thoralf

Direktlänk till inlägg 16 december 2014

KALMAR KOMMUN ”BÄST” I KLASSEN

Av Thoralf Alfsson - 16 december 2014 23:01

Sverigedemokraterna får 16 procent i TV4 Novus mätning, en uppgång med 3,7 procent sedan november mätningen. Backar man till septembermätningen blir uppgången hela 6,9 procent.


Bästa svaret på medias smutskastning av Sverigedemokraterna!

 

Kalmar kommun är den kommun som får mest i ersättning från Migrationsverket. Närmare 60 miljoner kronor under perioden jan-nov 2014. Vid gårdagens kf-möte beslutade dessutom 7-klövern att öka mottagandet av invandrare från 210 till 320-370 personer per år. Miljonrullning är minst sagt otrolig och det sker med 7-klöverns politikers goda minne.


Kommunfullmäktigeledamöterna till och med applåderade sitt eget beslut som innebär att Kalmar kommun går en besvärlig framtid till mötes i flera avseenden.


Kalmar kommun har erhållit ca 160 miljoner kronor från Migrationsverket de senaste tre åren. Pengar som istället kunde gått till skola och omsorg inom kommunen. Istället urholkas välfärden och undanträngningseffekterna blir bara värre och värre.


 


I sammanställningen finns en post på drygt 8 miljoner kronor för omhändertag enligt LVU. Vad jag kan få fram handlar det bland annat om ett enda beslut där man omhändertagit 6 barn under en tid av ca ett år till en kostnad av ca 6 miljoner kronor. Miljonerna rullar fort!


 


Kalmar kommun kommer snart drabbas av kraftigt stigande kostnader för försörjningsstöd när dessa stora grupper börjar lämna etableringsreformen.


 


Undanträngningseffekter och skattehöjningar väntar Kalmar kommuns skattebetalare.


UPPDATERING


Pia Kjaersgaard har gett sig in i den svenska debatten. Hon skräder inte med orden!


"Spørgsmålet er ikke, hvad man skal kalde Sverigedemokraterna. Det eneste relevante spørgsmål er, hvad man skal kalde Sverige.


Nogle har omtalt det som ”DDR light”. Andre har kaldt det et konsensussamfund. Personligt tror jeg ikke, at det rigtige ord er opfundet endnu. Sverige er så vanvittigt, at det adskiller sig fra alle andre samfund i historien, og i virkeligheden er det måske ikke statsvidenskaben, som skal inddrages i navngivningen, men snarere fagkræfter inden for psykiatrien med speciale i skizofreni og fortrængning af følelser.


Pia Kjærsgaard, MF, værdiordfører, Dansk Folkeparti"


Läs hela artikeln i Den korte avis


 
ANNONS
 
Ingen bild

Odalbonde

16 december 2014 23:20

En spade är en spade - SD 2015.

 
Ingen bild

Blåsippan

16 december 2014 23:38

En svensk är en svensk - SD 2015.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 december 2014 23:55

Var det inte Jesus som sade "Jag är vägen, sanningen och livet"? Jag vill uppdatera: Utöver Jesus är även SD den rätta vägen, hela sanningen och SD kommer att göra livet i Sverige värt att leva!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Gute

17 december 2014 00:32

Undanträngningseffekterna är svåra att räkna ut va de kostar i pengar.
Men de etniska svenskar som utsetts för det kan säkerligen förklara för de ansvariga hur det känns.

 
Ingen bild

thomas falk

17 december 2014 03:31

Pia är som vanligt träffsäker i sin analys.

 
Ingen bild

Observer

17 december 2014 04:25

@Thoralf!

Du måste övertala dina kollegor i SD att trycka en info-folder till Svenska hushåll.

Det kan räcka med en text som denna som jag tog mig friheten att saxa från Lars Berns blogg:

" Folke Liden
skriven för en dag sedan

Det har alltid funnits en grupp människor som hyser utopiska, och för samhället skadliga, åsikter.
Ett exempel i Sveriges historia är tokkommunismens era på sjuttiotalet. Det fanns då ett förhållandevis stort antal "revolutionärer" som hyllade Mao, Stalin och Pol Pot. Dessa skulle utan att tveka ha infört ett lyckorike av typ Sovjetunionen om de haft makten. Många av dem finns f ö kvar idag, i den humanitära stormaktens frontlinje.

Dagens galenskap, och motsvarighet, är försvaret för en invandring som inte, såvitt jag ser det, leder till annat än en nedmontering av välfärdssamhället och social oro av oanade proportioner. Allt motstånd kallas för rasism och att vilja "stänga gränserna".
Problemet i dag är att vi inte har att göra med en grupp politiska vildhjärnor. Praktiskt taget HELA etablissemanget har ställt sig på "den goda" sidan.

