

Nu får nog SD sätta in extrafolk till att behandla alla
nya medlemsansökningar från dom andra partierna, för det
verkar att vara många avhopp på gång från svikarepartierna
som nu helt riktigt bara ser S D som det enda oppositionspartiet.

 
Ingen bild

Göta

28 december 2014 16:37


... (pga av SD:s intåg i riksdagen 2010...) skulle det givetvis vara istället för 2014 i min kommentar 13:39 ovan.

 
Ingen bild

Matts

28 december 2014 17:07

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=9533

 
Stefan K

Stefan K

28 december 2014 17:25

Föga förvånande kom uppgiften att Fredrik Reinfeldt haft ett finger med i spelet. Jag tror inte Sverige haft någon statsminister som så öppet avskytt allt som landet Sverige stått för och det som generationer av svenskar byggt upp.

Varför han så gärna vill rasera allt detta vet han bara själv och några få andra med honom. Vilka? Ja, det vill nog fler än jag veta.

Nu kan Kristdemokraterna glömma sina nyväckta krav på minskad asylmottagning. Folkpartiet kan sluta damma av sina gamla krav på språkkunskaper i svenska. Alla de moderata kommunpolitiker som den senaste månaden fört fram kritik mot partiets migrationspolitik, kan nu åter stoppa dessa i garderoben.

De kommande sju åren är det 6 procent-partiet Mp:s extrema migrationspolitik som gäller och denna ser vi facit på nästan varje dag.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

28 december 2014 17:58

Komediserien Löfven fortsätter !
Tidigare har han ignorerat SD:s väljare.
Nu skiter han i hela Sveriges väljare,särskilt sina egna.
Så uppträder en maktgalen man !

 
Ingen bild

Lärare

28 december 2014 18:00

Kan man bli mer Sverigedemokrat än vad man redan är idag? Ja, faktiskt. Efter att ha lyssnat på ett klipp där Mattias Karlsson blir intervjuad och där han berättar, att nu går vi på offensiven och startar en landsomfattande kampanj till våren. Då känns det som om man kan ta fram extra krafter, för att få ut partiets budskap och försöka få till stånd en ändring av den totalt havererade invandringspolitiken.

Är säker på att alla sverigedemokrater känner samma. Nu, ställer vi alla mangrant upp för partiet. Vi kan alla hjälpa till på något sätt, bara anmäl ditt intresse till partiet.

Tack Gode Gud för alla dessa fantastiska ledamöter vi har. Mattias Karlsson är helt suverän i rollen som vikarierande partiledare. Han ryter till och låter sig inte avbrytas. Ger snabbt svar på tal så journalisterna blir helt ställda.

Heja Mattias!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

28 december 2014 18:17

"Decemberuppgörelsen" är för långt och ingen uppgörelse i sak !
Kalla`t vid sitt rätta namn "Nyårsrevyn"

 
Ingen bild

lundabo58

28 december 2014 18:25

Den här överenskommelsen påminner mer och mer om inledningen till "Ermächtigungsgesetz" från 1933, lagstiftningen i tyska riksdagen som gav Hitler makten. 2018 står det mellan demokrati eller diktatur.

 
Ingen bild

MVH Andreas

28 december 2014 18:40

Alliansen är dödsdömt nu,dom tror att dom ska bli störst minoritet 2018 när många av deras väljare ser SD som ett bra alternativ,Löven vet att SD kommer växa och procentuellt tar SD mer väljare från Alliansen än från dom rödgröna hittills,därför är Alliansen dödsdömt nu för att bli störts minoritet 2018,deras enda möjlighet att bilda regering är att söka stöd av SD eller att bilda regering med socialdemokraterna tror jag.

 
Lassekolja

Lassekolja

28 december 2014 18:57

@Lärare, stor eloge till Dig för mycket bra inlägg! Instämmer helt!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Pensionisten

28 december 2014 19:02

Här har ni länken som till en som skulle kunna sitta med i regeringen!
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekingenytt/polisanmalde-mamma-for-fel-julklapp

 
Ingen bild

Lisen Persson

1 januari 2015 10:58

Hur blir det om det svenska muslimska partiet (minns inte det krångliga namnet) skulle bli största enskilda parti men i minoritet 2018? Kommer Sharialagar att införas då utan att övriga partier kan stoppa det? Vad kommer svenska folket stt tycka om det?
Eller om SD blir enskilt största parti men i minoritet - ska de ändra praxisen då?
Politiskt intresserad men tycker det börjar torna upp sej fler och fler frågetecken. Att vanligt folk som inte är så insatta i det politiska rävspelet hör ju bara att "det är bra för Sverige" och vem tycker inte att det är bra! Föraktet från politikerna i sjuklövern för vanligt folk äcklar mej.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se