Åter till sjuttiotalet. Hur hade det sett ut idag om hela den tidens maktelit inklusive tidningarna hade propagerat för kommunismens lyckorike?

Jag vågar inte ens tänka tanken."


Den texten på förstasidan och ex-vis 3 sidor med fakta, varav sista sidan skall bestå av ex där media ljugit (För det kan ju folk kolla upp med sitt eget minne.)
Och allra sist SD´s partiprogram. (Så att de själva kan se att där inte finns något otäckt) samt "Vi vill få tillbaka det Sverige där man slipper låsa ytterdörren igen, Där vi slipper bilbränder och villa/sommarstugeinbrotten"
SVERIGEDEMOKRATERNA - TRYGGHET & TRADITION


Har SD någon ekonomiavdelning? Se till att lägga pengar på det här!
Tips: Be om sponsring! Investera era medel i t.ex fastigheter, mark och skog som dessutom kan uppvärderas vid behov!

 
Ingen bild

Tompa

17 december 2014 06:11

Normalt brukar jag gratulera till förstaplatser men i detta fall avstår jag.
Det är skrämmande siffror du presenterar. Jag är allvarligt orolig för mina barns framtid med denna skrämmande samhällsutveckling.

När skall vintergatans naivaste människor vakna? Nu "flyr" man i privatjet och kommer i Taxi från Medelhavet.

Var skall detta sluta.....

 
Svensson

Svensson

17 december 2014 06:54

Risken är stor,att det börjar växa fram gettoliknande områden i Kalmar,när invandringen är så hög.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

17 december 2014 07:05

Vad ska man säga ?
Sverige,det idiotiska landet !
Äckligt !

 
Ingen bild

Lasse Liten

17 december 2014 09:37

Lars Lindström blir ägd av Granskning Sverige:
https://www.youtube.com/watch?v=N0nzmht_bn4

 
Ingen bild

Wagner

17 december 2014 09:43

Betänk också att Novus hade 8,3% på SD i den "slutgiltiga undersökning" som presenterades en kvart före stängning vid förra valet. Dom fick som bekant 56% fler röster. Ligger dom lika fel nu så hamnar vi på...

 
Ingen bild

Hacke

17 december 2014 10:03

Svenska folket svarar 7-klövern och media med kalla siffror.
Samtidigt i denna stund står det som borde vara en mogen herre (Jan Lundholm mp) och beter sig lika pubertalt fån talarstolen som någonsin sin vänsterkollega Dinamarca.
Det borde finnas regler för hur man uppför sig i Sveriges högsta beslutande organ. Om inte, något att omedelbart ta itu med om inte allmänheten ska tappa all respekt för denna institution.

 
Ingen bild

WS

17 december 2014 10:28

C 6,6
fp 4.3

kd3,9
v 5,3
mp 6

1. v och mp har tillsammans 11,3 procent
c, fp och kd har tillsammans 15,2 procent
Samtidigt får man komma ihåg att sd alltid är underrepresenterade i mätningarna. Mist 20 procent är realistiskt att räkna med. Sen kommer nog SD att växa ytterligare fram till valet. Det innebär att SD kan vara jämnstora med mp, v, kd, fp och c tillsammans.

Kanske det som LO ha insett och därför inte längre vill ha nyval.

 
Ingen bild

Bör ses och delas

17 december 2014 10:45

Episk intervju: SD-hatande Expressen-journalist blir ÄGD

Publicerades den 16 dec. 2014

Denna intervju är redan en klassiker!
Johan Andersson ringer till den SD-hatande Expressen-journalisten Lars Lindström och frågar varför han är så kritisk mot att SD pratar om ursprung, när han samtidigt struntar i att Samerna har mycket strängare regler för vem som kan vara Same.

http://www.expressen.se/kronikorer/la.

Lars Lindström blir ställd av nästan varenda fråga och stönar, efter extremt lång betänketid, fram svar i stil med: Jag förstår inte frågan!
https://www.youtube.com/watch?v=N0nzmht_bn4

 
Ingen bild

Örat

17 december 2014 10:48

Utanför ämnet.
Lyssna på Granskning Sverige!
http://www.exponerat.net/granskning-sverige-sd-hatande-expressen-journalist-blir-agd/

 
Ingen bild

Pensionisten

17 december 2014 11:49

Jan Lundholm (fp) är så pass gammal att han borde ha mer förstånd än en lite sketen vänsterpartist. Att demonstrera inför talmannen borde rendera en avstängning ex. vid en votering och utan ersättare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se